Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Rékacs, én ugy csináltam hogy a cimsorban a fotoalbumnál kijelöltem a linket, másolás, és aztán a profilomba csak bekopiztam.

Kikocska, akkor a mi kiságyunk nem szabvány?

Alvás: pont mostanában kérdeztem anyukákat hogy tulajdonképpen miben alszik egy ilyen csöppség. Nos, azt mondták hogy egy kombidressz, (az az ujjatlan lába közt patentos), arra rá egy rugdalodzó, aztán ugy be az alvozsákba, és rá a pléd. Vki a rugdalodzot elhagyta, mondjuk én télen inkább rá adom majd.

Orbis, én is néztem a Kikában pont az ágynemüket a hétvégén, szintén tanácstalanul. Kép Marad a megatoys, mégis csak az az igazi! Kép

Kikocska, Spectrum dolgot jo hogy irtad, én is akarom nézni!!!!

Apa vett nekem cukormentes plussz tablettákat, cukor mentes 100%-os leveket, ásványvizeket, diabetikus nápolyit. Ugye milyen édi?

Láttam ma dvd-n egy nagyon jo filmet, a cime: Minden végzet nehéz. Annyira jó volt, egyik percben nagyon nagyon nevettem, aztán meg potyogtak a könnyeim. Apa meg inkább rajtam nevetett és osztotta a zsebkendöket. Kép

Na elteszem magam holnapra, mert holnap már munka van. Kép

Sziasztok,
Eszter2004, lány-aggyal Kép
eszter2004

Rékacs, most nézem hogy te nem is ezt kérdezted...bocsi....akkor nemtom..
eszter2004

Sziasztok!

Megjöttünk a dédikezdeményektől, ésmég Bécsből is, ahol már megint vettem mindenféle rózsaszínűt, meg türcsit, szóval azért némi hasznosat is. A nagymamám, a mindenttudó azt mondta, lányom lesz (az összes /6/ unoka nemét előre megmondta, mikor még nem is nőtt apocak) úgyhogy megnyugodtam.

Márti!
Gratulálok én is!!! De jó neked, írj amint utdsz, engem is furdal a kíváncsiság!

Kikocska!
Én téged úgy szeretlek, hogy így gondolsz rám, hát persze, hogy jönnék én is a kismamis csajbuliba! Kihagyhatatlan!

Edwig!
Mi történt veled? Csak vártam, vártam, hogy hívjál, vagy valami életjelet legalább, de jól eltűntél, aztán mi huss a nagymamához. Aggódom ám érted, jól vagy, megvagy? Remélem minden rendben, azért írj valamit!

Bagz!
Képzeld én is csak a bal oldalon tudok aludni. Mondjuk én nem leszek rosszul, csak ha jobbra fordulok, akkor addig izeg-mozog a kislányom, amíg át nem fordulok a bal oldalra, akkor aztán megnyugszik és aludhatunk.

Lányok!
Olyan de olyan rossz kedvem van és igazából nem tudom miért, csak úgy szorongok ésmég asszem kicsit parázok is, hogy mi lesz ezután, biztos jó mami leszek-e, meghohymég ez már megváltoztathatatlan,és ilyesmik. Ez normális?! jajj, eddig mindig olyan egyszerűnek tűnt minden és és és akkor mostmeg mi ez a depi, mikor én mindig olyan vidámnak éreztem magam? Segítség!!!

Azért puszit küldök, Aura
24+3
aura

Igen, Aura nyugi minden rendben lesz. Biztos azért érzed ezt a visszafordithatatlan dolgot mert olyan kis fiatal vagy. Kép De hidd el , hogy nagyon jo anyuka leszel, és nagyon sok örömöt fogsz találni a babuciban. Nem is tudom mi jo depi ellen. Egy jo film? Egy tábla csoki? Vagy egy jó könyv? Vagy egy uj ruci a babának? Kép Gondolj arra, hogy ha meglesz a baba, akkor a baby-kkel együtt majd összejárunk, és jókat szórakozunk.

Fel a fejjel!

szia,
Eszter
eszter2004

na akkor technikai kérdés: hogy lesz a fotoalbumod ciméböl olyan link a profilodban, hogy csak rá kelljen kattintani? Nekem ezzel a bemásolosdival csak ott a cim, de nem link, nem visz oda rögtön.
eszter2004

Aura

Nálunk is így történnek az esti lefekvések, hogy nem mindegy melyik oldalamra fekszek. Úgy tud nyomni, ha valami nem jó neki.
Mindig mondom neki, hogy nem semmi milyen akaratos vagy már most, még ki sem bújtál és már minden úgy van ahogy te akarodKép

Ne, legyél szomorkás!!!Pusz-puszKépKép
Pont én is tegnap kérdeztem meg apától, hogy szerinted jó anya leszek? Erre ő határozottan azt felelte, hogy: Igen!!! Ettől úgy megnyugodtam, hogy csak na.
Biztos az időjárás változás az oka, Aura kedves.
Ha én mondom, elfogadod? TUTI JÓ ANYUKÁJA LESZEL A KISLÁNYODNAK!!!!

Rékacs
Megnéztem a remekműveidet! Nagyon jók lettek. Hogy mennyi türelmed van, nem semmi. Nagyon jól néz ki a babaszoba is. Képzeld amikor írtam, hogy veszünk a babci ruháinak komódot, akkor nem is gondoltam volna, hogy a ti babszobátokban ugyan olyan vanKép Tök jó nem? Milyen véletlenek vannakKép

Márti
hajdum

Lányok, érti valaki, mit kérdez Eszter??!!?!KépKép

Katy,
én mint a topik legtöbb gyerekű anyja (Bombomanyu rég járt erre) esküszöm a hálózsákra. A lányom 3 és fél éves koráig használta, akkor lett elég ügyes ahhoz, hogy ne takarózzon ki. El se tudom képzelni, mit csinálnék, ha nem lenne rajtuk hálózsák. Ötpercenként kéne takargatni őket. Van ilyenkor jobb dolga is az embernek!!! Például (én elég Önző Anya vagyokKép) nekem elég akkor felkelni a kölkekhez, ha tényleg valami bajuk van.Kép

Mesi távfűtésbe született, neki varrtam egy ujjatlan thermo-hálózsákot, és néhány plédet szintén thermoanyagból. Egy duplát meg két szimplát. A duplát főleg a sétához használtuk, a szimplákat meg felváltva ágyneműnek. Meg varrtam hozzá huzatot, ha kicsit melegebb kellett, akkor belehúztam. Ezek mind 70*90-esek voltak.

