Új privát üzeneted érkezett!

Kitta: nekünk is ugyanaz a védőnőnk :lol: . Szegfűszeget majd kipróbálom, bár azóta egész jó a fogam. Voltam fogásznál, de csak du. lesz.
Én holnap megyek vérvételre + CTG-re, és elvileg jövő kedden UH-ra.

Nelli: milyen helyes kis pocid van :lol:

Szilvi: mennek a drukkok ezerrel :lol: . Biztos jönnek majd a fájások is. (nekem Livivel mikor elfolyt a magzatvíz, és mászkáltam, semmi nem volt. De ahogy lefektettek CTG-re, elég hamar jöttek a rögtön 2 percesek. Úgyhogy javaslom a fekvést :wink: ) Elég rossz, hogy pont ilyenkor van tömve a szülőszoba :roll: Azért remélem, minden a legnagyobb rendben lesz. :lol:

Kép
Kép
timóca

Szilvi,
drukkolok Neked :!: :!: várjuk a híreket. :D A tömeg egy kicsit gáz :? , de mire neked kell menned remélhetőleg megszülnek.

Nelli,
nagyon kis csinos vagy, Te sem híztál sokat szerintem. :)

Jelentem lázmentes napunk volt tegnap, és Marcika is csak kajálni kelt fel, rendes gyerek volt megint. Most megint alszik, mindjárt megyek Gergőért a suliba (hamarabb), mert furulyavizsga lesz. És fél 6-tól a szokásos edzés.

ciao,
D.
Vendég

Ja, Timi, konkrétan nem tudom jó-e a Pulsatilla a "normál" rossz kedvre. De szerintem nyugodan próbáld ki. Ha nagyon padlón vagy, akkor nyomjál be 5 golyót egyszerre, de egy nap csak. (Ha C200-asod van belőle, C30-ból lehet többször egy nap).
Vendég

Szilvih!

Drukk mellé küldök egy kis energiát is!!!
KITARTÁS :!:

Timi,
védőnőhöz mikor mész?? Képzeld, pénteken a dokira vártam 3 órát, műteni ment... :twisted: ilyen volt a hangulatom...
Remélem, most már kedvesebbek lesznek veled bent!!!

Nelli, csini kismami vagy!!!

Kitta
kitta

Kitta: nekem védőnőhöz már nem kell mennem. Majd csak hívni, ha megvan a baba, hogy bedobja a recepteket.

Kép
Kép
timóca

Szilvih,

Megy a drukk ezerrel, reméljük kiürül a szülőszoba mire odajutsz! :wink:

Dóri,

Ez jó hír, csak így tovább! :) Akkor du.-ra be vagy táblázva rendesen :roll: Most nézem a vonalzód, te már egy hónapja szültél???????!!!!! :shock: iszonyatosan megy az időőőőő

Nelli,

Tök jók a képek, édes pocid van :) Az elsőn szinte alíg látszzik vvalami..... :P Csini kismama vagy :wink:
manóci

Szilvi, hajrá!!!!! Beindultak a babák, egyre rövidebb a táblánk :lol: Nagyon drukkolok!

Timi, nincs mese, mi jövünk! Én a csütörtököt néztem ki magamnak :) Akkor lesz a férjem szülinapja, jópofa lenne, ha akkor születne a fia.

Nelli, pici a pocid, csinos vagy!

Csilla
Vendég

Megelégeltem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nincs időm és energiám erre. :x
Holnap kerítek egy takarítónőt. Honnan szerezzek, vmi ötlet? Vmi ajánlás?

jön Marcika tízóraija. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hűha, baba jön, mialatt nem voltam???? Hajrá!!!!

Tegnap túlestem az első vizsgán, és egyáltalán nem izgultam.Dehát mnek is? 1 diplomám már van, ez már csak hobbi... Ha nem megy majd kijavítom! Fiúk addig apával sétáltak a városligetben, olyan aranyosak voltak!:)

Hazafelé vettünk 1 új ablakot, és mialatt próbáltuk beépíteni a kocsiba, apa ujjára rázáródott az ajtó... :shock: Én sírtam helyette, de szerencsére nem tört, csak az izülete sérült. sak így szegény nem tud rendesen dolgozni, mert nem az a fajta aki pihenne... Viszont a plussz melóit a hétre le kellett mondani, így a házra is keveseb a pénz, de legalább lett egy jó segítsége, aki már tegnap is dolgozott. Végre látszik valami igazi haladás! :D

A lényeg, hogy amióta doki szerint is többet kellene pihizni, tök jól vagyok, szóval az ajtók, ablakok pácolásába 2 napja besegítek, én is csinálhatok végre valamit. tegnap azért kissé elefántra hasonlított a lábam! :) na jó panasznapnak vége! :lol:

Remélem mindenki jól van, Szilvih könnyedén és gyorsan megszült, Gabiék pedig tényleg jöhetnek haza!
Dóri ne foglalkozz a takarítással, ha más nem segít be, akkor hagyd, majd megvár!!!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt Kismamák!!!
Hogy vagytok ma reggel???

