Helló Lányok!
Kicsit olyan enervált vagyok mostanság, még takarítani sincs kedvem
na azért nem esz meg bennünket a kosz, dehát mégis
Ilang 3 napja nem eszik!
Ezt úgy kell érteni, hogy NEM eszik semmit!!!
Tegnap egész nap fél kenyér, este 1 joghurt belediktálva
Ma negyed kenyér reggel, ebédre már csak minimális kenyérhéj, leves kiborítva, piphusi elhajítva azt hittem bedilizek. Alvásilag is kicsit furcsa, vagy csak 1-1,5 órát alszik az eddigi 2-3 helyett vagy el sem alszik, csak max 4-5 között
Tiszta hiszti, semmi sem jó. Akkor nyugis, ha csak vele foglalkozom és az van amit Ö akar. Nahát azért még az kicsit korai lenne, hogy Ö diktálja a napot így nem kicsit vagyok estére kimerülve... Szerintetek ez mi lehet??? Hova lett az én kis mosolygós, jóétvágyú kismanóm?
Vagy ez már hiszti-dackorszak? Imádom, mert egy tündér, de valahogy nagyon fárasztó mostanság, vagy csak még nem szoktam ehhez hozzá??
Bocsi, hogy így kibuktam, de ti biztos megértetek
Elli!
Igazad van makrancos Ilang ügyében, most meg föleg
Édi egyébként, csak ezt a korszakot át kell vészelni. Tényleg a fiúk nem hisztisek?
Ellikém tessék aztán vigyázni a lábadra! Még jó, hogy Kevinnek nem lett baja! Sztem is menj el orvoshoz, inkább nézzék meg az a biztos.
Toffi!
Ezek az állatkák nagyon jók lettek! Ez a csipeszes 5let tök jó, én mikulással és angyalkával láttam ilyet
Köszi az invitálást, nem tudom mikor megyünk arra, egyenlöre elég sok dolog van, de bármi elképzelhetö. Ha úgy jön össze a dolog, talán jövöhéten akkor idöben szólok, jó? Melyik napok vannak kilöve?
Miszike!
Akkor most minek drukkoljak? Hányinger kontra nem hányinger? Tudod mit tapadjon meg ez a babácska minnél jobban és gyorsabban és ne legyen sok hányingered, jó ez így?
Tüni!
Jelentkezz majd be, hogy mi volt a dokinál
Beukám!
Mielöbbi felépülést kivánok Neked! Pihenj amennyit bírsz, mi megvárunk itt abban biztos lehetsz
Urszila!
Julkának jobbulást!
Angi!
Nyelvész Matyi
Andy!
Gyors és fájdalommentes felépülést Márknak!
Maci!
Kamera sztory
Valahogy ezek a kütyük a szervízben hirtelen megjavulnak aztán a tulajnál újra elromlanak. A párom régi Discmanje csinálta ezt, az volt vele a gáz, hogy Németo.-ban vette, így kicsit körülményes volt a szervízelés. A lényeg elküldte, visszajött, hogy semmi baja, persze 1 hónapra rá újra elöjött a problem. Remélem nektek nem ez lesz
Sofka!
Jó az idézet
Abban biztos vagyok, hogy a család minden tagja nem áll majd a szülöszobában így a végeleges döntés a tied lesz
Legalább Apa és közted konszenzus van?
Na most le kell lépnem mert a büztöl lefordulok a székröl és már idehordta nekem a szemetest, az összes játékát, pelenkázótáskát, meg még ki tudja mi van itt a kupac alatt
Tündér
Ui:nagyjából átolvastam amit írtam, kicsit zavaros ezért bocsika. Nincs energym újraírni....