Új privát üzeneted érkezett!

A babméret babaméretet jelentKép...
N.
vghnoémi

SziasztokKép
Akkor holnap 15?? az nekem is jóKép Kép Mi a végleges akkor?
puszi mindenkinekKép
edwig 34+2
Vendég

Szjassztok!
Orbis! én is már akartam írni, hogy ott a fenekem fölött, ahol a két kis gödröcske volt(egyszer rég) ott igen, kifejezett réteg nőtt! mutattam is párocskámnak hogy hát ide mennek a kilók, mire ő közölte hogy már rég észrevette! mondjuk jobb is így hogy nem szólt, az elején még beszót vóna egy ilyen kis dagadásért, most már csendben tűri, mit is tehetne....

az otthonszülést én azért akartam hogy ne legyen semmi sem kötelező, hogy mozoghassak, hogy gátmasszázs legyen a metszés helyett, meg ilyenek, hogy ismerjem azokat a segítőket akik ott lesznek velünk.... szóval, ha ezeket megkapom a kórházban is, nekem az is jó! én nem a lakásomhoz ragaszkodtam, hanem a dolgok természetes lefolyásához!! én nem rettegek se az orvosoktól, sem a kórháztól! különben is, már egészen hozzászoktam az általam irtózott vérvételhez is! pedig az nem kis dolog egy ilyen tűfóbiás hisztériától!! (tudom, ilyenkor jön az "akkor hogy bírtad a tetoválást" kérdés, de az egész más, az nem injekciós tűvel készül, nekem azzal van bajom....)

no, nagy okos voltam ma is, és remek korán keltem mert marcim ma nem éjjel dolgozott, hanem reggel 7től, a változatosság kedvéért!

köszi a bálna-fotó dícsértetet! hehe

no, holnap jó nap lesz! fél egykor praxisban meglessük picurt, aztán délután meg találkozó! jajbejóó

bagzer, aki korán kelt, de még nem lelt aranyat....sajna (és milyen jó humorában van....)Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Reggelt!

Akkor a tali 15-kor lesz. rájöttem, hogy az nekem is jó, mert van előtte egy órám és akkor mégse lógom el ésmég ötig sem kell sokat várni.

Lili,
én is azt a könyvet olvasom, csak ma megyek a dokihoz és mielőtt "kikezelném" magam bármiből, szeretném tudni, hogy egyáltalán mi a gond. Nem tartom valószínűnek, hogy ez olyan fájás lett volna, az még korai szerintem, és azóta nem volt. Legalább ezt is tudom. Azért köszi, jólesik a figyelem.

Katy,
imádlak ám, nincs semi sértődés, csak gondoltam biztos ami biztos szólok, hogy hé én még le vagyok maradva picit Kép

Bagzreka,
tegnap az előadást (a kórházban) pont ez a Barna doki tartotta, tényleg tisztára Ross doki Kép amúgy borzasztó szimpi. egy orvosról tudok csak akit jobb messsze elkerülni, majd elmondom a talin. Ma megyek a dokibácsimhoz, úgyis ki akartam kérdezni a szülésznőkről, de megkérdezem neked a dokikat is, hogy legyen infod!

Ja!
Kismamatorna:
Csütörtök fél 11-kor a Keveháza utcában tartanak , egy órásat, még csak hatan voltak eddig (most indult) állítólag nagyon szép a tornaterme, valami bölcsi lett átalakítva, és azt mondták, hogy kisgyerekes kismamák hozhatják a lurkót is!
Gondoltam leírom, tegnap olyan jólesett a torna, hogy ihajj! Most megint lelkesedős lettem Kép

Elindulok szépen a leleteimért, meg rucit vadászni azután még dokihoz és estére, hopp, megint jövök ám!
KépAura
25+6 éljen!
aura

Sziasztok!
Dejó, akkor sikerült megállapodni? Kép CSüt, 3 óra, burgerking, oktogon. Rékacs, telefonszám ment emilben. Jöjjön mindenki! Vica, ti is, és mi meg majd kismamák edzünk, és próbáljuk belopni magunkat a gyerekeid szívébe Kép De ha előbb szólsz szerintem lehetett volna szerda is simán. Kép

Hájügyben én csak érzem, hogy elformátlanodtam teljesen. Ugyanis 6 hete nincs tükör, amiben nézegethetném magam. Kép Sőt, annyira nincs, hogy 3 napja még a fésülködéshez sincs Kép Még jó, hog ynem megyek el annyit itthonról. Megtapogatom, hogy nagyon kiáll-e a hajam, azt ha nem, akkor indulás Kép Azért megvannak ennek is az előnyei!

Bagzer, én nagyon örülök neki, hogy egészséges a fontossági sorrended. (legalábbis az én mércém szerint) Szerintem is rettentően fontos meghozni ezeket az áldozatokat. És tényleg semmi jó nem lenne az otthonszülésben, ha Marcid ott parázna, és nem segítő támasz lenne. Kép Egyébként a rettentősok dicsérettől nekem is megjött a kedvem a szentimréhez, elvégre még nem is kérdeztem meg a dokimat, hogy elvállal-e. Kép

Eszyx, fura egy madár vagy. Először parázol, hogy ha két héttel a kiírt időpont után ha megindítják a szülést, mi lesz, mert hátha nemlesz kész a baba, most meg reménykedsz, hogy hátha bennfognak szülni két héttel korábban... Kép Kép Kép bocsi, de ez vicces. Kép Mindenesetre drukkolok, hogy minden jól történjen Kép Azért gyere holnap talizni, ha mégsem szülsz meg!

Tegnap én is virrasztottam egész 11-ig, ami elég ritka nálam, tekintve, hogy még elég jól alszom, és én is keményedtem. Aztán meg azt hittem, hogy keményedek, de aztán hamar rájöttem, hogy csak egy 4-5cm átmérőjű folton. Lehet, hogy a feje volt? Mert mikor elkezdtem tapogatni, elvitte onnan... Kép

Aura, ne úgy számold a harmadik harmadot, hogy hány hét! Hanem hogy fáj a hátad, egyre nehezebben találod meg a helyed ha lefekszel, meg ilyenek Kép és ahogy hallom, azért így már benne vagy te is, nem? Kép szóval nem vagy kirekesztve. És különben is, itt vagyok én is, aki csak 2 héttel vagyok előtted, és Lici is, nem? Vele meg egész egyszerre vagytok.

Huhh, már megint mennyit írok. De azért még megosztom, hogy túl vagyok ezennel én is a cukorterhelésen, és egész jól viseltem. Vittem citromot hála nektek, és jó gyorasan lehúztam. Elég rossz volt, nem is a lötty, hanem utána, mert ugye én nagyon kevés édeset eszem, és eléggé megnyomta a hasamat, de most már itthon ettem rá jó sós reggelit, és már jobb Kép Még írnék, mert ráérek, de befejezem. Kép

Kik 27+6

kikocska

Sziasztok

Olyan sokat írtatok, hogy szinte nyomon se tudom követni. Tegnap én is néztem vészhelyzetet, és persze mindenféle szörnyűségeket álmodtam, pedig mostanában egyébként is elég nyomi vagyok. Szinte semmihez nincs kedvem. Irigyellek is benneteket, hogy tudtok találkozgatni. Ez tök jó dolog.
Én hétfőn megyek az első ctg-re, és onnantól felgyorsulnak majd az események.Kicsit izgulok, mert még soha nem voltam, és remélem minden rendben lesz.
Most megyek, mert tök depi vagyok, és próbálol valami ellenszert keresni.

