Megvagyunk, jól vagyunk, mostanra sikerült kihevernem a nagyok szünidejét is
Elég sokat mászkáltam velük (Apa elég sokat dolgozott) mert Julkára vigyázott anyukám.
Julka ma kapott bilit a 21 hónapos szülinapjára
, teljesen levetkőzik, úgy ül rá
aztán persze semmi. Gyerekszáj rovathoz még nem nagyon csatlakozunk, bár van 1 édes, magát BÁBÁ-n kívül TE-nek hívja
Biztos, hogy magára gondol, mert a saját pociját veregeti
Leszter
gratula Márton babához
gyönyörű
Myssnia
szegény Szili, te meg az apukád! Sajnos vannak olyan kisgyerekek, akiknek minden vírus a hasukra megy, Andrisnak is rögtön a hasa szokott fájni, előbb, mint a torka. Julkának én is erőszakkal adom be a gyógyszert, ami a nagyoknál működött, az nála nem.
Elli
ha mikróban főzöd a rizset, akkor egyégnyi adaghoz két egység víz kell. Pudingot szoktam még főzni, nem ég oda. Angolos zöldséget, azaz pl. mélyhűtött vegyes zöldség 2 kanál vízzel és kis vajjal. Kölykök persze utálják, nekik olyan kell, mint suliban-oviban, jó lisztes, tejes, cukros
Ja, és van egy gyors süti receptem váratlan vendég, vagy nagyon nyaggató kölykök esetén
Szóval: 10 deka margarin, 10 deka étcsoki-ezeket 2x1 perc alatt 600 W-on felolvasztod- + 2 evőkanál rum (vagy aroma), 10 deka porcukor, 3 felvert egész tojás, 10 deka liszt, 2 mokkáskanál sütőpor. Jól kizsírozott jénai tálban 600 W-on 6 percet sütöd. Főzést nem igénylő pudinggal vagy befőttel, vagy lekvárral vagy juharsziruppal vagy.... lehet tálalni.
Anyicska
én nagyon sok mindent főzök kuktában. Húslevest (ha van időm, megvárom amíg a hús habja egy kicsit elfő), gulyást, paprikás krumplit (5 perc), lecsót (10 perc), paprikás csirkét (15 perc)stb. Hámozott, nagyjából felvágott krumpli 6-7 perc, héjastól 10-15 a krumpli nagyságától függően. Nem adtak hozzá egy táblázatot a fő kajaidőkkel?
Képeket megnéztem, minden(ki) nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve
Beu
asszem a Lőrinc féle gyerekekre találták ki az "égedelem" szót
Nálunk Zsuzsi volt ilyen, bár csak különböző sebeket és egy elég komoly agyrázkódást sikerült összeszednie. Még mindig tud nagy-nagy hülyeségeket csinálni, de (kop-kop-kop) védi az angyalka.
Sofka
hogy vagytok? Marci hogy viszonyul a picihez?
Zsurló
jó, hogy néha jelentkezel, azt hittem, már elfelejtettél minket. Kép az éhenkórászról
?
Urszila