Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
A munkahelyemen tudok csak netezni, így csak most tudom megköszönni a sok megnyugtató írást. (a hasfájással kapcsolatban :-) Nagyon jól esett hallani, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Azért szívesen túl lennék a 12. héten, sokan riogatnak a baráti társaságban, hogy addig minden benne van a pakliban.
Mégegyszer köszönöm a bíztató szavakat.
A vizsgálatokhoz én még sajna nem tudok hozzászólni, én még csak egyszer voltam dokinál, mikor megállapította, hogy terhes vagyok. Még kiskönyvem sincs :-(
A babakocsi vásárlás nekem még odébb van, de érdekl?dve figyelem, ki mit ajánl, kés?bb majd felhasználom, meg talán hozzá is tudok szólni
sziasztok
Benö
7+0

Benö
benö

Szasztok!

A glicerines kúpról azt hallottam , hgy az ember hozzászokik, és a bélbolyhokat eltünteti, és ezért nem merem kipróbálni. A doki ráadásul nekem azt mondta, hogy produkájak minden nap. Jó vicc!Kép

Mi babakocsit, pelenkázót, hordozót és egy csomó bébiruhát fogunk kapni. A gyerekágyról pedig még elképzelésem sincs, majd nyáron biztos körbejárjuk a témát a párommal.

Sziasztok
Szilvi
17+2

Kép
Kép
kismama2004

Gondoljatok ma rám... 2-re megyek vizsgázni, nem tudok semmitKép
Mindenkinek kellemes húsvétot!!!
Puszi
Kati
18+2
Vendég

sziasztok Kép

Tmarie,
nekem is inkább a 16. héten kezdett nőni a pocim, szerintem 1.babánál a 16-20.héten ugrik ki a pocak, aztán a babóval együtt nőKép már látszik, hogy a méhem közelít a köldökömhöz, kezdi kinyomni...hát érdekesen festKép
akinek hátrahajló a méhe, annak még később kezd domborodni a poci a babától, de amikor "előrejön" a méh akkor aztán hirtelen lesz nagy-nagy poci, azt hallottamKép

NemesekKépKépKépKépKépKép
nagyon komoly ez a kukis storyKépKéptökjót röhögtemKép
én most nagyon megnézettem ám a 4D-s rendelős dokival, hogy tuti lány -e a kis mocorgó, és ő biztosított, kétszer is megnézteKép mostmár csaknem fog kinőni nekiKép tagnap voltam a saját dokimnál is, ő is nézte, azt mondta, nála is lánynak néz kiKép
ennek örömére vettem is egyből lányrugikat és egy édes rózsaszín kifogót is, olyan jó nézni a LillaKép cuccaitKép
az AFP: nél én is úgy tudom, meg az összes doki is akikkel eddig beszéltem, hogy 0,7-2,4-ig jó a MOM; az AFP pedig 90-ig jó.
de az sem mindíg jelent bajt, ha átlépi a határt, csak akkor alaposabban megvizsgálnak, aminocentézissel vagy chorion-boholy biopsziával is, ahol megtudják biztosra, hogy mi a pálya

Angelani,
nekem csak 16.héten az AFP-vel néztek toxoplasmát, hepatitisB-t. szerencsére toxoplasma ellen védett vagyok, és a hepa b is negatívKép
az ellenanyag szűrés a többedik terhességnél fontos, az elsőnél az anya szervezete csak a szülés után termel ellenanyagot, ha a baba vércsopija más, mint az övé, és a következő terhességet veszélyezteti csak.
az elsőt nem, ezt a dokim is mondta, mikor témáztam a vércsoporton. ha abortusz volt előtte vagy vetélés, az is számít az ellenanyag miatt.

Uxi,
szerintem is vagy húgycsőgyulladás, vagy hólyaghurut lehet a véres pisi oka, bár fura nekem is, hogy nem fáj.
én amikor nekem volt egyszer, hát majdnem megnyiffantam, annyit szenvedtem vele!
gyorsan menj dokihoz, mielőtt még esetleg erős antibiotikum segítene már csak, hátha így egyből valami könnyebb gyógyszerrel megúszod! DRUKKOLOK!!!

még írokKép

üdv
Zsófy
19+2
zsófy

Lányok!

Találtam egy tuti jó weblapot terhes nőknek amin követni lehet hogy mit eszel, és hogy abból milyen tápanyagokat veszel magadhoz, és összehasonlitja egy ideális értékkel. Meg persze a kalóriát, súlygyarapodást, meg a mozgást is nyomon lehet követni. Ingyér van... de angolul. http://www.babyfit.com/

Ebből azt kell hogy konstatáljam, hogy szinte semmiből nem eszem eleget (csak zsirból meg kalóriából!), kivéve talán a fehérjéből meg ha elég tejterméket magamba nyomok akkor még a kálcium is rendben van, de pl a vas meg a folsav az nagyon gyengécske az étrendemben. Nem eszem elég zöldséget... Kép Pedig nem is hittem hogy rosszul táplálkozom, de hát vajas piritóssal kezdem a napot, a gyümölcsök is rendben vannak, mindennap eszem legalább három darab gyümit, de ebédre itt max húst kapunk rizs vagy krumpli körettel, nuku saláta, otthon se nagyon lehet friss zöldséget fellelni, max savanyúságot. Mondjuk a savanyúkáposztát imádom, meg a csalamádét, meg mindennemű savanyúságot általában, tehát abból fogyasztunk rendesen. Csak friss zöldség nincs, egyrészt drága másrészt borzasztó romlandó. Ti hogy oldjátok meg a napi zöldségkérdést? Csak én vagyok ilyen béna?

Azt tudja valaki, hogy Magyarországon a kenyér és tésztaféléket szokták dúsitani ásványi anyagokkal meg vitaminokkal?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Benö, üdv az újak között, jó pocakosodást, és semmi aggódás, minden rendben lesz. Kép

Angelani!

Nekem kb. 6 hetes terhesen volt teljes körű vérvizsgálatom. Egy hónap múlva elmentem az eredményért, ahol a toxoplazma pozitív lett, ott a papíromra az volt írva, hogy 3 hét múlva ismétlést kérnek, így most a héten megcsináltattam az újabb vérvételt toxoplazmából, hogy megállapítsák, hogy friss-e a fertőzés, vagy régi.

Holnap, ha már jól leszek (most náthás vagyok), én is pucolok ablakot, nem tart sokáig. Csak kár, hogy nincs szép idő hozzá.

