Új privát üzeneted érkezett!

Bakker, írtam egy csomót és elszálltKép

Kangi
Zsombi 1 hónapos koráig kapott haladékot köldökcsonk ügyben, előtte nap esett le Kép. Szerintem ne nagyon izgulj, a túl hamar leeső sokkal durvább, Szandié még aznap leesett, amikor hazavittük a kórházból (mert nem vágták le olyan kicsire, mint most szokták, hanem hagytak rajta kb. 10 cm-t és egy bazi nagy csipesztKép)
Szerintem türelem, de ha nagyon aggódsz, akkor próbáld meg, amiket Zsuzsi írt.
Szájpenészhez kitartás!
Jajj, még sérv is.

Évi
Micsoda megkönnyebbülésKép, de azért csak óvatosan, majd duhajkodsz későbbKép

Beu
Nálunk érthetőek a mondókákKépKép
Még hogy nem mond vicceset Lőrinc: "Viszokai Beátát írom"Kép, nekem tetszett
Hisztikirály? Inkább betyárnak néznémKép

Maci_2
Falfirka gáz, nem jött leKép

Mariann
De jó, hohy jelentkeztélKép
Úgy jó a gyerek, ha rosszalkodikKép

Leszter
Dr-t nyugodtan használd, lehetne belőle előnyt kovácsolni, azt meg nem kell megmondani, mire van (orvos és kész)
Dokit felejtsd el, nem tudsz sok mindent tenni ellene. Kitartást a tornához!!!

Tüni
Zsombi is a neomicyn-brulamicyn utat járta, szerencsére nem jutottunk el az átmosásig, de elég közel volt. Most ha nagyon hideg van, 1-2 csepp könny jön a jobb szeméből, amúgy semmi baja nincs.
NyelvfelvágásKép, ha muszáj, akkor minél hamarabb, nem?
AlbérletKép

Norka
Játék nagyon szupi, Zsombi iss mondja, hogy "mutasd anya játékot"

Zsuzsi
Cici az oviban Kép Beleegyeztél?
Még mindig ciciztek?

Ari
Motoros csaj édesKép
Ca-tabletta???

Urszila
EgygyerekességKép
Néha belegondolok, milyen lehet hárommal, és úgy vagyok vele, elég a kettő.

Manócs
Te szigorúKép
Mi csak nagyon kérdőjelesen lennénk a listán, nem sokat haladtam a pedagógusokkal - elég gáz a szolfézstanár, még az 1300-as évekből maradt itt Kép)

Eltűnt a szervíz, ahol a múltkor szerelték a fényképezőnket. Nyomozhatjuk, hol lehetnek (szerintem nincs is már a cég)

Lenne pár dolgom és Zsombi sétálni szeretne, úgyhogy elhúzoma csíkot.
PusziKép
Toffi
toffifee

Évi,
Ne keseredj el! 7,2 tényleg nem gáz, mert ez terheléses érték (szirup, ha jól emlékszem). Annyi szénhidrátot nem hiszem hogy fogysztasz egyszerre.
Éppen elég ha az édességet fogod kicsit vissza (csoki, cukor, süti). De kisebb mennyiségben azt is ehetsz, csak arra figyelj, hogy időben eloszd. (Szóval ne egymás után egyed a nagyobb szénhidrát tartalmú ételeket.) Remélem értehtő voltam.
Pocakbaba megér ennyi kis áldozatotKép

Momo,
Gyönyörűek a kiscsajok! IrígykedemKép Küldök kis energiát fénypostán ++++++++++++++++++++++

Ari,
GyümölcskocsonyaKép
Majdnem átaludt éjszakaKép

Beu,
Én szívesen költöznékKép

Toffi,
Roni is produkál meglepő dolgokat. Pl a hinta-palintát énekelte el, pedig előtte soha.
Mit műveltek a kis gézengúzok?

Reggel óta ennyire futotta, de már nagyon kellek...