Sziasztok

Hulcsi(36)

hulcsi

Hello, Kikocs!Újra ittKép!!! Irogass csak, majd én elolvasomKép

Hulcsi, ne aggódj, az a CTG nem fáj, rád tesznek érzékelőt, és 20 percig hallgathatod a baba szívhangjátKép Meg nézik a méhösszehúzódásokat. Biztos minden rendben lesz. Ha nem, akkor meg kijön legfeljebb a babuci, nem?

Pusziiiiiiiiiiiiiiii

Noémi
31+3még mindigKép
vghnoémi

Hulcsi!
szia! azt szeretném kérdezni, hogy a profilodban a babó kép mennyi idősen készült?? mert mi holnap megyünk, és jó lenne ha ilyen pofit láthatnánk má mi is!
Aura! köszi hogy utánakérdezel!!
Kikocs! teccik ez a tükörnélküli história!! úgy elképzellek ahogy beigazítod reggelnte a frizurádat! mondjuk én tükörrel sem csinálok sokkal többetKép

egész jó ez a koránkelősdi, mindenki fent van és írogat buzgón!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

No, ezt már szeretem. Mire elküldöm, amit írok, ezer hozzászólás Kép De jó, hogy valamelyik istennőnek eszébe jutott ez a 3 óra Kép A végén kiderül, hogy csak ez jó mindenkinek Kép

<blink>FIGYELEM, A TALI VÉGLEGESÍTVE, CSÜT. 15.00 OKTOGON, BURGER KING. AKI MÉG NEM VOLT, POCAK ALAPJÁN TALÁLJUK MEG EGYMÁST, TEHÁT NEM DUGDOSNI Kép</blink> Ha valaki bizonytalan, késik, stb, szőljon, adok telefonszámot.

Bagzer, nagyon jó, hogy jó a kedved! Úgy sajánltalak már, hogy mostanában mindig szomorú voltál! Éljen a boldog Bagzerka!

Eszter, előbb elfelejtettem írni: kapcsold ki a munkahelyi gondokat, mert magatoknak ártasz! Ha valaki, én tudom, milyen nehéz, de akkor is. Én is a problémáktól görcsöltem be hétvégén, még jó, hogy nem lett baj belőle.

Nem elfelejtettem, hogy előbb még mit akartam írni? Kép

Kik. 27+6

kikocska

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem. Sok minden kiderült azóta, főleg tegnap délelőtt. De képzeljétek, szövetségesem is akadt, a sógornőm személyében. Eddig is tudtam, hogy jóban vagyunk, de nem gondoltam volna, hogy ennyire foglalkozik velem. Ő a barátom bátyjának a felesége. A báty is mellettem van, sok mindenben segítenek most nekem. Főleg tisztán látni a helyzetet, de írtózatosan jól esik, hogy ennyire mellettem vannak. Nem úgy, mint após-anyós. Ők állítólag csak idegeskednek miattunk, meg fogadkoznak, hogy kidobják a lakásból a lányt, de mikor ma akartam beszélni velük mereven elzárkóztak a témától. Nem akarnak veszekedni a drága fiúkkal, de állítólag nem értenek vele egyet és haragszanak rá, de nagyon. 5 nap alatt, mióta ez folyik, 2 kg fogytam. Semmit nem tudok enni.
De! Ma ott aludtam a Petinél, persze a csaj nem tudhat róla. Nem hülyeségből csinálom, hogy őszinte legyek a bosszú éltet, csak ezt egyikőjük sem tudja. Vannak segítőim, és csak akkor fog ez kiderülni, amikor már mind a kettőnek fájni fog, de főleg a csajnak. Ne gondoljátok, hogy gonosz vagyok, mert tényleg, isten bizony nem. Nálam jobb lelkű ember kevés van, de azt hiszem, ennyit nekem is szabad. Mondjátok meg, ha nem értetek egyet!
Csütörtök tali nekem biztos, hogy nem jó, jön a gázos az új lakásba. Most már egyedül intézek mindent. Bár ha belegondolok eddig is így volt.
Képzeljétek! Vasárnap 3-ra megyek 4D-s UH-ra! Már nagyon várom. Kicsit aggódom, hogy mi van a babával.
lici

Noémi, én írogatok hűségesen, akár minden hozzászólásra is tudok írni egy oldal választ. Nagy szófosó vagyok Kép Még jó, hogy a Gergőm elég hallgatag, és jól tűri, hogy folyamatosan beszélek... Kép Mondjuk, ha ő megszólal, akkor teljesen elhallgatok, mert olyan ritkán hinti az igét, hogy ha kinyitja a száját, akkor annak jelentősége van. Kivéve, ha ivott már 2 sört, mert akkor elkezd mindent megmagyarázni, de azt is imádom (tkintve, hogy szintén ritkán fordul elő). Kép

Lici! Kajára erőltesd rá magad, mert a baba megkap mindent, tőled veszi el a szervezeted, egy ideig biztos elég lesz a tartalékod, de kórházba fogsz kerülni, azt cseszheted a bosszúdat... legalább egy kis csokit meg gyümölcsöt, salátát, müzlit gyűrj le, annak ellnére, hogy nem kívánod vagy nem esik jól.
Bosszúügyben meg tedd, ahogy jól esik. Csak arra vigyázz, hogy ne saját magadon állj bosszút a végén, és te szívd meg legjobban, mert sokszor hallottam már ilyent. Egyébként egyre inkább erősödik bennem, hogy még ennyi odafigyelést és törődést sem érdemel meg ez az alak... és ha a gázos elmegy 3-ig, feltétlen gyere el, és kapcsolj ki velünk Kép Szerintem elég viccesek vagyunk így együtt. Nekem a múlkori tali egy nagyon depis hétnek vetett véget pl. Kép

kikocska

Sziasztok!

Antidepresszáns: újítottam a profilomon, és töltöttem fel néhány képet. Máris jobb a kedvemKép
A pocakos képek önarckép jellegűek, mert a férjecském nem szeret fotózgatni, így kénytelen voltam odaszaladós technikával magam készíteni.

Noémi

Köszönöm a bíztatást. Amennyit kínlódok mostanság, nem is bánnám, ha benn kellene maradnom Kép

Bagzerka

A kép a 31. héten készült a Praxisban Hajdú drnőnél. Nagyon megdicsértem utánna a fiacskánkat, mert mindenét gyönyörűen megmutattaKép Sok sikert Nektek isKép

Lici
A babóval biztos minden ok, de a 4d-s uh egy élmény lesz az biztos. Talán el is feledteti majd veled a pasit.

