Új privát üzeneted érkezett!

Benianya!

Gratula az Uradnak! Ügyes!
Jó hétvégét Nektek! Mi sajna, nem nyaralunk az idén!!!!

Marcy!
Nem válaszoltam korábbi kérdésedre! Még 10-15 kilót szeretnék fogyni!

És nem tom ki kérdezte! :oops: De igen járok még tekercselésre, heti egyszer. Ott mérnek és le is vagyok döbbenve azon, hogy a derekam már most annyi centi, mint korábban 10 kilóval könnyebben volt! Kár, hogy a combomból nem megy ilyen gyorsan!

Reni
Kép
prenata

Petinél is hajnyírás volt!!!!

Kép

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, nem lett beteg Mesi. Este még lefekvéskor 38,0-ra felment a láza, kapott egy adag nurofent, de azóta semmi gond. Hangulat, étvágy, alvás, pelusba termelés minden teljesen normális.

Hm nyaralásra idén sem pályáztunk, csak Ritáékhoz megyünk nyaralni. Jut is eszembe, le kéne pontosítani a dolgokat!

Rita! Felhívhatlak holnap délelőtt?

Most én is egy szál fürdőruhában nyomom, mást már nem tudok magamon elviselni napközben. Szörnyű! Délután megyünk a szomszédba pancsizni, vettek azt a 3 méteres medencét, és már hívtak tegnap is, de Meske bizonytalan volt, így kihagytuk.

Ja, képzeljétek el, múlt hét keddtől jártam futni a szomszédasszonnyal, vasárnap már odáig jutottam, hogy lefutottam (izé, kocogtam) 1300 métert egyhuzamban, tök elégedett voltam magammal, erre kedden kb. 1000 méternél megrándult a térdem. Tegnap este már nem is mertem futni, még azóta is nyikorog a térdem, és fájogat is. Pedig olyan jó volt, hogy kicsit jobb erőben voltam, már izomlázam se volt, erre a térdem nem bírja. Franc! Kénytelen leszek itthon egyedül Rubint Rékára tornázni...

Reni! Fú, zajlik ám felétek is az élet! Nagyon drukkolok, hogy valami jó állás besikerüljön! Halkan jegyzem meg, nekem egy 90 ezres fizu is nagy örömet okozna, 2002-ben kaptam utoljára "rendes" fizetést, ami bruttó 52800 Ft volt. Ciki, de ez van! És Békés megyében se lehetnek nagy elvárásaim, de még Csongrádban sem!

Peti is nagyon aranyos nagyfiú már! Sajnálom, hogy pont a szülinapján mégy műtétre, de hidd el, neki még teljesen mindegy, melyik nap hagyod a mamára, és az is, hogy melyik nap kapja a szülinapi tortát! Most az a fontos, hogy a végére járjatok a dolgoknak, és helyrejöjj! (Mondom én, aki nem meri bevállalni a méhszájseb műtétet...)

Megyek, vár a mosogatás, főzés, teregetés, takarítás...

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Sziasztok!

Csak gyorsan Reninek: Fanni is meg van bolondulva alvásügyileg, Peti nem érez semmi rosszat, max.azt,hogy Te félsz valamitöl /feszült vagy belül, de ez természetes, de nem kell félned, nem lesz semmi baj!!! A szülinapjukról pedig Ök nem tudnak ,ahogy Gab is irta, sokkal jobb lesz utána már teljesne nyugodtan,felszabadultan ünnepelni!!!
Kitartás!!!
Vendég

Bocsi, továbbítok egy üzenetet!

[quote]K írta:edves Emberek!

Idén a termelőktől arcpirítóan alacsony áron akarják átvenni a kereskedők a meggyet. Sokan le sem szedik a fáról az egész éves munka gyümölcsét, mert nem éri meg.

Elhatároztuk, hogy segítünk a bajba jutott termelőkön és a kereskedőket kikerülve, közvetlenül vásárolunk tőlük. Így friss, remek ízű gyümölcsöt ehetünk, főzhetünk be, a termelők pedig bevételhez jutnak, mindenki jól jár.

Kérjük, hogy aki szintén vásárolna nagykörűi meggyet, 170 Ft/kg áron jöjjön szombaton a budapesti Komjádi Uszoda (II. kerület, Árpád fejedelem útja 8.) előtti piacra. A gyümölcsöt egy Peugeot Boxer típusú hűtőkocsiból árulják, reggel 8-tól, melyen a "Szövetség az Élő Tiszáért" felirat lesz látható.
>
A gazdák a meggyet a mi kedvünkért szedik le és hozzák Budapestre, ezért fontos, hogy el is tudják adni. Kérjük, hogy, ha teheti, ezt a levelet küldje tovább azoknak, akiket érdekelhet.

> Köszönjük a segítséget, találkozzunk szombaton, a piacon!

> Tisztelettel:
> Kajner Péter

> Szövetség az Élő Tiszáért
> 06-30-545-3140
> kajnerp@elotisza.hu
> skype:kajnerp
> http://www.elotisza.hu
>
>
> Ui..: Ez az első ilyen akciónk, de a jövőben szeretnénk megoldani a gazdák és fogyasztók közötti közvetlen kapcsolatteremtést, hogy jó minőségű, hazai
terméket vásárolhassunk. Akit érdekel ez a lehetőség (nem csak Budapesten!),
kérem, írjon.

Hulladék Munkaszövetség (HuMuSz)
Waste Reduction Alliance

1111 Budapest , Saru utca 11.
Hungary

tel/fax: (00 36) 1 386 2648
http://www.humusz.hu

'A rossz sikeréhez elég annyi, hogy a jók nem csinálnak semmit.' (Edmund
Burke)

Gabella

gabella

Sziasztok,

Benianya: elég egyszerű megoldanom a kajcsit :) . Marcinak, amikor reggel felkel, az az első, hogy memme (reggeli ezzel kilőve). Amikor Isti kel, akkor vele eszik müzlit.
8 óra fél 9-kor elindulunk és mindig van nálam vagy zsemle, vagy kifli és gyümölcs. Tízórai kipipálva. Ebédet anyukám készíti :oops: hétközben, hétvégén mindig én főzök. Ezzel az ebéd is megoldva. Du. mivel ilyen meleg van, ezért engedékenyebb vagyok és kaphat danoninot, de mostanában sokkal jobban rá van kattanva a sárgadinnyére. Este pedig ugyanaz, mint az ebéd, vagy ha mást kíván, akkor az.
Inni literszámra iszik, főleg amióta bodza van, de a víz is megy ugyanúgy, úgyhogy nem lesz probléma akkor sem, ha elfogy :) .

Reni: a kilátás tényleg elég siralmas, azért remélem összejön vmi jó állás, bár a pesti fizetéshez tényleg nem szabad viszonyítani... Nyilván neked is vannak elvárásaid, ha már egyszer ennyit tanultál, de arrafelé a lehetőségek eléggé beszűkültek. Drukkolok!!!
Én is ma akarom kitölteni a nyomtatványt és elvileg anyukám adja be a MÁK-ba. Én arra leszek kiváncsi, hogy most a TGYÁS-om mennyi lesz... na meg persze a GYED-em, mert annyira mondták, hogy ne vegyem ki a szabijaimat, akkor járok a legjobban és hogy több mint valószínű, hogy megkapom a maximumot most is. Kiváncsi leszek...
Petiről nagyon jó a kép, Marcinak talán ennél is rövidebb most a haja :) .

Dobok néhány játszóteres képet, ahogy ígértem.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Eni
marcy

Reni! Ha van egy kis időd, kukkants be ide! (Bocs, ha már ajánlottam!)

http://www.gazdagmami.hu/

Gabella

gabella

Sziasztok!

Elromlott a gépünk, szervízelték, nem tudtam jönni.

Reni: kitartást a munkakereséséhez. Remélem hamarosan sikerül valami elfogadhatót találni! Drukkolunk! Peti nagyon édes, és iszonyú kékek a szemei!