Maci_2
maci_2

Momo,
tegnap hazafele a boltban talalkoztam egy csajjal es harom tunemeny kislannyal (6,5 es 4 evesek kb.) Kerdeztem, mekkora koztuk a korkulonbseg, kiderult 15-15 honap napra pontosan. Majdenem kedvet kaptam, de aztan mire hazaertem, elmult. Este pedig megemlekeztem rolad.

Unom, hogy harmadik hete folyamatosan faj a torkom, sehova nem megyunk, ma asszem, ki semKép

Na, megyek ebedeltetni.
Zsuzso
zsuzso

ManócsKép
Nagyon ügyi vagy, hogy már ilyen következetes vagyKép Erre nagyon kell figyelni, én aztán tudom. És más nincs is nagyon, csak a bünti. Dorka is tegnap büntiben volt a szobájában, mert nem tudott megvárni, maga szedett tésztát, és az egész konyha úszott. Ez önmagában még nem lett volna baj, csak hát elfelejtett szólni. És ez nem az első alkalom, hogy inkább elhallgatja a dolgokat, mint sem szólna. Én nagyon nem szeretem a hazudozást, füllentést, nem is látja tőlünk, túl nagy büntire sem kell számítania, mégis vannak ilyen esetekKép

Apa megkerüléseKép

Hát hozzánk képest BKV-val a világ végén laktok, sajnosKép

IldiKép
Mennyi mindenetek voltKép
Váladékozós szem nekünk is volt. Rémisztgettek, hogy ki kell mosni, de aztán nem kellett. Jó rá a kamilla is.
Csipőgondunk Domcsival volt. 4 hónapig hordott terpesz pelenkát. Mostanában kell menni kontrollra, de én nem látok gondotKép
De hogy az orvos milyen bunkó lehetettKép Még jó, hogy tudja, hogy a szűrővizsgálat kötelező!

TüniKép
Albérlet felmondásaKép Igaz, hogy előre szólt, de erre nem lehet felkészülni. Sajnállak Benneteket. Nem tudtok résztvenni a most induló fészekrakó programban?

AriKép
Nagyon édes a kis motorozóKép

NorkaKép
baromi jó a sajátkészítésű játékKép Huh, ilyeneket nem is lehet kapniKép Nem csodálom, hogy tátva maradt a szátokKép

BeuKép
Hisztis Lőrinc nagyon édes, de tényleg nem látszik a hiszti a képen, csak a nagy csínytalan arcKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Szerintem unjátok már a fényképes feladványokat. Íme egy szöveges matekpélda:
Ha apa kb. 1664 hetes, anya kb. 1612 hetes, egyes számú utód kb 80 hetes, pocaklakó kb 8 hetes...
...AKKOR KB KI VAGYOK ÉN??!!!KépKép
A helyes megfejtéseket szombat estig váromKép
MATEK
matek

Matek!

Hogy micsoda ötletKép Akkor egyes számú utód júniusi? Nincs itt a táblázatom, hogy kinek mikor született a babájaKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Tunder???Kép
leszter

Matek,
az én tippem Manócs Kép

Kangi,
Anka 5 hetes volt, mikor lejött végre az vacak köldökcsonk, a doki egyáltalán nem parázott, azt mondta, előbb-utóbb lejön az...

Leszter,
tényleg felháborító... Milyen emberek vannak... Kép Ez is olyan, mint a legtöbb kórházban a csecsemősnővérek. Nem értem, minek megy az ilyen ember olyan helyre dolgozni, ahol kisbabákkal van dolga. Kép

Momo,
csajszik gyönyörűek!!! Zsebinek mekkora haja van! Kép

Urszila, Ari, Beu,
jók a képek! Kép

Anka benyalt valami vírust, lázas szegénykém... Olyan kis nyomorult KépKépKép

Pussz
F.
franyo

Sziasztok!

Matek szerintem Elli!

Franyo Ankanak jobbulast!