Hulcsi 36

hulcsi

Hahócsek!

hát egy kicsit kétségbeestem....
szóval az uh alapján 34hetes vagyok...terminus szerint meg 38..ez gáz, de tuti h márciusban már nem volt meg, mert a feb.24et én nagyon bevéstem, hogy na onnantól fogunk akkor próbálkozni...aztán lett is itthon egy pozitív tesztem, meg soksok negatív, meg a doki se találta, aztán rá egy héttel laborba mégis meglett, szóval...
no, de ami a rosszabb, hogy 4hét alatt csak 200got nőtt a méhlepény meg öregszik, és a magzatvíz is kicsit kevesebb szal én már nem tudom mi van...de a szülésznő azt mondta, hát ez nem túl jó, még akkor se ha el van számolva, akkor is többet kellene híznia ennyi idő alatt és hogy lehet, hogy be kell feküdni a kórházba...ááááés valami infúziót kapok és ha úgyse nő akkor császármetszéssel kiveszik...szóval parázós kismamik legparázósabbika most megkapta a magáét és izgulhatok...most du megyek a dokihoz hogy akkor most mi van.,....
remélem minden rendben lesz...
no puszik
eszti

aki azért egészséges szép kisbabát ma du is szülneKépcsak nehogy valami baja legyen!
esztyx

Sziasztok kismamik!
Hulcsi megnéztem a képeidet. Olyan nagyon-nagyon szép a baba szobája. Kép Tisztára irigykedem, mintha egy bútorboltba kiállítási mintapélda lenne. Remélem mire mi is ilyen idősek leszünk nekünk is ilyen szép lesz.
Szép napot mindenkinek:
Nozi (26)
nozi

Esztyx, baja nem lesz tutira, azért figyelnek rád ennyire. Inkább örülj neki, hogy ennyire odafigyelnek. Egyébként meg nincs is miért izgulnod, mert most már semmi baja nem lehet, nem? Legfeljebb nem természetesen szülsz, hanem császárral, és legalább túl leszel rajta, vagymi. És vége a terhes-paráknak. Jönnek a frissbabás-parák, már alig várom Kép Doki is biztos megnyugtat majd délután. Ha meg kórház, akkor meg legalább mindig kéznél lesz egy doki, aki megnyugtat szakértő módon Kép És majd hozzád szervezzük a talit legközelebb KépGyorsan elolvastam a nagykönyvemben, amit a túl kicsi babákról írnak, és tulajdonképpen a legjobbkor kezdett nem nőni a babád. És azt taáncsolja, hogy a bal oldalon kell feküdni, hogy jobb legyen a tápanyagellátottsága a kismanónak. Ennyi telt most tőlem. Egyébként mekkora a baba maga uh alapján? mert ha a 2és fél kilót meghaladja, akkor királyság van. Na, fel a fejjel! Kép

kikocska

Sziasztok!
Katy! Beraknál engem is a táblába? Küldöm az adatokat:
Viki/27/05.02.27./1./Dániel Márk, Dorina Réka/BMKKI.
Köszönöm!
lici

Kedves Eszter2004!

Bocs az idepofátlankodásért,de annnnnnnyira kicsi a világ! Most néztem Vera kolleganődék esküvői kaziját,ahol láttalak,és Ő mondta,hogy ide szoktál írni...Osztálytársak voltunk gimiben,ha megnézed a profilom,hátha felismersz. A kép megtévesztő,nem vagyok pocakos,hanem van egy majdnem egyéves kisfiam. Gratula a pocaklakótokhoz és további boldog babavárást!

Gabi
kisbuksi

Esztyx, a szomszédunk kisbabája nagyon gázos állapotban volt, mikor ezt észrevették, de ahhoz elég érett volt, hogy kivegyék, és most gyönyörű, másfél évesKép Ha be kell feküdnöd, akkor se gáz. És 34 hetesen is elég érett, a férjem is annyira születettKép Szóval csak nyugi, most oda fognak figyelni, nem lesz semmi baj.

Na mostmár mindenki megnyugtatottKép

Viki, nem tudok mit írni. A harag rossz tanácsadó, szokták mondani. Néha inkább visszafele sül el. Én azt tanácsolom, próbálj megbékélni, megnyugodni, lezárni az egészet. Ez így nem vezet sehova. A pasidról meg most már biztosan azt gondolom, hogy egy nagy szar alak, ha ezt az egészet így tudja csinálni még mindig. És semmit nem érdemel, bosszút sem! Szerintem saját magaddal szúrsz ki és a babával. Én szerintem többet nem tanácsolgatok, eddig kiderült, mit gondolok, kívánom, hogy rendeződjenek a dolgaid, de szerintem így csak az összegabalyodás felé tartasz. És azt gondolom, hogy egyre inkább csak rossz és még rosszabb között kell döntened. Remélem, nem bántottalak meg,úgy éreztem, tisztább, ha leírom.

Na puszi mindenkinek,
Noémi
31+3
vghnoémi

2050g -nincs királyságKép(
köszi a bíztatást,du jelentkezem...
esztyx

Viki!
Táblázatba beírtalakKép!
És tudod aggódva olvasom a beírásaid, mert nagyon féltelek Téged és a babádat is, és osztom Noémi véleményét!Vannak olyan dolgok, amikhez nem érzem a kompetenciámat és a problémáid már olyanok, ezért írtam, hogy a saját érdekedben meg a baba érdekében jó lenne szakemberhez fordulni! De ezt tényleg Te döntésed és nem is akarok beleszólni!Ettől függetlenül nincs semmi bajom veled, és jó lenne, ha nem értenéd félreKép!

A vészhelyzet tényleg durva volt, gondoltam is rátok ,hogy mennyien ki leszünk ezen akadvaKép!

Képzeljétek!Elmarad a kismama tornám, úgyhogy az elsősegély vizsgám után(14-kor kezdődik, és Kelenföldön lesz) "rohanok" hozzátok!

Esztyx!
Szorítok Nektek!Írj, hogy mi a helyzet!Szerintem sem lesz gond, jó kezekben vagyKép!

Holnap szorítsatok mert vizsgázni fogok, és szeretnék túl lenni ezen az egészen!

Puszi: Katy
28+7Kép
Katy

Esztyx

Bocsi, hogy belekotyogok ideKép
Én még akkorról ismerlek, amikor a ma megint megjött-be írogattálKép És veled izgultunk, hogy lesz-e baba, vagy semKép Azóta szerencsére mindketten "bebabásodtunk"Kép

Amiért írtam, az a következő: én babákkal dolgozom, és rengeteg olyan babával volt már dolgom, akik ugyan majdhogynem időre születtek, de a méhlepény elöregedése miatt 2kg körüli súllyal születtek. És elhiheted nekem, kivétel nélkül fantasztikusan voltak. Hiszen érettek, mert időre születtek, csak éppen picik. De nem emlékszem olyan esetre, amikor bármi probléma is lett volna velük. Ügyesek, élénkek, jól szopiznak már az első perctől kezdve, és ami külön jellemzőjük, hihetetlen étvágyuk van és folyton kajálnánakKép Képesek lennének 70-80gr-kat megenni az első napokbanKép Mindig azon viccelődtünk, hogy ezek a babák azt hiszik, hogy ha dupla mennyiséget esznek, akkor még gyorsan behozhatják a lemaradásukat.
Olyanra se emlékszem, hogy bármelyikőjük inkubátorban kötött volna ki, max. 1 napra megfigyelés miatt.
Infúziót azt szoktak kapni a kis súlyuk miatt, és nagy átlagban be szoktak sárgulni (ez csupán egy kis kékfénykezelést jelent)
De tök jól vannak az első perctől kezdve, és csak a hizlalás miatt szoktak még maradni a kórházban. De mivel, mint írtam, hatalmas étvágyuk van, így gyorsan elindul a súlyuk, így már mehetnek is hazaKép
Szóval, tudom, hogy nem kérhetem, hogy ne izgulj, de tapasztalatból mondom, biztosan jól lesz a kisbabádKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Na egy napba telt, mire elolvastalak titeket, de tényleg jókat írtok csajok. Kép

