Új privát üzeneted érkezett!

Petit nagyon izgatja ez a bölcsis dolog, mert magától fél 7-kor ébred, holott hétfőn még fél 8-kor sem bírtam kisimizni az ágyból. Csak az a gáz, hogy este nem alszik el korábban!

Én viszont nagyon szarul vagyok, a sírás kerülget! Nem kezdhettek 1.-én a munkában, hanem csak később, de nem tudni, hogy mikor. Az unokahúgomat közel egy évig váratták. (Pedig arról volt szó, hogy aug. 16.-n vagy szept. 1 -én kezdek.) Állítólag regionális (Debrecen) szinten döntenek. Mindent úgy kell húzni a személyügyesből, aki ráadásul ismerős és még köcsög is! Ha értene a dolgához, már a vagyonnyilatkozatom is le lenne adva 2 hete. Tegnap össze-vissza telefonálgattam, mire kiderült, hogy az ő dolga lett volna ideadni, még le is baltázták miatta! Ő lett megjelölve kapcsolattartónak, egyértelmű hogy mást nem zaklathatok, de ez így egy ördögi kör, mert úgy érzem, hogy a fickó kipécézett magának!
Bocsi, de jól esett kiírni magamból!

Reni
Kép
prenata

Üdv.

Alziza, Zalánnal boldog születésnapot!

Bénianyu, én is néztem Petinek ilyen szörfrucit, de ha belegondolok abba, hogy én megsülök, szerintem ő is hasonló sorsra jutna... Így marad az úszópelus, meg egy tonna kence.

Gab, jók a fotók!

Juca, édes a kisebbed! Milyen békésen alukál...

Vicky, én már az útitatyóból is kiszedtem a cumit a múltkori elmélkedésem folytán. Jobb az, ha nincs kísértés.

Bénianyu, a sólámpa szerintem jó. Nálunk öcsém szobájában van, ha jó helyre teszed, nincs erős fénye.

Gab, jaj, ne már, ha jó az idő, akkor tampon és go strand!

Meteor, Panna tényleg egy angyal, azokkal a fürtökkel meg főleg!

Preni, fel a fejjel!

Na dolgozok egy kicsikét...

Ági és
KépKép
exdeus

Katus!

Köszi az aloes infókat. Akkor ti is az olcsóbbat használtáttok?

Reni
Kép
prenata

Benianyu!

Anyukám használ sólámpát. Imádja. Tompa fénye van. Viszont ebben a nagy melegben vizet eresztett! :shock:

Reni
Kép
prenata

Köszi Csajszik.

Reni!

Hát ez gáz. :evil:

Megint teszek két képet. Ha nem is két tojás, azért hasonlítanak. És még valami, én nem látom Katát sem husinak, sem daginak. Inkább hosszúnak. :shock:
Kép
Kép

Én egyébként Katán sem látom, hogy annyira rám hasonlítana, de ha ti mondjátok... :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Hello csajok!

Meteor: Boldog szülinapot a kis angyalkádnak!!! :P Gyönyörű fürtjei vannak!

Alziza: Boldog szülit Zalánnak is!!! :P Érezzétek jól magatokat. Macskariasztónak ajánlhatom a fiamat! Ha meglát egyet olyan idegesítően éles hangon kezd el visítozni, hogy egyből elmenekül az áldozat. :shock: Zoló meg persze röhög a markába! :twisted: Nem lehet kapni valami bolti szert? Azt tudom, hogy van olyan spré, amit ha a bútorra fújsz, akkor nem kaparja a macsek, mert utálja a szagát. Szüleim kipróbálták és olyan 80 %-os a hatékonysága.

Juca: Te csini vagy a lányok meg csodaszépek. Én husis arcúnak látom Katát. Olyan harapni valóan édesnek! :P

Gab: Dugót be, aztán irány a strand!!! :P

Reni: Ez tényleg felháborító! :evil: Utálom, ha valaki keresztbe tesz másnak csupán azért, mert nem szimpi neki. Nem tudom mit szólna hozzá, ha az ő életével játszadoznának. Az az egészben a legrosszabb, hogy semmit sem tehetsz (legfeljebb falba rúghatsz). Sajnállak.

Cumi: Nálunk is van még alváshoz. Ráadásul mostanában megint azt kéri ha valami bánata van. :? Odaadom neki, nem kínzom, de csak szigorúan otthon. Aranyos volt a múltkor: Megkérdeztem tőle, hogy ne vigye el a cumit a kukásautó? Erre ő boldogan mondta hogy jó, odarohant a kukásautójához és beletette. :D Kicsit ledöbbentem, mert nem igazán erre gondoltam, de végülis logikus volt. Na azóta a cumi helye ott van.

Még a bölcsihez: Nálunk semmi extrát nem kérnek: váltócipő, váltóruha (szobatisztaságot tanulóknak több bugyi és zokni is kell), pelus, popsitörlő és krém. Minden mást adnak. Viszont, ha a gyerkőc imádja a motorokat, akkor azt bent lehet hagyni (ráírják a nevet és mehet a közösbe).

nancsa

Rita!

Nagyon szép még mindig Pancsi.

Ez a patthelyzet nagyon gáz. Kompromisszumkészség tőle? Vazze vigyed a kutyát, gyereketeket, és még a lakást is te fizesd...hát önzés a köbön.

Mi is voltunk állatkertben még a szülés előtt, nagyon jó volt. Kinga csak a nagyobb állatokat élvezte, de azokat nagyon. A kedvencei a fókák voltak. :wink:

tjuca

Zalán!!!Nagyon Boldog Szülinapot kivánunk!!!!!!!!!!!

Gab! Én sem hagynámki a strandot!!! :wink:
Juca! Kata nem husi, csinik vagytokmind a hárman. az arcamég a babásságtól babás. Igy szép. !!

Sajna benyaltam valamit,(gyanús a légkondi is) rabjává váltam a mellékhelyiségnek és a lázmérőnek. Jujj,de rossz. Ezen felül váll, nyak és bőr fájdalom!Úúúúúúúúúútálom!
Beni rám ült ogy lovagolni akar ,erre elpityeredtem annyira fájt és kinlódok már reggel óta. Beni: Mi a baj ana?
IIiigeeen, tisztán beszél a nagy és okos fiam és kialakult nála az együttérzés.Annyira ééédes!!!

Mérges vagyok ám, mert tegnap este 7 óta semmit sem ettem és az esti 64,9kg-nak volt pofája csupán 64,4 nél megállni. Legalább ennyi előnye lenne a böjtnek és a tisztitókúrának-ha már igy akarta az univerzum-ba..za meg!59 akarok lenniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hurkák, pocak,cellulit és lovaglólötty nélkül. :twisted: :evil: :twisted:
Mennem kell:lentról szólnak,hogy meg kellnéznem mi van a gyomromban-pedig azt hittem ha ide ülök megúszom.Ez annyira szar,hogy nem is értem Juca hogy birta ki.Egy róka is pokolra való, nemhogy napi több, heteken át.Fúúúúúúú.
Remélem max 1-elmegúszom. :cry: :?

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Csak két mondat, bocsi! Ha később tudok, akkor jövök még (ha apa engedi. Mostanában nagyon fáradt és nem tud aludni tőlem, ha itt csattogok mellette)

Juca:
Baromi jól nézel ki! Én kb. 8 hónapon keresztül tükörbe sem mertem nézni.
Kata pedig...... Nagyon vigyázzatok ám rá, mert éjszaka belopózom és elhozom ide magamnak. Kinga is nagyon édes, de Kata azon a kinagyított alvós "stesszes" képen valami bűbáj és még minden, amit egy édes pihepuha kisbabáról el lehet mondani.

PANNI ÉS ZALÁN!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Rólunk csak annyit, hogy három napja nem alszunk egyfolytában. Krupposan köhög Noémi és az orvos ma megnézte. Azt mondta, hogy teljesen tiszta a tüdeje, együk meg a maradék Cedax-ot, szombat-vasárnap ő ügyelet, nyugodtan hívjuk ki. Éjszakánként kint alszok vele a nappaliban, ha felkel és nagyon köhög. Ott jó hideg a bőr ülőgarn., azon visszaalszik. Én meg félig lelógok róla. De imádok így aludni vele.

