Halihó!
Nem fogjátok elhinni, én is vagyok
Főleg olvasni....
De most nekiugrottam, és igenis írok! Reagálni mindenre bizti nem fogok, de igyekszem.
Juca:
nagyon sok egészséget és boldogságot a kismanónak, nagyon helyes, hatalmas haja van (mintha a fiamat látnám), nagyon sok örömet kívánunk hozzá! Tényleg, hogy fogjátok becézni? Kati, Kata, Katus?
Oriandy: hajrá! Remélem használnak a bogyók és mielőbb örülhetünk Nektek is!
Ex: Peti igazi kispasi, tényleg sokkal érettebbnek néz ki a koránál. A fotó beküldeni-való! Amúgy nekem sokkal, de sokkal vagányabb így rövid hajjal.
Benianya: szuper, hogy Benivel minden rendben van! Igazi megkönnyebbülés! Földön alvós kép király, én ezt elképzelni sem tudom....Örülök, hogy bejött Sümeg, én már annyiszor voltam ott, hogy már semmi extra. Viszont a szállót gyönyörűen megcsinálták, egy kis porfészek volt csak előtte....
Reni: szuper, hogy jó lett az eredmény. Peti kék szemeiért tuti odalesz mindenki (én is
). Lesz harc a csajok között érte
Állás?
Alziza: remélem minden rendben lesz! Csajos bulira irigy-irigy!
Marcy: nagyon csini kismama vagy, hatalmas pocakkal, de ahogy én néztem, azért tűnik nagynak, mert sehová máshova nem híztál! A szoba nagyon klassz lett, bár én elképzelni sem tudnám, hogy az öröknyüzsi kisfiam mellett hogy tudna egy pici törpe elaludni.
Picit magunkról: Bálint beszél ezerrel, néha már a "ragzást" is eltalálja, összerak három szavas mondatokat. Elért oda, hogy hozza a mesekönyvet, hogy "elmesélem", és akkor kifulladásig olvasni kell. Jelenleg az Öreg néne őzikéje, egy Thomasos mese és egy régi Pamperses Erdei akadályfutás c. versike a nyerő. Ahhoz képest, hogy egy hónapja még a képeket is alig volt türelme végignézni....
Vierához hasonlóan én is küzdök a pohárból ivással, leginkább magára borítja, nincs türelme. Kb. 1 hete a reggeli kakaóját bögréből kapja, akkor úgyis éhes, hátha...Mondjuk nagy előrelépésről még nem tudok beszámolni
Bilit most már tutira kihagyjuk, wc-ülőkén próbálkozunk. A bilin meg sem ül annyi ideig, amíg kéne....
Elkezdi hajtani, mint a kismotort és csúszkál vele a járólapon.. (mondjuk a bilimosás nem hiányzik). Általában szól, ha kakilt. ..A wc egyelőre érdekes, ha sikerül elcsípni a pisit, akkor téphet papírt és lehúzhatja. Van olyan is hogy mondja, hogy vécébe és rohan, de ilyenkor általában már pelusban van és nem sikerül.
Bölcsit szept. 15-én kezdjük
Kíváncsi vagyok, és nagyon remélem, hogy könnyen beszokik.
Eszik mindent, legyen gyümölcs, főtt kukorica csőről, leves, vagy főzelék. Ennek nagyon örülök, bölcsi szempontból egy gonddal kevesebb. Mi még használjuk az etetőszéket, bár egyre többször próbálkozik, hogy bent enne a nappaliban
(vajon kitől láthatta
) Benianya: én nem emelgetem, kb. két hónapja felmászik egyedül, beköti magát. Lefelé meg ugye egyszerűbb....
A gondom az, hogy újabban nem hajlandó egyedül enni. Sem a falatkákat (kenyér, sajt, stb., amúgy sem szívesen fog meg semmit, amitől a keze maszatos lesz...), sem a levest, főzeléket. Ami érdekes, tehát nagyvillával a felkockázott görögdinnyét, azt igen, de a megszokottat nem...
Túl vagyunk a kullancs és bárányhimlő oltáson.
Hiszti: na, az van, direkt asztalba fejemet ütős, hogy okom is legyen bőgni, na de ilyenkor irány a szobája, ott elő lehet adni a műsort az alvós állatkáknak, aztán, ha lehiggadt, kijöhet. (Egyelőre ez beválik, ált. 5 perc alatt lenyugszik...)
Még négy foga hiányzik, a hátső őrlők, bár most mintha jönnének....meg tudom nézni, na de nem vagyok fogorvos. Hagyja, hogy megmossam a fogát, mondjuk nincs nagyon más választása
Voltunk a Balcsiban, élvezte nagyon, a mélyvízben sem félt, hogy nem ér le a lába. Mutatott befelé és közölte, hogy arra, arra. Igaz, hogy már kék volt a szája széle....
Természetesen a férjem dolgozik látástól vakulásig, jobbára egyedül nevelem a gyereket
, de néha még így sem elég a pénz....én nem tudom, mások hogyan csinálják, ebből a szempontból nagyon várom, hogy végre dolgozzak, és normálisabb összeg érkezzen a számlára.
Na, ennyit rólunk. Keresek néhány képet, hogy még emlékezzetek Bálintra.
Pussz mindenkinek!