Új privát üzeneted érkezett!

Szia Roki!
A kolleganom (nincs egy hete, hogy szult) neha meg bejart a ceghez, hozta a nagyobbik lanyat, aki kb 10 kilo es a hasara ultetve hordozta :D
kami

Sziasztok !
Egyszer már csatlakoztam, akkor írtam is, hogy ritkán jutok idáig. Igazam is volt... :lol:

pelushoz csatlakozva:
mi is babylove pelenkát használtunk az újszülött méretet, kb. 3 hónapig. Azután áttértünk a liberóra. A pampers, huggies nekem nem jött be. De szerintem nincs olyan pelus, amiből ne folyna ki a kaki néhányszor. :?

Ruha:
56-os mérettel indítottunk, kisebb szerintem sem kell. A bodyk fogynak a legjobban, abból nem árt begyűjteni. Én sosem vettem használt ruhát (magamnak sem) egyszerűen semmi érzékem nincs hozzá. Viszont sokat kaptunk és azokat remekül tudtuk használni. :lol:

Róki
igen-igen emelgetés ! Szerintem is marhaság. Az én 3 évesemet sem igazát érdekli. :?

jó éjt
Dorki
dorki

Sziasztok!

Roki
én is cipelem még mindíg a 15 kg.-os fiamat. Néha az igaz, hogy utána érzem a pocimat, de hát nem lökhetem el magamtól. A fene akarja vele "megutáltatni" a picit. Napközben az ölemben altatom, akkor szintén ölben viszem az ágyába.
Arra kell inkább figyelnem vele, hogy ha fekszem ne akarjon rám ugrani :roll:
Puszit meg úgy a a kistesónak, hogy a köldökömre jó erősen. Az meg mivel eléggé kijött eléggé érzékeny :?
Amúgy meg az mondja, hogy a ciciből a tejcsi az övé lesz. Viszont most már legalább osztozkodik, a jobb oldali az majd Esztikéé lehet :D

Tegnap pont hívott a tesóm. Mondta, hogy válogatja a ruhákat. Hát neki is vegyes párosa van :wink: és úgy örül, hogy a szép kislányos ruhácskákat végre hordhatja valaki :wink:

Kami
szép a pocid. Tegnap elfelejtettem írni. :oops:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na sziasztok!

Egy két napon belül én is teszek fel képet ígérem! Tegnap voltunk nővéreméknél és anyám elcsodálkozott mekkorát nőtt a hasam (két hete látta utoljára) és azon kezdtek el tanakodni, hogy mekkora lesz kilenc hónaposan :D
Hát édesek voltak, apám gyorsan le is fényképezte :lol:

Hát akkor körülnézek hátul gumis pelenka után, mert eddig még nem igen nézegettem a kínálatot, csak messziről! Persze megvenni majd csak a legvégén, de azért feltérképezem a terepet, hogy mit lehet kapni :D

Hát nem is tudom, ez az emelgetés dolog, szerencsére nekem még nem kell emelgetnem egy 15-20 kilós sulyzót, de nem is tudom, hogy hogy fogom csinálni ha lesz második :shock:
De persze ez még a jövő zenéje :)

Nem fogjátok elhinni, de kezdi aktivizálni magát a drágaságom, egyre többetmozog :D
Persze még nem annyit mint nektek, de már beindult, és tegnap elött már a papa is érezhette, bár még csak nagyon rákoncentrálva, de nagyon boldog volt :P
Folyamatosan azt mondja mindenki, hogy a lányok ennél sokkal aktívabbak szokotal lenni, és hogy nekem nem is lányom lesz hanem fiam, mert azok sokkal lustábbak...hát nem tudom, érdekes lenne most kiderülne, hogy a Kíra nem is Kíra :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akira!
Ha ez igy lenne, ahogy mondjak: lanyok aktivak, fiuk lustak, akkor nagy bajban lennek, mert Zsebibaba NAGYON aktiv - marpedig o hatarozottan fiu! Itt egy kep, nezd meg!