Szóval nekem elmúlt a vesetáji fájdalom, valószínű nem az volt, mert csak akkor fájt, ha mozogtam. Este beültem egy kád meleg vízbe, és reggelre elmúlt. Azért tegnap otthon maradtam Kép Köszi mindenkinek a tanácsokat Kép

Lici! Én sem oktatnálak ki, de szerintem amennyi energiát belefeccölsz ebbe a "bosszulósdi" dologba, ezt inkább a babódra fordítsd. Hidd el, jobban megéri, mint ez a görény, már bocs. Most jobb lesz, hogy netalántán visszaszerzed a pasit, mindig az fog az eszedben járni, hogy mit tett veled. Szóval tényleg ne haragudj ezért rám, de felesleges. Jó, semmi közöm és belelátásom nincs, de azért gondold át.

Toxoplazma: Bagz, a cicád oltva van mindig? ha igen, kevesebb a rizikó. ha nem jár ki a lakásból (nem érintkezik más macsekkal, vagy egyéb dolgokkal), szintén kevesebb a rizikó. Párod takarítja az almot? Szintén kevesebb a rizikó.
Egybként én is csináltattam egy vizsgálatot, de nem jött még meg az eredmény Kép

Nah, még hagy panaszkodjak egy kicsit. Szóval tudjátok átköltöztünk. Már egész sok mindenünk meg van, de sok hiányzik is még. Bár ahoz képest, hogy szinte csak könyveket és technikai cuccokat vittünk át, egyész jól állunk. Meg hát gondolnunk kell rá, hogy nincs hatalmas anyagi keretünk rá.
Naszóval anyóspajtás Kép Még nem is látta a kérót de azt mondja kicsi (jegyzem meg 1+2 félszobás, külön wc, fürdő, előszoba.) Most terveztem megvenni a kiságyat, erre szerinte a teljes konyhabútor sokkal fontosabb, mert minek még nekem gyerekágy. Hát nem tudom... Mi jól megvagyunk hiper-szuper honyha nélkül is, de a bébimnek már úúúúúúúgy szeretném már megvenni az ágyat. Mert mi van, ha korábban jön, bár ne így legyen. Vagy én vagyok nagyon önző?
Na ennyit a panaszkodásról, jól esett elmondani.

Ja, még nem. Szóval ti is meggondoljátok este, hogy átforduljatok-e a másik oldalatokra? Nekem annyira szokott fájni a derekam Kép De napközben is. Tudom hogy a súlynövekedssel jár, de már tényleg úgy megyek mint egy pingvin Kép Nem is merek fekete kabátot venni mert még bevágnak valami jégverembe.Kép

Na lányok már csak két nap Kép Kép Kép Annyira várom már, hogy ne kelljen melóznom Kép El is terveztem, hogy jövő héten még teljes punnyadás otthon, aztán megyek az Istvánba terhestornára, meg előadásokra. Bár lehet, hogy tervezés szintjén marad.

na, szófosát befejeztem.
sziasztok
cicc
cicmerák

Babus! Kép Kép Szia itt Kép Igyekszem átnézni a topikba, de ez a topik elolvasása is egy napba telt Kép Kristóf hogy van?

cic
cicmerák

Sziasztok!!!

Ma elintéztem ügyes-bajos banki ügyeimet, hát mit mondjak, egy időre elég volt belőle. Kint 5 fok, bent 35, levetkőzni nem lehet, meg annyi mindent nem is lehetne levenni, leülni sikerült 20 perc után, a szomszéd nyomtatója pont akkor romlott el és persze ki rohan segíteni? akinek ötödször magyarázom el, hogy előbb be kell fizetnem, hogy át tudjon utalni. 10 perc szerelés, magyarázkodás újra. aztán persze 2 perc alatt végeztem, de addigra úgy felhúztak, hogy rossz oldalon pecsételtem le a lapot, és tölthettem ki újra Kép

Cic!
Én nemhogy meggondolom, átforduljak-e, én úgy ébredek fel, ahogy eldőltem este. Ettől reggelre mindenem fáj, kiváltképp a csípőm, 10 percig derékszögbe dőlve közlekedek a lakásban. Kép Harmadik harmad KépKép
Anyós: szerintem ne engedd, hogy beleszóljon!! Ha most engeded, sose fog békénhagyni! Le kell szögezni: a mi lakásunkat a mi pénzünkből a mi igényeinknek megfelelően rendezzük be!! Tapasztalatból beszélek, sajna én pont ugyanezt a harcot vívtam, úgy fél évvel ezelőtt. (na jó, meg még most is néha) Az én anyósomék odáig merészkedtek, hogy azt mondták, túl nagy ágyat vettünk, helypocsékolás, adjuk el. Nekem eddig terjedt a türelmem. A másik taktika, ami nálunk bevált, hogy nem szólunk előre. Csak akkor tudatjuk velük, ha már megvettük. Akkor nem tudnak beleszólni, maximum lehülyéznek minket meg morognak egy kicsit. (vagy azt mondják, adjuk el Kép)

Esztyx!
Szerintem amit babus írt, nagyon megnyugtató!! És mi mind drukkolunk nektek. De délután biztos a dokibácsi is jól megnyugtat!!! Tudasd ám velünk, mit mondott!!!!

Viki!
Én is osztom a többiek véleményét. Egyszer úgyis le kell zárni a dolgot, és nem lesz könnyebb egy vagy két hónap múlva, vagy amíg húzod!! Szerintem a mindenáron-bosszúállás helyett valami pozitívra koncentrálj, mondjuk a babára. (bocsi, remélem nem bántunk meg, de te kérted, hogy írjuk le, hogy mit gondolunk)

A vészhelyzeten én is kiakadtam ám. Szerintem minden épeszű azt sikítozta volna, hogy mentsék meg a babámat!! Legalábbis én tuti. (bár én nem biztos, hogy az épeszűek táborát erősítem KépKép)

Na egyelőre befejezem a panaszkodást meg az észosztást. De nem szabadultok! Még jövök! Addig sokat írni!!!

És holnap tali, éljenéljen!!!Kép

Orbis (aki a fáradtságtól hülyeségek tömkelegét képes összehordani, úgyhogy vigyázzatok!!)
És mellesleg 29+1
orbis

Szia lányok!
Nagyon kellemes volt a hordozókendő tanfolyam, bár csak hárman voltunk. Így élőben sokkal reálisabbnak tűnik ez a megoldás mint képekről. Kis is próbálhattunk minden poziciót, igaz a próba baba súlya 1kg se volt, de azért beleéltem magam egy picit a babázásba. Ráadásul megtudtam, hogy bővül a színválaszték még karácsony előtt. Ez nekem elég fontos, mert eddig csak a ruhatáramtól igencsak elütő bugyi-pasztell színekben volt kapható ez a fajta. A méregdrága külföldiek persze gyönyörűek.

