Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy tűnik, mejavult a netünk, remélem most már így marad!!

Képek nagyn édik, mind megnéztem, beteg gyerkőcöknek jobbulást, most csak bejelentkeztem, majd írok, ha tudok

jó éjt
Andi
psandi

LESZTER, A SVÁBHEGYI KIVIZSGÁLÁS MINDEN ELEMÉT MEG TUDJÁK CSINÁLNI PL. A HEIM PÁLBAN AMBULÁNSAN.S
sofka

Miszike
Van nem ingyenes könyvem is, másolokKép

Hányinger és fogyasztott étel megkönnyebbülést okozó kihányása, böfögés. Gyomorpuffadás.A nyelv hátsó harmada lepedékes.
Nux Vomica 5 ch 5 golyó

Hányinger reggeli étkezés előtt, ételek látványára vagy szaguktól.Savanyú kívánása. Étkezés utáni hányások. Dohányfüstöt nem viseli el. Ürességérzés a gyomorban ami étk.után sem csill.
Sepia 9CH napi 2x5 golyó.

Hányinger és hányás erős szédüléssel .Rosszabodás erős szagoktól(dohány) ás álmatlanságtól.Javulás meleg hatására.
Cocculus Indicus 9ch nap 2x5 golyó

Folyamatosan fennálló hányinger gyakor hányással. Sápadt, kékes arc, karikás szemek. Vérnyom.csökkenésre való hajlam, fokozott emésztőnedvtermelés, nyálfolyás, szomj.érzet hiánya.Rosszabbodás mozgástól.A nyelv tiszta és nedves marad.
Ipeca 9ch 5golyó a hányinger jelentkezésekor

Sápadtság hideg verejtékezéssel, szívdobogás, szédülés,fenyegető ájulás érzése, nyálfolyás hányinger, hányás. Rosszabbodás: mozgás, meleg. Javulás: szabad levegő, csukott szem.
Tabacu, 9ch 2x5 golyó

Remélem, valamelyik segít rajtad!Kép
Na, erre futotta, ha lehet még jövök.
pusza
e
ellimami

Sziasztok
Tegnap voltunk kölyöknézőben. Szegény mama 12 kilót fogyott a szopitól, súlyának 1/3-át elvesztette, tiszta sovi, de szoptat, minden kaját tejjé alakít. Nagyon édesekKép
5 kiskutya van, az egyik a falnál fexik és hátulról próbálkozikKép
Kép
pusza
e
ellimami

UrszilaKép

Hát kicsit sötétebb, mint gondoltam, de nem rosszKép

NorkaKép
Sztem is nappal próbálkozz először, és ha az már megy, jöhet az éjszaka. Nekem Dorka nem volt kimászós fajta, így 3 éves korig volt kiságyban. Aztán meg könnyen átálltKép Neked tudom, hogy kell a kiságy a picinek, de ha nem megy, akkor nem tudtok kölcsönkérni egy másik ágyat?

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Voltunk a Tescoban vásárolni, tök nagy leértékelések vannak, olyan tuti kord kabátot vettem a Daninak 1250 Ft-ért!! A rosszabb hír, hogy úgy begörcsölt a hasam, hogy nem bírtam felegyenesedni, eléggé megijedtem, de szerencsér úgy 1 perc alatt elmúlt. Azért remélem többször nem lesz ilyen!

Norka
szerintem várjatok egy kicsit, és utána csak a du-i alvással próbálkozzatok, ha az már stabil, mehet éjszakára is. Mi is ebben a hónapban megvesszük az új ágyat Daninak, nem tudom, hogy fogja fogadni, de ápr. végéig talán beleszokik.

Dani első 4 szavas mondata: Róka nem megy sajnos Kép (elvitte a róka az egyszervolt.hu-ról)

Andi
psandi

sziasztok,

Norka és többiek,
apával hetek óta arról bszélgetünk, hogyan is fogjuk a kiságyat nagyágyra lecserélni,milyen mesét találunk ki hozzá , együtt szereljük-e össze Petrával vagy sem, összekössük-e a festéssel vagy sem??!?!? Szóval tudom baromira nem lehet egyszerű dolog. eddig én is nagyon sok pozitiv példát olvastam itt, de Norka Te megrémitesz. Kép Apa totál bizik benne, hogy simán fog menni, ha a kiságyat úgy elrakjuk ,hogyne is lássa és az újat meg együtt szereljük össze. Egy kiccsit az is megrémit ,hogy ő ennyire 100 %-an bizik a nagyágy sikerében. Kép
lányok,
nem lehet hogy könnyebb lenne a manóknak megszokni az új ágyat,ha a régi nincs ott a közelben látható helyen?!?!?!?!?
Ha nagy lesz a sikertelenség, már mondtam apának veszünk inkább még1 kiságyat. Kép Kép Kép