Én nem veszek semmit a babának, az unokahúgom 3 éves és a sógornőmtől megkapok mindent. Kiságyat, pelenkázót, fürdetőkádat, ruhákat, gyerekülést, mindent. Babakocsit is, bár én úgy döntöttem, hogy míg kisebb a baba, babahordozót veszek, mert én annyira béna vagyok a babakocsitolásban. Kép Arról nem is beszélve, hogy sokat kell majd buszra szállnom, így kényelmesebb a babahordozó.

Eszter
13+5
pipacsvirág

Sziasztok
Kicsit zargatnálak titeket még kérdéssel, olyan jó, hogy itt végre megért?kre találtam. Nekem a hasfájás mellet igen elég er?s folyásom is van. Az tény, hogy nekem mindig volt valamennyi, de most nem elég egy minibetét egy napra :-( Megint találtam valamit amin aggódhatok.
A zöldségekkel nekem szerencsém van, közel van hozzánk a piac, és a párom nagyon lelkes piac látogató. Így nekem nagyon jó dolgom van. Én most a paprikát élvezem nagyon, vajas kenyérrel nagyon jó így tavasz elején.
Benö
7+0

Benö
benö

Eszter
nem lesz egy kicsit nehéz a babát így cipelgetni?
nem hiszem, hogy a babakocsi tolása nagy ügyességet igényelne.Bár az tény hogy a közlekedés igen csak körülményes vele, főleg Pesten.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Anikó!
Nekem tegnap kis görcseim voltak és alhasi fájdalmaim több mint 1 óráig, egy másik oldalon megnyugtattak, hogy semmi baj, csak nő a méh. És nekik is többször volt ilyen. Szerintem, ha nincs semmi máj:vérzés vagy barnázás, akkor nem kell izgulni, el fog múlni.

Nemesek!
Ugyesen a vizsgálaton! Minden rendben lesz! Kép
Neked is Kellemes Ünnepeket!

Vásárlás.
Szerintem mi kimegyünk Kárpátaljára és ott veszünk babakocsit. Azt mondta a barátnőm, hogy ott a legdrágább 27.000 Ft-nak megfelelő pénz és nagyon profi: 3 funkciós és nagyon super Kép Ruhácskákat mi is kapunk, de én is szeretnék venni, szintén kint, mert itt már láttam az árakat és köszönöm, nem kérek belőlük. Ugyanolyan babakocsi pl. itt 95.000-110.000 Ft. Ruhácskák ott kb. 300-600 Ft

Tmarie 13+5
tmarie

Szia Benő!

a folyás miatt szólj a dokidnak! ő majd tudja mi a megfelelő intézkedés, nekem is volt az elején de most nincs (én kúpot kaptam rá)Kop-kop!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Rég nem voltam itt, de mostanában nem sok időm van. Kihasználjuk a jó időt, és elég sokat sétálok Bálinttal.

Én kedden megyek AFP-re, és a többi leletemet is akkor hozom el.
Nekünk most szerencsénk van, nem sok mindent kell majd vennünk. Egyedül valami testvér kocsit akarok majd beszerezni, és az ágyon kell gondolodni. Amikor Bálint született, mi senkitől nem kaptunk semmit, mindent venni kellett. Nem mondom, szép kis összeg volt.
Viszont ami fontos szerintem, hogy használt gyerekülést csak óvatosan vegyetek. Én csak olyat vennék aminek ismerem a múltját. Itt konkrétan arra gondolok, hogy elvileg karambol után le kellene cserélni. Szerintem a többiből bátran lehet válogatni.

Mea,
Mi volt a dokinál?
Ajánlott már valakit?

Szép napot!

Edina
16+1

nedinabp

hello csajok,

BOLDOG HÚSVÉTOT A HÉTVÉGÉN!Kép

Benő,
Üdv itt Kép Jó babavárást!hidd el, mindíg lesz min aggódni..de azért nagyon boldog időszak lehet ez, ha te is akarodKép
a dokinak szólj, hogy van folyid, nekem is volt, azt hittem nosmális, de mondta a doki, hogy veszélyeztető tényező, elmúlt a CNS kúptól, aztán csak mostanában jött vissza enyhén, és megint kúpozok, tegnap írta fel a dokim.

Mea,
találj ki valamit, hogy talizhassunk!!!Kép
és tényleg sürgősen cseréld le a dokidat, mer ha bármi gondod van és nem tudod elérni, az nagyon rossz!

lányok!
aki tud ügyes anyóstávoltartási trükköt, az szóljon! boszorkányvarázslat is jóKépKépKép
teljesen kivagyok a nőtőlKépKépKép HELP!!!

Mi is sok cuccot örökölünk a párom 2és fél éves féltesójától-apóséktól. ők mindenből a legszuperebbet vették, bízom bennük, én csak az ágyba kislányos garnitúrát veszek, kislányruhákat,rózsaszíneket,már vettem is, édesekKépKép mert akitől örökölünk, kisfiú.
minden jó lesz amit tőlük kapunk, csak nőiesítek a cuccokonKéphogy ne kerüljön nemi identitás válságba az én kis LillámKépKépKépigazi kis hölgy lesz, már most amikor a 4Ds UH-n néztem, olyan szép volt, én egyből láttam, hogy kislányKép

Most az UH-k után a 24-25.heti terheléses cukorvizsgálatig nyugim van (mégis megcsinálják nekem, csak kérnem kellett beutalót a dokimtól, amúgy itt nem csinálnák! hát ez milyen???na ezért nem itt szülök!) és a dokik aranyosan megnyugtattak, tegnap voltam az én dokimnál, tök rendes volt, a babó is ügyes volt, az én dokim is kislánynak látta, szép lett az idő is, gömbölyödik a pocim is, tegnap vettem egy szuper csini kismama kosztümöt,kényelmeset, tavaszi-nyárit,rucikat a születendő lányomnak, a párom is vett neki, olyan aranyos volt, Kép hétvégére friss levegőre utazunk anyumékhozKépKép most tökjó a kedvemKép
remélem nektek is!!!

sok sok sok jót, örömet és egészséget és nyugalmat mindenkinek!!!

Zsófy
19+2
zsófy

Sziasztok lanyok!

Ha nem gond akkor beleszolnek a vasarlasba.
En elozo ev szeptemberben szultem.

Szoval ugy erdemes valasztani, hogy ki milyen helyen lakik.
Szempont, utviszonyok, csak setalni vagy BKV-val menni, vagy auto es seta.

