Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sofka!
Nagyon szortok Nektek, hogy minden rendben legyen Tomival!!! Drukkolunk, hogy szép karácsonyotok legyenn és együtt legyetek az ünnepekre!!!!

Elli!
Akkor most boldog szülinapot!Kép

Most el...

Tündér
tündér

legyenn=legyen
tündér

Elli
boldog szülinapooooooooot Kép mit kaptál? Kép

Andi
psandi

Andi,
köszi, egyelőre semmit, egy fülhúzást reggel, illetve kettőt, mert apa megmutatta Kevinnek is, hogyan kell...Kép
Te mikor mész figaróhoz? Vagy már kész az új haj?Kép
e
ellimami

Ja, bocs 20 éves Tündérnek is köszikeKép
pusza
e
ellimami

ElliKép
Boldog szülinapotKép

Na, most megpróbálom felrakni a képeket első műveimről:

Kép
Kép

Pusssz
Tüni
tüni

Tüni
tök jók Kép

Elli
szerdán megyek délelőtt 11-re, már nagyon várom!

ANdi
psandi

SziasztokKép

Most én is megint gyors-rövid leszek

Elli
Boldog szülinapot!!!Kép

Sofka
Gratulálunk Tamás AndráshozKép Szép neve van!
Drukkok mennek, amihez csak kell!

Tüni
Órák klasszakKép
Én is úgy szeretnék ilyet... kapniKép

Timici
Így négyzetekből nem volt olyan nehéz a takaró. Meg kellene próbálni valamelyik háromszöges stílust, na ez az, amibe nem merek belevágniKép. ÉS ahhoz jó lenne egy új, saját, szupi varrógépKép
Bence gyógyul?

ÉS akkor az önzőzős rész: mindkét gyerek beteg. Szandi a könnyebbik eset, neki csak nátha. Zsombi a katasztrófális: takony hegyek, köhögés hányásig, torokgyulladás, láz. Doki szerint vírus, így egyelőre ennyi.
Voltam szakdolgozat-konzultálni.
Látnátok a bejgliket, kiröhögnétekKép: 3 mm-es tészta majdnem 1 cm-es töltelékkelKép De nagyon finom mindegyikKép

Bocs, hogy csak ennyi!
Mindenkinek minden jót, betegeknek jobbulást!

Megyek beteget ápolni...
PusziKép
Toffi
toffifee

Virág
Levinek boldog szülinapot!KépKép

Kaska
Vilcsinek boldog névnapot!Kép

Zsombinak meg egy zsepit...
Toffi
toffifee

Toffikám!
Zsombinak és Szandinak mielöbbi gyógyulást!! Hol szedtétek össze?Kép

Tüni!
Jók az órákKép

Timici!
Jobbulást Bencédnek!

Andi!
Kiváncsi vagyok a fodrászra már nagyonKép Mármint az eredményre.Kép

Ma egész délelött a nagypapimnak vettünk mobilt, hát nem részletezemKép
Már volt neki csak újat akartKép Most van neki kihajtós, szines, polifomikus csengös meg minden egyéb kutyagumiKép Lefáradtam kicsit, de túl vagyunk rajtaKép
Képzeljétek pár hete fáj a hónom alja, néha a mellem is nyilalgat, a jobb oldalon. Megtapiztam magam, sehol egy csomó, de fáj és nem múlik. A 7-en elmegyek azért a nödokimhoz, de nincs 5letetek mi lehet? A mensim most volt meg. Arra tudok csak gondolni, hogy a szoptatás után most áll vissza a cicim "régi" szerkezete, de akkor amásiknak is fájnia kéne, nem??? Olyan tanácstalan vagyok és (nem) kicsit félek isKép

Na most megyek mert dolog van, de ha van valami tippetek azt szívesen veszem...
Ja, annyi van még, hogy tornáztatom a mellizmaimat (ill.) a helyét, lehet, hogy szimpla izomláz????

Dugultam elfele....

Tündér
tündér

Zsuzsó!
Pont gondoltam Rád/rátok, hogy nagyon eltüntélKép
Jó, volt látni, hogy megvagytokKép
Elküldtem felétek az álommanótKép

Tündér
tündér

Andi
CD: Shania Twain greatest hits, Máté Péter
Heavy Tools zippes-kapucnis felső, sportos és csini
Morzsaporszívó Philips száraz-nedves (erre már nagyon vágytam)

Szóval ezeket kaptamKép
Ja, és nem tortát, hanem asztali díszt 1 db gyertyával, már csak a 30 feletti számokat jelöljükKépKépKép

pusza
e
ellimami

Elli!

