Sziasztok!
Leszter,
ne vedd a szívedre
Én ilyenkor rendszerint óriási pofát nyitok, hogy legalább egyszinten legyek a tahó dokijával
A ceglédi kórház ortopédiájáról is mesélhetnék, az anyukák már tudják, a csütörtökön rendelő dokihoz nem szabad menni, csak ha nyugtatót is visznek magukkal
Olyan hangnemben beszél, hogy már többen zokogva jöttek ki tőle
De ettől függetlenül, ma csak szimplán 1 órát vártam a rendelésre és az 5 perces csípőszűrésre, mert nem tudták eldönteni, ki nézze meg a betegeket a szőrén-szálán eltűnt ma rendelő doki helyett
És így legalább hazafelé leckét vehettem az ónos esős vezetésből is...
Tüni,
a könnycsat. átmosással én is várnék a helyedben, Timinek is használt a brulamycin. Egyébként ha mégis kell, jobban teszed, ha nem akarod látni, ahogy csinálják, mert elég ijesztőnek tűnik, ahhoz képest, hogy nem komoly beavatkozás. És ugye a baba is ordít rendesen, amitől az anyai szív majd meghasad...De szerencsére nem szokta megviselni őket
A nyelvféket talán okosabb lenne minél előbb, Kincsőnek is jobb lenne.
Lakás
Zsuzsó,
úgy meghatódtam, hogy üres perceidben rólam is megemlékeztél
Nekem is jobb lett volna, ha a lelkesedésem olyan gyorsan elmúlik, mint a tiéd
Franyó,
Ankának jobbulást! Pocidat megszemléltem múltkor és rá kellett döbbenem, hogy milyen gyorsan múlik az idő...valahogy én még a nagy bejelentésnél tartottam
Zsebi haja azóta megkurtult, mivel ez a copf havi egyszer volt engedélyezve kiscsaj részéről
Zsuzsi,
cicit az oviba
Kangi,
én is fel vagyok háborodva, amikor valamelyik csemetémről kiderítik, hogy hibás termék
Aztán elmúlik, és folytatódnak a kis hétköznapi szórakozások
Beu,
tuti, hogy idegi alapon slisszolsz el a műtét elől ezzel a megoldással
Azért jobb lenne már túl lenni rajta, nem?
Lőrincről ez a kép biza nem bizonyította a hisztikirályságot
Gondolom, olyankor te se a digigéppel vagy elfoglalva
Ari,
Bori nagyon helyes, motoros csajszi
Öltözködésre rá se ránts, lesz még ez ígyebbül is. Timi egy csíkos pulcsit használ rongyosra mostanság, ha ki kell öltözni, eldugom előle, nehogy égessen vele. A dolog annyira gáz, hogy már a mosógépből kiszedett vizes ruhák közül is kibányássza és felhúzza
Agyam leépülve, én most inkább nem számolgatok, de azért HATALMAS GRATULA, kedves Matek
Mennem kell, mert apa ideges Mesi hisztijétől...mellesleg ma a másik kettő is vinnyog egész nap, nem t'om mi van ma
pá
Momo