Üdv.
Szobatisztaság: nálunk hol így, hol úgy, a bilibepisi nagyon megy, akár parancszóra is.
A kakival még hadilábon állunk, pontosabban az még a pelusba megy csak.
Nálunk egyébként Peti egyfeszt pelus nélkül lenne, ha rajta múlna, szerintem még aludna is kisgatyában...hm, lehet, egyszer ki kéne próbálnom? Úgyis gumilepedő (is) van alatta...
Csak ugye nálunk Peti nem beszél, csak mutogat...
Fogak: nálunk a múlt héten csütörtökön megkérdezte a doktornő, hogy ugye 16 fogú a gyerek...mondom, hogy csak 12 foga van meg egy kicsi recéje (azóta van még egy). De így is 18-nál tartunk. Zymafluort adjak neki, azt mondta még, majd veszek.
Viera, ezentúl rövid lesz Peti haja, legalábbis nyáron, télen talán kicsivel hosszabb. Egyébként ugye neki sosem volt hosszú haja, a göndörödés is úgy másféléves kora táján kezdőtött igazából.
Alziza, de igen, sajnáltam, de jobb ez így Petinek.
Gab, hát alapból szerintem a férjem is gondolt egy cifrát, mikor rájöttem, hogy búcsút intettem a kártyának. De így jól kijutott nekünk, mert pénteken ő érezte magát cefetül, én meg ugye szombaton. Egál.
Hm, ilyen gyereknap kellene mindenhova. Habár ahogy a miénket néztem, ott sem volt igazából "ráncigálós" bódé, játékok kipakolva, színpad a fellépőknek és ennyi.
Igen, a szuri már jóideje hiánycikk, azt hiszem, mindkét fajtája. Peti anno a mostmár nem támogatott fajtát kapta, és mivel a kettő nem egyféle, így azt is fogja kapni. Idén nálunk is esedékes az emlékeztető, de valszeg csak majd valamikor ősz-tél fele megyünk el öcsémmel a doktornéninkhez, addigra talán már oltóanyag is lesz.
Juca, én egyetértek veled, még akkor is, ha a pénz személytelen, de akkor legalább anyuka-apuka tudja, hogy mi kell a gyereknek.
Figyi, lehetnek még Petinek fürtjei, nem tudom, milyen géneket örökölt, ez a főpróba.
Wawel, sok boldog névnapot!
Veráska, látom, a te fiad is igazi műszaki szaki.
Meteor, ha szerinted fáradt volt Pancsi, akkor valszeg csak azért esett-kelt. Figyeld, és ha egyéb esetben is előfordul, akkor kérdezz rá a dokitól, de egy eset még nem eset.
Na megyek alukálni.