Szép ajándékok! És karácsonyra is kapsz mindenfélét, vagy azt már el szokták sunnyogni??Kép Nem volt amiatt nehéz, hogy közel van a karácsonyhoz a szülinapod?
Ez az Apa azért rendesKép Asztali díszKép

Tündér
tündér

Miszike!
Szeretnék szólni, hogy megváltozott a mailcímem, a profilomban már átírtam. A táblába majd írd át kérlek.
Egyébként még müködik a másik, át van irányítva az új címemre.

Elöre is köszi,Kép

Tündér
tündér

Tündér,
karira valami nagy-nagy meglepi készül, de akkora, hogy el sem tudom képzelni, mi lehet. Vagy van tippetek, mi az, amiért megéri kimenni külföldre, hazafele 1 éjszakán át vezetni...Annyit kiszedtem belőle, hogy Ausztria másik csücskében volt, és tulképpen eredménytelenül, annyival nem olcsóbb/jobb/szebb vagy akármilyenebb az a valami mint hitte.
De már nagyon fúrja az oldalam, talán kibírom péntekigKép

Hát igen, amúgy a legtöbb rokon "egybecsapja" (Peti szerencsére soseKép), de ált nagyobb/drágább dolgokat kapok azért, mint a "szokásos" karácsonyi ajándékok. A fentieken kívül anyuéktól csak virágot kaptam, a hugiéktól meg egy képkeretet, a többi a fa alatt lesz.

Ja, a legjobb barinőm volt még itt időközben, könyv + egy nagy S.Dalí kép 1000 db-os puzzle formájában, szupijó, majd bekeretezzük, de hogy hogyan fogjuk kirakni K mellett...azon gondolkoztunk, talán a plafonon össze tudjuk ragasztgatniKépKép

Mi lehet Sofkáékkal? Pont azon gondolkoztam, milyen fura, pont Zsuzsi szállítja a híreket, aki sokezer km-re vanKép

pusza
e
ellimami

kÉT DOLOG, AMIT RÉG AKAROK ÍRNI:

aKI A BULIRA VITT SÜTIM RECEPTJÉT KÉRTE, AZ, AMIT hEPPI LEÍRT, A RESZELT TÚRÓS.

Timici!
Színtelen festék még tavalyi, kristallklar néven futott a tescoban.

Beu
beu

Elli,
Tegnapelott meg ott voltam, amikor Tomi baba megszuletett. Most meg telefonon, nagyon aggodom ertuk! Sofka nagyon nem birja a korhazasdit, de sajnos az elmult 20 honapban eleg gyakran volt benne resze Kép!

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi,
mondd meg neki légyszi ha beszéltek, hogy sokat gondolunk rá, én legalábbis, de sztem mindenki nevében beszélhetek. Várjuk a jó híreket Tomiról!
(Meg van persze nekem is a mobilja, de nem akarom zaklatni, hívják őt elegen gondolom...)
e
ellimami

Zsuzsi,
Atyaég! Itt bőgök. Nagyon megy a drukk Tominak és persze Sofkának is. Légyszi, írjál, hogy mi van velük!

Elli,
alvás: nekem már Abigél sem alszik napi 12 óránál többet, viszont éjszaka a 3-4 ébredés a minimum. Ez maximum az anyukákat juttatja kórházba Kép a gyerek köszöni tök jól van. 9,5 hónapos létére perceken át ácsorog kapaszkodás nélkül, közben valamivel játszik, tapsikol, stb. kézenfogva sétál és bizonyos egyszerű "szavakat" ismétel. Nem hinném, hogy az agyára megy a nem alvás. Dana is ezt csinálta alvásügyileg órában értve (bár az éjszakái ilyenkor már jobbak voltak) és teljesen jó, érett kétéves lett. Szal nyugi.

Egyébként engem is sokkolt Miszike, azzal a 14-16 órával. Így már értem, hogy van ideje kreatívkodni. Ha nekem napi 2-4 órával többem lenne... Jajj, de irígy vagyok. Fuj!