Miszike,
küldöm a bogyókat. az Elli féle leirásból alapján be tudom azonositani a Sepia van nekem. Kép

Réka,
remélem Dani jobban van már. drukkok mennek! Kép

pussz
kidőlök
Évi
Évi24

Sziasztok!

koszi a soksok hozzaszolast agy ugyben! Kép Azota zavartalan az alvas...a racsosagyban...
Evi
Ne remulgess itt nekem Kép Jazinak nem az aggyal volt baja, o valasztotta tobbszor is,hogy abba szeretne aludni.Egyszeruen o egy ilyen alkat.Jobban szereti a kuckot, bezartsagot ezexerint.Ha be van zarva, hangja sincs, pedig mar siman ki is tudna maszni belole szerintem...szoval bizzal csak a csajsziban! Kép

Korom
Eszrevetlenul lejott,de csak a felso reteg szerencsere! Orulok,hogy nem vittem vele dokihoz, halas vagyok a soksok segitsegert!

TALI
Lanyok! Szegyen, gyalazat,de meg mindig nem gyartotta le Apa az utvonalat.Holnap reggel ide ultetem a gep ele es korbaccsal allok folotte mig meg nem teszi! Kép

Auchanban oriasi learazasok vannak, erdemes megnezni.100% pamut bodykat vettunk ma 450Ft.ert.

Jo ejt!
Norka (22+4)
norkini

Sziasztok,

a változatosság kedvéért most Malacka betegKép.

Évi,
nálunk az vált be, hogy kb. félidőben megkapta Dávid az új ágyát, kellő felvezetéssel, nagyfiúknak ilyen van, stb, (de nem szabad túlzásba esni, mert akkor könnyen játszma lehet belőleKép). Mi teljesen elpakoltuk a kiságyat, ne is lássa, felejtse el, mire jön a kistesó. Nem mondom, hogy nem izgultunk az első éjjel, szerencsére semmi gond nem volt, ugyanazok a plüssállatkák voltak bent, ugyanaz a falvédő volt körülötte, mint a kiságy körül. És amit nagyon élvezett a kölkönc: mellé tudtunk feküdni mesélés közbenKép.

Kakukk,
kitartás!Kép Sajnos hízni ugyanolyan nehéz, mint fogyniKép. Nekem a Béres csepp segített (régi szép idők, mikor híznom kellett....Kép), és rengeteg chipset ettem, a mai napig kiver a víz már az illatától is, annyira megutáltam.

puszka,

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

SziasztokKép

Mindjárt megfagyok. Elvittük Szandit a suliba, visszafelé is siettem, mégis átfagytam. Hazafelé már Zsombi is ordított, remélem, nem megy a torkára...

Urszila
Dunsztom sincs, hogyan tudod Jlkát leszoktatni. Nálunk tápi van, de csak este kéri (1x).

Kaska
Te büszkeKép

Réka
Hogy vagytok????
Kell még drukk? Mert akkor megy!!!

Nelli
Én Szandim 7,5 éves és 28 kilóKép. Nem kövér, de azért néha rá kell szólni, hogy húzza be a hasátKép
Hajad biztosan jóKép

Norka
Nem megy mindenkinél simán az átszoktatás... Próbálkozzatok még (lehet, a rácsost addig el kellene tenni?)

Manócs
Megint elmegy Apa? Én belepusztulnék...
Gyerek mellett előszobát festeni??? Enyémektől tuti, hogy nem lehetne.
Esküvői részletek: egyelőre dátum sincs, enyém Apa elég kezdő ezen a téren, azt kérdezte, hogy "azt is nekünk kell megmondani?"KépKép Szóval részletek még nincsenek.
Ruha: fogalmam sincs, melyikbe kell belefogyni, de valami szépet szeretnék és ha lehet, nem fehéret (és nem kosztümöt)

Andi
Gratula az első négyszavas mondathozKép Tök jól hangzikKép

Zulu
Jobbulást Dávidnak!
Bárcsak én is utálnám a chipsetKép

Anyukámmal felküldettem a születési anyakönyvi kivonatomat (mert még az sincs nálunkKép), pénteken kaptam meg, kivettem a borítékból és elkezdtem bőgni. Olyan kis rongyos papírKép

És kész van az első költségvetésünk (vagy miKép), ma egyeztet Apa, hogy mikor mehet érte. Az oldalam kilyukad, hogy mennyi...

Asszem Zsombi kipakolta Szandi sulis fiókját, nagyon megy a szó-szó-mi-mi Kép Úgyhogy mentem.
PusziKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Sajnos már megint nem tudok írni, ágynyugalomra vagyok "ítélve", szombaton eléggé véreztem kb. 1 percig, éjszaka kicsit görcsöltem, azóta semmi. Ez most nem olyan barnázós volt, mint pár hete, hanem rendesen vér Kép. Holnap megyek dokihoz, remélem a két hete 12 mm-es apróság azóta nőtt és jól van. Szerintetek lehet a székrekedés miatt a vérzés? Múlt héten eléggé kínlódtam, lehet, hogy megerőltettem magam?!?
Eddig azért nem tudtam jönni (bár látom nem hiányoltatok), mert nagyon hányingerem volt, bocsánat, ha nem dolgoztam vagy Levivel voltam akkor fekve vegetáltam.
Levi jól van, már 2 hete jár bölcsibe és nem beteg (kopp-kopp-kopp).

Bocs, hogy önzőztem, megyek vissza feküdni.
Pusza, Virág (9+5) és Levi
virga

Gratulálok a megszületett apróságokhoz Kép!
virga

VirágKép
Sajnállak, hogy ilyen kellemetlen dolgok miatt kell aggódnod (vérzés)Kép Pihenj nagyon sokat, vigyázz magatokra.
Próbálj olyan kajákat enni, ami hajt pl. szilva lekvár.

ZuluKép
Jobbulást a gyerkőcnekKép
Chips utálatKép Az jó.
Én a csokit szeretném utálni, de nem megyKép

Domcsi és Dorka is ma 3/4 6-kor kelt. Elmentünk egészséges rendelésre. Erre hazafele bealudt a kocsiban, és levetkőztettem, de nem ébredt fel. Olyan édes voltKép Csak álmában moslygott, ahogy betettem a kiságybaKép

AndiKép
4 szavas mondat nem semmiKép
Én már az anyával is kiegyeznékKép

Lassagne-t csináltam, megyek megdézsmálom, mert nem reggeliztemKép

Szép napotKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Toffi,
sztem varrass rucit, én is azt tettem, már terhes is voltam ugye...Én vettem az anyagot, sőt, én is terveztem. A ruhám anyagából volt a férjem nyakkendője...
Várj, keresek képet...
Ezen mi nem látszunk olyan jól, de a ruhám igen: egy ujjatlan hátul zippzáros sima szaténruha, fölötte meg az a csipkelepel vagy mi.Kép
Kép
Mondjuk én az első esküvőmön is kiskosztünmen voltam, de én vagyok 1000-ből az az egy csaj, aki soha nem akart "királylány" lenni (már a farsangon semKép)
Mondjuk te ennél kicsit szexisebbre is veheted a fazont, sztem még a jelenlegi kilóid is simán elbírják...Kép
Jó tervezgetést, szuper, hogy előkerestem neked ezt a képet, megint végigmazsoláztam a lánybúcsú meg a esküvői buli képeit...olyan jó visszaemlékezni rá!Kép
Emiatt most nincs időm mást írni, bocs csajokKép
pusza
e
ellimami

Csak gyorsan, megyek én is pihenni.
Esküvő jó volt. Roni is élvezte, kivéve a templomi részt ("kiszáll, kiszáll", persze a sor közepéről nem tudtunk kimenni vele). Ebéd után aludt egy keveset, este nagyobbakat megszégyenítve 11-ig bírta. Lufizott, gyerekekkel rohangált, folyamatosan evett, forgott körbe-körbe, táncolt...
Már szombaton este folyt kicsit az orra, vasárnapra lebetegedett. Aznap jöttek sógornőmék névnapozni, a drágám majdnem elaludt a hintában, és 2-szer aludt napközben! Alig kap levegőt, orrszívót utálja. Tegnap este azért mégis leszippantottuk a nóziját. Meg is lett az eredménye, úgy felhergelte magát, hogy visszajött a vacsi. Ráadásul leesett az orrszívó és eltört. Képzelhetitek az éjszakánkat, pedig odaköltöztem melléKép

Réka,
Drukk a gyógyuláshoz!

