Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a záróvizsgás megnyugtatásokat, annyira rendes tõletek, és úgy megörültem nektek, most nem is félek annyira tõle.
Témák szerint írok, mert egyszerûbb így válaszolni, bocsi, hogy nem személyekre válaszolok!
Menzesz:
Nekem is 6. hétre megjött, kb. 4 hónapig kicsit menzeszeltem csak 1-2 napot, aztán elmúlt, és most 9. hónapra jött meg rendesen. Most jött meg 2.-szorra rendesen, pontosan, aminek nagyon örülök, mert szülés elõtt nagyon ritkán volt pontos.
Zeneóra:
Marczibányi téren van, hétfõn és csütörtökön, mi csütörtökön megyünk a 10.10.-es órára. Az egész foglalkozás 30 perc, de a babák csak ennyit bírnak ki. Körben ülünk mamák-babák (fél éves kortól-3 évesig), van egy énektanárnéni, aki egy macival üdvözli énekelve a gyerekeket, majd elkezdünk énekelni (mutogatunk hozzá, táncolunk, körbe-körbe megyünk). Néhány dalnál használunk kis hangszereket, azaz a babák dobolnak, zizegnek, csilingelnek, nagyon élvezik persze
A foglalkozás alatt még hallgatunk magnóról is dalokat. A babák közben elmászkálhatnak, sikongatnak, ha front van jó nagy a kavalkád
Kb.10-12 vagyunk egy foglalkozáson, mert van aki 2 gyerekkel jön. A foglalkozás után a Marczibányi elötti játszótéren játszunk, amit ugyancsak nagyon élveznek a kicsik. Én 3200,-Ft-ot fizettem szept.elejétõl-nov elejéig érvényes bérletre. Meg lehet kukkolni, van mikor az elsõ fogl. ingyenes, a szervezõtõl függ, általában nem garasoskodik. Nagyon normális társaság. A szülõk is rendesek. Dorka mióta járunk elkezdett tapsolni, énekelget, és a zenére mozog
Láthatóan egyre jobban élvezi a foglalkozást, nagy szemekkel figyeli a nénit és a nagyobbakat. Akkor szokott sírás lenni, ha éppen az egyik hangszert vissza kell adni, azt nem szereti
Márti:
Ha Dorka meg van fázva én Cebion cseppet adok neki, nálunk beválik. Vettem egy német homeopátiás könyvet, abban a következõ szereket ajánlják:
kezdõdõ nátha esetén: Aconitum D12
bedugult orr: Lycopodium D12 (ha nehezen kap levegõt)
sápadtság,láz,ingerlékeny,torokfájás, fülfájás: Ferrum phosphoricum D12
remélem valamelyik jó.
Hallottam egy jó homeopata dokiról: Dr.Halász Gabriella 326 7175
Dorka gyarapodása:
szül:3370g 54 cm, 6.hét:4320g, 8.hét:4640g, 13.hét:5380 59cm, 4.hónap:5720g, 5.hó:6220g, 6.hó:6680g, 7.hó:7100g, 8.hó:7100g, 9.hó:7500g, 10.hó:7810g
amint láthatod Dorka mostanában kb.30 dkg-ot hízik havonta vagy semmit. Most kb.70-72 cm
Gyerekek most nézem az SFB1 (Berlini tv-én) Fábry Sándort, ahogy a "dizájncenterjével" lép fel, kitünõ németességgel!
Na sziasztok, most már tanulnom is kéne:
mindenki gyógyuljon gyorsan meg, sétáljatok sokat a friss levegõn!
Üdv: zsuzsi és Dorottya (aki már hangosan tapsol)