Orbis!
Nem, a koncertekről és próbákról tudatosan nem írtam. Férj nem örülne neki.

Igen-igen hátul én is párnás vagyok, olyan klasszikusan anyás/bálnás/fókás.

Lici!
Végre előkerültél, már kezdtem kicsit aggódni mi lehet veled. Nem jó, hogy fogytál 2kg-t, figyelj oda az evésre. Ezt a bosszú dolgot nem igazán értem. Exed rokonai azért állnak melletted, mert minden épp eszű, lelkiismeretes ember elítéli azt a férfit aki ilyet tesz. De azért vigyázz, egyetlen épp eszű, lelkiismeretes ember sem segít bosszút állni saját családtagján. Biztos, hogy némi elégtételt ad ha fájdalmat okozhatsz neki, de attól még ő marad a gyerek apja. Hosszútávon jobb, ha jóban vagytok és segít neked a gyerek körüli dolgokban, még ha meg is találod az igazit időközben.
Boccs, ha kioktatóra sikerült, nem annak szántam.
Ja, és még : a pasid nem feltétlen szar alak, csak nagyon gennyesen viselkedik. Talán épp most fogja megtanulni az élettől, hogy bizonyos dolgok végtelen tiszteletet érdemelnek. De az is lehet, hogy még sokáig nem esik le neki.

Esztyx!
Szorítok nektek én is. Az orvosi, szakszerű felügyelet már megvan, emiatt nem kell aggódnod. Viszont pszihésen segíthetnél a babádnak. Nem tudom mennyire áll tőled távol a meditáció, öngyógyítás és hasonlók. Nem kell olyan nagyon misztikusnak képzelni a dolgot. Otthon felveszed a számodra legkényelmesebb pozíciót, becsukod a szemed, a babádra meg a méhlepényedre koncentrálsz (elképzeled őket), és képzeletben varázslatos energia csomagokat küldesz nekik.
Ha távol áll tőled az ilyesmi akkor elég meredeknek tűnhet, de nem bonyolultabb mint álmodozni egy tengerparti nyaralásról. Én még a „Beszélgetések a kisbabámmmal” című könyvben olvastam ilyesmikről és szerintem tök jó.

Na, most abbahagyom és megyek nézek magamnak valami csini hálóinget meg köntöst. Hétfőn kismamatornán felhívták a figyelmemet, hogy egy rendes 34 hetesnek már össze van készítve a kórházi csomagja, sose lehet tudni. Én még egy csomó dolgot meg se vásároltam hozzá.

Akkor holnap pocaktali, 15h, Oktogon, Burger King előtt.

üdv Lili(34+4)

KépKép
savitri

Na látom amíg szépen elolvastalak titeket meg irogattam, addig mások se voltak restek.
Cic!
Anyóspajtival nem törődni! Nálunk mondjuk az én anyám több gondot jelent mint a páromé. Nálam az vált be, hogy mosolyogva helyeselek: "igen-igen meggondolandó" aztán teszem amit jónak látok.

És ha túl messzire mennek akkor viszont finoman, de nagyon határozottan le kell állítani őket

Na most már tényleg megyek, mert bezárnak a boltok.

Lili(34+4)(akinek nagyon tetszenek Orbis és Bagzerka név után írt "eposzi" jelzői)

KépKép
savitri

Cicmerák
Köszi az érdeklődéstKép
Kristóf köszöni szépen jól van, nagyon kis eleven, sokat mocorogKép

Babus

Kép
babus2005

Szia Gabiiiiii! Hát hogyne ismernélek fel!!!! A vezetékneved nem ugrik be, de ezt kérlek tudd be a terhesség alatti agybajomnak!! Kép Hihetetlen hogy már babád van! Legutoljára egy villamosmegállaoban talalkoztunk. Nem semmi!

Na most látom hogy ott van az emilcimed és a neved is. Igen, igen igen, már minden kristály tiszta. Majd irok neked emilt! Köszi hogy irtál.

Szia, puszi
Eszter
eszter2004

Cic,
azt mondják a 30. hétig jó mindent beszerezni, úgyhogy szerintem elkezdhetnétek.Kép De tényleg ne érdekeljen anyós, mégha jót akar is, ez nem az ő dolga. És teljesen normális, ha kiságyat szeretnél először!
És én meg arra ébredek, hogy nagyon rossz egyik oldalon, és át kell fordulnom, úgyhogy nagyon szakaszosak az éjszakák... Még így is fáj reggelre általában.

Orbis, olyan jó képeket küldesz, mindig mosolygok rajtukKép

Noémi, és jó talit, aztán írjatok ám utána!
31+3
vghnoémi

Ildi már otthon van a kórházbol, méhszáj már zárt, és vigyázni kell nagyon, vitaminom meg minden, és minden héten UH. Gondolom majd jelentkezik.

Egész jol kibirtam a mai napot, mintha nem is lett volna szükségem alvásra éjszaka. Megnyugodtam hogy éjszaka ti is keményedtek. Kép

Esztyx no para! Most már nem lehet baj! Kép

hu már nem tudom miket akartam, mindenestere akkor holnap délután én nem dolgozom, hanem veletek talizom! Kép

Eszter
29+1
eszter2004

Sziasztok!

Sajnos még mindig nagyon beteg vagyok, úgyan már lázam nincs, de tak...-nyá...m egybe van és nem akarom, hogy bárki is közületek elkapja. Pedig ÚGY MENTEM VOLNAKép Olyan peches vagyok.
A jővőhéten is fogtok talizni? Talán szerdára már megkéne, hogy gyógyuljak!!!
Olvasni, olvastalalak titeteket, de mire a végére értem tiszta hulla lettem, minden porcikám ki van. Szegény babuci is érzi, mert majd ki úgrik a hasamból.

A Vészhelyzet tényleg nagyon durva volt! Engem is eléggé felzaklatott.

Esztyx
Mi újság van veled és babciddal? Nagyon megijesztettél.

Rékacs
Írok neked is vissza, csak olyan mosott kaki vagyok, hogy mindig elolvasom az írásokat és fel kell hogy álljak a géptől mert nem esik jól az ülés és mindig megfogadom, hogy később írok, de aztán átrakom másnapra.

Megyek is, mert épp elég volt most visszaolvasni a lemaradásomat és írni. Pihizek egy kicsit. Még lehet, hogy benézek.

Puszi mindenkinek. És a náthám mellé már sárgasággal is küzdök, mert én nem tudok menni hozzátokKépKépKép

Márti(32+6)
hajdum

Márti, én se megyek, majd gondolok rád, hogy gyógyulj megKép

Esztyx, Aura, Katinka mi volt a dokinál? Aggódunk!!!! iRJATOK!

n.
vghnoémi

Hahó!

Végre megérkeztem a dokitól...hááát nem tudom...azt mondta, hogy mostantól másnaponta ctg és hogy a baba nagyon leerszekedett bár a méhszáj még nem nyílt ki a baba nagyonnagyon lent van, mintha már kifele akarna jönni... meg hogy nem kell befeküdni egyenlőre, hanem két hét múlva uh...addig ctg-z, és vagy megindítja két hét múlva vagy , ha még csak IIes a lepény akkor vár két hetet, de utána mindenkép megindítja...!

NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON
köszönöm mindenkinek a megnyugató írásokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!olyan sokat segítettetek vele!!!!
BABUS-úgy megörültem neked!!!Képjól vagytok? és mi van a ma megint megjöttösökkel?nem jösssz te is pocaktalira holnap 15óraoktogonburgerkingelőtt??Kép

most pihizek, kicsit sok volt ez egy napra!
csók-eszti
holnap pocaktaliKép
esztyx

Esztyx

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinálKép
Nem lesz itt semmi gondKép
Tényleg, hogy fogják hívni a kislányotokat?

Köszönjük jól vagyunk, itthon vagyunk táppénzen(nem mintha gond lenne, csakhát a munkahely jellege miatt)
Mi még "csak" a 28.hetet tapossuk, Kristófunk február közepén fog megszületniKép
A ma megint megjött-öt már csak ritkán olvasgatom, Cateye-nek és Orsinak már megvannak az ikrei, bár ezt biztos tudod.
Köszi az invitálást a pocaktalira, de azt hiszem kihagynámKép Innen vidékről nem szívesen utazgatok már fel PestreKép És hát nem is ismerlek titeketKépDe érezzétek jól magatokatKép

Babus

Kép
babus2005

mi is annak a kiszámolós oldalnak a címe?
léccci mégegyszer, mostmár leírom ígérem!
pusz.,e
esztyx

ÁÁÁÁÁ!
Annyira sokmindent írtam és mind kitörlődött Kép

Noémi!
Köszi, a dokinál minden ok volt, a cukrom olyan jó, hogy jobb nem is lehetne. Viszont, mehetek bacitenyésztésre megint (két hete lett negatív) mert 2000-ről töb mint 5000- re ugrott a bacik száma. Pedig teljesen panaszmentes vagyok, szegény doki szétütöget, de nekem nem és nem fáj. Akkor ez mitől van??? Ráadásul esküszöm, nálam jobban senki sincs kiművelve "tökéletes pisilésből" annyiszor voltam már! Diagnózis?!
-Képzeld, titokban azt reméltem eljössz a talira te is, a múltkori bátor Városligetezés után! Jó lett volna látni téged is , na majd babásan mindent bepótolunk! Kép

Edwig drága!
Akartalak ma hívni egy kis előtali ügyben csak annyira lefáradtam, hogy elaludtam a Hév-en. Mondjuk emiatt majdnem Szentendrén kötöttem ki Kép
Holnap viszont már tényleg látjuk egymást, ha nem esküszöm megyek és elhozlak!!! Kép

Esztyx!
Mire megvígasztaltalak volna, már az orvosod is megelőzött Kép ,na nem baj a szándék a fontos!

Cic!
Ez az! Én is pont ugyanúgy pingvinelek! 3-4 napja annyira fáj a derekam, hogy hűha. Ez már a 3. harmad?! Nyugodtan hívhatnák pingvinkorszaknak is. Kép Ráadásul én is csak a bal oldalon tudok aludni, különben megy a hiszti, aztán reggelre jól elgémberedek! Na jó, kiharcoltam magamnak esténként 20-30 perc jobb oldalt is, bár ez inkább csak nevelési célzatú mert jobb nem lesz tőle Kép

Bagzer!
Okosodtam kicsit, holnap beszámolok!!!

Lici!
Irgum és burgum, egyélegyélegyél!!!
Írtam neked megint jó hosszú véleményt, de kitörlődött. Lehet, hogy jobb is. Ne érts félre, nem volt bántó, legakábbis nagyon nem az akart lenni, de azt hiszem egy kicsit nyersre sikeredett. Ha szeretnéd beírom mit gondolok, de ha nem, semmi baj, a lényeg, hogy te és a baba jól legyetek!

Jövök még, csak megyek Megasztárt nézni!!!
Addig is puszpuszpusz!!!
Aura
25+6 (EZt mióta Eszter kérte, mániákusan írom, hátha ezzel is gyorsabban telik az idő Kép
aura

Sziasztok!

Nah, végre hazaértem és persze egyből nekiálltam Babanetet olvasni. Kép

Esztyx! Örülök, hogy azért nincs gond és tök jó, hogy ennyire figyelnek Rád. Kép Így biztosan minden rendben lesz. Sőt, lehet, hogy akkor mégis egyidőben szülünk majd? Kép

Bagz! Nagyon rendi dolog volt Tőled, hogy a Párod kedvéért lemondtál az otthonszülésről. Kívánom, hogy a szentimrében tényleg minden olyan természetesen menjen, amennyire Te szeretnéd! Kép

Most hívott petim, hogy a baráti társaságban újabb baba érkezik! Kép Négy párnál 1,5 év alatt már az ötödik bébi lesz, jó termékeny társaság vagyunk. Kép

Noémi! Köszi az érdeklődést a vizsgálatról, egész délelőtt a dokinál dekkoltam. Szokásos vizsgálat, amin minden rendben volt babucival, még mindig koponyfekvéses, méhszáj még teljesen zárt. KépAztán elküldött NST-re, és ezentúl hetente mennem kell. Olyan jó volt 15 percig Babucim szívverését hallgatni! Kép Persze a kis huncut 2-3-at moccant az elején, aztán bealudt (szerintem a saját szívhangjára), hiába bökdöstem, semmi. Kép Még jó, hogy azt a 2-3-at is lehetett értékelni. Kép Ja, és mostantól minden du. 5-től figyelni kell a mozgását és beírni, mikorra moccant 10-et. De mivan, ha épp akkor nem tudok rá figyeni???
És a doki most realizálta, hogy a dec. 23. az majdnem karácsony, és hálistenkedett, hogy tavaly is pont volt akkor szülése, de persze csak viccesen.

Délután meg szülésfelkészítő, újabb légzésgyakorlatokat tanultunk. Aztán egy tündéri szülésznő tartott előadást magáról a vajúdásról meg a szülésről, nagyon jókat mondott. Az EDA és a kád hiányán kívül szerintem nagyon szuper a fehérvári szülészet. Kép És olyan szépeket mondott, meg fényképeket mutogatott friss családokról, hogy néha majdnem bőgtem! Komolyan egyre pozitívabban gondolok a szülésre! Kép

Derékfájás és alvási problémák: én is küzdök velük, tegnap éjjel még a tüdőm is szúrt meg a gyomrom is háborgott, de 8-kor már kidobott az ágy. És Orbis, én is sokszor ébredek ugyanabban a pozícióban, ahogy elaludtam. Nekem még a bordáim tudnak fájni azon az oldalon, amin fekszem. Na, ennyit a panaszokról, örülök, hogy egyébként jól vagyok. Kép

Jó pocaktalit holnapra, én addig már nem jelentkezem, petim félévközi házidolgozatát hozzuk össze egy nap alatt. Kép Remélhetőleg...

