Csilla, Nóri tényleg nagyon ruganyos, jó tornász lesz majd belőle
Nagyon édi az ágyában.
Momoska, jófej Aliz a kádban, Gerinél is volt szemüveges fürdős időszak, de ő búvárszemüveget használt. És fürdés közben autózott a kád alján. Ez a padlizsánkrém, vagy vinetta, ahogy írtad, ez erdélyi étel. Hogyhogy ennyire megszerettétek? Van, hogy én is natúr csinálom, vagy a majonézesbe teszek hagymát, fokhagymát. Nekem is van jó sok lefagyasztva, akkor adok én is a picinek.
Jó, hogy írod a krémsajtot, veszek neki azt is, mert épp kérdezni akartam, mit is lehet adni vacsorára, ha már a tejpép nem kell.
Ma is amikor megszólalt a hangszórókban a zene, azonnal nevetni kezdett, mozogni, riszálta magát, emelgette a kezét, mintha csápolna. Nagyon édes ilyenkor.
Orsi, már borult fel Ancsi is úgy, hogy annyira emelgette a lábait, hogy elveszítette az egyensúlyát.
Edina, én ismerek egy tízévest, aki turmixolva kéri a kaját
, főleg, amióta kistesója van.
Nagyon pici falatokat adok neki, és azt szétnyomkodja a nyelvével (gondolom). Nálunk főleg a nagytesó miatt alakult ez így. Persze, ha mi eszünk is kívánja, de Geri a fő követendő példa. Amit ő eszik, az feltétlenül kell neki is. Mivel együtt vacsoráznak, azért alakult át a pici is.
Valamelyik este Geri csokit evett vacsora után, Ancsi majd kiugrott a székéből, úgy kérte. Mondom, adjunk neki egy kicsit a töltelékéből. Megpróbáltam, de tőlem nem fogadta el. Geritől viszont örömmel (mivel előtte én etettem és már nem kért többet, biztosan azt hitte, megint kaja jön).
A mászással is így van, ha én hívom, kétszer is meggondolja, hogy odamászik-e (kivétel, ha skype-olok), de a Geri kedvéért akár 2x is körbemássza a lakást.