Új privát üzeneted érkezett!

Ja Csucsuka
Elfelejtettem irni,hogy fogyasszatok el nyugodtam a zacsiban levoket!!! Kép

N
norkini

Norka,
Szoval az ugy volt, hogy a nagyobbak minden hetvegen mennek apjukkal korizni. En nem szeretem a hideget, faj a bokam a koriban, szoval a hatam kozepere se kivanom, de marha kivancsi lettem volna, hogy megy a fiuknak. Foleg Gyurinak, ot meg nem is lattam jegen! Felkerekedtunk otosben. Alltunk a palya szelen, Miki egybol rakezdett "en is, en is"-ezni. Mondom nincs is ekkora kori, de azert kerdezzuk meg. Volt. Nagy buszken felvette, es cipeltette magat apja kezeben a jegen. Aztan apja letette, vitte, tolta. Hogyne tetszett volna, ha egyszer a batyjai is ezt csinaljak. HA csak neki kellett volna, szerintem orditasba fullad a kiserlet, de igy... Aztan kapaszkodott a pingvinbe. Tolni nem tudta, mert ahhoz meg kicsi, kb. 4-5 eves gyerekekre van meretezve magassagilag, sulyilag. Korizni meg bizti nem fog 1-2 evig, de poennak jo volt!

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi
Allati jo! Kép Irigyirigy! epp volt itt tema koztunk par hete,hogy itt nem is lehet ekkora korit kapni. Mi ezexerint maradunk a csuszkalasnal, ha valaha ho/jeg lesz! Ugyesek vagytok! Kép
Norka
norkini

Andi,
na ne má,hogy emiatt búslakodj! Fel a fejjel,majd ezek az emberkék fognak a legjobban örülni,ha meglátják édes pici fiadat,mikor megszületett. Kép

Zsuzsi,
irtó jók a képek! Kép Nagyon ügyi fiaid vannak. Én már évek óta csak álmodozom róla,hogy egyáltalán kipróbáljam,mi az a korcsolyázás,aztán terhes lettem Petrával,aztán megint terhes vagyok. Igy nincs merszem jégre szállni. Kép
Boldi névnapot Mikinek és az összes Mikinek! Kép

Sofkának megy a drukk! tényleg náluk fiú lesz vagy lány?

jó éjt!
Évi és Petra
Évi24

Zsuzsi,
Koszi az infot, epp ezert kerdeztem! Remelem, valahogy majd tudatja, ha eljott az ido!Kép

Lanyok, melyik az az ujszulott pelenka, amelyik belul olyan "halos"? A Pampers vagy a Libero? (Holnap akarjuk megvenni!Kép)

Udv:

Leszter
leszter

Jaj, nem lattam, hogy kozben jottek uj uzik.

Zsuzsi,
Jok a kepek!Kép

Andi,
Jajjj, a rokonok...Kép

Most Veszhelyzetezek.Kép Puszi:

Leszter
leszter

Na itt vagyok
Végre elhúzott a "kedves" nagypapa én meg végre jól kibőgtem magam. S a legrosszabb az egészben, hogy a PEti egyáltalán nem érti, hogy miért vagyok kiakadva, és engem néz hülyének, meg szerinte én félreértem. Tudom, hogy érzékenyebb vagyok, de akkor is miért nem tudnak kicsit tapintatosabbak lenni a férjem meg megértőbb? Legalább úgy csinálna, de nem! Kép

Leszter
Pampers a hálós, ha jól tudom

Maci
kiütések Kép Nem próbálod meg esetleg FEnistillel bekenni?

Évi
Petra nagyon cukor Kép

Zsuzsi
a fiúk állati jó fejek a kiabálós kép emg egyenesen csúcsszupi Kép
LÁtom, Mikinek javult az étvágya Kép

Tündér
dehogyis , Rád nem haragszom, semmi olyat nem mondtál, amiért kéne Kép

Bevallom, Sofkát néha meg szoktam kukkolni a friss kismamáknál, onnan tudom, hogy 15-ére van kiírva, és kisfia lesz Kép

Beu
otthon vagy már? HOgy vagy?

Andi
psandi

Sziasztok!

Eltűntem egy kicsit, nem sok időm van mostanság. Köszönöm a kocsiinfókat. Pénteken megyünk lefoglani a sokad fabiánkat. Január közepe vége fele meg is lesz (mondjuk szülésig legyen meg, a többi nem érdekel) Tali miatt nagyon irigy vagyok. De ha meglesz az autó a júliusi nagytalira megyünk 4-esben.

Andi
Ne izgulj. Nekem meg pont amiatt szóltak be, hogy már megint lány??? Meg biztos hogy lány??? A 3. majd biztos fiú lesz. Nekem ök mindegy volt abból a szempontból hogy fiú vagy lány, ennek is annak is örülni fogunk alapon kezdtünk neki. A férjem családja mondjuk fiút szeretett volna, mert Józsi az egyetlen aki átadhatja a nevet. Na ja én se vettem fel a férjem nevét mikor összeházasodtunk, és a lányok is továbbadhatják a nevet. Így engem meg ezzel piszkáltak. Igaz a családban van előttem egy jó példa 5 év alatt 3 lányuk született, így mi még le vagyunk maradva.

Leszter
A pampers olyan hálós volt 2 éve, az tuti. hogy vajon most milyen???

Na megyek a családom hiányol.

Nadine, 18 hós Zsani és 29 hetes 1 napos Gréti

Nadine
KépKépKép
nadine

Nelli,
Boldog szülinapot Domcsinak!Kép
Kenem popsikrémmel, de az sem segített.

