Új privát üzeneted érkezett!

Megvagyunk, jól vagyunk, mostanra sikerült kihevernem a nagyok szünidejét isKép Elég sokat mászkáltam velük (Apa elég sokat dolgozott) mert Julkára vigyázott anyukám.
Julka ma kapott bilit a 21 hónapos szülinapjáraKép, teljesen levetkőzik, úgy ül ráKép aztán persze semmi. Gyerekszáj rovathoz még nem nagyon csatlakozunk, bár van 1 édes, magát BÁBÁ-n kívül TE-nek hívjaKép Biztos, hogy magára gondol, mert a saját pociját veregetiKép

LeszterKép gratula Márton babáhozKép gyönyörűKép

MyssniaKép szegény Szili, te meg az apukád! Sajnos vannak olyan kisgyerekek, akiknek minden vírus a hasukra megy, Andrisnak is rögtön a hasa szokott fájni, előbb, mint a torka. Julkának én is erőszakkal adom be a gyógyszert, ami a nagyoknál működött, az nála nem.

ElliKép ha mikróban főzöd a rizset, akkor egyégnyi adaghoz két egység víz kell. Pudingot szoktam még főzni, nem ég oda. Angolos zöldséget, azaz pl. mélyhűtött vegyes zöldség 2 kanál vízzel és kis vajjal. Kölykök persze utálják, nekik olyan kell, mint suliban-oviban, jó lisztes, tejes, cukrosKép
Ja, és van egy gyors süti receptem váratlan vendég, vagy nagyon nyaggató kölykök eseténKép Szóval: 10 deka margarin, 10 deka étcsoki-ezeket 2x1 perc alatt 600 W-on felolvasztod- + 2 evőkanál rum (vagy aroma), 10 deka porcukor, 3 felvert egész tojás, 10 deka liszt, 2 mokkáskanál sütőpor. Jól kizsírozott jénai tálban 600 W-on 6 percet sütöd. Főzést nem igénylő pudinggal vagy befőttel, vagy lekvárral vagy juharsziruppal vagy.... lehet tálalni.

AnyicskaKép én nagyon sok mindent főzök kuktában. Húslevest (ha van időm, megvárom amíg a hús habja egy kicsit elfő), gulyást, paprikás krumplit (5 perc), lecsót (10 perc), paprikás csirkét (15 perc)stb. Hámozott, nagyjából felvágott krumpli 6-7 perc, héjastól 10-15 a krumpli nagyságától függően. Nem adtak hozzá egy táblázatot a fő kajaidőkkel?

Képeket megnéztem, minden(ki) nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedveKép

BeuKép asszem a Lőrinc féle gyerekekre találták ki az "égedelem" szótKép Nálunk Zsuzsi volt ilyen, bár csak különböző sebeket és egy elég komoly agyrázkódást sikerült összeszednie. Még mindig tud nagy-nagy hülyeségeket csinálni, de (kop-kop-kop) védi az angyalka.

SofkaKép hogy vagytok? Marci hogy viszonyul a picihez?

ZsurlóKép jó, hogy néha jelentkezel, azt hittem, már elfelejtettél minket. Kép az éhenkórászrólKép?

Urszila
urszila

Zsuzsi Kép
Nem, dehogy, hálistennek kiengedi, ha rendben megy, csak nagyon kell figyelni, hogy a fájások közt is érzek-e fájdalmat, mert az a heg, és akkor kaszab Kép De már kikuksiztam a weben a levendulát, rózsát meg zsályát illóolajnak.
Gyuri vizeskedés Kép

Bocsi többiek, de nézem a horrort a TV2-n, majd írok, ha nem ma, akkor holnap.

Pussz
Kangi
kangi

Megőrülök. Ma is negyed hétkor kelt. Tegnap is, be is őrült délutánra Kép ajaj Kép

Kangi
kangi

mISZIKE, TÉVEDÉS. úJSZÜLÖTT MELLETT is stoki volt, és még bent sem lehetett maradni. Kép

Beu, MArcipán is eggyel játszik egész ap: az életével.

Nem zárjuk össze őket ? Egy gumiszobára gondoltam. Kép
sofka

Sziasztok!

Tüni,
drukk, hogy elinduljon a baba.

Myssnia,
jó, hogy már jobban van a lúrkó. Gyomorfekély.Kép

Franyó,
nagyon jó az ágy.

Beu,
dísz evés.Kép

Úgy emlékszem valaki volt már horvátországban. Kb. milyen árban van egy apartman? Tudja valaki?
Oda szeretnénk menni nyáron persze ártól függ. Ha van valakinek telefonszáma és már kipróbálta az apartmant annak is nagyon örülnék.
Köszi.

Kriszta
tkriszta

SziasztokKép

Élünk, virulunkKép Nincs sok időm, ma már suli, holnaptól angol is... Közben készülnék Apa szülinapjára, apró meglepi (a jelentése lesz nagy, de ez hiperszuper titokKép), de még csak ötletileg van kész, Zsombitól semmit nem tudok csinálni Kép

Manócs
Kisház nagyon klasszul néz kiKép Kiscsaj nem különbenKép
Vizsgákhoz gratulaKép
A lényegen semmit sem változtat, de úgy emlékszem, Snoopy aneszteziológus.