Norka,
Drukk az ágycseréhez!

Elli,
KutyusokKép

Zulu,
Malackának is jobbulást!

Virga,
Drukk holnapra (is)!

Maci_2
maci_2

Csak gyorsan, megyek én is pihenni.
Esküvő jó volt. Roni is élvezte, kivéve a templomi részt ("kiszáll, kiszáll", persze a sor közepéről nem tudtunk kimenni vele). Ebéd után aludt egy keveset, este nagyobbakat megszégyenítve 11-ig bírta. Lufizott, gyerekekkel rohangált, folyamatosan evett, forgott körbe-körbe, táncolt...
Már szombaton este folyt kicsit az orra, vasárnapra lebetegedett. Aznap jöttek sógornőmék névnapozni, a drágám majdnem elaludt a hintában, és 2-szer aludt napközben! Alig kap levegőt, orrszívót utálja. Tegnap este azért mégis leszippantottuk a nóziját. Meg is lett az eredménye, úgy felhergelte magát, hogy visszajött a vacsi. Ráadásul leesett az orrszívó és eltört. Képzelhetitek az éjszakánkat, pedig odaköltöztem melléKép

Réka,
Drukk a gyógyuláshoz!

Norka,
Drukk az ágycseréhez!

Elli,
KutyusokKép

Zulu,
Malackának is jobbulást!

Virga,
Drukk holnapra (is)!

Maci_2
maci_2

Bocs, nem tudom miért ment kétszer.

Maci_2
maci_2

Virga
JajjKépKép
Ugye pihensz?

Nelli
Én szombaton csináltam lasagne-t, apa és lánya felfaltákKép

Maci_2
Esküvő klassz lehetettKép
Jobbulást a náthából!
OrrszívóKép

Elli
Köszi a képetKép Azért látszol Te isKép
Neked is második? Én elsőre "királylány" voltam, igaz, nem szívesen (jött mindenki a hülye dumával, hogy elsőre így illik, bla-bla-bla, pedig motoros esküvőt szerettünk volna). Most egy bordó hosszú ruciról álmodom, de még annyira sem voltam merész, hogy megkérdezzem, mennyibe kerül?

Írtam egy kicsit a szakdolimhoz, de olyan lassan haladok... Igaz, van még időm, mint a tenger. Most meg imindjárt indulok suliba, csak jöjjön már Csilla néniiiii...

PusziKép
Toffi
toffifee

Toffi,
khm...alig voltam 21 és már a válóperem is lezajlottKép
Hát, igen, a bohó ifjúság...Kép
e
ellimami

Juteszembe Toffi,
hát aki olyan szupi takarókat meg miegyebeket tud varrni, annak meg se kottyan egy bordó selyem nagyestélyi...Kép
e
ellimami

Sziasztok!

Virág!
Sok-sok pihenés, és minden oké lesz. Persze Levi mellett nem könnyű, gondolom. Könnyen beszokott a bölcsibe?

Toffi!
Húúú, de jó lenne bordó estélyiben! Én szerettem királylány lenni!Kép
Hogy volt a lánykérés???? Gondolkodási időt kértél? Mikor lesz az esküvő! Mesélj már!!!! (Vagy csak nem olvastam figyelmesenKép)

Maci!
Jobbulást Roninak!

Beu
beu

Hahó Lányok!

Toffi, Elli!
Csatlakozom a 2x próbálkozók táboráhozKép Mostmár vigyorgok rajta, de azért az elsö elég necces volt. 21 évesen mentem 1. férjhez, majd 25 évesen elvált nö voltam. Ez leírva így elég gázul hangzikKép Na de azóta helyrejött minden, megvan az igazi, na a tündérmesét meg ismeritekKép
Ja amiért írtam az a ruha, szal elsöre Anyukám varrta, másodjára béreltem. Fehér volt, de sima A vonalú, csak semmi habos-babos, ugyanis azt nem igen csípem. A bordó hosszú ruci állati lenne! Elli a te ruhád nagyon szép volt!Kép

Virág!
Pihenj, pihenj! Remélem minden rendben lesz! Jó, hogy Levi nem lett eddig beteg!Kép

Maci!
Mielöbbi jobbulást Roninak! Esküvö jó lehetett!Kép

Réka!
MI van Danival? Hogy vagytok?