CSAJOK!!!!!!!
HA ISMERETLEN IDE BETÉVEDNE ÉS KÉRDEZNÉ A TELCSISZÁMOM ÉS AZ E-MAIL CÍMEMET, AKKOT NEM TUDJÁTOK OKÉ? Köszi.

Erika

Kép
viera

Jaj bocsi!
Panni és Zalán: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :oops: :oops: :oops:

Erika

Kép
viera

Csajok!

Mit csináljak holnap karajból? Rántott husin kívül.
Talán brassói......
Nem tom és unom is!
Fú, kétgyerek anyuka és még főzni is utál. :?

Erika

Kép
viera

Kolbásszal töltöt karaj?
Én szoktam olyat is, hogy picit kiklopfolom, elősütöm, párolt karfiolt halmozok rá, só, bors és sajt, aztán be a sütőbe!

Reni
Kép
prenata

Szia Reni!

Az a baj, hogy fel van szeletelve, vékonyra.
Szóval azért gondoltam, hogy akkor meg ki sem kloffolom (vagy hogy kell írni...), hanem felkockázom és mehet brassóinak.
Bár én lapockával szoktam a brassóit.

Vagy valami tepsis sültet, de az általában nem sikerül, vagy lerakni valamivel. Nem toooooooooom!!!!!!!!

Erika

Kép
viera

Ja, látom írtad, ezt a lerakós fajtát.
Az a baj, hogy Apci nem szereti az ilyen karfiolos balhés kajákat. Pedig nekem bejönne.

Erika

Kép
viera

Akkor, szerintem maradj a brassóinál!

Reni
Kép
prenata

Isten éltesse Pancsit és Zalánt! :-)

Nagy Ákos Bencének is nagyon boldog szülinapot kívánok! :)
(Ha nem jönnék, előre :oops: .)
Vendég

Zalánnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strand kimaradt most. Jobb is, elviselhetetlen volt 38-39 fok csütörtök-pénteken! Meg mióta Meske megszületett, a tampon se 100%-os már, úgyhogy jobb is, hogy nem kockáztattam. De még jövő héten ha jó idő lesz, bepótoljuk.

Strand helyett pedig: :D
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Era! Milyen ismeretlenek nyomoznak utánad? Idegeneknek amúgy se adunk ki bizalmas infot! Noéminek gyors gyógyulást!

Benianya, neked is jobb napokat! Beni ügyes, de ez csak természetes!

Gabella

gabella

Csajok!

hol a vihar és a lehűlés?

Itt még mindig 38 fok van!

Többiek? Bp-iek? Ott milyen az idő?

Marcy?
Merre vagy?

Reni
Kép
prenata

Reni! Nálunk már volt egy kis égdörgés, eső... És láthatóan hül az idő!

http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

Gabella

gabella

Sziasztok!

Gabi:
Senki sem nyomoz utánam, csak rajta vagyok más fórumokon is, ott viszont nem adtam meg semmiféle elérhetőséget.

Erika

Kép
viera

Csajok!
Viszont vonalzó ügyben még mindig kérek bárkit, aki egy kicsit ráér velem foglalkozni, hogy segíccsen!
Nem tom megcsinálni.
Aki vállalkozna rá, annak elküldöm a fotókat, abból csak a gyerekek feje kell. :)
Ha valaki rászánja magát, akkor előre is köszike.

Erika

Kép
viera

Szülinaposoknak : Boldog szülinapot!

Benianyu!

Jobbulást!!!

Igen nekünk nagyon bejött az Aloe kb 3 hónapig volt elég az 1 literes cucc.Egyébként csak időszakonként adom. Most lehet, hogy Pannának veszek tél előtt.

Reni!

Ne szomorkodj, sajnos nagyon lassan őrölnek a malmok.

Lehet, hogy lemaradtam a válaszról:
Azt kérdeztem, hogy zöld a vállap?

Meteor!
Szegény apuka 1 gyerek+1 kutya. Majd sírok imatta 1/2 órácskát este.

Kép

Kép
katus73

Katus!

Igen, zöld váll lap!

Reni
Kép
prenata

Halihóóó!!
Jajj,Preni el is felejtettem-nagyon sajnálom ezt a melódolgot. Figyelj,én a helyedben felvenném a pléh pofát, vinnék egy bon-bont(bort nem mernék,nehogy célzásnak vegye) és megelőlegezném a bizalmat a kapcsolattartónak.Családjáról bezsélgetés is bejöhet és bemennék hozzá hetente 1x. Egyrészt megunja, ésmond valamit,másrészt méltányolja majd a hozzáállásod némi infóval reményeim szerint. Vlaami oka csak van,hogy nem azonnal mész.Különben is neked kellalóvé, játszd el a nagyhalált,hogy elvetted a bölcsis helyet egy csomó nauycitól, előbb szoktok,hogy minélelőbb munkába tudj állni,pedig szept előtt csak a pedák csemetéit szoktatják stb. Dumáld ki belőle!!!!!!

Gab, jóa pancsi!!!Te, ez nem a ti kertetek? Csak hogy nem veszik le a szandit,pedig az olyan jó,úgy csikiz,masziroz stb.

Kimike!Köszi,előre is!!!!!!!!!!

Jobban vagyok,24 óráig tartott.Ma már moziztam Blanival.Mamma mia-nagyoooon, de nagyoooon jóóóóóóóó!!!Nézzétek meg!
Egyébként is csajbporogarm dömping van.Féltékeny a drága!!!!Mamának fakadt sirva először a héten, aztán nekem is sirt, hogy mi jobban szeretjük Benit, rá sosincs időstb.ez utóbbi igaz is, mert ez az ördögfióka erőstakosságával és dömperségével minden pislantásnyi időnket és türelmünket lefoglalja. Ma társasoztunk ,erre jön és leboritja.Blani hidegtálat csinált a játékgyümikből, odament ésmerő jópofaságból szétseperte. Áááááááááá.
Szóval ilyen nagy korkülönbségnél nem az első évben, hanem az értelemre téréskor jön elő a féltékenység. Addig édes babuci,most is az,ne értsétek félre, füdeti,öltözteti,imádja,de sokszor zavarja. Széttépi a rajzait,ha nem adja oda az új sulis cerkáját,Beni beleszúrja a tenyerébe a tűhegyes cerkát-szóóóval megy a harc rendesen. Igy most s.o.s 2 hét Blani lélekrendbetétel van suliig,miután ő,majd anyuci és én is kibőgtük magunkat. Szóval Beni lepassz anyuhoz,és egy gyermekes családként megyünk ahová tudunk.Hétfőn pl.Cserkeszőllőre fürödni.Tegnap apa lánya buli ment,ma ugyan 4-en indultunk el, de apa fázott igy spontán anya lánya görkörizás, utcabál majd mozi lett belőle. szuper vooolt!!!!Jajj lányok olyan nehéz ez,mennek a napok, egyik napról a másikra élünk,ébredéstól, lefekvésig, reggelitől ebédig-és közben észre sem vesszük,hogy Blanit bántja ha Benit csak egy félszer is többször dicsérjük,öleljük stb. Pedig mi extra bújós,ölelős,ölbevevős család vagyunk!!!Pl.kézenfogva ültünk a moziban is.
Nehéz ám nagyon! Ez talán még nehezebb lelkileg mint a 2-3év korkülönbségnél.
NEm panaszkodom,mert dirrekt akartuk igy, és jó is nagyon-de most taccsra vágott lelkileg hogy sirt. És olyan skorpió csaj, úgy képes dédelgetni a sérelmeit,hogy 1,5 hónappal ezelőtti dicsérős szitut vágott a fejemhez!" Én akárhány halat kifoghatok,akkor sem leszek aranykezű..brühaha"
Ez pl. egy horgászós sztori, ahol ráadásul a félős uncsitesója lett aranykezű, mert 7 évesen végre meg merte fogni a halat és előtte biztattuk, dicsértük.