Ari
ari

Matek,
nalam Kaska es Elli vetekszik...
zs
zsuzso

ELLI!!!!! KépKép

(Kaskának fiatalabb a párja Kép)

Kangi
kangi

Szerintem is Elli lesz! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Szerintem KASKA. Kép

ez baromi jó ötlet volt MATEK! Kép
Gratulálok ehhez is meg a pocilakóhoz is! Kép

szombat este olyan messze van,ez nem ér! Kép

Évi
Évi24

De ha tényleg Elli, akkor nem ér a 80 hetes Kevin! Vagy rosszul számolok?
franyo

Én is úgy gondoltam, hogy Kaskának fiatalabb a párja, gondoltam mi van ha tévedek,akkor simán lehetnek ők. de ahogy én számoltam, ELLI viszont nem 33 éves kb, hanem csak 30-31 talán?!?!?!
fúúúúúú én soha nem voltam jó matekos. Kép
é.
Évi24

de szerintem Kevin kb 80 hetes. Kép
é.
Évi24

Virga,
FényképezőgépekKép
Biztos édes lehetett Levi kisindiánkéntKép

Beu,
Most akkor minek drukkoljak, hogy mielőbb túl legyél végre a műtéten?
Hisztikirály? Ilyen jókedvűen?

Mariann,
Látom végre bekukkantottálKép
Örülök, hogy jöttök a taliraKép
Te tudod, hogy Újpestről mikor megy busz Dunakeszire (és hol lehet felszállni)? Ja, és hol kell leszállnunk?

Zsuzsi,
Ovis ciciKépKépKép
Mikinek,
Bolog születésnapot!Kép

Leszter,
CsípőszűrésKép

Tüni,
Szegény Kincső, milyen tortúrákon kell keresztülmennieKép Remélem használ a csepp.
Kép Tuti hogy költöznötök kell?

Norka,
Ez ám az ajándékKép

Kangi,
Szegény Andris, jól begyűjtött mindenfélétKép Vízsérv, az meg milyen?

PIldi,
Hú, nálatok aztán mindenféle előfordult már. És most mi van veletek?
Nem vagy regisztrálva a wiw-en?

Ari,
KépekKép

Manócs,
Előkerült férjKép
Megbüntetett MiniKép

Franyó,
Jobbulást Ankának!

Újabb izgalmak!Kép
Manócsnál utána kellene számolni, hogy itthon volt-e a férjeKép, de lusta vagyok.
Az én tippem is Matek=Elli.

Maci_2
maci_2

Évi,
1612/52=31Kép

Maci_2
maci_2

Na, elő a táblázatot és számolgatni! De addig is gratula hozzá!!!

Urszila: hát kimaradt Ancsi, mert neki -szerencsére- semmi baja sem volt eddig! Kép Ő a mázlista gyerekem, nagyok már átestek helyette mindenenKép.
Róla annyit, hogy csatlakozván néhányakhoz, rendületlenül szopizik, viszont a nagy esemény, hogy 5 napja éjjel cici nélkül is visszaalszik (sajna át még azrét nem alussza az éjjelt, de csak pisszegek neki, meg a kezét fogom meg -fekszem közben a saját ágyamon, ő az övében- és az is elég neki)
Meg dumál ezerrel, mindent mond, kb tök helyesen nyelvtanilag, ami feltűnő nála, hogy az igekötős igéknél amikor szét kell szedni, közé ékelődik szócska, vagy a végére kerül az igekötő, na ezeket még nem használja jól. A többi kb jól megy neki!
Ismeri a színfogalmat, színek szerint szét tudja válogatni a játékait, néha el is találja melyiket hogy hívjákKép.
Bilizésből még nem remekelünk, de bejelenti menet közben, hogy pisilek, meg hogy kakilok, kakis pelust egyáltalán nem tűr magán, néha a pisiset se, szóval azért fejlődik.
Szocializálódik is, egyre jobban el van kortársaival.
Család összes fényképalbumát (ami azért 12 év házasság és 4 gyerek, plusz 4 unokatesó meg még egyéb 4 közeli ismerős gyerek után nem kevés) tudja kivülről, mindenki elsorol rajtuk, azokat is, akiket sose látott.
Szóval csupa havaj.

