Sziasztok!
Dejó, akkor sikerült megállapodni?
CSüt, 3 óra, burgerking, oktogon. Rékacs, telefonszám ment emilben. Jöjjön mindenki! Vica, ti is, és mi meg majd kismamák edzünk, és próbáljuk belopni magunkat a gyerekeid szívébe
De ha előbb szólsz szerintem lehetett volna szerda is simán.
Hájügyben én csak érzem, hogy elformátlanodtam teljesen. Ugyanis 6 hete nincs tükör, amiben nézegethetném magam.
Sőt, annyira nincs, hogy 3 napja még a fésülködéshez sincs
Még jó, hog ynem megyek el annyit itthonról. Megtapogatom, hogy nagyon kiáll-e a hajam, azt ha nem, akkor indulás
Azért megvannak ennek is az előnyei!
Bagzer, én nagyon örülök neki, hogy egészséges a fontossági sorrended. (legalábbis az én mércém szerint) Szerintem is rettentően fontos meghozni ezeket az áldozatokat. És tényleg semmi jó nem lenne az otthonszülésben, ha Marcid ott parázna, és nem segítő támasz lenne.
Egyébként a rettentősok dicsérettől nekem is megjött a kedvem a szentimréhez, elvégre még nem is kérdeztem meg a dokimat, hogy elvállal-e.
Eszyx, fura egy madár vagy. Először parázol, hogy ha két héttel a kiírt időpont után ha megindítják a szülést, mi lesz, mert hátha nemlesz kész a baba, most meg reménykedsz, hogy hátha bennfognak szülni két héttel korábban...
bocsi, de ez vicces.
Mindenesetre drukkolok, hogy minden jól történjen
Azért gyere holnap talizni, ha mégsem szülsz meg!
Tegnap én is virrasztottam egész 11-ig, ami elég ritka nálam, tekintve, hogy még elég jól alszom, és én is keményedtem. Aztán meg azt hittem, hogy keményedek, de aztán hamar rájöttem, hogy csak egy 4-5cm átmérőjű folton. Lehet, hogy a feje volt? Mert mikor elkezdtem tapogatni, elvitte onnan...
Aura, ne úgy számold a harmadik harmadot, hogy hány hét! Hanem hogy fáj a hátad, egyre nehezebben találod meg a helyed ha lefekszel, meg ilyenek
és ahogy hallom, azért így már benne vagy te is, nem?
szóval nem vagy kirekesztve. És különben is, itt vagyok én is, aki csak 2 héttel vagyok előtted, és Lici is, nem? Vele meg egész egyszerre vagytok.
Huhh, már megint mennyit írok. De azért még megosztom, hogy túl vagyok ezennel én is a cukorterhelésen, és egész jól viseltem. Vittem citromot hála nektek, és jó gyorasan lehúztam. Elég rossz volt, nem is a lötty, hanem utána, mert ugye én nagyon kevés édeset eszem, és eléggé megnyomta a hasamat, de most már itthon ettem rá jó sós reggelit, és már jobb
Még írnék, mert ráérek, de befejezem.
Kik 27+6