Szilviről valami hír valakinek :?: :?: :?:

Kitta
kitta

Köszi csajok a dicséretet. Azért nem oloyan pici ez a poci a többi csajhoz képest! És már híztam sokat, 11-12 klg-t :oops: De mindenki azt mondja, hogy nem látszik :lol:

Dóri :)
Ha megteheted, nagyon jó ötlet a takarítónő. legalább ezt leveszi a válladról.
Gyerekek jobban vannak!

Gabiról, Szilviről hírek?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Gabi gondolom jelentkezik majd, ha hazaérnek, és kipiheni kicsit magát.

Kíváncsi vagyok, Szilviékkel mi van, lehet, hogy már babáznak :lol:

Csilla: nekem mindegy, melyik nap szülünk, csak már legyünk túl rajta :lol: Mivel Livike a 37. héten született, most eleve úgy terveztem az egész terhességet, hogy a 37. hétig. Így most olyan, mintha majdnem 2 hete "túlórázna" Marcika :roll:

Ildi: azért csak mértékkel a munkát :!:

Dóri: szerintem is jó ötlet a takarítónő, ha nincs kéznél pl. egy nagymama, aki segítsen. Nincs ott a környéken egy ismerős, aki tud ajánlani valakit? Viki, Marci jól vannak már?

Ma reggel én is voltam CTG-n, minden rendben. Pénteken megyek megint, addigra meglesz a vérvétel eredménye is. Jó hír, hogy legalább az AB-t nem kell már szedni (most nem volt gennyes a vizeletem). Apa Livikét most elvitte uszodába, így tudok picit pihenni. Remélem, jól kifárad Livike, és alszik majd délután. Mert egész estig kettesben leszünk, és már nehezen bírom a strapát :roll: . Annyira fáradékony vagyok, ráadásul ez a meleg sem tesz valami jót. Kinyitottam minden ablakot + ajtót, de még így is meleg van, semmi huzat nincs :evil: . Ti hogy bírjátok?

Timi

Kép
Kép
timóca

Kép

Gondoltam, dobok egy képet... jelenleg így festünk... :oops:

Timi, örülök, hogy minden ok volt ctg-n.
Fogaddal mi a helyzet? Elmúlt már a fájás??

Bent vagyok a dolgozóban. Szerencsére itt jó hűvös van... :wink: ha hőség lenne itt bent is, mint kint, tuti, nem jönnék már...

Kitta
kitta

Dóri, írtam privit.
Vendég

Timi :)
Én is nehezen bírom a hőséget. És még van pár hetem.
Én is 38 héttel számolok az előzmények alaőján, csak nehogy meglepi érjen :lol:
Örülök, hogy minden rendben volt a ctg-n, és nincs genny sem :lol:

Kitta :)
Csini vagy! És már szép nagy a pocid!

Szilviről: megszületett Lilla baba 3300 g-mal. Jól vannak. Gyors volt minden.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Éljen Szilvi és Lilla!Innen sok puszi nekik!!!! :D

Ildi

KépKépKép
dikó1

Csilla,
köszi. :)

Szilvi,
szívből gartulálkok Neked. Sok-sok tejcsit kívánok Lilla babának!
Vendég

Gratulálok Szilvi!!!
Jó egészséget nektek :lol:
Várjuk majd a fotót és a beszámolót! Pussz

Köszi Nelli!! A szülésznő szerint is nagy a pocakom...
Apa azt mondta, ő 4 kg körülire csinálta a kisasszonyt... én meg mondtam neki, ne akarjon megkínozni minket...4 kg-s baby naon nagy!!!
Én bízom benne, hogy Csenge átlagos mérettel születik majd...
A Te pocid is szép kerek :)

Kitta
kitta

Sziasztok!

Szilvi!
Gratulálok a kislányodhoz. Ha hazaérsz várjuk az élménybeszámolót.
Milyen könnyen és gyorsan születnek ezek a babák. Remélem ez végig kitart minden nyári babás között. :lol:

Kitta!
Köszi az érdeklődést! Jól vagyunk mi is, a meleget nehezen viselem, de alapjáraton sem bírom a kánikulát.
Csinos kismami vagy! 4kg-os baby az tényleg sok lenne, a párom is mindig ezzel jön, hogy ő is nagy baba volt és az ő kislánya is nagy lesz. Teljesen komolyan gondolja, én nem nagyon szeretnék 3 kg-os babánál nagyobbat. Na majd meglátjuk.
:)

Nelli!
Nem tudom , hogy a lányaiddal mekkora pocid volt, mindenesetre most is nagyon takaros és pici a pocid. A kg meg simán elférnek rajtad, nagyon egyenletesen oszlik el. :wink:

Timi!
Örülök, hogy rendben volt a ctg-d. A jelenlegi orvosod császározni fog mindenképpen? Mit beszéltetek erről.
Jót mosolyogtam a 2 hetes "túlhordásodon", mondjuk tényleg nagyon fel voltál rá készülve. Kiváncsi vagyok Marci baba mikorra időzíti, hogy megszülessen. Biztos jól érzi magát a pocidban. :wink: :lol: :lol:

Dóri!
Mindenképpen olyan takarítónőt keres, akit le tudsz informálni.
Van sok tejcsid Marcikának?

Lányok ti egy szobában alszotok vagy fogtok aludni a kisbabával?

KépKép
KépKép
szylvi

Kitta: csinos pocid van :lol: . "Korodhoz" képest nem is olyan nagy :lol: . Köszönöm, fogam már jól van :lol:
Én is attól tartok, hogy minél tovább húzza bent Marcika, annál nagyobb lesz :roll: (ha kihúzza bent végig, ő is lesz simán 4 kg)

Szilviéknek gratulálunk :lol: . Sok tejcit, hamar hazajövetelt kívánok :lol: Tegnap vagy ma született? Beírom őket is a táblázatba :lol: . (egyelőre tegnapra írtam)

Kép

Kép

Csilla: most már hivatalosan is mi jövünk :lol:

Szylvi: Nem biztos még a császár. Jövő héten UH-on direkt lemérik majd a hegvastagságot is, illetve az is jó lenne, ha Marcika nem lenne túl nagy. Sőt, szó se volt császárról szerencsére. (Ilyenkor a császárt már a 39. héten meg szokták csinálni, mert állítólag akkor a legoptimálisabb - nem tudom miért) Úgyhogy remélem, Nekünk is könnyű, gyors szülésünk lesz :lol: .
Mi egyelőre egy szobában leszünk a picivel. Bár a szoba másik felében van a kiságya, és szekrényekkel le van választva (mintha 2 szoba lenne), de jól rálátunk a kiságyra. Később - kb. fél év múlva, attól függ, Marcika milyen alvós lesz éjszaka - úgy tervezzük, hogy Livike szobájából csinálunk gyerek alvós szobát, és a mi szobánk másik felébe (ahol most Marcika része van) csináljuk a játszósat (úgyis mindig áthurcolja Livike a cuccait játszani) Még hosszabb távon meg majd költözni szeretnénk, de az még egy pár év lesz szerintem :roll:

Kép
Kép
timóca

Köszi a további dicséreteket!

Ma voltam én is a dokinál. UH szerint már 2129 g Brigike :lol:
Minden rendben. Befordult a feje a szülőcsatornába, de még minden zárt. BPD azt hiszem 84 mm.

Eddig mi az első hónapokban együtt aludtunk a babával, de most szerintem kitesszük a mellettünk lévő szobájába nyitott ajtó mellett. Kaptunk az Öcséméktől légzésfigyelőt. Most már 2 gyerek mellett nyugisabb lesz neki.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok,

Szilvi, Nagy gratula Lillához!

Timi, tök jó, hogy minden ok. volt ctg-n!Meg a pisivel is :wink:
A meleget én is nehezen bírom.Már nagyon kínlódok, de én ki szeretném húzni a súlya miatt a 40.-ik hétig!Az még 1 hónap nekem.Pont :)

Kitta, csini mami vagy te is :wink: És szerintem nem is nagy a pocid :roll:

Szylvi, mi egy szobában leszünk a picivel, mert amíg nem áll be az alvás éjjel nem akarom Esztit zargatni vele.Mi úgy tervezzük, hogy majd ha a pici is egy éves lesz kb. akkor kerülnek egy szobába, abba ami most a mi hálónk, mert az a nagyobb.Mi pedig megyünk Eszti mostanijába az eredeti hálónkba :wink:

Dóri, hogy vagytok?Jól teszed, ha meg tudod tenni, meg főleg ha találsz valami megbízhatót! :wink:

Nelli, neked is gratula az eredményhez.Az tök jó :)

Rita, Boldog NÉVNAPOT kívánok!!!

Kép
manóci

Tényleg, boldog névnapot Rita!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Boldog névnapot Rita!!!

Voltam ma dokinál. Nem valószínű, hogy szülinapi ajándék lesz a baba, olyan jól érzi magát bent, hogy fityiszt mutogat amikor csütörtökre szeretném kicsalogatni.
Tök zárt a méhszáj, és nincs is lent a hasam.
Fel is iratkoztam még egy szombati vizsgára...

Valaki írta, hogy ezek a nyári babák gyorsan és könnyen jönnek. Hát, úgy legyen!

Szilvi, mi is egy szobában kb. fél éves koráig.

Csilla
Vendég

Rita: boldog névnapot kívánok én is :lol:
Kép

Kép
Kép
timóca

Sziasztok, aranyosak vagytok. :D

Örülök, hogy feldobtátok a "kinél hol fog aludni a baba" témát.
Ez nálunk még vita tárgya... Én szeretném, ha velünk lenne, apja pedig, ha külön. Bár, nálunk problémát okoz, hogy pici a lakás... Viszont most készülünk telket venni, már meg is van a tuti befutó. Azon van egy kis kőház, azt bővítenénk.Szo, nagy meló előtt vagyunk mi is...

Csilla, elég merész vagy... szombaton még vizsga??? :lol:
Csütörtökig még beindulhat a szülés..hátha mégis szülinapi ajándék lesz a babu. Ennél szebb ajándékot nem is kaphatna az ember!

Nelli, :lol: , hogy minden rendben!!

Tartsatok ki ebben a nagy melegben!!!