Zsuzsi,
Jó, hogy jelentkeztélKép
Utólag is boldog névnapot Mikinek!Kép
Képek szupik mint mindigKép
Karácsonyi készülődéssel hogy állsz? Te is szoktál kreatívkodni, miket alkotsz idén?
Hú, akkor hatalmas drukk Sofkának!Kép

Andi,
SzegénykémKép A férjednek kellene a kedves rokonokkal elbeszélgetni...és mindenben melléd állni.
Köszi a tippet, kipróbálom.

Maci_2
maci_2

NelliKép
Boldi szülinapot DomcsinakKép
Őt nem a gólya, hanem a Mikulás hozta???KépKépKép

AndiKép
A nagypapinak miért nem mondtad, hogy jobb lett volna, ha ő a nagymami?KépKépKépKépKép
Amúgy apa is fiút szeretne, hogy továbbvigyék az a fantasztikusan ritka nevet, hogy: TakácsKépKépKépKépKép
De azért remélem nem fogja felvágni az ereit, ha mégis lány lesz majd a másodikKépKépKép Legalább abszolut fölénybe kerülünk a családbanKépKépKépKép

MaciKép
Lilinek csomó mindentől vannak kiütései, ezek általában allergiás reakciók valamire. Mi rázókeveréket kaptunk, meg súlyosabb esetre fenistil cseppeket ( ezt a kanyaró oltásra kiváltott reakciójára kapta, mert kb 100 kiütés volt csak az egyik orcáján, jaj szegény, rossz visszagondolni, de már rég túlvagyunk rajtaKép )

ZsuzsiKép
Nagyon helyesek a korizós fiúkKép

ÉviKép
Már én is lesem, h befagyjon a tó, de még hétvéégén is kacsák úszkáltak benne, szóval szerintem még kicsit odébb van, de, egyszer megdumcsizhatunk egy talcsit a tónál! Amúgy szerintem már tuti láttuk egymást, csak nem volt rádírva, h te vagy az a babanetrőlKép

LeszterKép
asszem a héten én is sütök almásatKép
Tényleg gyors? És milyen volt hidegem?

Sofkának drukkKépKépKép

Na megyek, mert holnap reggel megyünk úszni, és mindjárt kellni kell, puszka:

Manócs
manócs

ja, FranyóKépKépKép
Tessék csak megírni, mi volt UHn!!!!KépKépKépKépKép
manócs

Manócs,
Kép köszi az érdeklödést, most tudtam bekukkantani, mert valami kaka van a gépünkkel, és Apa bütykölte... Szóval úgy néz ki, kisfiú lakik odabenn Kép.

Andi,
azért ne búsulj, én attól mentem a falnak, hogy Apám állandóan Danizta a pocakomat, söt, már Ankát is Danizta, mikor odabent lakott, hiába mondtam neki, hogy lány, akkor azt mondta, hogy jó, majd a következö... Hihetetlen, milyen tapintatlanok, érzéketlenek tudnak lenni a rokonok, ahelyett, hogy örülnének, hogy minden rendben van, egészséges vagy te is, meg a baba is, és hát nem utolsó sorban annak, hogy TE örülsz... Na mindegy, nem ragozom, azért fel a fejjel! És a lényeg, hogy te nagyon-nagyon fogod szeretni ezt az emberkét is! Kép

Zulu,
kicsit megkésve, de Isten éltesse sokáig Annádat!!!

Zsuzsi, Évi,
jók a képek! Kép

Na meg a talis képeket is megcsodáltam ám!

Szép jó éjszakát mindenkinek!

F.
franyo

Lanyok
Nincs valakinek jo ismerose, rokona Linzben??? Fontos!!! Kép
Norka
norkini

Manocs,
A tesztat osszegyurni nagyon gyors, a nyujtas-szaggatas ugye mar kevesbe, de azert nem gaz. Amig sult a rakott krumpli, megcsinaltam a tesztat es lereszeltem az almat, aztan amig Petra evett, kesz is lett annyira, hogy mehetett a sutobe.Kép

Leszter
leszter

Maci: Ancsi is előadja ezt, olyankor néha átmenetileg más fazonú pelus segít, máshol van a gumis rész, kritikus rész. Ancsi is vakarja. Most kitaláltuk, hogy kenjük neki testápolóval, ezt szereti. Meg azzal szoktam bíztatni magam, hogy még midnig ezerszer jobb, mint anno mikor Bálintnak a fólia alatt volt vörös a dereka (betétpelenka, nylon fóliával).Kép

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Mikitaliert irigy-irigy, nagyon jol sikerulhetett, ahogy olvasom! Kép NA, majd legkozelebb! KépKépKép

Sofkanak
nagy-nagy drukk! Kép Tudom, hogy kisfiut var es mindenoras. Naluk tokeletes lesz a nemek aranya, mert ket csajszi es Marcipan utan most ujabb kisfiu jon. Kép

PsAndi,
Eloszor is gratula es udv a kisfius anyak klubjaban! Kép Ne huzd fel magad, az emberek mar csak ilyenek! Kép Szerintem ezen nem erdemes megorrolnod a ferjedre, tudod, egyik fuleden be, a masikon meg ki a kedves rokonok szava...Kép
Bevallom, en is egy picit elszonytolodtam (a ferjem ki is akadt Kép), amikor kiderult, hogy nalunk a kisteso is fiu, annyira lanyt szerettem volna, de most mar el nem cserelnem a vilag minden kincseert sem...csak legyen egeszseges! Kép