Zsebibaba 130 napos es kisfiu :)

Kép
kami

Az ott kozepen nem a keze, hanem a kukija! A hatan fekszik, alul latszik a ket felgomb-popsija, es a kukija az egnek mered - hatulrol van a kep, semmi mas nem is latszik, csak a ket felhuzott laba meg a kukija hatulrol. Eleg egyertelmuen krapek. EEEEES megis orokke mozog, meg iccaka is! Szoval ezeknek a nepi okossagkonak nem kell beodlni - addig amig kukit nem latsz Kiran, addig o kislany :D
kami

Hát kami akkor örülök, mert már kezdtek megőrjíteni :D
Mert hát mi eredendően kisfiut szerettünk volna, de amint mondta a doki, hogy kislány már nem is érdekelt a kisfiu, csak a kislány, ugyhogy ha most megint kitalálnák, hogy kisfiu már nem tudnám, hova tegyem a dolgot :lol:

Bár persze, lényeg, hogy egészséges legyen, de azért jó tudni, hogy mi is lesz a drágaság :D

KépKép
KépKép
akíra

Hát igen, és mi multkor néztük majdnem ugyanezt a pózt, és nem látszódott semmi, ahogy a doki mondta, ott kéne lenni valaminek ami a fiuknak van, de neki nincs, ugyhogy kislány :D

Szóval nem feltételezem, csak a sok mellébeszélő nagyokos, meg azt nézegetik, hogy milyen formája van a hasamnak, mert hogy abból is lehet látni, hogy kisfiu-e vagy kislány :roll:

Hát nem tudom, a sok nagyokos, én inkább maradok a dokim által megállapított Kírámnál :P

KépKép
KépKép
akíra

Halihó! :)

Én nem tudom, hogy mennyire igazak ezek a népi hagyományok, hogy pl. a poci formájáról is lehet következtetni. Mindjárt teszek fel képet és nézzétek meg, hogy lányos vagy fiús pocakom van-e :?: :)

Buksi az utóbbi napokban nem túl aktív, de azért mindig érzem. Csak hát ez a hülye időjárás is biztos befolyásolja!

Képzeljétek, megrendeltük a kiságyat is! Brendonból van, ágyneműtartós. Képet nem tudok mutatni, mert nincs fenn a katalógus... :(

És akkor a mai pocakfotók!

Kép

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Na haj!

Szep a pocakod, Timo :D

Az en parom az elobb meg akarta hallgatni Zsebibaba szivdobogasat (meg par het es szabad - pocakra szoritott - fullel is lehet majd hallani allitolag), erre Zsebie ketszer jol fejberugta az apjat :D Akkorat nevettem, de az apja is csak boldogan pislogott :D
kami

Na, milyen rendi kisfiad van! :) Mi lesz később? :wink:

Felteszem a táblát is. Mi legyen azokkal, akik már vagy ezer éve nem jelenteztek? Deako, Lukacsniki, Lorca, Bigsis, Cica?

Kami!
Neked fogmosáskor nem vérzik az ínyed? Mert nekem rendszeresen. Lehet ellene valamit csinálni vajon?

Timi
Kép Kép
timocska

Tábla:

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Tábla:

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Bocs, ez 2x ment! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timo!
Nekem vagy 3-4 napig baloldalt alul-hatul nagyon fajt 2-3 fogamnal az inyem. Verezni nem vezett, csak piszkosul fajt. Aztan elmult. Rajottem, hogy bizonyos kajak (pl a savasak: alma, narancs) konnyebben kikezdik sajna.
Amit en tennek, az pl ilyesmi, hogy jol bedorzsolnem valami gyogynovenyes mfogkremmel, vagy kamillateaval. Rendszeresen. mar en is ezen gondolkoztam, mikor elmult szerencsere...

Tabla: gondolom xls-ben csinalod. Azokat a sorokat, amik regota nem jelentkezo kismamikhoz tartoznak, el tudod hide-olni es akkor nem tunik olyan nagynak - ugyanakkor ha megjelennek a csajok, barmikor elo tudod oket varazsolni. Szerintem.
kami

Jóreggelt! :)
Hol vagytok? Tessék jelentkezni!!!!