A másik: Beni elviselhetetlen:amint nemet mondunk neki valamire,pl.nem lehet lerántani az azstalrólatálcát mert épp a répapucolósnagykés van rajta,vagy nem lehet fagyottan enni a pörit,látod melegitem, azonnal kapod-szóval égtelen hisztibe, sirásba kezd, de úgy mintha fájna valamije.szivszaggató. Nálatok is ez van? ez már a dackorszak? Egyszerűen nem értimeg,hogy mit miért nem szabad, nem adom oda stb. Egyszerűen kikényszeriti a figyelmet, tiszta terrorista!!!!!!!!!!!!És minden türelmünket(amiből amúgy is mindketten hiján vagyunk)felemészti. :roll:
Ez az esetek 51 %-a, a másik felében meg egy valóságos tündér,édes aranoys bújós cica,okos,épit, bezsél,szalad, táncol stb.Szóval vagy fekete vagy fehér. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

benianya
ákosbenianya

Benianya! Azért papucsban nyomják a pancsit, mert nem telepített fű, vannak benne hülye szúrós gazok... Kertrendezés egyelőre tervben, de a korlátaink ugyebár...

Era! Ja, értelek! Diszkrétek vagyunk!

Reni! Zöld vállap... Csak nem katonalány leszel? Vagy máshol is zöld? De ha a MH vagy HM-mel van dolgod, akkor azt sehogy se lehet meggyorsítani, az tuti!

Katus! Ez az aloe egyre jobban elgondolkodtat. Meg fogom én is nézni!

Benianya! Jaj, ezt a féltékenykedést nagyon sajnálom, biztos rossz lehet! Lackóm is skorpió, de ő még nem állt elő ilyesmivel, mondjuk elég érzékeny gyerek. Viszont hogy mennyit veszekszenek Mesivel! De egyiket se kell félteni, felváltva gerjesztik a feszültséget egymás között meg az én idegeimben... De már csak 15-öt kell aludni az oviig! Nem, nem én várom ennyire, Lackó számolja folyamatosan, és várja is. Lesz egy új óvónénijük, a fél csoport is új lesz, és új csoportszobájuk is lesz, de a 3-4 kedvenc játszópajtása is maradt ovis, úgyhogy remélhetőleg tényleg minden tök jó lesz!

Juca! Olvasgattam a blogodat. Remélem, alakul már a nyomtatvány-kitöltős-beadós-tortúra!

Láttátok tegnap a holdfogyatkozást? Igaz, nem volt teljes, de tök szép volt!

Gabella

gabella

Üdv.

Juca, hasonlítanak, de mégse. Na mindegy, majd két év múlva megnézzük, hogy Kata Rád vagy Kofára ütött inkább. :D

Nancsa, hát nálunk is ezeket kell vinni...na jó, van még egy pár dolog, de azok már apróságok, jövő héten konkrétan rákérdezek, aztán megveszem még, ami kell.

Bénianyu, javulást! Nálunk még no beszéd...komolyan, az idegbaj kerülget.
Figyi, te annyira ügyi vagy, hogy biztosan túllesztek ezen a bajon. Azt hiszem, tudom, mit érez most Blani, mondjuk nálunk mióta világ a világ az öcsém a kisisten. Megszoktam...
A hiszti meg tök normális, ugye tudjuk, hogy ők így "terrorizálnak". Őszintén, én rá szoktam hagyni Petire, van, amikor azonnal abbahagyja, de olyan is, hogy visít legalább fél órát, mint a fába szorult féreg.
Jaj, horoszkópról jut eszembe: dupla ikerről mi a véleményed? (Peti ugyanis ikrek és az aszcendense is az...)

Viera, én egyébként sem tudom a számod, de ha tudnám se mondanám meg idegen idetévedő emberkéknek. ;)
Noéminak javulást!
Peti is köhécsel, de ez nála néha csak úgy van...jövő hét után úgyis elviszem megnézetni, hacsak addig nem lesz rosszabb a dolog.

Preni, hát itt annyit érezni a lehűlésből jelenleg, hogy nem 40 fok van, hanem kicsivel kevesebb. Tegnap este viszont hűvös volt...meg ma reggel is, hosszú gatyában vittem el a gyereket dédizni, de azt hiszem, ha megyek érte, viszek neki rövidet. :?

Viera, nekem elküldheted. exdeus@freemail.hu

Katus, nálad csak Panna kapja a gélt vagy Kata is? Csak azért kérdezem, mert a miénk kb. most van félig, és akkor vettem, amikor privit váltottunk egymással.

Rólunk: Feri már ma elutazott dolgozni. Tegnap voltunk együtt...kemény egy napig. De azt is csak azért, mert muszáj volt hazajönniük, mert nem volt tiszta rucijuk. :o
Mondtam neki, hogy legyen esze, a vasárnapjáért boltolja le a főnökével, hogy mikor ő viszi Petit beszoktani az öt napból csak három napot ír ki. Nem tudom, lesz-e elég mersze...de a tököm kivan.
Persze majdhogynem a győri utunk is kútba pottyant, mivel a férjem, ahogy ő fogalmazott, nem adta az összes főnökének írásba, hogy ő szabadságra megy 20.-a után. :?
Szóval most egyedül vagyok, Peti dédizik, ötre megyek érte. A jövő héten szabin vagyok, juppé. Remélem, jó lesz az idő.

És két kép a zenélő szökőkutunkról, amit, ha Szegeden jár valaki, érdemes megnézni.

Kép

Kép

További szép napot!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

Meteor: Nagyon szép Panni! :P Remélem hamar minden rendben lesz nálatok. Panni is kezdi bölcsit, ugye?

Itt fórumon sokan kezdenek most bölcsit. Ez átlagos? :roll: Azt hiszem több mint fele anyuka kezdi a munkát.

Prenata: Nagyon sajnálom a munkahelyi ügyet. :( Remélem hamar tudsz állni a munkahelyeden, és ott többi kedves kollegáddal lelkesen fogsz dolgozni.

Alziza: Majd várom a beszámolódat! :lol:

Exdeus: Nagyon szívesen ott lennék Szegeden. :P Egyik kolleganőm volt szabadtéri színpadon, én foglaltam neki jegyet, még szállást is. Ha egyedül lennék, biztos én is együtt utaztam volna vele. Sőt, ugye most lesz Szent István Király, az egyik kedvencem is…

Ákosbenianya: Jobbulást Neked!

Marcy: Úgy izgulok! :roll:

Voltam temetésen. Szép volt. A pap beszéd előtt, egyik barátja olvasta „ A Thousand Winds” magyar fordítást, amit küldtem a gyászoló családnak. Mondták ez adott nekik erőt. Nálunk ebből alkották a dalt is, 2007-ben legsikeresebb dal, komolyzene eddigi történetében legtöbb eladott lemez lett.
Készítettem erről kis videót, szeretnék osztani veletek is, minden azoknak küldöm, akik elveszítették a szeretteiket valamikor.

http://videa.hu/videok/zene/a-thousand- ... yGdBKJjAjj

Bocsi off témaért.

Puszi Nektek!
Vendég

Miyuki!

Ez gyönyörű! Végig könnyeztem!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Jaj, Csajok!
Annyira nyomott hangulatom van! Petit elvittem a bölcsibe. Megint örömmel szaladt be, de visszanézett és megkérdezte, hogy: Reni visszajössz? Most itt sírok. Én olyan hülye vagyok! Pedig az óvónő is mondta, hogy ritka vígkedélyű kiskölyök. Mindenki a dajkától a takarítónőig össze-vissza puszilgatja, olyan barátságos mindenkivel.
Biztos az is nyom rajtam, hogy a párom elment 3 napra horgászni, anyukám is most utazott el 4 napra, így nincs itt senki, akivel beszélhetnék!
A bölcsiből kijövet találkoztam a leendő parancsnokommal, aki mondta, hogy sajnálja, hogy nem tudok kezdeni 1.-én, de nálunk fix létszám van, és a ha ez csökken, akkor vehetnek fel újakat. Júniusban még 30 üres hely volt és ő úgy gondolta, hogy én még beleférek szep.-től. De most megy el 1 ember és még 6 az idén, így bizti fel leszek véve, csak nem tudni, hogy mikor!
Szóval Peti még itthon lehetne velem! Olyan szar érzés! Bár így több ideje lesz hozzászokni (meg nekem is főleg) a bölcsihez!
Bocs az off-ért!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok Lányok!!

