Új privát üzeneted érkezett!

Sofka!
De jó hír!KépKépKépKépKép Kitartás! Most már mindjárt otthon lesztek!

Évi!
Boldog névnapot!Kép

Maci!
Azért a karifa a lakásban, az más, minmt az üzletbenKép

Boldog, békés Karácsonyt kívánunk mindenkinek mi is!
Kép

Lőrinc és Beu
beu

Sofka,
De joooooooooooo

Evi,
Boldog Nevnapot!

Bekes-Boldog Karacsonyt mindenkinek!
Kép

Angi
angela2

Sofka!
Ez aztán a jó hír!Remélem hamarosan hazamehettek!

Évi!
Boldog névnapot! (Tudod egy éve én voltam az első akinek eszébe jutottKép De nekem az anyukám is Évi)

Megvettük a karifát kicsempésztük az erkélyre úgy összekötözve, de Dani amint felébredt egyből kiszúrta teljes extázis, hogy fa van az erkélyen. Mi lesz ha majd fel is lesz díszítve?

Na léptem!
Holnap szerintem már nem jövök, mert nálunk lesz az ünneplés!

Sziasztok!

Réka
muki

Sziasztok,

Boldog, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Évi,
boldog névnapot kívánok!Kép

Sofka,
nagyon örülök ennek a hírnek!Kép Sokat gondolok Rátok, remélem hamarosan együtt lesztek a picurkávalKép.

pusz mindenkinek,

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Lányok Kép

Nagyon boldog, szeretetteljes és meghitt karácsonyt kívánunk!

Kép

Kangi, Julis és az Andrisok
kangi

Sziasztok!

Mindenkinek boldog, egészségben gazdag karácsonyt kívánunk!

Sofka,
örülök, hogy jobban vagytok!

Kriszta+ Nóri, Niki
tkriszta

Sziasztok!

Sofka,
Jaj de jooo! A napokban tobbszor is beneztem, ha nem is irtam, csak hogy lassam, van-e hir Rolatok. Es most orulok!Kép

Andi,
Hajad csucs!Kép

Lanyok, en josolgatok es josolgatok. Foleg estenkent durvul be, nap kozben csak kemenyedget, de pl. tegnap reggel is mutatta a CTG, pedig azok erzesre nagggyon gyengecskek voltak. Az elobb volt egy kis idom, elkezdtem merni, kb. 8 percesek voltak, neha a felidoben is volt egy fajas. Ugye meg nem? Ugye nem holnap??? (Persze jol tudom, hogy ilyen elozmenyekkel nehanyan a topikbol tul is hordtak a babat. Na azert erre sem gyurok!) Egy pici ellendrukkot azert lehetne?Kép

Mi is bekes (vagy legalabbis viszonylag nyugisKép) boldog karacsonyt kivanunk mindenkinek!Kép

Leszter, Gabor, Petra, es talanZorkatalanMarciKép
leszter

Boldog Karácsonyt kívánok!

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Most végeztem a szaloncukor-kötözéssel, 2 dekupázzsal meg aji-csomagolással, szóval megyek aludni.

Sofka
ez jó hír, nagyon örülök KépKép
Mondtak valamit, hogy kb. meddig kell még a kórházban maradnia Tominak? Remélem már nem sokáig

Köszi mindenkinek a hajdícséretet Kép

Nagyon Boldog Ünnepeket kívánuk Mindenkinek KépKép
Évi, Neked boldog névnapot Kép

Andi és a Fiúk Kép
psandi

Sziasztok!

Én most végeztem az ajesz csomagolással mára...ded ébredt, most visszahunyt, gyorsan írok aztán jobbra el...