Imi már cirkós házban csecsemősködött, neki kellett hosszú ujjú hálózsák, meg varrtam egy kis paplant, szintén 70*90-est (két réteg vászon közt egy réteg vlies, steppelve - ilyen méretben különben tényleg nem lehet paplant kapni), de lehet, hogy elég lett volna a dupla takaró huzatba húzva, csak túlbuzogtamKép. Sőt, miután elkezdett forogni, és egyszer betekerte a fejét a paplanba, átálltam a hálózsák+kötött csipketakaró kombinációra, mondván, inkább fázzon meg, minthogy megfulladjonKép. De nem fázott meg, igaz, akkor már tavasz volt.

Különben az a legegyszerűbb, ha megveszed a normál gyerekpaplant (90*140 kb.), ahhoz adnak párnát, meg arra lehet készen kapni huzatot. Míg pici a baba, takarhatod pléddel (meleg lakásban), vagy kettéhajtott paplannal (hidegben), és ha megnő (egy éves kora körül), csak széthajtod a paplant és kész. Meg persze a hálózsák.

PÁRNÁT EGYÉVES KORIG NEM SZABAD ADNI!!!

Na, erről egyszer könyvet írok. Most új ablakban folytatom, mert olyan hosszú vagyok, hogy senki se fogja elolvasni.

Vica
mvica

Na szóval.

Bocs, a múltkor Orbis helyett Kikocsnak címeztem a vérkép-dolgokat.

Szóval ORBISKép,
csatlakozom. Tegnap kiderült, hogy én is vérszegény, ráadásul vérnyomi 105/60. Vas 7,8 (10 a minimum), hemoglobin az alsó határon. Az én dokim szerint nem kell még semmi extra, egy barátnőm ajánlotta a csalánteát. Próba - szerencseKép
A cukrom kaja után 5,6, ezt beírták a drágák a normál vérképbe is, de még éhgyomorra is jó lenne! Legalább ehetem tovább a csokit, meg is őrülnék különben!!!

Baba 1350g, farfekvéses még, de még forog majd. Mindene megvan. A gyerekek is végignézték az UH-t, nagyon tetszett nekik. A négyéves lányom jobban látja a maszatban a gyereket, mint az orvos anyukám!Kép Persze az üzemorvosok ritkán ultrahangoznak, kvázi soha.

Mit szóltok, mekkora gyerekem van?!!!KépKépKép

Pusz, Vica (28)
mvica

Vica!
Akkor mi ilyen nyomik vagyunk? VÉRNYOMIK Kép

Megjöttünk a családlátogatásról, tök vidámra sikeredett, órákig kártyáztunk anyukám öccséékkel.

Én is csak bal oldalon tudok aludni, már vagy két hete. És ettől reggelre mindig fáj az egész bal oldalam, főleg a csípőm. Hanyatt nyom, jobb oldalra fekve meg úúúúgydeúgy rúgdos, hogy menten megfordulok! Kis erőszakos!

Eszter! Ha a linket úgy másolod be, hogy eléteszed
ewurl és utána szóközök nélkül a link {} között, akkor új ablakban megnyitja.

Katy!
Mozgó vackokat le kell menteni a gépedre, és onnan mellékletként feltölteni. Sok oldalon vannak ilyenek, a nevük: mozgó gif-ek. (ezt írd a keresőbe)
Ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan!!

Rékacs!
Hamarosan megy a mail!

SENKI NEM ÍRT A PÉNTEK ESTÉRE SEMMIT!!!

pusssssz
Orbis
orbis

Eszter, Márti,
Köszi a vígasztalást, meg a gyógypuszikat´Kép már sokkal jobban is vagyok!
Eszembe jutott, hogy már rég nem mondtam el a babámnak a közös szeretgetős versünket, most pótoltuk és olyan jó érzés.
Azt hiszem alvás előtt elmondom neki még egyszer.

Még egyszer köszönöm.
Szép álmokat mindenkinek!
Aura
aura

Na, sziasztok!

Én már most kezdem a napot! Leelőztem a RékátKép

Egyszerűen nem tudom, hogy mi van velem, forgolodóm de nem tudok aludni. Remélem, hogy nem a hó jön és én azt érzem. A babcikám meg úgy alszik mint a tej. Pedig 11-kor még táncolt rendesen.

Vica
Nem semmi, hogy 28.héten 1350g-os a babád? Akkor én ne is pánikoljak, hogy 30.héten 1700g?

Aura
Örülök, hogy megtudtunk gyógypuszikálni. Látod, hogy milyen egyszerűKép

Na, visszamegyek aludni, vagyis megpróbálkozom vele, mert ébredezik lurkókám és nem akarom, hogy felborítsam neki a nappalt az éjszakával.

További szép álmokat mindenkinek!
Márti
hajdum

Sziasztok Lányok!Kép
Jelentem,Marica már a kórházban van,holnapra van kiírva!Kép
MEGY A DRUKK EZERREL!!!KépKépKép

Én holnap megyek az első CTG-re már nagyon várom!Kép
Nálam már elkezdődtek a jósló fájások ezért egyre pocsékabbak az éjszakáim.

Márti!
Nekem a 30.héten 1550g volt picur a 33.héten már 2200g.KépSzóval a te 1700g-od a 30.héten nagyon szuper.KépGratula hozzá!Kép
Mindenkinek Szép Napot!KépDia 34+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Vica és az "ágynemű tanácsadó birgád"Kép!Nagyon köszönöm, most már ki vagyok képezve,de rendesenKép!

Maricának, meg Neked is Dia nagyon-nagyon sok kitartást és drukkolunkKép!!!

Orbis!KösziKép!

Aura!
Nekem is voltak ilyen gondolataim, de amilyen hamar jönnek, olyan hamar el is múlnak az ilyen szorongásos rohamok!De látom, hogy Te is estére már sokkal jobban lettél!
Szóval ne aggódjál!!!Tök jó mami leszel, ez tutiKépés ez nem kérdéses!!!

Ja!
Megkérdeztem a bébifigyelőt!És határozottan a Madarász utcait ajánlották!Akkor Amerikából rendelés lefújva!

PusziKép: Katy
27+5Kép
Katy

Vica!