Andi!
Jó volt ma látni Titeket!Kép

Norka!
Küldtem mailt és holnap akkor megyünkKép

Képzeljétek ma megkaptuk az agyhártya elleni szurit, játszóházaztunk, tök jó voltKép
Ilang 11 kiló 38 deka, 83 cm. 16 foga van és jön még 2. Kicsit nézett a dokinéni is, hogy még nincs másfél éves és már ennyi foga van.

Na most megyek teregetni, mert a munka az megvárt sajna.Kép

Puszi,

Tündér
tündér

Sziasztok!

CSak most olvastam vissza, a multkor csak a 2 kep feldobasara volt idom. Kép Koszonjuk a dicsereteket! hizik a majam! KépKépKépKép

Reka,
Danidnak gyors jobbulast! Kép Mar jobban van?

Virag,
vigyazz magadra, es ezer drukk, hogy holnap minden OK legyen! Es pihizz sokat, amennyit csak tudsz! Kép

Norka,
mi Zsombinak nem nagyagyat, hanem 70x140-es gyerekheverove alakithato agyat vettunk. Igaz, mar vagy 5x oda- es visszaszokott a mi agyunkba, de nem okoz neki nagy problemat az se, ha a sajat agyaban alszik. Szet se szereltuk a kisagyat, es nem is lett gond, hogy hirtelen a Nandie lett. Bar elotte vagy 2 honapig inkabb a mi agyunkban aludt, nem a kisagyban. Kép Drukk, hoyg JAziboy Kép mihamarabb megszeresse az agyat. Kép

Zulu,
micsoda kutyatok van! Kép Mikor koltoztok? Hogy all a hazikotok? Kép Malackanak jobbulast! Kép

Miszike,
hogy van Beki? Mi lett a tenyesztes eredmenye?

Elli, Tündér, Toffi,
Ketszer probalkozok. Kép Miket tudunk meg rolatok! KépKépKép

Maci,
gyors gyogyulast Roninak! Kép

Beu,
furdoszoba-aztato Lőrinc Kép Nem unatkozol, igaz? Kép

Toffi,
nekem a "menyecskeruham" (hihi, jo szo egy hazibulis eskuvoi rucira Kép) volt bordo estelyi-szeru. Kép HA erdekel es jottok csutortokon, eloszedhetem, es lekoppinthatod a szabasmintajat is. Kép Egy varronovel varrattam, szerintem eleg jo volt. Legalabbis dicsertek. Kép

Tündér,
a szurinak nem lett semmilyen mellekhatasa? Szeretnem ZSombit beoltatni, a vakcina mar a hutonkben van, csak nem tudom, mikor kapja meg. Kép
Jo kis meretei (es jo sok foga Kép) vannak a lanyodnak! Kép

Ma nem mentunk setalni, tul hidegnek minositettem az idojarast. Kép Ugyhogy kreativkodom, Zsombi szobajaba csinalok kepeket a falra. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Elli,Kangi,Manocs irtam mailt a cimmel, elerhtoseggel.

Ha meg valaki csatlakozni szeretne, batran lehet! Kép
Beu
Neked nem kuldtem cimed, idetalalsz?! Kép

Most ennyi
Pussz
Norka
norkini

Norka!
Nekem sem küldtél leírástKép
Csak vicceltemKép
Megkaptam a mailtKép

Gombóc!
Sztem lemaradt az elöbb, hogy tündériek a fiúk, ahogy aludtak, büszke lehetsz rájuk nagyonKép
Azt mondták semmilyen mellékhatása nincs ennek az oltásnak. Én 2 hete vettem, végülis bármikor beadathatod.

Pussz
Tündér
tündér

Gomboc
Nalunk sem volt semmi mellekhatas Kép

Tunder
Tudtam,hogy Te tuti idetalalsz! Kép

N
norkini

Elli
Bakker, bohó ifjúság... Nem voltam 19, amikor férjhez mentem, és alig múltam 19,5, mire elváltam. Nem is vagyok rá büszke, de már közömbös minden részlet. Így talán tovább tart a második.
Hát, ha arra a selyem estélyire várunk, amit én varrok Kép, ámbár ha elkap a gépszíj, hamar meglehet Kép (viszont nagyon utálok selymet varrni, anyósom gépével be sem vállalnám)

Beu
Nagyon részletesen nem írtam, csak dióhéjban Kép
Most még egyszer?