Marcy: látszik, hogy élvezi Marci a játszóterezést. Itt nálunk is délelőtt árnyékos a játszótér, de ma nem tudtunk kimenni, mert főznöm kellett. Délután meg irány a strand. KOrnél is mostanában délutánonkét 2-3 órákat alszik. Ez csuda jó, nagyon élvezem. Reggel is 8-9 magasságában kel, igaz majdnem fél 10 van, mire elalszik. Ha minden sikerül ma bejelentkezem 4D-s ultrahangra Veszprémbe. Kornéllal nem csináltattuk meg, kiváncsi vagyok.
Én kivettem a szabijaimat, Gyes-es papírokat én is a múlt héten adtam fel. Igaz én azért veszem ki, mert aztán tervezem a visszatérést az aktív nők sorába. Szeretnénk minél előbb családi házba menni, illetve amíg van munkahelyem visszatérek. Kornél ovis lesz, a pici bölcsis. 1 évesen. A szívem szakad meg, de ez van..

Gabella: nem unatkozol, látom. Kitartást! Nálatok gondolom jó hűvös a lakás. Mi a földszinten lakunk, de néha elviselhetetlen a meleg. De még bírom Igaz nekem majd az augusztus lesz rossz, nagy pocakkal...

Egyébként minden rendben van velünk. Vérszegény vagyok, de Kornélnál is rossz volt a vérképem így erre számítottam is. Szedem a Maltofer Fol-t, aztán majd alakulunk.

Lepihenek Kornél mellé.
Szép napot mindenkinek!

Anita

Kép

Kép
wawel

Reni!
Gusztustalan amit veled és a többi álláskeresővel csináltak!

Wawel!

Ne szomorkodj, a bölcsi miatt. Nálunk Kata 10 hónaposan Panna pedig 8 hónaposan ment bölcsibe és az első időszak betegségeit leszámítva minden gond nélkül jártak/járnak.
Panna annyira szereti a gondozónéniket, hogy most amikor a szabadság alatt benéztünk a bölcsibe 2 percig szótlanul, könnybe lábadt szemmel ölelte a kedvenc gondozónénijét annyira hiányzik neki.
Én pedig nem vagyok féltékeny hanem boldog, hogy a gyerekemet szerető gondozónők között tudom napközben.

Kép

Kép
katus73

Az időm kevés, de alkotok elég gyakran. Meg a blogon is szoktam néha életjelet adni magunkról...

Egy tök jó nyakláncot gyártottam ma!
Kép

Gabella

gabella

Sziasztok Lányok,

kicsit el voltam tűnve, zajlanak az események ugyanis.

Gabella,
csak most láttam, hogy hívni akartál, persze hívj bármikor.

Szóóóóóóval, az a helyzet, hogy úgy tűnik Kitti után másodiknak én is felállok a dobogóra: szerdán a sokadik vita, veszekedés után úgy döntöttünk Gusztival, hogy külön költözünk.
Már egy fél éve iszonyat pocsék minden és hiába próbálkoztam nem, hogy javult volna hanem még rosszabb lett napról napra minden.
Nem szeretném részletezni, de a lényeg, hogy a csütörtököm elég vacak volt, de most nagyjából úgy érzem magam, mint akiről egy mázsás követ vettek le.
Biztos, hogy nagyon nehéz lesz és lesznek majd idők, amikor nagyon magam alatt leszek, de pillanatnyilag úgy érzem, hogy mindhármunk érdekében ez volt a legjobb döntés.

Aztán az van még, hogy Pancsit felvették a bölcsibe szept. 1től (persze csak akkor ha én dolgozom), úgyhogy én is ráfekszem most a munkakeresésre. Igazából olyat szeretnék, ami a lakber-hez kötődik és csak ha minden kötél szakad akkor mennék vissza a bankba.

Hát velünk most ezek vannak.

meteor

sziasztok

Gabella
Ügyes vagy!

Marcy
Jók a képek nagyon! :lol:

Elköszönök,mert holnap elhúzunk a Balcsira.
és nem tudom este lesz e még időm írni!
1 hét múlva jövök!

Jók legyetek!
Vendég

Sziasztok.

Gyorsan elolvasom az irományokat, Tescoba kéne menni...de a férjem még sehol, Peti meg alszik. Őt meg csak nem hagyom itthon tökegyedül. :o

Colett, boldog szülinapot, ha eddig elmarad volna.

Marcy, néha már Peti is gatyeszban van itthon, én azt csinálom, hogy kb. egyóránként ráültetem a WC-re. De van olyan, hogy kinyitja a WC ajtaját, és csak abból jövök rá, hogy ő szeretne pisilni, hogy hallom, ahogyan kivágja az ajtót. :? Persze ez sem száz százalékos, de alakul a dolog. A mamáméknál is kisgatyó van csak rajta most, hogy nagy a meleg. De ha elindulunk valahova, akkor még pelus van.
A képek jók, látom a fiadnál is sláger a gyűrű. Peti is imádja...csak nálunk a "nagyokéra" kell feltenni, ilyen kicsit eddig most láttam először. :(

Bénianyu, ne aggódj, ahogy írtad, a megfelelő pillanatban majd Blani kérdez, te meg válaszolsz. A természetesség a lényeg, nálunk sincs állandóan mindenki tetőtől talpig ruhában. ;)
A mamák vs. Beni mondaton jót mosolyogtam.
A stérber uradnak gratula a kitűnő eredményhez!

Preni, azta, de jól kerestél, nekem most annak a fele a bérem. Mondjuk kezdőként vettek fel, azért annyira nem rossz. De a bruttó kilencven éjszakával együtt tényleg durva!
Hm, nem lehet, hogy Peti azt érzi, hogy te nem vagy jól? Úgy értem, kicsit ideges vagy a meló és a műtét miatt, és ő ezt szeretné kompenzálni?

Gab, jaj, de ismerős sztori...én anno nekikezdtem futni, jó is volt, de én a bokámat ficamítottam ki, el is ment a dologtól a kedvem.

Wawel, a vérszegénység legyen a legnagyobb gond!
Én július közepén megyek vérvételre...kíváncsi leszek, tegnap nem adhattam vért, mert alacsony volt a hemoglobin szintem. Eddig minden rendben volt, mondjuk egy ideje nem is érzem magam teljesen jól.

Meteor, válást sajnálom, de biztos így lesz jó nektek, neked.
Drukkolok, hogy minél előbb találj valami munkát!

Alziza, jó pihenést nektek!

Irigylek mindenkit, aki hosszabb időre bevállalja, hogy elmegy nyaralni. Mi még mindig a hosszú hétvégéknél tartunk, legközelebb (aug végén) Győrbe megyünk. Mondjuk azt Peti tuti élvezni fogja, állatkert, kacsaetetés, stb. Faházban leszünk, remélem, minden OK lesz.

Szép napot, jó pihenést mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

Meteor: Nagyon csodálkozva olvastam, amit történt veletek. Sajnálom így lett :( , de ti jobban tudjátok mi a legjobb mind hármatoknak. Nem lesz könnyű, de sok erőt kívánok nektek!

Bölcsőde: Képzeljetek, felvették Kevint XII. kerületi bölcsi. :P Boldog vagyok. :P Múlt héten utasítottak minket egyik magán bölcsi, már kezdtünk gondolkozni a munkaidőnk csökkentésről is. Ez a bölcsi munkahelyem melletti épületben van, úgyhogy napközben lehet, hogy picit tudok kukucskálni Kevint a kerítésből. :P
Nálunk a beszoktatás először itthon kezdődik, ide hozzánk jön gondozónéni és meglátja a családi szokásokat és utána bent kezdünk. Ott lesz mozgás szoba, sóbarlang, remélem a gondozónéni is aranyos lesz- bár ez lenne legfontosabb számunkra-.

Ma délelőtt jókat úsztunk hárman, most fiúk pihennek, nyugodt délutánom van.

Puszi Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Rita!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Mindig felnéztem azokra, akik be merik látni, hogy ez nem megy és mernek tovább lépni!!!!

Csajok!
Pesten voltam 2 napig! Nagyon király volt, nagyon feltöltödtem. Bár a derekam a sok gyaloglástól bemondta az unalmast. Olyan-olyan jóóóóóó volt! Péntek este bejártuk a belvárost, Váci utca, Nyugati, a Liszt Ferenc téren ücsörögtünk, utána otthon pezsiztünk! Igaz mozizni akartnk, de olyan kellemes este volt.
Munkahelyemen már készen voltak a papírjaim. Jóval több pénzt kapok, mint amire számítottam, így szombaton lelkiismeretfurdalás nélkül vettem egy pár cuccot. Egy bőr papucsot, két Triumph melltartót, 3 dolgozós csini blúzt, 2 szexi felsőt, 2 pizsamát, 1 válltáskát, 1 napszeműveget, két felsőt petinek. 25 ezerből kijött minden. Hihetetlen. A fehénemű kivételével mindent a Váci utcában a C und A-ban sikerült megvenni. Na, ez plussz feldobott, már mint a vásárlás. Mivel nekem (még) ingyen van a vonat, máskor is megérné felruccani vásárolni.
Jó volt a kollegákkal is találkozni. Pláne, hogy most már a Csalogány utcában dolgoznak. Azt a részt meg imádom!