Én tegnap k.o.-ra vágtam magam. A melóhelyen kiidegeltek, s hogy megfeledkezzek róla, otthon nagytakarításba kezdtem...A porszívózás nem tett túl jót a pocaknak, kicsit feszült utána. :( Aztán kedvet kaptam még egy kis konyhatündérkedéshez is...nekiálltam egy gyümitorta készítéséhez. Minden simán ment, míg nem a zselatin készítése nem úgy sikerült,(még harmadjára sem) mint ahogy kellett volna...kissebb hiszti után végül happy and...
Majd úgy fél 11 körül mikor félig hullaként ágyba estem, sírva fakadtam ismét. akkor már minden baj volt. Miért nem bújik apa, mi lesz a telekkel... Ezek a hangulatingadozások...kicsinálnak néha... :oops:

Kitta
kitta

Jó reggelt!

Rita,
Isten éltessen. :D Rég hallottunk felőled. :wink:

Csilla,
merész az a szombati vizsga, de én is így tennék a helyedben. nem várnék arra, hogy jaj mikor szülök már. :lol:

Móni,
pénteken du jön is a takarítónéni. :) Csak már lassan szégyelleni fogom a rumlit, koszt, amit itt alakítottunk az elmúlt idő alatt. csak mindig felszíni tisztítási munkát végeztem. :oops: :oops: Ja, és férj takarított (amibe inkább csak a gesztus volt értékelendő :lol: ), mikor Marci született, de az is egy hónapja már! :shock: :oops: :lol:

Ti hogy bírjátok ezt a hőséééget? Nekem elég rosszul viselik a gyerekek, és a klímát meg nem merem bekapcsolni a baba miatt. :?
Vendég

Timi,

Nem akarlak vígasztalni, de csütörtökig bármi lehet!Bár ha már feliratkoztál a vizsgára, drukkolok, hogy végígcsináld, és sikerüljön is!De nekem amit írtál egyik sem úgy volt :wink:
1, nyári babák nem jönnek gyorsabban, én túlhordtam Esztit 5 nappal,2, a méhszájam végíg zárva volt, nem akartam se nyílni, se tágulni,3, a hasam végíg fönt maradt!Már a kitolás volt, és akkor is szinte a nyakamba volt még!!!Szóval, ez annyira változó, és más hogy kinél mi hogy van!De bármi lehet :lol: :wink:

Kitta,

Fel a fejjel ilyen van.Sőt, ha megszülsz is lesz.Van akinél keményebben még depi is kialakul!De a gyümitortád biztos fini volt :wink: Az meg hogy hogy néz ki........az íze a lényeg!
Én is a Klinika sorozatok közben úúúúgy megkívántam egy puncsos mignont! :? De hát, este itt nincs nyitva cuki!Azon ábrándoztam, ha a ferenciek terénél laknánk tuti leküldtem volna apát a Jégbüfébe!Ott oan fini sütik vannak :P
manóci

Dóri,

éppen beelőztél :lol: Az jó, reméljük meg leszel vele elégedve!Ne szégyelld, ha nagy rend lenne, és tisztaság minek kéne ő??!!Így legalább lesz munkája, végülis azért megy :wink:

A meleggel én is hadilábon állok.Ráadásul kijött az allergiám is, és ilyenkor ugye nem lehet bevenni semmit :(
Klíma, mi is idén akartunk fölrakatni, de inkább megbeszéltük a férjemmel, hogy majd jövőre.Ezt a nyarat kibírjuk még nélküle, mert én is attól félek, hogy a pici megfázna.Így mellette úgysem merném használni, akkor meg?Azt a pénzt inkább most majd másra :wink:
manóci

Hát ez a hőség kikészít engem is! Nem lehet semmit csinálni :(

Kitta :)
Nekem is vannak hangulatingadozásaim. Tegnap a Grace Klinika végét végigbőgtem.

Ha tisztaságba jönne a takarítónő, minek kellene?

Csilla :)
Izgi: vizsga-szülés. Kiváncsi vagyok, melyik lesz előbb :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Dóri: szerintem nem gáz, hogy nincs rend. Végül is 3 gyerkőc mellett nincs ezen mit csodálkozni...
Drukk, hogy beváljon a takarítónő!!!

Manóci: az első 3 hónapom ilyen hisztis volt, aszittem, már túl leszek rajta... :? Azért remélem, a depi el fog kerülni. Bár, hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat...és ezen kellene is változtatnom.
Egy falat le nem ment a torkomon a gyümisből, pedig guszta volt. Viszont a párom még este bevágott belőle 2 szeletet. :D

Klíma:jó dolog, főleg annak, aki bírja. Pár éve dolgoztam benzinkúton pultosként. A klímának hála, csak 1 hónapig, mert száraz mellhártya-gyulladásom lett tőle :x , ami szintén 1 hónapig tartott...

Kitta
kitta

Sziasztok!

Vagyok én is, csak anyunál voltunk egész nap :lol: . Képzeljétek, hívott az új dokim is (mert tegnap nem találkoztunk), és mondta, hogy tegnap beszélt a régi dokimmal, és kérdezte, mi van velem :lol: . Egész meghatódtam, hogy gondol rám :lol:

Tegnap este mi is elmentünk sétálni + fagyizni, örültem, hogy végre picit lehült az idő. De ma megint dög meleg volt :roll: .
Viszont tegnap óta úgy szúr a hasam fent. Ilyenem még nem volt. Valakinek? Mintha kést szúrnának a hasamba, de fentre, nagyjából, ahol a méhem teteje lehet. (eddig csak lent fájt a tartóizmoknál, meg a sebem esetleg)
Másik, meg hogy emlékeztek, kb. 1 hónapja volt téma a köldökkifordulás. Még dicsekedtem is, hogy én még tudom hordani a piercingemet is, meg Livivel se fordult ki. Na, utána pár nappal már teljesen kisimult a köldököm, azóta ki is jött, és az hagyján, hogy csúnya, mert úgyse látom :wink: , de nagyon érzékeny, nem bírom elviselni, ha bármi hozzáér :evil: Remélem, szülés utána hamar visszamegy, és nem lesz ilyen érzékeny.

