Új privát üzeneted érkezett!

Szöszi!
én is holnap reggel afp-vel kezdek, majd versenyezhetünk, kinek lesz meg hamarabb az eredmény. Dejó, hogy tudtál pihenni!Kép

Süncsi:nekünk is nagyon tetszett az Actually love, meg is vettük a zenéjétKép Csak nem a Monet kiállítást nézted meg? nagy volt a sor? kisgyerekkel volt valaki, mert én csak Dorkával tudnám megnézni (gyakoroljuk a színeket)?

Orsi: régebben írtam neked én is pár homeós bogyót, azok között volt köhögésre a Drosetux szirup, ha a másik nem lenne.

Tali elviekben jó, de kigyereknél sosem lehet tudni, mikor lesz beteg, így csak előtte pár nappal tudnám 100%-ra mondani.

Bori: genetikai uh-ra most mész a 20. héten? nekem is ezt tanácsolta az uh-os, csak azt nem értem, akkor a többieket miért 17-18 hetesen rendelik be??? szeretnéd tudni a nemét? mi lesz a neve?

Süncsi: nem akarom Zsuzsa férjének a dícsőségét elvenni, de amíg nem tudod behozni az oldalát, ezt nézegetheted: http://www.panoramas.hu/

jó lenne néven nevezni a hiányzó kismamákat hátha így kedvük lesz társalogni! Tehát Lino, Babanyúl, Vali, Kinga, Ildikó, B.Timi, Ramcsi, Kakukkfű, Évici, Bellana, Panó, Linda, Beja, Góca, Soraya jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!
Kép

üdv: Zsuzsi (16)
zsu26

Zsuzsi!
Én nem vesztem el, csak hétvégén nehezen férek a géphez a családomtól. Ha meg ideférnék, nem akarok rossz példát mutatni, hogy én azért veszekszem velük, hogy nem kell állandóan a gépnél ülni, ha meg felállnak, rögtön odaülök én.

Szöszi!
Irigylem a hétvégédet: alvás, olvasgatás, nyugi...
Két gyerekkel már nem pont így néz ki egy hétvége, legalábbis nálunk nem. Az AFP-hez drukkolok neked is, meg Zsuzsinak is.

Egcsi, Süncsi!
Óvatosan lépkedjetek!

Zsuzsa!
Nekem a talira a második időpont jobb lenne, mert 16.án Petinek, 19.-én meg az unkatestvérének van szülinapja és gondolom akkor 20.-án lesznek megünnepelve. Ja és az unokatesó 350 km-re lakik, úgyhogy még utaznunk is kell.

Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

Szaisztok!

Kedves Panó!
Látom, hogy kezdődik a hét és ismét korán kelő lettél! Kép

Zsuzsi!

Az az oldal is fantasztikus, amit Te küldtél, az im ment emailba ki Amerikába.

Szöszi!
Egy két hét és érezni fogod! Ha nap közben nem is , de ha hasra fekszel akkor tuti már ad jelzéseket a Babód! Kép

Süncsikém!
Drága pocaktársam! Sok puszi Neked! Én ma megyek a "kedvenc doktor nénimhez" a 3D uhra délután 5-re. Vagy nagyon boldog leszek vagy ki lesz tekerve a doktor néni aranyos nyakacskája!
A barátnőm annyira izgul, pedig 2 gyereke van, hogy onnan oda kell mennünk megmutatni a videót és CD-t. De bejelentkezem utána mindenképp! Tegnap már elment vásárolni az én babómnak, úgy be van sózva. Imádom, hogy ilyen kedves! Kép

Ma még főzők egy kis töltött husit, de holnaptól nem kell a konyhában produkálni magam! Kép
Mert szétverik!Kép
A hét végére ismét utálni fogom az összes mestert, aki a világon van!

Kép
KépKép

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt Kismamik!

Ez az első napom itthon, kicsit szokatlan, hogy nem mentem dolgozni. Remélem hamar megszokom Kép

Orsi, ugye már jól vagy?

Zsuzsa, azt olvastam valahol, hogy a MagneB6 nígyon hízlal. Lehet, hogy attól jött rám +6 kiló? Az elején azért elég szorgalmasan szedtem mert görcsölgettem egy kicsit. Te nem híztál tőle?
Köszönjük a tali szervezést, hol lesz pontosan? Nekem mindkét időpont jó, alkalmazkodom a többiekhez.

Szöszi, Zsuzsa, megy a drukk az AFP-hez és remélem hamar meglesz az eredmény. Én nem is értem, nekem hogy lett meg 1 nap alatt? És természetesen Alice-nak is szorítok a tarkóredő méréshez.

Süncsi, nagyon mozgalmas hétvégéd volt. Kíváncsi vagyok mit mond a dokid az AFP-re.

Mucska, mikor mész a kedvenc doktornődhöz?

