az allatkerti jatszohaz az allatkert es a cirkusz kozott van, de az allatkertnek ott is van bejarata.
http://www.jatek-mester.hu/
eleg draga: 1400 Ft/ora csak az, hogy ott legyel, s jatsz a jatekokkal, csak a gyerek utan kell fizetni, de fel ev folott mar! de asszem, van kulon zenebolcsijuk, azt nemtom, mennyibe kerul!
de - bevallom - azert mar inkabb nagyobb kolykoknek valo, mert van berendezve resz 1 ev alattiaknak is, de ott csak azert jo lenni, h. megtapasztald, milyen jatekot vegyel a gyerekednek, mihez vonzodik, de mar .5-2 evesek nagyon jol elvannak ott. viszont gyerektarsasagot sem igazan itt talalsz 1 ev alattiaknak.
a ringatok, vagy zenebolcsik sztem sokkal jobbak!
eresszuk ossze oket, hatha szetszedik egymast, s akkor nincs gondunk:-)) borisz mostanaban neha teljes vadallatba megy at....ma is fekszem az agyon, nyujtozkodom, o ott molyolt mellettem, kinyitom a szemem, hat epp lesett ram, mint predara, feluvoltott, ramvetette magat, s belemart az arcomba, raadasul ezt viccnek szanta, mert rohogott melle!
evi,
sztem - sajna - mi se usszuk meg ezt az esti meset sokaig, aliznak kepes volt 9 honap alatt beepulni a ritualejaba, bar, mikor meg maradni akart a baratnojenel, s csak este f10re ert haza, akkor mondtuk neki,akkor ha marad, nincs este mar mese, mert olyan keso lesz, akkor siman lemondott rola
ugyhogy ha hazajon a partyrol majd kamaszkent, csak nem ker meset, max. akkor is nekunk kell majd furdetni.
de - vessetek me! - en azert nagyon megkonnyebbulok, mikor egy-egy este az apjat valasztja meselonek:-) nappal viszont barmennyit, barmilyen hosszan!!!
hat en meg mindig nem tudok semmit errol a pneumococcus oltasrol, ott tartok, amit 2 hete mondott a doki, h. ok meg nem tudnak semmit, kozben hallom, h. csomo doki meg mar rendeli megfele...!!
tojassargat en is fove adom, bele a fozelekebe! az allergiara valo hajlam nem attol fugg, h. etelallergia-e vagy mas, csak a hajlam oroklodhet. en is az vagyok. de ha jol tudom, a tojasnak a feherje az allergen, ezert azt csak egy eves kor utan ajanljak, akkor viszont mindenkeppen erdemes hamar bevezetni, mert a 15 hos mmr oltas tojasalapu, nehogy mar annal deruljon ki az allergia. a sargajanak csak a koleszterintartalma nagy, de egeszseges embereknek nincs bajuk a "rossz" koleszterinnel, tud banni vele a szervezetuk.