Tündér
Nem semmi sokfogú IlangKép Kis krokiKép
És szépek a paraméterekKép

Öregem, rámbeszélitek a bordó ruhátKép Pedig még azt sem tudjuk, mekkora lesz a "buli"

Gombóc
Akkor tuti a csütörtök?Kép
Rucit megnézemKép

Zsombi alvás helyett játszik a sötétben.
Jó éjszakát MindenkinekKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentes, mert egyelore minden szabad percet, amit nem alvassal toltok, enyhen szolva idopocsekolasnak erzek.Kép

Szoval, ma voltunk a Szabadsag-hegyen, es ott is megerositettek, hogy Marcival minden rendben!!! Olyannyira, hogy kontrollra sem hivtak vissza, tornaztatni sem kell ("Nincs mire."), szoval csak egyeni elteresrol van szo. Majd leirom az egeszet reszletesebben is, csak jussak egy kis szuszhoz.

Sofka,
Koszi, most olvastam, amit irtal nekem a Heim Palrol, de mar tul vagyunk rajta.Kép

Tuni,
Gyonyoru pici Kincsorol meg lattam am a kepet, nagyon edike!Kép

Puszi:

Leszter, a vidorKép
leszter

Ez itt az elvált nők topikja?KépKépKépKép

Öcsém, ezt a sok elvált nőt! Bár a statisztikák azt mondják, hogy a házasságok közül 70% válással végződik.

NorkaKép
Holnap, ha tudunk menni csörgök, de valszeg inkább nem, dolgoznom kellKép

ElliKép
Én sem vágytam királylány ruhába, ja és én is terhesen mentem férjhezKép A farsangok sem tündérkejelmezben teltek, voltam indián, süsü, rabló, gyufa, Jamie és a csodalámpa... szóval csupa kislányos dologKépKépKépKép
Te mi voltál????KépKépKép
Ez az egyik kedvenc kérdésem, olyan jót lehet röhögni rajtaKép A másik, a mi volt a jeled az óvodában?KépKépKép

Na léptem, apa most jött haza, most jelentette be, hogy valszeg megy február közepén Kambodzsába 2 hétre, na de mit vétettem én?????????KépKép

Pusz:

Manócs
manócs

Manócs
én voltam szalvéta is KépKép
Kambodzsa Kép

Leszter
jó hogy bejelentkeztél, várunk ám részletesebben is. Streptoval mizujs?

Ne hari, de nincs energiám írni, talán holnap

Andi
psandi

Hali Csajok!

Csak röviden, mert hulla vagyok...

Péntek hajnalra (4kor) nagyfiam el kezdett köhögni... aztán lett felhangja is (1/2 5)... majd felébredt, bekábitóztam... 7-re kezdett normálisan köhögni. Tegnap meg szó szerint folyamatosan folyt az orra, ma már ahhoz képest semmi, csak... tiszta seb a kis nózijaKép Viszont már életvidám, egész du a kockásfülü jelmezben rohangáltKép. Ennyire elementáris takonykorral ritkán találkozik az ember lánya... és még láza sem volt...
Lányon még semmi jel, remélem nem kapja el, nem szívesen mennék el betegkölök mellöl... Viszont önagysága némasági fogadalmat tett vagymi? Nem beszél, csak bologat vagy rázza a fejét, vagy kemény meló árán két szó... Süs fel nap, békakirály papucsa meg a többi nóta gyönyörüen megy... ja és édes mosoly, mikor már felrobbanok, hogy nem mondja mit akar, csak mutogat... Ötlet??

Toffi, ez a vörös nagyestélyi naon jól hangzikKép én most egy selyemszatén hálóeggyüttesbe készülök beleöszülniKép mármint a megvarrásába, jó lenne már ezen a pihin felavatniKép

Elli, szupi rucid voltKép Én bizony királylány voltam, erzsébetgallérral, fiderfodorral, rengeteg gyönggyel, 58 kilóval... októberben lesz 10 éve...

GombócKép pasik édesek! Te se jössz mostanában sürünKép...

Ágy: én otthagytam biztonságból, hátha kell (cirkuszt nem akartam az elalváskörül), de nem kellett... így egy pár nap múlva szétszedtük.

Maci, wc-s mesét itt is olvastam vmelyik topikban... Nálunk a kaka(pisi)-játszóra megy a cucc, hintázni, csúszdázni, meg persze apa-anya-mami-papi produktjával jáccani.Kép Zsófi már szinte csak a kakit rakja a bugyorba, pedig már párszor sikerült a wcbe is. Eröltetni nem eröltetem, remélem eccercsak meggondolja a dolgot. (persze finom zsarolás néha megy, mikor este nem akar pelust felvenni - majd, ha már nem kell sose, nem kell este sem - meg mikor kidobom a szemetesbe - nagyon sajnálom, hogy nem a jáccón köt kiKép) de nem ezt hallja állandóan.
Remélem Roni jobban van már!