Mától jön "újTimi"! :D Juhéééé! :D :D Sajnos így nem biztos, hogy napközben is tudok jönni, valszeg ő fog a szgép előtt ücsörögni én meg csak magyarázok! :)
De azért majd igyekszem!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok :)

Először is, neked is édes a pocakos képed, bár meg vagyok lepődve, hogy nekem mitől nagyobb, ha majdnem ugyanott tartunk :D
De gondolom ez alkati kérdés is:)

A fogam nekem is szokott vérezni, egy ideje már én is evvel szenvedek, és van hogy elkezdenek fájni a fogaim de nem tudom mit lehet vele tenni, lehet hogy kálciumot kéne pluszba szedni mert azt vonja ki a szervezetünkből a gyerkőc? :roll:
De igazából nem tudom, hogy mit lehet tenni.

Még mindig nem tudtatok megegyezni a lánynévbe?:) egyébként azt mondják, hogy a kislányos hagy nagyobb és elterülőbb vagy mi és a kisfius has meg előre csúcsosodó és kisebb...szóval nem tudom :D

KépKép
KépKép
akíra

Meddig is dolgozol akkor, ha már a betanítás folyik?

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akíra!
Elviekben dec.31-ig, csak közben költözik is az iroda, úgyhogy legalább 2-3 hét kimarad emiatt és az ünnepek miatt. Ja, amúgy 9-re kellett volna jönni az utódomnak, de még nem érkezett meg és a telefonját sem veszi fel! :shock: :shock:
Névben még mindig nincs egyezés... :)
Mikor lesz pociképed?

Timi
Kép Kép
timocska

Szia:)

Hát pocikép az..ha el nem felejtem akkor ma párocskám kezébe nyomom a gépet :D
És akkor vagy még este vagy holnap délelött felrakom:)
Hát akkor az utódod nem igen erőlteti meg magát :D
Akkor decembertől nagyon sok szabadidőd lesz?
Legalább nem fogok annyit unatkozni, hogyha egyre többen lesztek otthon és több időtök lesz irni :)
Remélem azért márciusig megegyeztek a névbe!
Csak vigyázz nehogy mégis olyan nevet adjon neki ami neki tetszik, és neked nem, hisz anyakönyveztetést ő intézi, és én hallottam már olyat, hogy más névre anyakönyveztette mint amibe megállapodtak, a kisfiú azóta Józsi én nem Zsoltt...

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok,

Anyakonyvezes: az en tapasztalatom szerint korhazban intezik es az anyaval beszelnek, nem az apaval :) Ott toltik ki helyben es a kismamat kerdezgetik. Apu ott sincs :) Az apa max a kitoltott anyakonyvet viszi A-bol B-be. En legalabbis ennek voltam szem- es fultanuja az uzsokiban, mikor bent fekudtem egy szulesre varo kismamaval egy szobaban...

Jaj, csajok, annyira nincs kedvem itt bent lenni :( Es meg 3 het! :( Es ehes is vagyok :( A hulye bufenk kitalalta, hogy mostantol nem vasarol pksegbol peksutemenyt, hanem ok maguk sutik helyben. De nem tudnak sutni! csunyak a peksutik, szinte nyersek - en a regi jo burkiflire vagyom!!!! Oooooo!!! :(
kami

Na, azért ezt nem feltételezem a férjemről, olyan rendes ember! :) Biztos találunk közös nevet, ami mindkettőnknek tetszik! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Hát igen, ez régebben volt ez a Józsis eset, de azóta is haragszik a csajszi a férjére :D
Hát lehet, hogy most már a korház intézi, de ez tizen éve volt, amikor anyám szülte öcsémet!
Persze gondolom, nem tenne ilyet, ha már megegyeztek valamibe, de nem lehet egyszerű ha ennyire eltérő a vélemény :D
Nah én is az éhségemmel kűzdök, de várok még az ebéddel, nem lehet napjába 20x enni amikor csak megéhezek :D
De én leginkább állandóan tésztaféléket meg péksütiket ennék, azt pedig nem kéne túlzásbavinni :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Túl vagyok a cukrosvíz-ivászaton :? Most nálunk 2 órát kell várni, de ez baromi sok. Már olyan rosszul voltam a végére.
Uh-ra majd csütörtökön megyek úgy döntöttem, akkor megyek magánra a dokimhoz :D úgyis olyan bizonytalan itt a helyzet, legalább mindent letisztázok vele.
Pénteken meg belgyógyászat. Időpontot kellett kérnem, hát jól kiakadtam ezen. A beutalót is megbonyolították, eddigi terhességeimkor elég volt a terhesgondozási könyv, most meg....
A pláne meg az lesz, ha a 3 héttel ezelőtt kért beutalóm addig érvényét veszti, és újat kell kérnem :evil: :evil:
Na mindegy.