Ildi

Ildi
pildi

Elsore en is Ellire gondoltam. De Kevin idosebb! Hacsak Matek el nem szamolta...Kép

L.
leszter

Maci, vagyok, vissza kéne igazoljalak? Húha, rég jártam arra, akkor is volt két név, ami fölött ültem.... aztán függőben hagytam.

Ildi

Ildi
pildi

Kozben eszembe jutott, hogy Tunder a napokban a mensi miatt volt depis.Kép Akkor nemigen lehet o...
leszter

Sziasztok!

Olvasni szerettem volna, de a matekpélda elvette az időmetKép Oszt meg pihenni is szeretnék, lányom meg nemsokára fent van.

Szóval szerintem Tündér??? (bizti a sok tanulás mellett még erre is jut idődKép)
Bocsi lányok, nem biztos, hogy jól okoskodom de, ha jól számolom Elli nem lehet, mert a kisfia 20 hónapos, ez = már kb 85 hetes. Szóval szvsz 18 hónap körüli (+/-1) nagytesót kell keresnünk a 8 hetes pici melléKép (Vagy a tábla alapján még Anita77, csak őt nem szoktam írni látni, már amennyire sűrűn jövök)
Na mindegy, már belezavarodtam. Gratula a friss kismaminak!!!!!Kép és köszönjük a példát. végre nem csak pelust cseréltem maKép

NorkiKép
Ez a ház csudaklassz!!!! Én is elájultam volnaKép

BeuKép
Lőrinc ariKép eszem azt a kis csibészes pofiját. És szerettem volna gratulálni a lakáseladáshoz. Én imádok költözni, de főleg berendezni az újatKép

KangiKép
Ennyi minden egyszerre. De jó, hogy kinövi, de addig is gratula a kitartásodhoz!

LeszterKép
Milyen balfék doki. Megbántad, hogy nem küldted el melegebb éghajlatra, ugye? Persze az ember ilyentől elsőre mindig lehidal, én is csak utána lennék nagyokos. Nekem régebben, persze jó, hogy most írom a Madarászt ajánlották, állítólag ott kedvesek.

PildiKép
Hát neked aztán van tapasztalatod.

AriKép
Csajszid aranyos, és milyen okosan tudja, hogy kell sisakKép

Évi24Kép
Én csak azért hittem, hogy fiú, mert hogy azt írtad már nagyon úgy néz ki, hogy nem lány. Szóval nem egészen értettem, de most már jő világosságKép Gratu a valszeg hugihoz.

ManócsKép
Eszter már mondja, hogy Lili. Igaz elég furcsán pördül a nyelve az L-nél, de aki tudja, hogy miről beszél. És már ordibálja a folyosón is…Kép És mit kéne vinni a talira? Majd beszéljünk.

ZsuzsoKép
Hát, ha már két kiscsajszival is nehéz, akkor mi lesz, ha a második nálunk fiúKép

Pusza
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Leszter,
lehet, hogy elszámolta Kép

F.
franyo

Manócs még nincs 31 és a férje tudtommal még nem 32

ManócsKép
ez most ilyen esetben rossz, vagy nem???Kép

a tábla alapján egyébként, ha jól számolom Anita77-nek van kb 80 hetes 1szülöttje. (a sorban a 2. Tündér, de neki még nem 80 hetes Ilangja.) Jó a feladvány, vagy több megoldás is van??? Ne csigázzz

Nahát én ma már nem alszom du-án. Nagyon úgy érzem...

Bogár
Kép
Kép
bogár

Csak még utoljára. Lehet, hogy tényleg Elli, de akkor nagyon elszámolta azt a 80 hetetKép...
de én így is megadomKép

Izgi

Na most már tényleg lépek

Bogár
Kép
Kép
bogár

FranyóKép
Te tudsz valamit, amit én nem?KépKépKép
Hát, nem én vagyok a MatekKép Apa nemigen van itthon, spermabankba meg ritkán járokKépKépKépKép