Nekem ket babakocsim van.
Videken lakom, nagyon vacakok az utak nalunk.
Ezert kellett nekem egy gumikerekes kocsi, aminek nem torik ki a kereket es nem torik el a muanyag, a rossz uton, na es nem razza szet a gyereket, mert meg a gumikerekes is nagyon raz, igy is.
Ez 4 funkcioval bir, de lehet harmasat is kapni.
That a vazra lehet tenni mozeskosarat, amit az autoba is be lehet kotni.
Ez azert jo, mert egyenesen fekszik benne a baba, jo gerincnek es telen meleg, mert hogy mi telen setaltunk. Jol be lehet benne takarni es fedni a kocsit. Igy ha anyukamekhoz setaltam, bevittem a mozest es abban volt a gyerek a lakasban is.
Van hozza hordozo, autosules, ami akkor jo, ha hosszabb utra mesz es utana setalsz vele. Ezt en igazabol nem nagyon hasznaltam.
Majd kesobb fogjuk hasznalni a sport reszt.

A masik babakocsink egy nania tipusu kocsi, ami 5 kg varosba valo.
Az autos ulesnek vannak kerekei, nagyon konnyu vele kozlekedni mert nagyon kicsi.

Egy kep rola:

Kép

Kép

Ezzel jol lehet bkv-val kozlekedni es viszonylag nagy az utosules resze es egyenes a hata benne a babanak.

Egyebkent erdemes figyelni az akciokat mar most, mert en is majusban vettem 4 db plus rugit a C&A-ban 1000 ft-ert ami osszel 4600 Ft-volt.
Most fogjak kiarulni a teli cuccokat (ruhara gondoltam).

Illetve tobbszor erdemes elmeni mondjuk hetente kethetente, akinek van idelye egy ket nagy bababoltba, mert vannak nagyon jo akciok.
Es sokmindent igy vettem, es majdnem annyiert mint a hasznalt dolgok.
Pl. nania kocsi 15 000.
4 funkcios 40 000 ft osszesen most meg nezem 115 korul van. Mondjuk utolso db volt.

Tescoban szoktak lenni nagyon jo plus csorgok is fele aron mint a brendonba, csak mindig nezzetek meg.
Bodyba erdemes megvenni a dragabbat, aki tobb gyerekre veszi, mert igaz a mondas "olcso husnak hig a leve" Azok mar most kinyultak es rongyosak, mig a dragabbnak jobb anyaga van es meg most is olyan mintha uj lenne mosas es vasalas utan.

Remelem tudtam nektek segiteni.

Van kerdesetek, szivesen irok tapasztalatokat.

Ja es megeri kimenni Becsbe vasarolni, a Toys'R Us ba meg a BabyOne-ba mert ugyan BP-rol talan egy tank benzin be kerult kimenni meg vissza, de az autopalyan gyors es tobb tank benzint lehet megsporolni egy egy jo akcioval kint.

Bocsi a hosszusagert.

Magi Kép
Vendég

Tmarie!

Ez a Kárpátalja dolog bizony jol hangzik!
Tudsz errol tobbet mondani, melyik varos, mennyi az ut odaig, mikor akarsz menni, tudod e pontosan hol van ilyen bolt???
Ugyanaz a véleményem az itthoni árakról mint neked!
Ugyan mi nem állunk rosszul anyagilag, de akkor is rablásnak tartok egy falatnyi rugiért 3000 ft-ot!Mertha még csak egy kellene belole, de feltehetoleg napjaban tobbszor kell atoltoztetni majd a babainkat, (lebüfike, kis hányáska, nyálacska, anyuci bénázásaiKép) stb miatt!!

Mea!
Ezt a glicerines kup dolgot a patikaban lehet kapni??

Rokica!
Zoldségkérdés!Sajna bár drága, en megveszem a paradicsomot, paprikát, 1 hete már a retket is, uborkát, nekem ennyi...
Majd jol megnézem az oldalt amit irtal, ugzan angol nyelvű..., de nem baj, valamit konyitok angolul...meg legalabb a ferjemnek is hasznat veszem valamireKépKépKép

Babafelszerelés!
Tettem egy kört a héten bababútor és egyéb ügyben, szintén kétségbeejtő árakat láttamKép én pl a Brendont messziről fogom elkerülni!!!
Szoval meg nem tudom...valakitol hallottam, hogy az RS butorba jopofa dolgok vannak, de még nem jutottam el odáig!
Én valószinüleg sokmindenbol ujat veszek, mivel szeretnénk még babát, hát akkor meg ugyis ki lesz használva az uj! Sterilizálót viszont már igért a barátnőm kölcsönbeKép

Megann 15+5

Kép

Kép
megann

Mindenkinek Kellemes Húsvétot!
Köszönöm a tanácsokat! Jöv?héten megyek dokihoz, majd kifaggatom, csak legyen hozzám türelme.
Sziasztok! Kedden jövök

Benö
benö

Hari:

Terhes tornát, ha nem vagy veszélyeztetett terhes, bármikor lehet csinálni, persze módjával. Az olyan sportokat, ahol nagyot lehet esni, nem ajánlják. Pl sielés, lovaglás, görkorizás. Ha eddig sportoltál, valószinűleg azt most is folytathatod. Ha meg új vagy, akkor válassz valami nem ugrálós terhestorna kazettát vagy csoportot.

Én elmentem az Újpesti Szülőotthonba érdeklődni, mert ott van terhestorna, de szerintem ott túlkomplikálják a dolgot, mert igazolás kell a dokitól, hogy csinálhatod, és akkor is csak 17. hét után. Szerintem ha bejelentkezel bármi más terhestornára (pl a Brendonba) ott nem kérnek tőled semmit.

Viszketésről (nem tudom ugyan ki kérdezte):

Állitólag nagyon gyakori a viszketegség terhes nőknél, egyrészt mert nyúlik a bőr, másrészt pedig a hormonális változások miatt. Jót tesz a zabpehely kivonatos testápoló krém (Avon árul ilyet, lehet, hogy máshol is lehet szerezni), langyos fürdők, extrém esetben hidegvizes/jeges borogatás. A hormonális változásokra a borsmenta tea ivása javasolt. Ha már sebesre kaparod magad, annyira viszket, menj el orvoshoz, mert ez valami betegség jele, ami a babára is hathat!!! Arról nem is beszélve, hogy jobb kezeltetni gyógyszeresen mielőtt beleőrülsz...

Hüvelygyulladás:

A gombás (nem baktériális) hüvelygyulladásra nagyon jó a sima joghurt. Nem az édesitett!!! Azt egy fecskendővel be lehet juttatni a hüvelybe, acidophilus baktériumot meg tejsavat tartalmaz, ami mindkettő jó a gombák ellen, ráadásul hűsit it, és csökkenti a viszketést. Csak kicsit maszatos Kép Érdemes este csinálni, lefekvéskor, és akkor reggel megmosakszol.