Timocska
szépen alakul a Te pocid is :wink:

ínyvérzés: terhesség egyik rossz velejárója. Corsydol öblögetőt lehet terhesen is használni, az szépen helyrehozza, viszont minden íz-érzetet elvesz.
Nekem jelenleg elég annyi, hogy Meridol fogkrémmel mosom. Eddig Sensodyne-t használtam, de annak terhesen nem tetszik az íze. :cry:

Igen anyakönyvezést a kórház intézi. Viszont oda vinni kell a Házassági anyakönyvi kivonatot, vagy apasági papírt, kinek mi aktuális. És személyi igazolványt. A kórház kérvényezi a tb. kártyát is a picinek. Adrival mire hazajöttünk már meg is érkezett a kártyája :wink:

Na megyek ebédelni :wink:

Mindenkinek jó étvágyat!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lányok, akkora bakker történt a cégnél!!!!
Az utódomnak ma 9-kor kellett volna kezdenie, de amint írtam, nem jött ezidáig. Már múlt héten is üldöztük telefonon, de nem válaszolt. Erre ma 10-kor felhívott, hogy ő múlt héten egy másik cégnél aláírt már egy munkaszerződést! Ekkora szemétséget! Legalább múlt héten szólhatott volna!!! :evil: :evil: :evil: Úgyhogy most oda a láblógatásnak!!! Nagyon-nagyon bosszús vagyok! Ráadásul így most csütörtöktől mehetek Siófokra dolgozni vasárnapig!!! Pedig már úgy utálom!
Na, bocs, hogy így kifakadtam! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Hát nem tudom nektek jól működik a babanet? mert nekem sokszor nem találja a kiszolgálót, van hogy nem küldi el az üzenetet...bosszantó

Hát elég bosszantó lehet hogy most megint nincs senki helyetted, de azért remélem elengednek téged, vagy addig maradnod kell amig nem lesz helyetted valaki és nem tanítod be? mit is dolgozol?

Annak viszont örülök hogy most már könnyebb a baba iratainak az intézése:)

KépKép
KépKép
akíra

O te, Timo, hat ez nem szerencses. Nem tudnad azt mondani odabent, hogy mar nem szeretnel utazni? Hogy az irodaba bejarsz, de utazni nem akarsz, mert nem erzi jol tole magat a pocakod? En is szoltam a fonokomnek, hogy irodaba bejarok, de semmi miting mostantol. Nem orult neki az elejen, neha meg most is megprobal ide-oda bekuldeni, de nem megyek. Nem erdekelnek a mitingen elhangzottak, nem erdekelnek a 2007 Q1-Q2 temak, nincs ertelme, hogy bent legyek. Itt kint fol tudom rakni a labam,akkor eszem-iszom, amikor jolesik, a mitingek masok. Nincs szuksegunk egymasra kolcsonosen. De ehhez kepest az utazgatas veszelyes s. Most nem is balesetekre gondolok itt (bar akar azokra is gondolhatnek), hanem arra, hogy a szar utakon razkodik a pocakod es hat... nemtom... en nem vallalnam. A multkori jaszberenyi tura is mar rosszul esett... Ezt a 1.5 honapot vigye valaki mas videken, te meg inkabb az irodaban probalj tobbet vallalni... ahelyett, aki besegit neked utazgatasban... Szerintem...
kami

Timi, ez nagyon durva. Hihetetlen, h milyen pofátlanok az emberek! Mért nem bírt vajon telefonálni?? Szép a pocakod :)

Nekem is vérzik az ínyem. Nem fáj, nem kellemetlen, csak fogmosáskor minden alkalommal totál piros a víz...

Akíra, én is állandóan csak tésztaféléket ennék. Konkrétan pizzát és kakaóscsigát felváltva... :roll:

És az apasági papírról tudtok valamit?, mert nálunk az aktuális, mivel addig már nem házasodunk össze, csak később (ismét karcsún :lol: ). Szóval azt ugye közjegyzőnél kell tenni, ennyit már kiderítettem, de odamegyünk ketten és kész? És mennyivel előtte kell? le tud járni ez a nyilakozat? (ami fura lenne, merthát egyazon gyerek esetében gondolom egy ilyen nyilatkozat örökre szól), milyen frissen kell a kórháznak? Mert nem kéne sokáig húzni esetleges koraszülésre is számítva..