Még egy fontos!!!
A csalán teát méregtelenítő kúránál szokták inni és az egyik legjobb méregtelenítő hatású, és lehet, hogy jó a vérnyomásra, de most a baba mellett ne igyál,mert lugosítja a szervezetet és a méregtelenítés most nem a legjobb a gyerkőcödnek!Ennél még szerintem a tejeskávé is jobb!Sokan nem tudják a csalán teáról ezért írtam le!Terhesség alatt kevés olyan gyógytea van, amit javasolni szoktak!

Puszi: Katy
Katy

Sziasztok kismamikKép
Aura drágaKép
Hívtalak pénteken, fél öt körül értem ki szentendrére(ez az átka , ha ilyen munkája van az embernek( Kép) majd akartalak hívni még hatkor, de eszembe jutott, hogy mentek el. Ma mi jót csinálsz??

Kókuszmatrac ügybenKép
Én vasárnap vettem a Metróban és ott méretre van vágva, sőt be van húzva cipzáros lepedővel. a 60*120 as volt 8990.- 70*140 es 10.990.-
Nagyon klasszKép

AuraKép
még valami.....
Ne legyél elkeseredve a depi miatt, nálam is volt (jó)párszor ilyen,de ahogy telik az idő és egyre nagyobb a kis manó, egyre jobban várod majd, hogy ott legyen veled és rájössz, hogy a babucidnak te leszel a legjobb mamija a világonKép Kép

sok puszi mindenkiek
edwig 33Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nektek milyen ma a passzotok?
Én annyira szarul vagyok, hogy csak! Elbattyogtam a boilétba, hogy hátha attól jobb elsz, de nem. Tök tompa és álmos és fejfájos vagyok.
Nem is csinálok ma semmit, pedig szalad a lakás!
KépIlyen állapotban vagyok, minden különösebb ok nélkül.
Van valami front?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

RékacsKép
Ez valószínű az időtől van, mert én is nyomott meg nyűűűűgi vagyok, csak én még most dolgozom is, ami még rá tesz két lapáttal.... Állítólag hidegfronti hatás van azt mondta a rádió éppen az előbb.... Pihenj le,néz valami jó filmet ilyenkor az a legjobb Kép Kép Kép Kép
pussz
Vendég

Katy!Kép
Nagyon szépen köszönöm a drukkot aranyos vagy!Kép
Szeretném megkérdezni,hogy a zöld fejecskét,hogyan csinálod??Kép

Ha tanácsolhatom,a kókuszmatraccal óvatosan,mert a Béby Sense légzésfigyelő beriaszt alatta szinte mindig!KépUgyanis a kókuszmatrac nagyon vastag.
"Csak egy jó tanács volt!Kép"
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Rékacs,
Szió, hát én is olyan nyomi vagyok, de ma legalább nem szorongok. Szerintem az a legrosszabb, hogy nincs napsütés.

Edwig,
Köszi neked is a megnyugtatást, nem szokott rámtörni a depi, az is rossz volt, hogy nem tudtam mit kezdeni vele, de már tényleg elmúlt. Ma még szabad vagyok, a suli holnaptól indul be, mehetek tanítani. Hű de nincs kedvem hozzá, megesz majd a sok kis riszz-rossz gimis kamasz. Jajj.
Szóval nekem jó még ma, csak az a gond, hogy a tütümet csak holnap szerelik meg. Mindig gond van a fránya gumikkal Kép. Csörögj rám, ha munka után még van energiád kimozdulni, majd megdumcsizunk valamit!

Mindenkinek nagy jókedvcsináló puszik!
Aura
aura

Kikocska,
de én vártam a 30 hetet, és most örülökKép) De tegnap megbeszéltem magammal, hogy babucinak azért jobb lenne, ha még 4 hetet - ezt a hónapot legalább "bennmaradná", úgyhogy igyekszem nem nagyon elengedni belülről...
És nekem is fiús agyam van, képzeljétek, hosszabb a gyűrűs, mint a mutatóKép Mindig több fiúbarátom volt, mint lány. Lehet, hogy emiatt?

Rékacs, én tők nemtom azt a linkes dolgot. --csak azért írom le, hogy érezd, hogy foglalkozunk veledKép
És valami biztos van az időben, mert nekem is fáj a fejem, nehéz a hasam, nyomódik a gyomrom, de nagyon, és csak fekve érzem jól magam. Milyen jó, hogy nincs más választásomKép

A súlyokról: azért ne vegyétek 100%ra, amit mondanak, nagyon félre szokták saccolni. A kórházban volt, hogy fél kilót is tévedtek le is, föl is. Úgyhogy szerintem csak bízzunk benne, hogy szépen fejlődgetKép

A csalán teát én se nagyon ajánlom a baba miatt, pedig nagy gyógyteás vagyok, igaza van Katynak. Kávé jó. Én mentát szoktam alkalmanként iszogatni, az jó az emésztésre. Meg állítólag a késő terhességben az epepangás miatt van viszketés, és a menta az epének is jó.

Puszi nektek,
Noémi
30+1
vghnoémi

Aura, hol tanítasz és mit? Ez gyakorló tanítás, vagy rendes már?

Puszi,Noémi
vghnoémi

Noémi,
Ez még csak gyakorló tanítás (ELTE tanárképző) angolt és olaszt tanítok, azaz az angol már megvan és most kezdem az olaszt is. Elvileg általános iskola felső osztályaiban kéne, de olasz csak gimiben van, így mehetek az emberevők közé Kép.
Puszi neked is, Aura
aura

SziasztokKép
Megfázásra lehet neocitrant inni ilyenkor?? vagy mi jó rá?

pussz
edwigKép
Vendég

Edwig,szerintem Cvitamin, 500 mgos, mézes tea és otthon fekvés a jó melegben. Nem tudom a neocitránt, de ez természetesebb gyógymód.

Aura, én meg alapból oda megyek, mert az ELTE egyetemre járok magyar franciára, de csak jövő félévben, mert ugye most itt dekkolok. Légy ügyes!!!

Noémi
vghnoémi

NoémiKép
Köszi riasztom a kollégákat tea és c vitamin ügyben Kép Kép

Úgy látszik az ELTE elterjedt helyKép Én úgyszintén csak jogi szakra, bár halasztás lett a babóca miatt,(majd jövőre) de maradt az előkészítő addígKép Kép meg a munkaKép

puszi
edwig
Vendég

Edwig!! Nem szabad neocitránt bevenni!! Abban paracetamol van. Felejtsd el!

