Új privát üzeneted érkezett!

Zulu,
En beadnam, ha feltetlen szukseges! Nem kell masik, ha ugyis kihanyta.
Gyuri amugy baranyhimlos- nehogy egyedul erezd magad a beteg gyerekkel. Ket het mulva Miki a soros...ugy pont karacsonykor! :-)

Zsuzsi
zsuzsi74

Köszi csajok, akkor kap egy másik adagot.

Zsuzsi,
remekKép. Jobbulást Gyurinak! Mikinek majd két hét múlvaKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu, Zsuzsi!
Jobbulást a gyerekeknek!

Elli!
Én sem parázok rá arra, ha nem eszik, csak fura ez a mindig is zabagép lányomtólKép Úgy látom ezt is meg kell szokni...

Gondoltam dekorálok karira, de az alapanyagok kipakolásán túl nem jutottam továbbKép Ilang nyúz nem hagy békén, szal múvoltam a dolgot...

Na mentem nem negatívkodok ittKép

Tündér
tündér

lemaradt:

Andi!
Örülök, hogy Daninak nincs már baja!Kép

Tündér
tündér

Tündér, Réka, Norka,
küldtem mailt!

F.
franyo

ElliKép
Tényleg nézesd meg a lábad, nehogy komoly probléma legyen. Drukk hozzáKép

ZuluKép
beteg gyerekKép Sztem beadhatod még egyszer.

Puszi:
Nelli
hnelli

Lanyok
Nagyon OFF!
Van egy elado fuvolam! Ha netan tudtok valakit aki fuvolat venne, legyszi gondoljatok ram Kép
Norka
norkini

sziasztok,

Zulu,
jobbulást Malackának!

Zsuzsi,
Ti aztán tudtok időziteni. Kép

Tündér,
Petra is ma van a második napja,hogy nem eszik. szinte semmit.eddig tök rendesen ebédelt és vacsorázott,a tizórai meg az uzsonna eddig is csekély volt,de ma se ebéd szinte,se vacsora.
Ilyenkor én is inkább adok neki a viz helyett valami gyümilevet inni.
Most jött be apa,hogy az elalvásos babatejet se ette meg. 240 ml-ből 80-at ivott. Kép
Engem ez eléggé aggaszt,hogy miért nem eszik. bár erősen gyanakszom a fogacskájára,nagyon duzzadt az inye hátul,fosik szegényem,mint a jógyerek.....szerintem már csak hetek kérdése és meglesz a 7. fogunk. Kép Kép tegnap előtt még láza is volt Petrának,már pár napja az orrán is hallom,hogy kuffog,de nem folyik.Ezek a tünetek meg mind ráillenek a fogzásra. hát nem tudom....ilyenkor olyan tanácstalan vagyok,vajon mi baja lehet?!??!?!? Kép

Elli,
esés. Kép Én még nem ismeséltem,bevallom nem mertem elmondani,de a múlt héten az egyik barinőméknél én is lezúgtam a lépcsőn,bent a lakásban Petrával a kezemben. Semmi bajunk nem lett,Petra az ijedtségtől pityergett,nekem egy kicsit fájt a popóm,meg baromira megijedtem,de talán ennyivel megusztúk. 3 lépcsőfokot seggeltünk lefelé. Kép Ami miatt kicsit parázok,hogy aznap este meg is moccant kistesó a pocakomban és pár napig éreztem is rendszeresen este,hogy mozgolódás van odabent,most meg napok óta ő sem jelentkezik. Szerintetek az lehetséges és normális ,hogy már egyszer napokig éreztem a ficánkolást,most meg napok óta semmi.

Andy =Márk ,Beu,
jó,hoyg szerencsésen túl vagytok a műtéten. Kép

Miszike,
jó olvasni,hogy ilyen lelkesen,örülve fogadod a rosszulléteket. Kép Még pár hét émelygést kivánok akkor és utána már tuti biztos minden rendben lesz. drukk! Kép

megyek letámadom a hűtőt Kép

pussz
Évi és Petra
Évi24

Miszike,
Sajnos nem kérdeztem (kár, hogy nem tudtam délelőtt benézni). Én a jövő héten hívhatom az eredményért (amikor nincs kikapcsolva a mobilja).
Kapaszkodjon csak az a babóca!Kép

Angi,
Visszatérő probléma?Kép Orvosnak mutattátok? Mivel kened?

Toffi,
FényképezőKép Amíg nekünk nem volt anyum gépét használtuk. Azzal jártunk hasonlóan. Ha tétje volt a dolognak akkor előjött a hiba, ha csak ellőttük a képeket (pl a szervízben) kutyabaja. Ezért is tartok a "semmi baja" hibáktól.
Csipesz-állatkákKép ügyi vagy!

Andy,
Örülök, hogy nem viselte meg Márkot a műtét.

Beu,
Mielőbbi felépülést!
Lőrinc hogy bírta?

Tündér,
Kamerával kapcsolatban lásd Toffinál írtakat.

Zulu,
Jobbulást a kis betegnek! Hogy van?

Zsuzsi,
Báránykának jobbulást! Drukk, hogy Miki megússza!