Gombóc,
Ha gyerek gyarapszik, ismét csak azt mondhatom, max. édesanyának megy a dolog az agyára. Abigél is nagyon hasfájós volt, és rengeteget bukott. Dana után, aki soha, ez rendkívül sokkoló volt. És Nándinál sokkal lassabban gyarapodott (2,5 hét alatt hízta vissza a születési súlyát).
9 hónaposan 6800g (ami Danához képest persze tök jó).

Ja, Dana 9,3kg lett 2 éves korára!!! Kép Sose gondoltam, hogy egyszer ő is eléri a 9kg-t. Ha ez így megy tovább, óvodás korára akár 10kg is lesz Kép

Beu,
sírós Lőrinc Kép Nem lett beteg?

Tündér,
köszi a ránk gondolást. Majd azért néha-néha jelentkezem. Most éppen kussban vannak - de most meg apa vár a városban, ott talizunk és vacsi.
Ja, Elli, nálunk apája tette ilyen közel a szülinapját a karácsonyhoz, de én is nagyon rendi vagyok Kép

Andi,
kérünk képet az új séróról.
Zsuzsó
zsuzso

Zsuzsó!
DeKép
Beu
beu

Sofka!!!
Gratulálok Tomihoz, és nagyon drukkolok!!!!!!!! Kitartást!!!

Elli Kép
Boldog szülinapot! Kép

Bocs, most dög vagyok, fáradt és beteg. Julis is még mindig krahácsol. Apacuka is hulla. Mindhulla család, csak az ifjabb Andris rugdal vígan Kép

Jó éjt!
Kangi
kangi

Hali Csajok!

Jaj, Zsuzsi... ha beszélsz velük, nagyon sokat gondolunk Rájuk! Remélem hamar elfelejthetik, szép nagy baba, ez biztos rengeteget számít ilyenkor!

Zsuzso, micsoda jó hírekKép, alvással sajna ki kell békülnöd... Zsófim most lesz annyi idös, mint Dani akkor mikor ö született, 8kor fexik, 1/2 7 - 7 kor kel (ezt a pasi is így csináltaKép) és du 3-3,5 órákat alszik!KépKép Dani ilyenkor már próbálta elhagyni a du-i alvást... most hétvégén nem alszik du, az oviban egy héten max. 2x sikerül... (sajna, örökletes)

Beu, pisilös legénykeKép betegségKép

Látom sokan betegeskedtek, mielöbbi gyógyulást, még 4et kell alukálni!

Elli, nem szenvedni, türni!KépKép 30 felett lehet visszafelé számolni, nem?Kép

Manócs, látom te is szereted a sürüjét a dolgoknakKép

Ja, van új hajam!Kép Csíkos, valahogy vörösebb (de nem vörös) és rövidebb. Tetszik, és nem csak nekemKépKép

Menek, rakom a mézest a hütöbe...

Pussssz
Zsófi
csucsuka

Sziasztok!

Sofka,
sokat gondolok rátok, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Csucsuka,
kép a hajadról? Nem ér csak így látatlanban büszkélkedni, hagy dicsérjünk meg mi is! Kép

Elli,
boldog szülinapot! Kép Kép

Tündér,
átírtam az emilt!

Andi,
nem azért, hogy befolyásoljalak, de leírok egy mai párbeszédet:
Én Apucinak: Képzeld, az Andi le akarja vágatni a haját!!!
Apuci: Andi?
Én: Tudod, a Dani anyukája, az a csini szééép hosszú hajú kismama.
Apuci: Tényleg? Ne mááár! Írd meg neki, hogy ne vágassa le! (Szerinte is ritka szép hajad van)
KépKépKép

Zsuzsi,
és veletek mi van? Olyan ritkán írsz! Kép

Tüni,
szépek lettek az óráid! Kép

Manócs,
jó tanulást! Kép

Alvás: az a 14-16 óra úgy jön ki, hogy van, amikor 6x kel éjszaka, szóval ne irígykedjetek nagyon! Kép De végülis már hozzászoktam. Kép Így kb. 8-tól 9-ig alszik, nappal meg ált. 2-2,5 órát. Arra tippelek, hogy a száraz, meleg levegő zavarja, mert nyáron nem volt ilyen gond. Tényleg, használ valaki ultrahangos párásítót? Mik a tapasztalatok? Van már két másik elven működőnk, de hangosnak találja Beki Kép.