Norka
Gratula a pöttöm lányhozKép

Zulu
KutyaKép
Nálunk is megy a vinnyogás egyért, hogy ha kiköltözünk, de én nem szeretnék. Nem azért, mert nem szeretem, de csak hétvégén lehetnénk vele, hétköznap egyedül lenne szegény.
Házzal hogy álltok?

Beu, Sofka
Életükkel játszó pasikKép
Zsombi csak akkor, ha már minden játékot végigjátszott... Szóval úgy dél körül...

Myssnia
Drukk a további jobbuláshoz!
PénztárcaKép, viszont gyomorfekélyKép

Kangi
KitartásKép

Kriszta
Én még nem voltam Horvátországban

Zsuzsi
Múlt hét csütörtökön láttam Gyurit és a párod a metróbanKép Nem is tudtam, hogy itthon vagytok (voltatok) vagy ez még a téli szünet volt?

Tüni
Megy a drukk!!! Tényleg inkább Te noszogasd a kicsit, hátha... Kép

Megyek, mert nem haladok sehovaKép
PusziKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!
Miszike!
Drukk, hogy gyorsan elfelejtsétek a kórházat!
Sofkához csatlakozva én is elmondhatom, hogy nálunk is az újszülött intenzíven, csak egy hokedli volt, azon kellett volna úgy szotatni, hogy közben arra figyeljek, hogy ne menjek messzire az inkubátortól, mert kirántom Dani fejéből a csöveket.
Nekem meg pont az ellenkezője volt, nem engedték, hogy tisztába tegyem, meg hogy mellette legyek, csak amikor láthatás volt, akkor panaszkodtak, hogy inkubátort kellett takarítani már megint, meg folyton sír a gyerek és ők nem szoktak hozzá ilyen hangos zajhoz.
Szóval a legtöbb kórházban nem rózsás a helyzet. Sajnos.

Beu!
Gondolom nem nyugtat meg, de Dani is pont ilyen.
Nekem Elli jut mindig eszembe, amikor mondta, hogy különbözőek a gyerekek. Ha van a csillagon egy ég, Kevin csodálja, hogy milyen szép. Dani meg szerez egy létrát, hogy felmásszon és lehozza. (Emlékszel még Elli?)
Nekem is mindig figyelnem kell Danit, mert folyamatosan rosszaságon töri a fejét, az előbb az ablakpárkányról szedtem le.
Nekem az a taktikám, hogy megpróbálom inkább megtanítani, mint tiltani, mert Ő egy olyan gyerek, aki csakazértis kipróbálja. Ha nem tudom megtiltani, hogy felmásszon az ablakba, megtanítom lemászni onnan.
Nálunk ez mostanában működik (persze karifadísz evésre ez nem működik)

Most mennem kell...jövök még.

Réka
muki

Na itt vagyok megint....

Éppen mosógépszerelőt várok, Dani alszik, van egy kis időm.

Olvastam az előző hsz-omat: persze nem a csillagon van az ég, hanem fordítvaKép

Heni!
Nagyon nagyot nőtt lánykád, irtó édes!Kép
10 kilóhoz gratulaKép

Myssnia!
Jobbulást Szilinek!
Szegény nagypapaKép Megértem a helyzetet, nekem apukám volt itt múlt héten amikor annyira lázas volt Dani és teljesen maga alatt volt, hogy beteg az unokája, pedig Dani szerencsére gyorsan meggyógyult.

Tüni!
Megadrukkok mennek!
Nekem anno használtak a babcsalogató tippek!Kép

Andi!
Elfelejtettem írni a hőmérős kérdésedre a választ. A mi fülmérőnk is csal egy két tizedet, de általában két fülben mérek és láz esetén elég sűrűn. Amikor nem lázas, akkor soha nem megy 37 fölé. Láz esetén csak akkor csal, ha a füle körül bemelegszik (például azon fekszik). Szerinten ennyit higanyos is tud csalni, csak arra nincs energia ilyen sűrűn mérni.

Franyó!
Nagyon ügyes Anka, hogy így elfogadta egyből a nagyágyatKép ÉS olyan édes, ahogy alszik benneKép

Manócs!
Gratla a vizsgákhoz és persze a csodaszép lánykádhoz, na meg a kiskonyhához! Ügyik vagytok!

Zulu!
KiskutyaKép Tök jó! Én hiper-mega kutyapárti vagyokKép

Toffi!
MEglepiKép Ez nagyon izgi! Ugye majd megírod, h amár ne titok!Kép

Kérdés: Mivel takarítjátok a WC-t? (Már bocsi a kérdésért)Domestostól teljesen besárgult a WC ülőke. Tök gáz. Pedig most vettük.
És nem értem ,mert rá van írva, hogy ne öntsük ki a WC-be, de akkor hogy fertőtlenítsem vele a WC-t? (Bocsi, hogy ilyen témával nyaggatlak benneteket)

Réka
muki

Beu,
Vannak aktívabb, találékonyabb gyerekek, mint Lőrinc. Szerintem te mindent megteszel, amit lehet. A későbbiekben majd jól jön még ez a tulajdonság, addig meg kitartás!Kép
Kistesó ügyben pedig csak magad(tok)ra hallgass, egyébként meg majd kialakul.

Heni,
Hányás ellen pörkölt nokedlivel?! Ezt még nem hallottamKép
Hogy vagytok?

Tüni,
Megadrukk!!!

Kangi,
"Basszustuba"Kép

Zsuzsi,
Látom neked is jutott a jóból.

Franyó,
Magát minősítő AnkaKép
Jól sikerült ágycsereKép Nagyon szép ágyKép

Manócs,
Nagyon jó lett a kisházKép Leírását én is elkérném. Nálunk ugyan nem férne el a lakásban, de talán valamelyik vidéki rokonnál...
Mini meg milyen nagy márKép

Miszike,
Megvan már az eredmény?

Betegeknek jobbulást!

Olyan szép idő van, másfél órát sétáltunk, játszótereztünk. Ennek ellenére Roni még mindig nem alszik, pedig kb. 1-kor leraktam.

Tegnap a kisasszony (először!) végre belepisilt a WC-beKép Azt hittem megtört a jég, de ma megint semmi.

Maci_2
maci_2

Sziasztok lanyok!

Nincs most idom irni, de ha akartok, itt nezhettek kepet Marcirol: http://adline.hu/marci

Udv.,
UG
megint_en

MaciKép

Én sem hallottam, de azóta nem hánytKép
Ő visított érte.
Mára elkapta Bencét isKép
Holnapra talán helyrejön. Nem ártana már egy kicsit aludni is....

BeuKép

Bence legújabb mániája, hogy a játékati dobálja, és azzal ver le mindig valamit.
Már profin céloz.
De nem üríthetem ki az egész szobátKép
Ahhoz kicsi a lakás.

Felmászik a szekrényre is.

Szóval hozza a formáját, na

Heni
heni1979

Sziasztok,

Tüni,
Neked megadrukk! Emlekszem, en egy kis lepcsozes utan palacsintat sutottem, ez csalogatta ki ZSombit. Pedig reggel mennem kellett volna a korhazba inditasra... Kép

Myssnia,
tovabbra is drukk, hogy Szili meggyogyuljon! Kép

Sofka, es Manocs,
Snoopy a www.tiva-med.hu oldal infoi alapjan erheto el. Ez a ceguk web lapja, toluk lehet berelni is legzesfigyelot. Meg olcsobbak naluk az Aventes cuccok is. Kép

Heni,
Nektek is jobbulast! Kép

Toffi,
Szülinapos meglepi KépKépKépKép
AZZAL kapcsolatos????? KépKépKépKép

Réka,
én WC tisztitoval tisztitom a WC-t. Es higitott fertotlenitovel az uloket. Kép

MAci_2,
hogy all a pajzsmirigyed es a cukrod? Mikor johet a kisteso? Kép

Miszike,
Jobbulast Bekinek!!!
en 37 hetes terhesen gubbasztottam Zsombi racsosagya mellett 24 orat a JAnos Korhazban. Meg tusolni, fogat mosni se tudtam, nem volt hol. Kép Allandoan az volt az erzesem, azert nezi meg a gyereket vagy 6 orvos is, hoyg a TB-nek be lehessen nyujtani a szamlat. MAr az elso doki azt mondta, nincs a gyereknek kutya baja, de azert a foorvos 3 napig akart minkent benttartani. En is sajat felelossegre hoztam el a gyereket...Kép

Beu,
ne okold magad, szerintem ez egy ilyen kor. Kép Meseljek, hogy megnyugodj? Kép Pedig nekem nyugis gyerekem van...Kép
MA szoptattam NAndit, ZSombi mellettem ult a franciaagyaon. Egy pillanatra leneztem a kisebbre, mire felneztem, mar csak azt lattam, hogy ZSombi allo helyzetben hanyatt esik le az agyrol, es koppan a feje a padlon...Kép Mult heten a 2 meteres csuszda tetejen nekiszaladt, hogy allva leszalad a csuszdan. 1 meterrel lejjebb meg el birtam röptében kapni (pedig már vagy százszor lecsúszott ÜLVE előtte). A csúszdafeljárón, ha kicsuszik a laba, akkor nemes egyszeruseggel hanyatt dobja magat. Mindegy, hogy 40 centinel vagy 2 m magasan...Kép
De szedtem mar ki Zsombit a mosogep dobjabol is, vagy 1 mp alatt bedugta a fogkefejet mososzerbe, en meg neztem, mitol oklendezik es habzik gyerek szaja. Pedig ott alltam mellette, fogat mostam, a mososzeres zacsi meg le volt zarva...de Zsombi a férjem által nem teljesen bezárt mosogatógépből is kivarazsolt már húsvágó kést, amit aztán behozott a hálószobánkba. Én meg infarktust kaptam, mert mi lett volna, ha....Kép
Azt hiszem tul kell elni ezt az idoszakot. Kicsit kesobb talan tobb eszuk lesz. Kép

Pussz, mindenkinek,
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

Urszila, recipét nagyonköszi, elmentettem.

Beut nem vigasztalom tovább utánatok, szerencsére K leggázabb tevékenysége továbbra is a konyhaszekrény kirámolása, oda meg ugye lehet fém-fa-és műanyag dolgokat pakolniKép
K továbbra is csak csillagászik, manótornát pl. imádja, leül a padra, és nézi a többi babát, este lelkesen meséli apánakKép csak épp csinálni nem szeretiKép

UG,
eltartott vagy 1 percig, mire rájöttem, hogy az első két képen kétféle gyerek vanKép

Momo él még szerintetek?Kép Rég írt.

Az új év nagy eseménye nálunk a születéskor ajándékba kapott bili előkerülése. Egyelőre érti az összefüggést a "kaka" az "apa-kaka" (ez a vécéKép) és a bili közt (erre egyelőre csak mutogat, nem nevezi meg), rá is ül büszkén, hogy megmutassa...És amikor kibontom a pelust, már ordít is: "Ajjja!!Kakka!!" Hogy magyarázzam meg neki, hogy ezt akkor kéne, ha megesik a dolog, nem akkor ha "ajja" megérzi a szagot? Sőt, igazából még mielőtt egyáltalán megesik,akkor kéne szólni??!!! Asszem ez nálunk leghamarbb nyári project, egyelőre reménytelenKép

na pusza
e

Ja, minden kisbetegnek jobbulást!
ellimami

Sziasztok!

Most már megnyugodtam, hogy nemcsak az én fiam égedelem.

Gombóc!
Zsombi történetei megkacagtattak, bár tudom, átélni milyen. Méghogy nyugis! Csak úgy tűnik!Kép

Sofka!
KépKépKépKépKép
Gumiszoba jó ötlet! Támogatom. De ne összezárjuk őket, mert még egymás szemén gyakorlatoznának. külön szobát minden önveszélyes pasinak!

Leszterék!
Nagyon cuki!
Olyan furi, hogy Leszter lányos anyuka egyszeriben fiús anyuka is!Kép

Tofi!
Beu kiváncsi!Kép

Maci!
Csak türelem pisilés ügyben.

Réka!
Dani se semmi!
Engem az aggaszt, hogy hiába magyarázok neki, semmit sem használ. De majdcsak kinövi.Kép Most pozitívan állok hozzá!

Manócs!
Kisház jó, az új házba én is akarok. Vannak paramétereid, vagy csak úgy érzésre? A kiscsaj meg nagyon szép!!!!

Miszike!
Jó, hogy nincs komoly baja Bekinek. Eredmény?

Kórház:
Én puffogtam egy kicsit a Bethesdára, de engem felvettek, volt ágyam egy emelettel feljebb, és mikor ürült egy ágy a szobában, ott aludhattam.

Heni!
Dorina jól van? Ma csülköt evett?Kép Nagyon helyes! Mármint a leányzó!Kép

Beu
beu

Elli,
élek, csak a béka s...ét is fényévnyire észlelem lelkilegKép
Mesi valszeg az ujjszopitól cumizavaros, ettől keveset eszik és alig hízik, ráadásul tengernyit bukik még pluszban, szóval tiszta gázKép Ujja ugye nem lecsavarozható, mi hát a megoldás?...ez persze csak költői kérdés volt. Ja és az egyik cicit nem szimpi indoklással leselejtezte, vagyis bal mellem a földig fog lóni a szopi végéreKép
Zsebi és Timi álló nap egymást öli, ráadásul új sportot talált ki a középső gyermek, az éjszaka félóránként ellenőrizzük anyát címűtKép Persze a vele egy szobában alvó Timi sem maradhat le a buliról, vagyis amíg Mesi 12-13 órát békésen hortyog a másik szobában, addíg én alvás helyett a két nagyobbat próbálom hol szépen, hol nagggyon modortalanul meggyőzni az alvás fontosságáról. És ehhez hozzátartozik, hogy egész nap fent vannak. De amíg ők potom 6-7 óra alvással beérik, én még a mosott kakát (bocsi) is szívesebben látnám a tükörben. Na röviden ennyi...hosszabban minek panaszkodniKép

Leszter,
nagy gratula a helyes, méretes pasihozKép

Kangi,
Zsebi hasonló szavajárása, amikor tele a pelus: Basszus kaka!KépKépKép

Beu,
Zsebi mellett én is őszülök rendesen, tegnap törött üveget hozott nekem ajándékba kicsi ujjai közé csippentve. És baromira érdekli az elektromosság, apja lányaKép Talán másodjára egy földreszállt angyalt fogtok ki, reménykedni legalábbis lehetKép

Myssnia,
jobbulást SzilinekKép

Tüni,
tessék most már gyorsan megszülni, mert morcos leszekKép

megyek vissza a bolondokházábaKép
Momo

Momo
momo

És még gyorsan egy kép az anyaszomorítókról:
Kép

Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Manócs,
szerintem ide a babanetre ird fel a házikógyártás alaplépéseit. Kép Már annyian kiváncsiak rá,hogy én is. Kép Minid nem is olyan mini már, nevet kéne váltanotok. Kép

UG,
fiatok tiszta Leszter, szerintem legalábbis. Kép Petra meg tiszta Marci .

