Új privát üzeneted érkezett!

Tüni,
Nagyon édesekKép

Maci_2
maci_2

Tüni, még egy dolog jutott eszembe könnycsatorna ügyben: a masszirozás!!!
Ugyanis ez egy tök természetes dolog, hogy eleinte nem átjárható. Lehet, hogy hazudok, de mintha ez lenne az alapeset, és idővel alakul ki az átjárhatóság. Jobb esetben születés előtt, kevésbé szerencsés esetben apránnként utána.
A masszirozás segíthet feloldani a dolgot.
Csak nem merem írni, hogyan kell, mert ugye nekem 11 éve mutatták... de valahol a neten tuti fellelhető.

Maci, no megyek akkor és visszaigazollak, ha tényleg engem találtál meg!Kép

Ildi

Ildi
pildi

Amúgy jellemző, mert ritkán böngészem a táblicskut és fogalmam sincs, kinek mi az igazi neve. Aztán pláne ha kevés embert ír ki közös ismerősnek!!!
Van még valaki, aki vár rám, és sejtem, hogy szintén valaki lehet a bnetről, de gőzöm nincs ki.... áhh, lehet, hogy írok neki és akkor kiderülKép.
Ildi

Ildi
pildi

ElliKép hatalmas gratula!Kép mire elkezdtem volna találgatni, már meg is volt a megfejtésKép Hátha tényleg lány! Andrissal csak reggel émelyegtem egy kicsit, a 2 leányzó viszont alaposan megkínzottKép

ZsuzsiKép boldog szülinapot Mikinek Kép hogy izgultunk két éve, mikor reggel megírtad, hogy elkezdődöttKép születése percében képet nem látom.

IldiKép kösz az Ancsi-beszámolótKép beszédben, pisi-kaki ügyben előrébb van mint JulkaKép Julka is néha megelégszik éjszaka egy kis nyugtató simivel, de ritkánKép

TüniKép gyönyörű babaKép

FranyóKép gyógyulást Ankának!+++++++++++

Andris várakozásunkon felül írt a 8. oszt. gimis felvételinKép 77 % (de nem tudom, hogy ezzel hányadik az 5x túljelentkező közül), több, mint azoknak akik agyontanulták magukat, de valszeg a stressztől nem tudtak teljesíteni. Sztem a számtalan cselló-koncert használt a stressztűrő képességének, és a külső zavaró dolgok figyelmen kívül hagyásának. De még nincs vége, jan. 26-án jön a szóbeli.

Urszila
urszila

FranyóKép
Megjegyeztelek magnamnakKépKépKépKép
még csak idén leszek 30! nagy bánatomraKépKépKép
jobbulást a prücsöknek!

MikiKép
Boldog szülinapot!Kép

UrszilaKép
Szegény kölkök, már 8.ban is írás és szóbeli! Gratula az okos buksijáhozKépKépKép

ElliKép
Gratula, te oldallyukasztóKépKépKép Jó pocisodást és ha azt szeretnéd, akkor kiscsajt kívánokKépKépKép
Egy hét az nem is olyan hosszú! Hamar eltellik, hidd elKép Már holnap nekem is csak annyi lesz hátraKép

Asszem, ha most már bárki babás lenne, hát már nem marad túl sok verzió, kik lehetnek azokKépKép
Asszem lassan nekünk is bele kéne húzni!

Na pá, mentem aludni:

Manócs (már csak 8at kell aludni apáhozKép )
manócs

Elli,
Oriasi gratula a babohoz!!!

Zsuzsi,
Boldog szulinapot a nagyfiunakKép

Urszila,
Hat nem semmi irasbeli-szobeli isKép

Tuni,
TunderiekKép

Toffi,
ArajanlatokKép Ez a +30% valahogy meg rosszabbul hangzik.

Megint betegek a gyerkocok. Kezd elegem lenni, hogy itt meg lazasan is hordjak a gyereket az oviba.

Angi
angela2

Elli, Kép Kép Kép

Franyó,
a tqzfalon azt hol kell kikapcsolni? Az lehet a bibi.
Megyek mer' sipítnak...
zs
zsuzso

Elli,
gratulálok! Vigyázzatok magatokra.

Kriszta
tkriszta

ElliKép
Nagy gratula a babóhozKép Na meg a matekfeladványhozKép
Én első lányommal nem émelyegtem, Domcsival igen, de hányás egyiknél sem volt.

ZsuzsiKép
Boldog szülinapot kisfiadnak!