Zsuzsi,
vegre hoyg Te is megvagy! Kép MAr epp kerdezni akartam a fenykepeidet meglatva, hogy hany eves kortol lehet korizni vinni gyereket...de ezek szerint meg varnunk kell vele. Kép
Mikinek boldog nevnapot! Kép

TKriszta,
Jobbulast nektek! Kép

Franyo,
gratu a kislegenyhez! Kép

Toffi,
hoyg egetted meg az ujjad? Kép

Beu,
neked drukk! KépKép

NAlunk ujabb betegseg van. Kép Hetvegen jottek tobben babanezobe, erre vasarnap ujra hanyni kezdett Nandi. Es ezt azota se hagyta abba, minden nap jon 1-2x a roka. Kép Olyan szarul erzem magam, hoyg ennyire nem tudunk vigyazni a csemetenkre. KépKépKép

Sziasztok,
Gombóc,
es a 22 honapos Zsombi+7 hetes Nandi Kép
gombóc

Sziasztok megint!Kép

Az elobb kimaradt: koszonom szepen a pelus-infokat!Kép

Andi, Franyo,
Gratula a fiucskakhoz!Kép Egy kicsit bennem van az az erzes, hogy ti legalabb mar tudjatok. Igy a rokonoknak van idejuk elmondani az esetleg tapintatlan megjegyzeseiket, ti pedig boven lenyugszotok, mire megszuletik a babo. Mi meg nem tudjuk, es a kibujasig mar nem is fogjuk megtudni, hogy ki rejtozik odabent. Remelem, nekem senki nem fog ilyesmit mondani, mert mindezt szules utan vegighallgatni meg vacakabb lehet...

Gomboc,
Jobbulast Nandinak! Doki mit mond? Megint valami csuf fetozes?

Puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok,
most ment el a vedono. Azt mondta, tutira a latogatoba erkezett ovis gyerekektol szedett ossze Nandi valamit. Kép
Gombóc
gombóc

SziasztokKép

Tegnap túlestünk még egy Miki-bulinKép Klassz volt, azon sem fényképeztem halálra magam, mert nem vittem pótakkutKép
És tegnap este letudtam az angol kurzus-záró vizsgát is, első döbbenet, hogy egy amcsi pasi jött be, második, hogy milyen gáz az írásbeli első feladata, így én mentem elsőnek szóbelizni, mindjárt ki is húztam azt a tételt, amit nagyon nem akartam Kép. Holnap lesz eredményKép

Maci_2
Pótakkut nem találom, pedig lefényképeztem a műveimet. Az ominózus darab egy oroszlán, amikor a sörényét ragasztottam, kifolyt a pisztolyos ragasztó a sörénye közül (raffia), ami csak nyúlt az ujjamon, de nem jött le. És égetett. De a levendula olaj csodát tett Kép
KameraKép

Elli
Mikis képsorozat klasszKép

Andi
Gratula újabb kispasihozKépKép Név? Vagy lemaradtam?
Rokonokra inkább nem írok jelzőtKép
Ne bőgj, örülj!!! Kép
Annak idején én is kaptam olyat, hogy klassz, hogy egy fiú, egy lány, így legalább itt megállunk Kép

Manócs
Gratula a szorgalmas úszóbajnok MininekKép
Zsombi utálta az úszást... csak játszani/pancsolni szeret
Őrbottyánban fogunk építkezni.
Ujjégetés: lásd Maci_2-nélKép

Évi
Petrás-Mikis képek szupikKép

Nelli
Boldog szülinapot Domcsinak!!!KépKépKép

Tündér
Fogzóalvónyügi IlangKép Még valami?Kép
Ujjam leírása (röviden) feljebb. De úgy fájt, hogy még káromkodni sem tudtam.

Zsuzsi
Ezek a képek nagyon jóóókKép
Mekkora már Miki!! És boldog névnapot kívánunkKép

Franyó
Még egy kispasiKépKép

Gombóc
Jajj-jajj, jobbulást Nándinak!!! Pedig már arra gondoltam, hogy személyesen visszük el a könyvet, de akkor inkább mégsem.

Szerintem kész az ebéd, úgyhogy elhúzok...
PusziKép
Toffi
toffifee

Hali Csajok!

Ezt tegnap csináltam a fókáimról:
Kép
Majd jövök még, remélem...
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Sziasztok, látom nem felejtettek el minket. Sajnos időm több mint véges, azért jövök ritkán, de rendesen olvasom ám, amit írtok.

Andi, Norka ne is törődjetek a rokonokkal. Meséljek arról, nekünk miket mondtak a negyedik hírére? Uolyan nemű gyerek egyébként praktikus, nem kell új ruhakollekció. Kép

Gombóc, jobbulást a babaának, hihetetlen járványos az időszak, sajnos a picik meg érzékenyek. Nem is tudom nálunk mi lesz, itt aztán pörögnek az ovis-iskolás vírusok. De MArci is egész jól átvészelte, reméljük Négyeske is kemény legény lesz.

Közeledik a szülés, én meg még mindig nem fogom agyilag, hogy újra lakója lesz a kiságynak. (Amit ugye MArcipán egyértelműen hanyagol, nem lesz féltékenykedés.) És em tudom, hogy fogom megoldani azt, meg azt, meg amazt. De igyekszem lazán állni a kérdéshez. És ezúttal óvatosan lépcsőzni.

s
sofka

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseketKép
Igen, őt a mikulás bácsi hozta.

