Sziasztok!
Itt az elveszett bárányka....
Tudom, már sokszor csináltam azt, hogy beköszöntem, hogy jól vagyunk és bocs a lelépésért,de valahogy....
Vierának köszönöm szépen az irományt és azt hogy nem felejtett el!
Szóval rólunk: A sulimnak (fogászati asszisztens) lassan vége. Már a nagygyakorlatot töltöm, és tanulgatok, mert januárban vizsgázok. Így egyben a karácsonyi hangulathoz is hozzászólok: nekem most nem nagyon lesz rá időm, mert tanulnom kell a vizsgámra. Igaz a fősulis évek alatt is ez volt, és akkor azt mondtam, hogy ez nem hiányzik nekem, többet nem tanulok, erre tessék...
Azért próbálok készülni rá, lesz üvegfestékkel egy pár dísz, meg adventi koszorú az asztalon, de pl. karácsonyfánk nem lesz, mert már 20.-a körül elutazunk anyuékhoz, onnan 25-én anyósékhoz és majd csak jan. 4-én jövünk haza.
A másik, amiért nem igen tudok még a karácsonnyal foglalkozni, az az, hogy a férjem mostanában állandóan utazgat. Na persze nem jókedvéből, hanem a cég küldi. Most volt 2 hete Japánban, csüt-pénteken Ukrajnéban lesz, aztán jövő héten megint Japán és nov 17-től 2 hét Kína. Szóval lassan az egyedülállók életét élem.
Tesóka egyenlőre nem akar jönni, így most nem is foglalkozok a témával, hiszen még a férjem sincs itthon sokszor. Már nem szedem (önkényesen hagytam abba) a doki által felírt gyógyszert és egy kicsit próbálok nem ezzel a témával foglalkozni, hiszen már több mint 1 éve indult a project és volt néhány kiborulásom.
Dani: ügyes, okos, csak hisztis. Röviden és tömören.
Gyönyörűen, érthetően beszél, szobatiszta.
Egy baj van vele, mégpedig az, hogy ugye, amikor bekerült a bölcsibe még verekedett, először csak úgy, késöbb már csak játékért, mostanában meg már egyáltalán nem, hanem inkább hisztizik, sír érte, ha nem kapja meg. Emellett a gondozók azt mondták, hogy nem szólnak bele a vitákba, csak ha "vér folyik", így megtanulják hogyan kell megküzdeni valamiért. Na az én fiam megtanulta, mert itthon is megy ez a szöveg: te nem jöhetsz ide, neked ebből nem adok és társai.
Egy kérdés ahoz akinek már ágytiszta - vagyis éjszakára sem kell pelus - a gyereke (bocs, hogy nem tudom, bár olvasgattalak titeket, azért nem tudok mindent): hogyan keztétek el leszoktatni a pelusról? Volt hogy éjszaka bepisilt? Hogy kezdjem el? Mert Dani augusztus óta szobatiszta, de szeretném az éjszakait is levenni róla idővel. Köszi ha válaszoltok!
És akkor pár kép mostanában rólunk:
Fürdőköntösben
Mi
Fürcsi az unokatesóval
Közös kakaózás
A nagyfiú
Motoros