SZiasztok!
Helenának, Napsugárnak, Blankának, Rékának gyors gyógyulást!
Cory, Rebi, Andi: merre jártok?
Én sajnos továbbra is beteg vagyok, már a végkimerülés határán, úgyhogy olvasni szoktam, de írni a legritkább esetben van csak erõm
Éjjelenként nem tudok aludni a köhögéstõl, már hasizomlázam van tõle + szerintem lasssan agyrázkódásom is lesz, ha így folytatom. Nappal, mikor függõlegesben vagyok, jobb, de nagyon fáradt vagyok már
Jó hír, hogy Ármin nem kapta el
, nagyon vigyázok, hogy ne köhögjek rá, többnyire egy pelankát kötök a szám elé - na, nagyon csinos vagyok benne, azt mondanim sem kell
Ágci! Én is nagyon örülök, hogy végre találkoztunk személyesen is, hiszen itt a topikban olyan mindegy, hogy vki honnan ír - aztán meg rossz, hogy csak a pestiekkel találkozom, holott a többiek ugyanúgy érdekelnek! Gabó nagyon édes, kár, hogy nem volt ott többet!
SZila! Bubu! Boldog szülinapot utólag is! Hanyadikak voltak?
És milyen volt a pénzügyvizsga? Hatékony a fej alá rakjott könyv?
Danimama, SZila! Írtam nektek választ, megkaptátok?
Dzsili! A te leveled azóta sem érkezett meg
ZSuzsi! Nálam csak jobban állhatsz a tanulással/munkával, én már 2 hete nem csináltam semmit (de ezt szó szerint értsd: semmit
), nem is tudom, mi lesz, már alig egy hónapom van, de egyelõre az életbenmaradásra kell koncentrálnoim
Menta! Ráérsz a kérdésekkel, egyelõre kisebb gondom is nagyobb náluk
SZerinted aszpirint beszedhetnék? De jó, hogy legalább már te meggyógyultál!
Csi! Szerintem a tönkölybúzára gondolsz, mikor törkölyt írsz, nem? Az én tudomásom szerint a törköly az pálinkaféle. A tönkölypelyvát meg így külön nem ismerem! Mire használják?
Fogkõ: nekem sem fájt egyáltalán!
Hát, ennyi telt ma tõlem! Jóéjt mindenkinek!
Márti+Ármin