Megfázásra meleg tea, sok c-vitamin, és ha fáj a torkod, be van gyulladva, akkor bioparox spray.

Jobbulást! Kép

Eszter
eszter2004

Még valami. Még nem olvastam végig a mail-eket mert dolgoznom kell, de észrevettétek hogy a levelek archiválva vannak honapok szerint? Ezt én kértem a szerkesztötöl. Jo mi?

Eszter
eszter2004

AuraKép
Ahogy olvastam, hogy szorongasz, meg milyen gondolataid vannak, eszembe jutott, hogy én a szülőágyon éltem át hasonlót. Akkor tudatosult igazán, hogy még néhány óra, és itt a baba, és már nem lehet visszacsinálni (nem mintha korábban lehetett volnaKép). Hú, akkor nagyon kétségbe voltam esve, de hamar elmúltKép Más: az ELTE tanárképző még mindig létezik? Én úgy hallottam, hogy megszűnt. Anno én is jártam oda, de nem fejeztem be (akkor még a Kazinczy utcában volt).

EszterKép
Hogy bírod a cukornélküliséget? Szerintem vmikor biztosan össze fogunk futni a diabetológusnál, mert hozzá kéthetente kell majd járnod, nekem meg szerintem hetente az inzulin miatt.

Én most lelkileg rendben vagyok, nem hatott rám ez a nyomi idő. Viszont rengeteget keményedek, meg fájogatok. Lehet, hogy ez viszont a front miatt van? Jajj, olyan izgi, mindjárt itt a Mikulás, utána meg a karácsony. Az év vége már hamar el szokott szaladni. Aztán már csak néhány nap, és itt a babócaKép Ilyen rossz időben mindig ezen szoktam örömködniKép

Pussssz
Tüni
tüni

Edwig mit dolgozol, milyen előkészítő??

Jajj lánykák én mááár nagyon várom a végét...
tekintve, hogy nem is nagyon bírok másra
koncentrálni, már kezdem magamat megunni...
mármint állandóan csak figyelek babuci jönni
akar e...és az valyon milyen lesz...
meg mi van, ha nem megy el a nyákdugó, se a magzatvíz, akkor az ember lánya honnan tudja, hogy azok a fájások, nem jóslóak e...
szóval én már nagyon nagyon türelmetlen vagyok

A legtutibb torokfájásra!!!!
-forró víz, bele só, és azzal gargalizálni!!!

no, puszik, esztyx
trallalal hopplahó szülni lenne jajj, de jó
aura után szabadon!Kép
esztyx

Dia!
Beírod minden szóköz nélkül a követekezőt:
altqclipart{rofl}
Egy csomó tök jót tudunk ám Kikocska és férje jóvoltából Kép !A baloldali menüben Dokumentáció/Formázás/különleges jelek/ott van egy táblázat és az index szóra rákattintva kiad egy csomó cuki szmájlit (a parancs mindig ua.,csak a kapcsos zárójelbe kell mást írni!Nem tudom érthető-e, de remélem!

Hát az idő(én) vagymi, tényleg nagyon nyomi voltKép!Nekem erős hányingerem is volt a fenti tünetek mellé, már azt hittem influenza, vagy vírus!De sokkal jobban lettem,mert jó sok mindent vettem a gyereknek kelengye ügyből kifolyólag!Úgyhogy azt csodálom még most isKép!

Esztyxnek igaza van torokfájásra tuti a sós víz, és utána nekem automatikusan az öklendezés Kép!

Na pusziKép:Katy
Katy

Eszter, nagyon jó, hogy archiválták, ügyes vagy és köszönjük!!Kép Én is észrevettem!

Mi van, mindenki olyan rossz passzban van, hogy nem ír?

Esztyx, szerintem nem fogsz lemaradni a szülésről, ne aggódjKép!

Más: hozzátok megy valaki segíteni az első időkben? Eddig azt hallottam, nagyon rosszul tud elsülni az ilyen, ti mit gondoltok? És a babások? Mámint a tapasztaltakKép

Puszi,

Noémi
30+1
vghnoémi

Sziasztok!

Szó volt korábban arról, hogy gyógyteák ilyenkor nem ajánlottak. De mi a helyzet a zöld teával? Azt lehet? Az is méregtelenítő, ugye?
Vagy az mégsem gyógyteának minősül, és lehet inni?

Akiren
akiren

Tüni,
Jól emlékszel, de a helyzet egy kicsit bonyolultabb.
Részben, van olyan szak, amiből idén nem indítottak elsős évfolyamot, mint pl az olasz. Másrészt megszüntették a bölcsész (BTK) összes nyelvtanári szakát (ezek voltak a három éves képzések), plussz megszűnt az ELTE-TFK, ez viszont csak névlegesen, ugyanis a különböző szakokat természetük szerint az egyetemi részhez kapcsolták, tehát mi lettünk az új tanári karok. Így pl. a nyelvi szakok, a magyar, a történelem, most már ELTE-BTK-nak számít, a reálosok mentek a TTk-ra stb. A neveken és a helyszíneken kívül azonban nem sok minden változott, mert karon saját szabályzattal, Tanulmányi Osztállyal stb... rendelkezünk.
Remélem elég érthető ez így, bár igazság szerint még mi is belekeveredünk néha. Szóval, ha vissza szeretnél menni esetleg, nem árt jól utánajárni, mert nagy a kavarodás.

Esztyx,
De ari vagy, majd költünk együtt, ha már nagyon unatkozunk Kép
aura

Szasztok, na most volt időm elolvasni mindent.

Tüni, én nagyon jol birom, igazábol nem is kivánom az édességet már. Inkább a szénhidrát hiányzik. REggel is ott álltam hogy most mi a fenét egyek mert olyan éhes vagyok. És semmit nem találtam ami számomra ehető lett volna, igy ittam vizet. Ebédre meg lencsefözelék. De én még nem tudom hogy mit lehet ennem, mert csütörtökön megy ek a dietetikushoz csak.

Kokuszmatrac: a kikában a legolcsobb, ott is huzatozva van, és a 70X140-es kerül 8-900 Ft-ba. de nekem a fekvővelület az 70X115. Na majd felhivom a számot az Kikocska adott.