Bogár!!!!!!!!!!!!
Azt gondolod, h nem szólnék már 4 hetesen, ha pozitívat tesztelnék!!!!!!!!!
Most vérig sértődtem!!!!KépKépKépKép
Lilivel reggel fotókat néztünk, Eszter is rajta volt, közölte: Ez EszterKépKépKép Mondom: tudomKépKépKép

MaciKép
Hát én is ezt mondom, nincs itthon apa sokszorKépKépKép

Csajok, most már szálljítok le rólam, mert a végén még belémdumáltok egy gyereket!!! Főleg Bogártól félek ilyen ügyben, ti még nem ismeritek!!!!KépKépKépKép

Szerintem Kaska is lehetKépKépKépKép

Na léptem:

A nem 8 hetes terhes ManócsKép
manócs

Lányok,
miért van az, hogy az ég adta világon semmi nem történik, amikor a "melléklet feltöltése" c. gombra kattintok???
Pls help!!!
zs
zsuzso

Jaj lányok, lányok...Kép
A matekpéldában az egyszerűség kedvéért:
1 év = 52 hét
1 hónap = 4 hét.
KöböKépKépKépKép

Csak nem képzelitek, hogy egy húsz hónapos mellett van időm pontosan kiszámolni, ki-hány hetes???KépKépKép

Na, még egy kicsit várok, de a sok frissebb baba meg ismert pocilakó jól leszűkítette kört, sok vari nincsKép

MATEK
matek

ElliElliElli!!!
leszter

Elli vagy KaskaKép
manócs

Sziasztok!

Leszter,
ne vedd a szívedreKép Én ilyenkor rendszerint óriási pofát nyitok, hogy legalább egyszinten legyek a tahó dokijávalKép A ceglédi kórház ortopédiájáról is mesélhetnék, az anyukák már tudják, a csütörtökön rendelő dokihoz nem szabad menni, csak ha nyugtatót is visznek magukkalKép Olyan hangnemben beszél, hogy már többen zokogva jöttek ki tőleKép De ettől függetlenül, ma csak szimplán 1 órát vártam a rendelésre és az 5 perces csípőszűrésre, mert nem tudták eldönteni, ki nézze meg a betegeket a szőrén-szálán eltűnt ma rendelő doki helyettKép És így legalább hazafelé leckét vehettem az ónos esős vezetésből is...

Tüni,
a könnycsat. átmosással én is várnék a helyedben, Timinek is használt a brulamycin. Egyébként ha mégis kell, jobban teszed, ha nem akarod látni, ahogy csinálják, mert elég ijesztőnek tűnik, ahhoz képest, hogy nem komoly beavatkozás. És ugye a baba is ordít rendesen, amitől az anyai szív majd meghasad...De szerencsére nem szokta megviselni őketKép
A nyelvféket talán okosabb lenne minél előbb, Kincsőnek is jobb lenne.
LakásKép

Zsuzsó,
úgy meghatódtam, hogy üres perceidben rólam is megemlékeztélKép Nekem is jobb lett volna, ha a lelkesedésem olyan gyorsan elmúlik, mint a tiédKép

Franyó,
Ankának jobbulást! Pocidat megszemléltem múltkor és rá kellett döbbenem, hogy milyen gyorsan múlik az idő...valahogy én még a nagy bejelentésnél tartottamKép
Zsebi haja azóta megkurtult, mivel ez a copf havi egyszer volt engedélyezve kiscsaj részérőlKép

Zsuzsi,
cicit az ovibaKép

Kangi,
én is fel vagyok háborodva, amikor valamelyik csemetémről kiderítik, hogy hibás termékKép Aztán elmúlik, és folytatódnak a kis hétköznapi szórakozásokKép

Beu,
tuti, hogy idegi alapon slisszolsz el a műtét elől ezzel a megoldássalKépKép Azért jobb lenne már túl lenni rajta, nem?
Lőrincről ez a kép biza nem bizonyította a hisztikirályságotKép Gondolom, olyankor te se a digigéppel vagy elfoglalvaKép

