Helló lányok, szép hosszú hétvégés hetet mindenkinek!!!!!
Jelentem bekaptuk a fosós hányós virust!!!
Blanka kezdte szombaton a suliban, rosszul volt, telefonált a tanitó néni, hogy menjek érte, de nem tudtam, mert apa vizsgázott,mama másik unokázott, én meg a fosláncolatból mostam ki Benit, aki aztán úgy bealudt 2 órára, hgy nem tudtam szegény Blaniért menni csak fél12 kor és fél 11 kor telefonáltak. Na délben már sugárban hányt, egészen este 6 ig. De szó szerint mindent. Minden egyes korty vizet duplán hányt vissza. Szegény a végén már olyan szomjas volt, hogy sirt, de minden azonnal visszajött. Próbálkoztunk hideggel, meleggel, főztem ősi főzetet ilyen toxikus, hányós esetekre: fajéj és szegfűszeg főzet-állitólag nagyon jó.
Na este 6 kor én kezdtem hányni, de óránként. Fúú, de rég hánytam és milyen rossz volt.
Hajnal 4 ig folyamatosan, már a végén epét. Aztán hajnal 4 kor fekve bent maradt egy korty viz. Jupiiii!Vasárnap egész nap keltünk, feküdtünk, óránként aludtunk, ébredtünk....
Közben küzdöttönk a lázzal én meg Blani, kúpoztunk(nekem is gyerekkkúpot kellett használnom, mert minden kijött.
Éjjel meg Beni kezdte a hányást. Másnap meg kiderült anyuci etse 9 től hajnal 4 ig ült a toaletten. Egyedül apa úszta meg, 3 nap reggeltől estig dolgozott, 2 nap meg vizsgázni volt.
Nagyon izgultam nehogy valami 3-5 napos virus legyen, netán 2-3 hetes szalmonella. De estére mindenki jobban lett. Blani fogyott 2 kilót-és micsoda igazságtalanság:én csak felet! Anyukám 2-t szintén.
Szóval megcsináltuk a tavaszi méregtelenitő kúrát!
Na, azért 1 napig dráma volt ám.
Anyuci és Beni birták a legjobban, láz nélkül. Persze Beni 4x szopizott fekve-hányótállal a fején, nehogy lehányjam.
Nekem még délután is 39 fokos lázam volt, s mivel a gyerekkúp nem vitte le teljesen a reggeli lázat, délután már bepróbálkoztam egy algopirynnel, bent maradt és levitte.
Ma reggel már jól vagyunk.
Kérdés
Mivel lehet felépiteni a szervezetet, erőre kapni ilyenkor?
Volt széntabletta, van normaflór, piritós-krumpli diéta.
De olyan gyengék vagyunk, hogy alig tudunk felkelni.
Me el sme udom vinni Blanit suliba, meg kell is neki a pihenés, én meg le sem tudok menni a lépcsőn. Blaninak holnap balett fellépése lenne, 3 hónapja erre készül, 2x 3 perc, háát talán feltuningolom valahogy holnap estére-de hogyan?
Tippek?
Preni: nagyon jók a képek!
Köszöntés: nem vagyunk egyformák, jó, hogy Te nem felejted el és köszöntesz. MAjdcsak egyszer ők is.
Andy! Köszi előre is a sajt infókat.
amit
Ex is irt,osztom, de Daninak jó enne az oltás!!!!!!!
Wawel! Örülök, hogy jól vagytok, dobj képet.