AndiKép
Én hasonlóakat éltem át, csak nekem két lányom van. Még a mai napig az utcán is rákérdeznek: fiú? Ha rózsaszínben van, akkor is. Csak mert a nővére mellette áll.
Ne foglalkozz velük, csak magatokkal!

Maci2Kép
És a neorganormon esetleg?

Én most voltam Domcsival UH-n a veséjével. Egyenlőre azt mutatta, hogy a reflux nem gátolta a vesék fejlődété. Többet majd csak májusvab tudnak mondaniKép

Nelli
hnelli

Sziasztok csajszik,

mikibuli nagyon jó volt, köszönet az összes szervezőnek!Kép Nekünk is vannak képeink, egyelőre nem tudom, hova dobjam fel.

Nelli,
boldog szülinapot Domcsinak!KépKépKép
Akkor az UH azért megnyugtatóKép. Drukkolok, hogy májusban is jó híreket kapj!Kép

Andi,
gratula a legkisebb kukacoshoz!Kép Károgókkal ne törődjKép.
Az én fiam pl. kifejezetten megkért, hogy legyen mégegy tesója, és lehetőleg fiúKép. Az más kérdés, hogy minket meg azért néznek ufónak a családból sokan, mert szeretnénk még hármaskát. Minek, hiszen van egy fiunk, és egy lányunk is?

Réka,
www.dinoland.hu Kép

Sofka,
jesszus, mindjárt 4 gyermekes anyu leszel, pedig még csak nemrég jegeskávéztunkKép. Hajráhajrá, és tényleg kerüld a lépcsőketKép!

Csucsuka,
édesek a fókák!Kép A bulin fájdalommal tapasztaltam, hogy Dani irántam érzett szerelme a múltéKép.

Gombóc,
jobbulást Nándinak!KépKépKép

Franyó,
kösziKép.
Kissráchoz gratula!Kép

Zsuzsi,
boldog névnapot Mikinek!Kép
Képek nagyon szuperek, különösen a hajleordítósKép.

na megyek, lassan felébred a lánykám

pusz mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Köszi Csajok, már lenyugodtam, bár továbbra sem értem, hogy lehet ilyen primkó módon reagálni. Délelőtt felhívtam a sógornőmet telón, másfél órán át beszéltük ki anyósékat Kép

Nelli
boldog szülinapot Domcsinak KépKépKép

Képzeljétek, éjjel fél 1-kor Dani felsírt, bemegyek, látom, hogy össze van hányva az egész ágya KépKép HÁl Istennek azóta semmi tünet, se hőemelkedés, se bágyadtság, azért felhívtam a dokit, van-e valami teendő, azt mondta, egyelőre nincs, de felírt Deadalon kúpot, ha esetleg ismétlődne. Lehet, hogy csak gyomorrontás, bár nem tudom, mitől, hisz alig eszik Kép

Franyó
gratu Neked is a kispasihoz Kép

Zsófi
fókáid nagyon édik Kép

Gombóc
megint hányás Kép jobbulást NÁndinak

Andi
psandi

Hahó Csajszik!

A magamnak tegnap vett farmert visszavittem mert nem jött rám. Gondoltam, hogy 28-as az csak jó lehet. Ugyanilyen márkát vettem 2 hónapja 28-ast. Hát erre ráfaragtam, mert ez vhogy kisebb voltKép Hízni nem híztam, szal nem értem. Na mindegy visszavittem és vettem helyette Ilangnak kesztyüt, harisnyát, kabátkátKépKép

Toffi!
Ez a ragasztós baleset elég rosszul hangzikKép Angol felméröKép Remélem azért sikerül, bár téged ismerve, biztos 95-100% között lesz az eredményeKép

Andi!
Örülök, hogy már jobban vagy! Ne törödj senkivel, aki a baba neme miatt traktál... Nem is jellemzem Öket!Kép Dani hogy van? Azóta is tünetmentes?

Csucsu!
Jó a fotó a kisfókákrólKép

Franyó!
Nektek is gratula a kis kukacoshozKép

Sofka!
Ma nosztalgiáztam a BHK topicban és anno még te szurkoltál nekemKép Most ezt én teszem Veled!Kép Mesélsz majd, hogy most milyen volt a kórház és a személyzet? Lehet tudni, hogy 4-eskének mi lesz a böcsületes neve?

Gombóc!
Ja Ti szegények! Mondjuk nem értem, hogy lehet, egy pici babóhoz betegen elmenni.Kép Jó-jó az is lehet, hogy még lappangott benne, de akkor isKép Mielöbbi gyógyulást nektek!

Leszter!
Nem is tudtam, hogy ti nem tudjátokKép Nem mutatta magát eddig a babátok ezért nem tudjátok a nemét?
Mondjuk hülye kérdés, bár van aki nem szeretné elöre tudniKép

Most ennyiKép

Tündér
tündér

Még ezt a képet megosztom veletek az én kis nyanyámrólKép
Kép

Tündér
tündér

AndiKép
HányásKépRemélem, már jobban van.