Peti jól elvolt az apjával. Tegnap este, amikor melléfeküdtem, közölte velem: Reni el csihuhu és tolt le az ágyról! :shock:
Vettem neki egy pár aranyos fajátékot, de csak egyet adtam oda. A többit majd akkor, amikor haza jövök a kórházból!

Peti kapott egy pár cuccot az ameikás nagynénétől: Kép

Csütörtök este lefekvés előtt megjelent Peti a szobában egy bundáskenyérrel, amit a konyhapultról operált le:
Kép Kép Kép

Reni
Kép
prenata

Helló!

Meteor!

Sajnos én nem lepődtem meg. :cry: Kívánom, hogy minden jól alakuljon.

Hétvégén nagy móka volt nálunk. A gyerekszoba és a mi hálónk helyet cserélt, vettünk bútorokat, a nappaliba is, így ünnepélyesen közölhetem, hogy megszűnt a dobozszoba! :twisted:

Még egy nap fúrnivaló van, polc, képek, de már egész jól állunk. A gyerekszobába még hiányzik három kép, meg egy óra, de az van a legjobb készültségi fokban. Teszek fotókat, mert tulképp ez most az édes gyerekünk, bár mi ugye nem konyítunk a lakberhez, de nagyon igyekeztünk, és baromi sok melónk van benne.

Jövő héten teszek a nappaliról, meg a hálónkról is képeket. :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
és a csúszda végén a "becsapódásgátló" Kép :wink:

tjuca

Juca!

Nagyon tetszik!!! Ikeás? Szeretem az ilyen egyszerű, de nagyszerű dolgokat! Petinek is hasonló stílusú bútorjai vannak, csak azok sötétebbre vannap pácolva!

A múltkori Kinga képre még nem is írtam, hogy még mindig nagyon csábos a kisasszony! :lol:

Reni
Kép
prenata

Juca,
nekem is nagyon tetszik a szoba! Jó lett.

Tegnap megint próbáltunk beszélgetni Gusztival, de ismét csak oda sikerült jutnunk, hogy jobb lesz ez a szétköltözés, legalább ltisztázzuk magunkban a dolgokat.

meteor

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak egy kicsit sűrűek voltak a napjaim.

Juca: Csinik vagytok és a szoba is nagyon szuper lett! Lábaid, vérnyomásod hogy vannak? Pacával minden okés?

Gab: Ügyi Mesi a bilizéssel.

Colett: Boldog szülinapot! :P

Reni: Szerintem is a te feszültséged érzi Peti ezért olyan bújós. Nagyon csini lett, és még mindig gyönyörűek a szemei! Akkor most jól kielégíthetted a vásárlós és sétálós vágyaidat. Most nézem az utolsó képeket: hogy ez a fiú milyen nagyon huncut! :)

Marcy: Édes Marci és a barátnője is! Tényleg jó kis árnyékos a játszó.

Meteor: Sajnálom. Kívánom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjenek a dolgok, ha pedig nem helyrehozható a kapcsolat, akkor gyors és fájdalommentes elválást!

Hú csajok akkora vihar van itt, hogy szinte ki sem lehet látni az ablakon! Szakad az eső, dörög az ég, villámlik és fúj a szél rettenetesen. A főnököm most ért vissza, és útközben majdnem rádőlt egy fa!!! :shock: Remélem elviszik a tűzoltók mire mennünk kell, mert így nem lehet bejutni a városba.

nancsa

Sziasztok!

Katus: köszönöm a megnyugtató szavakat a bölcsivel kapcsolatban. Ha megszületik a Picur egyből be is íratom, aztán már csak az kell, hogy fel is vegyék.

Reni: gratula az új szerzeményekhez! Ügyes vagy, az én lelkemnek is néha jót tenne, de most nem ruházkodom, mert felesleges lenne... Majd ha megszültem! Vagy csak álmodozom? :lol:

Juca: szép a gyerekszoba. Mi is ilyen bútort terveztünk Kornélnak. Peti csinálja majd meg, de soha sem kapkodja el a dolgokat. A tároló dobozokat már vagy 2 éve megvettük, mikor Kornél született. Nagyon praktikus. Csak beleszórom a játékokat, s már rend is van. 5 percig...

Rita: szomorúan olvastam ami Veletek történt, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb döntést hozzátok majd meg! Nagyon sok erőt kívánok, és sok sikert a munkakereséshez.

Magvan a lánynevünk. Barbara. Peti szerette volna, de nekem is nagyon tetszik. Így aztán viszonylag hamar meglett a döntés. Kornél csak az utolsó héten dőlt el.

Hát ennyit mára, élvezem a lehülést, s most pihi!

Jó éjt!

Anita

Kép

Kép
wawel

Sziasztok!

Megjöttünk, szuper volt! :-) Majd írok bővebben holnap. Marcy, neked pedig küldök majd képeket. :-)

Kmammy, hurrá, gratulálok a bölcsihez! :-)

Wawel, megértem az aggodalmadat a bölcsivel kapcsolatban, de biztosan minden rendben lesz!:-) Szép neve lesz Kismanónak. :-)

Meteor, hú, nagyon meglepődtem a szétköltözésen. :shock: És ki megy, ki marad? Sok erőt kívánok Neked! A családod biztosan sokat fog segíteni. Remélem mihamarabb találsz munkahelyet!

Holnap jelentkezem, jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon ritkán jövök, de csak ilyen tíz óra tájékán nézek be a fórumra.
Nem azért mert nem érdekel, hanem csúszunk mindennel így nyáron.
Egész nap pancsi, ebéd, alvás, én közben végzem a dolgom, délután megint pancsi, utána pedig este van...

Szóval ég a pofámon a bőr, de megint csak átfutottam két oldalt.

Meteor:
Nagyon-nagyon sajnálom ami Veletek történik, de írtad, hogy nagy kő esett le a szívedről. Akkor egy kicsit talán meg is nyugodtál, hogy valamennyire rendeződik a helyzet. Mármint hogy át tudtál rajta lépni és továbbmenni. Persze, lesznek nehéz napok, de legalább a viták elmúlnak otthon és a pici mellett.
Lehet, hogy nem írtam valami bölcs és vígasztaló sorokat, de hálistennek velem még nem történt ilyen. Remélem így is marad.
Lényeg, hogy Pancsi jól érezze magát. Te pedig Belőle fogsz erőt meríteni.

Wawel:
Nekem is nagyon tetszik a Barbara név!!!!

GAb:
Írtam neked vissza az MSn-re, lehet, hogy nem olvastad.

Rólunk:
Szóval nem is hívtam ki a dokit, hanem másnap egy boltjárás közben bekukkantottam a rendelőbe és senki nemvolt. Szerencsém volt, úgyhogy meg is mutattam Noémi köldökét dokibának. Még szerencse! Azt mondta, hogy tényleg kezdődő köldöksérvnek néz ki, de azért konkrétan nem mondja rá, mert oldalra nem dudorodik ki neki, hanem csak előre. Kb. egy olyan ujjvégnyire, az utolsó ujjpercnyire..., vagy hogy írjam le. Lényeg, hogy most egy kis vattából golyót kell gyúrnom, azt bedugni a köldökébe és leragasztani. Az majd nem engedi neki kidudorodni. Állítólag. Egyébként azt mondta, hogy ez nem is jellemző, csak újszölött korban. kérdezte, hogy ha visszanyomom neki, akkor visszamegy-e, hát én mondtam, hogy még soha nem nyomtam vissza, mert nem merem.
Szóval lényeg, hogy ragasztani kell, a ragasztót a vattával 3 naponta cserélni. Legalább egy hónapig.
Egyébként mindent csinálhat vele, tehát fürödhet, strandolhat is.
Utána meglátjuk.
Ha tényleg sérv, akkor az 3-4 éves korára fog igazán kiderülni és akkor is csak akkor műthethő.
Egyébként a doki annyival is megnyugtatott, hogy ő le sem ragasztaná, mert annyira nem vészes, de tudja, hogy izgulós vagyok, akkor inkább ragasszunk és ha még eredményes is lesz, akkor meg örülünk.
Ma cseréltem neki a ragasztót, hát még semmit nem változott a helyzet.

