Sziasztok,
Itt meg nem esik a ho,de tobb forrasbol hallottam hogy a varos szelen mar igen
Kolena
Hat en is csatalkzom a 38-ig szamolni tudok taborahoz,ugyanis Alex is napra a 38.hetet betoltve jott a vilagra.
Viszont most valahogy erzem hogy ez a baby varni fog meg (vagy ki tudja itt a nagy havazasban
) Nincs joslofajasom,sot a gep is szinte egyenes fajasvonalat mutatott hetfon.MEhszajam is 3000 (anno ilyenkor mar 2100 volt ) lepeny is I.fokozatu,tehat szerintem meg van ket hetem
Nika
Azert anyos jol jon majd ha valahova el kell szaladnod es nem akarod a tel kozepen vinni a babat.Enmindig azt mondom (persze mert neke mar nincs )hogy alkalmazkodas,joindulat kerdesea viszony. Es elonye is epp annyi van mint hatranya.
Zsuzsa
A joslo igen, olyan mint a mensis fajdalom.En tetem fel kepet par hete a 34hetes 4 D kepet a babamrol,de O faros es befele nez,tehat csak oldalrol tudta elkapni a szonogafus,de azert jo lett az a kep is.
Cic
En mar szoltam a dodinonke hogy inakbba korhazba mennek nst-re,mertaz nekem 5 perc a maganja meg felora kocsival.Ugyhogy jovo kedden oda is megyek,ja megspekelve egy jo kis ehgyomori vervetellel
IGen nekem iscsak egy garnituram van es hozza meg plusz huzat+lepedo,szerintem igyeleg,meg van csomo aranyos meleg baby takaro is.
Koszi az infot. Ez kiraly hogy meg is kapjuk az anyakonyvit.Es apa szemelyie is kell ugye?/Ciki de mar nem emlekszem
Most irt a fokonyvelonk hogy a kulsos ceg aki intezi a berszamfejtest intezi majda papirokat,csak be kell vinnem nekik a szuletesit . Enyem nem kifizetohely ezert is bonyolultabb.
Jaj meg nekem sincs hasleszorito bugygom,de kene venni,csak az Anita bolt nekem eleg messze van.Ezt elhet venni sima fehernemusben is????
Winnie
Csiktalansaghoz drukk.En lattam mar egy par eleg csunyat,szinte 2cm vastagsagut es nem huzodott mar vissza.Egy baratnom tb-re megcsinaltatta a hasat de neki az ikrek miatt tenyleg csunya volt.
Magnes
Ne aggodj,nem kell ide pszichologus
Jot nevettem az allatokon,en mindig uresen tologattam anno
Sziszike
Dupla drukk a jovo keddhez ,hogy errol is le elgyen a gond es hasznalni tudd majd az uj kocsidat
Brigo
Na mi ujsi ezen havazos reggelen a babaval????
Nekem is apa lesz vele itthon,volt mar foproba eleg.Amikor munkabol videken vagy kulfoldon voltam,nagyon jol birtak.Imadjak is egymast,meg ilyenkor olan pasis programok vannak es maximalisan szot fogad neki is
En szinte minden berakok ha maradek van a melybe,nem szeretunk masnaposat enni.Fozelekt nem de pl levest azt igen.Tegnap rizottot raktam el,tegnap elott meg spagetti szoszt (na ehhez kell majd friss teszta ,de az nem gaz )Eleg lesz apanak a munka meg Alex meg hozzam a korhazba jaras,nem akarom meg fozesel is terhezlni.Pedgi tud es nagyon is jol,csak ehhez is ido kell.
Cic
Nagyon aranyos Gergo,igazi kis hunct pasi
Nalunk si pont igy befekudt a kisagyba Alex
Snoopy
Ajandekot nekunk is fog hozni a teso,biztos meglepodik majd.
Andy
Mar en is beszereztem Arnicat,egy barinom most szult csaszival es nagyonsepen gyogyult a sebe.Baren emg a Bioptron lampara eskuszom,nekem az bevalt 4 eve.
Viki
Hat igen,nalunk mar a matracotis atette a teli oldalaraes elhuzta a kozos teli takarot.En direkt nem tette,de hat ugye elelmes a draga.Ugyhogy en ejjelente csak felig vagyok takarozva...
Tenyelg szep nagy baba lesz,enyem feje is 9 cam de O akkor mar a 37.het kozepen volt.
Szana
Hat szombatra nekunk csomo program van,ugyhgoy remelem tenyelg nem lesz semmi:usziba vinni Alexot,aztan megyunk a korhazba megsasolni a szuloszobat ,szobakat.Meg kozmetikushoz is megyek,ugyhogy ajanlom hogy lehessen kozlekedni
Sziszike
Van olyan jaroka aminel felemelheto a fekvo resze,that olyan mint egy kisagy,az parktikusabb lenne neked a nappaliba.
Vagyaz utazo agy is jo otlet.
Megvan vegre az uj hidegparasitonk,a regit atesomek leamortizaltak,ugyhogy vettek helyette ujat,ultrahangos Hauser markaju. Remelem jo lesz.
Kata