Üdv.
Ne hari, hogy nem jöttem, de csütörtökön és pénteken továbbképzésen voltam, tegnap meg Királyrétet vettük célba. Egy úttal megnéztük a Tropicariumot is, tényleg szuper hely. Csak nagyon fülledt bent a levegő...
Az Állatkert volt tervben egyébként, de nagyon borult volt az idő, így a fedett hely mellett döntöttünk, végül is nem igazán lett volna élvezet szakadó esőben sétálni. Egyébként Szegeden tegnap egyáltalán nem volt eső...
Wawel, akkor nem is aggódom annyira beszédügyileg, mert Peti azért pl. utánoz állathangokat, há-há (háp-háp), mááááá (ez a nyávogás), u-u (ez a vau akar lenni), mondja, hogy cííííí (ez a cica), néha, hogy any-nya. Na akkor megnyugodtam egy kissé.
Alziza, azért Zalán a következő hét hónapban még simán rázendíthet.
Veráska, hú, nálunk nincs áprilisi óvodakezdés, nálunk az óvodai év szeptembertől-augusztusig tart. De akkor már értem. Itt úgy van, hogy abban az évben kell beíratni (áprilisban általában), amelyikben a harmadik évét tölti be.
Kmammy, nagyon jók a képek. Sajnálom, hogy nem sikerült a közeli bölcsit elintézni.
Tényleg, mit csinátok, hogy Kevin szeret hajat mosni? Nálunk mindig nagy a küzdés, hogy le tudjam rendesen vizezni Peti haját...
Preni, gratula a sikeres vizsgához!
Sajnos igazad van, muszáj lejjebb engedni fizetésügyileg, mert egyébként elutasítanak. Mondjuk neked van tapasztalatod. Én, mikor elmentem dolgozni, mondtam egy összeget, de amit most kapok, az is kevesebb, mint egy fővárosi vagy (meg merem kockáztatni) kecskeméti fizetés. De úgy vagyok vele, hogy van munkám, ami egy gyerekkel, pályakezdőként igen megbecsülendő.
Na látod, most nem tudsz mit kezdeni magaddal...ezzel én is így voltam, mielőtt elkezdtem dolgozni. Most meg alig van időm valamire.
Nancsa, ezek szerint én szerencsés vagyok, mert a mi dokink, ahogy már többször írtam, inkább azt mondta, hogy ne aggódjak, mert látja, hogy egyébként nincs a gyereknek semmi baja.
Gab, "családi stresszes élet", ez vajon mit jelent?
Colett, a te hozzáállásod is tetszik. Majd később elmondja...
Juca, érdeklődnék, hogy mit értessz rutin teszt alatt?
Tényleg vad külseje van az ismerősödnek. Nekem is van ilyen karakán arcú ismerősöm, de nekik rövid a hajuk (mondjuk arról lövésem sincs, hogy mindig így néztek-e ki). De azért ciki minden határon megállni...
Na hallod, akkor Kofának gyors munkahelycseréje volt.
Egyébként tényleg az lenne a jó, hogyha a váltások a továbbképzést (is) szolgálnák, de a mai helyzetben ez nem így van, mindenki megy oda, ahol talál egy szabad lyukat, és át is eresztik rajta.
Kimike, köszi, ezt én is kipróbáltam, kútfejből. Nem ért semmit, inkább hisztizett-hisztizett-hisztizett és hisztizett. Na ebből nem kértem. Abban reménykedem, hogy új helyen majd kénytelen lesz másképp kifejezni magát, mert ott tényleg nem fogják tudni, hogy mit szeretne, csak ha elmondja.
Meteor, neked is gratula az eddigi sikerekhez!
Klarka, örülök, hogy írtál. Annak is, hogy mostmár minden rendben veletek. Annyit azért kérdeznék, hogy a sok gyógyszert meddig kell szednie majd Atinak? Végül is ez legyen a legnagyobb gond, de azért beadni nem lehet egyszerű menet!
De tényleg látszik, hogy vidám és erős kisfiad van!
Szép napot mindenkinek.