Megann:

Neked hasonló hólyaghurut élményeid vannak, mint nekem!!! Vettél Amerikában olyan hólyaghurutra való fájdalomcsillapitót? Állitólag terhesség alatt is lehet szedni, persze csak pár napig amig nem hat az antibiotikum. Nagyon nem értem, miért nem hozzák be Magyarországra, semmi hasonlóról még csak nem is hallottam!!! Amúgy valaki ajánlott ilyen áfonya kivonatot tabletta formájában, mivel a vörösáfonya leve is jótékonyan hat a hólyaghurutra. Azt viszont találtam patikában itthon.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann!
Tudnál nekem e-mail-t írni, akkor jövő héten bővebben írok Neked: tkmary@freemail.hu

Rokica!
Mi újság a munkahelyeddel? Letelt már a próbaidő???

Mindenkinek!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!!
Sok locsolást!

Tmarie 13+5
tmarie

Sziasztok!

Szilvi!

Igen, én is gondoltam erre, hogy nem lesz könnyű babahordozóban a babát cipelni. Azért én veszek, legfeljebb felváltva használom a babakocsival, úgyis majd autóban is fog utazni a baba, oda meg jó a babahordozó. Olyat veszek, ami jó autóba is. Már nézegettem egy üzletben, 14.000 körül már tök jókat lehet kapni.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Eszter
13+5
pipacsvirág

Csajok,

még kétéves sincs Kevin, de már vagy 5 kocsim volt...nehéz megtalálni az igazitKép

A hordozókendő sztem nem elég!A babakocsiban nagyon jókat és kényelmesen alszik a baba. Másrészt kabátra rávenni tök macera, leizzadsz 3x.(Próbáltam, nekem is van) Nekem a kenguru sem jött be, nagyon nyomta a (nagy) cicijeimet, amikor tejjel vannak tele, nem túl kellemes. Jobban tudod védeni is a babát, overall, plusz takarók, lábzsák, még picik lesznek télen, a nagy hidegben, szélben.
Másrészt nem marad a baba mindig 3 kilós. Már azt sem könnyű cipelni, de az 5 kilósat még nehezebb.És az is badarság, hogy szabad a 2 kezed, én mindig fogtam egyik kezemmel a fejét vagy a hátát, akármilyen jól meg volt kötve. Én mindenképp a babakocsi mellett vagyok. Tök jól lehet vele vásárolni. Ha pl üzletbe mész, kitakarhatod a babát, hordozókendővel ugyanez nem megy...
Legyen jól téliesíthető, őszi babák lesznekKép
Ha hason is akarod tartani, akkor csak a fix mózeses jó, annak teljesen sík és kemény az alja, a "fektethető"-ben mindig van egy kis törés, csak háton lehet használni, bár újszülött kortól.
Ha rossz úton használod: nagy kerék, jó rugózás, ha betonon: kisebb kerék, bolygósítható.(Lift!)

Az újszülöttkocsik mindenképp nehezek, amint a gyerek ül, úgyis lecseréled sportkocsira, ami sokkal könyebb. Hiába 3 funkciós (enyém Graco ultima, rátehető hordozóval, na ez még egy szuper találmány autósoknak!)úgysem fogsz 11 kilós kocsit cipelni 3 évig, én kb 7 hónapig használtam az elsővel, és eltettem.Azóta sportkocsikat próbálgattam, abból is ezerféle van, az egyik túl keskeny volt, a másik ormótlan, a harmadiknak túlságosan "fekvő" volt a támlája még ülésben is...ezt már ki kell tapasztalnotok, mire kell...

Na, dióhéjban ennyi, ebből akár szakkönyvet is írhatnék, annyit keresgéltem a tökéletest. (Nem létezikKép)

Kellemes húsvétot, jó 7végét mindenkinek!
üdv
Penna 13+3
penna

Tmarie, meg aki még kérdezte!

Köszi az érdeklődést! Április 4.-én jár le a próbaidőm, akkor fogom bejelenteni. Már csak jövő hét van hátra!!! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hello!Kép

Húúúúú lányok mennyi hozzászólásKép

Voltunk dokinál, és meghallgatta a szívhangot Dopplerrel.) Olyan jó volt hallaniKép
Még nem passzolt át másnak majd később.
Minden ok, és jövő héten AFP.

Edina!Kép

Nem lesznek túl sokan kedd reggel???
Szerintem csütörtök jobb lenne, nem?
Vagy nem tudnál akkor jönni, akkor talizhatnánkKép

Megann!Kép

Glicerines kúpot simán vehetsz gyógyszertárban.Nekem bevált.

Ja és az RS tényleg jó kis bútorbolt, nekem tetszenek az ottani dolgokKép
Bár többségük fenyő és bútorlap, de szerintem az tökéletesKép

Brendonban nem érdemes szerintem sem vásárolni, csak ha nagyon sok a lovéKép

Viszont ma megyek párommal a MEGATOYSBA, körbenézelődünk mik vannak akciósan meg megnézem a babakocsikat is.

Majd beszámolok nektek mindenrőlKép
Én nagy boltba járós vagyok, szeretek mindenhol szétnézelődni, úgy hogy hozom az információt, ok?

Mindenkinek kellemes húsvétot és sok locsolót!!!Kép

Puszi

Mea
mea

Lányok!
Na engem is megkörnyékezett a terhestébolyKép
Épp most végeztem a fürdőszobában a csempemosással és fényesítésselKép
Dög fáradt vagyokKép
Hogy hogy jutott eszembe meg nem mondom, egyszercsak marha koszosnak láttamKép
Na de legalább jól fogok aludniKépKépKép

Egyébként sonka és csülök a hűtőben, megfőzve kicsontozva, csak arra vár hogy megegyék!Kép
Nagyon ügyes voltam maKépKépMegdícsérem magamKépKépKép
Még piacon is voltam, vettem illatos jácintotKép, szép tulipántot, fréziával, meg zöldésgeket a sonkához!Kép
Igazából még a kocsit is el akrtam vinni mosóba, na de állítólag holnap esni is fogKép, úgyhogy nem is baj...

Bkriszta,Bodza,Mea!
Egyenlőre vettem szilvalekvárt, meg lenmagpelyhet, kíváncsi vagyok mikor érzem a hatását...
Ha nem működik, jöhet a Tamarinlax, meg a kúpKép

Mindenki!
A Pannónia út 51-53 alatt találtam egy kismamaboltot, elég jó cuccok voltak benne és nem azt mondom hogy olcsó, de azért a boltinál olcsóbb egy kicsivel!Én már félre is tetettem magamnak egy farmer együttest a jövő heti szállítmányból!

