Sziasztok!
Mindig olvasok, csak nincs erőm írni, a héten nagyon fáradt vagyok, ráadásul, Szabika is befog egy kis itthoni irogatós melóra, mondván, ki ne essek a gyakorlatból, de csak nem szereti csinálni a céges ügyeket.
Ráadásul, még mindig nem vagyok kibékülve magammal tejcsi ügyben, még mindig úgy érzem, hogy kevés, homeos bogyók, fitolac, fejés mellett is, a kettőből épphogy lejön 100-110 ml, és néha még ez is kevés a kis éhenkórászomnak
, eddig még volt a fagyóban vagy 500-600 ml, de mára már ez is jelentősen lecsökkent.
Úgyhogy Anna, mikor ilyeneket olvasok hogy apaszd a tejet, felforr az agyam
, ha nagyon nem kell a tejcsi, elküldheted légipostával ide, várj, nyitom is az ablakot
Hát mi még nem próbálkoztunk a házasélettel, már én sem vérzek, csak egy nagyon minimálisan, tisztasági betét elég, de még nem merem bevállalni a dolgot, félek, hogy elalaszok közben
Örülök, hogy Jázminnal minden OK, próbáltad már a Gripe Watert? Sztem egy próbát megér, rosszabb biztos nem lesz.
Eszti, örömmel hallom, hogy végülis rendben vannak a dolgaitok, ha gyógyszert írattál fel
Mit írt fel a dokid? Csak azért kérdezem, mert az egyik barinőmnek van egy teljes 3 havi bontatlan adagja egy olyanból ( talán azalia, vagy vmi ilyesmi a neve ), amit szoptatás mellett is lehet szedni , kb 6500, de vmi olcsóbb áron megszabadulna tőle, mert neki nem lett szüksége rá a végén.
És gratula a barindőnek, örülök, hogy hamar túlesett rajta, még ha nem is felhőtlen élmény.
Marcsi, én is emlékszek Trompipire, olyannyira, hogy még amikor terhes voltam és ráértem
rá is kerestem, hogy hátha azóta jelentkezett esetlge más topikban, de akkor még nem találtam. Én is nagyon örülök a jó híreknek és nagy drukk neki!!!
Ja, és még visszatérve a mosószódára, akartam már írni, hogy én mindenképpen ki fogom próbálni, már meg is kerestem a neten a helyet, ahol lehet itt venni nálunk, csak még nem jutottam el a város ama szegletébe.
Szilvi, nekem is van hasleszorítóm, néha használom is, elsősorban arra, hogy amikor megyek vhova a régi gatyáim összeérjenek rajtam
, egyébként nagyon kellemetlen viselet, nekem őszintén vágja a pincsimet
Köszi Mindenkinek a bókokat!
a és mostanság nekem is sokat fáj a fejem, biztos a kialvatlanság miatt is van.
Andi, én is üdvözöllek közöttünk, azt nézem, hogy a Te picurid és Szilvi Barnija akkor pont egy napon születtek, legalábbis úgy tűnik!
Aztán gyere szorgalmasan, mert jól írta vki, hogy tőlünk vhogy mindenki menekül, pedig sztem jó kis csapat vagyunk
Na végre, írtam egy pár dolgot.
Ja, Fanni, köszi a linket a tejcsis illóolajról, lehet rendelek belőle, de azt hogyan kell használni, úgy értem, hányszor egy nap, meg gondolom szopi előtt akkor teljes mosakodás?
Jó és főleg nyugodt, hosszú alvásokkal és rövid ébrenlétekkel tarkított éjt! Ó, ez olyan költői volt