Megint megrepedtek a matricáimKép És nem tudom miért. Majd lefényképezem, hogy lássátok miről beszélek.

Voltam ma nődokinál szűrésen. Ha már ott voltam előadtam betegség-litániámat és kérdzetem egy esetleges terhességgel kapcsolatban is. Valószínűleg a korábbi komplikációkat (a terhesség során) is a mostani bajaim (előjelei) okozhatták. terhességnek (beállított cukor és pajzsmirigy mellett) nics akadálya, jobban oda kell rá figyelni (haha, pocak-Ronival is 3-szor annyit jártam orvoshoz, mint más kismama) és lehet, hogy be is kellene feküdniKép. És a kételyeimet nem sikerült eloszlatni...

Viszont ma kaptam baba képeketKép A kolléganőmnek pénteken megszületett a kislányaKép Ez a hír feldobottKépKépKép

Maci_2
maci_2

ez nem igazKépKépKép tegnap írtam egy hosszút és nincs is ittKép(((

Most meg már hulla vagyok és nem is emlékszem mindenreKép na gyorsan azért a lényeget:

Zulu,
jobbulást Malacnak!!! írtam mailtKép

Csucsuka,
fókáid helyesek nagyonKép

Sofka,
nagy drukk így a finishben!!!
lehet mégis Marcipánra kéne bízni a névválasztástKép

Zsuzsi,
jók voltak a képek! milyen rég voltam korizni...
Utólag is !Boldog névnapot Mikinek!
Jobbulást Gyurinak! és majd Mikinek is.

Elli,
remélem javulgat azért a lábad, de majd holnap dokinál kiderülKép

Beu,
örülök, hogy túl vagy rajta, pihengess!!!

Franyó,
gratula a kukishoz!!! Nevetek van már?

Andi,
sajna ezek a mikucsokik csak tejbevonó masszából vannak többnyire, hacsak nem Boci vagy Milka, én nem is eszek/veszek mást, a többitől a víz kiver.Kép Dani jól van? Bencénél is előfordult már ilyen egyszeri hányás, szerencsére semmi utóhatás nem volt soha.Kép

Orsoly,
ha olvasod, kérlek írj egy mailt doki ügyben, nagyon el kéne már mennem! kösziKép
ide jöhet: timea_k@hdsnet.hu

Toffi,
jók ezek a csipesz-haverokKép

Lányok, bocsi ha vkinek nem reagáltam, de csak átfutottam a mait és tegnap is csak az aktuálisra jutott időmKép, szóval köszi a megértést és remélem nem hagytam ki semmi fontosat.
pusza,
Timici
timici

Sziasztok lanyok!

Voltam dokinal, minden okes, jovo heten mar CTG-re megyek.Kép A kinos pont a vizsgalat soran a sulymeres volt... Az elmult 4 het alatt 3,5 kilot hiztam.Kép Ez azert gaaaz.Kép De nem nagyon tudok mit csinalni, nemes egyszeruseggel rosszul leszek, ha nem eszem azonnal, amikor ugy erzem. Es ez az ehseg sajna nem az a fajta, ami egy Hamlettol vagy Cerbona szelettol elmulik. Remeg a kezem es ossze akarok esni, amig nem eszem "normalis" mennyiseget. (Mondjuk csokibol.Kép)

Tuni,
Az Aventes bolt honlapcime: www.pro-mama.hu . Ha neked problemas eljutnod oda, akkor lehet, hogy tudok segiteni a cucc elhozatalaban, mert anyuek arra laknak, csak en munkaidoben nem gyakran jarok arra. Szoval ne vedd igeretnek, de majd megbeszeljuk!Kép (Ja, nincs erdekeltsegunk a boltban!Kép)

Elli,
Jobbulast szegeny bokadnak.Kép

Na huzok aludni, jo ejt:

Leszter
leszter

Beu, Márk, gyógyuljatok gyorsan.

Komolyan küszködöm. Orsival anno szülésindítás vcolt, befektetés, midnem kutyafüle. Most meg már hetek óta riogatnak, hogy bármikor. Jönni meg nem akar a kis Névtelen. Azért drukkoljatok, hogy nehogy kiutalják nekem a midnennapi ctg-t. Befektetésről meg szó sem lehet. MiApánk tele munkával, Papámat jövő héten műtik csípőprotézissel.... Szóval nincs ki beugorjon szegény Negyedikat váró anya helyére napokra.

Jaa, MArcipán azt gajdolja, Hogy Andris,. de nem érvényed, mert Kata tanítitta be neki. Kép
sofka

SziasztokKép

Tegnap pont a Vörösmarty téren voltam, néztem a bontást... Mondjuk én jó helyen álltamKép Azt viszont nem értem, miért tették oda a pavilonokat, ha engedélyezve volt a bontás??? Vagy nem volt? Elég komolynak nézett ki...

Angol 76 % lett Kép (szóbeli 80, írásbeli 68), írásbeliről kiderült, hogy nem is azt kellett volna írni, nem véletlen, hogy vért izzadtunk.

