Sziasztok!
Fú, hétvégén nagy festésbe fogtunk, de mivel maszekban magunknak festünk, így csak a nappalit. Jó erős képk volt, most fehérrel le van fedve, kedden megy rá a szín. De így is, hogy csak pár helyen javítgattuk a levert falat, szögek helyét, olyan dzsuva volt, hogy ihaj! És fáradtak vagyunk. Apánk meg ráadásul ma elment szolgálatba, holnap reggel látjuk újra.
Holnap 9.40-re kellene visszamenni a doktornőhöz, de ma fogunk visszamenni a délutáni rendelésre. Nem azért, mert betegebb Lackó, hanem mert a szomszédtól
megtudtam, hogy holnap fényképezés lesz az oviban. Tavaly is így jártunk, nem szóltak volna, csak akkor utólag tudtam meg, most viszont legalább előtte egy nappal. Idegesen felhívtam Lacit, ő telefonált be az oviba, mert én féltem, leordítom óvónéni haját. Mi minden sz@rért szóljunk, de ők nem képesek a betegek szüleinek szólni, ha szülői vagy fényképezés vagy színház vagy akármi van... Csesszék meg! Nagyon mérges vagyok. A lényeg: fél 10 körül kezdenek az ő csoportjukban. Szóval dokinéni ezért lett előrehozva.
Ma egyébként csak bosszankodok. Reggel anyu felhív, hogy kaptak egy levelet, ő is meg mama is, hogy nekünk van az OTP-nél 10ezer akármennyi elmaradásunk. De jó, mondom, nekünk nem szólnak, rögtön a kezesnek... Főleg, hogy ottvan a számlán majd százezer forint, és eleve onnan megy a törlesztés, minden hó 5-én rajta van a pénz, ők meg a kezeseinket idegelik, hogy tőlük fogják bírósági úton behajtani. Szóval egyértelmű, hogy ők csesztek el valamit. Még jó, hogy holnap úgyis megyünk az OTP-be, kétnevesre kérjük a számlát, nehogy emiatt ne utalják időben majd a GYES-t.
A másik, hogy a hétvégén észrevettük, gilisztás a macskánk. Így már értem, mért olyan girnyó, és mért volt képes a konyhaablakba tojni. Akartam ma neki valami szert venni, de nincs a patikában, majd szerda délután érdeklődjek... Remélem, addig még elvan Cirmike... Na meg azt is, hogy a gyerekek nem kapják el. Csak a doktornőnél el ne felejtsem megkérdezni!
Aztán még ugye voltunk boltban. Két gyerekkel ez tök izgalmas, főleg, mikor először azért hisztiznek, ki fogja a kosarat, aztán hogy kifli kell, de nem az, a másik, de Lackó ne oda álljon, hanem amoda, és a szatyor akkor is kell Mesinek, de akkor Kismackó is kell, de nem a kosárba ám, mert ha a kosárba rakom, akkor rögtön gabonás keksz kell, jó, hát kismackó vissza. De akkor Lackónak mégis kell, Mesi nem adja a kekszet, nem áll sorba, a kosarat haza akarja vinni, de a telefon is csöng, és hát ugye mindenki lesajnáló arckifejezéssel bámul, amitől én meg úgy fölhergelem magam, hogy elkezdek a gyerekekkel nyilvánosan kiabálni...
Dél van, és még nem jártam a konyhában, és nem is dolgoztam. Szóval az agyam szétszáll... De a gyerekek pillanatnyilag nyugisak, tehát jöhet a meló, fél óra, aztán a konyha, közbe meg megint a meló...
Este meg majd vasalok, hajtogatok meg pakolok... Vagy maximum nem...
Javítottam a táblázatot, Nancsa, nem tudom, hogyha jöttök ti hányan jöttök...
Csajok. Talival kapcsolatban! Szerintem igazságosabb lenne, ha a 15ezret a családok számával osztanánk, bár nem nagy összeg, de most azért fizessen valaki többet, mert apuka, mint sofőr nem téblábol a városban 4 órát? Kérek ezügyben véleményeket, aztán majd elválik, hogy osztunk a végén!
Kinga nagyon édi a szilvalekváros képeken, de a meggyfa vizsgálatosakon is nagyon nagylányos! És a szeme nem semmi!!!!!!!!!! Mindig ámulok, ha kékszemű gyereket látok, mert ugye nálunk az fura.
Poncsesz odaért???????
Beni is cukker pofa! Látszik már rajta, hogy sokat eszik! De jól áll neki a kis hörcsög-pofi!!!!!!!
Benianya! Na ez a diétás dolog nekem elég kínzás lett volna. Elején vigyáztam a k-betűsekkel, tejjel, tojással, gyümölcsökkel, de szépen lassan ettem mindent. Jó, ha nagyon extrém hasfájások lettek volna, biztos odafigyelek, de szerintem 5 és fél év alatt ha 15 éjszakát nem aludtunk, még lehet, hogy sokat is mondok...
Na akkor a táblázat: