Nálunk is tök sz@r idő van, napok óta alig mozdultunk ki, bár lent az udvaron be tudunk állni egy eresz alá, de az nem nagy élmény.
Igazatok van az etetéssel kapcsolatban, egész múlt héten működött, hogy 2,5-3 óránként evett, csak szombaton vmiért bedilizett a gyerek és egyflytában evett volna, volt olyan, hogy azt mértem a mérleggel, hogy 180!!!! grammot evett!!!!!!!!
Hát most hagyom hadd sírjon.
Fanni, a 100 gramm nem kevés egy kicsit napi 6x étkezés mellett? Nem akarok okoskodni, félre ne érts, de nekem a védőnő azt mondta, hogy a testsúly/6 és azt kell osztani a napi étkezések számával, Marcsi meg azt írta egyszer, hogy testsúlykilogrammonként 150 ml, ez Esztikénél , most 5000 gramm, vagyis hétvégén 4970 volt, kb. 800 gramm és azt 6 étkezéssel elosztva kb 130 gramm.
Jaj, olyan cuki volt ma reggel, nézett rám nagy szemekkel és megfogta a pizsimet a cicinél és húzta oda a szájához!
Meg már néha magától az oldalára fordul!
Olyan cuki.
Marcsi, a neurológián mit szoktak vizsgálni Pankánál, és mit mondtak Neked, hogy mire/milyen jelekre kell odafigyelni??? Tudod, hogy Esztinek is voltak ilyen furcsaságai ( remegés, rángatózás ) említettem a gyerekdokinak, aki el is jött megvizsgálni és nem tapasztalt semmit, de bennem akkor is olyan félelem van, nem tudom, miért. Pedig már nem remeg, rángatózik, olyat viszont szokott csinálni, vagy álmábaan vagy altatás/elalvás közben, hogy az egész gyerek összerándul, mint amikor nagyon megijed, pedig semmi oka rá, mert nem zajongunk vagy ilyesmi. Nektek szokott lenni ilyen?????? Én már nem tudom mit tegyek
Mert ha ébren van, aa mozgása rendezett, figyel tárgyakra, hangokra, emberekre és mosolyog, sokat mosolyog, rendesen eszik, de ezek aaz összerándulások nem tetszenek, ja meg egy csomót nyújtózkodik, Nektek szoktak a gyerekek???
Íme egy pár fotó, a fölbevaló sajna nem nagyon látszik. Ja, Anna, nekünk egy hét alatt begyógyult, forgatni kellett benne a fülcsit meg kamillázni reggel, este, de az alkoholos lemosás is jó.
Ja, Csajok, már én is napok óta úgy érzem, mintha meg akarna jönni + szombaton volt egy pár cseppes vérzés is, de azóta semmi.
Eszti, Marcsi ( azt hiszem, Ti írtátok, hogy már megjött Nektek ) nem csökkent lée a tejcsi mennyisége? Én ezt hallottam vhol.
Naa, itt vannak a képek:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.9353.jpg[/img]