Noémi, mivel nekem a szüleim és az anyosomék is nagyon messsze vannak, ezért biztos meg fogom kérni vmelyik barátnőmet, aki már tul van rajta hogy segitsen. Hacsak nem ugy jövök ki a kórházból, hogy már mindent tudok. Kép

Sziasztok!

Eszter
27+6
eszter2004

na felhivtam Kikocska azt a Váci u-i számot. Van kokuszmatrac, és méretre is vágják , meg huzat is meg minden, de 13500 Ft. Kép Lehet hogy megveszem a Kikában és levágom én magamnak. Kép
eszter2004

Dia!

Te már most kezded a CTG-re járást? Én ma vagyok 34+4. Ma voltam dokinál, a hüvelyi vizsgálatra most is 3110-est kaptam és kicsit furcsállom ugyan, de legközelebb 3 hét (!) múlva kell csak visszamennem. Akkor már majdnem 38 hetes leszek. Nem is tudom, hogy mikor fogják nálam nézni a CTG-t?

Noémi!

Képzeld, a dokim azt mondta, hogy a tágulásra kapott gyógyszer szedését akár abba is hagyhatom. Én mondtam, hogy egy kicsit azért még jó lenne benn tartani a babát. Erre azt mondta, hogy akkor még szedjem két hétig. Szerinted?

Ma egy kicsit kiakadtam. De lehet, hogy én viszem túlzásba?

Csilla
spectro

Kedves Eszter2004!

Bocsi, hogy megint belekotyogok, de azért bátorkodom, mert szerintem a múltkori kotyogásomat valszeg nem is olvastad. Szóval csak dióhéjban annyit, hogy az első babámmal 4 éve én is cukros lettem már a 8. héttől!! Jól rámijesztettek, így betartottam keményen a diétát és végig ki is húztam, nem volt semmi gond. Most szintén babát várok febr.20-ra vagyok kiírva, és most is diétázom, nem olyan keményen mint az elsőnél de most is elég jó a cukrom. Szóval csak azért írtam, hogy kicsit megnyugtassalak, be lehet tartani a diétát és nem olyan vészes a dolog, tudom elég szar főleg az elején, amikor azt se tudja az ember mit egyen - mondjuk írtad, hogy csütörtökön mész dietetikushoz, az biztos sokat fog segíteni, addig is egy tipp: a www.kcal.hu-n van egy táblázat amiben egy pár alap kajának benne van a szénhidrát tartalma és az alapján egy kicsit tudsz tájékozódni, hogy mit ehetsz és mennyit (nekem egy nap összesen 150gr szénhidrátot lehetett enni.) Bocsi, hogy ennyit okoskodok, csak ismerős az érzés, hogy azt sem tudja az ember mi jó és mi nem.

Üdv

Vera
25+1
verkocsika

Sziasztok!

Eszter! Pont a parachetamol tartalmú gyógyszerek szedhetők terhesen illetve a csecsemőknek. Ami azt jelenti, hogy pl. ha fáj a fejed vagy lázas vagy akkor a Panadol az mehet. Én már csak azért is tudom, mrtr párszor már megjártam a terhességem soránKép
Szóval, ha a Neocitránban pharachetamol van akkor be lehet venni. De szerintem is jbb a forró mézes-citromos tea és az ágynyugalom(Dr. Noémi egyetért?)

Na, mostanra sikerültz magamat abba az állapotba hozni, hogy elmosogattam és beágyaztam, meg kidobáltam a szennyest. De ennyi, kis is purcantam újra.
Pedig vagy hét ing vár rám a vasalódeszkánKép

Csilla! Kicsit elhanyagolt a dokid itt a végén, nem? Szülésznőd van?Mert akkor tőle megkérdezhetnéd, hogy most mit tévő légy. Mert azért csak megnyugtató lenne az a ctg,nem?
Meg én úgy tudom, hogy a 36. héttől hetente kell menni. Hova jársz, melyik kórházba?

Noémi. Nekem egyszerű a dolgom, hogy ki fog segíteni, mert anyuék, meg a nővéremék a szomszédaink. Anyu kivesz szabit, a nővérem meg eleve itthon van az unokaöcsémmel.
De tapasztalatom szerin(barátok ,egyebek)praktikus, ha valamelyik nagymama segít. Mondjuk jobb a sajátod, mert vele lehet veszekedni, ha kellKép Szóval eléggé nem tud az emberlánya a kezdeteken mást tenni, mint hogy nagyüzemben szoptat és pelenkáz, így az első egy-két héten klassz, ha valaki ellátja a háztartást, meg van kihez szólni, hogy "most vajon miért sír?"

Orbis4 megkaptam a leveledet, továbbitottam is a barátnőmnek, köszönöm szépen!!!Kép

Márti! Sajna képtelen voltam ma lemenni a lépcsőn a kezdeti boltbamenéses kudarc utánKép De igérem, holnap lebattyogok. Fő a lustaság!

na nekimegek a vsalónakKép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Mint gyakorló anyuka én is egyetértek Vicával a hálózsákos dologban nálunk is bevállt, most jutottunk el arra a szintre, hogy Réka már nem rúgja le a takarót.

Aura
Még jó hogy nem tesi szakos vagy az ELTE-n, mert akkor tanítanálak. Pont ma voltak óráim, ezért három után értem a bölcsibe, ahol a gondozónők már szinte kinéztek minket. Rajtunk kívül már csak egy gyerek volt, nem is tudom mihez kezd aki négyig, hatig vagy még tovább dolgozik.

Kire
kire

Csilla!

Szerintem azért nem paráznak, mert 34 betöltött héttől már semmi baja nem lehet általában a babának (azért mondom, hogy általában, mert 38,40 hetesnél is lehet baj, de az nem a kora miatt van). A dokim nekem is mindig a 34 hetet mondja, hogy ő akkor fog megnyugodni. Szóval azt gondolom, már nem aggódnak árted, ha beindul a szülés, akkor se lesz gond. 36 héttől egyébként már hiperérettek a babák, a 40. hétig szinte semmi nem történik. 36 hetesen mindenképp hagyd abba a gyógyszert, mert a végén még nagyon megnehezíti a szülést. Úgyhogy ahogy gondolod. Ha még úgy látod, biztosra akarsz menni, szedjed, de lehet, hogy ha abbahagyod, akkor is kihúzod simán a 40 hetetKép Örülök, hogy rendben vagy, megnyugodhatsz, hidd elKép!
Egyébként én a CTG-ről úgy tudom, csak a végefelé kell menni, azt nézik, milyenek a méhösszehúzódások, meg a baba szívhangja. Túlhordásnál meg koraszülés lehetőségénél van nagyobb jelentősége. Egészséges babánál nem annyira. Nem mindenkit küldenek, szerintem egyáltalán nem gond, ha nem mész. Na Dr Noémi ezt gondolja. Kép Egyébként bízol a dokidban?