TündérKép
Kicsi nadrágKép A számozások nem mindig ugyanolyanok, nem Te híztál, ne aggódjKép

KépKép

Puszi:
Nelli
hnelli

TündérKép
Ari a kis PiroskádKépKépKépKép

FranyóKép
Gratula, na de megszűnik a nemi fölényetekKépKépKépKépKép
Kiscsajszi mit szólt? És apa? Bár gondolom, hogy dagad a melle a büszkeségtőlKép

TofiKép
Őrbottyán az nem Veresegyháza környékén van?
Bocsi, nem vagyok föciszakos, lehet, h hülyét kérdeztemKépKépKépKép

na lépek, mert tanulnivaló hegyek várnak, pusz:

Manócs
manócs

Sziasztok,
ááá, megvolt a mi balesetünk is, mentünk apóshoz ma este Kevinnel, a kapuban felkaptam, mert csak pár lépés volt a kocsi, bal boka kificam (a külső bokám szabályosan leért a földre) jobb térd lehorzsol (térdre estem) Kevin feje betonkocc.KépKépKép Szerencsére sapiban volt, meg nem magasról, de mégis.
Ő azóta jól van (sírt egy kicsit,de aztán mondta, hogy hoppá, meg hogy azért menjünk pá-pá, de én felállni sem tudtam) az én bokám meg bedagadt, fáj ha függőleges irányban mozgatom a lábfejem).
Drukkoljatok, hogy ne szalagszakadás legyen. Éjjelre borogatom, aztán meglátjuk.
És amúgy is sz*r napom volt, mindegy.
Bocs, kedves lelki szemetesládáimKép de máris jobb, hog leírtam.

Andi,
én drukkolok, hogy a mi másodikunk kisfiú legyen, mert akkor elgondolkozunk hármaskánKép Úgyhogy gratula!
Franyó, neked is gratula a kis kukishozKép

Megyek, illetve tovasántikálokKép
pusza
e
ellimami

Jajj, ELli. Elzsibbadt a lábam a történettől.

Tündér, majd mindent elmesélek. Kép Csak egyszer legyen már utána, és legyen időm ideülni. Négyeske lehet, hogy azért kuksol még odabent, mert nem tudjuk néven szólítanmi? Az a baj, hogy Marcipán kivételévbel mindenkinek önálló vélemény evan. Lehet, hogy a kölöknek négy neve lesz?
sofka

Psandi!

"Úgy ég a tűz, ha tesznek rá-
Szól a világ, mit hajlok rá,
én is teszek, hadd lobogjon,
kutya világ NE UGASSON."

Te csak relaxálj szépen, Kismama.
sofka

Sziasztok!

Sofka
köszönöm Kép
a mi kisfiúnknak valószínű csak vezetékneve lesz, mert nemhogy 4 variáció, de egy sincs! Kép

ma egy "kicsit " összebalhéztam a férjemmel a történtek miatt, nagy indulatomban elküldem a p...ba a rokonait, amin persze megint jól megsértődött, erre mondtam, hogy ha bántják a gyerekeimet, azért ölni tudnék, úgyhogy a végén azt mondta, hogy beszélni fog velük, hát kíváncsi vagyok!

Elli
jaj szegény! Nekem volt ínszalag-szakadásom, műtöttek is, remélem Nálad csak egy ficam! ++++++++++

Tündér
anyóka nagyon édi Kép

Daninak szerencsére nem volt azóta semmi tünete, nem tudom, mi lehetett, a doki szerint nem kell foglalkozni vele, ha ennyiben marad.

CSajok, olyan szarok ezek a csokitélapók, amiket kaptunk, ki is köptem (bocs) az előbb az egyiket, de szerencsére volt köztük egy Boci-s is, az fini Kép Ja, egyedül vagyok itthon, apa sörözik, Dani most aludt el, megyek is Megastározni

Andi
psandi

Tegnap elvittük szereldébe a kamerát. Ma felhív a nő, hogy mehetünk érte, mert semmi baja, nekik működik. Pedig tegnap mégegyszer megnéztük, hátha csak a hideget utálja, de nem.
Itthon megnéztük a Mikulásos felvételt. Sajnos a felvett anyagból kb. fél perc van meg, a Mikulásnak még híre hamva sincsKép Úgy sajnálomKépKépKép Persze fénykép alig készült, inkább a kamerát használtuk.
Ráadásul az is egyfolytában idegesít, hogy nem találták meg a hibát, így bármikor újra előjöhet. (Remélem 3 hónapon belül, mert addig garanciás a "javítás".)

Franyó,
Gratula a fiúcskáhozKép

PIldi, Manócs, Nelli,
Köszi a tippeket.

Gombóc,
Jobbulást Nándinak!

Toffi,
Veszélyes ragasztóKép

Csucsuka,
Édes fókákKép

PsAndi,
Látom jobban van Dani. Csak így tovább!

Tündér,
NyanyaKép

Elli,
Mielőbbi gyógyulást!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Csucsuka,
mégegyszer köszi a vendéglátást!!! Kép Remélem Tiédapa nem borult ki nagyon a sok vendég és az utánunk maradó rumli láttán!
Fókáid aranyosak! Kép

Andi,
utólag is kösziköszi a fuvart, leírhatatlan volt a különbség az oda és a visszaút között!!! Kép
Sajnálom, hogy "megróttak" a kisfiú miatt Kép. Képzeld Apukám meg annyit mondott, amikor megtudta az újabb babát, hogy "mi a fenének?" Családcentrikus... Mondjuk Bekinek sem örült, aztán most meg rajong érte Kép.

Maci,
kamera... Kép
Dokink nem mondta véletlenül, hogy Karácsony táján hogy rendel?

Sofka,
megy a mindenórásaknak járó drukk!!! Kép Remélem azért a szülőágyon már lesz neve a csöppségnek! Kép

Elli,
jujj, ez szörnyen hangzik, amit a bokádról írtál! Kép Még jó, hogy Kevinnek legalább nem lett baja!