Chello
17+1
chello

Sziasztok!

Chello! Nekem 0,8 és 1,9 MOM volt az AFP-m.
Mikor mész a kórházba genetikai UH-ra? Mit mondott a dokid az eredményedre? Nem kell menned citogenetikára?
Én benéztem a "magas" és "alacsony" AFP-s topicba, kicsit megnyugtatott amit ott olvastam, kiderült, hogy az én eredményem nem is olyan rossz.

Nanda!
Én voltam 13 hetesen 4D-n a Megatoys-ban. Meg voltam elégedve, bár máshol nem voltam még, csak múlt héten a kórházban 3D-n, de 20-21. hetesen újra elmegyek 4D-re, kiváncsi vagyok mit mondanak ott az AFP-m ismeretében. A 3D-n szinte csak egy kis "csontvázat" látni, a 4D-n viszont "felöltöztetik bőrrel", így igazi kisbaba képet látunk.

Lányok! Mi az a "kifogó"????

2-3 napja néha úgy érzem, hogy lenyeltem egy labdát. Az oldalamon feküdtem, majd egy idő után a hátamra fordultam, és a hasam jobb oldalán szemmel láthatóan kidudorodott egy labda, ami ráadásul kő kemény volt. Kicsit símogattam, aztán "megpuhult" és elrendeződött.
Ti tapasztaltatok már ilyet? Lehet, hogy ez a haskeményedés, és erre kell a magnézium?

Nekem a doki mindig bekukkant, és jól megnyomkodja a hasamat. Csütörtökön már nagyokat grimaszoltam is úgy fájt.

Na, most már eldugulok!

Csicsóka 18+2
Csicsóka

Csicsóka!

A kifogót én meg akartam kérdezni, de már voltam a Tescoban és láttam. Úgy is van írva a cseh pelusra, hogy kifogó pelenka. Ez nagyobb mint a normál és a lányok szerint vastagabb, és jó vele a babát fürdetés után törülni.
Épp most gondolkoztam, hogy mi lehet a haskeményedés, mert többen is írták, hogy észlelik. Én szerencsére nem vettem észre eddig.
Jó reggelt Neked is!Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Chello!

Ma 17 óra az áldásos időpont! Aztán vagy boldogság, vagy mehetek a dutyiba a párom látogatni! Kép Tuti jól fogod otthon érezni magad!

Puszi Neked!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Csicsóka!

A doki azt mondta, hogy jó az eredményem így már nem ízgulok. Csütörtökön megyek hozzá genetikai uh-ra és szombaton pedig megyünk a Praxisba 4D-re. Már alig várjuk, hogy láthassuk a babát. Örülök, hogy Te is megnyugodtál egy kicsit.

Nekem is két MOM értékem volt de ebből az egyik a BHCG. Neked az AFP a 0,8 és a BHCG az 1,9?

Ma megyek terhestornára. Kép

Mucska, este várjuk a jelentkezésed.

Kinga, hova tűntél? Most jut eszembe, hogy Neked is ma lesz az AFP-d, nagy drukk érte.

Chello
chello

Mucska, szerintem boldogok lesztek és nem lesz ebből dutyi . Kép

Pusza
Chello
chello

Chello!

Én is bízom benne! Kép
Csak a jót akarom meghallgatni, meg élvezni, hogy látom Anna -Gergőt. A rosszat már elmondta!
Kíváncsi vagyok, hogy milyen látni a 4 d-n, mert még csak az interneten láttam ilyen képeket!
Mucska!

Andi
Kép
mucska

Jo reggelt Kismamik!

Elöször is idöjarasjelentés:
itt baromi meleg van, az összes ho elolvadt, pedig tényleg rengeteg volt. Kb 10 fok varhato egész héten. Szerintem ez is elér Hozzatok!

De jo, hogy kiderült, hogy mi az a kifogo!Kép

Zsuzsi!
Nem, nem a Monet kiallitason voltunk, tudod, az 1000 km-re odébb van, de karacsonykor lattam. Csak a sorbanallas kicsit megviselt, de megérte, szép volt. A zürichi muzeumban voltunk, középkori festményeket, szobrokat meg könyveket lattunk. Volt vezetö is.
A film zenéje nekem is tetszett, én is elhataroztam, hogy megveszem!!!

Szöszi!
Szerintem lehet, hogy Öt érezted, csak az elején még olyan bizonytalan az egész! En is igy voltam vele!

Csicsoka!
Olyan labdasatKép még nem tapasztaltam. Amikor egyszer egész nap talpon voltam, sokat gyalogoltam, takraitottam, stb, egyszer csak éreztem, hogy kellemetlenül feszül a pocakom alul. Azonnal tudtam, hogy ez egy jelzés, hogy pihennem kell.

Mucska!
Izgatottan varjuk a feljeményeket! Fontoskodo doktornéni remélem összeszedi magat.

Zsuzsa!
Az idöponton még ragodunk egy kicsit Kispapival. De igy elsöre jonak tünik. Köszi.

Minden AFP-snek drukkolok!

Szerintetek megéri egy ilyen 3D-s vagy 4D-s UH-ra menni? Errefelé nem hallottam még rola. Erröl is kikérdezem a dokit. De sajna legközelebb csak febr. 18-an megyek. Még olyan messze vanKép
Es ha megéri, akkor miért?

ELTÜNTEK, GYERTEK!

puszi
Süncsi
süncsi

Helló LÁnyok!

Nagy-nagy bánatomra ismét itt vagyok. Bár pozitív, hogy Ti is itt vagytok!Kép

Betegeknek jobbulást! AFP-seknek jó eredményeket, és hatalmas drukk!

Akik már érzik a babájukat, azokat nagyon irigylem Kép, és nagyon várom,hogy én is megérezhessem a KisBalázst!Kép

Chello!

Eleve a B6 vitamin hízlal. De szerintem nem törvényszerű, mert én az első harmadban rengeteg B6-ot beszedtem, az egy kicsit enyhítette a hányingeremet, és nem híztam tőle...

Zsuzsa!

Nekem úgy néz ki, hogy jók az időpontok, mind a kettő. Úgyhogy döntsön a többség.Kép A 11 kifejezetten jó, mert addigra fel tudok érni,csak majd pontos útbaigazítás kell, hogy hová kell menni, mert nem vagyok ismerős Pesten!

Nekem nagyon gáz lenne, ha innom kellene ilyen cukros trutyit, tuti, kihánynám. Szóval csak reménykedem, hogy nem kell még. Később meg csak elmúlik ez a hányós időszak!Kép

Fáradtságról!

Én is nagyon fáradok, és épp ma reggel állapítottam meg, hogy nem voltam valami hatékony hétvégén. Én drága, egyetlen férjecském szombat reggel, mire észbe kaptam, kipakolt a sarokból, ahová hozták a szekrényemet, és olyan ügyesen csinálta, hogy nem kellett irányítás, nem lett rumli. Aztán az asztalos berakta a szekrényt, meg a polcot, és a férjem hipp-hopp a dolgok nagy részét bepakolta.Kép CSak azt hagyta kint, ami még számomra sem egyértelmű, hogy hová rakom.Kép
Szerencsére Ő nagyon figyelmes most (nem gondoltam, hogy ilyen is tud lenniKépKép ), és ha egy picit is látja, hogy fáradtabb vagyok, akkor már mondja, hogy pihizzek le, majd Ő megcsinálja ezt meg azt.

És az éhség közbeszóla, ezért kimegyek a boltba!Kép Majd még jövök!Kép KisBalázsnak enni kell!KépKép

Puszi:

Timi
hmmm

Timikém!

Te fejlődsz! Ki mégy a boltba.... ez már igen. Akkor ma édes és boldog babód lesz! (Persze csak ha eszel is!) Ne hajtsd magad agyon!!!!!!!

Süncsi!

Este leírom, hogy megérte e vagy jobb lett volna egy kicsit később menni!
Puszi!
Indulok a konyhába a kis husikámhoz, hogy betöltögessem. Kedvem hozzá = 0
Nem baj, holnap már konyhám sem lesz!
Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Alakulok, mint pupos gyerek a prés alatt! Ettem is, meg hoztam is narancsot, meg joghurtot...vész esetére.
De már megint dühös vagyok, mert egyedül vagyok! MÁr maga a tény bosszant, dokihoz kellene mennem, de ahhoz kocsi kell, hogy még ma visszaérjek, de a céges kocsival állandóan szaladgál a kollégám, én meg sajáttal nem fogok menni munkaidőben (magánügybenKép ). KépKépKépKép
Szóval most várom a fejleményeket!Kép A béreseknél utána jártam, hogy mikor mit kap egy kismami. REndes volt a nő, mindent elmondott, hogy mondta,hogy nem szabad július 18. előtt megszülnöm, mert akkor lesz nekem jó. Mondtam, hogy igyexem.KépKép
Mostanában annyira tyúk eszem van, hogy fel kell írnom mindent, mert egy másodperc alatt kimegy a fejemből.Kép

Védőnéni küldött vizelet vizsgálatra, mert látott benne valamit. De még nem mentem el, és nem is nagyon akarok. Mert most is meg vagyok fázva, és hüvelytablettát is használok, szóval nem sok jó eredményt tudnának kihozni belőle.

Nektek is kell pisimintát vinni mindig a végőnénihez?

Timi
hmmm

Süncsi!

Itt is meleg van és olvad. Kicsit aggódom is, hogy hogy megyünk így síelni két hét múlva.