Domcsi belázasodott. Kiváncsi leszek, mi lesz belőleKép

Itt úgy esik a hó.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok

Zsuzsi
Utólag is Boldog szülinapot a kiskrapeknakKép
Kép
(Először kerestem a "születése percében" fotót is, aztán rájöttem, hogy nem úgy gondoltadKép)

Tüni,
nagyon édesek a gyerkőcökKép

Köszönöm a gratulákatKép mi is nagyon örültünk neki, bár a Peti először meglepődött(!!!) egy kicsit. KépMintha nem terveztük volna.Kép

Maci,
a mávban voltam, Kisfalvi István dr-nál. Akinél barátnőm szült mávos doki, annak olyan magas a tarifája, hogy így ismeretlenül nem mentem hozzá (10e/alk és a végén 100 szerintem ez azért túlzás), Andi ugye nem ajánlotta az övétKép...hát kerestem egyet, és egyelőre szimpinek tűnik, sokan dícsérik, és sokan is járnak hozzá. Gratulált a terhességhez, és a adott beutalókat, egyelőre mondjuk ennyi.Kép

Most megyek, mert kitört rajtam ez a hülye fészekrakás, egyfolytában takarítok (konyhaszekrényt meg ilyesmit) meglepinek lecserélem a sötétítőfüggönyöket, mire hazajön a Peti (mindketten utáljuk ami most van, nászajándékba kaptuk anno, de elszabták) és most amíg alszik K. legalább kiszabom.

Beunak egy kis vidámító:
eladtam a PP Aria babakocsit is.KépKépKépű
Most ott tartok, hogy van a Graco Ultima a hordozóval, ami Keviné is volt,(sztem ezt csak ezért nem sefteltem el, mert lenn van a pinyóban elcsomagolvaKép) meg egy 5000 forintos kis esernyőkocsi.
Közben pedig: Graco Citisport, ABCD Handy Plus, Chicco casual, PP Aria...Kép
Csak mert Beu nagyon jókat szokott röhögni a havonkénti babakocsibeszerzéseimenKép Viszont most hallgatok rá, addig nem veszek semmit, amíg meg nincs a kistesó, és nem látom, hogy kell-e tesókocsi, vagy hogy egyáltalán hogy alakul az életünkKép

De azért leírhatjátok, hogy a tapasztalatok szerint 2év+3 hó különbségnél mi a legjobb megoldás.Kép

Na, megyek szabászkodni,
üdv
Elli
ellimami

kb. ez a hetedik próbálkozásom, mert nem bírom azt az átkozott képszerkesztQt normálisan használni...
Kép
zs
zsuzso

Urszila,
77% szép eredményKép

Angi,
Jobbulást a gyerkőcöknek!

Elli,
Örülök, hogy akkor végül csak sikerült találni egy orvostKép
Másik említett doki tarifája tényleg magasKép

Zsuzsó,
Fő hogy sikerült! Édesek a homokozó manókKép

PIldi,
Akkor én is bekukkantokKép

Maci_2
maci_2

Manócs, Évi,
Megnéztem a Volán oldalán a buszokat. Már csak azt kellene tudom, hogy melyik megállónál szálljunk le:
Szent Imre tér vagy Széchenyi u. (esetleg Kossuth út)?

Ja, és meddig maradhatunk? Esetleg apa tudna értünk jönni.

Maci_2
maci_2

Sofka,

nem tudom, miért, majd írok a barátnömnek, aki ott él és megkérdezem, de végül is az anyaméhben sem laposan fekszenek.
Csak azt tudom, hogy ilyen hintaszerüségekbe teszik a babákat.
zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

Sofka, zsuzsó!

Érdekes ez, én erről nem tudtam hog ymi van amerikában de Emma csak és kizárólag ölben volt hajlandó elaludni és hossazbban aludni nappal, amíg 2 hónapos korában nem vettem meg neki a "sitter" nevű ülőkét, amiben szintén ilyen kicsit görnyedten fekszik mint a kendőben és ő abban aludt 7 vagy 8 hónapos koráig, amíg teljesen ki nem nőtte (nappal). Én nagyon szerettem és nagyon nagy segítség volt. Nekem azt mondták nem okoz gondota hátának, hát remélem. Ez is ilyen puha anyagból volt, nem merev támlás.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kép

KépKép
manó

Manó,
Jó képKép

Kaska,
Hol vagy?
Már régóta akarom írni, de szita agyam van.
Írtad, hogy Viola kakis pelus után hisztizik, hogy wc-re akar ülni. Hát Roni is. Persze akkor már nem jön semmi. De egyszerűbb ráültetni, mint a hisztivel küzdeni.

Manócs,
És mit vigyünk?