Most még megyek egy kicsit pakolni a nappaliba.

Ja: képeket nézem ám!! Nagyon szupik. Tjuca! Állati jól néz ki Kinga szobája! Apám, hogy milyen rend uralkodik benne.
Mondjuk NOnónál sincs rumli, mert nem bent játszik, hanem a nappaliban. :lol:
zorán szobájával már nem dicsekednék, az övé viszont szeptember-októberben lesz felújítva, már meg van rendelve a bútor, csak augusztusban leáll a gyár.

Szóval minden gyerök nagyon okés. Lehet, hogy én is teszek fel egy-két képet róluk, csak megnézem Zorán, mert valamiért szólongat.

Ha nem jönnék, pussz mindenkinek!

Erika

Kép
viera

Kép
A gyerekek legyűrték Apát.

Kép
Együtt a tesók a pancsiban.

Kép
Nonó kukoricázik. Egyszerre két cső az adagja!!!

Kép
Nonó bohóckodik a sapijával.

Kép
Napozik a csajom.

Na, mára ennyi.
Pussz.

Erika

Kép
viera

Sziasztok!
Mi ia megjöttünk,szuper volt!!!!Sümeg csúúúúcs, a BAlcsi szintén. Ma ott is vihar volt,az utcsó pillanatban jöttünk ki,de azért apa még meglovagolta a tajtékzó hullámokat. :lol:

Rita! Nagyon szimpatikusak az öcsédék. Na, Blanka ugyanazon a hajóbegurulón, az algás részen taknyolt majdnem egy nagyot, ahol nemrég Guszti.

Remélem megoldjátok a dolgokat, mindketten ugyanannyira akarjátok és túl lesztek a mélyponton.Sajnálom,hogy pont ezen a szép nyáron kell lelkileg vivódni,az olyan rossz.

Én abszolút családpárti vagyok,de nekem úgy érzem könnyűdolgom van,mert nagyon bejön amilyen apa azuram és ezért jobban tolerálom, hgy társként,hősszerelmesként meg néha akár a taplóságig is elmerészkedik a benne lakozó szörny. De, ma kezet csókolt az autóban megköszönve ezt a csodás hétvégét.
Egyébként amellett, hogy családpárti vagyok, nem vagyok vaskalapos,ha válásról van szó és közben(egyébként ha jólértem még szósincs válásról!!!)jön egy másik pasi, a szerelem, a kaland-el kell fogadni,bele kell menni-pártiis vagyok, ha úgy hozza az élet-úgyhogy én bárhogy alakul megértelekés drukkolok!
Mivolt a szülőin?

Pil! kösz a Sedativ Pc tapasztalatot, valóban nagyon jó volt,mi csak nappal adtunk 2x1-et(közben bezséltem egy homeopata gyerekgyógyásszal,ésőajánlotta igy) és nem győztünk csodálkozni milyen csodás,édes, tündér kicsi fiunk van.
Nem nyugtatta,nem altatta, nem bágyasztotta le, ugyanúgy pörgött,táncolt,kiabált,de nem voltak heves hisztik és dühkitörések, megértett mindent, türelmesebb volt az evéseknél,annyira kezelhető volt,hogy öröm volt veleminden perc. Ma már nem adtam, be is hisztizett hazafelé, szegény Robi ki is volt: szakadó esőben hátul üvöltő gyerekkel-akit sehogyan sem tudtam elhallkitani,pedig minden igényét kielégitettük.Szóval az 1 hetes nyaralás alatt is alkalmazzuk az tuti.

Super képeink vannak,majd a héten teszek fel.

Viera! Mi van Nonó köldökével??

Képekjók,mindekinél örülök a jó hireknek!!!!

Preni nálad a bulizásért különösen!!!!Akkor Te most leszereltél? De hogy hgy most ésnem 1 év múlva?

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Múlt héten anyukáméknál voltunk a lányokkal, vasárnap jöttünk haza.
A férjem meg péntekre szabit vett ki, így már csütörtök estétől velünk tudott lenni. Nagyon jól éreztük magunkat a telken, a gyerekeknek kész Paradicsom, és nekem is sokkal könnyebb volt, főznöm nem kellett, szinte csak a lurkókkal foglalkoztam. Julcsika kész kis purdré lett, állandóan kint volt, nagyokat játszott, Hannus meg jókat aludt a diófa alatt, vagy a játszóállvány alatt játszott. Mikor Julcsit hintáztattam, akkor ő is mindig mellettünk volt a babakocsiban, élvezte, hogy énekelünk, olyan kis aranyos, már egyre jobban figyel, mosolyog, próbál játszani a játékaival.
Most is csak azért vagyunk a héten Pesten, mert holnap csípőszűrésre van időpontunk. Már várom a pénteket, szerintem újabb egy hetet lent töltünk. Itt a panelben iszonú meleg van, a lányok is szenvednek, szakad róluk a víz.

Marcy, nagyon csini kismama vagy, neked csak a hasad nőtt! Nekem ezt nem sikerült megvalósítani...
Marci meg kész nagyfiú! :)

Juca, remélem tesóka bent marad még egy ideig. Kitartást az uccsó hetekhez, nem lehet könnyű ebben a melegben... Nagyon szép lett a gyerekszoba, nekünk régi bútorok vannak a gyerekszobában, de ha egyszer lecseréljük, akkor én is hasonlót szeretnék. Már Hanni előtt azt terveztük, hogy túl sokáig nem lakunk ebben a lakásban, azért sem ruháztunk be nagyon új cuccokra a kisszobába.

Reni, nagyon helyes srác Petikéd! :) Remélem minden rendben lesz a szövettanon!

Meteor, én is döbbenten olvastam, amit írtál... Rögtön az jutott eszembe, hogy nem is olyan régen még tesóprojektet terveztél... Azért jó lenne, ha egyszer majd jó híreket írnál, hátha segít a külön költözés, lesz alkalmatok átgondolni, és aképp dönteni, hogy később nem bánjátok meg.

Viera, Julcsinak meg Hanninak is van egy pici köldöksérve, születésüktól fogva. Nem mondtak semmit, hogy szükség lenne ragasztásra, vagy műtétre. Gondolom olyan mértékű, hogy majd idővel magától rendbejön. Julcsinál elég volt a lágyéksérv műtét egy hónaposan... Tök rendesek voltak a gyerekdokik, mikor Hanni született, őt külön megvizsgálták, hogy nincs-e véletlenül neki is lágyéksérve, még emlékeztek Julcsira. Szerencsére nála teljesen rendben volt.

Bocsi, hogy nem írok mindenre, nincs most erőm még egyszer végigolvasni. Ma este egyedül csináltam a lurkókkal az esti műszakot, a férjem 9-re ért haza, későn kellett mennie egy ügyfélhez, szegény már ki is dőlt... Asszem követem a példáját. :) Még rakok fel pár anyuéknál készült képet.

Jó éjt!

Hanni mosoly :)
Kép

Séró :)
Kép

Csak lazán :)
Kép

Féltette az orrát a pipitől :)
Kép

Lizi kutyával
Kép

Bújnak a játékok alatt :)

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Ja, Viera!Most olvaslak!
Blaninak is volt pici korától köldöksérve, 1 éven át ragasztották-doki csinálta a Madarászban-de semmit sem használt.2évesen azt mondta, ne ragasszuk tovább, de csak 3 évesen műtik. Meg is műtötték,1 nap,2kor már ugrált(pedig szigorú fekvés),nagyon szép lett! Ne izgulj!

benianya
ákosbenianya

Méz!
Annyira édesek a képeken a lányok!!!Hogy ez a Hanna baba, hogy nőőő.És milyen Nő!!!!
Julcsi orrát már megcsipte? ÉÉÉÉdes!!!!!!!
Jobb is a kertesben, a gyerekenek mindenképp,neked meg nyugisabb.

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Mivel újfent nem tok aludni, így hát netezek egy kicsit, aztán megyek a szokásos hajnali vasalásomra, mosásomra. Nem is baj, mert jövőhét kedd éjszaka megyünk nyaralni és legalább elrakom azokat a rucikat, amiket addig már nem szeretném, ha felvennénk. Nincs kedvem újra kezdeni a mosás-vasalást.