Csóközön,
Katinka
34+3
katinka

sziasztok
Csak egy gyors bejelentkezés. Jól vagyunk, egybne, még négy nap Kép

Estyx
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
Ha erre gondoltál Kép
Nem lesz ám semmi baj!!!!! Kép

mindenkinek üdv és jó talit!

bringa, aki még mindig egyben Kép
bringa

Sziasztok!
kezdek összeomlni megint. Kép sszem bátor voltam ma megint, és sokat mászkáltm, meg segítetem takarítani, meg... szóval nem feküdtem rendesen, gondoltam, már tegnap is egész jól voltam... Most iszom a levét, megint elkezdtem görcsölni. Kép pedig tegnap már tényleg jól voltam, és ma sem mentem el itthonról, csak a vérvételre, meg este sétálni egy fél órára
a kutyával, szóval bűnhődök. Kép Szóval majd inkább holnap írok nektek. Fel sem fogok állni, hogy el tudjak menni délután Kép Na, jóéjt, átadom a terepet az éjszakai műszaknak... puszik

Kik.
27+6 (holnap 28 Kép )

kikocska

Kép kismamikKép

Holnap tali dejó dejó dejó...Kép

AuraKép
Semmi baj, gondoltam, hogy sok a dolgod azért nem is zaklattalakKép Kép na...de végre holnap
már alig váromKép

VikiKép
Ne haragudj, de én szerintem enned kellene és nem fogyni. a babócának sem jó, hogy tele vagy feszültséggel, és bosszúvággyal és még fogysz is. Nem ér ennyit, de tudom, hogy ilyenkor mindegy ki mit monddddd, nálam is ez volt. előbb utóbb belátod magadtól, hogy nem ér ennyit a "barátod" és majd akkor megváltozol, majd akkor fog ő rájönni...

puszi mindenkienk megyek nézni a megastartKép
edwig
Vendég

Hihi,
Mi az, mindenki a kukactv-t nézi???
Csak beugrottam elköszönni, megyek hajcsizni, hogy holnap friss legyek!
Kikocs,
Ne parázz, úgy látszik kicsit döcögősebb lett a babavárás, de az még nem baj! Most már biztosra tudod,hogy ha nyugton maradsz, tényleg job lesz, úgyhogy pihenkélj és nem lesz semmi baj! Legfeljebb, hogy előbb-utóbb unatkozni kezdesz, akkor meg majd max házhoz megyünk, segítünk takarítani, aztán együtt görcsölünk és jókat parázunk Kép elvégre pocak egységfornt vagyunk! Vagy nem? DE!!!

Jó éjszakát!
Vagy mondhatnám, hogy jó oldalfekvést és derékfájást Kép !
Pussz mindenkinek,
Aura 25+6 (de egy óra múva 25+7!!! jajjdejó)
aura

Jó reggelt lányok!
Mi történt itt, kimaradt az éjszakás műszak?
Gondoltam most jól elolvasgatlak titeket suli előtt, aztán csak magamat találtam Kép
Úgy visszafeküdnék lustálkodni, de nagyon fáj a derekam, főleg egy-két mozdulatra. Iszoyúan bír nyilallni. Jajj.
Megyek várok még picit, hátha felébredtek álomszuszékok Kép

Aura
26!!! Dejódejódejó
aura

Na, mivan? tudott aludni az éjszakai műszak? ez jó hír Kép Én még alszom hanyatt, sőt, úgy a lagjobb, egy nagyon lapos párnát keresztbe-fordítok, hogy a derekam is rajta legyen, és úgy vigyázzállásban alszom. Vagyis vigyázzfekvésben. Aztán felébredek, mert ki kell mennem, aztán utána jó nehezen alszom vissza, és akkor egy takarót összegyűrök és a térdem alá teszem,mert ha kinyújtom a lábam, akkor már feszül a pocakom. És ilyenkor néha szoktam oldalra is fordulni, de mindenesetre én is fájós háttal ébredek pár napja, ami nem az igazi. Kép

Megasztárt én is néztem tegnap, és kicsit kiakadtam, hogy azok jutottak tovább, akik, mert szerintem voltak sokkal jobbak. Rosszabbak is, de szerintem a két továbbjutó mind a kettő középmezőnyös volt. Gergővel mondtuk is, hogy az első 10 emberke mindegyike rosszabb volt, mint ez a tíz. Szóval nyugodtan válogathattak volna be innen 4-et, és kettőt vigaszágon, onnan meg senkit. Kép Ez különben nagyon fog hiányozni a munkából, hogy mindig megbeszéltük 4-en az asztalnál, akik együtt dölgoztunk, hogy ki milyen volt, meg kit kellett volna továbbjuttatni, meg szavaztunk-e, és aki kiesett mennyire érdemelte meg, és ki mit mondott Kép Úgyhogy most veletek osztom meg Kép

Jaj, képzeljétek el, most, hogy nem dolgozom, és semmi nem történik velem, csak amit itt írtok, mert ugye folyton itthon vagyok, babanetet mesélek szegény Gergőnek este, mikor megjön a dolgozóból Kép Nem tudom, meddig fogja bírni... Kép

Cicc, én ezt a menést úgy hívom, hogy medvézek Kép Lehet, hogy azért, mert egészen medvének érzem magam Kép Merhoty úgy casmmogok Kép De én amondó vagyok, hogy nem lehet a súlynvekedéstől, ha Aura is így megy, mert ő 4 kilót hízott eddig... Az meg nem tesz ki egy pingvint Kép
És szerintem is sokkal fontosabb a kiságy! És senkinek semmi köze hozzá, hacsak meg nem kérdezed, hogy mi a véleménye, de gondolom ezt nem teszed Kép Az ember úgyis meggondolja, hogy főzzön-e nem? Kép

Esztyx, nagyon jó, hogy a dokid megnyugtatott, szerintem bízz benne, biztos érzed, hogy nagyon odafigyel rád. És hallgathatod babóca szívét is mindig. Kép És egyszer csak bennfognak, és viheti utánad a párod a cuccodat, és egy teljesen egészséges kisbabád fog születni, akivel semmi baj nem lesz az égegyadta világon!
És mindenkinek nagyon örülök, hogy mindenkinek minden szép és jó a harmadik harmad szenvedései ellenére Kép
Ez tényleg igaz, hogy 30. hétre illik összekészülődni?? Minnyá ittvan nekem is! Én meg azt gondoltam, hogy mennyire ráérek még... Mégilyent! Na, írjatok, mert ide vagyok szögezve egész délutánig, hogy el merjek indulni!

Kik.
28+0 Kép

kikocska

Sziasztok!

A rutinom szerencsésen sikerültKép!!!Holnaptól forgalom, úgyhogy ne gyertek Zugló feléKép!

Nem tudom, hogy meddig tart az elsősegély vizsgám, de rájöttem, hogy legalább 10-15-en vagyunk egy időpontra hívva, úgyhogy reménykedek, hogy még ott talállak Benneteket!

Esztyx!Örülök, hogy megnyugodtál, és hogy minden rendben van!

Bringa!Már csak 4 nap!?Drukkolok, és szurkolok Nektek!

Márti!!!Gyógyulj megKép!

Noémi!Sajnálom,hogy megint nem találkozunk személyesen!

A többiekkkel remélhetőleg személyesen!!!Addig is Kép!!!

Katy
29,pontKép!!!
Katy

Na ezt jól összehoztuk, közel egyidőbenKép!
Üdv Nektek!!!