Kicsit előbb jelentkezek az ígért időpontnál....
Ezt azért van, mert a páromat felhívták pénteken, hogy azonnali hatállyal vissza kell jönnie szabadságról és határozatlan ideig nem is mehet el. Persze nem csak ő, hanem senki. Állítólag akkora gáz van a cégnél! :shock: :roll:
Így ma hajnalban útra keltünk és hazajöttünk. Csak ketten, Dani maradt a mamiéknál. Én is maradhattam volna, de gondoltam így legalább nyugodtan el tudok menni a dokimhoz, hiszen ugye az utolsó találkozásunkkor az mondta 3 hét múlva találkozunk, erre ő szabira ment mi meg utána indultunk nyaralni. Így kicsit megkésve (5 hét múlva) megyek el hozzá. Hogy most mit fog látni, nem tudom....
Elvileg a 11. napon vagyok és fogalmam sincs mikor van Pé-m, mert ugye legutóbb 28 napra jött meg az előző 35-52 napos ciklushoz képest, és eldöntöttem, hogy nem fogok hőmérőzni sem már. Szóval nem figyelgetem annyira magam, csak élünk és szeretjük egymást apával, aztán majd lehet így fog összejönni tesóka. Ki tudja. Már nem sürgetem annyira, kicsit mintha le is mondtam volna róla....
Dani viszont nagyon ügyes! Már nappalra egyáltalán nem kell neki pelenka, még a délutáni alváshoz sem, és a kis és nagy dolog is simán megy a bilibe. Nagyon örülök neki, olyan kis ügyi!!! :D

És akkor gyorsan teszek pár képet a nyaralásról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pannika! Zalán!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

Kép
oriandy

Sziasztok,

akkor még egyszer köszönjük a köszöntéseket és én is szeretnék

SOK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNNI ZALÁNNAK ÉS BENINEK!

Juca,
nagyon édes a baba és rólad hihetetlen gyorsan lementek a pluszok! Bár gondolom, inkább a vizesedés volt a sok.

Reni,
sajnálom én is a munkát, de akkor ezek szerint nem a HR-es a béna, lehet, hogy azért tűnik mufurcnak, mert kellemetlenül érzi magát, hogy még eddig nem tudtak felvenni.
A bölcsi kérdésre pedig gondolj úgy, hogy ez most lehetőséget ad neked, hogy egy kicsit magaddal foglalkozz! Ülj le, pihenj, olvass el egy könyvet. Ülj be egy délelőtti moziba (már ha van olyan).
Jót fog tenni hidd el!

Miyuki,
ezen a dalon én is sírtam, nem csak azért mert olyan szép volt, hanem, mert a barátotokért szólt. Áááá...nem tudom mi van velem, de mostanában olyan könnyen elbőgöm magam mindenen.

Juca még annyi, hogy azért nem ennyire rossz a szitu Gusztival: megbeszéltük, hogy a kutya amikor szétmegyünk vele megy és természetesen ennek a lakásnak a hiteltörlszetését-rezsijét ő fizeti, amig el nem adjuk, utána pedig majd megbeszéljük, hogy mennyi pénzt ad.
Csak az a bajom, hogy amikor a szétköltözés téma felmerült, akkor én azonnal találtam itt a környéken egy nekem megfelelő lakást-> ami elég ritka erre felé és azért is csaptam le rá, mert ha eladjuk a lakást én szeretnék ezen a környéken maradni.
Most viszont ő azt mondta, hogy ő mindenképp elköltözik, tehát, mivel két albit, plusz ennek a hiteltörlesztését nem tudjuk bevállalni, ezért vagyok fosiban.
Már azt is próbáltam kérni, hogy akkor vegye ki addig ő azt a lakást és ha eladjuk a miénket, akkor tud keresni másikat, de nekem az kéne...de sajnos erre nem hajlandó.> hülye önző pasi azért néha:)

Mindegy, most egy kicsit feltöltődtem Szigeten. A pénteki nap nagyon jó volt, rengeteget nevettünk a csajokkal és másnap a legjobb barátnőm mesélte, hogy a férje mondta neki, hogy kibeszélték a fiúkkal, hogy amióta ismernek (már vagy ezer éve) azóta most nézek ki a legeslegjobban. És ez most egy kicsit jót tett a hiúságomnak:)))
Azért szombaton kicsit szomorkább voltam. A péntekhez képest meg lehetett fagyni, meg szerintem fáradt is voltam, így előtört néha a pityergés. (hiába néha a mézes meggy pálinka pont az ellenkezőt hozza ki:)
Igazából nem a miatt vagyok szomorú, hogy Gusztival szétmegyünk-> mert akárhogy is csűrjük csavarjuk, jobb lesz ez így, nem ő az igazi, csak azért mégis fáj, mert kudarcként élem meg, és attól is félek, hogy egyedül maradok. Ja meg persze attól is, hogy tényleg nekem van olyan kiállhatatlan, rossz természetem, amit nem lehet elviselni-> hiába, ha ezt gyakran hozzá vágják az emberhez, akkor azért a tüske bennem marad.

Na nyígásból ennyi elég, voltak még jó történések-> találkoztam a volt fönökcsajszimmal és amikor meséltem neki, hogy április óta levelezek a bannkal részmunkaidős állás ügyben akkor mondta, hogy hívjam fel, mivel a cég ahova ő elment a banktól keres embert, részmunkaidőben, a munka nagyon hasonló mint a bankban, csak köbö dupla annyit fizet.
Azt hiszem már ezért megérte a 8000ft-os jegy:)

meteor

Sziasztok!

Annyira el vagyok veszve hogy nem tudom mikor érzem majd úgy hogy hátradőlök és fél órát tudok úgy ülni hogy nem gondolok arra mit kellene még elintézni,megcsinálni.TI HOGY BIRJÁTOK?
Megőrülök az állandó pakolástól,mosni,teregteni,vasalni,főzni,de persze szeretnék játszani Amival is,meg Petykával is,meg ki kéne menni levegőzni,meg...nem is sorolom.

Na az ajándékról:cumizós babát kapott a keresztanyjáéktól,nagyon imádja,visszük mindenhová.Tőlünk meg babakonyhát. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Neten rendeltem,de akkora csalósás volt nekem,hogy majdnem bőgtem,mikor kibontottam.A leirása nagyon fényezve van,ilyen -olyan szupi,képen is tök jónak tünt,és egy vacak.Persze Aminak igy is tetszik,imádja,mert Ő még nem tudja hogy ennyi pénzért eg yilyen vacakot kapni,és végül is tudom,az a a lényeg hogy neki tetszik,csak én olyan átvágásnak élem meg.Egy bácsitól kapta--mert futár hozta.ezt mondta mindenkinek. :D :D :D
Ez a tipikus eset arra,hogy a legjobbat akartam,és kaptam egy szart.Voltak már nagyon jó rendeléseim netről,hát ez nem tartozik közé.Na mindegy,aranyos volt,egyik reggel kérdezte suttogva:anya,megnézhetem a babakonyhát?Mondom persze Amika,hiszen a Tiéd,játszál vele.Erre Ő:anya,szeretem a babakonyhát.

Benianya:Ami tipikusan ugyanilyen.VAgy édes vagy ördög.Ha édes nagyon az,ha ördög nagyon rossz.Átmenet nincs.
Tegnap:bnőméknél voltunk,6 felnőtt,4 gyerek.18 hós fiú,meg egy Ami korú fiú,meg Petyka.A fiúk jól eljátszottak,Ami meg tiszta dinnye volt,..akaratos,erőszakos,pedig kicsinek nem volt az.Igaz nem aludt el ,csak egy órára sikerült nagy nehezen lenyomni őt késő du,és tiszta zizzent volt.hazafelé végig dumált a kocsiban,aztán persze itthon már a szar i s szar volt,feleselt,semmi nem volt jó.Tiszta agyrém.És amia legrosszabb hogy már tudatosan hizeleg!!Jön:anya,ne haragudj,szejetlek,,és bújik hozzám,meg simiz.vagy:anya,bocsáss meg,szejetlek.Ezt eddig csak akkor mondta ha rosszaságot művelt,most meg már tudatosan hizeleg.Durva!

Ex:
[quote]N írta:álunk még no beszéd...komolyan, az idegbaj kerülget.

