Helló LÁnyok!
Nagy-nagy bánatomra ismét itt vagyok. Bár pozitív, hogy Ti is itt vagytok!
Betegeknek jobbulást! AFP-seknek jó eredményeket, és hatalmas drukk!
Akik már érzik a babájukat, azokat nagyon irigylem
, és nagyon várom,hogy én is megérezhessem a KisBalázst!
Chello!
Eleve a B6 vitamin hízlal. De szerintem nem törvényszerű, mert én az első harmadban rengeteg B6-ot beszedtem, az egy kicsit enyhítette a hányingeremet, és nem híztam tőle...
Zsuzsa!
Nekem úgy néz ki, hogy jók az időpontok, mind a kettő. Úgyhogy döntsön a többség.
A 11 kifejezetten jó, mert addigra fel tudok érni,csak majd pontos útbaigazítás kell, hogy hová kell menni, mert nem vagyok ismerős Pesten!
Nekem nagyon gáz lenne, ha innom kellene ilyen cukros trutyit, tuti, kihánynám. Szóval csak reménykedem, hogy nem kell még. Később meg csak elmúlik ez a hányós időszak!
Fáradtságról!
Én is nagyon fáradok, és épp ma reggel állapítottam meg, hogy nem voltam valami hatékony hétvégén. Én drága, egyetlen férjecském szombat reggel, mire észbe kaptam, kipakolt a sarokból, ahová hozták a szekrényemet, és olyan ügyesen csinálta, hogy nem kellett irányítás, nem lett rumli. Aztán az asztalos berakta a szekrényt, meg a polcot, és a férjem hipp-hopp a dolgok nagy részét bepakolta.
CSak azt hagyta kint, ami még számomra sem egyértelmű, hogy hová rakom.
Szerencsére Ő nagyon figyelmes most (nem gondoltam, hogy ilyen is tud lenni
), és ha egy picit is látja, hogy fáradtabb vagyok, akkor már mondja, hogy pihizzek le, majd Ő megcsinálja ezt meg azt.
És az éhség közbeszóla, ezért kimegyek a boltba!
Majd még jövök!
KisBalázsnak enni kell!
Puszi:
Timi