Rékacs, a teával teljes mértékben egyetértekKép
Én is délutánra mosogattam el, most már egész jól érzem magam, de nagyon feljött a gyomromba a baba, alig bírtam enni reggel, utána nagyon rosszul esett, most is a bordáim alját kapirgálja. Neked nem volt még ilyen? Bár írtad, hogy lejjebb van a hasad... Valaki másnak?

Köszönöm az eddigi segítség véleményeket!
Azért kérdeztem az otthonlevőst, de ezt elfelejtettem leírni, mert a férjecském 3 hetet itthon szándékszik maradni, és segít. Akkor is kell a nagyi? Nem zavar? Olyan kellemetlen. Nekünk is messze vannak a szüleink, de édesanyám tervezi, hogy feljönne segíteni egy pár napra - nem tudom, ez mit jelent, de nem nálunk lakna, és az biztos jó, mert ugye csak egy szobánk van. Na és lényeg a lényeg, nem akarom megbántani, de biztos hisztisebb leszek, mint amúgy, és egyébként is eltér az életgyakorlatunk egy-két dologban... Ezt most jól összehordtam, remélem, azért érthető valamennyire...

Kép:
Noémi
vghnoémi

Sziasztok!

Hát, ma nagyon elfoglalt voltam, amit még írtam nagy bánatomban munkaügyben pénteken este, azt folytattam, de még nincs fejlemény. Aztán meg voltunk Gergővel este ilyen szülőstanfolyamon, ahol babagondozás volt, Esztyxék is voltak Kép De jókor leléptek, mert tényleg nem sok újat mondtak. Mondjuk az vicces volt, mikor elmondták, hogy hogy kell öltöztetni a babákat éjszakára Kép Férjuram eléggé gúnyt űzött szegényekből a végére. Meg mondta, hogy megnyertem a pelenkázást, majd ő fürdet Kép Mondjuk a mosható textilpelenkák nem voltak olyan rossszak... Eleinte elvetettem az ötletet, de már úgy vagyok vele, hogy megfontolandó... Még utánajárok-kérdezek. Ez a környezetvédelem dolog engem eléggé foglalkoztat...

Olyan sokminden volt, nem is tudom, már el is felejtettem miket akartam. Pl. Aurát megvígasztalni, de már nem kell. Úgyhogy most már nem vígasztalok. Én nem szoktam attól félni, hogy milyen anya leszek. Meg fogok tenni mindent, ami tőlem telik. Azzal szoktam biztatni magam, hogy szeretettel igazándiból csak jól lehet csinálni. És még azt is elmondom magamnak mindig - meg a férjecskének, mikor aggódik, hogy jó szülők leszünk-e, hogy csak elrontani lehet. Mert nem lehet mindent tökéletesen csinálni, mert ki tudja, hogy ha éppen akkor azt a macit az ember nem adja oda a gyereknek, vagy pont odaadja, akkor 10 év múlva át fog-e rohanni az úton, vagy nem... Na, jó, ez durva példa volt, de tavaly karácsonykor, mikor mind a 4-en otthon voltunk, megbeszéltük gyermekkorunk nagy fájdalmait. És voltak olyanok, hogy a 29 éves nővérem emlékezett rá, és tudja, hogy azért csinált valamit 20 évvel később. És voltak olyanok is, hogy anyukánk úgy emlékezett rá, hogy mekkora trauma volt nekünk, és senki nem emlékezett rá rajta kívül.

Ja, meg az is eszembe jut, hogy Eszter, a 70*115 ill. 65*115-ös kiságy szabvényméret. viszont a huzatot varrhatod, ha te csinálod a vágást... Kép

És engem is érdekelne, hogy a zöldteát szabad-e, merthogy én most azt iszom.

Megfázásra, és hasonlókra tudom ajánlani az Amol oldatot, de asszem ezt már írtam, miko rén voltam beteg. Én ezzel kúráltam magam. Kenni mellkast, torkot, arcot, meg gargarizálni vele. Szerintem igazi csodaszer.Meg a mézes hársfa vagy csipketea.

Meg még az is eszembe jut, hogy ORBIS, nekem a péntek asszem nem annyira nyerő most, mert 6 körül kell kelni szombaton, de lehet, hogy nem lesz akadály, meglátom, hogy leszek. Ma egyébként nekem a baba volt nagyon aktív, aminek nagyon örültam, de nekem annyira fájt a pocakom, hogy alig értem haza. kb. 1 km/órával vánszorogtam. Aztán jobb lett, de a tanfolyamon a babamasszázst már nem tudtam megvárni, mert megint nem volt jó.

Na, és még most így a végére megírom, hogy én megkértem anyukámat, hogy legyen itt pár napot, egy hetet, mert biztos, hogy szükségem lesz rá. Viszont nem tudom, hogy fogom távoltartani a többi családtagomat. Ugyanis anyukám az egyetlen, aki elfogadja, hogy nincs tömegre szükségem +4 hangos és figyelmetlen emberre 47 négyzetméteren. Apukám meg öcsém mondták, hogy feljönnek már február elején, és majd kiabálnak, hogy "gyere ki". Kép mondjuk elsőre viccesen hangzik, de az a baj, hogy simán kinázem belőlük... Kép Meg mindig haza akarnak költöztetni. Na, mindegy. Szóval anyukám szerintem nagyon jó lesz itt... Kép Anyukámhoz ragaszkodok talán legjobban, szeretem nagyon, és pont ma van a szülinapja Kép Kép Kép

Na, röviden ennyit Kép

kikocska

Rékacs!

Nincs választott szülésznőm, mivel az első terhességem is azért volt császár, mert egyáltalán nem tágultam és mindenki azt mondta, hogy akkor biztos a másodiknál sem fogok. Nem tudom, hogy elhanyagol-e vagy sem. De ma valahogy egy kicsit túl lazának éreztem.

Noémi!