Kreatívkodásomhoz köszönöm a gratulákat, büszke is vagyok a műveimreKép. Volt még cica és tigris is, de azok elfogytak (összesen 22-en voltak, 6-an maradtak). Amúgy lehet, hogy figu-gyártás helyett angolozni kellett volnaKép

Urszila
Jobbulást Julkának!!!

Beu
CsipeszfigurákKép
Hogy vagy? Tudsz pihenni? Van segítséged?

Elli
Jobbulást a lábadnak! Biztosan jó sokáig érezni fogod...
Dokinál mi volt?

Tündér
Nem takarítasz???!!!Kép
Passzolom, miért csinál úgy Ilang, ahogy... Hiszti-dac? Lehet. Az biztos, hogy nem szabad ráhagyni. Zsombi is elég gyakran fekszik a földön ordítva, ha vmi nincs megengedveKép
Hétfő csak délelőtt jó, szerda csak délután, a többi okésKép

Zulu
Jobbulást Dávidnak!!! Most tényleg vmi hányós vírus van?

Zsuzsi
Gyurinak is jobbulást!!!

Évi
Szerintem semmi baja PetránakKép
UH megnyugtatna, nem?

Maci_2
Nekünk a szervízben is rossz volt a gép. Csak megint rendetlenkedik. Ezek szerint nem az volt a baja, amit gondoltak???
Befekvés-sok dokihoz járás jajj, de ha nagyon szeretnétek tesót...

Timici
Azért magatokról is írhattál volna egy mondatot. Vagy egy képet dobhattál volna szépszempillás BencérőlKép

Leszter
Csokiért remegésKép Ez már függésKép
Összesen mennyi a hízás, az a lényeg (szerintem)

Tegnap ebéd után dekupázsoltam két képet és egy student gyűrűs mappa elejét. A képeket még nem mertem megnézniKép A mappa egész tűrhetőKép

Megyek, Zsombi átrohant a másik szobába, azt nincs kedvem összepakolniKép
Szerencsém van, visszajött Zsé, csak a kastélyt hozta át...

PusziKép
Toffi
toffifee

Sofka
KitartásKép Nemsokára itt lesz NégyeskeKép Szerintem tudják, mikor kell jönni.
AndrisKép

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Toffi,
Na azert nem kifejezetten a csokiert remegek, hanem csak ugy barmi ehetoert.Kép Szoval annyira tan nem sulyos a helyzet (csak enKép)...
Eddig 11,5 kilo a doki szerint, valojaban kevesebb, mert o a 11. heten mert eloszor, akkor meg mar vagy 4 kilo minuszban voltam. De meg hatra van 4 het, ami remelem, nem hoz ujabb 3-4 kilot.

Sofka,
Kitartas!Kép Nem semmi, es a szules utan sem szamithatsz a ferjed vagy barki mas segitsegere? Az azert kemeny lesz, meg gipszeletlen bokaval is, nem? Bar ahogy olvaslak, teged nem nagyon remiszt a dolog, kemeny csaj vagy! (Mar ha a egy majdnem negygyerekes anyukat hivhatok en csajnak.Kép)

Lanyok, az tudom, hogy a hordozot nem szabad legzsakos kocsi elso ulesere tenni. Mi a helyzet a normal, elore nezo ulessel? Azt szabad?

Vagtatok, rengeteg dolgom van, holnap jon anyosom, fozni kene elore, meg takaritani, meg rengeteg egyeb is van. Es meg csak nemreg keltunk.Kép

Puszi:

Leszter
leszter

LeszterKép
Nagyon kösziKép Konzultálok velük, és lehet, hogy igénybe fogom venni a feltételes felajánlásodatKép Órákat megcsináltad? Hol vetted a hozzávalókat (óralap, szerkezet), és mennyiért?

TündérKép
Ilang hogy áll a fogakkal? Gergő akkor produkált ilyeneket, mikor jött a foga. Most már nem tudom ezzel magyarázni a hisztiket, de most itt van a másik jó magyarázat: két év körüli hisztikorszakKép

Tegnap voltam dokinál, és minden rendben van. UH csak jövő héten lesz, de nem is bántam, mert a CTG-vel elment nagyon az idő (ugyanis csináltak CTG-t, amire viszont nem számítottam). Szerencsére manócskám nagyon aktív volt, és plusszban még végig is csuklotta a CTG-t. Nagyon mókás voltKép

Most mennem kell, mert van egy olyan érzésem, hogy senki nem fog megfőzni helyettemKép

Pusssz
Tüni
tüni

Sofka,
Drukk hegyeket küldök, hogy mindenre jusson!

Toffi,
Megy neked az angol, ügyi vagy!Kép
Mit csinálsz Zsombival, amikor fekszik a földön ordítva? Roni ma nagyon hisztis, inni kér, de nem adja oda a poharat, szőlőt kér, de csak játszik vele, és úgy általában semmi sem jó neki.
Tegnap este a páromnak ismét sikerült produkálni a hibát (kamera)Kép Ma megint viszi a szervízbe, ha még mindig rossz lesz amikor hazaér.
Korábban már írtam, hogy a párom miért nem szeretne kistesót (aggódik). Most a doki szavait az ő álláspontjának egyértelmű alátámasztásaként értelmezi. Pedig azt is mondta a doki, hogy bármi lehet (akár problémamentes terhesség is - bár ennek kicsi az esélye).