Timi!
Remélem nem csak reggelit veszel. hanem egész napi ellátmányt!

Mucska!
Akkor 5 körül majd gondolok rátok!

Chello!
Szerintem könnyű megszokni, hogy nem dolgozol, én már azt nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet dolgozni. Bár mikor az első babát vártam és itthon voltam, akkor én egy kicsit unatkoztam, persze akkor még nem volt internetünk.

Panó
panó

Timi!

Minden alkalommal menni kell pisilni a védőnőnél!
Nem ijesztgetés, de inkább menj el, mert bajt is okozhat, ha nem kezelnek ki rendesen! Szerintem menj csak el! A babóca az első!

Örülök, hogy kajcsizol rendesen!
A feledékenység meg elmúlik nemsokára. Én is úgy voltam, hogy 1 valami kellett a boltból, auztán ott álltam, hogy mi a fenének jöttem...
PusziKép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Panó!

Köszi, minden drukk elkel! Kép

Chello!

Egyetértek Panóval az otthon lét ügyben!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Nekem azt mondta a védőnéni, hogy vigyem a pisit!Kép Anyósom mondta, hogy hoz nekem jó sok kémcsövet, és abban vihetem.KépKép

Panó!

Igyekszem enni rendszeresen, remélem,hogy kivitelezhető lesz! Ha még egy-két ilyen nap előfordul, mint a pénteki, hogy nem tudok enni, akkor azonnal megyek a főnökhöz, és elköszönök tőle. Most is alakul a dolog, mert már sokan vannak, és egyedül vagyok, és pisilni kell!Kép

Timi
hmmm

Ja, egyébként meséltem ezt az egész helyzetet a barátoknak, és van közöttük egy munkaügyis srác, aki teljesen kiakadt. Mondta, hogy ez durva, mert egyébként is, aki szgéppel dolgozik napi 8 órában, annak óránként 10 percet kell addni, hogy felállhasson, sétálhasson, pihentesse a szemét!Kép
hmmm

Timi!

A munkaügyis srácnak igaza van. A pisilés meg ebben a helyzetben nem kívánság műsor.
Az én husim meg nagyon lassan töltődik.... Ilyen, ha nincs az embernek kedve hozzá!
Mucska

Andi
Kép
mucska

KépKép

MIlyen husit csinálsz?

Timi
hmmm

Lanyok!Kép
Hogy lehet koran reggel ennyi hozzaszolas???KépNem piskota topik vagyunk,mi????

Nem olvastam meg el semmit,de megjottem az AFP-rol,masfel orat vartam,2x majdnem elajultam egyszer majdnem elhanytam magam,de vegul rendben lezajlott.Szornyu ez a nem-eves reggel,meg acsorgas a tomegben vervetelre varva...
Az en eredmenyem csutortokon lesz meg!
Zsuzsi,a te elmenyeid???
szoszi 16+1
szoszi

CSajok, úgy látszik én megfogtam az Isten lábát a vérvételekkel!Kép Meg is kaptam már emiatt a magamét egy lánytól, hogy ez milyen mocsok dolog, és csak a gyengeségemet mutatja....meg ilyenek. De nekem anyósom a vérellátóban dolgozik, megbeszél egy időpontot nekem az egyik kolléganőjével, aki a legjobban szúr szerinte (ő nem vesz tőlem vért, mert sajnál, nem akar megszúrniKép ), bemegyek, tárt karokkal várnak, lecsapolják a vérem, megetetnek, megitatnak, és csak utána engednek el.Kép De remélem Ti nem utáltok ezért!!!KépKép

A tp-m meg annyira megérett, hogy megyek a főnökhöz, és február végéig adok neki időt, hogy találjon valakit helyettem. Most telt be a pohár a hólyagommal együtt!!! Már a körzeti dokit is felhívtam (tehát már nem csak beszélek róla), és minden további nélkül ki fognak írni, nem lesz semmi gáz! Csak a főnöknek kell kitalálni valami súlyos problémát, hogy ne utáljon nagyon. Mert ugye a férjem még továbbra is itt dolgozik, szóval nem szabad méreggel elmenni.Kép Meg egyéként is rendes ember, csak néha kicsit bunkó!Kép

Timi
hmmm

Szia Lányok,
A 20.hét betöltése meghozta a vírust a torkomba.Este még csak egy ponton szúrt nyeléskor, reggel pedig a "se köpni, se nyelni"-szindróma.Orsi, nem tőled jött át ez a vírus?Most amúgy is mindenhol azt hallom, hogy nagyon terjed a számítógépeken keresztül a vírus...Elkezdtem a Bioparoxot, ezerrel a c-vitaminos gyümölcsök,meg mézes limonádé.Remélem, a láz és végtagfájdalom kimarad az életemből.

Zsuzsi,
én sem értem, miért van a többiekhez képest elcsúszva a gen.uh-m, persze, eleve már az AFP is csúszott egy kicsit.Ma sok minden kiderül délután a dokinál.És persze, hogy tudni akarjuk, Dóri vagy Máté sportol odabent!

Valamelyikőtök kérdezett a haskeményedésről.Nálam ez akár minden elfáradás nélkül jelentkezik, pl.ébredéskor, az ágyban is olyan kőkemény lett a hasam 1-2 percre, mintha egy addig plöttyedt labdát valaki iszonyú feszesre fújt volna.Persze, minél nagyobb a méh, ezt annál egyértelműbben lehet érezni.Most annyira besűrűsödtek, hogy rendes kislány módjára szedem a 3x1 magne-t.

Panó, hány évesek a gyerkőceid?Néztem a profilodban, de nem írtad, én meg csináltam magamnak egy (kézzel írott)súgótáblázatot,hogy könnyebben igazodjak el "köztetek",ilyen adat pl.gyerekek neve, kora...Jól emlékszem, hogy érdi vagy?Bár mindenki leírt magáról már sok mindent, az én agyamban sajnos már nagyon kevés dolog marad meg, ezért kell a súgó....

Kérlek benneteket, küldje el valaki Zsuzsa férjének honlapcímét!A férjemtől erdei utacskás, kunyhós festményt rendeltek, és ehhez mindig szüksége van egy fotóra, amire támaszkodhat.De pont nincs ilyen kép a gyűjteményünkben!Előre is köszi.
Chello,
kíváncsi vagyok, mennyire fogod élvezni az otthonlétet!És írd meg, milyennek találtad a terhestornát.Azt gondoltam, elkezdek valamit itthon mozogni, mert ülés közben mostmár rendszeresen úgy begörcsöl a jobboldali derekam, hogy alig bírok felállni és kiegyenesedni, ráadásul nincs olyan pozíció, amibe érezném, hogy ki tudom nyújtani azt az izmot.Szóval nem ártana egy kis átmozgatás,a fenekemet pedig muszáj leszek egy kicsit "beizmosítani",mert rettenetesnek látom, főleg, amikor terhesgatyákat próbálok.

Most lelövöm magam, mert a férjem fotót akar keresni a neten.
Szia mindenkinek,
tali nekem bármikor jó.

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!
http://www.gehring.hu/index2.html

Timi!
Ideje a táppénznek! Sertéscombot töltöttem be gombás sajtos töltikével+ krumplipüre, savanyú, piskóta!

Gyors befejezem a főzést és jövök levelezni!
Pusza Mucska

Andi
Kép
mucska

Bori!
Először is jobbulást neked!
Zsuzsa férjének honlapja:
http://www.gehring.hu/
Amúgy jó a memóriád, Érden lakunk, Peti 1998 márciusi, Rita 2001 júniusi.

Panó
panó

Bori!

Nekem is 20. hét betöltése után csinálták az uh-t, pedig volt időpontom egy héttel hamarabbra, de azt mondta a doki csaj, hogy még korai. Tehát nem vagy lemaradva semmiről és elkésve sem!

Puszi Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Nem voltam pár napig,és sokat írtatok,most nincs időm visszaolvasni,mert megyek ebédelni,de mindjárt visszatérek és végigolvaslak Benneteket.

Voltam AFP-n és a babám ezerrel mocorog, 20 centis!!!!Azt mondta a doki,hogy ez óriásbébi!Ja,nem találjátok ki,fiú-e vagy lány!És még mindig nem nagy a pocakom!
Most éhenhalok,mindjárt jövök,addig mindenkinek millió puszi!!!

Kinga
nyinike

Zsuzsi,
nem vesztem el, csak annyit írtok, hogy nehéz követni titeket, dolgoznom is kell. azért itt vagyok, minden rendben.
remélem, minden beteg meggyógyult!!! Orsi régen hallottam Rólad!!!
Sziasztok!
Góca

Szia Kinga! Góca!

Végre megvagytok!!!!!! Tessék már írni magatokról!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mai délelőttöm termése:

Miután egyedül voltam kollégáim töketlenkedése miatt, a férjem jött értem, és vitt el az orvoshoz. És most ennem kellene, megyek vadászni!Kép

Timi
hmmm

Sziasztok lányok!