Sofka,
örülök, hogy Tomi már nincs az intenzíven és szopizik is, hurrá!Kép Remélem a nehezén ezzel túl is vagytok, drukkok mennek továbbra is.Kép

Évi,
Kép
nagyon boldog névnapot kívánok!!!KépKépKép

Psandi,
nagyon dögös a hajad, gratula.Kép
Levente nagyon tetszik és Bence 2.nevének is azt szerettem volna, de párom leszavazta a 2.nevezést.
Tetszik még a Bertalan is, de csak úgy hogy Berci, így fiú névvel még nem készültünk, igaz nincs is kinekKép

Leszter,
Zorka tecc nagyon, Márton nekem úgy tetszik, hogy MarciKép
jóslófájáshoz nem tudok mit szólni, mikor nekem 8percesek voltak a fájások rá 18órára meglett BenceKép Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!Kép+++++++

Lányok,
mindenkinek köszönöm a dícséretet az xszemes párnámra, a minta kérés volt, egy darabig most nem szeretnék Micimacit hímezni.Kép

Tüni,
köszi a rámgondolást szalvi ügyben, tényleg sehol nem láttam még ilyet, pedig én mindenhol nézek ám szalvit.Kép köszi még egyszer

Toffi,
előbb a munka-aztán a szórakozásKép
nyáron jobb is varrni, akkor tovább van világosKép

Tündér,
örülök, hogy jó hírekkel jöttél a dokitól, "ugye én megmondtam"Kép

bocsi, de most csak ennyire emlékszem...remélem senkit nem sértek meg és nem hagyok ki.

Betegeskedőknek jobbulást! Nálunk szerencsére helyreállt a rend egészség fronton.Kép

Mivel már 24-e van, úgy érzem totál aktuálisKép :

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Kép
Timici
timici

Sziasztok!

Nagyon boldog Karácsonyt és csillogó gyerekszemeket kívánok mindenkinek! Kép
Kép

Sofka,
nagyon örülök, hogy Tomi jobban van és szopizik!!! Kép

Maci,
Mariann pont fölöttem van a címlistában, a 25. sorban. Kép

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyt kicsiknek és nagyoknak!Kép

Remélem, egyszer még lesz időm írni is nektek...talán majd jövőreKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek Kép!

Pusza, Virág (az émelygős Kép)
virga

Boldog karácsonyt!

Kép

pussz
Zsófi (meghatottan és boldoganKép)
csucsuka

SofkaKép nagyon örülök a jó hírnek!

Békés, meghitt karácsonyt mindenkinek!

Kép

Urszila
urszila

Sziasztok!

Andi!
Jó a hajad.

Sofka!
De jó hír, nagyon drukkoltam nektek.Remélem minél hamarabb otthon lesztek. Kép

Évi!
Boldog névnapot!

Nagyon boldog Karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
Kép

puszi
Magdi, Jani, Niki, Miki és Zsuzsi
gallainémagdi

SofkaKép nagyon örülök a jó hírnek!

Békés, meghitt karácsonyt mindenkinek!

Kép

Urszila
urszila

Sziasztok csajok Kép

Mivel még tegnap hajnalban is ajándékot kreáltam, ezért nem írogattam mostanában.

Minden friss, nemfriss és félkész babásnak, valamint a tökmagoknak nagyon boldog karácsonyt kívánunk :

Klár + Kancussss

Kép
clarissa

Jó reggeltKép
Nem akartam bekapcsolni a gépet az ünnepek alatt, de akkor hogy próbálnám ki az új LCD-monitorom??!!KépKépKép
De már megyek is, hogy sms-üziket küldjek a vadiúj telcsimrőlKép

Jó ünneplést mindenkinek,
Klár, sk karácsonyfád tutijó, elmentem az 5letetKép

pusza
e
ellimami

Hali csajok Kép

Karácsony ezerrel, lassan asszem lakást kell cserélnünk ismét, vagy be kell építeni az erkélyt amúgy gardrób jelleggel KépKép

Ellikém, karifához majd írok receptet is, csak ne kívánd ma, de szólj majd rám Kép

Remélem, frissbabások élvezik az új jövevénykéket Kép És a tesók ? Kép

Na pussz, mentem, mert épp most fejeztem be a saját pulcsimat (2 óra alatt varrtam meg szabással együtt), és lassan aludni is kéne, mert holnap újabb roham-rohanás Kép

Klár
clarissa

Csak gyors bejelentkezés, megvagyunk, bár Tomi még kórházban. Kép Többiek élvezik a karácsonyt. Kép
sofka

Tomi még kórházban. Kép
sofka

Hali Csajok!