Csilla: hol vagy? Készülsz a vizsgára :wink: Nekem is kellett volna még menni egyből, de az volt a baj, hogy mindig akkor volt csak időpont, mikor pont dokihoz kellett menni :roll: (most kedden volt az utolsó)

Timi

Kép
Kép
timóca

sziasztok!Hazajöttünk,végül is csak ma,de a lényeg,itthon vagyunk.
holnap jelentkezem,mára már eléggé elfáradtam.köszönjük a drukkot,a gratulációkat.puszi.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Annyira szeretnék holnap babát !!!!!!!
Mindent meg is tettem a cél érdekében... elmentem A piacvezető pénzintézetbe ügyintézni. Ez az egyetlen olyan intézmény (remélem senki nem dolgozik ott), amibe lelkiismeretfurdalás nélkül tudnék vállról indítható rakétát lőni. Kicsit durvának tűnik, de remekül érzékelteti a lelkiállapotomat.
Borzasztó egyszerű ügy: megszüntetném az egyik számlát. 3 órát (!) töltöttem ott, képzeljétek, nem tudtunk elszámolni!!! Január óta nem kaptam kivonatot, de olyan pénzmozgások voltak a számlán, hogy elájultam! (Tudtom nélkül mozgatják a pénzem a számláim között, nem tudom milyen meggondolásból)
Nézi a gépet az ügyintéző és azt mondja: itt azt látom, hogy levontunk 5.876,-Ft-ot, de nem tudom mire :shock: :shock: :shock:
A végére már egész jól összehoztuk mi micsoda lehet, kb. 3e Ft eltérés maradt (az én rovásomra.) Az évszázad kérdése: ...és akkor nem lehet, hogy a kamatelszámolást, vagy valami ilyesmit elfelejtettek jóváírni???" :shock: :lol: :twisted:
Olyan komikus volt...vagy csak én érzem úgy, hogy ennek nem így kéne működnie?

Visszatérve a babára, ez a hatalmas löket sressz is kevés volt neki, sőt kicsit el is rettent ettől a világtól, úgy érzem egyenesen visszafarolt. Épp csak fityiszt nem mutogat :D

Elkezdtem tanulni a szombati vizsgára, lehet fogadásokat kötni meglesz -e addig a törpe.

Mindenkinek kitartás ebben a hőségben, azt hallottam, hogy hideg vizet kell engedni a kádba és lépkedni benne. Kipróbáltam, tényleg jól esik...

Csilla
Vendég

Sziasztok!

Gabi!

De jó, hogy otthon vagytok. Holnap persze ha van időd várjuk a jelentkezésedet. Nyugodt éjszakát nektek!

Csilla!
Eddig milyen nyugodt voltál a baba megszületését illetően, de így a végére már te is nagyon szeretnél túl lenni rajta. :lol:
Bank ügyben teljesen megértelek, én most fogok teljesen más pénzintézetbe átmenni, próbálok lelkileg felkészülni rá, néha annyira kiakadok én is, hogy annyi érthetetlen ember van, no meg ez az ügyintézés. :roll: Nem is tudom, hogy a vizsgádra, vagy a baba megszületéséhez drukkoljak! :wink:

Timi!
Én is írtam, hogy a köldököm milyen szép volt, nem fordult ki Adrival, na de most, nem sok kell és már egy vonalban lesz a pocimmal, onnan aztán már csak kifelé jön. :roll:
Nekem fájni szokott a méhem teteje, ezt sem tapasztaltam Adrival, múltkor UH zás közben ahogy arra felé ment az UH feje nagyon fájt, de szúrást én még nem éreztem .

Kitta!

Egy pár napja én is depis voltam, most már nem. Szerintem ez teljesen normális a sok hormonális ingadózás miatt.
Szülés után napokig nagyon sokat sírtam, valószínű ez most sem lesz másként. Úgyhogy kitartás, egyszer csak vége lesz a hisztis korszakodnak. Egyébként a párod, hogy tolerálja?

Dóri!
A hétvégére akkor szép tiszta lesz a lakásotok. :P :lol:

KépKép
KépKép
szylvi

Látom mindenki tikkadozik...gondoljatok bele, mi lenne, ha egész nyáron cipelnünk kéne édes terhünket!Nem lennék sokat nyügi, áááááá :roll: !

Tegnap megvolt ismét egy magánrendeléses vizsgálat. Méhszáj zárt, de a lepény már elkezdett öregedni, így az I-es besorolást kapta.A baba feje nagyon lent van már és a doki -irtó perverznek fog hangzani- de többször is megnyomta a buksiját kicsit, hogy érzem-e, ahogy feljebb megy olyankor a csajszi :shock: nem éreztem, de tényleg elég izé volt a dolog, ahogy utólag visszagondolok.
Ami megkavart, az a mért adatok körüli téma: Több mint két hete BPD-nek 9,2-t mért, most 9,1-et.Mondjuk ez a gépe ránézésre is sokkal régebbi mint amin a kórházban méricskélt és a fej is elég lent van...ez elég ok a pontatlanságra?!Szerintetek?
Az FL:7,66 lett a Tho(mellkas):8,9 utóbbi elég kicsinek tűnik nekem, van valamelyikőtöknek hasonló korból mérete???