Pusz
Miszike, az émelygős Kép
miszike

Tüni,
Ügyes vagyKép

Toffi,
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Pont így szeretem a bejglitKép

Kangi,
Jobbulást nektek!

Maci_2
maci_2

Jaj, de buta vagyok, azt nem is írtam, hogy minden betegünknek jobbulást!!!

Miszike
miszike

Sziasztok!

Nem bírok aludni, másfél óra forgolódás után inkább felkeltem...

Sofkának továbbra is mennek a drukkok, Zsuzsi, kérlek tájékoztass minket a fejleményekről, ha tudsz valamit Kép

TOffi, Beu, Kangi
jobbulást a gyerkőcöknek
még mi sem vagyunk teljesen jól, de már megfigyeltem, hogy Daniank kb 2 hét kell, hogy teljesen rendbe jöjjön

Tündér
most hogy mondod, ilyen fájdalom nekem is volt, fogalmam sincs mitől. MOndjuk nekem volt (van?)egy csomóm, amivel kb 13 éves korom óta jártam ellenőrzésre, de szerencsére nem rosszindulatú, sőt folyton csak csökken a mérete is, és a doki sem talált semmit. Lehet, hogy ténlyeg most kezdenek szopi után magukhoz térni a melleid, de azért jó lesz, ha megnéz az orvos. Ja, és nekem is folyton csak a jobb fájt...

Elli
ajándékok Kép asztali dísz Kép

Zsófi
új haj Kép kép?

Miszike
kedves vagy, köszi, de az az igazság, hogy már rettenetesen únom, és hát amióta Dani meg van, nem igazán tudom kiengedve hordani, akkor meg minek?
émelygés Kép tényleg mit mondott a doki a visszavilágosodó bimbóudvarra?
én holnap este megyek dokihoz

Jó éjt, nekifutok mégegyszer ennek az alvás-dolognak Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Sofka,
nagyon drukkolok, hogy minden a lehető leggyorsabban rendben legyen és Szenteste családi körben legyetek békében és boldogságban!!!

Elli,
nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép
Férjed igazán nem semmi pasi, hogy ennyit utazott ajándék ügyben, gratula a választásodhoz.Kép

Beu,
de ügyes Lőrinc, hogy már szól.Kép
süti recipe-kösziKép
festék-köszi, de szerintem idén már nem kerül rá sor, hogy vegyekKép, Tescoba meg nem is járokKép

Toffi,
jobbulást a gyerkőcöknek!+++++
háromszöges sem olyan nehéz, de tény, hogy időigényesebbKép

Tündér,
mikor hagytad abba a szoptatást???
Nekem azt mondta egy sebész, hogy kb. 3-4hónap mire rendeződnek a dolgok és nekem is csak az egyik oldalon volt csomóm.
Remélem a dokid is megnyugtat majd.Kép

Kangi,
jobbulást Mindhármótoknak! Kis Andrisnak pocaksimiKép

Gombóc, Toffi, Tündér és Mindenki köszi a jókívánságokat, kijelenthetem, hogy Bence meggyógyult és eszik is, mármint ahogy a betegsége elött.Kép

Tüni,
szuperek az órák, gratula! főleg a napocskás tetszikKép nincs véletlenül egy felesleges szalvid belőle???Kép

Maci2,
Kép
ez lenne a párna, sajna nem túl jó a fotó, este készült, de jobb nem lesz, hacsak akinek küldtem nem fotóz róla, ugyanis már elpostáztam és meg is kapta az illető, de csak 24-én bonthatja kiKép

Lányok,
én alvás ügyben semmi bíztatót nem tudok írni.
Bence ált. 10órát alszik éjjel(no nem egyben, 2kor kel először, aztán ahogy közeleg a reggel folymatosan még 4-5ször) du.alvás solszor elmarad, főleg hétvégénKép, ha mégis sikerül elaludnia, akkor 1,5-2,5órát horpaszt.Kép Ahogy olvastam a szakirodalmat ez kb. megfelel a korosztályának mint alvásigény, de ahogy Zsuzsó is írta, kevesebbel is halál jól elvanKépKép

