Sziasztok,
Hát ez a meleg........
tényleg gáz. De hétfőtől normális májusi idő lesz állítólag.22-23 c.az jó lesz. Éjjel én is takaró nélkkül próbálok aludni, és itt volt tök nagy zuhi.Utána olyan friss volt a levegő, tök jó volt.Na, akkor tudtam elaludni, és az már hajnalban volt!
Timi, ne törődj esekkel, de tudom milyen idegesítő a sok kiváncsiskodás.Pedig neked a 40.-ik hétig van is időd, nem értem.Én mivel túlhordtam Esztit egy héttel, annyira elegem volt már a napi 5-6 telefonból, hogy na mi van már nem szültél még?????!!!!!
Tudom ők jószándékból érdeklődnek, de neked annyira fárasztóez!De egyik füleden be a másikon ki, azt javaslom
Nelli, édes vagy, hogy érdeklődsz, köszi jó azóta is a vérnyomim.
de a tied érdekes lehet?!
Van otthon mérőd, tudod ellenőrizni?Szerintem néha méregesd.
Dóri, takinénihez drukk hholnapra.Amúgy drága?Mennyit kér alakalmanként?
Betegség
ezek szerint nem vagytok sokkal jobban?Sajnálom, de remélem mihamarabb kijöttök belőle!
Szilvih,Ez elég hamar ment akkor
Nagy gratula Lillához, és sok tejcsit kívánunk mi is!
Mai történésünk: Ma voltam megint dokinál, és olyan boldog vagyok.Képzeljétek tök jól fejlődik a picikém, már 2500 g, és azt mondják alíg egy héttel kisebb mint kéne.
Mindene tök jól nő, fejlődik.Ugyhogy beturbózott a kis drágám, és még van egy hónapunk, tehát nagyon bízom benne, hogy nem is lesz annyira pinduri
Amúgy rendes volt aki uh-ott mert mondta, ha már itt vagyok csinál egy flowmetriát is, meg szívhangot is néz.És ott is minden rendben
A vérnyomim is tök jó, szóval ma nagyon jó napom volt.
Szombaton ügyeletes a dokim, így meggyünk is be hozzá az első CTG-re