Új privát üzeneted érkezett!

Pil,
mi van veletek??? Minden rendben Petikével, sikerült kideríteni, hogy mi volt ez???

Viera, Gab
az ilyen Blöki féléken át kell nézni, pont azért szól be, hogy aztán valaki kiakadjon, elküldje a francba és utána ő kikérhesse magának, hogy milyen stílusban írnak neki.
A legjobb taktika, hogy észre sem vesszük a beszólásást!

Azt hiszem vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is!!

meteor

Gabella! Megküldenéd a számlaszámot a mélemre mégegyszer!!!!

KépKép
KépKép
colett77

Sziasztok!

Bocsi, csak röviden!

Pil! Ha május 17-én úgy döntesz, hogy jöttök, akkor is örülünk nektek! Csak nagyságrendileg muszáj előre felmérni, mert ha mondjuk csak 20-an lettünk volna, akkor ugye elég a kisebb hely is.

Majd még jövök, de most megyek konyházni!

Pusz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Rita! Igen, mikor már rájöttem, ki az, arra is rájöttem, kár volt...

Colett! Küldöm a számot, azonnal!

Pil! És mesélj már picit, hogy vannak a manócskák?

Gabella

gabella

Gab!

Megkaptad a pénzt? Mindig parrantok, ha utalnom kell, légyszi jelezz vissza!

tjuca

Juca! Megkérdezem apánkat!

Gabella

gabella

Igen, Juca, megjött a mani! Kösz! Hajrázok, remélem, ma elkészülök a rojtokkal!

Gabella

gabella

Köszi Gab!

Ráérsz a rojtokkal. Kofának nagyon tetszett a denevércucc. :lol:

tjuca

Helló csajok!

Kényszerpihenőn vagyok itthon Katával, mert kötőhártya gyulladása van. Panna bölcsiben van.

Legalább több időm van mosni, főzni, takarítani stb.

Kép

Kép
katus73

Katának jobbulást! Reméljük, neki is olyan gyorsan gyógyul, ahogy Lackónak szokott, 3-4 nap, és nyoma sincs a piros szemecskéknek!

Colett! A te pénzed is megérkezett! Tiszta gazdag lettem! :oops:

Gabella

gabella

Köszi gabi!
én is remélem mert pénteken délelőtt szeretném ha elmehetne bábszínházba, ugyanis az ovi megy.
Persze oviba nem menne csak elvinném a színházhoz és megvárnám mire vége lesz és haza hoznám utána.

Kép

Kép
katus73

Katus,

Gyógyulást Pannának!

Hogy álltok a lakáseladással?

meteor

Helló!

Öööö, szóval...találtam sittert, 50 éves "néni", jó, de nénis, nem nőcis. Tök aranyos, majd vasárnap lesz a próba, 4 körül lelépünk 7-re jövünk. Meglássuk, eddig Máté már várja, Noi meg nem tudja mi van, mondom neki, bólogat, meg mondja, Jutka néni jön vigyázni rátok...Ja, ma jó fej volt, magára borított egy kis levest, felvittem a hangom, erre ő: Ideges vagy? :shock: . Mondom igen. Ki is tárgyaltuk.

Gabella: Nem sűrűn járunk OTP-be, de Noit alig lehetett kicsalogatni. Mondtam, még jövünk akkor, majd köthetsz mé, talin megdumáljuk.

Rita: Ajándék nálunk: mit szeretnél? Erre én, semmit, erre ő, akkor jó! :) Aztán együtt választok valamit! Karácsonykor azért izgibb, de a többi így zajlik!

Katus: Jobbulást Katának! Bábszínház az jó, Máté még csak olyan óvónősen volt az oviban, rendesen nem, de az is nagyon bejött neki. Tényleg, lakás?

Pil: Gyere talira, az poén !!! Nem is laktok szörnyen messze, próbálj szervezkedni!

Reni: Reméljük mihamarabb hazjöhettek, ne hagyd magad, te vagy az anyatigris!!! És most tök jól jön, hogy még szoptatsz! (lelkileg is)

Hát, ma ennyi, d.u. mehetek elintézni a gyest, mert én bekülésben nem bízom!!!

Ésss!!! Mit szóltok ehhez a frankó ídőhöz???? Az a baj, hogy ilyenkor rám jön a tavaszi ruha vásárolhatnék! Bár, nincs miből, max. kínai...Na, mentem, írjatok!