Benia:
Most már tényleg nem izgulok!!! :( :( :( :shock:
Én nem akarok műtétet.
Nekem is azt mondta a doki, hogy általában lágyéksérvnél szokott előjönni, de Noéminek nem volt, úgyhogy nem tom, miért most vettük észre ezt, vagy miért most jött ki rajta.

Mézgombi:
Gyönyörűek a lányaid!!! Hannus teljesen olyan, mint Julcsi volt ekkorkában. Nem győzöm ezt szajkózni.
Ilyenkor olyan kedvem támad egy kisbabához, amikor látok egy ilyen gyönyörűséget. Az egyik ismerősömnek is most egy hetes a pici fia.
Ilyenkor mindig úgy vagyok, hogy nekem azonnal kell egy kisbaba, de csak úgy újszülöten, tehát terhességet kihagynám (császárt nem, mert nem volt vele gondom), és már itthon lennék a picivel.
Azért egy kb. 2-3 év múlva bepróbálkozok vele Apánál. :wink:

No, menek hajnali utamra....

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Nem is éretm hogy bírok még létezni,két hete kb.3 óra alvással vagyok el.De van hogy azt is két részletben.Futni se tudtam lemenni napok óta,mert vmelyik gyerek nyűgösködik,de gondolom a nagy meleg is közrejátszott.De az előbb voltam futni és annyira jól esett.

Tjuca:hú,nagyon klassz a szoba,én szivesen lennék gyerek Nálatok! :D .Nekem az a dobozos tároló irtóra bejött,bele vagyok esve!Légyszi ird már mega hálós tárolót mivel tettétek fel,nekem vagy fél éve itt áll,mert nem tudjuk felrakni.

Benianya:jajj hát ez szuper hogy bevált,látod nekem eszembe sem jutott Aminak adni,légyszi ird már meg hogy adtad Neki,mert mostanában nem lehet bírni Amival sem,annyira ..nem is tudom hogy írjam,visít mindenért.De szinte egész nap.Te is tegyél majd képet a nyaralásról!!

Viera:azta,nem semmi,két cső kukorica?Jó étvágya van a lányodnak!

Irigykedek mindenki nyaralására,majd 100 év múlva biztos mi is eljutunk. :D

Méz:hát sztem is szuper ha van kert,Ami is egész nap kint van(lenne),mondjuk a nagy melegben nem engedem ki csak kora délelőtt meg késő délután.Csajok cukik,Hanna óóóóóóóóóriási apukám!!!Petykát mellé tennénk sztem elveszne mellette! :D :D :D

Mi járunk a Dévényre,most heti kétszer,és kell is Neki a kettő,meg itthon csináljuk a TSMT tornát.Szereti csak a végére elfárad nagyon.meg én is :D :D

Vettünk végre egy nagy hűtőt(négy éve készülünk)tegnap jött meg.Közben 7végén beszart a mosógép,tegnap jött a szerelő és mondta hogy sajnos kuka!Nem éri megcsináltatni!!ÁÁÁÁÁÁ,férjem csak kicsit kapott szívinfarktust!Azt mondta tökmindegy milyet veszünk,ezek már 4-5 évre vannak kalibrálva csak!Szemetek a gyártók és rosszak a konstrukciók!A miénk 4 éves volt,Indesit,és felültöltős,amit utáltam.Most a netes böngészés alapján az Electrolux szimpi,de majd élőben kiderül.Azt mondta mindegy mit veszünk csak Indesitet nem szabad.Viszont egekig dicsért,milyen szép a mosószeradagolója a gépnek,Ő még ilyet négy éves gépnél nem is látott.Mondtam neki hogy tudja mi munkám van benne hogy így néz ki?3 nap súrolás és vagy 5 féle vegyszer.(a tiret volt a leghatásosabb) :lol: :lol:

Közben a fagyasztó-anyóséké,régi már,csak mi használjuk-nem kapcsol le soha,folyamatosan megy,de már nem éri megcsináltatni,most kieszünk mindent belőle aztán repül.Még jó hogy most fagyasztottam le 15 kiló epret.

Ja viszont a vaterán eladtam a régi hűtőmet két nap alatt. :D :D :D

Képzeljétek vettem egy utazóágyat a vaterán,még házhoz is hozták!!Kiszállt az apuka,majd anyuka a kislánnyal,és akkor néztem hogy jé,én ezt a kislányt ismerem. :lol: :lol: :lol: Fannika volt,menyasszony Fannija.Csak Neki nem jutott eszébe hogy én ugyanaz a Pilchard vagyok a vaterán. :D :D
De ha Fannit nem látom,akkor nem is jövünk rá,azért micsoda véletlenek vannak.

Én is dobok pár képet!
Kép

Kép

Kép

Kép

JA és Ami bilizik,tök hihetetlen,azt hittem sose akar majd ráülni,de ez a meleg jót tesz nekünk ilyen szempontból,egész nap kis ruhában van,bugyi nélkül akár,és igy csak odamegy ,és szól hogy anya:jött,jött!(a pisi)kérek törlőkendőt.

Vmelyik nap olyan cukit mondott:anya ,kérek tejet, fetyelem mint a cica.

Na jó,lőjjetek le.

KépKép

KépKép
pilchard

Halihóó!!!!

Jajj,Viera,tényleg ne gondolj rosszra, valóban semmiség az egész!Nem is irok máskor,ha igy megijesztelek. Egyébként nem is kötelező műteni, ez csak esztétikai hiba. Mi azért ragaszkodtunk hozzá a dokival,mert Blani nagyon mozgékony és féltünk, hgy az oviban hason kúszva beleakad valami éles tárgyba, botba, kőbe-mittomén- De egyébként sokkal szebb is igy, mint kidudorodva. Ja,és ami a lényeg, hogy a saját hasizma gyógyitja leghatékonyabban, de sajnos Blaninakmár tök szépen láthatóan erős volt a hasizma,mégis nagyon előredudorodott. Tényleg ne izgulj,annyira szuperek a gyerkők,gy fel sem veszik! blanit 11-kor műtötték és 2 kor már otthon az ágyon ugrált!!!!!!

Pil! Húú,micsoda találkozás Menasszonnyal!!!!!szuperek,hogy elis vitték!!!
Mosógépet sajnálom,valóban 4-5 évre tervezik.ÁÁÁ.

Sedativ PC: Reggel ébredéskor szopi után szopogatott el 1 tbl-t és ebéd után, vagy du.alvás után a másikat. Többet nem mertem adni-bár nagyon mondta a doki, hogy ez nem szedál, nem altat,nincs mellékhatása, nem lehet hozzászokni stb.-azért csak nem mertem többet. előtte 1 nappal már adtam,hogy mire utazunk tutira hasson.
Úgy is lehet,hogy 2-3 tbl-t összetörsz,felodod vizben és egész napeliszogatja a gyerek-de én úgy éreztem jobban felszivódik,ha elcuppogtatja a szájában.

Ami nagyon ügyes! Beni épp az előbb ült rá a bilire,de láthatóan még nem érdekli,pukkantott egyet,megdicsértük,de semmi.Azt hiszem elkezdem reggel, este én is ráültetni,mint Ti,hátha lesz alami,bár abszolút nem akarom sürgetni,csak többször mondja már hogy kaki,apisire is,de még soha nem sikerült előtte elcsipnem.

Juca! Valóban nagyon klassz lett a szoba. Akkor most amit néhány hónbapja felraktálés amire Meteor irt-azt a szobát mégis elcserélttek a ti hálótokkal? Ez a nagyobb szoba? Amásiknálúgy emlékszem irtad, hogy az ágynál van az ablak.Itt meg a csúszda mellett egy ajtó, de mintha azt nem használnátok! Nem semmi vagy ilyen nagy hassal, lábbal ennyi meló!!!!!!!!!A szőnyeget hogyan tettétek fel a falra?Nagyon praktikus!!!!!

Hi-hi-hi,képzeljétek nekünk a Blani régi szoptatós párnája van a csúszda végében,mert ott is már afal van,mint jucáéknál- és nagyon bevált!miket kitalálaz ember!!!
ez a szőnyeg nagypn,de nagyon tetszik!!!!!
És a dobozok is.I :lol: gy cakli ez a dobozos lépcsős tároló mennyibe került?

Van akit még kihagytam, majd a héten visszaolvasok. A nyaralóknak szép időt.