Mea!
Aztán tényleg írj ám, hogy mi szépet láttál...

Egyébként csak én vagyok ilyen hülye fóbiás babonás, hogy semmit nem merek még venni???

Tmarie!
Ment a mail!

Zsófy!
Sajnos anyóstaszító trükköt nem tudok hirtelen, de ha eszembe jut megírom!
Addig is, maradj ilyen jókedvű, ne hagyd elrontani a hangulatod!Tudom könnyen bezsélek...

Megann 15+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Zsófy!
Nekem azt hiszem csak AFP-re szól a beutalóm. A nővérke kihúzta a többi dolgot.
Anyós ügyben sajna nem tudok semmit. Talán, hogy elmentek valahova. Mi mindig erre hivatkozunk, hogy elmegyünk kirándulni és nem jön váratlan vendégünk.

Pipacsvirág!
Köszi! Remélem most jó lesz az eredményed. Én szurkolok!

Penna!
Én mindenki nevében megköszönöm a tájékoztatást a babakocsikról.
Igazad van, nagyon nehéz megfelelőt választani. Ezek után sokkal jobban oda fogok figyelni a vásárlásnál. Nekem nagyon hasznos tanács volt! Köszönöm! Szóval tudni kell, hogy mire szeretném használni.

Megann!
Nagyon ügyi vagy:-) Gratula!
Egyébként én sem veszek meg semmit.
Sajnos elég pesszimista vagyok. Nem akarom senkinek sem az örömét elvenni, de már hallottam szörnyű eseményekről.
Ezért mi mindent a baba megszületése után veszünk meg. A férjem fog bevásárolni amíg bent leszek a kórházban. Természetesen a kötelező dolgokat (amit be kell vinni), azt megvesszük. De higyjétek el, nem lesz hiánya a picinek semmiben sem. Mert nem azt mondom, hogy nem kap meg semmit, hanem, hogy csak időben. Amúgy is a szeretet és a gondoskodás a legfontosabb ( abból még elege is lesz) és nem az, hogy hányezer forintos rugdalódzó van rajta. Egy darabig meg nem is lehet utcára vinni, a doki és a védőnő kijön házhoz. Tehát a babakocsi lesz őszi akcióban is. Erről egy regényt tudnék írni. Már így is elfoglalom az egész képernyőt:-)

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet Kívánok!
Annyi locsolóval amennyit szeretnétek!
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
15+5

Kép
angelani

Lányok!

Nem bírtam magammalKép elmentem legőzborotválni, meg kiporszívózni, meg kitörölgetni a port a kocsiból!Nem tudom mi szállt meg hirtelen, mintha villám csapott volna belém, úgy serteperétlekKépKépKép

Meg bekanalaztam néhány kiskanál szilvarekvált!NyamiKép fini volt, és ráadásul bioboltban vettem, cukornélküli változat!Mindjárt iszok rá egy kis meleg teátKépKépKépKép

Angelani!
Igen úgy látom mi egy csónakban evezünk, akárhányszor elmegyek Corába stb, egy órát gyönyörködöm a babosztály kínálatában, válogatok az akciósok közül, mintha meg akarnám venni, aztán mégse tudom rászánni magamKép
Még jó hogy a férjem nincs itthon, most kapnék tőle megint(pesszimizmus)
Azért én be szeretnék vásárolni de majd csak néhány hónap múlva!(Anyukám is helyesli, hogy ne kapkodjunk, ilyen boszi család a miénkKépKépKép)

Penna!
Tényleg köszi a felvilágosítást, bár addig amíg én vásárolni kezdek, még 100X elfelejtem mit írtál, úgyhogy ne kövezzetek meg, ha majd néhány hónap múlva megint ez a témaKépKépKép
SzitaagyKépKépKép

Rókica!
Hólyaghurutra nem vettem amcsi bogyót, mivel úgy látszik mi sikeresen megtaláltuk a probléma gócpontját a férjem személyében!Kép
Valószínűleg hordozott valami bacit, amit szépen átpasszolgatott nekemKép, én jól megbetegedtem mindig, ő meg nem érzett semmit az egészből, immunis volt a bacijára!
Miután ő is kapott egy adag antibiotikumot, megszűntek a problémáimKépKépKép
Azért felírtam a nevét és betettem az "utazópénztárcámba"(Kép, majd meg is nézem megvan e még!Kép
És hogy miért nem hozzák be Mo-ra???Nem tudom, mindenesetre nem ez az egyetlen amit be kellene hozniKép

Kép

Kép
megann

BOLDOG HUSVÉTOT MINDENKINEK!
Kép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Első kisbabámat várom november első felére.:-)
Most vagyunk 6 hetesek és 5 naposak!!!:-)
Olyan nagy boldogság ez!!!!!!!!:-)
Csatlakozhatom hozzátok?
Mindenkinek boldog húsvétot kívánok,szeretettel:
annamami
annamami

Sziasztok lányok!
Az előbb írtam egy pár sort, de elszállt a ködbe. Most újra próbálkozom, hogy így vajon megjelenik-e?
tüncili

Végre...ezt is tanulni kell még!
Lehet, hogy azért nem sikerült elsőre beköszönnöm, mert még kicsit korainak tartom, de Benő bátorsága engem is felbátorított. Ha jól sejtem az alsó számok a hónap+ napot jelentik, ami nálam még csak 9+5, tehát még előtte vagyok minden komolyabb vizsgálatnak. Remélem azért, hogy végig köztetek maradhatok. Most kellemes ünnepet kívánok mindenkinek.
tüncili

lányos zavaromban az előbb kicsit félreírtam ...hét+ nap
tüncili

Annamami, Tüncili!
üdvözlet köztünk, persze, hogy lehet csatlakozni!!!

Babakocsival én is gondban vagyok.
Trisztánnak Gracot vettünk anno, de annyira utáltam, hogy örültem, amikor valaki pénzt adott érte, és gyorsan túladtam rajta, igaz akkor már nem is használtuk. Nem akarok még egyszer így pórul járni. Inkább én is a gumikerekesre voksolnék, ezek a műanyagok (pláne a nagyok) csak recsegnek, ropognak, nyikorognak, és mindenben megakadnak. Csak a betonon jó, különben kirázza a gyerekből a sz.rt is.Kép Bocsi
Kati
18+2
Vendég

Megann!