KépKép
KépKép
colett77

Jó az idő? 9 után hazajöttünk, ki se dugtam az orrom, csak meló-meló-meló és meló...

Most meg már látom, mindjárt 3 óra, Mesi ébred, mehetünk is az oviba.

Jaj, és még félbe van a kaja, nem mosogattam, félbe a rojtozás, varrnom kell 4 párnahuzatot, ittvan 2 adóbevallás, jajajajajjjj!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Sziasztok!

Itthon vagyunk! Igaz, napi kétszer be kell járni injekcióra, de inkább vállaljuk a napi 2-szeri 1 órás utat, mert hirtelen rengeteg beteg gyerek lett. Nem szeretném ha még bekapnánk valamit pluszba. Rendes volt a doki felírta az inhalátort, így 85% Tb támogatással 3000pénzért megvettük. Kaptunk sóoldatot és paxirasolt hozzá a növérkétől!
Na, remélem itthon hamarabb gyógyulunk. Egyelőre hulla vagyok, de amint tudok jövök hozzátok!

Reni
Kép
prenata

Hello:

na lehet Amival elmegyünk,bár nem kötve hiszem hogy akartok egy ilyen histis csajt..,komolyan nem tudom mit csináljak vele,nem fogad szót,egész nap meg van kergülve.nem szól ha bekakált,pelusozni nem engedi magát,öltözés egy rémálom,mindent szétdobál,ááááá kész vahgyok tőle.játszani nem akar semmivel,visit egész nap,de a fő kedvencem mikor fetreng a földön :twisted: :twisted: :twisted:

Peti babának fáj a pocija,persze 6 hétig antibigyót kapott,nem is csoda. :( de végre eszik rendes cumisüvegből,nem a kórháziból.
24-én lesz az EMG vizsgálat,ha az is negativ akkor örülünk nagyon,az izomhipotóniájára meg m ajd tornáztatjuk.most intézem a dévény tornát.hogy mitől volt a szepszise passz,meg hogy miért akkor és igy,meg mitől van a hipotóniája szintén passz,nem tudják.amúgy irom a kálváriát,de lassan haladok,van bőven neggativ tapasztalat.pl:mindennap mondták telefonon hogy kenik az arcát a krémmel amit vittem,erre itthon mikor hazajöttünk megtaláltam bontatlanul a pelusos zacsiban.vagy pl. a korai fejlődésneurológián(a krém is itt volt)én vittem be a légzésfigyelőnket, a sima csecsemőosztályon a gyerekklinikán minden ágyban van,itt ahol legjobban kéne nincs,háát érdekes.

Colett:én is vennék rucikat,bár leginkább le kéne fogynom,de nem megy sajnos,diétázni meg most nincs késztetésem,meg időm se külön főzni,jó ha tudok egyáltalán főzni ugye.pedig uuuuuuuuutálok kövér lenni :twisted:

és az otp be akar vasalni rajtunk 198 ezer ft-ot,hogy menjenek a fenébe...

Katus:jobbulást Katának

vannak friss képek
http://picasaweb.google.hu/buksikutyi/L ... Hj-YVzTovA

csajok,hogy lehet az aláiráshoz linket betenni?hogy a képekhez lehessen eljutni?azt mondta nekem hogy túl hosszú az aláirás
aki ért hozzá segitene?

KépKép

KépKép
pilchard

Csak hogy képekben is lássátok,ezt fél óra laatt műveli
Kép

Kép

Itt meg fejébe vette hogy mindké pulcsit felveszi de egyszerre:D
Kép

Szerintettek hogy lehet a mániás rendrakásról,pakolásról leszokni?

KépKép

KépKép
pilchard

Pil!

Kosd egy köpésre van Dunakeszitől. :wink: Tali szempontból...

Amúgy a helyi dévényes nagyon jó. Kubikné Klein Margit.

tjuca

Kittinek!Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska

Katus! Gyógyuljatok!!!Te hogy birod a melót 2 gyerekkel? Mikor mosol, főzöl, takartasz? Szedsz valami vitamint?