Ja, Kimike! a fiad , hogy birta az autóutat? Délutáni alvás? Babakocsit is vittetek?

Preni,mi van Peti hurutos köhögésével?

Ex,és Peti fülével? Beszéd?

azt hiszemén kezdek teljesen megnyugodni:Beni hosszú mondatokban bezsél, 3 napos emlékeit meséli. Nagyon meg vagyokelégedve.Apa azt mondta, Te Andi ez a gyerek sokkal többet tud és ért mint mi azt sejtjük. És igaza van,olyan dolgokat csinál, mond,és még humora is van, :wink: nem is akármilyen. Az autóban Rúzsa Magdit énekelt és egyszer mondta hogy Magdi, meg 1-2 szót a dalból, egyszerűen nem akartunk hinni a fülünknek. Mondja,hogy 5-mutatja is. Számol kettőig,mondja, hogy 2 autó van a kezében, énekli az erdő szélén házikót, mutogatja is, mondja,hogy ábccsd-atya ég és még csak 22 hónapos! Sosem gondoltam, hogy ez ilyen gyorsan beindul!!!!

Pil!!!Nagyon jó a Dévény és a TSMT együtt!!!!A Komjádiban voltatok felmérésen?????Tarts ki,hidd el nagyon megéri!!!!
Minket nagyon leszivott a 1,5 éves torna, nekünk naponta kellet az ittonit,DE duplán is csinálnám-látva most az eredményt!!!!!

benianya
ákosbenianya

Benianya, semmi gond nem volt az úton. Se sírás, de még nyűgösség sem. Énekeltünk, verseltünk, mesét mondtunk, aludt, sokszor megálltunk. A horvát pihenőknél vannak játszóterek, nem nagy szám, de egy hinta, csúszda mindenhol megtalálható. Pont elég. Más kisgyermekesek is ugyanezt mondták, szóval nem csak nekünk van ilyen szerencsénk. Ha nem unatkozik a gyerek, akkor nem hinném, hogy gond lenne. Ezek a gyerekek olyan alkalmazkodóak. Bátran el kell velük indulni mindenhová.
Vendég

Sziasztok!

Pil: Nagyon szépek a gyerköcök élöben is, és Peti milyen kis álombaba :!:

Meteor: Kitartás,nem tudok okosabbat irni :(

Juca: Nálunk is ilyenek a bútorok, 20% Brendon 80 % Ikea, imádom az Ikeát, nagyon praktikus!

Mi anyósnál partyztunk a hétvégén mert Fanni nagynénje leállamvizsgázott, másnap pedig az én nagybátyám névnapja volt itthon megtartva elöl a nagyiéknál,úgyhogy nem uncsiuztunk :)
Anyóssal tök jót dumcsiztunk.

Kézcsók nálunk is megvan , meg leesik egy egy virág is néha :lol:

Gyönyörek a gyerköcök!

Menek,indulunk csavarogni.

Fanni és a pofavágás fotózás alatt:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi most nincs időm reagálni, csak a nekem feltett kérdésekre.

Tárolót mennyezetbe fúrható kampóval tettük fel, barkácsboltokban, meg barkácsáruházakban lehet kapni. Az IKEA praktikusan megszüntette a konzolját ennek a tárolónak. Viszont ezek a tárolók két méretben kaphatóak, és a plafonos megoldás csak akkor jó, ha nem túl nagy a belmagasság, valamint ha hosszabb tárolótok van. Egyébként valami hosszabításban kell gondolkodni, mint madzag, vagy két rövid tároló...

A dobozos szekrény az IKEA Trofast rendszerének egyik tagja. Ez spéci 16900 volt dobozok nélkül, a dobozok, ha jól emlékszem a keskenyek 350 a közepesek 550 áron mentek. Ezt is felfúrtuk a falra, így akár rá is lehet mászni.

A komód, és felette a polc szintén két egység, csak a polcot úgy fúrtuk fel a falra, hogy egy szekrényt kapjunk. Azok, meg a kiságy feletti polc az RS-ből van, Claudia névre hallgatnak. A rácsos is anno az RS-ből jött, meg a konyhabútor, a csúszdás ágy a babaszoba.hu-ról. :twisted:

Ami még nagy találmány, az a karnis. OBI-ban kapható "moduláris" karnis. 60 centis rudakból lehet összerakni, Te döntöd el, hogy falra, plafonra akarod tenni, egyet vagy kettőt. Talán egy hangyányival drágább, mint a kész karnisok, de ilyet vettünk annak idején a Fiumei úti lakásba., és nagyon bejött. Az IKEA-s karnist (sínes) több olvasásra sem értettem, hogy mi hova kerül, meg a csipesz is olyan fura volt, valahogy nem néztem ki belőle, hogy megtartja a függönyt, jobban bízom ebben a hagyományos fa karika+ csipesz verzióban. :shock:

Tegnap megjött a zenélő forgó is. 3000 pénzért lőttem a babaszobán. Dobok egy képet:
Kép

Kicsit csajos, de ha Paca fiú lesz, akkor az IKEA-ban fillérekért beszerzek egy cápa, meg polip bandát, és ráapplikáljuk, úgyis a váz a lényeg. :wink:

Köszi bírom a strapát. Most a legújabb a lábgyíkom. A bőröm igen feszes, és nem tágul a lábamon. Erre pénteken este a hugom elkezdett sápogni, hogy úr Isten, megégettem a lábam, és észre sem vettem. Kiderült, hogy a bőr tarjagososdott ki, kicsit vörhenyes lett, olyan, mintha frankó kezdődő fekélyem lenne. Ma megyek a körzetihez TGYÁS ügyben, és megmutatom, mert tényleg nem szép, és nap végére éget, viszket, de ugye ilyenre már nem is adtam, hogy valami fáj, vagy viszket... :shock:

Amúgy érdekes, hogy a maga vizes groteszkségében megmaradt a lábam formája, és most már a combom közepéig dagad, de szinte egyenletesen. Tehát nekem nincs egy nagy düncs bokám, viszont a vádlim olyan tud lenni, mint Kofa combja.

Kép Kép

Paca fickándozik, mint hal a vízben, és a múltkori ctg-m is határon belül volt. Már csak bő egy hetet kell 2:1 kibírni, bár most nagyon optimista vagyok. :lol:

Puszi!

Amint tudok reagálok

ui: Méz! Mi két évet nyomtunk dobozok között, most esett be egy pénzmag, és cselekedni kellett... :lol: Szóval barátainktól kapzunk kölcsön, de csak úgy, ha ebből bútor lesz, most. Már ismernek minket :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
Egyébként nekünk az öreg bútorok is jók lettek volna, de nem voltak. Égen földön kerestem olyan gyerekszoba bútort, mint ami a mi gyerekkorunkban volt menő, hogy az alja szélesebb volt, és rá lehetett ülni, de ilyet ma már nem csinálnak. Meg úgy egyáltalán szerintem baromira nem praktikusak, vagy gyerekcentrikusak a bútorok, a Faktum pl. amellett, hogy igen drága ha gyerek lennék egyáltalán nem jönne be. Nincs bunki lehetőség, nincs rámolós szekrény stb.

Pil! A rend látszat. Arra való az ágy aljában a függöny, az a gyerekek csatatere. :lol: Nem vagyunk mi gyerekkínzók, akik este elvágólagos rendet követelünk meg.

Andi! a szőnyeget is felfúrtuk, más megoldás nem volt. :lol:

tjuca

Sziasztok!

Bocsi, rövid leszek!

Rita! Sajnálom, hogy ilyen a helyzet nálatok, bocsi, hogy a telefonban csak a nyaralós témát boncolgattam!

Juca! Irtó jó a szoba! Nagyon tetszik! A lábad nem tetszik, nagyon nem irigyellek ebben a melegben!

Menyasszon! Fanni nagyon jó pofákat tud vágni! Zabálnivaló!

Noiról nem is beszélve! Látom, neki is van jó étvágya, Mesi is enne egész nap! Mondjuk kukoricát még nem ettünk idén, ahogy dinnyét se...

Ami is nagyon vagány csaj, tetszik, ahogy pózol! És van nekünk is olyan sárga cumink a dm-ből, a miénken királylány van, a párja meg zöld és pillangós. Ennyi az össz cumi a házban, ha szétrágja, nem kap újat!

Méz! A te lányaid is nagyon édik! Hatalmas már Hannus tényleg! A kedvenc képem "Julcsi és a kiscsirke"! Meg kell zabálni! :)

Benianya. Na, neked vajon mit akartam? Bocsi!