Azt hiszem, bízom a dokimban, de azért néha elbizonytalanodom.
Még két hétig szedem a gyógyszert, aztán abbahagyom. Nagyon kíváncsi leszek, hogy tényleg beindul-e majd a szülés, vagy most ijesztget a szervezetem ezzel a tágulósdival, aztán meg amikor tényleg ott leszünk, simán túlhordom, aztán jöhet megint a császár.
De már Neked sincs sok hátra a 34. hétig.

Szerintem segítségből egy elég. Én is olyan voltam szülés után, hogy nehezen viseltem minden segítséget. Anyukám meg is sértődött, mert soha nem mondtam semmit, hogy mit kell segíteni, ő meg úgy ment haza, hogy alig csinált valamit. A kislányomat ki nem adtam volna a kezemből, a többi munkát meg nem akartam átpasszolni. Nekem a férjem segítsége jelentette a legtöbbet, de ő olyan, hogy bármiben segít. Ha kell, akár főz is.

Köszönöm a válaszaitokat.

Csilla
spectro

Kire, szia!

Tényleg tesitanszékes vagy? Vicces lenne, ha együtt pocakoznánk a suliban. most eszembe juttattad azt a nyamvadt (bocsi) általános tesit, amit megkapnék a kismamatornára, ha nem csúsztam volna le a vadi új ETR-es rendszerünk miatt. Kép Most aztán nem tudom mitévő legyek. Majd feltöröm a rendszert Kép
Mit oktatsz? Nem nehéz így pocakosan?

Pusz, Aura
aura

sziasztok!
ma volt az első nap az otthonszülős tanfolyamból, naggyon jó volt!!! holnap film is lesz, alig várom!
viszont a derekam úgy beakadt bal oldalt hogy azóta bicegek, gondolom az egésznapos puffon ülés tette, remélem reggel azért fel bírok majd kelni, mert ha nem a kedveském vihet háton! biztos örülne....

ja, paracetamol, én úgy tudom hogy annak kifejezetten magzatkárosító hatásai vannak. meg szerintem különben is ha lehet gyógyszer nélkül, inkább legyen az!! tea, vitamin meg sok pihenés, alvás jó meleg takarók alatt!!

no pá, egész héten tanfolyamunk van, amire remélem el is tudunk végig menni hogy ne másik hónapban kelljen folytatni. szóval esténként bejelentkezem okoskodni, különben meg fogjátok má vissza magatokat, ma is két oldalt kellet végig olvasnom hogy a végére érjek!!!!Kép irgumburgum
bagzer
28+1

KépKép

KépKép
bagzerka

Hahó lányok!

Olyan rossz érzéseim vannak, hogy még aludni se tudtam...
nem tudom engem is elkaptak a félelmek...
szóval én ugyebár nem végzős vagyok abszolút, hanem még az egyetem elején vagyok... namost én nem halasztottam...éshát december elején jön a babó...és most az elkövetkezendő hetekben kéne levizsgáznom,ami nem tudom hogy fog menni, mivel egy csomócsomó órára be se mentem mert valahogy ...hát értitek...dekoncentráltan nehéz ott ülni...így rengeteget hagytam ki...és most pedig kb. 3-4hetem van levizsgázgatni...amihez semmi erőt nem is érzek magamban...és kedvem sincs de ugyanakkor szeretném uracska elismerését..hogy oh jaj drága milyen ügyes vagy, így pocakkal...meg persze az önmegvalósítási kérdések, nem túl korai, nem túl ... meg már fognám a kezemben változatlanul, h tudjam mindene megvan, jól műksz...
egész kétségbeestem, hogy mi lesz velem...
no puszók
esztyx
esztyx

EsztyxKép
NYUGI!!!!! Én két évvel ezelőtt voltam uebben a cipőben, nekem is le kellett tennem egy csomó vizsgát, úgy, hogy dec. 25-re voltam kiírva, és a vizsgaidőszak jan. elején kezdődött. Kellett mindenhonnan engedély az előrehozott vizsgához, és végülis egy kivételével minden vizsgám sikerült. Ami meg nem, azt febr. elején tettem le, de arra már az újszülöttem mellett készültem fel. És én is baromi lusta vagyok, meg én sem tanultam rendesen, ráadásul távoktatáson voltam, szal ált. magunktól kellett mindenre rájönni. Úgyhogy biztosan neked is sikerülni fogKép Ja, most meg a szakdolimat kéne megírnom röpke 1 hónap alatt, és már 3 oldal kész van a 40-ből, úgyhogy a mostani szülés előtt is van para rendesen (utána meg államvizsga...), mert ez az utolsó határidő.

Segítség szülés után: Hát nekem sajna nem volt, de azért vhogy csak túléltük (bár a lakás ált. szaladt, és a főzéssel is hadilábon álltam). Szerintem olyan embert kell segítségnek beengedni, akivel előre meg tudjátok beszélni, hogy konkrétan miben is kell, hogy segítsen (főzés, mosás, takarítás), és a többi dologba lehetőség szerint ne szóljon bele. Mondjuk nem vagyunk egyformák, és van, akinek pont arra van szüksége, h. vki folyton megmondja neki, hogy mit hogy kell, meg mikor mit kell csinálni. Dehát mindenki ismeri magát. Nekem pl. az anyósom akkor volt itt 3 hetet, mikor Gergő már 1/2 éves volt, de idegbajt kaptam a mindenbe beleszólásától, és még a segítsége sem volt igazi segítség. Belegondoltam, hogy mi lett volna, ha ideköltözik az újszülött mellé segíteni, és csak örülök, h. végülis nem tette.

Na, most jó hosszú, meg kusza lettem, de azért remélem, a lényeg érthető volt.

Ja, ma megyek belgyógyászhoz a cukor miatt, utána meg nődokihoz. Majd jól megtapiztatom magam vele, mert kíváncsi vagyok, hogy fekszik ez a gyerkőc (a mozgásából képtelen vagyok kitalálni).

Pussssz
Tüni
tüni

Sziasztok!

Képzeljétek, még tudom folytatni a sort panaszkodás terén!
Ma reggel hívtam a kórházat UH időpont miatt. Legkorábban november 24-én tudok menni UH-ra a dokimhoz. Akkor leszek 37 hetes és van két amnionszalagom, amiről azt sem tudjuk, hogy vajon hogy fér el tőle a baba, vagy esetleg nem akadt-e bele valamilye. Tiszta röhej.
Még szerencse, hogy van időpontom 20-ra a Praxisba. Viszont ha oda el tudunk majd utazni, akkor már 24-én nem fogok elmenni egy sokkal gyengébb UH-ra, nem akarom, hogy túl sok sugárzás érje esetleg a babát.