Momo,
Mintah csak zsuzsit olvasnám lányos kiadásban.Kép Lányaid egyáltalán nem tűnnek anyaszomoritónak a képen. Kép tudom a látszat néha csal. Kép

Elli,
kisangyal Kevin. Kép csak nehogy a lányod (ha lesz valaha) legyen egy égedelem. Kép

Ma tényleg gyönyörű idő volt,de úgy hallottam lesz még itt borzalmas hideg,akár márciusig is.

pussz
Évi
Évi24

Sziasztok!

Nem tud valaki olyan helyet, ahol (akar penzert is) rogton (vagy legalabbis rovid idon belul) csinalnak ujszulotton koponya ultrahangot (nem egy hetre adnak idopontot)?

Koszi,
UG (Leszter kp.)
megint_en

Leszter kp,
én úgy hallottam, hogy a Madarászban 3000 forintért csinálnak. Egy telefont megér. Remélem nincs gond.

Kriszta
tkriszta

UG,
nincs közel, de ha minden kötél szakad:
http://www.telkihospital.hu/
Én anno érdeklődtem neurológián K miatt, mi is 1 hónapra kaptunk időpontot. Itt volt időpont, de egy vizit 8-10 ezerKép
Ne legyen rá szükségetek!
üdv
e
ellimami

UG,
Beutaloval ha mentek minden nap van rendeles II.szamu SOTE gyerekklinikan.IX.Angyal es Tuzolto sarkan.Anno mi is ott voltunk es nem kellett varni,idopontra jelentkezes sincs.
Remelem minden OK,kulon udv LeszternekKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gyors kérdés:
Algopirin vagy Aspirin ajánlott terhesen?

Miszike
miszike

Sziasztok!

Tkriszta,
Koszi szepen, felhivom oket holnap! Madaraszba 20-ara kaptunk idopontot, bar nem mondtak, hogy fizetos is van, hatha ugy van idopont elobb is.

Elli,
Telki honlapjat neztem, nem talaltam gyerekekre vonatkozo reszt, most ujra megneztem, volt valami ujszulott-csecsemo gyogyaszat, de feltoltes alatt. Valszeg oket is felhivom holnap, ha Leszterek kijottek.

Kataa,
Koszi, azt is megprobaljuk. A telefonszamat nem talaltam meg, de lehet, hogy inkabb odamegyunk reggel szemelyesen.

Egyelore holnap delelott varunk egy-egy visszahivast ismerostol, hogy kozvetett uton hatha sikerul a Szabadsaghegyibe korabbi idopontot szerezni, ill. a Tetenyiben valaki meg tudja-e nezni.

Remelem valamelyik szal csak eredmenyes lesz.

Koszi mindenkinek a segitseget!

Udv.,
UG (Leszter kp.)
megint_en

Miszike
Algopyrin! Nemtom hol tartassz, de elso harmadban azt sem igazan szabad....

Norka
norkini

Norka,
köszi! Én is úgy tudom... Kép Holnap leszek 11 hetes. Még nem vagyok lázas, de már érzem, hogy kezdődik valami betegség, gondoltam legyen itthon. Akkor marad a Phlogosol meg a limonádé Kép.

Pusz
Miszike
miszike

Miszike
homeobogyó? Mik a tüneteid, Zsuzsi bizti tud valami okosat, nekem is van könyvem...
Jobbulást!
e
ellimami

Gábor!
Telkiben biztos, hogy van csecsemőgyógyászat, szülészet is.
Beu
beu

Kangi
Szilárd is negyed 7-kor kel, már napok óta, ja és tegnap és ma még fél 3-kor is felkellt, hogy együnk. el van éhezve az angyalom...

Beu
Ezek szerint nem vagyok egyedül, mert Szilárd is irdatlan veszélykereső. Bár az elmúlt héten mindennél jobban vágytam arra, hogy legyen megint értetlen, örökmozgó, szemtelne kis fickó.
Amúgy a spektrumon volt egy műsor, amiben az ilyen típusu lurkóknak az tök jó, ha feladatokat adunk, és ösztönözzük végigcsinálásra. Ezt most jó értelmesen fogalmaztam...Kép

Réka
Szilárd is a létrás verziót vállasztaná. Kép A tiltás nálunk sem megy, inkább a szájbarágos megoldás, de az nagyon lassan fial...

Leszter és párja
Nagyon szép gyerkőc Marci, és Petra is egyre szebb!!! Gratulálok!

Momo
Kitartás! Nem könnyű időszak. De ahogy elnézem őket, minden pénzt megérnek. Gyönyörűek!!!

Miszike
Asszem algot ajánlott bevenni, szoptatás alatt tuti.

