Sziasztok!
Kami! Megnéztem a csatolmányodat, nagyon aranyosak a képek!
Persze a szöveget is elolvastam, de olyan jó babákat mézegetni!
Amiről már teljesen megfeledkeztem, hogy adnak egyszeri anyasági támogatást, ami persze nem sok (szerintem elmegy a pelenkára
), de mégis csak vmi.
Timo! Én úgy tudom, hogy nem szabad már hosszú utakra menni, ahogy mások is írták, a zötykölődés miatt. Persze most már mindegy....sajnos ez egy olyan dolog, amit nem lehet kivédeni.
Jó lenne, ha a GYED, GYES ügyeket ráérne még intézni, mondjuk jövőre, amikor már nem dolgozom. Vajon ebbe mennyire zavar be, hogy nem ott lakom, ahová hivatalosan be vagyok jelentkezve?
Át akartam jelentkezni, de amíg nem biztos a kórház-ügy inkább nem ugrálok.
Evés ügyben Ágihoz és Timohoz is csatlakozom: kakaós és pizzás csiga az alap, aztán jönnek a mandarinok!!! (Csak azért nem narancs, mert azt még nem láttam szépet, de egy hónapja nem tudom csillapítani a narancs-igényt.) Közben a szőlő meg itt aszalódik a hűtőben.
Egyébként egész hétvégén ittam és pisilni jártam, mert úgy éreztem, hogy támad egy felfázásos-fertőzés. Most úgy tűnik, sikerült kikúrálni, de azért majd megemlítem a dokimnak, ha megyek hozzá.
Érdekes lesz a találkozás, mert elvileg most fogom felkérni, hogy legyen jelen a szülésnél, de csak akkor, ha nem változik a törv., mert akkor újra végig kell gondolnunk (ki kell számolnunk, hogy akkor mennyi is lesz az annyi). Kicsit ciki ezt így megmondani, nem?
Barbus! Ahogy elnéztem a legutóbb feltett képedet, ehetsz akármennyi édességet, a "bálnaság" még nagyon messze van tőled!
Megjegyzem: irigyellek! Úgy terveztem, hogy én is csak pocakot növesztek, de már késő....
Bár ma egy kolléganőm megvilágította, hogy muszáj popsira is hízni, hogy fel ne boruljunk!