Tündér,
tényleg kis Piroskának néz ki ezen a képen a csajszi! Kép

Kutyarosszul vagyok, tegnap majdnem elájultam meg hánytam, ma meg masszívan hányingerkedtem meg ilyesmi... De örülök neki, mert ez egy jó jel, hogy kapaszkodik a pici! Kép

Pusz, holnap folyt.köv.
Miszike
miszike

Sziasztok,

Andi,
RokonokKép

Maci,
Matyinak szinten ilyen volt, o nagyon hamar szobatiszta is lett emiatt, mert irtora viszketett neki. Gond, hogy azota is visszajon a teli idoszakban, mar most is minden nap kenem, mert a combja neki is rucskosKép

Gomboc,
Jobbulast Nandinak!

Beu,
Akkor tul vagy a muteten?

Zsuzsi,
Aranyosak a fiukKép

Franyo,
Gratula a fiucskahozKép

Elli,
Ez szornyen hangzikKép Ferjem hasonlo baleset miatt hord 3 hete gipszet, o 2 szalagjat nyiszbalta elKép Remelem neked csak zuzodas!

Miszike,
HanyasKépKép

Tunder,
Aranyos az anyokadKép

Zulu,
HarmaskaKép Ferjem is nagyon gondolkodik harmadikonKép

Sofka,
Drukk neked!!!!!

Csucsuka,
Edesek a gyerkocokKép

Tegnap a ferjem laborjanak volt karacsonyi bulija (kicsit koranKép). Lanyom nemes egyszeruseggel bekoltozott az olembe es ki sem szallt egeszen hazaindulasig, akkor felelenkult es meg kb. fel oraig kergettuk mig elindulhattunk hazaKép
Kepzeljetek ma Matyi elmondott egy rovid verset spanyolulKép, alig 4 honapja kezdte tanulni az oviban, de mar tok jol halad. Ja es megtanult kinaiul is tizig szamolniKép, kicsit sok a kinai gyerek az ovibanKép

Angi
angela2

SziasztokKép

Gombóc
Jobbulást Nándinak!

Zsófi
FókákKépKép

Sofka
Megy a drukk!!! És kitartásKép

Nelli
UH egyelőre Kép, biztosan jót mondanak májusban is!

Andi
Jobbulást Daninak!!! Hogy van?
Barátnőm lánya is körbehányta kedden a Miki-bulit, náluk vmi vírus vanKép
Akartam írni, hogy óvatosan kell véleményt nyilvánítani a rokonokról, mert a sajátját (majdnem) mindig tökéletesnek látja az ember és hogy meg tudnak sértődni, ha vmi nem tetszik
Télapó: a kakaós bevonó figurák a szarok (az nem is csoki), azokat el szoktam sütni, a csokik (boci, milka stb) megmaradnak nassnakKép

Tündér
NadrágKép, de Ilang jól jártKép
Új könyvet kezdtünk angolon, ez most valahogy nem megy annyira, meg a nyár miatt is nagyon leépültem, szóval jó lesz, ha a 70-et eléremKép (60 felett legyen, akkor nekem jóKép)
Amúgy ha a környéken jártok/járnátok, eljöhettek ám, annak ellenére, hogy januárra beszéltük meg!Kép
NyanyaKépKép

Manócs
De, Őrb és Veres majdnem összeér. Állítólag Erdőkertessel együtt terveznek egy összeolvadást (valamikor), egyébként a mi utcánkban van egy kis kanyar, a kanyar utáni házak már Erdőkertes...Kép És Őrbottyán is két településből olvadt össze

Elli
Ez nagyon rossz lehetett, még most is borzongok! Jó, hogy Kevinnek nem lett komoly baja. Veled mi van? Javult? Doki??? Drukk megy!

Maci_2
SzervízKép, nekünk a fényképezőnk romlott el nyáron, megcsinálták (még garanciában), most megint uaz a bajaKép

Miszike
Drukk a kapaszkodáshoz és a rosszullétek múlásához!

Zulu, Angi
Bakker, csak enyém Apa nem akar hármaskátKép

Angi
Spanyolul és kínaiul tanuló MatyiKépKép KlasszKép

Na lelépekKép
PusziKép
Toffi
toffifee

Megint én

Ő volt a balesetet okozó oroszlánKép
Kép

A többiek pedig a haverokKép
Kép

Kép

A díszekről sötét is lett, homályos is lett...
azt nem tudom megmutatniKép
Én hova töltsem a képeket a buliról?

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Most sajna nem tudtalak beneteket olvasni de ha lesz egy kis időm visszaolvasok.

Túl vagyunk a műtéten szerencsére nem volt semmi és már haza is jöhettünk a műtétet követő 6órával. Itthon voltak egy kis fájásai Márknak de szerencsére a kúp segített neki és végig aludta az éjszakát. Ma visszont ugy viselkedik mintha meg se műtöték volna pedig egész nap fekvéstre van ítélve de nem tudom ágyba tartani egész nap megy néha leül de nem megy az ágyba akár mit is csinálok.

Na most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78

Julkával 4 kezest játszunk, azaz ő nézi az egyszervolt-otKép Hétfő óta nagyon náthás, tegnap elkezdett köhögni is, remek éjszakánk voltKép

CsucsukaKép köszönjük a bulit, nagyon jól telt, még a nagyoknak is!