Ági

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!
nem tűntem el csak múlt hét csütörtök, péntek suliban voltam, hétvégén meg a férjem bitorolta a gépet.

Timi,
Hát elég bosszantó lehet ez az utód dolog.
Nem tudna valaki más menni helyetted Siófokra?
Szépen növöget a pocakod!

Akíra,
Igen, ma nekem is elég nehéz volt belépnem, nem tudom miért szórakozik a Babanet?

Kami,
Az a 3 hét már nem is olyan sok. Az egyik barátnőm is még addig dolgozik, de ő dec 31-re van kiírva, nem tudom hogy bírja.

Gabi,
sajnálom, hogy ilyen rosszul viselted a cukorvizsgálatot.

Fogínyvérzés:
Nekem már az elejétől kezdve nagyon vérzik az ínyem minden fogmosásnál. Rákérdeztem a fogorvosomnál azt mondta, hogy saujnos ez a terhesség velejárója, annyit tudott tanácsolni, hogy kisfejű és puhasörtéjű fogkefét válasszak, de ez sem segített túl sokat.

Anyakönyvezés: Ha már előkerült ez a téma megtudná valaki mondani, hogy mikori házassági anyakönyvi kivonat kell? Valahol 300 napot olvastam, de nem tudom, hogy ez minden kórházban állandó-e.

Móni

Kép
móni23

Timi,
Bocsi, de javítanál a táblában? Valamiért nem jól szerepelek benne, ma 20+4 vagyok, tehát vasárnap 20+3-nak kellett volna lennem.
Amúgy teljesen egyetértek Kamival a munka ügyben, tényleg nem jó ennyit utazgatni már.

Kép
móni23

Hát igen folyton tészta, meg pizza meg sajtos croassan, ha meg édes akkor mákos rétes meg minden ami mákos, de semmi esetre se alma meg gyümölcs ami jó lenne... :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Na, írtam egy jó hosszút, aztán nem küldte el ez a vacak! :(

Teljesen igazatok van az utazgatással és a munkával kapcsolatban is, csak hát ez egy kicsi cég, nem vagyunk elegen. De már csak ezt a hétvégét kell kibírni, utána az idén már nincs több rendezvényünk. Csak benn az irodában kell dolgozgatni! :wink:

Móni!
Én is úgy tudom, hogy 300 napos anyakönyvi kivonat kell, de kórháza válogatja. Célszerű, ha ott kérdezed meg!
Ja, bocs, elfelejtettelek frissíteni a táblában, de pótolom! :)

Én nem kívánom a tésztafélét, inkább mostanában a narancsot ezerrel. Tegnap is megettem majd egy kilót! :)
Ja, és a csokiszeretetem is visszatért! :)

Mikor kell legközelebb uh-ra menni? Már alig várom, hogy újra lássam Buksit és megkérdezzem, hogy még mindig kislány-e? :)

Ja, azt álmodtam, hogy megszületett és csodaszép volt! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Hát azt, hogy milyen gyönyörű már én is sokszor álmodtam :D

Én jövöhét hétfőn megyek legközelebb megnézni Kírucimat, és már alig várom :)
Aztán lassan elmegyünk 3-4d re is, azt meg főleg nagyon várom:)

Hát akkor én nem tudom, mindenki mást kíván?:D
De mondjuk nekem nem voltam olyan dolgaim, kívánásaim mint a citromfagyi és koviubi és a többi hülye párosítás...
Nektek voltak ilyenek?
Vagy csak én vagyok defektes?

KépKép
KépKép
akíra

Szasz Agiboldi!
Mi is vadhazasok vagyunk :) Eskuvo majd ha Ocsisajt mar nem szopik es ismet embernek erzem magam :D

www.magyarorszag.hu -n van a (jelenlegi) tennivalo. 300 napos kell, hogy legyen max az apasagi, ha jol tudom. Uzsoki ugyanezt jelolte meg a tajekoztatojan. En mar zargatom a paromat, hogy eriggyen a dolgok utan es erdeklodje meg telefonon, hogy mit kell vinni. Idopontot kell szerintem egyeztetni - mi megprobalunk. En se akarom mar halogatni, mer nagypocakkal nem az igazi ilyen ugyeket intezni...