Egyben bejelentette, hogy PONT azon a hétvégén (jún.8) amikorra ki vagyok írva, ő 7-9-ig Németországban fog leledzeni :x Naon boldog voltam tőle, gondolhatjátok!Most vagy meg kell szülnöm addig, vagy összeszorítani amit össze lehet és kihúzni utánig.

CSILLA: szívemből szóltál! AZ a bank a világ egyik legsumákabb és leg tisztességtelenebb intézménye.Tavaly házhitel úgyben szerződést módosítottunk, egyik hitelt kitörlesztettük egy másikkal ÉS még azóta (aug.vagy szept) sem kaptunk róla SEMMI papírt.Pedig párom már sokszor bent volt ezügyben,de a káosz és fejetlenség totális.Miattuk kéne most kihúznom legalább a jövő7végéig a babával, mert a leredukált hitelkeret és benyelt összeg rendesen megcsappantotta a számlánkat.Pedig (ismét) ebben az esetben is személyesen bementünk a fiókba, hogy előzetesen tisztába legyünk a dolgokkal......Ennyit róluk!

TIMI ilyen köldökfájásos dolog nekem is volt, de szerencsére pár nap alatt elmúlt.Egyik bnőmnek azt mondta ilyenkor a dokija, hogy valszleg van egy kis köldöksérve, és az érzékenyebb, teendő nincs vele.Én tegnap az UH alatt szenvedtem igen-igen akkor, amikor a doki köldöktájon jobban rányomta az UH fejet.Sz.r volt!

NELLI: Grace Klinika esete :lol: én DETTÓ!

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Gabi de jó, hogy már otthon vagytok, remélem nyugis volt az éjszaka, és te is jól vagy! tejcsi van?

Rita! utólag is boldog névnapot!!!!!

Csilla! sok sikert a vizsgához! Így könnyebben adják a jó jegyeket nem? :wink:

Babaalvás: hát lehet hogy velünk fog aludni, ugyanis az ő szobája lesz a legkésőbb készen, apa is azt szeretné, ha az első időkben velünk lenne, szóval néhány hónapig valószínű velünk fog aludni! :)

Szerencsére eddig a köldököm még a helyén van, dehát nincs is nagy pocakom, mint láttátok is! remélem ott is marad, bár nekem nincs benne semmi fém, szóval az sem nagyon zavarna ha kibújik, egyszerűen esztétikailag nem tetszik ha dudorodik.... dehát ez vele jár!

Tikkadozás: a szerencsések hamar átesnek már a szülésen, de vagyunk még néhányan, akik július végéig, augusztus elejéig tikkadozni fogunk, szóval tessék minket sajnálni!!! :lol: Na jó ez csak vicc! Én szerencsére egész jól bírom! Bár elkezdődött egy kis szívritmuszavar+fulladás, de csak néhány pillanatig tart, de ezt naponta többször....Mindig legyen valami újdonság! Ez a fiúknál nem volt, dehát velük nem is nyáron voltam utolsó trimeszteres!

Jó hír viszont hogy a ház kezd végre emberibb formát ölteni, ma végre bekerülnek a beltéri ajtók!!! megyek is festegetni, de csak óvatosan, mert a lábaim estére átalakulnak elefántpatákká! :roll: De már látom végre a végét, már jár az agyam a berendezésen! :) (apa örömére)

na most elköszönök, majd még bekukk!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!

Már megint fullasztó az idő, pedig azt hittem, jön egy kis hüvi, mert este is be volt borulva (az anyunál esett is). Éjszaka csak úgy tudtam aludni, hogy bekapcsoltam a kis ventillátort, és fújattam magamra a hideget :roll:
Bár Livivel a második trimesztert húztam nyáron, de nem emlékszem arra, hogy akkor is így szenvedtem volna. Pedig még csak most kezdődik a nyár.

Más: ma kb. 5-en kérdezték tőlem (anyósom, nővérem, barátnőim), hogy nem akar-e Marcika kibújni :evil: Mintha direkt nem akarnám kiengedni :lol:

Timi

Kép
Kép
timóca

Hőség :)
Azéert még nekem is bírnom kellene jún. végéig, júl. elejéig, így Veled együtt sajnáljanak engen is Ildi :lol:
Borzasztó! De azt hallottam, hogy hétfőn már nem lesz kánikula. Na de addig?

Gabi :)
De hó, hogy már itthon vagytok! Ha majd lesz időd, mesélj, hogyan zajlottak az események, és képeket is kérünk!
Te hogy vagy?

Timi :)
A terhesség 40 hét általában, mondd meg nekik! Csak nagy szerencse, ha előbb jön :lol:

Csilla :)
Akkor drukkolok, hogy kijöjjön a babó mostanában!
Nem lesz telihold a közeljövőben?

Tiszta lett a lakás?