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Köszi a sok biztatást! Már tök jól vagyok, bár még gátfutásra nem vállalkoznék. Végül nem hétfőn műtöttek, hanem kedden. Hétfőn levetköztettek, beöltöztettek, megszuriztak, betoltak a műtő elé, majd kb. 3/4 óra múlva visszatoltak a szobába, hogy várakozzak még, mert van egy kis kavarodás. Újabb két óra múlva jött a doki, hogy hát sajnos ma volt egy kis csúszás, úgyhogy majd holnap. Így lett kedd. Viszont hazamehettem. Aztán másnap lelkileg újra rákészültem, és már hipp-hopp, túl is vagyok.
Vicces volt hétfőn, hogy mikor visszatoltak a szobámba, és már egy órája várakoztam, megkérdeztem a nővért, hogy mikor műtenek már, tud-e valamit. Barátságos, nyugtató mosollyal rámnézett, és mondta, hogy már túl vagyok a műtéten. Kép Azt hitte, még kómás vagyok az altatástól, és nem tudom mmi van velem. Közben ő nem volt képben.Kép Hiába magyaráztam, hogy nem, a Csak a szobatársak győzködésére volt hajlandó elhinni, hogy tényleg nem műtöttek.
Február 13-ra kiírtak ez epére.

Sofka!
Nagyon drukkolok! Kitartás!

Toffi!
Egy hétig itt van a mamám, ő tevékenykedik körülöttem. Mi van a Vtéren? Mit boontanak? Semmiről nem tudokKép angolod 90% alatt?????? Ejnye-bejnye! Kikapás lesz!Kép

Maci!
Lőrincnek meg se kottyant, igaz, csak egy éjszakát volt nélkülem. Műtét után bejöttek hozzám apával, vigyorgott, nénizett, körbefutotta a folyosót kétszer, integetett, hazament. Nem rázta meg.Kép

Andy!
Nem látom, mi van Márkkal? Őt is műtötték? Jobbulást neki!!!!

Tündér!
Jóevő Lőrincnek is vannak ilyen korszakai. Nwe aggódj!

Franyó!
Kisfiúúúú? De jó! (Mondjuk én a lánynak ujjonganékKép)

Leszter!
Én is az utolsó hetekben szedtem fel egy csomót. Addig olyan jól tartottam magam.
Gábor csodafotóit mikor és hol láthatjuk a buliról?

Betegeknek jobbulást!
beu

Javítás helyett a küldés gombot nyomtam meg. Bocs a hibákért.

Beu
beu

Beu,
Nem semmi kavarodás, meg a hitetlen nővér.
Az epédet is műtik? Nem is tudtam.
Látom, van segítséged. Akkor nem kell Lőrinc után futkosnod.

Maci_2
maci_2

Na, most visszalapoztam egy kicsit!

Csucsuka!
Mazsola nekünk hiányzik! Nagyon!Kép

Andi!
Galád család!Kép Ne foglalkozz velük! Ha megszültetik, és majd lányosan törleszkedik, elolvadnak!Kép

Zsuzsi!
Nagyon édesek a srácok! És hogy Miki korizik! Elájultam!Kép Szereznem kell korcsolyát!
Ja, és boldog névnapot Neki!

Toffi!
Nagyon jók a képek!

Maci!
Lőrinchez ketten is kevesek vagyunkKépKépKép

Beu
beu

Sziasztok,
csak gyorsan a köz tájékoztatására:
Délre odamentünk Kevinnel a Honvédbe, ahol az ismerős doki van, szegény felébredt, ahogy kiszedtem a kocsiból, felmásztunk a sebészetre, erre kiderült, hogy sürgősen műtőbe kellett mennie, és minima 1 óra mire visszajön. Az álmos és (valszeg) éhes gyerekkel ezt nem vállaltam be, úgyhogy egyelőre doki nélkül jegelem a lábamKép
Az éhes végül helytálló volt, egy csomó borsólevest benyomott itthon, és egy órája elment aludni.(Napközben szól magától, ha fáradt, este meg nem akar aludni menni, plusz kétszázszor felébred...ki érti?)
bocsi, nem jó itt ülni a gép előtt, felrakom a lábam, pihizek
pusza
e
ellimami

Leszter
Nem úgy értettemKép, vicc voltKép. Egyébként nekem is volt olyan, hogy néha majd meg őrültem pár falat kajáért, mint aki egy hete nem evett. Most is szokott lenni Kép
Ülést nem tudom, ilyenen még nem gondolkoztam, nálunk hátul ül Zsombi

Tüni
Ctg ilyen korán? De ha klassz voltKép

Maci_2
Hagyom Zsombit a földön feküdni, viszonylag hamar abbahagyja a hisztit. Az utcán még nem hagytam, olyankor villámgyorsan visszakerül a babakocsiba, ami nem szokott nagy meglepetést okozniKép
Párodat is meg tudom érteni, most hogy írtad, eszembe is jutott, hogy már nem előszörKép bocs

Beu
Mikor lesz a gátfutás?Kép
Nővér nem semmiKépKép SzegényKép
Nem vagy babonás?Kép
AngolKép, viszont megkértem a tanárt, hogy adja ide azt a tesztet is, amit írni kellett volna. Hátha az 90 % leszKép
Én meg nem mondom, mi volt az az épület, de baromi nagy Kép Ahogy bámultam, azon gondolkoztam, hányan építhették mennyi munkával... és most vége. De talán vmi ízléses kerül a helyére

Elli
KórházKép és akkor mikor beszélsz a dokival? Csak hétfőn?