Szilárd már alakul, csak ma kétszer is volt hányingere. Tud valaki vaalmi jo diétás kaját, amit imádnak a gyerekek, és bennük is marad?
Én már minden kipróbáltam.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia!

Kajákról sajnos semmit nem tudokKép

Feladatok: addig nincs semmi baj, míg vele foglalkozom. Tök könnyű lekötni, sokáig eljátszik, bármire kapható. De ha én el vagyok foglalva, önállósítja magát, és akkor meglódul a fantáziája. Azt gondolom, hogy ilyen helyzetekben is meg kéne tanulnia legalább a veszélyes kategóriát. Nem bánnám, ha rosszalkodna, de nem rossz, csak önveszélyes. Puszta tudásvágyból. Kevés gyerek rossz ebben a korban, persze. De azért időnként látom a szemében a komiszságot, amikor tudja, hogy rosszaságot csinál. De ez a kisebbik baj.

Úgy látom, minden fiús anyuka hasonló cipőben jár. (Kivéve ElliKép)A csajos mamák meg nem panaszkodnak. Nem gondoltam, hogy ekkora a különbség a két nem között már gyerekkorban.

Jut eszembe: a babaszobán nézted a recepteket? Vannak diétásak is.
Beu
beu

Beu
Pont ott nézelődök. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Halihó Kép

Megint csak egy percre, mert megvarrtam egy nagy fotelt is, saját gyártású szabásmintával. Illetve egyelőre csak a belét molinóból. Ez itt a dicsekvés helye:
(a kis fotelbe való egyed a a fürdőkádban ült már)

Kép

Persze amíg ki nem találtam a módját rendesen, a hülye nikecellgolyók töltés közben
kiugráltak a fürdőszobában Kép Hálistennek ott csináltam ... Nem sok, egy olyan 4 liter, de mintha hullapelyhes
borította volna a padlót. Julcsi meg ott kavart a közepén vidáman hömbörgetve a golyóbisokat (Beu Kép egyet se vett a szájába. Mindjárt eszembe jutott Lőrinc. Ő biztosan kitalált volna valami izgisebbet is, mint a hömbörgetés Kép Bocs, a kibicnek semmi se drága ugyebár ... tényleg bocs Kép)
Öt porszívózásra
lettem meg vele és kicsit félek, hogy megszülök ... Apacuka meg még nem volt
itthon. Mondjuk szerencse, mert biztos agyköszvényt kapott volna a
látványtól ... Kép

Myssnia Kép
Én a cukros, fahéjas almakompótra esküszöm. Magamnak. Szilinek nem jön be?

Momo Kép
Szuper a kép! És kitartást!!! (könnyű nekem ... egyelőre)

Na bocs, de tényleg elhullok. Drukkoljatok plííííz, hogy még ne szüljek! Csak két hetet kérek még! Kép

Pussz
Kangi
kangi

Most látom, milyen kupi van a könyvesolcunkon KépKépKép Egy részéről Julcsi tehet, de a többi ... hm ... nos ... nenézzetekoda! Kép

Kangi
kangi

HalihóKép

Örülök, hogy sláger lett a kisházKép Nem teljesen olyan, mint az ikeás, szóval a héten még lemérem, és aztán küldöm az adatokat. Amúgy apukám lefotózta az ikeásat, leméregette, és úgy készült el. A felesége meg varrónő, így a függönyök őt dícsérik, a festés, meg a belső designKépKépKép az meg Manócs műveKép Vannak belül polcok, meg játéktartó dobozok, meg szőnyeg, meg kisszék, meg rajzolósmotyók, csak az nem látszik.

MiszikeKép
Beki eredményével mi van?
Holnap megyek Bogárhoz, gondoltam beugrok, de majd, ha Beki meggyógyul bepótolom, mert még nálam vannak a vitaminok. Bogár kérdezte, h hogy birod az elejét, tényleg, te hogy vagy?

KangiKép
azt hiszem a kupi fogalma nálad valami mást jelent, mint nálunkKép A fotelek nagyon helyesek, kár, h csak apacukádat érted ott a fotóval!

Na léptem, mert apa tanulni akar, így elküldött aludni.

Jó éjt!

Manócs
manócs

Sziasztok!

Kangi,
nagyon szupi lett a fotel, ahogy látom, Apacukának is tetszik! Kép
Drukk, hogy még ne szülj! Kép
Nyami almakompót! Mindjárt kimegyek és csinálok! Kép

Myssnia,
a b6-ot lehet recept nélkül kapni? Hogy néz ki? Injekció ampulla?
Nálunk a sima héjában főtt krumpli a diétás kaja, Beki szereti, de gondolom ezt már kipróbáltad.

