Sziasztok megint!
Kesz vagyok a takaritassal, es kesz a holnapi ebed is. Petrat lefektettem, ugyhogy szabad vagyok!
Es nem is doglottem ugy ki, mint pl. tegnap. Tegnap nagybevasaroltam Petraval, hat mire hazaertunk, ulni nem volt erom, nemhogy ebedet melengetni, stb. Aszittem nem birom ki, amig Petra lefekszik.
Tuni,
Hetfon reggel megyek vervetelre az Uzsokiba, ami a Dorozsmai u.-hoz szinten kozel van, aztan 10-re CTG-re, a ketto kozott tudnam elintezni neked az alkatresz vasarlast.
Ora: vettem nehany kisebbet, ezek ebresztoorak, kb. 15x15 cm-esek, es oraszerkezettel egyutt 500 Ft-ba kerultek. Ebbol egyet mar megcsinaltam, bar meg szamlapot kell szerkeszteni ra. Es vettem egy nagyot, ez falra teheto, kb. 35x35 cm-es, van kulon keret is hozza, mint egy kephez. Ehhez meg hozza sem kezdtem. Ez szinten szerkezettel kb. 1500 Ft volt. Illetve en mindent olcsobban kaptam, van olyan kedvezmeny, hogy ha elered a kisker aron a 10e Ft-ot, akkor mindent olcsobban kapsz. Igy az ebreszto ora 350 Ft, a nagy fali pedig asszem 1100 Ft volt. Az uzlet (nem is az igazabol, egy maganlakas) Csucsukaektol nem messze van, a Nagysandor Jozsef u.-n.
Csuklas
Beu,
Nover tenyleg vicces lehetett. Amikor engem mutottek, utana (allitolag) akahanyszor bejott az engem operalo sebesz ramnezni, mindig szoltam, hogy a haziorvosom udvozletet kuldi. (Ez amugy igaz volt.) Meg a delutani viziten is, amikor a fel osztaly ott allt az agyam korul, fontosnak tartottam ezt ujra elmondani.
Kb. otodszor.
Fotok megvannak, csak egyelore nem tudjuk hova feltenni. Ha van valakinek otlete, szoljon!
Elli,
Jajj, csak igy most leghamarabb hetfon lat orvos, gondolom.
Toffi,
Mondjuk rahibaztal a csokifuggoseggel, szerintem jo reg nem volt olyan nap, hogy ne ettem volna.
Aztan meg csodalkozom a kilokon...
Jaj de jo, hogy emlitetted a kozmetikust, majdnem elfelejtettem bejelentkezni hetfore! Ugyanis hetfon egesz nap gyerekmentes napon lesz, juhejj!
Gabor kivett egy nap szabadsagot, es elviszi Petrat a szuleihez, en meg CTG utan nyakamba veszem a varost, este pedig szepulni megyek. Biztos jol kidoglok a vegere, de akkor is, ilyen egyhamar nem lesz legkozelebb!
Na sziasztok, nezem a sorozatomat, udv:
Leszter