Andi
Ha elhatároztad, vágasd le
Szerintem nagyon jól fogod magad rövidebb hajjal érezni
Mekkorára akarod vágatni?
A legbrutálisabb lépésem: Fenék alá ért a hajam, úgy 10 cmel, levágattam 2 cmesre. De olyan jó volt. Bementem dolgozni másnap, és azt hitték rólam hátulról, h új kolléganő vagyok
Majd képet tegyél fel, milyen lett!
Csucsuka
Te is decemberre zsúfoltad a vizsgáidat? Én azért most megyek, mert Mini lent van Szegeden, így tudok(?) tanulni, főleg, ha nem karácsonyra készülnék közben
Ma van a második napja a vizsgaidőszaknak, és a 6ból már 3on voltam, szerintem nem rossz arány. Azt mondják, h minek zsúfoltam be ennyit egyszerre, de szerintem, ha január végén mennék, akkor sem tanulnék rá többet. Te hogy állsz? Minden esetre drukkolok, az sosem árt
Valaki tud valamit Sofkáékról? Biztosan nincs nagy baj, de én is nagyon szurkolok nekik! Szegénykém, elég rossz lehetett a kórházban lenni úgy, hogy a babó meg egy másik kórházba van. Azért remélem a tejtermelést ez nem befolyásolta, a kislegénynek nagy szüksége van rá.
Elli
Boldog szülcsinapot utólag is
Vacak dolog, hogy többen összevonják a karácsonnyal, még jó, h nem Évának hívnak
Azért ilyenkor nagyobb ajándékot szoktál kapni?
Képzeljétek a nagy tanulások közepette ( Viktor is vizsgázik, nem csak én, ő MBAre jár) elfelejtettük, hogy 14én volt a 2. házassági évfordulónk
Mi lesz később?
De azért bepótoltuk egy vacsorával vasárnap.
Olyan csend van itthon Mini nélkül. Nekem nagyon hiányzik, persze ez fordítva nem annyira igaz, nagymamiék jól elkényeztetik, ki vágyna így haza?
Holnap megyek le, vizsgázok, aztán jól agyonpuszilgatom Minikét
Kérek nagy drukkokat, meg holnap utánra is!!!!!
Ha nem írnék karácsonyig, akkor:
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!!!!!
Manócs, Mini, Nagymanó(Viktor)