Nem olvastam végig a topikot csütörtök óta, úgyhogy lesz mit bepótolnom. Kép
Én voltam felvételizni, nem mondom, hogy remekeltem, de ezen a héten meglesz az eredmény, legalább nem kell sokáig izgulni.
Aztán kiderült, hogy a váci kórházban áprilistól nem lehet apásan szülni, mert felújítják a szülőszobát és az ideiglenes helyre a Köjál nem engedi be az apukákat!!!! Hogy ezt hogy képzelik, holott törvény adta jogom, hogy bevihessem a férjem?! Még jó, hogy a szülő nőket nem tessékelik ki!
Na, jól kiakadtam. 2 hét múlva megyek dokihoz, megkérdem meddig lesz ez így és ha nem jöhet be a férjem akkor érzékeny búcsút veszünk egymástól. Jó lesz 16 hetesen orvost váltani...De ez nem egy olyan dolog, hogy , sebaj, majd legközelebb. Nekünk az apás szülés az nagyon fontos. Danit is így szültük. Kép
Mi is van még? Ja, Dani megint beteg...Komolyan mondom ilyen nincs! Náhás, mindene folyik, nyűgös, nem bírok vele...
Szóval tele a hócipőm.
Remélem ti mind jól vagytok??
Megpróbálom estig végigolvasni a topikot, hogy képben legyek, addig is millió puszi:
Bellana
bellana

Timi!

Kép
Jó étvágyat!

Mit mondott a főnök? Szóltál már neki?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bellana!

Már hiányoltunk! Már megnézetm az őszieket is, hogy írtál e oda!
Kép
Puszi Mucska!

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Mucska: köszi a tájékoztatást a kifogóról. Úgy láttam, hogy ez másnak is gondot okozott.

Chello: igen, a bhcg az 1,9 MOM. Érdekes azért, hogy a dokik különböző értékeket tekintenek jónak, vagy rossznak. A genetikus dokinő is azt mondta, hogy régen csak 40 éves kor felett végeztek vizsgálatokat, és egy 30-35 éves kismama még boldogan élte át a 9 hónapot, és nem görcsölt téves eredményeken.
A kórházban csinálja a dokid az uh-t, vagy magánban?
Jó tornázást!

Bori: én is ugyanilyen labdát érzek, függetlenül a fáradságtól. Volt, hogy éjjel ébredtem fel és ott volt a laszti. Ez a keményedés valami rossznak a jele? Lehet, hogy nekem a stressztől van, mivel csak csüt. óta érzem?!

Kinga: ez a baba tényleg nagy. Nekem a genetikai uh-n azt mondták, hogy egy 18 hetes magzat kb 10cm = CRL. Persze, ha a lábait is hozzáadjuk, akkor már lehet 20 is?

Bellana!

Milyenek az új gatyóid? Vagy még nincsenek készen?

Csicsóka
Csicsóka

Panó,
Nem is emlékeztem rá, hogy a kisfiad(nagyfiad)idősebb Daninál.A fotón nehéz az ilyet kivenni.Dani júliusi,szóval szinte egyidősek!Akkor velük biztosan hasonló "gondjaink" (és persze annál több örömeink) vannak.Ti most mentek iskolába,vagy ráhúztok egy évet?
Ő is várja a kistesó érkezését?Dani ölelgeti és csókolgatja a hasamat,hétvégén pedig vissza is üzent neki a Babus:akkorát rúgott Dani odatapasztott kezére, hogy én is világosan láttam a keze bemozdulását.
Te írtad egyszer, hogy el kell őt hozni délben az oviból?Szerintem ez elég rossz hozzáállás az ovi részéről.Dani pl. akkor is morog, hogy minek jöttem ilyen korán, amikor 4-re megyek érte,kicsit késve...
Köszi neked is a linket, megyek böngészni.

Süncsi,
Mozgalmas hétvégéd lehetett!Szép lettél a fodrász után?A meleget tartsd kérlek Nyugat-Európában, mert nem szeretem ilyenkor a plusz fokokat,hozzák a vírusveszélyt magukkal.

Pusszancs mindenkinek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Csicsóka, nekem a doki azt mondta a bHCG Mom-ra, hogy 3-ig jó, úgyhogy még az én 2,8-am is belefér. A csütörtöki uh a kórházban lesz, gondolom én is annyit fogok várni mint Te. Végül üres hólyaggal kellett menni, igaz?

Bellana, remélem megoldódik az Apás szülés és nem kell orvost váltanod ilyen későn.

Kinga, tessék gyorsabban enni és elárulni a baba nemét ha már tudod, olyan kíváncsi vagyok !!!

Panó, Mucska, Bori, szerintem élvezni fogom az itthonlétet csak legyen sok pénzem amit el tudok vásárolni. Kép Ma délelőtt elmentem a Corába megnézni a babacuccokat de még nem mertem vásárolni. Viszont vettem magamnak egy farmer ruhát 2500-ért, szerintem nagyon megérte. És a nagy pocimmal is bele fogok férni.
Terhestornán már voltam múlt héten és tetszett, jól megmozgatták mindenünket és már a légzést is gyakoroltuk amit majd a szülőágyon kell. Érdemes járni, én itthon egyedül nem tudnám csinálni.

