Sziasztok!
Hát, ma nagyon elfoglalt voltam, amit még írtam nagy bánatomban munkaügyben pénteken este, azt folytattam, de még nincs fejlemény. Aztán meg voltunk Gergővel este ilyen szülőstanfolyamon, ahol babagondozás volt, Esztyxék is voltak
De jókor leléptek, mert tényleg nem sok újat mondtak. Mondjuk az vicces volt, mikor elmondták, hogy hogy kell öltöztetni a babákat éjszakára
Férjuram eléggé gúnyt űzött szegényekből a végére. Meg mondta, hogy megnyertem a pelenkázást, majd ő fürdet
Mondjuk a mosható textilpelenkák nem voltak olyan rossszak... Eleinte elvetettem az ötletet, de már úgy vagyok vele, hogy megfontolandó... Még utánajárok-kérdezek. Ez a környezetvédelem dolog engem eléggé foglalkoztat...
Olyan sokminden volt, nem is tudom, már el is felejtettem miket akartam. Pl. Aurát megvígasztalni, de már nem kell. Úgyhogy most már nem vígasztalok. Én nem szoktam attól félni, hogy milyen anya leszek. Meg fogok tenni mindent, ami tőlem telik. Azzal szoktam biztatni magam, hogy szeretettel igazándiból csak jól lehet csinálni. És még azt is elmondom magamnak mindig - meg a férjecskének, mikor aggódik, hogy jó szülők leszünk-e, hogy csak elrontani lehet. Mert nem lehet mindent tökéletesen csinálni, mert ki tudja, hogy ha éppen akkor azt a macit az ember nem adja oda a gyereknek, vagy pont odaadja, akkor 10 év múlva át fog-e rohanni az úton, vagy nem... Na, jó, ez durva példa volt, de tavaly karácsonykor, mikor mind a 4-en otthon voltunk, megbeszéltük gyermekkorunk nagy fájdalmait. És voltak olyanok, hogy a 29 éves nővérem emlékezett rá, és tudja, hogy azért csinált valamit 20 évvel később. És voltak olyanok is, hogy anyukánk úgy emlékezett rá, hogy mekkora trauma volt nekünk, és senki nem emlékezett rá rajta kívül.
Ja, meg az is eszembe jut, hogy Eszter, a 70*115 ill. 65*115-ös kiságy szabvényméret. viszont a huzatot varrhatod, ha te csinálod a vágást...
És engem is érdekelne, hogy a zöldteát szabad-e, merthogy én most azt iszom.
Megfázásra, és hasonlókra tudom ajánlani az Amol oldatot, de asszem ezt már írtam, miko rén voltam beteg. Én ezzel kúráltam magam. Kenni mellkast, torkot, arcot, meg gargarizálni vele. Szerintem igazi csodaszer.Meg a mézes hársfa vagy csipketea.
Meg még az is eszembe jut, hogy ORBIS, nekem a péntek asszem nem annyira nyerő most, mert 6 körül kell kelni szombaton, de lehet, hogy nem lesz akadály, meglátom, hogy leszek. Ma egyébként nekem a baba volt nagyon aktív, aminek nagyon örültam, de nekem annyira fájt a pocakom, hogy alig értem haza. kb. 1 km/órával vánszorogtam. Aztán jobb lett, de a tanfolyamon a babamasszázst már nem tudtam megvárni, mert megint nem volt jó.
Na, és még most így a végére megírom, hogy én megkértem anyukámat, hogy legyen itt pár napot, egy hetet, mert biztos, hogy szükségem lesz rá. Viszont nem tudom, hogy fogom távoltartani a többi családtagomat. Ugyanis anyukám az egyetlen, aki elfogadja, hogy nincs tömegre szükségem +4 hangos és figyelmetlen emberre 47 négyzetméteren. Apukám meg öcsém mondták, hogy feljönnek már február elején, és majd kiabálnak, hogy "gyere ki".
mondjuk elsőre viccesen hangzik, de az a baj, hogy simán kinázem belőlük...
Meg mindig haza akarnak költöztetni. Na, mindegy. Szóval anyukám szerintem nagyon jó lesz itt...
Anyukámhoz ragaszkodok talán legjobban, szeretem nagyon, és pont ma van a szülinapja
Na, röviden ennyit