Sziasztok!
Én is jól eltüntem
bocsánat.
Azért közben olvasgattam.
Rókica
köszi az infót a méhlepénnyel kapcs.-ban
Ruhával én is így vagyok mint Te. Az nem baj ha nem új, tiszta legyen. Itthon, hogy mit büfizik le, teljesen mindegy.
kintre meg annyi úgysem kell, meg mindíg kapis az ember újat.
Sapkát, és Adrinak vettem múltkor, én itt 3500 ft.-ért láttam, azt azért én is sokalltam ám rendesen.Végül 1800 ft.-ért vettem, de jó meleg. Ja, ehhez sál az nincs
Szörnyű árakat elkérnek gyerekruhákért
Mikor egy zokniért is 450-500ft-ot képesek elkérni...
Ezeket az árakat nem Gyes-hez találták ki.
Mi egyébként jól vagyunk. Pocak szépen növekedik, picur egyre többet mocorog
Hétfőn megyek majd cukros-vizet inni
ha igaz lesz Uh is.
Ami eléggé elkeserít, úgy néz ki jan. 1-től nálunk megszűnik a szülészet
Ami talán jó hír, hogy ahová tartozni fogunk oda megy dolgozni az orvosom, és végül így szülhetek nála. Ez a kórház 30 km.-re van, de legalább a tesómék itt laknak, ha hirtelen kell valami. A kórházzal szembe jár a kislányuk oviba, úgyhogy még kitérőt sem kell tenniük
Fülbevaló: én szeretnék Esztikének
Adri Gyöngyösön született, ott nem foglalkoztak vele, úgyhogy 6 hetesen a védőnő szúrta ki a fülét.
Most is szeretnék már a kórházban, ha ott raknak, ezt még nem tudom.
Babaőrző: nekünk sem volt, nem is tervezem, ilyen fölösleges idegeskedésnek tartom a mérleget is.
Olyan ösztönösen, még amielőtt a kicsik felébredtek én már felvoltam. Annyira kifinomul szülés után az ember hallása.
Tegnap olvastam, hogy valaki felvetette, hogy a kórházban ahol szülni fog elviszik éjszakára a babákat.
Nekem van mind két verzióban tapasztalatom.
Gyöngyösön este 10-kor elviszik a babákat, és reggel 6 órakor hozzák legközelebb. Akkor még elviszik, mert lemérik mennyit szopiznak, és megnézi őket a gyerekorvos. Ez 8 éve így működött.
Ami "jó" benne, hogy egy kicsit lehet pihenni.
Itt nálunk már az első éjszaka is kihozták szopizni. Azt hozzá szeretném tenni, hogy este 10 órakkor én már majd összeestem szülés után, és nem tetszett, hogy bevittem a kicsit
Na mivel akkor a szobánkban Krisztián egyedüli baba volt, és a szobatársaim pihenni is szerettek volna, míg nincs meg a baba az ember nem biztos, hogy annyira elnéző
szóval az ablakon beszűrődő fénynél etettem ill. büfiztettem, és ugye vissza már nem vitték a kicsit. sokkal fáradtabb voltam amikor hazajöttem.
Na bocsánat most jó hosszú lett
Ja, és a végére egy 23+0 napos pocikép
Gabi