megyek, lassan ébred a lovagom...
pusza,
Timici
timici

Miszike,
mi vettünk hidegpárásítót K-nek. Tényleg tökjó halk. Mi mondjuk panelban nyomulunk, és mikor beindult a fűtés, minden reggel hatalmas göröngy száraz "cicakaka" volt az orrában, ami úgy 11 óra felé magától kigurultKép, de addig rémesen szuszogott a kölök. Amióta este altatás előtt 2-3 órával bekapcsoljuk, ált. megy addig, míg én el nem alszom (11h) azaz összvissz 5-6 órát és így már nincs ez a gond.
A M.Marktban vettünk egy pingvin formájút, talán 12-13 volt, Solac, uh-s hidegpárásító, jó sok víz fér bele (3,5 l) szóval sztem nem volt drága sem, és szupi.

Előtte mi radiátorra vettünk párologtató edényeket, de azonkívűl, hogy tiszta vízkő lett, meg minden nap tölteni kellett, nem ért semmit.

na, megyek készülődni, viszem jáccóházbaKép
pusza
e
ellimami

AndiKép

Ha elhatároztad, vágasd leKép
Szerintem nagyon jól fogod magad rövidebb hajjal érezniKép
Mekkorára akarod vágatni?
A legbrutálisabb lépésem: Fenék alá ért a hajam, úgy 10 cmel, levágattam 2 cmesre. De olyan jó volt. Bementem dolgozni másnap, és azt hitték rólam hátulról, h új kolléganő vagyokKépKépKép
Majd képet tegyél fel, milyen lett!

CsucsukaKép
Te is decemberre zsúfoltad a vizsgáidat? Én azért most megyek, mert Mini lent van Szegeden, így tudok(?) tanulni, főleg, ha nem karácsonyra készülnék közbenKép Ma van a második napja a vizsgaidőszaknak, és a 6ból már 3on voltam, szerintem nem rossz arány. Azt mondják, h minek zsúfoltam be ennyit egyszerre, de szerintem, ha január végén mennék, akkor sem tanulnék rá többet. Te hogy állsz? Minden esetre drukkolok, az sosem ártKép

Valaki tud valamit Sofkáékról? Biztosan nincs nagy baj, de én is nagyon szurkolok nekik! Szegénykém, elég rossz lehetett a kórházban lenni úgy, hogy a babó meg egy másik kórházba van. Azért remélem a tejtermelést ez nem befolyásolta, a kislegénynek nagy szüksége van rá.

ElliKép
Boldog szülcsinapot utólag isKép
Vacak dolog, hogy többen összevonják a karácsonnyal, még jó, h nem Évának hívnakKépKép Azért ilyenkor nagyobb ajándékot szoktál kapni?

Képzeljétek a nagy tanulások közepette ( Viktor is vizsgázik, nem csak én, ő MBAre jár) elfelejtettük, hogy 14én volt a 2. házassági évfordulónkKépKépKép Mi lesz később?KépKépKép De azért bepótoltuk egy vacsorával vasárnap.
Olyan csend van itthon Mini nélkül. Nekem nagyon hiányzik, persze ez fordítva nem annyira igaz, nagymamiék jól elkényeztetik, ki vágyna így haza?Kép Holnap megyek le, vizsgázok, aztán jól agyonpuszilgatom MinikétKép
Kérek nagy drukkokat, meg holnap utánra is!!!!!

Ha nem írnék karácsonyig, akkor:

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!!!!!KépKépKépKép

Manócs, Mini, Nagymanó(Viktor)
manócs

Sziasztok, mindenkinek köszönöm a drukkokat, ha vannak híreim, majd jelentkezem, és egyszer ígérem mindent elmesélek. Még nem hiszem, hogy menne.

Volt valaki a Tűzoltó utcában? Hogy megy a szoptatás, ha már lehet?
sofka

Szia Sofka!!!

Köszönjük, hogy bejelentkeztél! Sajnos nincs infóm a Tüzoltó utcárólKép

Kívánok nektek minden jót és kitartást!

Puszi,
Tündér
tündér

Tündér,
Andihoz hasonlóan, csak nekem a bal fájdogál néha.

Timici,
Szupi aranyos párnát csináltálKép

MIszike,
Nem írtad, hogy vitted magaddal az UH-ra Bekit? Mit szólt hozzá?

Manócs,
Drukk hegyek!!!

Sofka,
Örülök a jelentkezésednekKép Drukkok folyamatosan mennek!
Nem ismerem a Tűzoltó utcát, nem tudok segíteni.