Amandi, Veráska! Akkor talizunk a Balcsin?

Ja, a bili! Hát, az van, hogy hol akar bilizni, hol nem, de általában kér bugyikát, aztán meg szépen belepisil. De tudja, hogy fú, csücsüsz, bili, néha az első csurranás után vissza is tartja a biliig, de máskor meg csak néz, hogy folyik végig a lábán... Na mindegy, hosszú még a nyár!

Bocsi, megyek is, mert tényleg időhiányban szenvedek! És ma ráadásul 3 gyerekes vagyok, itt a kistesóm is...

Pusszanat, majd jelentkezem még valamikor!

Gabella

gabella

Üdv.

Viera, ne mentegetőzz, így nyáron mindenki el van foglalva, ahogy te is. Ez van...
Ha tehetném, én is este fórumoznék, de muszáj ilyenkor írnom, mert ha estére halasztanám, sose írnék, mert újabban kidőlök, mint egy fa. :?
Hallod, te nem vagy semmi. Én anno az első gyereksebészeti látogatáskor kérdeztem rá, mert éreztem egy borsónyi dudort Peti köldökénél, akkor mondták, hogy sérv, majd háromévesen térjünk rá vissza. Én azóta nem is néztem, hogy mi a helyzet ezzel. :o
A képek jók...hm, én még nem is próbáltam egész cső kukoricát adni a gyereknek...lehet, ideje volna.
Ha betartod a három évet, lehetünk egyszerre babások. ;)

Bénianyu, hidd el, vannak gyerekek, akik utálják az utazást, kocsikázást. Nekünk is van egy ismerősünk, ő közölte, hogyha a közelbe megyünk Skoda-talira, jönnek ők is, de 100 km-nél tovább nem merészkednek, mert a kislány egyszerűen nem preferálja az autókázást hoszabb távon.
Petivel nincs semmi gond, legalábbis remélem, tegnap voltunk torok-garatváladék mintavételen, holnap lesz eredmény.
Beszéd semmi, de egyre többet "gagyarászik", csak nem tudom, mint mond.

Gombi, megértem, hogy menekültök, nálunk az én szobámban 30 fok van, és a levegő sem mozdul meg, hiába van minden ajtó és ablak tárva-nyitva.
A képek egyszerűen szuperek, azt hiszem apukám Hannusért is odalenne!

Pil, én meg az elöltöltőset nem preferálom, mondjuk nem is férne. Egyébként szerintem az Indesittel nincs baj, én most Whirlpoolt nem vennék. A mostani az mondjuk, de a mostani konstrukciók tényleg nem a legjobbak. Én "vész esetére" Candyt néztem ki.
A mosószeradagoló nálam is mumus...Tiret? Na azt még nem próbáltam.
Figyi, a tatámék fagyasztójával pont ez volt, aztán a keresztapám rendelt valahonnan egy spéci szerkentyűt, ami arra szolgál, hogy -7,5 foknál beindítja a fagyasztót és hűti -12,5 fokig, majd kikapcsolja. És ez így megyen...
A képek nagyon jók, hihetetlen, hogy Peti mennyire hasonlít Amira.

Menyasszon, jók a fotók, a telefonos különösen csúcs!

Juca, ne aggódj, ha fiú lesz Paca, akkor értékelni fogja ő is a kicsi méhecskéket.

Na én is lépek, lassan le kéne fürcsiztetni a fiatalságot.

Végül egy kép, ahogy öcsém széke alatt alszik a fiatal úr.
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Apa ,meg Ami meg após elmentek a mosógépért. Petyka meg kidőlt,mert nemrég tornáztunk.
Jajj csajok,annyira örülök,úgy kiemelei a fejét a labdán a torna közben,majd legközelebb lefotózzuk.Annyira jó látni hogy meg tudja csinálni!

Benianya:köszi,akkor én is így fogom adni Aminak.Mi Fóton voltunk állapotfelmérésen,még szerencse hogy nem kellett pestre menni,nekünk az halál,így hogy nincs jogsim,és csak apa tud fuvarozni.De tök rendes a csaj,még alkalmazkodik is hozzánk,nekünk a reggel 8 a tuti időpont,mert úgy még peti beér melózni is.

Menyasszon:köszi,hát igen Petyka tényleg álombaba.
Csúcs ahogy Fanni pózol,mindig olyan jó képeket raksz róla.Nem is csoda hogy egyből felismertem.

Ex:hát végül is,két napi netes böngészés,közvéleménykutatás,és számos fórum olvasása után arra jutottam,kinek ez kinek az jön be.egekig szidnak és dicsérnek ugyanazt a márkát.Peti hány centi?irtó hosszúnak néz ki.
tiret szuper ,plusz hagyományos occsó vizkőoldó.persze nem eggyütt..muszály megmutiznom

Kép

Kép

jaj van egy kedvencem,csak nem emlékszem és lehet már mutattam,akkor bocsika
Kép

csak a háttérben nem kéne oda az a vmi

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!

Így jó?
Kép

Kofa
kofa

Üdv.

Pil, így már értem, a miénkből még nem jöttem rá, hogy hogy lehet kiszedni az adagolót...

A kép jó, köszi Kofa!

Ja, Peti úgy 92-94 centi lehet...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Méz!
Nagyon szépek a csajszik! Büszke lehetsz rájuk!

Viera!
Nono és Zorán nagyon hasonlítanak!!!!

Pil!
Petike egy tündér! És Ami egy manöken, ahogy pózol!!!!!!
Nekünk Lg 7kg mosógép van. Férjem hozta a házasságba. 7 éves, előltöltős, nagyon "dízájnos". Az idén volt benne fogaskerék cserélve by férjem által, de ezt leszámítva nagyon jól bírja, igaz anno 140 rúgó volt!

Benianyu!
Képek a nyaralásról?!!!!
Peti mostanában nem köhög! Kopp-kopp!!! Viszont extra hisztis a szemfogai miatt! Igaz ma szegényt jól megkínlasztottuk. Vendégek voltak és csak 3/4 10-kor tudtuk lefektetni.
Július 8.-al mondtam fel, amikor Peti tölti a 2-öt. A gyest alanyi jogon igényeltem meg. És amiatt, hogy a szabi úgysem jár csak a gyed 1. első évére, vissza nem megyek Pestre, na meg így rögtön munkába tudok állni, ha összejön valami. Gyes mellett is lehet regisztrálni a munkaügyi központba, ami azért célszerű, mert sok cég ( főleg közigazgatás) szívesen vesz fel munkanélkülit a támogatások miatt! Én meg örülnék egy kevesebb pénzű, de biztosabb állásnak!

Mennyasszony, Pil!
Jópofa lehetett a nagy találkozás!!! :lol:

Csütörtökön megyek megint állásinterjúra, tesztírásra. Egyelőre nem publikus, hogy hová. Bízok, mint mindig, mert egy naív picsa vagyok!!!!! Szorítsatok! 3 fordulós a dolog!

Na, megyek Apjuk jönne gépezni!

Reni
Kép
prenata

Preni! Kérésed számomra.......

A Sümegi vár az útról
Kép

A kis vármászó-hiheteten,de tök egyedül felment :lol: -más 4 évest cipeltek,büszkék is voltunk !
Kép

Lovagi aréna, játszótér, csárda a várból
Kép

A lovagi torna szuper 1 órásprogram volt
Kép

Lovasok
Kép Kép

Szálló a várból
Kép

Uszi Kép

Csipkerózsika

benianya
ákosbenianya

Csipkerózsika
Kép
Enyém a pasi ha királyfi lesz
Kép
.....De csak a sárkány maradt, az is jómár csak vigyen...
Kép

Bezzeg azuramnak...
Kép
Az én sorsom meg....
Kép

Lovaglás itthon:

Kép
Spenót és paprika
Kép Kép

ÉÉÉÉS!Rita!!!!Bemutatom Zamárdilegszedd baglyát,a Tiédet(jó nagyokat fosik a teraszra,alig lehet lemosni,ellenben biosz órát tarthatsz Panninak egércsontvázból,szőrből) :lol:

Kép

benianya
ákosbenianya

Preni! Drukk a melóhoz! :lol: Ügyi vagy a munkanélkülivel,ki kell használni mindent!!!