Most megyek a haematológiára, remélem legalább ott minden rendben lesz.

Vigyázzatok magatokra!

Csilla 34+5
spectro

Sziasztok!

NA, akkor leszek az első reggeli mosoly:Kép

Én ma simán kikeltem az ágyból és tettre kész vagyok(legalábbis egyenlőre). És megmértem a pocakomat és hétvégén 100 volt, ma reggel meg 101 cm. Lehet ez is volt tegnap a bajom!

Van valakinek oyln baja, hogy folyton zúg a feje, vagy a füle? Mert nekem ez van, máre szinte hozzá is szojtam és tegnap annyit megtudtam, hogy agyi oxigénhiányt jelent, de senki nem tudta, hogy akkor mit scináljak.
Dr. Noémi? esetleg valami ötlet?
Mondtam a pasimnak hétvégén kocsizzunk ki dobogókőre egy kicsit, ott van oxigén bőven, hátha az segítKép De hétvége viszonylag messze van és most is esik, lehet akkor is fog, na majd meglátjuk.

NA, mindenkinek csudajó kedvet ezen a nem túl szép napon, de nézzétek meg a lehullott leveleken az esőcsppeket milyen szép a színük és abból klasszul fel lehet tőltődni.

Noémi! Neked meg atláltam őszi képet a windows képei közöttKép Sajna csak ezt tudom most ajánlani, de majd jövőre babakocsitologatás mellett a színeket is elemzeheted.jó?Kép

Márti! ment mail! le tudtam jönni!!!!Kép

tsók mindenkinek
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SziasztokKép

Tegnap óta csak olvaslak titeket Kép Nem semmi teljesítmény Kép

Én is szaporítom az eltések sorát, ott végeztem, most elvileg az áf-en vagyok, de passzívként. Azt hiszem, nem is fogom befejezni.

Csík: nekem is megjelent a fenekemenKép MIndenkinek büszkén mutogatom a pocimat, hogy be-be, semmi csík nincs, erre tegnap látom, hogy a fenekemen igen megszaporodtak Kép

Ja, átköltöztünk az új lakásba Kép Kép Egyenlőre a baba szobájába van bedobálva minden, dobozokból öltözünk, edények szintén dobozokban vannak, de legalább a mi lakásunk Kép

Segítsetek már, mosst akkor mi a normális érték vércukornál? Nekem otthon kellett enni, és bemenni vérvételre. Tegnap megkérdeztem az asszisztenstől, aki szerint normális az érték, de a doki nem látta még.

Olyan jó titeket olvasni, nekem csak sokára lesz otthon netem Kép Teljesen lelkibeteg vagyok Kép

Jók legyetek!
cicmerák

Sziasztok kismamik!!!!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és a jó kívánságokat.

Elkezdek írni, meglátom meddig jutok vele.

Babócával megdumáltuk, hogy november előtt nem kéne kibújnia, várjon még egy picit.
Hétvégén nagyon szuperül voltam, rég voltam ennyire jól, hétfőn hajnali 1kor pisi túra, s valami fura érzést éreztem, mintha valami kiesett volna belőlem, pisi befejezve s belőlem még mindig folyik valami, elfolyt a magzatizem.
Betét fel, szülésznőm pont éjszakás volt, telcsi neki, táskába betenni az utolsó darabokat, dfájás még semmi. Kórházba menet elkezdtem fájogatni, 15 perceseket. Beértünk ügyeletes doki megvizsgált, beöntés, borotválás, fájások rendszeresedtek, elérkeztünk az 5 percesekhez, jól haladtunk. Nem volt vészes mensi szerű volt.
Dokim bejött megvizsgált, oxitocint kaptam, elkezdtek durvulni a fájások, jött az anesztes kaptam epidurált, szuper volt, nagyon jól beadható két görcs között. Nem érdemes kínlódni, ha nem muszály, elérkeztem a bő 3 újnyiig, epi megvonva nem kaptam többet, erősödtek a fájások 1,5-2 percesek voltak, hát ez már döfi volt.
Szuperül kitágultam 4 újnyi, de a baba csak nem tudott a csontos részen átbújni, jött másik doki is, neki sem sikerült, utána ketten egyszerre próbálták kivarázsolni a babát, de hiába 50 perc iszonyat után közölték velem, hogy császár. Pedig nagyon nem akartam, de akkor már mindegy volt csak szedjék ki belőlem. Műtő, gerincérzéstelenítő, s elkezdődött a műtét, már egész jól voltam, 12.40-kor kiemelték a babát. elvitték rendetenni, apukával együtt és habos babosan visszakaptam, beszéltem hozzá mire ő hatalmas szemekkel nézett rám. Nagyon nagyon jó érzés volt. Kivitték, bestoppoltak, lefektettek több órára, kaptam fini infúziót, Gigi velem lehetett szerencsére végig.
Másnapi első felkelés iszonyat volt, délutánra már egész elviselhető lett.
S napról napra jobb volt. Baba egész nap velem lehetett, éjszakára beadtam, nappal így sem tudta aludni mindig őt figyeltem.

Csaszárhoz jó tanács, kis törölköző vagy szivacs a mosakodásnál aranyat ér, menni menni akarmennyire fáj. Gerincérzéstelenítés után tényleg meginni a 3-4 liter folyadékot naponta.

Ami még nagyon hasznos volt a tena hálós bugyi, kényelmes, könnyen kezelhető, jól mosható és gyorsan szárad. Papír wc ülőke, törlőkendő.

Tényleg szuper dolog szülni pedig nekem elég kalandos volt. Ne féljetek tőle. egyszer véget ér a fájdalom, s akkor egy gyönyörű ajándékot kaptok.
Nagyon jó anyukának lenni.
Szuper a kiscsaj, eszik büfizik és alszik 3-4 órákat. Most kezd a tejem beindulni s 4 órákat alszik tőle. Egy kis angyal, nem is tudom eddig hogyan tudtam élni nélküle.

Élvezzétek ki a terhességeteket, ne féljetek a szüléstől, tényleg túl lehet élni.

Ennyi, remélem nem fáradtatok le teljesen, ha valami kérdésetek lenne akkor várom, igyekszem mielőbb válaszolni rá.

Puszi mindenkinek, Maricának kitartást!!
Márti
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?