Maci_2
maci_2

Sofka,
Tudom, hogy most a legkisebb gondod is nagyobb ennel, de kerlek, legalabb par szot irj, hogy hogy van most a pici! Annyit gondolok Ratok! Nagyon drukkolok!Kép

Leszter
leszter

Sziasztok!

Sofka, annnyira jó, hogy írtál! Sajnos infót én sem tudok adni Kép. Drukk-drukk!

Andi,
persze, ha változtatni szeretnél, akkor tedd meg! Kép Engem se tudna lebeszélni senki! Kép
Dokit nem kérdeztem erről, mert azóta megint sötétedek és szörnyen hányingerem is van... Kép Urszila írta, hogy másnál is van ilyen el-elmúló tünet, úgyhogy megnyugodtam! Kép

Timici,
aranyos lett a micimacis párna! Kép

Elli,
köszi a párásítós infót! Ez nem is olyan drága, tök jó! Kép

Maci,
vittem Bekit, jött Apuci is, de csak az ambulancián volt az uh, úgyhogy nem jöhettek be és fel sem tudtuk venni Kép. Remélem majd a 12 hetesen nem itt lesz! Kép És Te szoktad vinni Ronit? Holnap egyébként fogorvoshoz kell mennem, persze amikor Apuci dolgozik, Beki majd szétszedi addig a rendelőt! Kép

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok Lányok!

Csak bekukk, mert dolog van.
Annyi hírem van, hogy csütörtök délelött megyek nögyogyihoz. Remélem mindent rendben talál. Amúgy mióta szedem a fogigátlót azóta megvanKép Szal 2 hete.Kép Ezzel kapcsolatban is várom a megoldást, mert kicsit kivagyok már ettöl az egésztöl.
Na nem sírok itt tovább, mert ez elenyészö Sofkáék gondjához képestKép

Megyek sütni...Kép

Pussz

Tündér
tündér

Sziasztok!

Sofka
örülök, hogy jelentkeztél, nagyon sok erőt kívánok Nektek és persze szorítok továbbra is !!!
Tűzoltó u-ban sajna nem tudok segíteni

Timici
ari a micimacis párna Kép örülök, hogy Bence étvágya visszatérőben

Tündér
drukk, hogy a nődoki mindent rendben találjon!
mit sütsz? Kép

Andi
psandi

Andi!
MézesetKép Bár azóta email-eket írok, nem jutottam ám el a konyháigKép

Timici!
Nagyon jól néz ki a párna! Bencének örülökKép

Jó lesz összeszedni magamatKép

Tündér
tündér

SofkaKép

Sajna én sem tudok semmit a Tűzoltó utcáról, egy ismerős gyerek volt kórházban, ott amikor akarta akkor szoptathatta az anyukája. Remélem nálatok is igény szerint lesz!
Nagyon drukkolok!!!!!

Ja, csak a jóhírrel jöttem, regionális gazdaságtan 3-asKép két pont hiányzott a 4eshez, de azért nem vágom fel az ereimetKép Azt hittem 2es lesz, nézőpont kérdéseKép

Na megyek tanulni, olyan dezsávű érzésem van ezzel a mondattal kapcsolatbanKép

Kérem drukkolni holnapra meg holnaputánra!!!!

Pusz:

Manócs
manócs

Manócs!!!!

Mennek a drukkjaim, én meg a konyhába megyek már elfele végreKép

Tündér
tündér

Sziasztok!

Sofka,
ezerrel drukkolok Tomikanak, hogy mielobb makkegeszseges legyen! +++++++++++++++++ Kép

Koszonjuk a nevnapi koszonteseket! Kép

Mi remekul, csak karacsony elotti orulet van, en fenekem is csak akkor er szeket, ha ded alszik.

Azert eldicsekszem: lanyom mostanaban annyira mindig wcre akart ulni, hogy kapott egy szupi kacsas bilit, es imadja Kép egyenlore jatek, de ma sikerult egyet termelnie bele Kép
Uj szavai: "Robert Gida" es "vitatema" Kép

Csak jokat mindenkinek! Kép
kaska
kaska

Sziasztok!

Sofka,
ezerrel drukkolok Tomikanak, hogy mielobb makkegeszseges legyen! +++++++++++++++++ Kép

Koszonjuk a nevnapi koszonteseket! Kép

Mi remekul, csak karacsony elotti orulet van, en fenekem is csak akkor er szeket, ha ded alszik.

