Hali Csajok!
Csak röviden, mert hulla vagyok...
Péntek hajnalra (4kor) nagyfiam el kezdett köhögni... aztán lett felhangja is (1/2 5)... majd felébredt, bekábitóztam... 7-re kezdett normálisan köhögni. Tegnap meg szó szerint folyamatosan folyt az orra, ma már ahhoz képest semmi, csak... tiszta seb a kis nózija
Viszont már életvidám, egész du a kockásfülü jelmezben rohangált
. Ennyire elementáris takonykorral ritkán találkozik az ember lánya... és még láza sem volt...
Lányon még semmi jel, remélem nem kapja el, nem szívesen mennék el betegkölök mellöl... Viszont önagysága némasági fogadalmat tett vagymi? Nem beszél, csak bologat vagy rázza a fejét, vagy kemény meló árán két szó... Süs fel nap, békakirály papucsa meg a többi nóta gyönyörüen megy... ja és édes mosoly, mikor már felrobbanok, hogy nem mondja mit akar, csak mutogat... Ötlet??
Toffi, ez a vörös nagyestélyi naon jól hangzik
én most egy selyemszatén hálóeggyüttesbe készülök beleöszülni
mármint a megvarrásába, jó lenne már ezen a pihin felavatni
Elli, szupi rucid volt
Én bizony királylány voltam, erzsébetgallérral, fiderfodorral, rengeteg gyönggyel, 58 kilóval... októberben lesz 10 éve...
Gombóc
pasik édesek! Te se jössz mostanában sürün
...
Ágy: én otthagytam biztonságból, hátha kell (cirkuszt nem akartam az elalváskörül), de nem kellett... így egy pár nap múlva szétszedtük.
Maci, wc-s mesét itt is olvastam vmelyik topikban... Nálunk a kaka(pisi)-játszóra megy a cucc, hintázni, csúszdázni, meg persze apa-anya-mami-papi produktjával jáccani.
Zsófi már szinte csak a kakit rakja a bugyorba, pedig már párszor sikerült a wcbe is. Eröltetni nem eröltetem, remélem eccercsak meggondolja a dolgot. (persze finom zsarolás néha megy, mikor este nem akar pelust felvenni - majd, ha már nem kell sose, nem kell este sem - meg mikor kidobom a szemetesbe - nagyon sajnálom, hogy nem a jáccón köt ki
) de nem ezt hallja állandóan.
Remélem Roni jobban van már!
Na menek, mert ezer dolgom van, csütörtökön indulunk, hétfön jövünk, keddtöl péntekig pedig már suli lesz... de ezen majd akkor ráérek szenvedni
Pusssz
Zsófi
ui.: mégse lett olyan rövid, viszont 3 részletben írtam...
Betegeskedöinknek gyors gyógyulást!!