Ex!!!Hazalmas Petiiii! Drukk a vizsgálathoz!!!! :D

Kofa!!!Ezt úgy csináltad,hogy a szürke részeket oda-rámásoltad a törlendőre? Szupi! :roll:

Pil! Peti széééép,és nekem hasonlit igy csajszidra is!!!!!
:P
Fanni képek profik! :lol:
ügyi vagy ,Menasszony nagyon!!!Látom ő is jó húsban van,de szivet melengető,hogy paradicsomot fog(ugye?) a kezében!!!! :P

Gondolom nem csodálkoztok,hogy Beninek 3 cső kukorica,másnap meg fél dinnye az adagja.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. :shock: :? )

Juca! Fúúú, ez a láb! Remélem hamar begyógyul majd. Contratubex(vagy mi) a legjobb sebgyógyitókrém,de ha kifakad,lehet h körömvirágbalzsammal(nemkrémmel)kéne kenni,dea doki tutira jobbat irt fel,ami fertőtlenit is. ÁÁÁÁÁ,ezt apár napot már féllábon is...igaz?
Hajrááááá!!!!!!!Atya ég elfelejtettem, hogy mit tippeltem,pedig boritékoltam is,de nem találom,meg mintha Méz-re is fogadtunk volna, volt tábli is,azt hiszem -én vesztettem,mert fiút mondtam valaki hegyes pocijára,vagy az Marcy volt?Emlékszik valaki erre?
Annyian pocakosak,hogy nem tudom ki nem akarta tudni a babó nemét Jucáékon kivül.

benianya
ákosbenianya

Sziasztok,

Andi,
ezt a baglyot tényleg nálunk fényképezted? Jézus úr isten, akkor lesz mit takarítanom. Én még eddig nem találkoztam vele, nyár elején egy rigó lakott még a fán.

A szülői ma lesz ötkor, már izgulok kicsit, aztán indulunk Balcsira. Guszti levisz. Most kicsit olyan a viszony, mintha kedves ismerősök lennnk, akik együtt bérelnek lakást. Hát én ettől megőőőőőőőrüüüülök!

Miért ennyire hülyék a pasik? (mármint persze nem akarok überfeminista nyávogos picsának tűnni, aki szerint minden pasi gonosz meg rossz, mert nem jgy gondolom), csak most ez annyira idegsítő.

Költözés: a helyzet az, hogy ezt a lakást már áruljuk egy ideje és bár Guszti azt mondta, hogy maradjunk itt, én nem szeretnék. Az emlékek miatt sem, másrészt hosszú távon elég magas a fenntartási költsége. Mindenképp szeretnék itt a környéken maradni, hiszen bölcsi, játszótér, minde itt van, amit Panni már megszokott szeret. Egy kutyás ismerős pedig pont adja ki a lakásást egy utcával feljebb, ami 41nm csendesebb, mint ez, két szoba, délkeleti fekvés, 6 nm-es erkély, szóval jó lenne. Tehát úgy néz ki, hogy azt fogjuk kivenni, mert nem szeretném ha akkor kellene kapkodnom, amikor hirtelen mégis sikerül eladni a lakást. Sokat gondolkoztam rajta, hogy nem lesz e törés Panninak, hogy nem látja minden este az apját és még más hely is, de végül is bármikor találkozhatnak, tehát én ne akarok ilyen vasárnapi apuka szitut. Abba a lakásba pedig ha kell, akkor a kutya is jöhet. (a csajnak aki ott lakott szintén beagle-je van)

Tegnap ketten is voltak nézni a mienket, remélem most már tényleg meg is veszi valaki. Drukkoljatok!

Duma és értés: én is folyamatosan döbbenek, hogy mennyi mindent mosd/ért Panni. pl. elszámol 10ig, bár persze ez vicces, mert a hét meg a kilenc általában kimarad, de én inkább akkor lepődtem meg, amikor elmentünk egy autó mellett és a rendszámtáblára nézve mondta, hogy ez négyes, ez hetes. Ja és amikor nézett egy Thomasos könyvet, mutatta, hogy ez James ( a piros vonat), ez ötös.
Tegnap meg bebe tv-t nézett reggel (néha nyűgösen ébred és akkor bekapcsolom neki a reggeli kakaó mellé) és volt valami filmecske, amiben különböző formák keresték a helyüket és mondta, hogy ez háromszög, ez kör, ez csillag....imádom olyan édes.
Néha azért fárasztó, mert be nem áll a szája, folyton dumál folyton kérdez. Tegnap a kulcsmásolónál az öt perces másolás után ami alatt persze végig kellett mutogatni neki mindent a pasi tisztelettudóan megjegyezte, hogy asszonyom Önnek aztán nincs egyszerű dolga:))))

hát nálunk most nagyjából ennyik vannak.

Lányok mi ma indulunk Balcsira, ha már addig nem jönnék, akkor mindenkinek nagyon kellemes nyarat kívánok, jó nyaralást, jó élményeket, szüli és névnaposoknak előre is sok boldogságot.

Ha valaki jönne esetleg nyaralni és nem tudja a számom, akkor Gabinak és Benianyu Andinak is megvan, hívjatok, net közelben szerintem augusztus környékén leszek megint.
Vigyázzatok magatokra!

meteor

Benianya, szuper képek! A spenótos képre a férjem felkiáltott: Te jó ég! :lol: Persze tündéri. :wink: Szépek vagytok. :-) Te pedig extra csini. Na én egy darab ékszert, se sminket nem vittem magammal. :oops:

Teszek néhány tájképet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Meteor, jó nyaralást, kikapcsolódást, regenerálódást! Vigyázzatok magatokra!

Gabi, én tegnap is egész nap kukoricát, dinnyét, barackot, málnát ettem. Annyira, de annyira jólesik. Abszolút nem kívánom a meleg, nehéz ételeket.
Vendég

Sziasztok!

Benianya:jajj de jó képek!A spenótos nagyon király,ismerős,bár szerencsére már ennyire nem maszatol.(jut eszembe vmelyik nap epret evett,le is vetkőztettem hozzá,mindenét kikente,csak azért nem rakom fel mert csupisz rajta.)
Tényleg nagyon csinos vagy!!

Kofa!KÖSZI_KÖSZI!Na igen,ez így szuper lett.(Ha nagyon sok szabadidőd van--hahaha,jó vicc gondolom-adhatnál nekem is egy kis leckét fotózásból--Fuji-S5700.Új gép,és azt se tudom mit nézzek rajta.

Meteor!Jó nyaralást Nektek!!És drukk a lakáseladáshoz!

Preni:NAGYON SZORÍTOK CSÜtÖRtöKÖN!!

KépKép

KépKép
pilchard

Úgy kívánom én is a dinnyét,barackot,hegyeket tudnék belőlük megenni.Csak itt a faluban a zöldséges egy nagy nulla, Vácra meg nem tudok bemenni .Úgyhogy csak csorgatom a nyálam!

Tjuca:mit mondtak a lábadra?A contratubex tényleg nagyon jó krém!!
Most akkor Ti sem tudjátok a babó nemét vagy csak nem publikus?

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Benia: örülök, hogy ilyen jól éreztétek Magatokat! Sümeg valóban nagyon jó kis hely. Hozzánk közel van, át szoktunk ugrani, imádjuk.

Kimike: csodás hely! Gyönyörűek a képek!

Én gyorsan dobtam össze desszertnek egy kis gyümölcsrizst. Szintén odavagyok az idény gyümölcsökért. De Kornél nem igazán eszi őket, ezért cselhez folyamodtam, kiváncsi vagyok így megeszi-e.

Néhány képet én is dobok fel igaz nem mindegyik a legfrissebb, de ez a lustaságomnak köszönhető.

Még anno Kalandvárosban:

Kép

Kép

Dédinél:

Kép

Porszívózom:

Kép

Kép

Meteor: Nektek kellemes pihenést!

Anita

Kép

Kép
wawel

Ezt 3 perce lőttem !!

Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Wawel, látom Kornél is nagyon szorgalmasan tud porszívózni. :lol: Jó lenne, ha ez a tulajdonsága megmaradna, ugye? :wink:

Pil, nagyon szép a kicsi fiad.

Körkérdés: mikor fekszik este a gyerkőc? Milán 2 év után most már nem hajlandó este 8-kor aludni. 9-kor vagy annál is később fekszik. :evil: Ha valaki tud jó ötletet, hogy lehetne ezt visszaállítani, azt hálásan köszönöm!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?