Ma voltunk (itt Újpesten) kisállat kiállításon. Voltak kígyók, halak, rágcsálók, pár háziállat, nyuszi meg mások is, de ezek tetszettek Roninak, na meg a többi gyerekKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

SOS!!!!!!!!!!!!
36 hetes terhesen milyen lázcsillapítót tudok bevenni? (37,6)

Erősen náthás, stb., vagyok, sajnos a dokim biztos szülőszobára küldene megfigyelésre.

Anyicska

Kép

Kép
anyicska

Sziasztok!

Sajna nem volt időm visszaolvasni, mert egész héten anyukámat költöztettük és most meg hulla fáradt vagyok, ezért bocsi, de nem reagálok senkire (de majd fogokKép), csak azért ugrottam be, mert mi nagyon szívesen mennénk Manócsékhoz kedden, ha lehet.

Ezért Manócs és a többi bulizós:

Leírom, hogy mi van velünk, aztán döntsetek:
Dani már teljesen jól van, viszont a lelete még mindig pozitív volt, de már csak ürítő stádiumos. ÁNTSZ-szel beszéltem, hogy ez mit jelent, azt mondták, hogy ez az állapot még akár hónapokig is eltarthat, de mehetünk gyerek közösségbe, csak a tisztába tevésre figyeljünk oda egy kicsit, bár azt mondták, hogy nem igen terjed ez a típus emberről emberre. (Pl: mi sem kaptuk el). Azt azért mondták, hogy ha lehet nagyon pici babásokhoz ne menjünk.

Ez van velünk és Titeket kérdezlek, hogy mit tegyek. Teljesen megértem azt aki azt mondja, hogy inkább ne menjünk, nem sértődöm, ez a tisztább ügy.
(És ha mehetünk, akkor tudunk is vinni egy baba-mama párost. És ezt persze nem a jobb elbírálás miatt íromKép)

Norka, Zsuzsi!
Boldog szülinapot kétéves csemetéknek!Kép

Anyicska!
Homeopátia? Bár én 37,6-ra még nem vennék be semmit.

Képeket persze megcsodáltam és annyira jó nézegetni, annyira édesekKép Még, még!!!
Most mennem kell

Réka
muki

Anyicska, ha már muszáj, én ált. az algopyrinre szavazok. Korábbi terhesre emlékszem, aki feküdt mellettem terhesosztályon, vesegörcsei voltak és többek között algopyrint kapott.

Ildi

Ildi
pildi

Anyicska
én 38 alatt nem vennék be semmit, de ha mindneképp akarsz vmit, akkor az Algo mehet nyugodtan, vagy homeos Belladonna. Egyébként meg sok folyadék, C vitamin, tudod Kép

Elli
itt is hatalmas gratula a kis 8 heteshez Kép

Nem tudok most reagálni a többiekre, bocsi, a képek persze szupik, mint mindig Kép

jó éjt
Andi
psandi

Sziasztok !
Én a nyár végi babásokhoz szoktam írogatni és Manócs ott is fölajánlotta a keddi bulit. Írta, hogy a friss babások közül jönnek többen, ezért vagyok itt, hogy kicsit megismerjelek benneteket. Néhány anyukára emlékszem a friss kismamákból meg a megint megjött-ből. Pár oldalt végignéztem és gyönyörű kis és nagy babákat láttam !!!! Gratulálok mindenkinek ! Főleg a legfrissebb kismamának Ellinek ! Kép
Rólunk annyit, hogy egyenlőre egy lányka anyukája vagyok, mert amint látom, itt nagyon sokatoknak 2-3-4 gyereke is van. Mi is tervezünk már tesót. A lányom Niki 15 hónapos, nem is írok most mást róla, mert tele lenne az oldal.Szegényke most tele van pöttyökkel az oltás miatt, amit múlt héten kapott és most elég nyűgis is.
Remélem talizunk kedden, mindenkinek jó éjszakát.
Dorki és egy kép Nikiről
Kép
tényleg Manócs, mit vigyek ?
dorki

MaciKép
Este, ha este fél 10ig ideér apa, akkor hazavihet, egyébként kapuzárás, és itt alszotokKép
Hétfőn megnézem, hol kell leszállni, jó?

ÉviKép
Ha te tudod, hol kell leszállni, írdd meg! Holnap szánkózás??? Ha ilyen jég lesz, persze nemKép

RékaKép
Tőlünk ( Mini, Manócs) jöhettek, de a többség döntsön, jó? Én voltam szalmonellás, 2 hét után már vendéglátó egységben dolgoztam, mert az orvos engedett.(ez esetben nagyon szigorúak ám!) Valszeg, ha nem mehetne gyerekek közé, akkor az orvos megmondta volna, nem?????