Már nem merek irni semmit,mert mikor irtam mindenki lehurrogott totál érthetetlen módon,na ez most mindegy,de ha idegesit akkor miért nem mutatod meg vkinek?Vag ymár elvitted csak lemaradtam?
Jó sokat vagytok eggyütt Ferivel.
:( :( :(

Mit csináltok 20.-án?
Mi ha jó idő van elmegyünk a medveparkba Veresre,lehet állitólag etetni fakanállall lekvárral őket.Meg egy éttermi kaja is tervben van(uyganaz atársaság lesz akikkel tegnap eggyütt voltunk),bár igy a tegnapi nap után ez erősen kérdőjeles,lehet kiülünk a dunapartra ,ahol a gyerekek tudnak rohangálni,mi meg rendelünk pizzát,salátát.

Mikortól nyilvánitható egy gyerek szobatisztának?Szól ha pisilni,kakilni kell,és egy hete már éjszak sincs pelusa.
Viszont cumival fog férjhez menni.
:evil:
Bepróbálkoztam a rókás esettel.Kitette a cumit a csizmijébe hogy majd elviszi a rókamama a kicsiknek.Mikor ment megnézni már nem volt ott.Visitás ezerrel,hiszti ezerrel.Gondoltam várok,de nem csillapodott.Úgyhogy eljátszottam hogy a kisróka elhagyta útközben a füvön a cumit.Úgy látom még éretlen rá hogy elvegyem tőle.Mert bnőm is mondta hogy azt mondta fiának kidobta a kukába,de nem is kereste tovább.

Kmammy:nagyon szép ez a dal vagy vers.

Preni:ezen ne emészd magad,hiszen nem tudhattad hogy igy alakul hogy nem mehetsz még dolgozni.És hidd el,én is azt mondtam hogy a szivem megszakadna ha bölcsibe kéne adnom Amit,de sokszor az sem jobb hogy itt téblábol,uncsizik,és nem tud magával mit kezdeni.
Sajnos a testtekercseléses buli kilőve,nagyon tetszene,de ez igy most két pici mellett,egy folyton dolgozó férjjel eléggé kivitelezhetetlen.Plusz jogsi,kocsi nélkül.Hát ez van,majd egyszer.

Nem sikerül lefotóznom Petykát mikor vigyorog,mert ahogy meglátja a gépet,elkezd rá izgulni a zsinórjára és már nem röhög hanem el akarja kapni.De az szenzációs hogy Ami hogy meg tudja nevettetni mindig.Most az a legjobb mikor Ami a hátam mögül kukucskázik,egyik,majd másik oldalról,és mondja hogy kukucs.Na hát akkor Petyka röhög csuklásig.

Végül egy kép:

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Üdv.

Megjártuk a neurológiát, hát most kellett vagy 2,5 óra mire elszabadultunk, ha nem több. Szept.1-jén megyünk altatásos koponya CT-re, már ideges vagyok. A prof. is jól felidegelt, mert szerinte Peti "megszólalni sem tud", így fejleszteni kéne a beszédkészségét. Mondtam, hogy megy bölcsibe, ott talán meg fog szólalni. Ja, meg fel kéne méretni az IQ-ját. Kösz...

Kmammy, igen, most adják elő az István, a királyt. Állítólag már nem lehet rá belépőt szerezni. Mi már jártunk egyébként a Dóm téren, nemrég a Marica grófnőt néztük, apósomtól kaptunk két belépőt.
Na ha egyszer lesz erőm, megnézem a videót.

Preni, fel a fejjel, látod, akkora Peti megszokja a bölcsit. És ne légy szomorú, ha a gondozónénik szerint a fiad jól érzi magát, akkor az úgy is van!
Mondjuk pont én beszélek, aki most itthon ül szabin, és abban a három-négy órában, amíg a fia dédizik kb. halálra unja magát...

Oriandy, sajnálom, hogy haza kellett jönnötök! De azért a képek alapján látszik, hogy a "nyaralós" napok jól sikerültek.

Meteor, örülök, hogy sínen vagy!

Ági és
KépKép
exdeus

Pil, aranyosak a gyerekek.
A logopédus már itt szóba került, viszont a házidokink szerint nincs baj. Csak itt sárgulok állandóan. Viszont a háziorvosunkban feltétel nélkül bízom, hiszen ő látja a gyereket, hogyan fejlődik. Most kaptunk egy mobilszámot, hogy hordjam a gyereket, munka mellett érdekes lenne. Szóval, ahogy fent írtam, várom a bölcsit, hátha az javulást hoz, mert Petinél - véleményem szerint - csak a verbális készség van lemaradva, mert mindent megért, és megcsinál, na és persze "elmagyaráz" a maga módján.

Na megyek hajtogatni.
exdeus

Sziasztok!

Mivel holnap ismét elhúzok a Balcsira, írok egy kicsit. Nem tudom, meddig maradunk, kérdés, hogy milyen idő lesz, avagy meddig bírom anyámmal egy légtérben.... :oops: (két dudás, meg az egy csárda tipikus esete, egyébként imádom :wink: )

Reni: tök megértelek, engem is kiborít néha (most is pl.), hogy nem tudom a gondjaimat senkivel megosztani. Pedig nekem is vannak, bármilyen furcsa. Bálint ugye nem érti (csak érzi, hogy anya zizi), anyámék építkeznek, minden gondolatuk ott jár, a barátosnéim elutaztak, a férjem meg munkamániás, lassan tényleg csak aludni jár haza, elvan a maga dolgával, újabban végig sem hallgat (mikor is???), intézi, hogy az eddigi kék könyves melója hivatalos másodállás legyen. Nekem meg marad a gyereknevelés, a háztartás, a bölcsibe szoktatás, ja és megyek is vissza dolgozni....Még az sem izgatja, hogy az 5 liter olaj, több liter tej, krumpli stb. hogy a vonatba került fel a negyedik emeletre....lift nincs, gyerek van.... :twisted:
Na mindegy. Ez van.

Meteor: Gusztit nem értem, nem mindegy neki, hol lakik addig? Azért gondolhatna egy picit rátok, hogy a környéken tudjatok maradni! Ez a "mindenben rossz és hibás vagyok" érzés ismerős......Fel a fejjel, vagy egy tündéri szép gyönyörű nagylányod, ő átsegít mindenen! :wink: Álláshoz szurkolok!

Benianya: tudod, enyim gyerek is Oroszlán, tehát totálisan átérzem, megértem, tudom miről írsz. Bálint tegnap a porszívó miatt vágott le hisztit, közölte, hogy egyedül, aztán megijedt a légfújó kisréstől (tök érthető, mi, na mindegy....), nem merte megfogni, kikapcsoltam :arrow: üvöltött, hogy porszívózik :arrow: megint nem merte megfogni :arrow: megint kikapcsoltam, most már végleg :arrow: üvöltött :arrow: megkérdeztem, hogy a zsinórt behúzza-e a gombbal :arrow: közölte NEM :arrow: behúztam én :arrow: üvöltött, már artikulátlanul, hogy zsinóóóóóór :arrow: kihúztam vissza :arrow: visítva elrohant, hogy NEEEEM :arrow: elszakadt a cérnám, és elraktam a porszívót :arrow: gyerek még jobban üvölt :arrow: megmostam az arcát, és ölbe vettem megvigasztalni, de még negyed óra múlva is hüppögve beszélt.

A "nem"et csak akkor érti, ha tripla hangerőn szólok (kiabálok :oops: ) rá....Az én energiámat is felemészti, sokszor azt veszem észre, hogy na ma sem csináltam semmit, nem jutok mellette egyről a kettőre, mert mindig van valami.

Féltékenységet simán megoldjátok, na aggódj!

Oriandy: képek szuperek! Szerintem jól teszed, hogy a ketteske témát kicsit pihenteted, ha nem gondolsz rá, sőt, ahogy írtad, kicsit le is mondtál róla, simán össze fog jönni (saját tapasztalat...)

Viera: Nonó jobban van?

Na, megyek, háromra vissza kell mennem a dokihoz az allergiámmal, a férjem az előbb közölte telefonon, hogy nem ért semmit, mert be van dugulva az orrom... :roll: Így járt.

Ja, ja, ja: 21-re előre BENINEK NAGYON BOLDOG KÉTÉVESSÉGET! SOK EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!!!!

Majd érkezem, addig is vigyázzatok Magatokra, írjatok sokat!

És végül egy tegnapi buszozós kép:
Kép

Vicky

Kép
vicky21

Jaj, Ex, ez az altatásos izé nagggggyon durvának hangzik....!

