Sziasztok lanyok!
Ha nem gond akkor beleszolnek a vasarlasba.
En elozo ev szeptemberben szultem.
Szoval ugy erdemes valasztani, hogy ki milyen helyen lakik.
Szempont, utviszonyok, csak setalni vagy BKV-val menni, vagy auto es seta.
Nekem ket babakocsim van.
Videken lakom, nagyon vacakok az utak nalunk.
Ezert kellett nekem egy gumikerekes kocsi, aminek nem torik ki a kereket es nem torik el a muanyag, a rossz uton, na es nem razza szet a gyereket, mert meg a gumikerekes is nagyon raz, igy is.
Ez 4 funkcioval bir, de lehet harmasat is kapni.
That a vazra lehet tenni mozeskosarat, amit az autoba is be lehet kotni.
Ez azert jo, mert egyenesen fekszik benne a baba, jo gerincnek es telen meleg, mert hogy mi telen setaltunk. Jol be lehet benne takarni es fedni a kocsit. Igy ha anyukamekhoz setaltam, bevittem a mozest es abban volt a gyerek a lakasban is.
Van hozza hordozo, autosules, ami akkor jo, ha hosszabb utra mesz es utana setalsz vele. Ezt en igazabol nem nagyon hasznaltam.
Majd kesobb fogjuk hasznalni a sport reszt.
A masik babakocsink egy nania tipusu kocsi, ami 5 kg varosba valo.
Az autos ulesnek vannak kerekei, nagyon konnyu vele kozlekedni mert nagyon kicsi.
Egy kep rola:
Ezzel jol lehet bkv-val kozlekedni es viszonylag nagy az utosules resze es egyenes a hata benne a babanak.
Egyebkent erdemes figyelni az akciokat mar most, mert en is majusban vettem 4 db plus rugit a C&A-ban 1000 ft-ert ami osszel 4600 Ft-volt.
Most fogjak kiarulni a teli cuccokat (ruhara gondoltam).
Illetve tobbszor erdemes elmeni mondjuk hetente kethetente, akinek van idelye egy ket nagy bababoltba, mert vannak nagyon jo akciok.
Es sokmindent igy vettem, es majdnem annyiert mint a hasznalt dolgok.
Pl. nania kocsi 15 000.
4 funkcios 40 000 ft osszesen most meg nezem 115 korul van. Mondjuk utolso db volt.
Tescoban szoktak lenni nagyon jo plus csorgok is fele aron mint a brendonba, csak mindig nezzetek meg.
Bodyba erdemes megvenni a dragabbat, aki tobb gyerekre veszi, mert igaz a mondas "olcso husnak hig a leve" Azok mar most kinyultak es rongyosak, mig a dragabbnak jobb anyaga van es meg most is olyan mintha uj lenne mosas es vasalas utan.
Remelem tudtam nektek segiteni.
Van kerdesetek, szivesen irok tapasztalatokat.
Ja es megeri kimenni Becsbe vasarolni, a Toys'R Us ba meg a BabyOne-ba mert ugyan BP-rol talan egy tank benzin be kerult kimenni meg vissza, de az autopalyan gyors es tobb tank benzint lehet megsporolni egy egy jo akcioval kint.
Bocsi a hosszusagert.
Magi