Timi, én sajnos híztam a B6-tól, most szüneteltetem, csak akkor fogom megint szedni ha keményedik a pocim.

Mucska, nagyon jól hangzik a kaja amit főztél, küldhetnél egy kis kostolót !!

Pusza
Chello
chello

Na, itt vagyok! Ettem egy keveset, most meg majd ledőlök a székről!Kép
Főnöknek még nem szóltam, majd holnap, mert másik telephelyen van, ki kell menni hozzá.

Mondjatok már valami jó Kismama"betegséget", ami olyan hihető, és amitől nem tud dolgozni az ember!!! VAlamit ki kell találni, mert nem mondhatom neki, hogy azért mert nem megfelelő a körülmény, nem akarok balhét!!!

Én azért nem bánnék már egy kicsi pluszt! Kép Tegnap mentünk fel apósomhoz ebédelni. Kocsival mentünk, és én csak egy tavaszi kabátkát vettem fel. Persze jól aláöltöztem, pulcsi, polárfelső...Annyira jó érzés volt legalább arra a pár percre,hogy nem kellett bundában bóklászni. Én már nagyon várom a tavaszt!

Timi
hmmm

Chello!

Szerintem nem baj, hogy ha az ember hízik ettől- vagy attól, ami jó a babának!!!

Bár mostanában kicsit furcsán érzem magam, mikor tükörbe nézek, mert változik az alakom, és húznám be a hasam. Kép De mikor rágondolok, hogy KisBalázs odabenn lakozik, akkor meg kinyomom a pocim,hogy nagyobbnak látszodjon!Kép

Timi
hmmm

Csicsóka!

Kifogó ügyben azt hiszem a Zsuzsát idézgettem, mert amíg nem láttam, addig fogalmam sem volt, hogy mit takar!De a Tescoban van, így kiokosodtam!

Bori!

Én a párommal jártam így , hiába mutogattam a pocim nem érezte. Aztán valamelyik nap labdasportokat űzött. Mondtam, hogy mutassa meg a papának, hogy itt van, aztán akkorát rugott bele, hogy a párom is meglepődött.

Chello!

Küldenék szívesen, mert jól is sikerült. Jó bőven főztem. A piskótatekercs az elfogyott. Kedveskedni akartam a páromnak, erre jól kitoltam magammal. Leadta a rendelést, hogy milyen sütit kell sütnöm, ha kész a konyha. Csak ne tudna annyit enni sütiből.

Timi!

Mondd azt, hogy nagyon nagyon sokat kell menned wc-re és fáj a hasad. A doki pedig ezzel azt mondta, hogy pihenni kell, nehogy baj legyen. Csak valami egyszerűt mondj, annál hihetőbb! Kép
Pusza mindenkinek!

JA nem bírtam tovább és vettem egy bodyt és hozzá rugdalódzót. Inkább a mamának, mint a babának. Ezekben gyönyörködök!
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi, nem tudom mit kéne mondanod a főnöködnek, megpróbálhatnád az influenzát (de nem elkapni !) vagy mondhatnád, hogy veszélyeztetett vagy.

Nem a hízás zavar mert nem szeretném koplaltatni a babámat de kisebb iramban szeretnék hízni mert nem akarok a végére +30 kilóval rendelkezni. Amúgy is nehezen fogom viselni a nagy meleget.

Chello
chello

Mucska, mikor lesz kész a konyhátok? Mit csinálnak a mesterek? Én is úgy vásárolnék már a babának !!!

Pusza: Chello
chello

sziasztok!

Jaj, már megint mennyi szöveg Kép

Szöszi: drukk az AFP-hez, és pusszancs Alicenak.
Amúgy nálam a hét lefolyása pont fordított. Nekem a hétköznapok lassúak! Kép

Panó: vettem!

chello: a tali helye, amit csak teli gyomorral szabad megkuksolni:
http://free.x3.hu/marcello/index.html
Én a Magne B6 ezen áldásos hatását nem észleltem Kép

Csicsóka: lehet, hogy a baba buksija volt. A dokit kérdezd meg! Amúgy a vizsgálatnak nem szabadna fájnia!!!
kifogó: a baba fürdetése után avval veszed ki a kádból. Magyarul törülköző, csak nem frotír!

Lányok! A kukkolás nem szükséges akkor, ha a saját dokitok előtte UH-van megnéz, mert azon látszik, hogy zárt-e a méhszáj!!!

Bellana: jobbulást a nagylegénynek!
Amúgy ha nem Vác, akkor hova? Bár még ha váltani akarsz, akkor sem késtél le semmiről. Én is ezt tenném amúgy a helyedben!

Zsuzsi: nektek is nagy szurok! Kép

Mi jól vagyunk. Én is megyek enni!

Zsuzsa
zerko

Chello!