En most berugattam Zsebibabat: megettem 3 szem konyakmeggyet. Nagyon finom volt - asszem Zsebibaba is elvezi :D

Jaaaaaaj, annyira almos vagyok! Es nincs kedvem dolgozni sem!! NEMSZERETEMEMMAAAAA... haza akarok menni!!!
kami

Akíra!
Nekem sem voltak ilyen hülye dolgaim, remélem nem is lesz! :) Bár kolléganőim mesélték a koviubit sörrel című story-t! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kami!
Én is konyakmeggyet ettem az előbb! :D :D Biztos nem árt neki!
Ja, észrevettem ám, hogy ha narancsot eszem, akkor Buksi nagyon felélénkül tőle! :)
Kitartás, már nincs sok hátra! :)

Engem most leginkább az foglalkoztat, hogy mi a helyzet a GYED-del, anyasági támogatással, szülési szabira járó pénzzel. Mit, honnan, mikor, hová, kinek kell beadni. Rémtörténeteket hallok arról, hogy hány havi késéssel folyósítják a kismamik pénzét. Megyek, szétnézek.

Timi
Kép Kép
timocska

http://www.hirtv.hu/?tPath=/eletmod/&article_hid=82196

Nya, ezt epp most kuldte at a kedves parom...
kami

Sziasztok Lányok!

Timi, Kami! Tök jók a pocis képek!

Timó! Nagyon durva ez a sztori... Legalább egy telefont megereszthetett volna... Nekem tuti nem lesz utódom, mármint addig amíg leszek, mert átszervezés van, és csak utána kezdenek el új embereket keresni, az meg csak kb akkor derül ki, amikor én elmegyek, úgyhogy a betanítás engem nem érint :D
Egyébként szerintem se utazgass már, főleg ha nagyon nincs ínyedre a dolog! Biztos meg tudják oldani valahogy, csak akarni kell!

Ínyvérzés
Állítólag tipikus terhességi tünet. Nekem még nem volt szerencsém hozzá, vagyis nem rendszeresen. Van egy speckó fogkrém (Kismamában szokták reklámozni), amit a dokik is meg a védőnők is ajánlanak, és állítólag tényleg jó! Most ha megpusztulok se jut eszembe a neve... Majd megnézem otthon!

Kaja
Hát nálam eljött az édesség-korszak... Ettől féltem! Bármi ami csokis, cukros, szóval ÉDES, az minden mennyiségben jöhet!!! Úristen mekkora bálna leszek így a végére... :D

Apasági/Házassági anyakönyvi kivonat
Nekem azt mondta a védőnő, hogy 100 napnál nem régebbi HAK kell, de előtte meg azt olvastam valahol, hogy 30 (!) napnál nem régebbi. Nem hiszem, hogy kórháza válogatja, én majd az orvosomat fogom megkérdezni legközelebb. Azt tudom, hogy ha visszük a kiskönyvet, akkor ingyen kiadják (csoda, de van ma még olyan dolog Magyarországon ami ingyen van!!!), különben ugye fizetős mulatság.
Apaságiról sajnos nem tudok nyilatkozni, de szerintem a védőnő vagy az orvos azt is meg tudja mondani, vagy esetleg ha a kórházat felhívjátok, ott is tuti tudnak segíteni!

Na megyek, iszom egy kis ásványvizet, ha már bűnöztem egy hosszú kávéval :D
Vendég

Nekem az édesség-evés után indul be a pocak-tánc :D
Azt hiszem Emma is szeretni fogja a csokit :D

Képzeljétek, tegnap tök el volt deformálódva a hasam, ahogy bekucorodott az egyik oldalra :D Annyira aranyos volt! Apa simizte is meghatódva :D
Vendég

Sziasztok!

Fogínyvérzés:

Ki lehet próbálni a cserszömörcés szájvizet (patikában de még a Brendonban is lehet kapni), az lehet hogy segít.