Manóci :)
Vérnyomásod hogy alakul?
Képzeld, nekem egyik nap reggel 90/60-at mért a háziorvos. Másnak a kórházban délután 135/80-at mértek :roll: Lehet ekkora ingadozás? Egész megijedtem.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

De még milyen hőség!!! :x
Ma valahogy én sem bírom...Ebédre megkívántam a kínai kaját, hát kisétáltam a szomszéd utcába a kifőzdébe...asszem, hiba volt...a víz levert, és azóta is tiszta piros a fejem...
Ráadásul, mindannyiunk közül tán én leszek a legtovább pocakos... augusztus 26...és ez a nyárnak még csak az eleje... :shock: :( :? :cry: :evil: ilyen leszek a végén

Szilvi: Hogy vagytok??
Párom szerencsére hamar megedződött, először persze kiakasztottam a hangulatingadozással, de aztán ma már ő az, aki engem nyugtat azzal, hogy csak a hormonok...és meglátom, hamar elmúlik. Múltkor közölt velem valamit, amit én olyan tragikusan fogtam fel, hogy órákig keservesen zokogtam. Akkor még ő is megrémült, hogy hogy kibuktam, főleg, hogy 2 napig tartott... Aztán rájöttem, nem is tragikus, amit mondott... ma már jót mosolygok rajta. :oops:

Petra, elég furi amit a dokid csinált, de lehet csak nekem az, hiszen nekem még csak az első babám lesz, sok minden újdonság még.

Timi, látom, mindig jön vmi új nyűg neked is...Ami a családtagokat illeti, biztos már nagyon várják Marcikát, azért ilyen türelmetlenek... Te még azért legyél kis türelemmel...
tegnap Ht-en voltam, ma onnan jöttem dolgozóba...mi is vártuk az esőt, hátha vmi csoda folytán...de hiába. Forgolódtam én is az éjjel. :?

Ildi, elefántpata: nem segít, ha felpolcolod a lábad??

Dóri, milyen a takarítónő?bevált??

Gabi, jó, hír, hogy már otthon vagytok! Ezek szerint minden a legnagyobb rendben! Várjuk a beszámolót, na meg a fotót :P

Kitta
kitta

Köldök: akinek piercing díszelgett benne (mint nekem is), annak nem fog ott szétrepedni a bőre?? Eddig, míg kő volt benne, kifejezetten szépnek tartottam...most, hogy van ott két lukacska, elég furin fest. Vagy szülés után újra a régi lesz?

Kitta
kitta

Kitta: nekem szülés után egy darabig még löttyedt volt a bőr a köldökömnél, de pár hét alatt újra a régi lesz :). Nem reped szét a bőr :lol: Én régen attól féltem, hogy benő majd a lyuk, de nem nőtt be :lol:

Kép
Kép
timóca

Timi, hogy a luk benő-e, azt már leteszteltem... :) Miután kivettem a bigyót (nővérem kicsi fia így hívja :lol: ), egy hét múlva belül összenőtt, mert a szárat már nem bírtam átdugni újra.

Kitta
kitta

Viszont az megnyugtató, hogy ott nem reped szét a bőr...

Alig várom, vége legyen a munkaidőmnek. A mai nap sokkoló volt.
Így 4 előtt betalált egy fazon, elromlott az mp4 lejátszója, nem megy 1 gomb, az üveg betört. Cserét akar. Mondom neki, nem cserélhetem le, csak ha nem javítható. Nagynehezen felfogta, mondtam neki, majd felhívom, ha elkészültünk a javítással, erre ő: jó, de mikor??? Mondom neki, jövő héten. Akkor mondjuk szerdán jöhet érte? Én: :twisted: :cry: TELEFONÁLNI FOGOK!!!! VILÁGOS???
Miért büntetnek :?:

Szép napot nektek!!!

Kitta
kitta

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza, úgyhogy spurizok is aludni,m ert Lilla éjjel fél5 ig megállás nélkül szopizott ... :twisted:
Köszönöm a drukkokat és a gratulációkat, majd még jövök részletesen is, egyelőre annyi, hogy használtak a drukkok, mert beindultak gőzerővel a fájások fél5 kor, és negyed 6ra kint volt Lilla, alig hittem el. Közben se, hogy mennyire fáj, és utána sem, hogy mennyire nem...:) Metszés, oxi, Eda, meg ilyesmik nem voltak.... Most is tök jól vagyok(kopp-kopp) semmi nem fáj, nem szédülök, nem vagyok gyenge. Mindenkinek csak ilyen szép szülést kívánok, mint nekem volt!!!!

Kép
Kép
szilvih

Szilvi: örülök, hogy minden ilyen simán ment :lol: Majd azért várjuk a részletesebb beszámolót, pl. tesó hogy fogadta a kicsit :lol: . Jó hamar hazajöhettetek :lol:

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Petra!
Direkt előkerestem Adri méreteit, mert nekem is mindig azt mondták kicsi lesz a baba. 37 betöltött héten a BPD: 93, Thorax 8.6, Femur:7.4.
Ezt az Uh-ot követően egy hét múlva született 3150 gr-mal. Én is sokat aggódtam ez miatt, na meg a lányom nagyon lusta bébi is volt, teljesen felesleges volt az aggodalom. Nálatok sem lesz semmi gond, a méretek meg közel hasonlóak. :P

Én már rutinos nyári babás anyuka leszek, mert Adri meg aug 24-én született. A meleget meg majd túl vészeljük, de öltözködés szempontjából szerencsésebb nyáron szülni. Mindennek van jó és rossz oldala.