Barátosnémnak kikapták picinykeKép fiát a pocakból! (bekakált az urfi) 4050 g, 50 centi, ugyanúgy hívják, mint az apját, és egynapon is született az öreggelKép
És végig bennt lehettemKép

Sofka, még egy kis kitartás! Mikorra ígérik a kispasit haza?

Ellikém, micsoda jézuskaKépKép

Na ellebegekKép
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Sofka,
De jóKép Drukkolok hogy minél hamarabb hazaengedjékKép

Miszike,
MegtaláltamKép

Maci_2
maci_2

AndiKép
Jó lett a hajadKép

LeszterKép
A Zorka szép név, nekem még a Dorka is nagyon tetszik, ami hasonló. Mi lett vajon a jósolgatásokból?KépKépKép
DrukkKép

MaciKép
Ari a szeretgetős csajsziKép

SofkaKép
drukkok mennek, hogy mihamarabb otthon legyen a kislegény isKép

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony, nekünk igen. Mini megkapta a kisházat, alig lehet belőle kiimádkozni, majd teszek fel róla képet. Szóval bejött ez az ajándékKép A karácsonyfának is nagyon örül, és szinte egész nap azt nézi, persze csak a kisházbólKép
Én meg megkaptam az új U2 CD-tKép
Ja, jól drukkoltatok, a Vállalkozások alapítása és működtetése 5ös lett, a Gazdaságpszichológia 4esKép
Még január 5re kérnék drukkokatKép
Kedden megyünk le Zalakarosra, már alig várom, megyünk fürcsizni, nagyokat alszunk, isteni leszKépKépKép
Na léptem, kellemes karácsonyt még erre a pár órára, puszka:

Manócs
manócs

Sziasztok!

Igy karacsony utolso napjan meg talan lehet boldog karacsonyt kivanni Kép

Sofka drukkolok nagyon, hogy mihamarabb otthon lehessen a nagy legeny!

A karacsonyfahoz nem szabad hozzanyulni, de olyan erdekes amikor mozognak a diszek KépKép

Kép
Ari
ari

Sziasztok!

Karacsony nalunk is nagyon jol telt, volt nagy csodalkozas a fa lattan (3,9 m magasKép + talp + csucsdisz), orvendezes az ajandekoknak, kozos epitokockazas, stb.Kép Remelem, mindenkinel legalabb ilyen kellemes volt ez a par nap.Kép

Josolgatas eleg izgi volt mar a vegen, ugyanis a 8 percesek hirtelen megfelezodtek, es kis idon belul eljutottunk a stabil 3 percesekig. Es mar eleg kellemetlen is volt, kezdett tenyleg fajni, nem csak az a nagyon enyhe mensiszeru erzes volt, amit Petranal ereztem a szules elotti ejszakan (es azok nem is 3 percesek voltak, hanem 7-8). Na most nalunk az a gond, hogy Dunaharasztibol Zugloba kell bevagtatni, ha akcio van, tehat kelteni kell Petrat, oltozni, aztan riasztani anyukamekat, hogy indulunk, es visszuk hozzajuk Petrat. Ezt a hajcihot pedig nem szerettem volna potyara vegigcsinalni. Ugyhogy bar elegge aggodtam, megis vartam, es ugy 30-40 percnyi 3 perces utan elkezdtek ritkulni a fajasok. De nem tudom, meddig mertem volna varni, valszeg mar nem tul soka.Kép

Sofka,
Es mikorra igerik, hogy hazavihetitek Tomit? Mi lett a strepto eredmeny?
Nagyon drukkolok tovabbra is, de talan mar nincs is annyira szuksegetek ra! Remelem!Kép

Puszi:

Leszter
leszter

Ja, es holnap megyunk mosogatogepet nezni!Kép Jezuska hozza, utolag.Kép

Udv:

Leszter (par perc mulva mar 38+3Kép)

Ui. Az elobb jot bomboltem az Edesek es mostohakon, ez vajon terhessegi tunet, vagy mindenkire (foleg aki mar anya) igy hat?
leszter

LeszterKép
Ez nagyon izgin hangzik... Te nem tudom, hogy vagy vele, de én azért szeretném, ha a babó megvárná a jövő évetKép Egyébként két éjszaka nekem is voltak erős jóslóim (na persze nem ilyenek, mint a tiéd), meg is ijedtem. Gyorsan befejeztem a babaruhák mosását, vasalását, meg nagyjából bepakoltam a táskámat. Te hogy állsz ezekkel a dolgokkal? Ruhácskák megkerültek?