DorkiKép
Hali, itt kösd fel a gatyád, ha mindig vissza akarsz olvasni, ezek a csajok százszor dumásabbak, mint odaát. No, de ezért szeretjük a társaságot, vagy nem?KépKépKép

ElliKép
Én az előszobát akarom kifesteni, amíg haza nem jön apa. De miért nem bírunk a seggünkön ülni nyugodtan?KépKépKépKép

A mit vigyek? kérdésekre légyszi döntsétek el közösen, jó?
Én ezt tudom felajánlani:
palacsinta, zsíroskenyér lilahagymival ( ez Bogár ötlete volt, de én is rákattantamKép ), azért lesz felvágott is, ne aggódjatokKép ásványvíz, barilé.

Talinévsor:

Bogár
Évi
Maci
Miszike
Tofi
Ari
Urszila
Mariann
Réka
Dorki
Panu ( nem bizti)
Zsizsa ( nem bizti)
Manócs

Na léptem aludni, asszem álmatlanságban szenvedek vagy mi:

Manócs ( már csak 7et kell aludni apáigKép )
manócs

Sziasztok!

Réka, PIldi, Psandi
Nagyon köszi, szerencsére nem ment 38 fölé.
A végén nem vettem be semmit, zuhi, tea utána izzadtam mint egy ló.
A dokim eléggé óvatos, ilyenkor már berendelne simán (mondjuk asztmás vagyok és elég erősen fulladok pár napja, gyógyszereznek, stb.,ha így maradok szülésig akkor valsz császár, szóval őt is megértem).
Szerencsére a pici mocorog, a jelek szerint jól van.

Mennem kellene feküdni.
Erről jut eszembe. Nektek szülés előtt pár nappal nem volt olyan, hogy amint felálltatok, keményedett, görcsölt a pocakotok?
Én ahányszor függőlegesben vagyok mindig rákezdi a hasam, és úgy emlékszem az első bébivel is így volt.

Lányok, fiúk nagyon aranyosak,
sajnos mostanában nem lesz időm visszaolvasni.

Ancsa

Kép

Kép
anyicska

Csajok, a babaszobán van egy topic a hisztiről, és egy csaj (Dija nicken) tök érdekeseket ír.
Egy részét idemásolom, mert szerintem nem rossz ötletek.

"1. a fent írt ölelgetés, vigasztalás.

2. mivel láttam, hogy kezdi magát olykor alaposan behergelni, odamentem hozzá, leguggoltam, megfogtam a karját, és csendesen elmondtam, hogy muszáj megnyugodnia, ez meg úgy a legegyszerűbb, ha nagy, mély lélegzeteket vesz, szépen, lassan. És elkezdtem én. A gyerek egy ideig nem reagált, de aztán a sűrű zokogások közepette megpróbált utánozni, majd szépen lassan lenyugtatta magát. Később már egyből figyelt rám, és rögtön utánozni kezdett. Még később pedig magától jött oda és kért, hogy lélegezzünk mélyeket.

3. merész ötletek: pl. egyszer a közértben valami tök piszlicsáré dolog miatt kezdett üvölteni. Erre mondtam neki, hogy oké, ha nem hagyja abba, anya is hisztizni fog. És nem hagyta abba. Anya meg elkezdett hisztizni. A közért dőlt a röhögéstől. Bori zavarba jött, és közölte velem, hogy azonnal hagyjam abba. Ez egyébként más utcai helyzetekben is bejött, érdekes módon magzatom mindig baromi cikinek találta vörös fejjel üvöltő anyját, és sürgősen felhagyott a hisztivel. Vagy jót röhögött.

4. hasonlót már valaki más is írt előttem. Elkezd hisztizni, mire mondom neki, hogy nem jól csinálja. És elmagyarázom, hogy az az igazán nagy hiszti, amikor az ember hasra vágja magát, földre borult arccal üvölt olyan hangosan, ahogy a torkán kifér, kezével-lábával meg veri magát oda erősen. Még segítek is neki, elrendezem kezét-lábát. Általában ennél a pontnál már hangosan röhög.

5. Ha nagyon fáradt vagyok, közlöm vele, hogy erre nem vagyok most kiváncsi és én megyek ki a szobából a másikba. Előtte megmondom neki, hogy ha végzett, szóljon. Általában gyorsan végez.