Apasági:

Nekünk is kell(ett) csináltatni, mivel mi még mindig nem vagyunk házasok. Mielőtt besétáltok az anyuka állandó lakcíme szerint illetékes anyakönyvvezetőhöz, anyukának el kell menni hajandonsági igazolást kérni az önkormányzattól. Ahova én tartozom, az I. kerületben, ott ezt a népjóléti iroda állítja ki, nem tudom máshol hogy van. Ezzel a papírral, személyikkel kell megjelenni az anyakönyvvezető előtt. Ha apuka nem beszél magyarul, tolmács is kell.

Timó:

Lehet hogy naiv kérdés, de nem lehetne hogy te szépen ugyanúgy elmész szabira/betegállományba, mint eddig tervezted? Csúnyán mondva nem a te bajod, hogy a csaj lelépett, te teljesítetted amiben megegyeztetek, a többit intézze a céged.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi Kami,

jajaj a bürokrácia. Most akkor közjegyző, vagy az én lakóhelyem szerinti önkormányzat??? Mindenesetre előbb át kell jelentkeznem Debrecenből ide Pestre... Már csak azért is, h a Boldi lakóhelye is a pesti legyen.

Kép
Kép
agiboldi

Róki!
Én mindenképp elmegyek akkor, amikor eredetileg terveztem és egyáltalán nem fog érdekelni, hogy mi lesz a cégen belül. Oldják meg!!! :evil:

Barbi!
Tök jó, hogy ennyit mocorog Emma! Az előbb én is írtam, hogy visszatért a csoki szeretetem, tegnap reggel is mogyorókrémes szendvicset reggeliztem! :roll: :oops:

Ági!
Szerintem is szerencsésebb, ha mihamarabb átjelentkezel. Kevesebb lesz az utólagos procedúra, meg amúgy is a nagy bürökrácia miatt utazgatnod kellene.

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi! Nincs képed Boldiról? Úgy emlékszem, hogy nem láttunk róla, de lehet, hogy csak nekem szita az agyam...
UH képeket a végtelenségig bírok nézegetni :D Ezeket szerintem nem lehet megunni - legalábbis várandós kismamiknak biztos nem :D
Vendég

Timó! Én is Nutellás kalácsot ettem tegnap :D Ja, és én is elmegyek akkor, amikor terveztem! Nem én tehetek róla, hogy átszervezés van! Sajnálom nagyon a főnökömet, mert iszonyat rendes, nála rendesebb főnököm még sosem volt, de Emma és a saját egészségem fontosabb, és ő is inkább mindig küld haza, meg mondja, hogy menjek pihenni, meg foglalkozzam a picúrral :)
Vendég

Roki! Mi ez a hajadonsagi hulyeseg???? A valasi papirom nem eleg hozza??? Miertnem tudjak megnezni a kozponti adatbazisban, hogy hajadon vagyok-e (netan elvalt)???
kami

Sziasztok!

Kami! Megnéztem a csatolmányodat, nagyon aranyosak a képek! :lol: :lol: Persze a szöveget is elolvastam, de olyan jó babákat mézegetni! :oops: Amiről már teljesen megfeledkeztem, hogy adnak egyszeri anyasági támogatást, ami persze nem sok (szerintem elmegy a pelenkára :lol: ), de mégis csak vmi.

Timo! Én úgy tudom, hogy nem szabad már hosszú utakra menni, ahogy mások is írták, a zötykölődés miatt. Persze most már mindegy....sajnos ez egy olyan dolog, amit nem lehet kivédeni.

Jó lenne, ha a GYED, GYES ügyeket ráérne még intézni, mondjuk jövőre, amikor már nem dolgozom. Vajon ebbe mennyire zavar be, hogy nem ott lakom, ahová hivatalosan be vagyok jelentkezve?
Át akartam jelentkezni, de amíg nem biztos a kórház-ügy inkább nem ugrálok.

Evés ügyben Ágihoz és Timohoz is csatlakozom: kakaós és pizzás csiga az alap, aztán jönnek a mandarinok!!! (Csak azért nem narancs, mert azt még nem láttam szépet, de egy hónapja nem tudom csillapítani a narancs-igényt.) Közben a szőlő meg itt aszalódik a hűtőben. :oops:

Egyébként egész hétvégén ittam és pisilni jártam, mert úgy éreztem, hogy támad egy felfázásos-fertőzés. Most úgy tűnik, sikerült kikúrálni, de azért majd megemlítem a dokimnak, ha megyek hozzá.
Érdekes lesz a találkozás, mert elvileg most fogom felkérni, hogy legyen jelen a szülésnél, de csak akkor, ha nem változik a törv., mert akkor újra végig kell gondolnunk (ki kell számolnunk, hogy akkor mennyi is lesz az annyi). Kicsit ciki ezt így megmondani, nem?