SofkaKép
Remélem, most már nagyon hamar hazakerül Tomi babaKép

ManócsKép
Gratula a vizsgáidhozKép

Hát én meg ma ráejtettem az előszobaszekrény dögnehéz ajtaját a nagylábujjamra. Annyira fáj, hogy egyfolytában bőgni tudnék. Egyből be is feketedett, de ami jobban zavar, hogy azóta egyfolytában szivárog belőle a vérKép (már 2 órája) Remélem, el fog állni magától. Ráadásul ma megyünk apasági papírt intézni a polgármesteribe, ahová sétálni kell, mivel az autónk még mindig nem műxikKép

Na, megyek, pihiztetem a lábimat.

Pussssz
Tüni
tüni

Sziasztok!

Eltelt a karácsony is. Nekünk jól telt, csak a férjem beteg lett, és kaptam én is ajándék gyanánt belőle egy kicsit. Gyerekek rengeteg játékkal lettek gazdagabbak, így én kértem egy plussz szobát ezeknekKép
Domcsi valahogy az ünnepek alatt úgy feldobódott, és hirtelen megnőtt, hogy nem akar aludniKép Tegnap hazafele Anyósoméktól elaldt a kocsiban, aztán 1/2 10-kor is oltári hisztivel aludt el. Most is hallom, hogy nem tetszik neki, hogy leraktamKép

Éváknak nagyon boldog névnapot kívánunkKépKépKép

SofkaKép
Nagyon boldog vagyok, hogy túl vagytok a nehezén. Csak meglett a karácsonyi ajándék, és Tomika szopizikKép

LeszterKép
JoslófájásokKép
Én is sírtam a filmen, és nem vagyok terhesKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok,
Talan nem haragszotok meg erte, ha en igy utolag kivanok mindenkinek bolodg karacsonyi unnepeket. Kép CSutortoktol mar nem kapcsoltuk be a gepet....Kép

Sofka,
Tominak tovabbra is megy a drukk! NAgyon remelem, hogy mihamarabb hazaengedik. AZ mar jo hir, hogy nincs az intenziven es hogy szopizik. Kép

Leszter, Tuni,
nektek is nagy drukk a kismanokhoz! Varjuk am a hireket! Kép

Nalunk is eltelt a karacsony, szinte vegig rohanas volt, nagyszulozes, tesomek stb., de nagyon elveztuk! Kép Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem szerintem gyerekkorom ota ez volt a legszebb karacsonyom.Kép Ket gyerek a fa alatt, ebbol az egyik hatalmas, csillogo es csodalkozo szemekkel amult-bamult...(a masik is amult-bamult, de inkabb a cicit kereste...) KépKépKépKép

Betegeknek jobbulast!

Pussz,
Gombóc
gombóc

Itthon vagyunk. Marcipán nagyon lelkes, lányok boldogok. Hát még én. Kép

Mindenkinek köszi a drukkokat, majd mesélek, ha már tudok.
sofka

Jaj Sofka
annyira örülök!! KépKépKépKép Mostmár minden rendben lesz, sok boldogságot Nektek!

Andi
psandi

Sziasztok!!!

Mindenkinek kellemes Utokaracsonyt es eloBUEK-ot!

Sofka gratula Tamashoz, szuper hogy mar otthon is vagytok Kép

Heppinek gratula az ikrekhez Kép
a kis es nagy pocisoknak is drukkolunk

Sziasztok
Zs es A
zsurlo76

Sziasztok lánykák!Kép

Sofka,
nagyonnagyon örülök a jó hírnek!Kép Akkor nálatok most kezdődik az ünnepKép.

Remélem mindenkinek szép Karácsonya volt, a miénk gyönyörűségesre sikerültKép Tökéletes Karácsony, tökéletlen díszletekkelKép.
Gyerkőcöknek sikerült eltalálni az ajándékokat, nagy öröm volt, zuluka persze bőgött, mint a szamárKép.
Képi dokumentKép.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kismamiknak, vizsgázóknak nagy drukkok!Kép

puszka mindenkinek,

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Bocs, ezt még muszájKép.

Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok

SofkaKépKépKép De jó!

Katartikus élményben volt részem, szóval (lehet, hogy) szárítógépet szeretnénk venni, utána akartam nézni pár véleménynek itt is (meg nlc- és más fórumokon) és kidobott egy egy évvel ezelőtti, tavaly novemberi oldalt a topicunkról, amikor Réka Danija fél éves volt, és Kangi épp nagyon negatív volt, mert Julcsi már paradicsomos krumplit sem evett...Szóval a szárítógépet nem találtamKép de olllyan jót nosztalgiáztam!!KépKépKép

megyek keresek tovább
jó éjt
pusza
e
ellimami

Sziasztok lanyok!

Mosogatogep epp vadul mosogat.Kép Nemreg fejeztuk be a beszereleset.Kép Faraszto nap volt, de ugy orulok!Kép
Tudtatok, hogy a nagyaruhazak, vagy legalabbis az Auchan nem azonos arakkal dolgozik az aruhazlancon belul? Mi tok veletlenul egy masik Auchanba mentunk be megvenni a mar kivalasztott mosogatogepet, es ebben 8e Ft-tal olcsobb volt ugyanaz a gep, mint ott, ahol eredetileg kineztuk. Azert nem mindegy...Kép

Sofka,
Ez csodas!KépKép Ugy orulok!Kép

Tuni,
Persze, hogy en is szeretnem megvarni a januart! Remelem, menni is fog, mert azota ilyesmi nem volt, csak kemenyedesek, de az meg semmit nem jelent. Drukk, hogy sikeruljon, mindkettonknek!Kép
Babaruhakbol van kb. 3-4 valtas itthon, ezeket reszben most vettuk, hogy meg tudjak nyugodni. Kb. meg egyszer ennyit mi adtunk kolcson, ezeket a napokban kapjuk vissza. A nagyjat viszont mi is kolcsonbe kaptuk Petranal, es igertek, hogy most is meg fogjuk kapni, hat ezekrol nincs pofam tobbszor erdeklodni, ugyhogy csak remenykedem, hogy idoben megkapjuk. Korhazi pakkom nekem is tobbe-kevesbe ossze van csomagolva.Kép
Szegeny labujjadKépKép

Na bocs, most csak ennyi, de lefordulok a szekrol.Kép Jo ejt:

Leszter
leszter

Sziasztok!
NEkünk is nagyszerű karácsonyunk volt, végre átérzem az ünnepet. Elvált szülők gyermekeként elég magányos karácsonyaim voltak, kettesben anyukámmal, aki megpróbált nagyon boldognak látszani (amiért így utólag is nagyon hálás vagyok). És most végre 28 évesen megtudtam, hogy mi is az, hogy család. Ez olyan boldogság.

Dani nagyon élvezte az ajándék bontogatást, nekünk is bejöttek nagyon az ajik. Kapott egy gitárt, amit azóta se nagyon tett le. Azzal aludt. De rájött, hogy egy idő után fáj, ha körömmel pengeti, ezért odajött hozzám, mondta, hogy adjak neki pénzt. Nem tudtam miért kell neki, de adtam. Azóta azzal pengeti.Kép Pedig én ilyet soha nme mutattam neki. Olyan édes, még rogyaszt is, ahogy gitározik.

Dani most éppen anyósoméknál nyaral, mert lakást alakítunk ezerrel, jézuska ülőgarnitúrát hozott ugyanis.
Én még soha nem voltam így távol tőle, annyira rossz. Egész éjjel nem aludtam, már 5-kor fent voltam, ahelyett, hogy végre kipihentem volna magam.

Sofka!
Annyira jó, hogy végre otthon lehet Tomi baba!Kép Gondolom most megint ritkábban hallaunk majd rólatok, de ez így van rendjén.

Zulu!
Jók a képek! És nagyon kis csini vagy te is!Kép

Leszter!
Olyan izgi, hogy már ennyire a finisben vagy! NAgyon drukkolok!