6. Mivel már nagyobb, rá már lehet ész érvekkel hatni: megbeszélés. Kisebbeknél (IS) választási lehetőség.

7. Figyelemelterelés, de ez csak korlátozott esetekben jár eredménnyel.

amúgy itt a topic:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=516621;
pusza
e
ellimami

Anyicska,

38-ig nem feltétlenül szükséges csillapítani, de pl. Algopyrin nyugodtan mehet. 38 fölött szinte mindegy: coldrex, tubofen, stb. Ott már veszélyes a láz. Nekem két terhességemnél két különbözQ dokinak volt ez az álláspontja.
Jobbulást!

Zsuzsó
zsuzso

Dorki,
Édes kiscsajod vanKép

Manócs,
Szerintem legrosszabb esetben is 5-6 között értünk jönne.

Anyicska,
Jobbulást!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Először is:
Elli,
nagy gratula a pocilakóhoz!!! Kép Majd légyszi küldd az adatokat a táblázathoz (mensi, nevek-ha vannak)!

Réka,
szerintem sem fertőz már Dani, felőlem is jöhettek Kép. És ha nem gond, mi szeretnénk veletek menni, csak nem tudom, hogy ez hogy oldható meg, mert a város másik felén lakunk...

Mikinek és Jázinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk utólag is!!!
Kép

Anyicska,
gyógyulj meg hamar!!!

Kicsiny magzatom nem olyan jól olvasott, mint a nővére volt, nem tudja, hogy így a 16. hét felé már illene abbahagynia az émelyegtetésemet és az elfárasztásomat Kép. Tiszta álomkóros vagyok...

Pusz
Miszike
miszike

sziasztok!

ElliKép
nagy-nagy gratula!!! Jó pocinövesztgetéstKép
a 4. pont nálunk nem nagyon jönne be (milyen az igazi hiszti), mert a lányom úgy teszi, ahogy az a nagykönyvben meg van írva! De jók az ötletek!!!

ManócsKép
Csak aztán nehogy nekem harapják le a lányok a fejem a zsírosdeszka miatt.

RékaKép
Én nem értek a szalmonella kérdéshez. Ha nem fertőz, tőlem. Majd máshol pelusozunk, okszi?

DorkiKép
Mi nem egyidőben szültünk? nov. 8-án, mert ha jól emlékszem a táblában egymás után szerepelt a nevünk. Akkor lányaink egyidősekKép És hogy kerülsz a nyári topicba???

AnyicskaKép
Én 38 alatt nem csillapítanám semmivel. Nekem terhesen volt egyszer 38,7, akkor se gyógyszer, henem jött a priznic. Előbbinél pedig csak forró tea és ágyikó javasolt.

UrszilaKép
nem semmik ezek a felvételik már ilyen korán. A 77% meg tök jó! Én úgy izgultam mindig ezeken a hüle felvételiken. Hogy fogom én így a lelket tartani a gyerekemben, majd apájára hárítom ezt a feladatotKép

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok Lányok!

Jövök mielött elfelejtetek!Kép

Elsöként is:

Ellikém!
Hatalmas gratula nektek, vigyázz magadra/magatokra!KépKép

Manócs!
Nagyon sokat agyaltam, hogy menjünk-e a talira, köszönjük a meghívást, de valszeg nem jön összeKép
Nagyon messze vagytok tölünk (Diósd). Pláne ha kedden sztrájk is lesz, nem vágnék neki a városnak. Jó szórakozást mindenkinek!

Nadine!
Mi van veletek? Már lassan mindenórás vagy nem?

Lányok!
A vizsgám szombaton 5-ösre sikerült, a köv. vizsga 3 hét múlva adózásból lesz. (4,4-es az átlagom büszek vagyok magamraKép) A tervek szerint, jövö májusban-júniusban államvizsgázhatokKép Addig kistesószülés elnapolva, de ez már olyan jól belátható dátumKép
Amúgy jól vagyunk Ilang egyre többet dumál, egy tündér. A nagymamám haldoklik, ez sajnos mindenre rányomja a bélyegétKépKépKép

Bocs, hogy ennyit írtam magunkról, de Apának kell a gép, és nem volt idöm visszaolvasni az elmúlt 2 hetet.

A jövö7-en jövök, addig is jó pihenést, jó éjszakát mindenkinek!

Puszi,
Tündér
tündér

Lányok!

Még egy gyors kérdés, bocsi.

Ilang napok óta dugdossa a kezét a szájába, mit dugdossa, tömiKép Az ujjait tövig lenyomja, ezt ma olyan szintre fejlesztette, hogy elhányta magát. Láthatóan élvezte, hogy öklendezik, alig tudtam eltéríteni ettöl a hülyeségtölKép
Valakinek van ebben tapasztalata??

Elöre is köszi!

Pussz
Tündér
tündér

Tündér
Dani is "hánytatja" magát, és ő is élvezi , nem tudom mire vélni én sem. Ledugja a torkáig az ujját és öklendezik, leginkább kaja közben csinálja.

Andi
psandi

Andi!

KösziKép Ez akkor egy jó hóbortnak tünikKép
Tényleg mi van M-ékkel, nem jelentkezett mostanában...

Tündér
tündér

Tündér
jól vannak, a héten vmikor jönnek hozzánk, tényleg, nincs kedvetek Nektek is? Még nem beszéltünk meg konkrét napot, de ha érdekel a dolog, szólj Kép

Andi
psandi

MÉg az jutott eszembe, hogy Dani újabban a szemét is előszeretettel nyomkodja, néha a kaját is bele akarja nyomni,(néha az orrába is) elég bosszantó. Ez vmi életkori sajátosság, vagy csak az én gyerekem ilyen "fantáziadús"?

Andi
psandi

Réka,
Az előzőből kimaradt. Naná, hogy jöhettek.

Tündér,
Nagyon ügyes vagyKép
Nagymamádat nagyon sajnálomKép
Roninak is volt hasonló időszaka. Szerencsére megúsztuk hányás nélkül. Mindig rászóltam, de nem használt, egy idő után megunhatta.

A BKV sztrájk pont a tali napján leszKép

Maci_2
maci_2

SziasztokKép

Remélem ez a BKV sztrájk nem kavar be!!!! Még addig meg is egyezhetnek!!!

TündérKép
Gratula a vizsgáidhoz, nagyon ügyi vagy! Nálunk is a baba project a tanulás miatt szünetel, de legalább nem egyedül leszünk babásak, nem?KépKépKépKépKép
Sajnálom a nagyidat. Ez a dolog lassan nálunk is bekövetkezik, sajnos ez az élet rendje, persze ez senkit nem vígasztalKép
Nem jön felőletek senki? Lehet el tud hozni valaki!

BogárKép
A zsíroskenyér a te ötleted, nem tagadhatod le!!!!KépKépKépKép Mi történt, h ilyen sokat jössz? Nem mintha nem örülnék neki, sőt!

MiszikeKép
Ó, ez a hányinger! Na, de legalább jelzi a kismaszat, h minden ok veleKépKépKép

Csajok, ez az újdugdosás! Elég rosszul hangzik! Remélem Mininek nem jut eszébe!

Ma tök jót csináltunk! Körberajzoltam Lilit, kifestettük a képet, kivágtuk, és a kisház hátuljába ragasztottuk tapétaragival. Így olyan, mintha Lili egész nap bent lenne a házbanKépKépKépKép Neki is nagyon tetszikKép

Elli,
Gyertek talira!!!
Ez a hisztizni kezd anyuka is nagyon tetszettKépKépKép Érdekes, mikor apa hisztizik, meg Lili is, egyik sem hagyja azért abba, mert a másik csinálja!KépKépKépKép

Talinévsor:

Bogár
Évi
Maci
Miszike
Tofi
Ari
Urszila
Mariann
Réka
Dorki
Panu ( nem bizti)
Zsizsa ( nem bizti)
Manócs

Valaki nem jön Diósd közeléből????

Na jó éjt:

Manócs ( akinek már csak 6ot kell aludni apáigKép )
manócs

Sziasztok!

Lanyok, tanacsot kernek! Baratnom kisfia Jazival 1idos. Sajat akaratabol idonkent leveszik a palust, ugyesen pisil mar bilibe.DE a kakit tudatosan visszatartja Kép Se bilibe,se pelusba. Sosem szidtak v ilyesmi, nem ertik mitol alakulhatott ki...mindig sir,ha vegul megis ki jon valamennyi...olvastam,hogy letezik ilyen,de mivel nalunk nem aktualis, nem melyedtem bele a temaba.Volt valakinel ilyesmit?Vagy tudtok ajanlani valami ezzel kapcs. irodalmat????

Mi egyebkent jol vagyunk, Apa allati sokat dolgozik...idonkent mar kiborulok!De ma itthon van f8 ota Kép Kaptok azert egy Jazyboy-os kepet!
Kép

Bocs, most csak ennyi, megyek "Apazni".
Norka
norkini

Manocs
Ez allati jo 5let!!!Marmint a korberajzolas!
Es mi sajna nem jutunk el talira,de ez a zsiroskenyer NAGGGYON megmozgatta a fanzatiam!!! Kép

Ja,Tunderek tudnanak autoval jonni-ill. menni csak a dugo miatt nem akarnak! Szoval nem a BKV a gond. Ecceruen nem akarnak minket elvinni hozzatok! Kép (itt laknak 5 percre). Na ez csak vicc volt.