Elli,
nagyon ari vagy, majd szólok, ha lázas leszek. Vettem torokgyuszira való homeobogyót, de nem tudom rendszeresen (3 óránként) szedni, emiatt nem is használ sokat. Viszont a hányingeremet jelentősen csillapította egy arra való bogyesz, ennek nagyon örültem!!! Tudom mindenkinek ajánlani!
Bilizéssel még mi is várunk, Beki max a játékait ülteti bele, "pssss" felkiáltással. Kép

Gombóc,
nem semmi, miket művel Zsombi! Kép

UG,
remélem semmi baj nincs Marcival, miért van szükség ultrahangra?
Nagyon aranyosak a képek! Kép

Maci,
nagyon ügyes Roni, hogy Wc-be pisil! Ne aggódj, az első után hamar jön a folytatás! Kép

Momo,
csajszik nagyon aranyosak! Kép Tudom, hogy radikális módszer, de nem lehetne a két nagyobbiknak megint rácsos kiságy és majd megszokják, hogy éjjel nincs mászkálás? Én szerintem ezt nem bírnám, amit Te, minden megbecsülésem a Tiéd!

Andi,
minden hőmérő mást mér, ahányszor csak megpróbálod. Én a sima digitálisunkkal mindig két hónaljban mérek, van, amikor egy teljes fok eltérés is van, akkor többször is... Attól függ, hogy melyik redőcskébe és mennyire tolom be a lázmérőt Kép.

Sofka, Réka,
ez olyan szomorú, amit az intenzívről írtok... Kép Még jó, hogy csak rövid ideig kell ott lenni, de gondolom az a néhány nap/hét is örökkévalóságnak tűnik.

Urszila,
mikrós süti jól hangzik, majd kipróbálom! Kép

Toffi,
ez a meglepi engem is érdekel! Nem árulod el? Becsszó nem mondom el Apátoknak! Kép
miszike

Manócs,
majd szólok, ha meggyógyultunk és akkor jöhettek! Kép Bogár meg igazán jöhetne gyakrabban ide, irgum-burgum! Kép Az egész napos hányingerem és rosszullétem elmúlt egy jól kiválasztott homeobogyótól, nem is akartam hinni a szememnek! Kép

Beki ma belázasodott, ment a hasa, meg hányt is egyszer. Apuci meg akarja verni a gyerekdokinkat, meg a kórház összes dolgozóját, hogy megfertőzték a kicsi lányát! Kép Kicsit harcias a lelkem... Beszéltünk egy MEGBÍZHATÓ vidéki gyerekdokival, aki így látatlanba azt mondta, hogy ha többször hány, akkor bizony be kell vinnünk. De szerintem csak a Panadol jött vissza, most kapott először, azóta sincs baja. A hasmars meg elmúlt a Smecta-tól. Sokat iszik, azzal nincs gond, csak a láza nem akar lemenni, mondjuk nem magas. Drukkoljatok, hogy nyugis legyen az éjszaka és ne kelljen visszamennünk! Tenyésztés eredménye persze még nincs meg...

Pusz
Miszike
miszike

Beu,
Lanyos anyukakent jelentkezem az egedel gyerek jelzore, Jucus is mindent kiprobal, mindenre felmaszik, Matyi olyan kis nyugis volt hozza kepest. Arrol mar nem is beszelek, hogy a fiamat kell megvedenem a lannyal szembenKép Ma csak egy a rajztablarol leszerelt(foglmam sincs hogy csinalta) bottal vagta fejbe a Matyit.

Mizsike,
Drukk, hogy lemenjen Beki laza.

Kangi,
Jok a fotelek, nagyon ugyi vagyKép

Momo,
Hat ezzek az ejszakakKépKépKép Csajszik olyan tunderiek.

UG,
Remelem minden rendben es sikerul hamarabbi UH-t szerezni.

Maci,
Ugyes Roni, nyugi majd javul a dolog, bar en nyar elott nem is eroltetem a dolgot. Ha van kedve csinalja, ha nem nem.

Gomboc,
Latom te se unatkozolKép, gondolom ott es akkor ennyire nem vicces am a dolog.

Lanyok megint segitseget kerek foleg azoktol akiknek sulis gyerekuk van. Matyi 2006 jun 5-en lesz 6 eves szoval hivatalosan kesne egy evet, ezzel nem is lenne bajom, de itt most szept-tol suliba kell hogy jarjon. Hivatalosan ez is suli elokeszito, de mar a suliba van. Szoval ha 2006-ban hazakoltozunk nem tudom mit csinaljak, maradjon meg egy evet oviban, vagy menjen suliba. O egyenlore irto buszke arral, hogy sulis lesz es nem tudom nem fogja e magzavarni ha otthon ujra ovissa minositik vissza.

Angi
angela2

Miszike
akkor ugyanaz a nóta, mint nálunk? A mi gyerekdokik semmiképp nem akarta, hogy bemenjünk mégegyzser a kórházba a hasmenés-hányással is, mert azt mondja, az ottani légkörben nagyon benne van ez a francos vírus, és lehet, hogy nem tenne jót. Gyógyulást!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

SziasztokKép

Ez a hányás-hasmenés valami vírus.
Tegnap Bencét kapta el, no meg engem, de Apát is.
Na most amikor nem a gyereket rendeztem, apát ápoltam, vagy rohangáltam egy helyre.
Na meg Dorina túl jól volt hozzánk képest, őt is le kellett foglalniKép

A doktornéni azt mondta, a széntablezza jobb, mint a Smecta, mert összeszedi a nemkívánatos bacikat, gázokat is.
Na de a tegnapi napot nem kívánom senkinek.