Tüni!
Persze neked is nagyon drukkolok és a lábadnak is. Hogy van azóta?

Na most léptem, mindenkinek további nyugis karácsony utáni pihit kívánok!

Réka
muki

Sziasztok!

Sofka!
De jóóó, hogy végre otthon van Tomi, akkor most már Nektek is teljes az ünnep. Kép

Zulu!
Jók a képek. Kép

Nekünk is nagyon szép karácsonyunk volt, az ajándékok mind telitelálat lettek. Kép

puszi

Magdi
gallainémagdi

Réka,
ne is mondd, nekem 7végén vitték ki anyáék 1 napra a telekre(nagyon örültem neki akkor, és amúgy tök jó nyugis napunk volt Apával) aztán délután már nagyon hiányzott, este alig vártam, hogy az apja hazahozza, mentem hozzá, hogy megöleljem, jaj, kicsim, annyira hiányoztál...tolt el magától, "nyem!nyem!" és szaladt a játékaihoz. Le voltam tojvaKép
De azért később megszeretgetettKép ("Ajja!Ajja!"-ez vagyok énKép)
pusza
e
ellimami

Ari, Zulu,
Képek szupik, gyerkőcök édesekKép

Leszter,
Hú, honnan szedtetek ekkora fát és hová tudtátok rakni?

Tüni,
Szegénykém, hogy van a lábad?

Sofka,
Végre együtt acsaládKép De jóKép

Réka,
Meddig nyaral Dani?

Betegeknek jobbulást!

Andy,
Márknak boldog születésnapotKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok Lányok!

Elsöként nagyon örülök Sofka, hogy végre otthon vagytok mindahányan!Kép

Eltelt nálunk is a karácsony iszonyú pörgös volt, hulla fáradt vagyok, most értünk haza Szegedröl. Én vezettem, napok óta éjszakázom, a lakás romokban, a gyerek hol alszik hol nem, rendszerünk totál felborult és ma estére is vacsorára vagyunk hivatalosak. Én már semmi másra nem vágyom mint egy kiadós alvásra, és Apával 3-asban pár napra. AZért ne higgyétek, hogy nem szeretem a karácsonyt, de iagzán ielengedni sem tudtam magamKép Na nem baj, majd én is belejövök ebbeKép

Na most megyek, mindenkinek puszi.

Leszter!
Neked mennek az ellendrukkokKép

Azért szép volt az ünnep, csak baromira fárasztóKép

Puszika

Tündér
tündér

Bocs az elírásokértKép

Tündér
tündér

SziasztokKép

Köszi az együttérzést lábujj-ügyben. Hát úgy néz ki, hogy véglegesen meg fogunk egymástól válni, én és a nagylábujjamon a körömKép Még mindig borzasztóan fáj, de állítólag a körömsérülések már csak ilyenek.

Voltam ma dokinál, és véglegesítettük, hogy maradok nála, és megyek a Rókusba. Elég hosszú vívódás volt, de nekem ez tűnt a legjobbnak.
Amúgy minden rendben van, minden zárt, csak a méhnyak rövidült meg kicsit, de az már múlt héten is így volt. Hétfőn megyek még egy uccsó laborra, meg vmikor flowmetriára is kell még mennem. Szóval pörögnek most már az események.

Viszont megyek, mert fárasztó nap volt.

Pussssz
Tüni
tüni

SziasztokKép

Holnap megyek CTG-re, aztan ha sikerul elerni a dokimat, akkor meg is vizsgal, kivancsi vagyok, okoztak-e valami valtozast a joslok meg a kemenyedesek.Kép

Tuni,
Ha a kormodtol meg is valsz, legalabb a dokidtol nem!Kép Na jo, csunya dolog ezzel viccelodni, de gondolom, az is hasonloan fajdalmas lett volna... Ejszakai rooming inre mit mondott?