4-re megyek a kozmetikushoz, ha addig nem dől össze a világ, mert már két hete tologatom, sehogy sem akart összejönni, hogy gyerek nélkül menjekKép Persze ma sem tudnék menni, enyém Apa elfelejtette, hogy vmi előadásra vagyunk hivatalosak, de sorry... Megy ő a két gyerekkel.

Főztem szupi babgulyást, köv. fogás máglyarakásKép

Jó hétvégétKép
PusziKép
Toffi
toffifee

Sziasztok megint!

Kesz vagyok a takaritassal, es kesz a holnapi ebed is. Petrat lefektettem, ugyhogy szabad vagyok!Kép Es nem is doglottem ugy ki, mint pl. tegnap. Tegnap nagybevasaroltam Petraval, hat mire hazaertunk, ulni nem volt erom, nemhogy ebedet melengetni, stb. Aszittem nem birom ki, amig Petra lefekszik.

Tuni,
Hetfon reggel megyek vervetelre az Uzsokiba, ami a Dorozsmai u.-hoz szinten kozel van, aztan 10-re CTG-re, a ketto kozott tudnam elintezni neked az alkatresz vasarlast.
Ora: vettem nehany kisebbet, ezek ebresztoorak, kb. 15x15 cm-esek, es oraszerkezettel egyutt 500 Ft-ba kerultek. Ebbol egyet mar megcsinaltam, bar meg szamlapot kell szerkeszteni ra. Es vettem egy nagyot, ez falra teheto, kb. 35x35 cm-es, van kulon keret is hozza, mint egy kephez. Ehhez meg hozza sem kezdtem. Ez szinten szerkezettel kb. 1500 Ft volt. Illetve en mindent olcsobban kaptam, van olyan kedvezmeny, hogy ha elered a kisker aron a 10e Ft-ot, akkor mindent olcsobban kapsz. Igy az ebreszto ora 350 Ft, a nagy fali pedig asszem 1100 Ft volt. Az uzlet (nem is az igazabol, egy maganlakas) Csucsukaektol nem messze van, a Nagysandor Jozsef u.-n.
CsuklasKép

Beu,
Nover tenyleg vicces lehetett. Amikor engem mutottek, utana (allitolag) akahanyszor bejott az engem operalo sebesz ramnezni, mindig szoltam, hogy a haziorvosom udvozletet kuldi. (Ez amugy igaz volt.) Meg a delutani viziten is, amikor a fel osztaly ott allt az agyam korul, fontosnak tartottam ezt ujra elmondani.Kép Kb. otodszor.Kép
Fotok megvannak, csak egyelore nem tudjuk hova feltenni. Ha van valakinek otlete, szoljon!

Elli,
Jajj, csak igy most leghamarabb hetfon lat orvos, gondolom.Kép

Toffi,
Mondjuk rahibaztal a csokifuggoseggel, szerintem jo reg nem volt olyan nap, hogy ne ettem volna.Kép Aztan meg csodalkozom a kilokon...Kép
Jaj de jo, hogy emlitetted a kozmetikust, majdnem elfelejtettem bejelentkezni hetfore! Ugyanis hetfon egesz nap gyerekmentes napon lesz, juhejj!Kép Gabor kivett egy nap szabadsagot, es elviszi Petrat a szuleihez, en meg CTG utan nyakamba veszem a varost, este pedig szepulni megyek. Biztos jol kidoglok a vegere, de akkor is, ilyen egyhamar nem lesz legkozelebb!Kép

Na sziasztok, nezem a sorozatomat, udv:

Leszter
leszter

LeszterKép
Én nem vagyok terhes, mégis méha nagyon rámjön az ehethetnékKép Ne izgulj a kilók miatt. Én 16-ot szedtem fel, ami 3 hét alatt le is mentKép

Megjöttünk a fülészetről. Lányom nagyon ügyi volt a kimosás során. 1/2 éve még leizzadtunk, mire lefogtuk az üvöltéstől.

Nelli
hnelli

Leszter!
Légzsák nélkülire be szabad kötni a 9-18-as ülést, ezt egyszer kibogarásztam a kreszből és Ancsival ki is próbáltuk. Viszont légzsákosra azt hiszem nem, gondolj bele a légzsák és a másfél éves gyerek találkozása...

Ildi

Ildi
pildi

haliKép

BeuKép
Jó, h túl vagy rajta, ez a nővéres story elég gáz, képzeld, ha a pszichiátrián nem hisznek egy betegnekKépKépKépKépKépKépKép Bár ez annak a szemszögéből elég gáz, főleg, ha a szobatársai győzködik a nővértKépKépKép

Maci2Kép
Apát is meg lehet érteni,hogy fél, de ebben te vállalod a kockázatot inkább. Ha nem lesz másik, ne bánd meg, ha lesz, és nincs túl sok gond nagy öröm. Nehéz ebben igazán jól dönteni, hiszen szíve szerint az ember nem is gondolkodna ilyeneken. De biztosan úgy lesz a legjobb, ahogy dönteszKépKépKépKép

FranyóKép
Apucitok ari lehetett az UHnKépKépKép

LeszterKép
A csokievés kényszere szerintem nem terhesség függőKépKépKépKép

BeuKép
Emlékszem az utolsó hetek csokifagyizásairaKép Nem hiába megy fel az utolsó hónapban a legtöbb kilóKépKépKépKépKépKép

ElliKép
Miért nem mész el ügyeletre, egy gyors röntgen, és, ha nincs is eltörve, bokarögzítőt írnak fel. sokkal jobb benne lenni, mint nélküle ( kb 1 éve leestem a lépcsőn, előtte nem volt rajta korlát, ahogy felszerelték, másnap leestemKépKépKépKépkaptam bokarögzítőt, és 1 hét után már egész jó volt, amúgy csak ficamom volt)

Na megyek tanulok, pusz:

Manócs( a csokiimádóKép
manócs

Jajjjj, mindig elfelejtem: valaki zanzásítson nekem megint egy Vészhelyzetet, lécciiii!!!
Beu
beu

Manócs,
Nehéz döntés. Én szeretnék egy kistesót, Roni miatt is. Viszont nem szeretném a páromat belekényszeríteni. (Rosszabb esetben itt lenne neki 2 gyerek plusz egy rokkant feleség.)

Kamera folytatásos kisregény következő része:
Párom visszavitte a szervízbe, megmutatta a szerelőnek, hogy tényleg nem működik (nem vagyunk hülyék). Szerelő mondta, hogy az ilyen hibák (egyszer jó, egyszer nem) a legrosszabbak, nem tudja ellenőrizni, hogy tényleg megjavult-e. Javasolta, hogy vigyük a szakszervízbe, ott hamarabb készen lesz.
Másik szervízig másfél órát autóztunk (péntek van). 30ezer Ft-ig megcsinálják, fölötte hozzájárulással, szerdán érdeklődjünk.
Ja, és újabb keserű pirula: Kiderült, hogy ha 1 nappal később vettük volna a kamerát akkor 2 év garancia lenne ráKép

Íme a matrica és a repedés (vízszintes)
Kép
Kreatívkodók, van valakinek hasonló tapasztalata? Mit csinálok rosszul? Próbáltam vékonyan/vastagon felvinni a festéket, nem érek a fóliához a festék csőrével, sima a fólia, vízszintesen szárítom.

És pár kép Roniról.
Az egyetlen kép, ami a Mikulással készült
Kép
Több funkciós "csomag" (sapiba csomagolt a Mikulás)
Kép

Maci_2
maci_2

FIÚ! KépKépKép

Anyósom újra lát!!! KépKépKép

Bocsdehulla ámjókedvű Kangi
kangi

Kangi,
Szupi hírekKép
maci_2

KangiKép
Gratula a fiúcskáhozKép Most már akkor ti is megállhattok ittKép Anyósról meg szerintem lemaradtam. Nem látott?

Maci_2Kép
Hát tényleg nem egyszerű a döntés. És ha megkérdeznétek egy másik orvost is? Roni egyébként gyönyörűKép

LeszterKép
Elbénáztam, mert nem hívtam ma fel őket, és így nem tudom pontosan megmondani, hogy mi kell. Lehet, hogy én is beiktatok vmikor egy gyerekmentes napot, és elmegyek. Vagy még kigondolom jövő héten, hogy mi legyen.

BeuKép
Ezt a tortúrát... De a lényeg, hogy túl vagy rajta, és javulgatszKép

ToffiKép
Végülis csak 1 héttel volt korábban, mint általában. De lehet, hogy ez is a cukor miatt. Mondta a dokim, hogy azért is tart hosszabb ideig, mint egy átlagos CTG.

Pussssz
Tüni
tüni

Kangi!
Hurrá! Hurrá! Hurrá!
Fotó nincs a kiskrapekról?
(Nem tudtam, hogy anyósodnak baj van a szemével. Mi volt?)
Beu
beu

Ezt meg elfelejtettem:
KépKépKépKépKép
beu

Tüni, Beu Kép
Köszi a gratulát. Csak egy golófotó van Kép De scanner nincs, szóval bonya lenne. De el tudjátok képzelni, nem?! KépKépKép

Anyós: szürkehályog. Az egyik szeme amúgy is totál rossz volt mindig, de másikra is megvakult gyakorlatilag. Tegnapig. Ma már tisztán látta, hogy Julcsi hogy álldigál a fotelben, rá is szólt, hogy üljön le, de AZONNAL! Kép(mi csak vihogtunk magunkban, mit szólna, ha az etetőszékben ugrálva látná?!!! Kép)

Megvan a harmadik jó hír is mára. Lakáseladás-ügyben. Egyelőre ennyit erről, bővebben majd ha kéznél a zsé! Kép

Pussz, lassan eldőlök
Kangi
kangi

Kangi,
Jaj de jo, gratula a kisfiuhoz! Es a tobbi hir is mind mind hurra!Kép

Tuni,
Holnap is nyitva vannak delelott, ugyhogy meg felhivhatod oket. De persze ahogy gondolod.Kép

Puszi:

Leszter, akit var a vasalnivalo
leszter

PIldi,
Elfelejtettem megkoszonni az uleses infot, de most koszi!Kép En meg epp arra gondoltam, hogy a gyerekulesben ulo gyerek pozicioja azert elegge hasonlit az ules nelkul ulo felnottehez. De lehet, hogy nincs igazam. Az jutott meg eszembe, hogy elokeresem az ules papirjait. Ha tilos legzsak mellett hasznalni, akkor azt tutira beleirjak. Ha pedig nincs benne, akkor meg tajekozodom.
Ha van meg valakinek infoja a kerdessel kapcsolatban, akkor ne hallgassa el!Kép

Jo ejt:

Leszter
leszter

Zulu,
boldog névnapot itt is!!!KépKépKép
és minden kedves JuditnakKép

Kangi,
gratula a fiúcskához!!!
Anyukámat 2hete műtötték szürkehályoggalKép

Leszter,
légzsák esetében nem szabad előre ültetni a gyereket gyereküléssel, hacsak nem kapcsolható ki a légzsák.

Maci2,
jók a képekKép, milyen nagy már RoniKép

Toffi,
aranyos vagy, hogy érdeklődsz, de nincs semmi extra, képet meg azért nem raktam fel, mert most készült Bencéről pár a Miki-bulin.Kép
Csipeszhaverok ötlete+mintája honnan való???

Elli,
sajnálom, hogy nem jött össze a doki, remélem nem lesz semmi gond, de azért lehet megérne egy utat az ügyelet...

Beu,Képez jó, még szerencse, hogy közösen meg tudtátok győzni a nővértKépKépKép
köszi a linketKép

megyek, késő van, jók legyetek, pusza
Timici
timici

Jó reggelt MamikKép

KangiKép
Gratula a kukishoz neked isKép

Maci2Kép
Nagyon ari a csajszidKép
Lehet, hogy tényleg meg kéne kérdezni más orvost is, veszteni valód nincs.
A fotón teljesen jók a fenyőfákKép

Na lépek, mert vár a tanulnivalóKép
Meg Mini, aki az olvasólámpát kapcsolgatja!KépKépKép

Manócs
manócs

KangiKép
Gratula a kisfiúhozKép
Anyós szemeKép Nekem a nagymamám szemét műtötték két hete ezzel.

Fincsi sült sajtos tésztát csináltam (Stahl féle) és tiramisut.

Nelli
hnelli

Sziasztok

Kangi,
mi ez a jóhírdömping?KépGratula neked is a kukishozKép

Lábam javulgat, vettem rá spéci bokarögzítő kötést (3800,-!!Kép) sztem megúszom a dokit, hétfőre tán már okés lesz. Azért köszi a drukkokatKép

Nálunk rántott sajt volt az ebéd, Kevin hammázta is rendesenKép Pedig neki husilevest szántam sok zöldséggel, de apa sajtja jobban tetszett...Kép

pusza
e
ellimami

Kangi,
nagy-nagy gratula a fiúcskához, és a csupa jóhírhez! Kép

Elli,
örülök, hogy jobban van a lábad!!! Kép Megírnád, hogy csinálod a rántott sajtot? Én csak egyszer mertem kipróbálni, mert szétfolyt... Viszont nagyon szeretem!!! Kép

Maci2,
oooolyan szép kislány Roni!!! És mekkora haja van már!
A festésed szerintem jól néz ki így! Mondjuk, szerintem a festék minösége lehet a hibás... De egyébként nem tudom, nekem ilyet még nem csinált.

Pussz
Franyó
franyo

Tüni, Manócs,
Másik szülészt? Vagy olyan dokival kellene beszélnem, aki jártas az autoimmun betegségekben.

Juditoknak (Zulu) boldog névnapot (ha ilyenkor tartják)!Kép

Nelli,
Örülök, hogy ízlik a sült sajtos tésztaKép

Tegnap meg ma ruhát kellett varrnom Roni babájának, mert fázik kintKép (A játszótérre le szoktuk vinni a játék babakocsit, az utasáról van szó.)

Maci_2
maci_2

Franyó,
A fenyőn még jól is néz ki (mintha megcsúszott volna a hó), de a szarvason végigszántó árok már nem olyan szép. Ezt próbáltam utólag pótolni, kétes eredménnyel.
Köszi Roni dicséretét.
Ankáról mikor raksz fel képet?

Maci_2
maci_2

Franyo,
Bar nem tolem kerdezted, de en ugy csinalom a rantott sajtot, hogy duplan panirozom (liszt, tojas, zs.morzsa, tojas, zs.morzsa), es meg a szelet "eleit" harmadszor is. Aztan nagyon forro olajba kell tenni, en fritozben szoktam csinalni a legmagasabb fokozaton, es azert meg figyelem is, es ha esetleg reped, akkor azonnal kiszedem. Igy mindig sikerulni szokott.Kép

Maci,
Multor elfelejtettem irni, hogy a mikisapkas Roni annyira edes!Kép

Leszter
leszter

Sziasztok!

Kangi
gratula a kisfiúhoz KépKép és anyós újra látó szeméhez is Kép

Maci
Roni egyszerűen gyönyörű! Kép

Maci vagy Nelli
kaphatnék egy Stahl-féle sajtos-tészta receptet? Kép

Franyó
rántott sajtot én is úgy csinálom, mint Leszter, így ha mákom is van, nem folyik ki Kép

Sofka
értesítesz valakit, ha megszültél? Nem szeretnénk lemaradni a jó hírről Kép nagyon drukkolok Kép

Tegnap voltam védőnőnél, sajnos egy csomót híztam KépKép már + 5-6 kg-nál tartok, pedig még csak a 20. hét ... Vissza kéne fognom magam!
Dani meg sajnos szerintem beteg lesz. Hasmenése is van, meg kezd taknyosodni, hőemelkedik is KépKép
Remélem hamar túljutunk rajta!

Jó éjt
Andi
psandi

AndiKép
Ide írom, mert nem találom a mail címedet.
Bocsi a többiektől.

SAJTOS SÜLT TÉSZTA

Hozzávalók:
25 deka nagy kagyló tészta
5 deka vaj
5 deka liszt
5 deci tej
2-3 babérlevél
10 deka scmaorza
10 deka füstölt scamorza
2 szál kolbász
1 gerezd fokhagyma

frissen őrölt bors

Elkészítése:
Első lépésként kifőzőm a tésztát. Amíg fő, készítek egy besamelt.
Egy közepes méretű lábosba beledobom a vajat és megolvasztom. Majd
hozzáteszem a lisztet és kézi habverővel elkeverem. Szépen hozzáöntöm a
vajas liszthez apránként a tejet, miközben továbbra is folyamatosan
kevergetem a készülő mártást. Így sosem lesz csomós. Aztán egy kis türelem,
amíg besűrűsödik a mártásunk. Végül az íz kedvéért hozzádobok 2 babérlevelet
is.
Amíg a mártás forrdogál, egy tálba lereszelem a scamorzákat. Miközben
oda-oda pillantok a mártásra is, felkarikázom a kolbászt, majd mindegyik
karikát meg is felezem.
Ekkorra a mártás oldalán megjelenő bugyborékok már jelzik, hogy a szósz el
kezdett besűrűsödni. Le is zárom alatta a gázt és aztán fogom a fokhagymát
és a reszelőm kislukú oldalán át belesikálom az enyhén babér ízű besamelbe.
Összekeverem az egészet, kihalászom belőle a babérlevelet, megsózom, és jól
megborsozom. Hozzákeverek egy nagy maréknyi sajtot, és amíg a sajt felolvad
a besamelben, kivajazok egy ovális sütőtálat, majd gyorsan beleöntöm a tálba
a kész mártásomat. Hozzázuttyintom a kifőtt tésztát is, kicsit óvatosan
összekeverem az egészet. Végül a tetejére rászóróm a kolbászdarabkákat, majd
meghintem a maradék reszelt sajttal. Fogom a tálat és beteszem a sütőbe.
Negyed óra múlva már kész is az isteni vacsora.
4 adag lesz belőle

Megjegyzés: Én scmaorza helyett trapistát illetve füstölt karavánt használtam. Finom volt.

receptet nekem is Maci adta meg.

Puszi:
Nelli
hnelli

Rántott sajtot érdemes fagyasztani kicsit. Hátha, de szerintem megfelelő bolygóállás is kell a sikerhez.

Értesültök, ha lesz fejlemény, semmi pánik. Kép Csak én is időben értesüljek. Mesélhetnék az álmaimról. Pl. arról, hogy na de honnan került ide ez a gyerek?

Kangi, Franyó, gratula a kisfickókhoz, meg a többi jó hírhez . Mi lesz a gyerekek neve?

Na megyek, gyerekeim zanzábbak az éves átlagnál. És már megint bőg valaki és néha azt érzem, mégis inkább bevonulnék a kórházba kicsit kikapcsolódni. Csak ugye Marcipán.... Kép

Leszter, próbáld kikapcsoltatni a légzsákot. Az újabb modelleknél már adnak hozzá vmi eszközt.
sofka

SZiasztok!

Dani tényleg beteg lett KépKép Vele aludtam, egy csomószor ébredt szegény, köhög, tüsszög, láza nincs szerencsére. olyan kis bágyadt a kis drágám Kép

Nelli
köszi a receptet, bevallom, egyszerűbbre számítottam Kép azért majd kipróbálom

Andi
psandi

AndiKép
Nem nehéz, ténylegKép És fincsi.

SofkaKép
Együttérzésem. Nem semmi lesz 4 gyerekkel.

Nelli
hnelli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?