Én a lányomnál is talán a 7. hónap után vettem néhány dolgot.
Most a férjem kolleganői indultak be 1000-rel és gyűjtenek be ágyat, bölcsőt, kocsit. Mondtam nekik rendben de nekem ne adjanak ide semmit, csak a végén. Olyan lelkesek, hogy még a ruhákat is amit szereznek úgy akarják ideadni, hogy kimosva, vasalva legyen. Imádják a párom a csajok a munkahelyen, mert jó főnökük. Nekem is tök jó a viszonyom velük. Karácsonykor nekem is csináltattak egy névreszóló tollat - amikor megkaptam elsírtam magam-
Nagy szerencsém volt és van a lányommal kapcsolatban is, mert nagyon sok ruhát kapok a barátnőimtől is. Ezek a cuccok mind jóminőségűek és divatosak, így nagyon keveset költünk pici kora óta ruhára.
Kitakarítottam az egész lakást, sütöttem 2 féle Holnapsütit. Most fő a sonka. Én is vettem tulipánt és fréziát, gyönyörű tavaszi csokor lett.tés
Várom a holnapot, mert megyünk szülinapi bulira és ha jó idő lesz, akkor kerti sütögetést csinálunk.

Kellemes Húsvétot mindenkinek.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!Kép

Megjártuk a Megatoyst és megvettük a bébiautósülést(hordozót.
23.000 volt és MAXI COSI.
Elvilega 15.000 akciósért emntünk de ez komolyabbb volt annál azért.
Meg vettünk egy bébitornázót(olyan játék a baba fölé, csörgőkkel stb.) az meg kuponos akciós ár volt 2.500-ért meg egy hálózsákot 1.900Ft-ért.

Hát ennyi.De tetszett a bolt.
Ja és néztünk babakocsikat de a sokból ott egy sem ragadta mega tetszésemet.
Legközelebb a BERGONBA megyünk mert nekem azok tetszenek leginkább.Ott választani lehet ezer huzatból, 3 kerékből és ez szupi szerintem és kb. 30-60000-ig terjed az ár.

Itt a legolcsóbb fekvős 40.000 volt.
És én mindenféleképpen fekvőst akarok az elején Kép

Hát én nem vagyok babonás.
Szerintem a sorsunk megvan írva úgyis előre.
Nem ezen múlik.
Azért remélem senkivel semmi roszz nem lesz már!!!!!!!!!!
Le is kopogtam gyorsan.
(Még hogy nem vagyok babonásKép)

Jó éjt Nektek!

Szép babás álmokat!!!Kép

Mea
mea

Bocsi a sok hibáért, elütésekért de nagyon sietek már aludni menniKép

Mea
mea

Szia Bodza!

Igen, a Nővér utcában voltam,csütörtök du.5 kor Ferenczi Anitánál.

Rövid világos hajad van, és könyvet olvastál?
Ha igen, akkor egymás mellett várakoztunkKép.

Nekem nagyon szimpatikus a védőnő, és ha tényleg te voltál utánam, bocs, hogy olyan sokáig bent voltam. Mikor kijöttem, még lelkiismeret furdalásom is volt, hogy mennyit kellet várni az utánam jövőnek...

Lányok, köszi a tanácsokat, kedden megyek orvoshoz. Amúgy nem fáj semmi, semmi tünetem nincs.Biztos nem lesz nagy baj. Csak olyan félelemetesnek tűnt.

Áldott és boldog ünnepet kívánok mindannyiótoknak!

Szeretettel:
Uxi
(9+3)

KépKépKépKépKép
uxi

Az előbb lemaradt a képKép

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

sziasztok lányok!
képzeljétek,tegnap sebészeti beavatkozáson vettem résztKép,nagyon csúnyán elvágtam a kezem kb.egy hónapja,akkor még nem is tünt csúnyának.a bemutatós ujjam nagy porcán lekaptam félig a bőrt és ott lifegett,viszont elfelejtett összeforni,így a lifegőből vadhús kjépződött(a 6.ujjKép)és a sebhajlat meg állandóan nedvedzett(fujj),és mindenbe beleakadtt,ha nem volt leragasztva és ettől meg mindig begyulladt!na ezzel mentem a sebészetre,gondoltam nem várom meg amíg kinő a hetedik ujjam is.beküldtek két lidokainos szurit az ujjam tövébe(szerintem ez a világ legfájdalmasabb szurijaKép),majd szikével kivágták a nemkívánatos részeket és nyitva is hagyták a sebet,hogy így forjron be(auuuu).lüktet az egész azóta is,majd beszarok a fájdalomtól néha,de persze mivel terhes vagyok óne fájdalomcsillapító!!!!
úgyhogy csajok mindenki vigyázzon a sérülésekre!!!

mi már szinte teljesen kész vagyunk a nagytakarítással(bibibííí,az én párom egyik nap a lemosott ablakokkal várt,meg a kitakarított erkéllyelKép),most már csak a simítások vannak hátra,SŐT!én rosszaság voltam és a kezemre való tekintettel addig udvaroltam anyucimnak,míg ő lát el a húsvéti kajcsival is,sok minden úgyse kell,mert a párom dolgozgatni fog(ez persze még nem ok arra,hogy ne legyen itthin sok-sok finomságKépKépKép),de én se leszek nagyon!
ma megyek a legjobb barátnőmnek elmondani a nagy hírt,ő ugyanis kimaradtt a szórásból,mivel lement vidékre és a telefont meg nem vette föl,ma már dolgozik,úgyhogy kikészítemKép!!!

az aggódási listával kapcsolatban:nekem a 12.heti UHelött 100 volt,most3-4,de inkább izgalom,mint para és totál aggódás!én most remekül érzem magam a bőrömben és remek mulatság mindenkivel megosztani a kis kukis lététKép!

mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket és annyi locsolót,amennyit szeretne!
nyuszis napokat,
Nyúlné,12+5

Kép
KépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Kicsit általánosságban az AFP-ről, amit nekem a dokim mondott róla.
Szóval: ezt a szűrést már be akarták tiltani, azt nem mondta miért nem történt meg. Neki fontosabb amit az uh-n lát. Ha jól értesültem nálunk a kórházban ő nézi a 18 hetes uh-t mindenkinél így gondolom tudja miről beszél. Én teljesen megbízom benne!, így az AFP eredményem miatt egyáltalán nem aggódom. Engem nem is a 18. héten akar látni, hanem 19-en mondván had nőjön az a gyermek.KépEgyébként azért is megbízom benne mert ő dolgozott a tapolcai "babagyárban". Biztos hallottatok már róla. Én legutoljára kedden voltam nála uh-n 16+6 voltam akkor.Minden nagyon tetszett neki,mindenről ad felhomályosítást, és hiába vannak sokan a várójában, nem dob ki 5 perc múlva.Volt is lelkiismeret fudalásom az utánam következő emberek miattKép.Egyébként volt olyan is hogy 40 percet foglalkokzott velem.Na ez egy kicsit hosszúra sikerült. Bocsi!