OrsolyKép egész jól vezettélKép de azóta sem tudom, hogy merre jártunk abban a sötétben. Azon nevettünk út közben a gyerekekkel, hogy hátha nem is téged követünkKép

PsandiKép ilyen beszólásokat csak hanyagolni lehet. Bár felejteni nem nagyonKép

MiszikeKépakkor hurrá hányingerKép

ElliKép szegényKép

AngiKép Matyi nem fizet majd a nyelvtanulásértKép

ToffiKép hogy te milyen ügyes vagy!

FranyóKép gratula a kisöcsihez!Kép

Urszila
urszila

Sziasztok!

Itthon vagyok, minden oké, részletekről később, most még nem nagyon jó ülni. Csak menni vagy feküdni. Belepislogtam a történésekbe, mindenkinek megy a drukk és az energia+++++++++, kinek mihez szükségesKépKépKép

Toffi!
Mik ezek az édesek?

Beu
beu

Sziasztok,
aranyosak vagytok, láb ügyben a helyzet nem változott, nem javult, de nem is romlott. Ha 7végéig így maradok, megyek én is dokihoz...szóval fáj rendesen.

Toffi,
ezek a figurák szupik.Kép Nagyon ügyi vagy, +kreatívKép

Sofka,
ahogy bicegtem ma a gyerek mögött az utcán, felrémlett előttem is a gipszelés gondolata (mármint a lábamé, de gyereket sem lenne rossz körbeönteni, legalább nyugton maradKép) gondoltam ám rád, hogy milyen cudar lehetett anno neked...

Andy
Márknak gyors gyógyulást, meglátod, hamar el is felejti az egészetKép

Miszike
vigyázz a KiskullancsraKép

Lányok, senkit ne tévesszen meg Tündér Ilangjának bűbájos és szende pofikája, az a kislány vagány és makrancos mint egy kis...Kata. Mondtam is a talin Tündérnek, hogy jól mellényúltak ezzel a szelíd névvelKépKépKép
(Tündér, a kiscsaj persze tündibündi, élőben is, meg a fotón is!Kép)

Ma debütált új takinénink, akit a babaszobán újítottam, nagyon ügyesKép

Márittsevagyok
pusza
e
ellimami

Arik vagytok, köszi a gratulákat! Mondjuk, akkor biztos, ha már megszületett, de egy kislánynak is nagyon tudnék örülni! Kép

Elli,
jobbulást neked, remélem, javul magától...

Beu,
jó, hogy túl vagy rajta! Kép

Toffi,
nagyon ügyes vagy!

Sofka,
drukkolok!!! Azért majd írd meg, végül minek neveztétek Négyeskét! Kép

Manócs,
Apa egészen meglepödött Kép. Ott ült, fogta a lányát az ölében, és mikor a dokinö azt mondta, hogy "ja dehogynem látni, ott a kukac", mint aki nem érti a dolgot, úgy kérdezte döbbenten, hogy "kisfiú???"

Na megyek, mert megjött Anyós Kép

Pussz
F.
franyo

BeuKép
Gyógyuljál meg gyorsanKép Sütireceptet nem felejtettem el, küldöm, amint lesz egy kis időm.

ElliKép
Bokádnak jobbulástKép Ecetes-vizes borogatást próbáltad már? Én elég gyakori vendég voltam emiatt a sebészeten, úgyhogy már nagy rutinom van benneKép

AndiKép
Ha jól emlékszem, nem ért nagy meglepetés ezzel, hogy második babóca is kisfiú?Kép Károgókkal meg ne foglalkozz! Egyébként nekünk meg szinte mindenki azt mondja, hogy milyen jó, egy fiú egy lány, akkor már nem is kell több...(Mondjuk a cukor miatt nem biztos, hogy nekifutnék még egynek, de akkor is, ezt had döntsem el én!)

FranyóKép
Gratula neked is a fiúcskáhozKép Akkor most már ti is megállhattok ittKép

SofkaKép
Drukkok mennekKép

ToffiKép
Műveid tök szépekKép

MiszikeKép
Akkor most kivételesen hányinger hurrá!KépKép Elküldöd majd nekem annak a Dekának a nevét/kódját, amit te használsz?

TündérKép
Ilang tényleg megtévesztően szendeKép Amúgy irtó édes kiscsaj, még akkor is, ha éppen telitorokból bömbizikKép

GombócKép
Nándinak jobbulást!Kép Ha előtte is uilyen probléma volt, akkor lehet, hogy mégsem a látogatók a ludasok.

Most befejezem, mert Gergő felébredt, nekem meg készülődnöm kéne a dokihoz. Múlt héten azt ígérte, hogy lesz UH isKép

Pussssz
Tüni
tüni

Helló Lányok!Kép

Kicsit olyan enervált vagyok mostanság, még takarítani sincs kedvemKép na azért nem esz meg bennünket a kosz, dehát mégisKép Ilang 3 napja nem eszik!Kép Ezt úgy kell érteni, hogy NEM eszik semmit!!!Kép Tegnap egész nap fél kenyér, este 1 joghurt belediktálvaKép Ma negyed kenyér reggel, ebédre már csak minimális kenyérhéj, leves kiborítva, piphusi elhajítva azt hittem bedilizek. Alvásilag is kicsit furcsa, vagy csak 1-1,5 órát alszik az eddigi 2-3 helyett vagy el sem alszik, csak max 4-5 közöttKép Tiszta hiszti, semmi sem jó. Akkor nyugis, ha csak vele foglalkozom és az van amit Ö akar. Nahát azért még az kicsit korai lenne, hogy Ö diktálja a napot így nem kicsit vagyok estére kimerülve... Szerintetek ez mi lehet??? Hova lett az én kis mosolygós, jóétvágyú kismanóm?Kép Vagy ez már hiszti-dackorszak? Imádom, mert egy tündér, de valahogy nagyon fárasztó mostanság, vagy csak még nem szoktam ehhez hozzá??
Bocsi, hogy így kibuktam, de ti biztos megértetekKép

Elli!
Igazad van makrancos Ilang ügyében, most meg fölegKép Édi egyébként, csak ezt a korszakot át kell vészelni. Tényleg a fiúk nem hisztisek?
Ellikém tessék aztán vigyázni a lábadra! Még jó, hogy Kevinnek nem lett baja! Sztem is menj el orvoshoz, inkább nézzék meg az a biztos.