Ari,
Bori nagyon helyes, motoros csajsziKép Öltözködésre rá se ránts, lesz még ez ígyebbül is. Timi egy csíkos pulcsit használ rongyosra mostanság, ha ki kell öltözni, eldugom előle, nehogy égessen vele. A dolog annyira gáz, hogy már a mosógépből kiszedett vizes ruhák közül is kibányássza és felhúzzaKép

Agyam leépülve, én most inkább nem számolgatok, de azért HATALMAS GRATULA, kedves MatekKép

Mennem kell, mert apa ideges Mesi hisztijétől...mellesleg ma a másik kettő is vinnyog egész nap, nem t'om mi van maKép

Momo

Momo
momo

Eppenseggel De is lehet! Kép
Azert Elli most meg eselyesebb nalam! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Minden esetre estére egy csomó lyukas oldalú nőci lesz ebben a topikban, kedves MATEK!!!!!!!KépKépKép

Manócs
manócs

Hát persze, hogy én vagyokKép

Tegnap voltam dokinál először, minden okés vele, így gondoltam most már kihirdethetemKép.
Úgyhogy Kevin készülhet a trónfosztásraKép Bár sztem nemigen fogja észrevenni, velem együtt 4 nő(2 hugim+anyum) ugrálja körül. Most is totál negligálva vagyok, mert itthon van a szerelme (kisebbik hugom) és ilyenkor csak vele akar lenni.Kép

Tegnapig persze semmi tünetem nem volt, már örültem, hogy megint totál hányásmentes leszek mint Kevinnel, de tegnap dél óta szinte folyamatosan émelygek, nem esik jól semmi kaja...

Ja, és kedvenc kapucsínómra rá se bírok nézni, sztem évek óta ma nem ittam előszörKép még Kevinnel meg a szopi alatt is azért a napi 1-et meg mertem inni. Most meg úúútálom!!Remélem legalább lány lesz (sztem nem, de a Peti nagyon szeretnéKép)

na, egyelőre ennyi
pusza
e

Maci, a fiókok felől alulról meg az ágy vége felől van megcsavarozva, tényleg nem látszikKép
ellimami

Elli,
Gratulaaaaaa!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Elli Kép
Tudtamtudtam! Kép Gratulálok!!

Kangi
kangi

Elli,

Gratulálunk!!!!!
Évi Kép
Évi24

KöszönömKép
Kangi, igen,te voltál az első aki tutira mondtaKép

Viszont még ezt elmesélem: szóval már szept. óta nem vigyáztunk, és sehogy sem sikerült, és kicsit elvesztettem a türelmem, és decemberben beszereztem egy pg53-at (ovulációfigyelő, aki nem ismernéKép)
ÉS akkor rá kellett döbbennem, hogy a 28 napos ciklusom 20. napján vagyok termékeny, oszt annyiKép 1 azaz 1 napot volt páfrányos, ami a termékeny napot jelzi. Apának jó napja volt akkor, nem értette, mitől indultam be annyiraKép
És lőn kistesóKép

Ja, és még érdekesség, hogy K is a próbálkozás 5. hónapjában fogant, és a pocaklakó isKép

Na, mostmár békén hagylak benneteket, csak tegnap óta érzem én is "hivatalosnak" a dolgot, hogy a dr is aszonta, hogy minden frankóKép.

Első estém egyedül, apáját elzavartam sielni 1 hétre, és már most hiányzik, olyan hosszú az este nélküleKép Hát még az éjszaka milyen lesz, egy csomószor ő szokik kimenni K-hez, aki még mindig nem alussza át az éjszakátKép

jó éjt mindenkinekKép
pusza
e
ellimami

Elli, nagy gratula inne is. És próbálj arra űgondolni, mennyivel pihentetőbb mikor csak egy nem alszik éjszaka. Kép

Zsuzso, emlegettél a napokban vmit arról, hogy AMerikában a fektetést (vízszintest nem ajánlják). Miért? Valamit bővebben? Mert Tomibaba mintha arrafelé kapott volna kiképzést. Hanyattfekve csak tíz percre jó, ha egyáltalán. Bezzeg a hordozó vagy a kendő! És az ugye nem vízszint.

