Sziasztok! Köszi a gyógymanókat,hatottak!
Cserkei strand szuper volt, etse 6 ig nyomtuk,Beni meg jól birta mamával nagyon.
Gab!
Aha, a szúrós fű nagyon rossz, így márértem, az ilyenben én sem engedem Benit.
Lackó is skorpió? Talán ő fiú, és kevesebb a korkülönbség, vagy mi rontottunk el valamit.Bár szeretném azt hinni, hogy ez tényleg Beni iszonyú erőszakossága miatt van, egyszerűen kiszivja a vérünket, nem marad idő és figyelem semmire. Jajj, nagyon,de nagyon sokat várok a bölcsitől. Ma is egy kis ördögfajzat volt.
Örülök,hogy mások is irnak hasonlót,megnyugtat, hogy nem vagyunk egyedül.
Ex! Dulpa ikreket nem ismerem,de én is a neten találtam gyerekhoroszkópot, a googleban kerestem, le van bontva korok szerint. Próbáld meg.
Most azért vitted meurológushoz mert nem beszél?
A prof megnyilvánulása gáz,bunkó és cseppet sem megnyugtató. A HRG-nek vannak beszédbeinditó gyakorlatai, ha lenne szegeden hrg-s elvinnéd?
Elvileg nem gáz ha még nem beszél ,de tudod én sem lennék nyugodt. Lehet h csak úgy van vele így is megértitek. A bölcsi annyiban hozhat változást, hogy(bár nemtom dédi milyen volt)ott biza nem kérdezgetik,találgatjákmit akar, vagy megmondja vagy nem kap….Szóval rákényszerithetik a szituk a dumára. Ez az iq érdekelne. Hogyan lehet ennyi idős korban megnézni? Nálatok van nevelési tanácsadó? Oda vidd el, ott vannak jó tesztek, jó gyógypedák, nézesd meg velük Petit.
Én imádom a körzeinket,de nem hittem el neki, hogy semmi baja Beninek,csak lassú, fiú,lusta ráér még-legbelül tudtam h valami nem oké, és igazam is lett és ki is tudtuk használni a korai fejlesztés adta lehetőségeket.
Sajnálom,hogy megint elapátlanodtatok. Nem egyszerű.
Szökőkút szép nagyon.
Kmammy! Itt a fórumon is azért kezdenek szerintem bölcsit sokan,mert letelik a 2 év, a GYES meg semmire sem elég,még pelusra sem, dolgozni kell,másrészt meg 2 évesen már abszolút igénylik a gyerektársaságot. Szerintem.
Preni! Akkor idén tutira kezdesz!!Szuper!Azt nem értem hogy vettek fel a nyáron 30 embert!!!????No mindegy, tutira menni fog,ne aggódj! Peti meg minélkorábban, jobb időben szokik be annál jobb!!!!!!Nálunk van aki novemberre kapott csak időpontot!!!!Taknyos időszak!Brrr. Inkább használd ki, legyél sportbébi, csatangolj, utazz el egy napra majd nézelődni vonattalés csak 4 re érj haza, nagytakarits, stb. Csinálj olyanokat amiket eddig nem tudtál. Ez az idő csak a tiéd!Peti jólérzi magát!!!
ÚÚÚ, sirást sajnálom,emlékszem Blaninál én is bőgtem,és a köv 2 hétben is fogok, úgyhogy értem miről beszélsz.
Andy! Szépek a képek,jó lehetett! Háát inkább be kelljen menni,mintsem ne legyen hová –munkahely. Remélem semmi komoly! A keresztfiam legómániás, amcsiban megkapta a legújabbakat, de itthon is azt követeli, így mi is azt vettünk neki. Brutál árai vannak.Priviben megirod mi lesz a legújabb kollekció?
Dani nagyon ügyes!
Ja, valaki kérdezte:
szobatisztaság-nappalra nem kell pelenka
ágytisztaság-(ovi feltétele a du.alvás miatt)-éjjelre,alváshoz sem kell palenka.
Zalán,boldog szülinapooot!!!!
Meteor!Jó, hogy jólérezted magad a szigeten.
Panni miatt lehet ám,hogy jobb lenne, ha abban a lakásban maradnátok! Nem kéne újat megszoknia.
Drukkolok a melóért!!!!!!!
Pil.Akkor kitartást neked is Amihoz! Nagyon tüncik a képen!!!!!Szééépeeeek!!!Babakonyhát sajnálom.Én csak játéknagykerben veszek, meg akarom fogni előtte!!!!
Viki! Posrszivós ügy-áááááá. Köszi a köszöntést,érezzétek jóóólmagatokat!
Pil,Viki, munkamániás férjekért sajnálatom.
Ilyenkor mindig többet dicsérem az enyémet,mert ugye ő nagyon apa, nagyon család, nagyon főz, nagyon vásárol,nagyon mosogat,nagyon játszón legeltet-és ez olyan jóóóóóó. Hááát társként már nem ekkora főnyeremény, de bánja a kukac-veszek én magamnak meglepi parfümöt(vettem is)
Nem jöhet egyszerre minden?rajongó, állandóan udvarló, meglepiket hozó hős szerelmes,háztartásban segítő és csodás apa. Ilyen nincs is.
Szóval miattatok most még ma nem is morogtam az olimpia miatt,pedig lassan 2 hete hajnal 4 től éjjelig az előtt ül. Komolyan már idegesit,de nyelek!
Veráska,Andi! Jujj a betegség szörnyű lehetett ilyen magas lázzal. Szép kisméretei vannak Dávidnak is, látom ő sem colos,Beni sem az.Ahhoz képest hogy van itt 93 cmes is baba is.
Hosszú mondókák miatt irigy irigy!!!!!
Viera!!!Naaagyooon jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!Tetszik!!!!!!!!!Fúú,ez azért lélekben is nagy változást takar!!!!Mi van? Nem sajnáltad??????
Abonyban mi is most volunk,annyira édes az a kis vacak ori!!!!!!!!!!!Beni a nyulakért volt nagyon oda,meg a csacsiért!!!Majd teszek én is képet!!!!
Csajok, Beni még csak 2 nap múlva lesz 2! De annyira édesek vagytok,olyan jólesik,így előre!!!!!!!!!!!!!!!
Hááát ajikkal gondban vagyunk, nem halmozzuk el, annyi játéka van, annyi könyve,így csak valami jelképeset kap!!!!!!!!
Alziza! Örülök h jól éreztétek magatokat!!!!!!!!!!!!!
Marcy! Drukk neked a szombathoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bence nap lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(bár pont nem a miénk) Jóó nap a szüléshez!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindegy kire hasonlit a baba,mindketten szépek vagytok!
Most megyek leviszem Benit 2 éves státuszra. Majdjövök.Csáááá