MomoKép

Nagyon aranyosak a csajszik. Az éjszakák miat nem irigyellek, viszont megértelek.
KitartásKép

KangiKép

Szuper lett a fotelKép

Leszter KispapaKép

Remélem nincs gond Marcival.
Azért egy kis DRUKK

Hamenéses kaja: sárgarépa, főtt krumpli, nagy sósperec, pirítós teába mártogatva, esetleg kis joghurt.

Egy kis segítség kellene:
Csináltam egy táblázatot excellel, de akinek küldeném, nincs táblázatkezelője.
Hogy tudom átalakítani, hogy Ő is meg tudja nézni?

Help!!

Heni
heni1979

Heni,
a táblázat adatait szimplán átmented .doc fájlba.Bocsánat, nem mented, hanem másolod egy új World doksiba. A képletek nem látszanak, igazából nagyon csinálni sem tud velük semmit (max formázgatni) de az adatokat látja.
Vagy sima e-mailbe is másolhatod, de ha túl széles a táblád, össze fognak kavarodni a sorok.
Csak mint laikus felhasználó, tapasztalati úton adom ezeket a tanácsokat, valami szgépguru talán jobbat is tud...
üdv
elli
ellimami

UG, Leszter,
Mennyire hasonlítanak! Van valami közük egymáshozKép
Remélem nincs semmi baj!

Gombóc,
Köszi kérdésed. Nem érzek magamon változást, de csütörtökön megyek vérvételre (december első felében voltam utoljára), a jövő hét elején okosabb leszek.
Kistesóra még a páromat is rá kell beszélni.

Momo,
Szegénykém, kitartás!
"Basszus kaka"Kép
Anyaszomorítók nagyon édesekKép

Kangi,
Szupi fotelek, nagyon ügyi vagy!
Hogy, miből csináltad? Szabásmintát, leírást, trükköket - ha van - megoszthatod velünk isKép
Drukk!!!

Angi,
A szobatisztaságot mi is nyárra tűztük ki. Csak próbálom ismertetni a dologgal.

Látom több beteg is van, jobbulást nekik!

Na, már nagyon hiányolnakKép

Maci_2
maci_2

Miszike,

melyik homeobogyót szeded a rosszulléteidre? Nekem mardt 2 dobozkával(1 bontatlan 1 bontott,de majdnem tele van),még abból,amit én szedtem,ha megirod a Tied nevét előkeresem a maradékomat és ha ugyanaz,akkor szivesen elküldöm ,ha még fel tudod használni. Nekem már nincs rá szükségem. Kép

Ja és a táblából húzd ki légyszi a Bendegúz nevet,egyenlőre úgy néz ki lányunk lesz. Kép ha mégsem,majd módositunk. Kép
köszi

pussz
Évi
Évi24

UG, a Tűzoltóban TUTI PROFIK vannak. Holnap megyünk, rákérdezek, mi kell az UHhoz.

s
sofka

Beu!

Nem tudom ez vigasztal-e, de Ilang is egy igazi rosszcsont. Persze nem rossz a szó tényleges értelmében, hanem baromi eleven. Mindenhova felmászik, mindent leszed, a szájába vesz, szétken, kihúz, lehúz, szal igazi önveszelyes üzemKép Loholok a nyakában, de még így is van, hogy leesik, a szájába veszi és sorolhatnám. Teljesen átérzem a helyzeted. Látod egy kislány is lehet ilyenKép Most gondolom megnyugodtálKép

Manócs!
A mailedet megkaptam, nagyon köszi!Kép

Bocs a többiektöl, de dolog van.

Majd még benézekKép

Pussz

Tündér
tündér

Angi!
Ha egy egész évet lehúztok suliban, akkor látni fogod, mennyire érett arra, hogy itthon is iskolás legyen. A nyári gyerkőcöknél is meg lehet azt csinálni, hogy ha elmentek a nevelési tanácsadóba, és elmondod, hogy szeretnéd,hogy sulis legyen, és megnézik a gyerkőcöt, akkor ha úgy ítélik ők is, hogy alkalmas, akkor mehet korábban.
Mondjuk arra fel kell ezesetben készülni, hogy kb ő lesz a legfiatalabb.

Ildi

Ildi
pildi

tÜNI!
mI A HELYZET? hOLNAP?
bEU
beu

BeuKép

Igen, holnap 7-re kell mennem, és már indítanak is (hacsak ma este nem történik vmi csoda...)Kép Hát, mit mondjak, be vagyok ám rezelve. Páromat most kiokosítottam a képfeltöltés, és a Babanet rejtelmeiről, úgyhogy majd jelentkezikKép

Pussssz
Tüni
tüni

Várjuk!KépKépKép
Ügyes légy, és ne izgulj!
Beu
beu

Tüni
drukkolok, és várom a híreket Kép

Andi
psandi

Tüni,