Barbus! Ahogy elnéztem a legutóbb feltett képedet, ehetsz akármennyi édességet, a "bálnaság" még nagyon messze van tőled! :D Megjegyzem: irigyellek! Úgy terveztem, hogy én is csak pocakot növesztek, de már késő.... :( :(
Bár ma egy kolléganőm megvilágította, hogy muszáj popsira is hízni, hogy fel ne boruljunk! :lol: :lol:
Vendég

Igenigen Barbus, jó is h mondod, még a 21. heti 4D-s UH képet fel akartam rakni, ahol a talpaival a feje tetejét vakargatja... :P csak az apjának könyörgök, h scannelje már be..

Igen, igen, minek még hajadonsági is? :cry: Nem bírom ezeket a procedúrákat.

Kami, szóljál ha te érted h mit kell csinálni és mondd el, h mikor mentek milyen papírral a hova. Én addig átjelentkezek Pestre...

Kép
Kép
agiboldi

Nah, jó sokat irtatok:)

Szóval én ugy tudom, hogy 30 napos házassági anyakönyvi kivonat, tehát azért kell majd trappolnunk, jó lesz ha koraszülött lesz és nem lesz még meg...ki érti ezt...na mindegy :roll:

Aztán minden pénzt késve folyósítanak, mondom nekem a tb még nem utalt pénzt a betegállományomra pedig augusztus 30 óta itthon vagyok...tehát nem is tudom mit csinálnánk ha párom nem tartana el...
A többit pedig majdnem mindent csak a gyerek papírjaivallehet intézni, tehát az apukák nagy feladata lesz minden után utánajárni, mert te nem igényelheted előre, hogy időbe küldjék, mert hát lehet bármi gond a szülésnél (ne legyen) de nekik papír kell, hogy megszületett él, és jól van és csak azután lehet mindent elintézni, tehát nekünk nagy hassal nem sok dolgunk van :lol:
Legalábbis ezt én igy tudom, de hogy hol mit kell intézni még én se tudom, de hamarosan mindennek utánanézek, főleg ha férjecskémnek kell mindent elintéznie akkor mindent aprólékosan fel kell írnom, különben elfelejti :D

A munkahely meg szerintem ne ér annyit, hogy baj legyen és mindenki akkor jöjjön el amikor akart eredetileg is, mert a munkahely mindig mindent kitalál, hogy miért ne még, nekem is meg akarták magyarázni, hogy nem kell nekem veszélyeztetett terhesként otthon lennem, dolgozhatok...hát persze :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Házassági anyakönyvi kivonatra most én is kíváncsi vagyok.
Nekem eddig 3 szülésem volt 3 különböző városban, most lesz a 4. variáció :oops:
Eddig sehol sem kellett friss, én az eredetit vittem.
Viszont most nem tudom, majd rá kell kérdeznem.

Apáaságiról amit tudok, az is lakóhelyfüggő. Mi kisvárosban lakunk, itt a polgármesteri hivatalon belül van intézve.

Timocska
hááááát vannak még hálátlan emberek. :cry:
Sajnálom, hogy újra utazgatnod kell.

Lányok én mostanában eperlekváros kenyérre vagyok rákattanva :shock: olyan jól tud esni :wink:

Tésztaféléket megeszem, de annyira nem kívánom. Kenyérben pl. a frissnek az illata nagyon irritál, így szívesebben eszek másnapos kenyeret.

Én nem kívántam a savanyúkat. Savanyúságot meg nagyon keveset eszem.

Barbus
Nekem Adri szerette így átrendezni a hasamat.

Most tervezem, hogy csütörtökön beviszem magammal uh.-ra. Biztos nagyon fog tetszeni neki :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Mgenéztem elvileg az én kórházam megelégszik az 5 évnél(!) nem régebbi házassági kivonattal. :?
Azért erre majd még rákérdezek, mert túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. :roll:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?