Sziasztok Mamik!
Daninak estére 37, 5 hóemelikedése lett, egyik pillanatról a másikra. Már délben sem evett rendesen a fõzibõl, pedig nagyon szereti, amit csináltam. Fürdés után annyira vacogott és sírt szegénykém, annyira sajnáltam.
A feneke is tiszta piros, pedig délután még szép volt. Este sem akarta elfogadni a fõzit, csak a cicitr és most alszik. Adtam neki egy kúpot. Lehetséges, hogy a foga, mert egyébként egész nap jókedvû volt, még mikor észrevettük, hogy hõemelkedése van, akkor si röhögcsélt apával.
Tegnap pedig elkezdett avavavava, dadadadad-ázni, amit hajnalban is 1 óráig élvezhettünk
Megzabálom, ahogy csücsöríti hozzá a száját
Ma taliztam az egyik fõsulis csoporttársammal és a babájával, sétáltunk a ligetben. Neki 1 napja jött ki a foga, szerintem Dani kinézte a szájából és most õs is növeszti ...
Mondjuk 8 hónaposan már itt az ideje.
Gombolyu
Persze szoktam aludni, este, pedig hidd el napközben is jólesne néha.
Andy
Féléves korra már kialakul a szemszín, Daninak pl. nagyon kék már most, a barátnõm babája 5 hónapos, neki meg nagy fekete bogárszeme van. Szerintem egy kicsit azért lehet látni már amikor megszületnek is, ha nagyon szemügyre vesszük, vagy több babát nézünk egyszerre. Aztán még az évek során változhat, a sötét már nem fog világosodni, de a világos még sötétedhet, vagy a kékbõl lehet zöldes, zöldesbarna, szürke.
Kataa
A hitelesdiben az a "legszebb", hogy olyanok is simán megkapják a fiatal házasokra vonatkozó hitel és kedvezményeket, akik nem is házasok... ismerõseim körében elég sok ilyen van. Máéssal meg szívóznak....
Az én szüleim is mindketten barna szemûek, én kék, de a hugomé már barna. Ált. ha a 2 szülõ barna, nagyobb eséllyel lesz barna a gyerek, mert dominánsabb a barna szín, a kék pedig recesszív. A párommal kékek vagyunk, így Dani is kék lett, de lehet a következõ babánk barna szemû lesz, mert neki még az apukája is barna szemû. Így ha a kettõnk génjeiben a barna szín, mint domináns lesz, akkor barna lesz a bébi.
Pocok
Én is a lightos edzés után 2 napig teniszlabdákat éreztem a hónom alatt
De mindenképpen jó érzésa volt, hogy nem csak a járókától van izomlázam
Gombóc
Nem semmi mit mondott a gyerekdoki. Meg nem értem a mohósdágnak mi köze az anyatej összetevõjéhez? Egy nem mohó gyerek is uazokat az összetevõket eszi nem? Szerintem ne adj neki kevesebb tejcsit, nehogy kevesebb legyen a tej!, a ragyák meg úgyis elmúlnak, pár hét az egész.
macsek
nekem volt 2 ikerosztálytársam ált. isk-ben, akik szintén lisztérzékenyek voltak, szegények, mindig valami rémséges kenyeret ettek tízóraira. szerencsére ma már nagyobb a választék.
uezt csináltuk a babaúszáson. Almássy tér nektek is? Aztán majd a zsip zsupból víz alá is fogtok csobbanni.
Daninak már nincs búvárreflexe, de annyira jól megtanilták, hogy nem kell a vízbe csiûobbanáskor levegõt venni a víz alatt, hogy ha lemegy a víz alá, akkor sincs gond. most a levegõ kifújását tanítjuk nekik. háttal megyünk a vízben, a baba velem szemben mikoözben haladunk és az orrom a vízben és bugyborékolok.
Kataa
Dani sem hajlandó aludni délelõtt
, ha ez megvigasztal, du-án pedig alszik 2 órát, azt is séta közben, na bumm nekem
Zulu
Mindent szabad torna ügyben, cvsak mellizom gyakorlatokat kell hanyagolni, na meg a nagyon ugrálósakat, ha valaki szoptat. A szülés utáni 3. hónaptól már elkezdhetõ intenzívebb edzés. Én is járok már kb. 1 hónapja, addig meg csak itthon kazira, de neincs gond a tejjel emiatt és nagyon jól esik.
Djeszter
Hát sajnos vannak ilyen anyukák, az ilyennek lehet gyereke, mégsem kell neki igazán, aki meg nagyon szeretne és mindent megtesz érte, annak meg nem.
A kozmetukusom is elkég gáz, mert azt mondta még mielõtt megszületett volna a gyereke, hogy ha valami baja lesz (tesz v. szellemi), akkor õ otthagyja a kórházban...
Ági
Mi már a haladó csoportba járunk pénteken 6-tól, de vannak csoportok elõttünk is, nem tudom, milyen szint.
Vezényszó sosem volt, mert nem idomítanak.
Kézen úsztatás, pincértartás, fejét fogva háton lebegés, víz alá csobbantás, egymásnak víz alatt átadás, víz alá merítés közben elengedés pár másodpercig. partra kiültetés és a nyakánál finoman fogva belecsobbantani a vízbe, vagy az alá. Apukák is bejöhetnek a vízbe, anyukáknak tampont kell használni még akkor is ha nincs meg, ezt nem egészen értettem, de így van.
[url=http://www.babauszas.hu" TARGET="_top]http://www.babauszas.hu[/url] oldalon van telcsiszám, ott mindent elmondanak.
na pusz, megnézem az alvó kis fogazósunkat, remélem már nincs hõemelkedése
gumicukor