Talán 3 nap múlva kész is lesz. Új járólap, új csempe, festés! A végére biztos ki leszek akadva a nagy rumlitól és kosztól! De a párom be van zsongva és rá ken a babára mindent. Mintha annak már az első héten a konyha csempéje lenne a legfontosabb! Látszik, hogy lányra készülünk nem?

Szia Zsuzsa!
Hol csavarogtál délelőtt?

Pusza!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: sokfele. Turiban, a piacon, kozmetikai kellékes boltban, postán, és voltam megnézni egy 4 hónapos babót is Kép

Zsuzsa
zerko

ÉN is ilyesmi "pihenni kell, mert...." dologra gondoltam. Ez egyszerű, nem gondolják,hogy baj van a babával...Kép

Mucska!

Olyan jó kajákat főztök!!!Kép Nekem a férjem nem egy sütis, nekem kár megsütnöm akármit is, mert egy szetnél több sosem fogy el belőle. Ha sütök is, akkor elosztogatom anyósnak, apósnak, ide-oda.Kép

Chello!

Én már most nehezen viselem a lépcsőzést, teljesen rosszul vagoyk, mire felérek a negyedikre. Mi lesz velem nagy pocakkal? Most mire felérek, hányingerem lesz, nem kapok levegőt, és van, hogy a harmadikon meg kell állni, mert ott úgy érzem,hogy nem megy tovább... érdekes, hogy mennyire megváltozik az ember szervezete. Aki nem megy át ezen, az el sem tudja képzelni,hogy milyen lehet ez! Én imádok babát várni!Kép

Timi
hmmm

ZsuzsaKép
Szerintem szépen magyarázd meg a férjecskédnek, hogy panaszaid jogosak!Kép Láttam egy műsort, ott a kispapákra szereltek műpocakot és műmelleket, hogy átérezzék az állapotosság súlyát. Utána mindjárt pozitívabban álltak a dolgokhoz.Kép
A párom mindig azon kárörvend, hogy milyen jó lesz amikor a baba a hólyagomat fogja rugdalni én meg bepisilek. Dedós!Kép
A tali időpontja nekem jónak tűnik, kivéve, ha a kispapi pont akkor jön haza, de azt sajnos ennyivel előre nem tudom.Kép

SüncsiKép
Jó sűrű programod volt.Kép Az a magasszárú cipő nagyon csini, szakközépsuliban olyat kellett hordanunk gyakorlaton.Kép

ZsuzsiKép
Drukk az AFP-hez!Kép

SzösziKép
Remélem túlélted a vérvételt én két hét múlva megyek. Nekem nem hiányzik a kukucskálás, de a "programon" amit a védőnőtől kaptam, a 18. héten szerepel a nőgyogyó vizsgálat, gondolom az valami turkákást takar.Kép Alice-nak drukkolok/tam.Kép
Mujahid Zoli esett ki.(Remélem jól írtam a nevét.)

ChelloKép
A jót könnyű megszokni.Kép

TimiKép
Ha gondolod mehetünk együtt a talira. Busszal mennél? A párod nagyon ügyi!Kép
Pisimintát nekem is mindig vinnem kell.Kép
Mint már mondtam, mázlista vagy az anyósoddal.Kép Azért nem haragszom rád, hogy nekem végig kell ülni a sort.Kép

BoriKép
Gyógyulj meg!Kép

MucskaKép
E-mail-ben küldenél egy kis kóstolót? Nagyon jól hangzik, egészen megéheztem.Kép

KingaKép
Ne csigázz! Most kukacos vagy puncis?Kép

BellanaKép
Reménykedj, hogy sietnek a renoválással.Daninak ismét jobbulást. Szegény gyerek és szegény Te!Kép

Egcsi
14+2

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa, megkuksoltam a tali helyét, nagyon szimpi kaják vannak. Kép

Engem a doki mindig megvizsgál kézzel is az uh után, azt hittem akkor a méhszájamat nézi.

Mucska, 3 nap nem sok és milyen szépek lesztek utána. Kispapinak igaza van, később a baba mellet sokkal nehezebb megcsinálni. Hétvégén meg már megint főzhetsz, süthetsz finomakat!

Puszi,
Chello
chello

Ha ez a talihely az össznépi talira vonatkozik, akkor majd lehetne valakit megkérnem, hogy pl. itt és itt találkozzon velem? Mert ha eltévedek, akkor nekem annyi.Kép

Ha viszont ez nem az össznépi talira vonatkozott, akkor is megszeretnék kérni majd valakit, hogy találkozzon velem.KépKépKép

Timi
hmmm

Egcsi!

Te leszel a megmentőm!Kép

Busszal mennék szerintem, mert én nem vezeket fel Pestre! VAgyis odáig még menne, de aztán nem találnék oda sehová!Kép A metró és társai biztonságosabbak!Kép

Timi
hmmm

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?