Megann és a többiek!
nekem úgy néz ki, hogy a müzli jött be wczési problémákra,de abból sem mindegy melyik. Csak a Dr. Oetker Vitalis gyümölcsös müzli.(40% gyümitartalom hozzáadott cukor nélkül)
Szerintem próbáljátok ki hátha másra is ilyen hatással van, jobb mint a glicerines kúp és még egészséges is. KépEgy próbát talán másnak is megér.Na ez volt itt a reklám helyeKép!Remélem, hogy veletek megosztottam ezt a titkot nem fog elmúlni szégyen szemre nálam a hatása!!!!

Rokica!
Képzeld nálunk is (vidéki vagyok) a terhestornára kell ihazolást vinni, és a 12. 16. héttől lehet menni.Csak nálunk tudtommal nincs is máshol lehetőség erre.Kép

Eszter
Olyan babakocsiban nem gondolkoztok aminek az egyik funkciója a babahordozó ami egyben gyerekülés is?Mi ezt kapunk kölcsön.KépÍgy két legyet (ill. 3at) ütök egy csapásra.Kép

A babonárol annyit, hogy mi sem veszünk semmit sem a babának előre. Pedig olyan jó akció van az egyik üzletbenKép. Három ruha közül a legdrágábbat kell kifizetni a másik kettőt pedig elviheted. 1et fizet 3at kap.

Na most már aztán tényleg befejezem!
Sziasztok!
Szilvi
17+3

Kép
Kép
kismama2004

Csak a vásárlással kapcsolatban szeretnék kicsit "észt-osztani", persze csak vicc Kép.
Szerintem nem érdemes 56-68-as méretü ruhákból bevásárolni tonna számra. Legyen mindenböl 4-5 váltás, az elég. Észre se vesszük, és már mind kinötte. Tényleg 1-1 rugi 2-3000 Ft, ki bírja ezt?Kép Persze, ha esetleg terveztek még egy pár lurkót, akkor jó, de ha nem unisex, akkor ugyanúgy meg kell majd venni a következönek. Kép
A fiamtól egy csomó minden megmaradt, és egy csomót el is ajándékoztam (amik nem váltak be, vagy utólag nem tetszett a gyereken). Így nekünk nincs sok ruhánk, de azok tényleg jó minöségüek. Max gyakrabban mossa az ember, de ha nem vacak, úgysem megy tönkre 1-2 hónap alatt...
Ha meg kislányunk lesz (amiben nagyon bízom), akkor veszek egy pár cuccot, de azért amit tudok rá fogok adni a régiekböl.
Szerencsére tesóm a C&A-ban üzletvezetö, így ha valami akciós rögtön eltesz belöle nekem. Kár, hogy a kismama- cuccok sosem kerülnek akcióba...
Na jó, lényeg, amit mondani akarok, hogy a ruha (bár mindenki szereti csinosan öltöztetni az apróságokat - és kell is!) kevésbé fontos, mint a gyerekülés (azt tényleg csak újat vegyetek, vagy ismeröstöl) vagy a kiságy, babakocsi, amiket ténylegesen használni kell nap mint nap...
Most már tényleg befogom Kép
Sok locsolót mindenkinek (csak nekem ne!!!)
Kati
18+3
Vendég

Nem értem miért nem lehet hosszú ékezetet tenni???
Vendég

Nemesek!

Épp most ecseteltem a férjemnek, hogy miket hallottam tőletek, meg mik a tapasztalataim árak terén!
Eddig azt mondogatta, hogy ő ugyan nem megy sehova(külföld) semmiért, de miután közöltem vele az árakat, meggondolta magát úgy látomKép

Kismama!
Köszi a további hashajtós tippet, épp mindjárt indulunk vásárolni, veszek is egy pár db-ot, bár ugy néz ki, a lenmagos joghurt+ szilvalekvár máris segitett egy kicsit!Kép

Nekem jók az ékezeteim(ŐŐŐŐŐŐŐŐ, ŰŰŰŰŰŰŰ,ÓÓÓÓÓÓ, ÚÚÚÚÚÖKép

Megann 15+6

Ja, viszont ez volt életem utolsó kötözött sonkája a hires nagy bevásárlóközpontokból(Auchan, Tesco és társai), olcsó szarokat árulnakKépNem is részletezem, ugy nez ki a sonkánk mintha szójagranulátumból lenneKép, gondoltam kiviszem az épitkezésre a kutyáknakKép
Most itt megfogadom nektek, hogy minden hust és zöldséget, csakis piacról fogok beszerezni.
Képzeljétek, a tegnap piacról vett paradicsomnak van egy kis ize isKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann!

Én már évek óta nem veszek ilyen helyen sonkát. Sajnos minden szart beletsznek és gyorspáccal készítik. Nem olyan az íze, mint a rendes hagyományos sózással készíttetnek. Egy állandó henteshez járok és ott szoktam megrendeli a parsztsonkát ez olyan, mint a rég megszokott klasszikus. Mi is lebőröztük, kicsontoztuk és megkapta egy kertesházban lakó kutya a sok-sok jóságot.
Milyen vacak idő lett, azt hiszem nem lesz kerti sütögetés sajnos.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Nálunk tök jó idő van! Gyertek hozzánk, igaz mi a 3. emeleten lakunk4KépKépKép és csak egy kilépőnk van.
Erről jut eszembe nekem sem lesz könnyű felcipelni a kocsit+gyereket+bevásárlószatyrot a 3-ra.Kép

Szerintem nekünk is lesz egy utunk az osztrákokhoz.Bár azzal még igen csak ráérünk.