Pil: örülök, hogy megvagytok, az állandó házimunkától én is kivagyok......

Asszem, elkésem a dokit, ha nem megyek :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky

Kép
vicky21

Ex:értem.Akkor várjuk a bölcsit,és hajrá Peti!
A Ct miért kell?

Vicky:Jajj de nem jól hangzik amiket irsz.és sajnos nem is mindegy,mert hosszútávon ez nem vezet jóra.Az én férjem is munkamániás,mit is mondjak?áá,inkább hagyjuk.Persze ,értem én hogy meg is kell élni ,meg minden..
Porszivós sztori nagyon jóóóóó,nem csak enyém gyerek ilyen zizi akkor.Ez megnyugtat. :D :D

Ja asszem még régebben kérdezted Beninya hogy: nem van mondta jó e,teljesen jóó!Ami is igy kezdte.

Petykát elkezdtem hozzátápizni,baracckal a múlt héten,ma meg krumplicskával.Már azt se tudom Aminál hogy csináltam,pedig nem régen volt.

ÉS tegnap egyhuzamban aludtam 5 órát,hipp-hipp,most irtó kipihent vagyok!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kell is,mert ez egyhamar sztem megint nem következik be. :)

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Én is adok életjelet magunkról.

Először is nagyon örülök,hogy Gabiékat,Ritáékat és Amandiékat megismerhettem!!Csak sajna nagyon rövidre sikeredett.Még majd én is rakok képeket a minitaliról.:lol: :lol:

Most sem leszek hosszú ,ezer dolgom van :evil: :evil:
Mi egész jól haladunk a szobatisztasággal.Már éjjelre sem kell peli,sőt felébred,ha pisilnie kell.Kicsit tartottam ettől a szobatisztaságra szoktatástól,de Dávid egész jól vette az akadályokat.
Beszédbe úgy megindult ahoz képest,hogy (szerintem)későn kezdett beszélni.Már hosszú mondókákat is tudok vele tanítani.És az angol mondókákat is nagyon szépen mondja.Volt egy időszak amikor úgy gondoltam abba hagyjuk az angolt,most biztos bánnám és jobb hogy nem adtuk fel,most nagyon megy neki.
A minitali után 2 nappal nagyon lebetegedett,rubeolás lett.2 napig 41 fokos lázzal feküdt,fel sem kelt csak inni.A szívem szakadt meg hogy nem tudok rajta segíteni,de aztán ment a láz és jöttek a pöttyök vele együtt Dávid kedve is visszajött.Meg a rosszalkodás :twisted: Aztán allergiás lett,de a doki szavaival élve"nem csinálnak minden szire-szóra allergia tesztet",így csak találgattunk mitől lehet és csak tüneti kezelést kapott.Valami pollen allergia lehetett.És akkor itt még nem volt vége,meleg allergiája is lett,ami most ezzel a hűvös idővel egy kicsit csökkent.Erre is csak tüneti kezelést kapott.Aki jártas ilyenben,mondja már meg lehet-e saját kérésre allergia tesztet csináltatni,és hol?
Voltunk méretkezni:85 cm és 14 kg a tökmagom :lol:

Juca!Gratulálok Kata babához!!!!!!!!Nagyon kis édes!Kinga nagyon sokat változott,olyan helyes kis nőci lett!

Marcy és Wawel!Rátok is sokat gondolok mostanában remélem jól vagytok!

A szülinaposoknak és a névnaposok így utólag de annál nagyobb szerettel kívánunk minden jót!!!

Bocs,hogy megint csak ennyi voltam,próbálok hamarosan visszakapcsolódni hozzátok!És persze bocsi mindenkitől akinek nem írtam!

Mindenkinek pusszi!!!

Andi

Kép
Kép
veráska

Megint csak beugrok, és már itt sem vagyok :shock:

Veráska! Köszi. Nőcikről képek: http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... 1.jpg.html

a végén van a java. :-)

Ex!

Most jól értem, hogy a CT és a beszéd összefügg?
Szerintem minden rendben lehet Petinél. Itt is van pár gyerek, aki ugyanígy csinál, és anyám bátjya 3!!! éves koráig meg nem szólalt. Azóta sajnos állandóan beszél. :lol:

Ennél még durvább a Kofa volt munkatársa, aki szintén későn szólalt meg, de mivel is indított... bedühödött, majd elkerekítette magát, hogy b..... meg. A csákó egyébként nem szokott káromkodni, a szülei lefagytak. Azóta informatikus, Kofa szerint nagyon jó, és baromi magas az IQ-ja. 8)

Tudom téged ezek nem nyugtatnak, de tuti csak Forest Gumposra veszi a figurát.

Persze jobb, ha megnézik, én is azt mondom. A prof. meg lehet nagytudású, de valamilyen szinten egy akkora paraszt. Még ha baj van is, normálisan kellene, hogy közölje, és ne vagdalkózzon.

Rita!

Hát azért nem egyszerű így sem. Lehet nem vagy egyszerű eset, de egy hét, amit legalábbis láttam Gusztiból meggyőzött, hogy sokkal könnyebb eset vagy, mint ő. :roll:
Különösen megijeszt a gondolat, hogy sok hasonló vonást láttam Gusztiban és magamban (és itt most nem a kopaszságra, vagy a szőrös lábakra gondolok :shock: )

Pusz mindenkinek, aki ehet szülinapi tortát, és annak is, aki nem. :lol:

tjuca

Sziasztok Csajok!

Nagyon, de nagyon önző leszek! :oops: Nem olvastam vissza, de még csak vissza sem lapoztam, sietnem kell. Viszont néhány kép rólunk, amit meg szeretnék osztani veletek.
Először is én (megint önzőség). Aki látott iwiw-en, vagy akárhol, az érti a nagy változást. Sok lesz belőlem bocsi.....
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vannak benne nagyon hasonló képek, de nem tudtam választani. Azt akartam, hogy mindet lássátok. Victória Beckhem megbabonázott.
És most az abonyi állatkertből pár kép, de csak azokról, ahol a gyerekek is rajta vannak:
Kép Kép Kép
A kisoroszlánt Zinuának hívják. Olyan aranyos, hogy hazahoztam volna legszívesebben. Rengeteg képem van még köztük az anya és apaoroszlánnal. Nem hittem a szememnek. Úgy szeretgették egymást, hogy hihetetlen. Az anyaoroszlány nyalta az apukát és bújt hozzá. Rengeteg olyan állat van, ami tényleg nagy szám a gyerekeknek, sőt még nekünk is. Két zebra, ami nekem a kedvencem. Majmok, struccok, emuk, lámák, stb. És mindez Abonyban, egy icipici kisvároskában, ami nemrég még csak falu volt. Mostanra viszont ezt a kis állatkertcsodát úgy helyrepofozták, hogy érdemes megnézni, aki közel lakik! Szolnokiak gondolom látták már. Pávák szabadon kitárt tollakkal, szóval nekem lenyűgöző volt.
Most viszont sietnem kell, de majd még jövök holnap.
Akkora visszaolvasok, bár lesz öt gyerekem itthon egész nap, itt is alszanak, és akkor másnap is ittmaradnak.
Szóval csak lasssan-lassssssan megy ez nekem.
Pussz Mindenkinek!

Erika

Kép
viera

Jaj!
Beni!

Kép
NAGYON SOK BOLDOG 2. ÉVFORDULÓT!!!!

Erika

Kép
viera

Sziasztok

Már tegnap megjöttünk de nem tudtam írni.
Gondoltam feltöltöm a gépre a fényképeket és egyből azzal jövök.A tesóm gépét vittük így arról kellett volna leszedni a képeket.beraktam a memóriakártyát erre meghalt a laptopom. :evil: :evil:
Kiderült,h nemjó a vírusírtó gépen ezért inkábbleállt a rendeszer!
de most már jó,csak a képeket még nem tudtam letölteni mert várom hozzá a kábelt.

Köszönjük a köszöntéseket!

Viera
Az én hajam is hasónló már egy ideje,csak nekem nincs frufrum. :lol:
Úgyhogy nekem tetszik :wink:

A képeket megnéztem mindenkinél jók,csak visszaolvasni még nem tudtam nagyon.