Ildi!
Látom gőrerővel megy az építkezés, azért vigyáz magatokra. Én is sokat talpalok egész nap a munkahelyemen és nekem is elefántosodik a lábam, de nem a lábfejem, hanem a lábam szára, ráadásul apró hajszálerek is megjelentek rajta, ha van időm próbálom pihentetni, több kevesebb sikerrel. :lol:

Timi!
Túl reagálod a dolgot, már te is nagyon várod, és a család tagjaid is bizonyára hasonlóképpen éreznek, nem is gondolják, hogy neked ez rossz, hogy ezzel nyaggatnak. Most már tényleg napok, talán órák vannak hátra, hogy megszülessen Marci baba. :)

Nelli!
Lehet ekkora ingadózás a vérnyomások között. Bár megjegyzem az a legjobb, ha mindig ugyanazzal a vérnyomásmérővel mérik a vérnyomásod, úgy a leghitelesebb.

Kitta!
Némelyik embet tényleg nagyon érthetelen, olyan mintha nem is ezen a bolygón lakna. Meddig dolgozol du?

Ma a sláger rádió híreiben hallottam, hogy sok helyen már másnap hazaengedik az anyukákat szülés után, mert tömve vannak a kórházak. Nem semmi ami ebben az országban megy. :roll:

KépKép
KépKép
szylvi

Sziasztok!

Többiek egyben még? Csilla? :wink:

Szilvi,
szívből gratulálok neked és kívánok jóóó sok tejcsit Lilla babának
.

Kitta,
hááát tényleg odébb van az az augusztus vége, és állítólag idén még melegebb nyár lesz mint tavaly. :shock: Az vígasztaljon, hogy szegény babákat is megviseli ez a hőség idekinn. :(
És látod Marci is megtaknyosodott ennek ellenére. Nesze neked nyári gyerek.. :? Vikinek őszi lévén semmi baja nem volt. na mindegy, nem boszankodom ezen, csak már rohadtul unom ezt a taknyoskodást, Streimart, porszívót és társait. :x :evil:

Takarítónéni holnap du jön. Már nagyon várom. :oops: :) remélem beválik és nem szalad el innen tőlünk. :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Szilvi, én is gartulálok Lillához!!! Nagyon irigyellek a gyors szülésért, én is ilyet szeretnék.

Ma van a férjem szülije, elmentünk bevásárolni anyukájával, felcipekedtünk a harmadikra a lépcsőn, utána órákig sürögtünk-forogtunk a konyhában. Mindez tetőzve ezzel a fülledt meleggel...hulla vagyok! Bárki más megszült volna ekkora tortúrától, ám babócának ez is kevés volt, köszöni a fincsi vacsit de nemésnem bújik ki :D

Csilla
Vendég

Sziasztok,

Hát ez a meleg........ :? tényleg gáz. De hétfőtől normális májusi idő lesz állítólag.22-23 c.az jó lesz. Éjjel én is takaró nélkkül próbálok aludni, és itt volt tök nagy zuhi.Utána olyan friss volt a levegő, tök jó volt.Na, akkor tudtam elaludni, és az már hajnalban volt! :wink:

Timi, ne törődj esekkel, de tudom milyen idegesítő a sok kiváncsiskodás.Pedig neked a 40.-ik hétig van is időd, nem értem.Én mivel túlhordtam Esztit egy héttel, annyira elegem volt már a napi 5-6 telefonból, hogy na mi van már nem szültél még?????!!!!! :twisted: Tudom ők jószándékból érdeklődnek, de neked annyira fárasztóez!De egyik füleden be a másikon ki, azt javaslom :)

Nelli, édes vagy, hogy érdeklődsz, köszi jó azóta is a vérnyomim. :wink:
de a tied érdekes lehet?! :roll: Van otthon mérőd, tudod ellenőrizni?Szerintem néha méregesd.

Dóri, takinénihez drukk hholnapra.Amúgy drága?Mennyit kér alakalmanként?
Betegség :( ezek szerint nem vagytok sokkal jobban?Sajnálom, de remélem mihamarabb kijöttök belőle!

Szilvih,Ez elég hamar ment akkor :) Nagy gratula Lillához, és sok tejcsit kívánunk mi is! :wink:

Mai történésünk: Ma voltam megint dokinál, és olyan boldog vagyok.Képzeljétek tök jól fejlődik a picikém, már 2500 g, és azt mondják alíg egy héttel kisebb mint kéne. :) Mindene tök jól nő, fejlődik.Ugyhogy beturbózott a kis drágám, és még van egy hónapunk, tehát nagyon bízom benne, hogy nem is lesz annyira pinduri :wink:
Amúgy rendes volt aki uh-ott mert mondta, ha már itt vagyok csinál egy flowmetriát is, meg szívhangot is néz.És ott is minden rendben :wink:
A vérnyomim is tök jó, szóval ma nagyon jó napom volt.
Szombaton ügyeletes a dokim, így meggyünk is be hozzá az első CTG-re :wink:
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?