Azert eldicsekszem: lanyom mostanaban annyira mindig wcre akart ulni, hogy kapott egy szupi kacsas bilit, es imadja Kép egyenlore jatek, de ma sikerult egyet termelnie bele Kép
Uj szavai: "Robert Gida" es "vitatema" Kép

Csak jokat mindenkinek! Kép
kaska
kaska

bocsanat, eloszorre valami marhasagot irt ki, azert ment ketszer...

kaska
kaska

Lanyok, mit gondoltok a Zorka nevrol? Ujhelyi Zorka Irisz lenne igy, ha kislany lesz. (Ha kisfiu, akkor pedig Ujhelyi Marton Bruno.) Nekem nagyon tetszik a Zorka, es nektek???

L.
leszter

LEszter
nekem is nagyon tetszik a Zorka, de úgy is, hogy Zóra. Nekünk 90%, hogy Levente lesz, vélemény? És a MÁrton is szép név Kép

Andi
psandi

Leszter,
amikor NAndi szuletett, a korhazi szobatarsnom kislanya kapta a Zorka nevet. Kép NAgyon szep kislany volt! KépKépKép

Bocsi, tobbre most nincs idom, futok aludni. Kép NAndi ma megkapta a 2 hos oltasat, egyenlore nagyon ki van utve. Kép (Es persze oltas utan kb. masfel deci anyatejet hanyt vissza az elso szopi utan) Kép

Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Bocsánat, mióta dolgozom még annyira sincs időm követni a topikot mint eddig, inkább cska néha beleolvasok, de most mindneképpen annyit szeretnék írni hogy mi is természetesen nagyon drukkolunk Sofkának és pici Tominak!

Leszter!

Szerintem a Zorka telitalálat! nekem nagyon tetszikKép

Andi!

A Levente is jó, enegem a leviben csak az zavar hogy nagyon népszerű, sok van belőle, de lehet csak én vagyok ilyne ritka név pártiKép Már az se tetszik hogy az Emma kezd népszerű lenniKép Nekem még lánynévből az tetzsett nagyon amit Anyakati adott a lányának, Véda.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sofka!
Drukkolok Tomibabának, hogy gyorsan felépüljön.
Neked sok-sok kitartást kívánok, és mivel én is anno hasonló helyzetben voltam, nagyon át tudom érezni a helyzeted, lélekben Veletek vagyok.

Réka
muki

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, minden rendben, a fejátmérő 5 cm, 21, 5 hetes.

A Leventéről nem is gondoltam, hogy gyakori lenne, tulképpen csak Virág Levijét ismerem,(meg Levente Pétert, de az nem számít Kép) aztán megnéztem a 2003-as leggyakoribb neveket, és kiderült, hogy a 9. helyen áll Kép

Leszter
képzeld megkérdeztem a dokitól a tatárbifszteket, és azt mondta, hogy ha ő terhes lenne, enne Kép, mert ha mindent betartanánk amit a könyvek írnak, akkor végig csak hanyatt feküdhetnénk feltett lábakkal...

Andi
psandi

Andi!

Én sem gondoltam, de a bölcsiben minden szobában van 2-3 LeviKép Annál már csak bencéből van több, a csecsemő csoportban kezdetben 6-an voltak, ebból 3 BenceKép Ettől még szép névKép

Manó

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Andi,
A Levente nekem is tetszik, de foleg regebben tetszett, amig nem volt ilyen gyakori. Az egesz gimiben en egyrol tudtam csak, de most tenyleg eleg sok kisgyereket hivnak igy. Na persze en nem tudom, milyen alapon irok ilyeneket, amikor a Petra nev pedig a 8. leggyakoribb volt 2003-ban.Kép
TatarKépKép de ha eszel, nem en beszeltelek ra, ugye???Kép (Kerdes: kitalalod, mi volt nalunk tegnap es tegnapelott a vacsi?Kép)

Puszi:

Leszter

OFF: Tobb honap kihagyas utan ma lattam a BK veget (regen mindig neztuk), es erdeklodnek az allando nezoktol, hogy lehet-e tudni, mi tortent a Monikaval. Vagy ez mindenkinek meglepi volt?
leszter

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?