Mi nagyon jól éreztük magunkat!!!! :lol: :lol:
Szuper volt!Egyik este Zalán szülinapját ünnepeltük,másik este pedig egy barátunk kislányáét!
Tök jó volt!Bár ez egy kicsi Hotel,gondolom örültek,h megszabadultak tőlünk.A 7 gyerek nem kis hangzavart csinált.A társalgót este 10 ig lehetett használni,hát mi használtuk!!! :lol: :lol:

Az állatkert nagyon jó volt.2 nap is voltunk!
Szombaton amíg a fiúk elaltatták a kicsiket,a nagyfiúk meg sakkoztak adig mi csajok a lányokkal lementünk plázázni!
Hazafelé nagyon eláztunk,de tök vicces volt!Én speciel mezitláb futottam végig mert úgy csúszott a papucsom,h majdnem elestem.
Vasárnap a fiúk mentek Gokartozni.
A hotel mellett van egy csárda szuper a kaja!!

Na majd jövök a képekkel!!!
Meg olvasok!!! :)
Vendég

Szia Alziza!

Egyedül a te hsz-odat tudtam eddig elolvasni.
Szóval akkor Ti is állatkerteztek, csatangoltok! Naggyon jó ez!
Egyébként is holnaptól ismét kánikulát mond, szombaton meg egyenes hőgutát fogunk kapni. Én egyébként inkább erre szavazok.
Ja, igen. Pont azok a tincsek hiányoznak a frizurámból, ami a frufrum. Szóval azokat hozzá kell növesztenem, mármint ha kibírom az egészet.
Mert általában félúton idegbajt kapok, mikor már se nem rövid, se nem hosszú a haj.
Most viszont nagyon tetszik, de tényleg kellene az a két tincs még kétoldalra.
Jaj, remélem Zalánnak kívántam már Boldog Szülinapot! Most annyira sűrű ez, hogy azt sem tudom, hogy hol áll a fejem, kinek mikor....
Puszi!

Erika

Kép
viera

Sziasztok Csajócák,

még mindig egyben :) , csak nem volt időm írni.

Most megpróbálok minél több időt Marcival tölteni és kitalálni mindig vmi érdekes programot :) .
Kalandváros, kacsaetetés, homokozás, motorozás, olvasás, könyvtárazás, mamázás, papázás :) . Persze Isti is segít, mert egyedül nem bírnám.

Szülinaposoknak, névnaposoknak utólag kívánok minden jót, bocsi, hogy nem sikerült mindenkinek a nagy napon.

Vicky, Veráska: gyertek gyakrabban (mondom én :wink: ).

Viera: nekem nagyon tetszik ez a fajta frizura, nálam is felmerült, de egy kicsit meredek lett volna a hosszú haj után. Na de majd ezután. Én lehet, hogy inkább elöl meghagynám hosszúra, hátul pedig felnyírt lenne. Nagyon jól áll neked!!!

Alziza: örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás :) !!! Fényképeket kérünk!

Ex: reméljük, hogy tényleg nincs semmi Peti beszélőkéjével. Szerintem tényleg nincs gond, hiszen azt észreveszi egy anya, ha a gyerek nem figyel semmire, nem lehet vele kommunikálni. Petinél ahogy írtad nincs ilyen gond, egyszerűen csak szavakba nem tudja még önteni a mondandóját. Azért jobb félni, mint megijedni és megnézetni, de szerintem sem kell aggódni. Több olyan esetről tudok én is, ahogy a többiek írták, hogy később kezdett beszéni a gyerek, utána le sem lehetett lőni :wink: .

Andy: szuperek a képek, de én idegbajt kaptam volna, ha elöbb haza kellett volna jönnünk. Mindamellett persze tudom, hogy nem volt más választás :( !

Ma alakítottam... Múlt héten írtam, hogy ma megyek kozmetikushoz doki után. Hát mint kiderült, én mindent úgy beszéltem, hogy tényleg doki után, ahhoz igazítva, csak éppen a dátum nem stimmelt. Mert 18-ra jelentkeztem be és ma 19-e van... Majdnem felrobbantam, de szerencsére elfogadott fél 12-re a kozmetikusom, úgyhogy mindjárt indulok. Szerencsére Marcira vigyáz apukám, úgyhogy ez a probléma is megoldva :) .

Pil: megértem, hogy el vagy havazva, kiváncsi leszek én hogy boldogulok majd 2 gyerkőccel.

Ja csajok, egyébként fejben úgy időzítek, hogy szombaton szeretnék szülni :) . Kiváncsi vagyok, hogy működik-e az agykontroll :wink: ! Drukkoljatok. Akkor még oroszlán lesz a gyerkőc, de remélem egy kis szűz beütéssel :oops: :D !

Juca: nagyon tündériek a gyerkőcök, szerintem Kata továbbra is inkább rád hasonlít és egyre inkább így lesz.
Én azt mondtam, ha már nem lett kislányom, legalább az egyik gyerkőc hasonlítson rám egy picit. Kizárásos alapon kistesónak kell annak lennie :lol: :lol: :lol: ! Na az sem lesz nagy gond, ha nem így lesz...

Bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek, hirtelen ennyi jutott eszembe.

Pusszancs, ha vmi van, jelentkezem, vagy Isti :) !

Eni
marcy

Sziasztok!

Beni!!!!!!! Nagyon boldog második szülinapot kívánunk!!!!!!

Era! Jó a hajad, nagyon menő! Én is a levágatáson gondolkozom, de szerintem csak a töréseket vágatom le, mert nincs türelmem a frizurázkodáshoz, ha meg már fazonra le van vágva, azt állítgatni kell, nincs mese.

Ex! Szerintem sincs baja Petinek, de egy kivizsgálás biztosan megnyugtat!

Eni! Ezer drukk, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek! Mostmár aztán bármikor jöhet a pici, kíváncsi vagyok, sikerül-e a szombat! :wink:

Pil! Még jó, hogy én nem vagyok rendmániás, különben idegbajt kapnék, de most se érdekel a teregetni, mosogatni-való, meg a takarításra váró fél ház, inkább itt nyomulok. A lusta dögje! :lol:

A babakonyha miatt meg ne aggódj, tényleg az a lényeg, hogy Ami élvezi!

Bocsi, ha valaki vagy valami kimaradt, de fáradt és nyűgös vagyok. Összekapom magam, és megyek házimunkázni! Szép napot mindenkinek!

Gabella

gabella

Ja, aki ráér, olvasgassa a blogom, ott szoktam néha megnyilvánulni...

Gabella

gabella

Sziasztok! Köszi a gyógymanókat,hatottak!
Cserkei strand szuper volt, etse 6 ig nyomtuk,Beni meg jól birta mamával nagyon.
Gab!
Aha, a szúrós fű nagyon rossz, így márértem, az ilyenben én sem engedem Benit.
Lackó is skorpió? Talán ő fiú, és kevesebb a korkülönbség, vagy mi rontottunk el valamit.Bár szeretném azt hinni, hogy ez tényleg Beni iszonyú erőszakossága miatt van, egyszerűen kiszivja a vérünket, nem marad idő és figyelem semmire. Jajj, nagyon,de nagyon sokat várok a bölcsitől. Ma is egy kis ördögfajzat volt.
Örülök,hogy mások is irnak hasonlót,megnyugtat, hogy nem vagyunk egyedül.

Ex! Dulpa ikreket nem ismerem,de én is a neten találtam gyerekhoroszkópot, a googleban kerestem, le van bontva korok szerint. Próbáld meg.
Most azért vitted meurológushoz mert nem beszél?
A prof megnyilvánulása gáz,bunkó és cseppet sem megnyugtató. A HRG-nek vannak beszédbeinditó gyakorlatai, ha lenne szegeden hrg-s elvinnéd?
Elvileg nem gáz ha még nem beszél ,de tudod én sem lennék nyugodt. Lehet h csak úgy van vele így is megértitek. A bölcsi annyiban hozhat változást, hogy(bár nemtom dédi milyen volt)ott biza nem kérdezgetik,találgatjákmit akar, vagy megmondja vagy nem kap….Szóval rákényszerithetik a szituk a dumára. Ez az iq érdekelne. Hogyan lehet ennyi idős korban megnézni? Nálatok van nevelési tanácsadó? Oda vidd el, ott vannak jó tesztek, jó gyógypedák, nézesd meg velük Petit.
Én imádom a körzeinket,de nem hittem el neki, hogy semmi baja Beninek,csak lassú, fiú,lusta ráér még-legbelül tudtam h valami nem oké, és igazam is lett és ki is tudtuk használni a korai fejlesztés adta lehetőségeket.
Sajnálom,hogy megint elapátlanodtatok. Nem egyszerű.
Szökőkút szép nagyon.