Ne mentem a csendes időt alvással vagy mással hasznosítani.
sofka

Elli, nagy gratula inne is. És próbálj arra űgondolni, mennyivel pihentetőbb mikor csak egy nem alszik éjszaka. Kép

Zsuzso, emlegettél a napokban vmit arról, hogy AMerikában a fektetést (vízszintest nem ajánlják). Miért? Valamit bővebben? Mert Tomibaba mintha arrafelé kapott volna kiképzést. Hanyattfekve csak tíz percre jó, ha egyáltalán. Bezzeg a hordozó vagy a kendő! És az ugye nem vízszint.

Ne mentem a csendes időt alvással vagy mással hasznosítani.
sofka

Elli,
szerintem te szándékosan, félrevezetésül írtad 80 hetesnek Kevint, mert különben már Leszter kitalálta volna, hogy te vagy KépKépKép!!! Nagy-nagy gratula, és drukk, hogy minden rendben legyen továbbra is!

Manócs,
ezer bocsi, remélem, nem vetted sértésnek! Kép Miért, azért néha hazatéved Apa, nem??? Bocsi, de egy kistesóhoz egy nap is elég! Kép Ja, ami az életkorodat illeti, tényleg nem néztelek 31-nek, esküszöm!!! KépKépKép

Ankának estére lement a láza, úúúúúúgy örülök! Remélem, ennyi volt!

Momo,
de kár, hogy levágtátok, Apával itt irigykedtünk, és nem akarta elhinni, hogy ez a kiscsaj még fiatalabb is ráadásul, mint a mienk! Kép

Zsuzsó,
milyen böngészőt használsz? Mert van, amiben be van állítva a "felugró ablakok tiltása" vagy valami ilyesmi, azt ki kell kapcsolni. Vagy a másik lehetőség a tűzfal, ha van, nálunk is mindig az kavar be. Ki kell kapcsolni a hirdetések letiltását, arra az időre, amíg képet töltesz fel.

Na mentem Apához.
Pussz
F.
franyo

Elli!
Óriási GRATULA!Kép

Pusssz
muki

Elli!

Énisénisénis!!!!KépKépKép
Beu
beu

Szuletese perceben...ill. pont ket evvel utana:

Kép

Aztan az esti tortazaskor:

Kép

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Elli
Nagy Gratula!!!! Kép Kép

Zsuzsi
Nagyon pasi! Boldog Szuletesnapot!!!!!! Kép

Norka
norkini

Zsuzsi
Nezem a tablaba,hogy milyen poen,hogy Gyuri 11.02-Miki pedig 02.11 Kép
norkini

Zsuzsi!

Tényleg nagyon pasi!KépKép
Isten éltesse sokáig Mikirályfit!
Kép
Beu
beu

PIldi,
Én sem járok túl gyakran a wiw-enKép De akkor jól gondoltam, hogy te vagyKép

Elli,
Gratulálok!Kép
És hol voltál dokinál?

Zsuzsi,
Szülinapi képekKép

Maci_2
maci_2

ZsuzsiKép
Mikinek nagyon boldog szülinapot!Kép Nagyon helyes kispasiKép

ElliKép
Nagy-nagy gratulaKép Tudom, ez nem jelent semmit, de én pl. sokkal rosszabbul voltam Kincsővel, mint anno Gergővel. Hátha...Kép

MaciKép
Igen, a költözés már sajna biztosKép A srác akié a lakás, eddig Németo-ban dolgozott, de most hazajön, és össze akar költözni a barátnőjével.

Köszönöm mindenkinek a könnycsatornás infokat. Igazából a dokinénink úgy adta elő, hogy ezt nagyon hamar meg kell csinálni, ezért nem is vár a köv. vizsgálatig, ami 1 hónap múlva esedékes. Azt mondta, hogyha az 1 hét kezelés után kimarad 1 hét, és visszatér a váladékozás, akkor azonnal menjünk, és írja a beutalót. De lehet, hogy mégsem rohanok majd annyira, próbálkozom az anyatejes kezeléssel is.

Kép

Kép

Pussssz
Tüni
tüni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?