Na menek, mert ezer dolgom van, csütörtökön indulunk, hétfön jövünk, keddtöl péntekig pedig már suli lesz... de ezen majd akkor ráérek szenvedniKép

Pusssz
Zsófi

ui.: mégse lett olyan rövid, viszont 3 részletben írtam...
Betegeskedöinknek gyors gyógyulást!!
csucsuka

Leszter, de jóKép Aludj jól!Kép

Manócs, voltam törpe, igazi lámpással, cowboy, szódásszifonKép, meg eccer hópihe
és az oviban súlyzó voltamKép

téleg menek
Zsófi
csucsuka

Manócs,
en -tobbek kozott- pl. voltam kacsa (35 osztalytarsammal egyutt a Kacsatancot adtuk elo),
EEEEEEEES nem rohogni, de az oviban repa volt a jelem...Kép
Kambodzsaba utazas KépKépKépKép

Leszter,
jo, hogy nincs semmi!Kép Sztorit varjuk! Kép

Gombóc
gombóc

CsucsukaKép, AndiKép
Elmés jelmezekKépKépKépKép
A szalvéta meg a súlyzó és a szódásszifon az milyen jelmezben?????? Olyan, mint a gyufa?KépKépKépKép

CsucsukaKép
A múltkor elfelejtettem gratulálni a félévedhez, nagyon ügyi vagy! Te most végzel majd? Hova is jársz?

Csajok, a tali lehet, hogy mégis jó, de a térképet nem tudom megnyitni, és amúgy mikor is lenne? Remélem délután, mert kb 2re érnénk oda, valaki írja meg mikor!!!! Plííííííííz!

Na puszka:

Manócs
manócs

GombócKép
RépaKépKépKép
A legdepisebb jel, amit hallottam, az a kerítésKépKép
Szegény gyerek: Kislány, mi a jeled az óviban? KerítésKépKépKépKépKépKépKépKépKép
A répa az már 12-es karikát igényelKép
Az enyém se jobb, hóember voltam, a tesóm, meg merőkanálKép

LeszterKép
Örülök, h minden rendben, ha véletlenül nem bírnál aludniKépKépKépKép akkor megírod a szülésstoryt? Meg az ijedséget is, aggódtunk ám!!!!

Manócs
manócs

Manocs
Irtam mailt.Gyerteeeekkkk! Kép

Pussz
Norka
norkini

Manócs
merőkanál sem rossz, de az én jelem boríték volt, az milyen? Kép

CSucsuka szódásszifonján is jót röhögtem, de most már tényleg megyek aludni

jóccakát
Andi
psandi

Beszállok:

Én is elváltam.Kép

Voltam hőmérő mozgó higanyszállal.Kép (Bár a szalvétát nem veriKép)

Jelem kisház építőkockából, teljesen sablonos.Kép

Leszter!
Nagyon örülök, hogy minden rendben.KépKépKép

Beu
beu

Akik nem váltak el, azok kisebbségben vannak?KépKépKép

BeuKép
HőmérőKép

Az agyament jelmezeket vajon a gyerekek találják ki, vagy a szülők????KépKépKépKép

NorkaKép
sajna 2nél előbb nem tudunk menniKép

AndiKép
borítékKép szegény gyermek, mire iskolába kerül már nincsenek illúziói, hogy a napocska meg a szívecske az könnyen elérhető dologKépKépKép

Manócs ( aki nem vált még el egyszer semKép )
manócs

Jaj csajok, fogom a hasam! Kép Kép
norkini

Lányok!

Emma kocka a bölcsibenKép nagyon cikiKép Én csirke voltam megjegyzem.

Norka!