Toffi!
Ezek az állatkák nagyon jók lettek! Ez a csipeszes 5let tök jó, én mikulással és angyalkával láttam ilyetKép Köszi az invitálást, nem tudom mikor megyünk arra, egyenlöre elég sok dolog van, de bármi elképzelhetö. Ha úgy jön össze a dolog, talán jövöhéten akkor idöben szólok, jó? Melyik napok vannak kilöve?

Miszike!
Akkor most minek drukkoljak? Hányinger kontra nem hányinger? Tudod mit tapadjon meg ez a babácska minnél jobban és gyorsabban és ne legyen sok hányingered, jó ez így?Kép

Tüni!
Jelentkezz majd be, hogy mi volt a dokinálKép

Beukám!
Mielöbbi felépülést kivánok Neked! Pihenj amennyit bírsz, mi megvárunk itt abban biztos lehetszKép

Urszila!
Julkának jobbulást!

Angi!
Nyelvész MatyiKép

Andy!
Gyors és fájdalommentes felépülést Márknak!Kép

Maci!
Kamera sztoryKép Valahogy ezek a kütyük a szervízben hirtelen megjavulnak aztán a tulajnál újra elromlanak. A párom régi Discmanje csinálta ezt, az volt vele a gáz, hogy Németo.-ban vette, így kicsit körülményes volt a szervízelés. A lényeg elküldte, visszajött, hogy semmi baja, persze 1 hónapra rá újra elöjött a problem. Remélem nektek nem ez leszKép

Sofka!
Jó az idézetKép Abban biztos vagyok, hogy a család minden tagja nem áll majd a szülöszobában így a végeleges döntés a tied leszKép
Legalább Apa és közted konszenzus van?

Na most le kell lépnem mert a büztöl lefordulok a székröl és már idehordta nekem a szemetest, az összes játékát, pelenkázótáskát, meg még ki tudja mi van itt a kupac alattKép

Tündér

Ui:nagyjából átolvastam amit írtam, kicsit zavaros ezért bocsika. Nincs energym újraírni....
tündér

Ja, még egy kérdés, amit mindig elfelejtek, pedig hamarosan aktuális lesz. Az Avent mellszívómnak egy darabja eltört. Hol lehet alkatrészt kapni hozzá?

Pusssz
Tüni
tüni

Ez még lemaradt, kicsit OFF leszek:

Norka, Réka!
Akkor holnap tali a Sárkányvárban 9- fél 10 körülKép
ON

Tüni!
Sajna nics 5letemKép

T
tündér

Tündér
Kevin is rapszódikusan eszik. Én a "nem csinálok ügyet belőle" taktikát választottam. Ha nem kér, akkor nem. Megeszik ők, ami kell, sztem nem kell izgulni. K van, hogy napokig pár falat vajaskenyéren él per nap(nem azért, mert nem adok mást, hanem mert az a kedvenc) aztán van, hogy ebédre borsófőzi, vacsira husileves, előtte meg annyit reggelizett, aszittem egy napra elég...
Sztem már elég megbízhatóan tudják jelezni, hogy éhesek (K. kiveszi a tálcát a polcról és mutogat ráKép) éhenhalni nem fognak.
Ha nem nagyon eszik, én napi 1x nem vízzel, hanem teával vagy gyümilével töltöm meg a cumisüvegét.
Csak nem szabad hagyni, hogy ez "program" legyen, mármint az "egyél babám". Ha nem, nem. Igyon, akkor semmi baj nem lehet.

Lábamat felpolcoltam, jegelem, de holnap valszeg irány a doki, mert eléggé fáj és dagadt.

pusza
e
ellimami

Tuni,
XIV. ker. Dorozsmai u., ProMama szoptatasi szakbolt. Van honlapjuk is, majd megkeresem, de most rohanok dokihoz.

Leszter
leszter

Sziasztok,

gyors kérdésem lenne, Malacka betegKép. Nurofent adok neki lázcsillapítóként, a délutáni adag után nem sokkal hányt, így nem is hatott a cuccKép. Ilyenkor be lehet újra adni, vagy inkább keressek itthon vmi más hatóanyagút?

Elli,
lábadKép. Ha rám hallgatsz, gyorsan megnézeted, szalagszakadásnál fontos a gyorsaság, könnyebben rendbejön. (én nem engedtem megműteni, mert Malacka már az utolsó heteit taposta odabent, de nagyon hosszú idő volt, mire teljesen helyrejött, szóval jobb, ha gyorsan összeraknak)

Beu,
látom túlvagy rajta, hurrá.Kép

puszka mindenkinek

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu, szerintem ha rögtön kiháynta, nyugodtan beadhatod még1x, jobbulást
ANdi
psandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint