Sziasztok
Zsuzsi
Utólag is Boldog szülinapot a kiskrapeknak
(Először kerestem a "születése percében" fotót is, aztán rájöttem, hogy nem úgy gondoltad
)
Tüni,
nagyon édesek a gyerkőcök
Köszönöm a gratulákat
mi is nagyon örültünk neki, bár a Peti először meglepődött(!!!) egy kicsit.
Mintha nem terveztük volna.
Maci,
a mávban voltam, Kisfalvi István dr-nál. Akinél barátnőm szült mávos doki, annak olyan magas a tarifája, hogy így ismeretlenül nem mentem hozzá (10e/alk és a végén 100 szerintem ez azért túlzás), Andi ugye nem ajánlotta az övét
...hát kerestem egyet, és egyelőre szimpinek tűnik, sokan dícsérik, és sokan is járnak hozzá. Gratulált a terhességhez, és a adott beutalókat, egyelőre mondjuk ennyi.
Most megyek, mert kitört rajtam ez a hülye fészekrakás, egyfolytában takarítok (konyhaszekrényt meg ilyesmit) meglepinek lecserélem a sötétítőfüggönyöket, mire hazajön a Peti (mindketten utáljuk ami most van, nászajándékba kaptuk anno, de elszabták) és most amíg alszik K. legalább kiszabom.
Beunak egy kis vidámító:
eladtam a PP Aria babakocsit is.
ű
Most ott tartok, hogy van a Graco Ultima a hordozóval, ami Keviné is volt,(sztem ezt csak ezért nem sefteltem el, mert lenn van a pinyóban elcsomagolva
) meg egy 5000 forintos kis esernyőkocsi.
Közben pedig: Graco Citisport, ABCD Handy Plus, Chicco casual, PP Aria...
Csak mert Beu nagyon jókat szokott röhögni a havonkénti babakocsibeszerzéseimen
Viszont most hallgatok rá, addig nem veszek semmit, amíg meg nincs a kistesó, és nem látom, hogy kell-e tesókocsi, vagy hogy egyáltalán hogy alakul az életünk
De azért leírhatjátok, hogy a tapasztalatok szerint 2év+3 hó különbségnél mi a legjobb megoldás.
Na, megyek szabászkodni,
üdv
Elli