Mi november óta próbálkozunk megválni a rácso ágytól nem sok sikerrel. Kép Még ha el is alszik anagyban akkro is éjjel szól hogy tegyem vissza. Nálunk nem jön a kistesó, nem is lenne sűrgős, de örököltük az ágyat és így két ágy van a szobájában ami írtó sok helyet foglal. lehet hogy drasztikusabbnak kéne lennem és összecsukni a rácsosat? Pedig tudja hogy az kisbabáknak való, hogy a nagyok már rendes ágyban alszanak, nappal meg si ígéri hogy ott alszik, este meg ugrik a rácsosba. Mondtuk neki hogy halezs kistesója majd ő alszik a rácsosban. Bólogatott. Kérdeztük hogy szeretnél kistesót? Gondolkodott, majd közölte hogy nem, Bori kutya (mármint hogy ő a tesója)Kép

Húha, nem is gondoltam hogy ennyi elvált asszonyKép Én nem tudok beállni a sorba, a nem elváltak táborát erősítem. Viszont a abrátnőm velem egyidő sés ő most ment októberben másodszor férjhez. Mikro jötta meghívó mondoma férjemnek hogy de jó esküvőre megyünk. Kiére? Hát az x.y-éra. Mire a férjem: Már megint?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

A nagyon ciki után káérdőjelet akartam tenni nem szomorú fejet

manó

KépKép
manó

Nálunk a kaka bulizni megy a wc-be a többi kakához.

KépKép
manó

Jó talit csajokKép
Akkor 2kor már nem megyünk, mert azért az nem most lenne, sajnálomKép
Ha apa elmegy mégis Kambodzsába, akkor nálunk is lehet tali, majd rászervezek valamit.

ManóKép
CsirkeKépKépKép Ezt valami hentesapukás gyereknek kéne adni, vagy a papád hentes volt?KépKépKép

Na léptem reggeliztetni:

Manócs

ui: KI volt a SOTE Iben a gyermekével?
manócs

Hali Csajok!

Nem, a súlyzó a jelem!!! volt, mert azt hitték a Gabira, hogy az csak fiú lehet... Szerencsére nem okozott túl nagy zavart a nemi identitásom kifejlödésébenKép

Szódásszifon király volt, jelmezversenyt is nyertem veleKép, és mindenkit büntetlenül lelocsolhattamKépKép

Dani mára már tök jól van, akár mehetne holnaptól oviba, de voltam befizetni, és sajna nem mindenki tartja otthon a beteg gyereketKép. Így majd mehet hétfön... Legalább nagyi kiélheti magátKép

Na az elvált nök klubjából teljesen kilógokKép 14 éve gyüröm a pasit (szerencsére jól bírja) Nektek az még gombócból is sok lenneKép

mennem kell, anyahiány van
Pussssz
Zsófi
csucsuka

Manócs!

Á, de hogy hentes. Gőzöm sincs miért voltam csirke és anyukám sem emlékszik. ezt adták. egyébként nem zavart sosem. Emma is szerti a kockátKép Azért majd oviban igyekszem jobb jelet találni neki, de ahhoz nagyon gyorsan kell kapcsolni mert itt a bölcsiben a szemfüles anyukák pillanatok alatt lenyúlták a cuki jeleket.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

MAnócs,
a SOTEI az a Bokay utcában van? Ha igen akkor mi voltunk ott decemberben 1 éjszakát.

A lányom ovijában az egyik gyereknek köcsög a jele. Igaz kancsónak hívják, de én nem engedtem volna, hogy ezt a jelet kapja a lányom.

Toffi,
szerintem is király a bordó estélyi. Egyszer voltunk egy esküvőn és az előző menyasszonynak olajzöld mennyasszonyi ruhája volt. Le is fotóztuk.

Kriszta
tkriszta

Kriszta!

Nálunk szinte harc volt a szülők között, pl a labdára sokan pályáztak meg a pillnagóra, ilyesmi, ott veszekedtek, hogy ki csapott le rá előbbKép Én nem szálltam be, ígymire sorra kerültem már csak a kocka volt az óra és a bögre. Én ebből a kockát választottam, de ha épp a kancsó maradt volna hát bevallom nekem nem jutott volna eszembe a köcsög rólaKép

Más: Senki nem hívta fel Rékát hogy mi van Danival? Elég ijesztő volt az a rövid bejelentkezés, és azóta semmi hír, vagy csak én nem láttam?

Manó

KépKép
manó

Jaj lányok, megérte olvasni Titeket. Jót nevettem a jeleken és az elvált nők táboránKép Én nem voltam ovis, így nem volt jelem, viszont "majdnem elvált nő" vagyok, de hál istennek még semKép
Kislányom gomba most az ovibanKép

LeszterKép
Örülök, hogy Vidor vagyKép

Várom a védőnőt, mert bejelentkezett. Csak tudnám, miről fogunk beszélgetniKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Manó,
nem nekem jutott eszembe róla hanem a férjemnek.Kép

Remélem semi komoly baja Réka Danijának! Én se olvastam róluk semmit azóta.

Kriszta
tkriszta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?