Sajna mennem kell tanulniKép!
Katy
Katy

Mennyien töltünk egyszerre időpontot! Kép Gratulálok a rutinhoz, ez elég necces szokatt lenni azért a lányoknál, nem? Kép Főleg így pocakosan nagy szó!
Elsősegéllyel kapcsolatban meg én azt mondom, hogy élj az előnyeiddel, és mondd meg, hogy izgulsz, és szeretnél túllenni rajta, mert rosszat tesz a babának. Vagy fáradt vagy. Vagy akármi. Valami, ami igaz. Pl fáj a derekad. Ez jolly joker, nem? Kép Tuti előre vesznek. És akkor ideérsz teljesen jól! Nemá, hogy ne legyen haszna a sok derékfájásnak! Kép

Ja, Aura, most jut eszembe, köszönöm a tegnapi vigasztalást! Elképzeltem, mennyire vicces lenne, hogy itt takarítanánk pocakosok, csak a saját állapotomból tudok kiindulni, de akkor az lenne, hogy 20 percenkétn fél órára végigfeküdnénk az ágynak megcsinált ülőgarnitúránkon, és feküdnénk mint a heringek, és kiállna a hasunk Kép

kikocska

Sziasztok!

Az tényleg vicces kis takarítás lenne. ide nem akarnánk uztána átjönni? mert én napok óta csak becsukom a szemem, ha elszalad egy cica.

Ezek a csipiszkék a madáretetőben azt csinálják, hogy kiszednek egy magot és azzal felrongyolnak a tetőre és ott nagy kopácsolással elfogyasztják.

Kik! Szerintem sem voltak a legjobbak a csajok. nekem pl.a szépfiú gitárral, mega kis szőke kancsal jobban teteszettt. A kisfiúnak én is drukkoltam, mert az nagyon kis helyes volt. Mega hosszu fekete hajú cigánylány is jobb volt, szerintem.
A lányom viszont bolond neki a kis bongyorka tetszett, bár lehet, hogy Barbara S.(meg sem próbálom leírni)lagymatagsága jön be neki, végülis lewhet azt is, bár az anyja őspunk, de ilyen az éket, apukája is vanKép

Ma alig bírtam felkelni, mert tegnap a nem tudok elaludni klubban voltam,kettőig itt küzdöttem, mint a papirtigris.

Most meg minden mozdulat fáj. De lehet, hogy tegnap kicsit megfáztamKép

Na, beágyazok, meg rendetrakok, meg kitalálom a mai programot.

ja, Kik. Én úgy döntöttem a betöltött 34. után fogom összerakni a cókmókunkat. Meg akkor elkezdem kimosni meg kivasalni a felhallmozott ruhaállományt.
Rékacs 33+1

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs!
Ha a bébirucikról van szó mosás téren, szerintem hamarabb is elkezdheted. Én nem bítram várni és túl vagyok a háromnegyedén, de a vasalás kész horror volt. Merthát, kifordítani, befofordítani azokat az icipici ruhákat, és a vasalás megháromszorozza a derékfájást is, brrr. Nem okoskodni akartam, csak jót Kép

Kikocs!
Olyan jókat röhögök rajtad! Te, nem is tudtam, hogy a pingvin több mint 4 kg! Kép
Tegnap anyuval voltunk eszméletlen morbidak. Épp kitárgyaltuk acicnövekedést-változást és mondtam, hogy nálunk nem lesz gond a szopival, mert hát kiáll a lelkem, mint a csigaszarv. Na szó szót követett, hogy ha így megy tovább, akkor méterekről is szoptathatok majd, és a vége az lett, hogy csak átlasszózom bimbit a kiságyba és fel se kell majd kelnem az éjszakai hamihoz Kép
Persze anyám könnyen vihogott ezen, nem az ő testéről folyt a viccelődés, azért gurultam én is a nevetéstől, meg izgultam, nehogy ezt álmodjam éjszaka. (Megúsztam)

Megyek suliba, háromkor Oktogon!!!
Aura (akinek teljesen ko lett má' az agya, biztos a derékfájás mellékhatása Kép )
aura

Egy kicsit visszajöttem!

Rékacs!Drága vagyKép!Sajnos nem az a típus vagyok,aki előnyt kovácsol ezekből a helyzetekből, de majd azért igyekszemKép!

Én is úgy tudtam, hogy csak a 34.hét után illő összepakolni!

Alvás: nálunk még súlyosbítja a helyzetet a macskánk, és mi 3-an alszunk az én helyemenKép!Tehát az éjszakai felkeléseket még színesíti az a tevékenység is,hogy a macskát 4X-5X arrébb rakom, és vissza-vissza fekszik, úgyhogy nagyon jól elvagyunk!Nem tudok drasztikus lenni vele, mert hát így is 16 fokra letekertetem a fűtést éjszakánként, hogy tudjak aludni, és hát fázik a lelkem!Még így sem lehet különösebb okom a panaszra, valahogy mostanában egy kicsit jobban alszom megint(csak nehogy elkiabáljam)!

Elhúztam, puszi: Katy
Katy

Sziasztok!
Tegnap este úgy el voltam szonytyolódva, hogy egy szót se tudtam írni nektek. Semmi komoly csak a párom megint nem volt itthon és akkor nálam most jött be a nyügi. De látom majdnem mind kómában voltatok, mert nem maradtam le sok mindenről.

Imolyozs!
Ha nem tudsz aludni, miért nem írsz nekünk?Kép A monitor kellően lefárasztja az embert.

Ne paráztassatok már ezzel a 34. héttel, sehogy se állok a kórházi csomaggal.

Ma nekiálltam inkább csuda szép ágynemüt varrni az én bébimnek. Valahogy a készen kapható macis-kacsás-cicásak engem teljesen hidegen hagynak. Nem is értem. Azt hittem majd alig lehet leállítani a bébicucc vásárlással, de kiderült, hogy extra finnyás vagyok.

Képzeljétek, gyapjúpaplant vettem, merthogy bio, meg tartja a hőt, meg a legjobb stb. Tegnap viszont hirtelen belém nyilalt, hogy nem olvastam el a használati utasítást. Mármint, hogy hogyan kell mosni (gyapjú kényes anyag ám). Az újszülöttre mégse parancsolhatok rá, hogy ne pisilje össze a paplant. És beigazolódott amitől tartottam. TILOS mosógépben mosniKép((!!!
A leírás szerint öblítsem ki hidegvízben (lanolinos gyapjúmosószer stb.)a kádban. Nálunk nincs kádKép(((!!!!
Ja, meg szellőztessem nyirkos időben. Az Árpád úton? Újpesten? Aztán a finom benzingőzös paplant vissza teszem a bébi ágyába. Igazi városi gyerek lesz!
Azt hiszem ha eljön az ideje mégiscsak megkockáztatom a mosógép szuperkímélő gyapjú programmját.
Amikor megkaptam életem egyetlen, méregdrága, Replay farmerját, ugyanez volt olvasható a cimkéjén: Tilos mosógépben mosni.
Kicsit elrugaszkodottnak érzem ezt egy farmer mosási útmutatóján. Hátha a paplannál is az!

Lili(34+4)akinek még csak a két szoptatós hálóinge van meg a kórházi csomagból.

KépKép
savitri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?