Kmammy! Itt a fórumon is azért kezdenek szerintem bölcsit sokan,mert letelik a 2 év, a GYES meg semmire sem elég,még pelusra sem, dolgozni kell,másrészt meg 2 évesen már abszolút igénylik a gyerektársaságot. Szerintem.

Preni!
Akkor idén tutira kezdesz!!Szuper!Azt nem értem hogy vettek fel a nyáron 30 embert!!!????No mindegy, tutira menni fog,ne aggódj! Peti meg minélkorábban, jobb időben szokik be annál jobb!!!!!!Nálunk van aki novemberre kapott csak időpontot!!!!Taknyos időszak!Brrr. Inkább használd ki, legyél sportbébi, csatangolj, utazz el egy napra majd nézelődni vonattalés csak 4 re érj haza, nagytakarits, stb. Csinálj olyanokat amiket eddig nem tudtál. Ez az idő csak a tiéd!Peti jólérzi magát!!!
ÚÚÚ, sirást sajnálom,emlékszem Blaninál én is bőgtem,és a köv 2 hétben is fogok, úgyhogy értem miről beszélsz.

Andy! Szépek a képek,jó lehetett! Háát inkább be kelljen menni,mintsem ne legyen hová –munkahely. Remélem semmi komoly! A keresztfiam legómániás, amcsiban megkapta a legújabbakat, de itthon is azt követeli, így mi is azt vettünk neki. Brutál árai vannak.Priviben megirod mi lesz a legújabb kollekció?
Dani nagyon ügyes! :lol:

Ja, valaki kérdezte:
szobatisztaság-nappalra nem kell pelenka
ágytisztaság-(ovi feltétele a du.alvás miatt)-éjjelre,alváshoz sem kell palenka.

Zalán,boldog szülinapooot!!!!

Meteor!Jó, hogy jólérezted magad a szigeten.
Panni miatt lehet ám,hogy jobb lenne, ha abban a lakásban maradnátok! Nem kéne újat megszoknia.

Drukkolok a melóért!!!!!!! :lol: :P :lol: :P

Pil.Akkor kitartást neked is Amihoz! Nagyon tüncik a képen!!!!!Szééépeeeek!!!Babakonyhát sajnálom.Én csak játéknagykerben veszek, meg akarom fogni előtte!!!!

Viki! Posrszivós ügy-áááááá. Köszi a köszöntést,érezzétek jóóólmagatokat!

Pil,Viki, munkamániás férjekért sajnálatom.
Ilyenkor mindig többet dicsérem az enyémet,mert ugye ő nagyon apa, nagyon család, nagyon főz, nagyon vásárol,nagyon mosogat,nagyon játszón legeltet-és ez olyan jóóóóóó. Hááát társként már nem ekkora főnyeremény, de bánja a kukac-veszek én magamnak meglepi parfümöt(vettem is)
Nem jöhet egyszerre minden?rajongó, állandóan udvarló, meglepiket hozó hős szerelmes,háztartásban segítő és csodás apa. Ilyen nincs is.
Szóval miattatok most még ma nem is morogtam az olimpia miatt,pedig lassan 2 hete hajnal 4 től éjjelig az előtt ül. Komolyan már idegesit,de nyelek!

Veráska,Andi! Jujj a betegség szörnyű lehetett ilyen magas lázzal. Szép kisméretei vannak Dávidnak is, látom ő sem colos,Beni sem az.Ahhoz képest hogy van itt 93 cmes is baba is.
Hosszú mondókák miatt irigy irigy!!!!! :lol:

Viera!!!Naaagyooon jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!Tetszik!!!!!!!!!Fúú,ez azért lélekben is nagy változást takar!!!!Mi van? Nem sajnáltad??????
Abonyban mi is most volunk,annyira édes az a kis vacak ori!!!!!!!!!!!Beni a nyulakért volt nagyon oda,meg a csacsiért!!!Majd teszek én is képet!!!!

Csajok, Beni még csak 2 nap múlva lesz 2! De annyira édesek vagytok,olyan jólesik,így előre!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :P
Hááát ajikkal gondban vagyunk, nem halmozzuk el, annyi játéka van, annyi könyve,így csak valami jelképeset kap!!!!!!!!

Alziza! Örülök h jól éreztétek magatokat!!!!!!!!!!!!!

Marcy! Drukk neked a szombathoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bence nap lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(bár pont nem a miénk) Jóó nap a szüléshez!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindegy kire hasonlit a baba,mindketten szépek vagytok!

Most megyek leviszem Benit 2 éves státuszra. Majdjövök.Csáááá

benianya
ákosbenianya

Benianya! Most nem rád fogok haragudni, hanem magamra!

Mindig úgy fölmérgel, mikor mindenki arról beszél, hogy 2 éves a gyerek, kevés a gyes, bölcsibe kell adni, VISSZA kell menni dolgozni.

De mi a francot csináljak, ha nincs hova visszamenni, és ha lenne is, nincs bölcsi??????????????????????

Tudom, én rontottam el, és csak az a megoldás, ha eladjuk a házat, és elhúzunk innen, mint a vadliba! De ez nem olyan egyszerű ám! A 4 évvel ezelőtti döntésem miatt most bűnhődöm... Viselem a sorsom, valahogy majd csak lesz!

Bocs, ki kellett adni magamból, csak hogy tudjátok, akinek van munkahelye, ahol várják vissza, és még bölcsis helye is van a gyereknek, igenis érezze magát szerencsésnek! Ok, szerencsésebb, akinek nem KELL dolgoznia, mert megélnek az apuka fizujából, de lássuk be, ilyen elég kevés van...

Gabella

gabella

Sziasztok!

Most voltam megkuksizni Petit a bölcsiben. Édesen alszik! Fél 4-re megyek vissza. Mondták, hogy nagyon édes, nagyon közösségi gyerek. Reggel viszont olyan hisztit rndezett nekem, hogy először ordítottam vele, majd kapott is. Komolyan mondom néha utálom magam, hogy így kijövök a sodromból. Vinni akarta a távirányítót a bölcsibe. Elmagyaráztam szépen, hogy nem és miért nem, aztán még egyszer és még egyszer, majd elvettem tőle. Ekkor jött a földhöz verem magamat és ordítok ezerrel. Felvettem, pusziltam, mondta, hogy rakjam le. Azt hittem vége, erre elkezdte még jobban földhöz verni magát, na, itt szakadt el a cérna.
A lényeg, hogy a bölcsibe nem volt sírás, magától vette ki a fiókból a benti cipőt, pakolt ki a kis hátizsákból stb.

Hát, igen. Kihasználom az egyedüllétet. Tegnap ablakot pucoltam. Átrendeztem a gyerekszobát. Játékokat szortíroztam. Jó nagy lett a szobája!
Ma káposztát töltöttem, 120-at! Lefagyasztottam 4 adagba. Így ha nem lesz időm főzni, csak elő kell kapni. De azért megtartott kb. 3 órán át!

Marcy!
Remélem szép, gyors szülésed lesz! Szurkolok!
Nem is írtam még, hogy a szomszédba 2 hete született pici baba.

Alziza!
Azért rakj képeket, ha már tudsz!!!!

Viera!
Tök jó a séród!

Benianya!
Azért magamra is gondolok. Voltam kozmetikában nagy kezelésen, és egy barátnős estét is összehozok a héten!

Beszéd: Petire nagyon jó hatással van a bölcsi. Annyira, hogy el kezdett mondatokat formálni és egy csomó új dolgot mond. Azt bírom benne, hogy néha játék közben magában beszél, sőt skandál. De! Összefüggő dolgokat. Pl. Esik eső, napocska süt. Erkély. Szivárvány! (Igen az erkélyről néztük egyszer a szivárványt). Vagy: Muci ( a kutyánk) pocakban icipici kuta!
Hát, valóban kis kutyáink lesznek!

Reni
Kép
prenata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?