őőőőő űűűűűű úúúúú óóóóó nekem is jók az ékezetes betűim.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok,
Kati,
nagyon egyetértek veled ruhamennyiség ügyben. 56-pár darab, 52-68-kicsit több, de max 4-5 váltás, beleértve az "ünneplőt" is, abból elég 1, amiben pl mutogatnjátok a rokonoknakKép!!! Nekünk Kevinről a kis méretekből van egy csomó, ami 1x sem volt rajta.Egyszerűen nem kerültek sorraKép
És felesleges az új is, főleg ilyen kicsiben. 1-2 hónapot hordják, kinövik, szinte 10-20x mosott darabok vannak fillérekért, pl a májusi börzén. Bár ott töminyomi lesz.Kép
Én marhahúslevest és sonkát főzök (piaciKép), majd a lében tojást(+festek), lesz még mellé franciasali is.Kép
Felkelt a kölköc, adok neki enni
Jó húsvétozást!
üdv
p
penna

Davallia! Nagyon vigyázz magadra!
ebba

Sziasztok!
Alig maradtam ki fél napot és már szinte lehetetlen visszaolvasni a topikot.
De örülök:-)
Viszont!
Davallia!
Nagyon sokat pihenj és igyál rengeteg folyadékot!
A lázra meg figyelj oda!
Nekem a doki azt mondta, hogy csak akkor vegyek be gyógyszert ha 38.5C°-ot eléri és csak algopyrint szabad. Önmagában már a láz nem okozhat problémát állítólag. Az csak az első 4hétben okoz gondot. De persze nem jó, ha sokáig nagyon magas a hőmérséklet. De mindenesetre nagyon Vigyázz magatokra!
Mi itt szurkolunk nektek:-)

Lányok! Mindenkinek kívánok finom falatokat a húsvéti ünnepen. Utána meg kérném a diétás kismama recepteket:-)
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
15+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Látom ma mindenki készülődik, mert nagyon keveset írtatok.

Pénteken én is rengeteget takarítottam, ablakot pucoltam, gyerek homokozóhoz a léceket lepácoltam, és mindezt nem a húsvét kedvéért hanem mert rámtört a tavaszi láz.

Sokan leszünk nálunk húsvétkor, de én ennek örülök! Rolcsikám is nagyon fogja élvezni a hétfői locsolkodást...

Aztán mi a férjemmel hétfőn este elutazunk Olaszo-ba, mert idő előtt elfogyott az áru, ami nagyon kell és nem ér rá mire bejön a nagy kamion. Mamáék már várják, hogy végre elrabolják Rolikánkat addig.

Szóval jól vagyok, de legközelebb lehet csak jövő csütörtökön jövök.
Puszilok mindenkit.
Üdvözlök mindenki újat!

Cirmike
14+1

Kép
[KépKép
cirmike77

Bocsánat a zavarásért mindenkitől...

Davallia! Nagy-nagy gratula!!!!!!! Milyen kis nyomozó vagyok, hm... tessék gyorsan meggyógyulni! Most már nyomon követlek ám benneteket! Puszi!!!!!
Fulescsacsi

Sziasztok!

Nyúlné,
hát ezek a kisnyulacskák nagyon de nagyon helyesek!:-)
Mikor kiderült,hogy babát várok én is ilyen Anne Geddes képeslapot vettem és az első ultrahangképet beleragasztottam - ezt adtam oda Anyukámnak,akinek persze hullottak az örömkönnyei...:-)
Sajnos ma nagyon rossz napom volt,mert háromkor haza kellett jönnöm a munkahelyemről, annyira fájt a hasam!!!:-((
Olyan nagyon megijedtem,rögtön felhívtam a dokimat,aki persze azt mondta,hogy pihenjek.....így a húsvéti csinosítás itthon ma elmaradt...:-((
Most már kicsit jobban vagyok,de mivel első baba,mindentől annyira be tudok rezelni!!!Nektek is volt ilyen????Léccci nyugtassatok meg!!!
Mindenkinek szép ünnepet kívánok!Pussz:

annamami
6+6
annamami

Sziasztok lanyok!

Ruha ugyben en is beleszolnek, ha nem baj.
Bar meg nem reagalt senki sem a babakocsis irasomra sem, azert leirom. Hatha valakit erdekel.
Nekunk 7 db 56-os rucink volt.
Azert, mert en egy heten egyszer vagyok hajlando mosni. Igy egy napom ment el a mosasra majd egy a vasalasra. Nem kellett naponta vagy ketnapont a mosni, igaz, hogy nekem O az elso baba.
Ebbol 2 db feher, 2 db sarga es 2 db zold es 1 db vilagoskek. Igy ha a kovetkezo lany lesz, akkor O is tudja majd hasznalni. Mi 2 honapig hasznaltuk (pedig 3700g es 56 cm volt), ami 9x volt mosva. Sajnos van kozte egy feher es egy zold, ami nem olyan jo minosegu es a kilenc mosas megviselte. EGyebkent meg sokszor a ruha nyulik a gyerekkel.
Most 68-as rucikat hord a gyerek es van , hogy mar jo ra 74-es es meg hord mindig 62-rucit, ami akkora mint mas 74-es. Szoval valtozo, hogy mennyit hordja a gyerek.
Mar van olyan ruha amit 62-esnek vettuk es megis a 74-esek koze fogom rakni, mert nagyobb 62-es volt es nyult is. Szoval regenyt lehetne irni a rucikrol.
En is babonas voltam kicsit cucc vasarlas teren, de egy ido utan ugy voltam vele, hogy megveszem az akcios cuccokat, ruha meg jatek, mert ha valami tortenne, akkor ugy is elajandekozzu. Sok gyerek szuletik most a csaladban. Kép
Sogornomnek most 2 honaposak az ikrei.
Szoval aldom az eget, hogy vasaroltam, mert kesobb nagy hassal farasztobb es kenyelmetlenebb lesz nyar kozepen vagy vegen vasarolni. Szules utan meg lehetetlen, ha szoptatni szeretnetek.
Na meg azert nem mindegy hogy az ember egy araert kap harmat, vagy felaron veszi meg akar azt az egyett is.
Most meg egyszerubb utana jarni is.
A masik meg azert sem szabad utolso pillanatra hagyni a dolgokat, mert mi van ha picit elobb jon a baba???
Akkor jon a folos aggodas, amit el is lehet kerulni.
Ezt a 2004 oszi topik tanulsagakent irom. Kép

Magi
Vendég

Szia Magi!
Azért mert nem írunk rá választ attól még érdekel szerintem mindenkit (szóljatok többiek ha tévednék) a jó tanács. Az, hogy mi ebből mit fogunk hasznosítani, más lapra tartozik, és hát egyénektől függő is.
Nekem pl. bejön a 7 rugi és csak heti 1 mosás, de ha vlaki akar ebben nekem segíteni a családon belül akkor felőlem lehet kevesebb is.Kép. Pl a kaját az elején anyum fogja hozni, (még jó hogy közel laknak)Kép

Szia
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?