Norka
norkini

NorkaKép
De remélem nem a tropicarium miatt nem jöttök?KépKépKépKép
Ari a kis JázipáncélosKép

Manócs
manócs

Dede, bizony.A bosszu!!! Kép

Kozben tobben kerdeztetek,milyen volt....csak folyton elfelejtettem irni! Szoval Apa csatlakozott hozzank, illetve Tunder es IlangCsaj. Naggggyon jo volt szerintem, elveztuk. Mivel vakuval nem lehet fotozni,ezert a kepek satnyak lettek (Tunder, Nalatok???).De nagggyon szupi a hely! Mindenki banhatja aki kihagyta :pppp

Norka, aki ismet lelepett..
norkini

NorkaKép
Tavasszal bepótoljuk, megígérem. Úgyis elutazik apa márciusban isKép
Azért lógok itt, mert olaszozni kéne, de nagy hozzá a kedvem.

Na tényleg léptem, babanetezésből nem lehet nyelvvizsgázniKépKépKépKép

Manócs
manócs

NorkaKép barátnőm kisfia kb. 3 éves koráig csak pelusba kakilt. Direkt kérte, elvonult a sarokba és produkált. Aztán 1x csak abbahagyta. Hogy miért???? kideríthetetlen. Rá kell hagyni, nem szabad szidni, furcsálni stb. Ja, most olvasom, hogy pelusba semKép Állítólag egyes gyerekek túl a saját részüknek érzik a kakit, amit elveszítenek. Nem várják el kimondatlanul is a bilibe kakilást?
Jázivitéz aranyosKép

BogárKép Andris már elsőben felvételizett a tesitagozatra (pfuj-pfuj, de ő akarta), akkor jöttem rá, hogy jobban izgulok, mint saját egyetemi felvételimenKép Különben nagyon utálom ezt a 8. osztályos gimi divatot, de a gyerek-valszeg mert sokan mentek az osztályból-magától akarta a felvételit. Még mindig nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó lesz neki, ha bejut. És reménykedem, hogy nem viseli meg túlzottan, ha nem.

RékaKép felőlem is jöhettekKép, szerintem is a doki eltiltott volna a többi gyerektől titeket.

AnyicskaKép az első kettőre már nem emlékszem, de Julkával biztosan voltak ilyen tüneteim a vége fele.

Remélem, kedden nem lesz ilyen csúszós az út. Rettenetes ez a sok balesetKép

Urszila
urszila

Sziasztok!

Manócs!
Mikor van a tali? Ha nem műtenek, lehet, hogy benevezünk.

Andi?
Ti nem készültök? Ha megyünk, viszünk szívesen.

Csak eddig nem gondolkodtam rajta, mert betegek voltunk, de talán keddig kimászunk belőle. Tényleg, ettől is függ. Holnap este meglátom.

Tiszta nyűg vagyok, hogy most lesz műtet vagy nem. Ááááááá!

Beu
beu

Tunder,
Hanyatas nalunk is slager volt 2-3 hetig, aztan magatol elmaradt.
Ugyi voltal!

Neu,
Drukk a mutethez, mar ha lesz.

Norka,
JazyboyKép

Manocs,
Csucs otlet a korberajzolas.
Nalunk ma a nyomda volt a slager.

Nem tudom ki vetette fel, hogy Amerikaba nem ajanljak az egyenes fekvest. Nekem az ortopedus dokink nagyon dicserte a hordozokendot, illetve azt a fajta szeket amit Mano mutatott, szerinte bar nem egyenesen fekszik teljesen a baba, de a gerince relative egyenesben van, nem torik meg nagyon. Az autosulesert mar annyira nem volt oda, csak rovid tavu hasznalatat javasolt.
Egyebkent Jucus is imadta a szeket, rengeteget aludt benne.

Na ma alakitott a lanyom, deli fektetes, par perc mulva kerdi a ferjem miert nem a racsos agyba tettem le aludni a lanyt, mert az ajtoban all. Hat nem kimaszott a kolok, szerencse, hogy nagy baj nem lett. Szoval surgosen agycsere lett. Kivancsi leszek az ejszakara, mert napkozben nagyon tetszett nekia az uj agy.

Angi
angela2

Sziasztok,

Manócs, köszönöm a szíves invitálást, de a talit én most kihagynám,(pedig tudjátok, mindig megyek, és Dkeszi tök közel is van kocsival)nem nagyon vagyok a topon, most hagytam ott egy csomó lóvét a homeopatikában, hátha elmúlik az állandó émelygésem. Csak néha van 1-1 hányingeres roham, végül is ha úgy vesszük elviselhető, de amúgy meg egyszerűen folyamatosan nem vagyok jól, érzem, hogy valami nem stimmel...tegnap a fejem is fájt nagyon. Úgyhogy a szokásos jövés-menés helyett ma is csak egy 1 órás séta volt.Kép

Kevin simán alszik a régi-új ágyban, nem mászik ki, pedig van éjjeli fény, és lehet látni, de csak felül és hív. Hát, igen, ő sose volt az a kalandor típusKép (Pont azon gondolkoztam, hogy a második majd biztos bepótolja, az nem létezik hogy kifogok két ilyen nagyon jó természetű gyereket.Már most kezdődik, Kevinnel soha semmi bajom nem volt.Ez az új jövevény meg már a kávéról is letiltottKép)

Kevin tegnap a régi fogkeféjét dugta a torkára, öklendezésig. Szerencsére nem tetszett neki annyiraKép

Olyan fura, hogy nincs apa. Hajnalban K. mindig keresi, mert néha persze előfordul, hogy én vagy apa nem vagyunk itt fektetéskor, de reggelre mindig előkerülünk...most meg nem, és ez fura neki. Persze egész nap mondom, hogy apa elment messzire a hidegbe autóval, a sok bácsival és nénivel, (ezeket a szavakat tudom, hogy megérti, a síelést nem biztosKép) és még nem alszik itthon, hanem a házikóban, de mégis keresi. Szerencsére hamar megnyugszik, de ilyenkor mindig meg kell mutatni neki (éjjelKép) hogy nincs itt apa. PErsze ált. ottragad az ágyunkban, kapok majd apától, ha hazajönKép

Na, megyek, mert bűzt érzekKép (Most már szól, ha bekakált.Néha ráül a bilire, csak úgy, de amúgy semmi jelét nem adja, hogy szobatiszta akarna lenniKép)
pusza
e
ellimami

Manócs
Küldj légyszi egy teli számot csak, hogy ne keljen használni. Mi biztos oda találunk, mert anyósék Gödön laknak mi meg a xx. ker-ben, szóval hetente 1x biztos átmegyünk keszin. Viszek kakaós sütit meg inni. metro_joe@hotmail.com
Réka
Ha az orvos szerint mehettek közösségbe, akkor tőlem is. O)
Bogár
De igen, Niki is nov.8-án látta meg a napvilágot, bár akkor még sötét volt. Nem tudok mindennap jönni, ezért ez a topic nekem túl gyors volt. Az őszi nem igazán indult el, ezért maradtam a nyáriban.
Dorki
dorki

Norka,
Bezacskózott JáziKép

Angi,
Kis akrobataKép

Beu,
Holnap (15-én, kedden) lesz a tali Dunakeszin, Manócséknál.

Manócs,
A táblában szereplő telcsiszámodat hívjuk ha nem találnánk oda, ugye?Kép

Elli,
Roni újabban egyenesen letagadja, ha kaki van a pelusban. Ma is csak valamiért bementem a szobájába, Ő meg egyből mondta, hogy "Nem" és csapkodott (elhesegetett) a kezével. Nem is volt gyanúsKép

Tízóraira Roni egy túrórudit evett, majd kért másikat.
Mondtam: "Nincs elfogyott."
Roni: "Bóba nancs" =nincs, boltban van
Én: "Majd délután veszünk a boltban."
Roni: "Noni (v)esz magának."

Megyek, mert megint nem akar aludni ez a nőszemély.

Maci_2
maci_2

Csajok, kicsit off, de hátha

Valahol hallottam, hogy egy csillagot úgy hívnak: Szedna. Ez nagyon megtetszett lánynévnek, és utána akartam nézni más csillagneveknek is, biztos vannak nagyon szépek.
Már ezerfelé kerestem a neten, kül. címszavakra, de úgy, hogy csillagnevek (jegyzéke, listája...stb) nem ad ki semmi értelmeset.
Van tippetek?

köszike
e(Persze apának még fogalma sincs róla, mi vár ráKépKépKép)
ellimami

Elli!

nagyon jó ötlet ez a csillagnévKép De ha épp a páfrányos napon "lett" a kistesó az nem kisfiút jelent?Kép
Amúgy még nem is gartuláltam, GRATULA!

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?