Nagyon OFF leszek, de hatha tudtok segiteni.
Tudom, hogy most nem sokan olvasgattok, de ha valaki ismeri a Momoek-fele (vagy barmilyen mas bevalt) csodakenyer-receptet, megdobna vele? Le vagyok torve, az elso kenyerem (szenteste, amikor megkaptam a gepetKép) meg jo volt, tisztan finomlisztbol, a masodik, ami mar extrabb volt, mar lapos teteju lett, es ma probalkoztam a liszt egyharmadat teljes kiorlesure valtani plusz magokat belekeverni (recept alapjan persze), es kritikan aluli lett.Kép A delutan sultet ugy ahogy volt, ki kellett dobni, aztan netes es egyeb infok alapjan rajottem, hogy valszeg tul sok volt benne a folyadek, es kevesebb tejjel csinaltam egy ujat, de az is total lelapult es homoru lett. Pedig sules elott meg gyonyoru, magas, domboru volt.Kép Kenyersutogetok, lecci segitsetek!!! Neten szazszamra vannak ugyan receptek, de a mait is ott talaltam, es megsem sikerult.Kép

Jo ejt:

Leszter, a csalodott
leszter

Hali csajok Kép

Olyan jó azért olvasni, hogy mindenki lassan megint szülni megy.... KépKépKép

Leszti, ne légy csalódott, soxor élesztőfüggő is a dolog. Mi odakinn NY-ban mindig porélesztővel sütöttünk, mert frisset csak ritkán lehetett kapni, és a porból sem volt mind nagyon jó. Egyszer jobban sikerül, egyszer kevésbé.. Kép
Mosogatógép - WOWWWW Kép

Tüni,
RÓKUS RULEZ Kép Kihez mégy ? Kép

Sofka,
Először is nagy gratula a kispassantyúhoz Kép Meg ahhoz is, hogy végre odahaza van Kép Sok-sok tejcsit nektek Kép

Ikertesómami,
Majd ha pár év eltelt, majd továbbképzem kis gitármesteredet Kép

Gombóc,
Hogy van a 2 passantyú ? Nándos ? Tejfronton is OK minden ? Kép

Zuluka,
Kisasszony édes Kép Takarítós kép ismerős... Kép
(mellesleg csak ámulok, mert a háttérben a bieder garnitúra is gyönyörűűű Kép

Na ficcenek, mert apának még horgolom a jamaikai sapiját Kép

Ciao :

Klár
clarissa

Helloka,

Sofka,
De jo, hogy hazamehettetek!!!!!!!

Zulu,
KepekKép Ulogarnitura nekem is tetszikKép

Leszter,
Azert ez a karacsony izgis lettKép
MosogatogepKép

Tuni,
KormodKép

Reka,
Dani nyaralasKép. En 6 napig voltam tavol toluk, de komolyan kinszenvedes volt, pedig a hely egyebkent klassz lett volna.

Maci,
Magatokrol semmi?

Elli,
NosztalgiaKép
Szaritogep, itt ugye van, hat van jo es rossz oldala is. Az otthoni ruhaink borzalmasan neztek ki szaritas utan, hamarabb tonkre mentek es irto gyurottek lettek. Az amiket itt vettunk okesak, SOT nem kell vasalni sem oket!!!, de ezek altalaban jelzik is hogy szaritogepbe tehetok. Amit meg utalok, hogy elektrosztatikus lesz a ruha, vannak ugyan ezt megakadalyozo praktikak, de sokat nem ernek.

Ajandekok nalunk is bejottekKépKépKép Olyan klassz erzes volt latni a kis csillogo szemuketKép

Angi
angela2

Lányok, nincs valakinek használaton kívül egy légzésfigyelője? Mondjuk némi ellenszolgáltatás fejében? Védőnő bogarat tette a fülembe, de MiAPáknak meg sem merem említeni.

Tomibaba jó fiú, MArcipán bitang, lányok boldogok.Most rohanok hozzájuk.

s
sofka

SofkaKép
De jó, hogy minden rendben nálatok? Írj azért néhány sort, milyen 4 gyerekkel?

TüniKép
LábkörmödKép Te szegényKép
Jó, hogy a dokidnál maradtálKép Biztos majd a kórházi napok is alakulnak valahogyKép

Domcsi tegnap először egyedül felállt a földönKép Olyan édes volt, ahogy utána próbálgatta a tudományát, és boldogan nevetett ránk, ahogy tapsoltunk nekiKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?