Pil!!!!!Sajnálattal közlöm, hogy a mániás rendrakásról nem lehet leszokni,még 2 gyerekkel sem. Én is ebben szenvedek. Ma 3x szedem össze és raktam elvágólag sorba a lovakat erre estére csak eltünette a barnát, Én meg mint Monk a flúgos nyomozó mániákusan keresem, ágy alatt-nincs, de pici port látok-feltörlöm, játékos kosárban:nincs, de ha már benne vagyok átpakolom stb. ŐŐŐrület. Majd a gyerek is megszokja, Beni már törölget, pakol-szóval nem lehet leszokni róla. De ennél károsabb szenvedélyünk ne legyen!!! :wink:
Nagyon drukkolok a 24-e miatt!!!!Ilyen picinek is lehet normaflórt adni? Nem tudsz intézni anyatejet, az is nagyon jó lenne a pocijára-feltéve ha olyan adja, aki valóban figyel az étkezésére! 8 hónapig ingyenes!!!!

Preni! De jóó, hogy otthon vagytok!!!!!!!!És még inhaláló is, szupi!!!!
Mennek a gyógymanók ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!

Colett! Imááádom ezt az időőőt!!!!!

Marcy! Hát ez a hülye candida engem is beparáztatott!!!!!De!
Képzeljétek tegnap már csak 6x evett Beni!!!!!!!Hurrááááá!!!!!!új szavai: jopi(ropi), ita(vitamin), pi(piros) úd-Zöld. úzda-csúszda
anya :D inni :D ama-alma,
imádom, hogy ennyit dumál, fut, szalad, felmegy a lépcsőn, segitséggel lefelé is!!!

kérdés: Lépcső
A ti csimotáitok is ugyanazzal a lábbal lépnek fel mindig a lépcsőn és a másikkal mennek lefelé? Mindig ugyanazzal!!!!???Csak érfdekességként kérdezem.

benianya
ákosbenianya

Beniananya:hát akkor ezt megszivtam!!Dettó ugyanezt csinálom én is,mindig csak itt meg ott meg amott meglátok egy kis ezt meg azt ,,áá,kész őrület!!
Lehet adni a normaflort,kapja is.
Irok majd privit,és ott leirom az anyatejes gondolataimat.(Nem akarok port kavarni vele)

Ami váltott lábbal lépcsőzik,a létrára egyedül fel lemászik(döbbenet miket csinál),de szerintem azért mert sok a
lépcsőnk,és ebben nőtt fel.

KépKép

KépKép
pilchard

Hali.

Katus, Katának javulást!

Pil, szerintem Ami közösségben nem hisztis. Gondolom, minden anyukánál ez van, hogy otthon hisztis, a "kívülállók" szerint meg egy angyal, ugye csajok? ;)
Csak rákukkantottam a képekre, hát Peti tiszta Ami! Linket úgy tudsz betenni az aláírásodba, hogy Peti vonalzója után ütsz egy entert, és a köv két jel közé beteszed az oldal elérhetőségét: [url][/url]
Hallod, nem semmi a lányod. Petit ismerve, hasonló metódussal, még a járókát is arrébb tolná... :?
Eágyakban szerintem nincs, de az inkubátorok olyanok, hogy figyelik a baba légzését.

Gab, pótmunkáról annyit, hogy én épp ma vettem egy terhet vállamra önszántamból: számlaellenőr lettem a házban. :D Na de úgyis nekem van a legnagyobb szám, így legalább elsőkézből értesülök mindenről.

Bénianyu, na ha nem felejtem el, megnézem Peti lépcsőzését...úgy érdekességképp. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok

Reni
Örülök,h hazamehettetek. :lol:
Otthon mindíg könnyebb a gyógyulás!

Pil
Remélem most már nem lesz gáz Petivel.
Amúgy Peti vonalzója érdekes! :shock:
Rendrakásról,takarításról leszokni?Á...
Felejtsd el! :roll:
én naponta 3×porszívózok és 2×mosok fel!
Valamelyik nap pedig vasaltam és felnéztem az órára,h mennyi az idő.Erre látom poros,na gyorsan letöröltem.
Ránézek a férjemre,fogja a fejét! :shock: Azt mondja ezért nem haladsz te,mert állandóan jár a szemed mit kell csinálni. :shock: :?

És még így is estére romhalmaz a lakás a 3 gyerek után.Mert nehogy azt gondoljátok,h ha megnőnek jobb lesz...

Sziasztok
Vendég

Napsugaras jó reggelt lányok!

Jupiiiii, megvan a barna ló, a hűtő mögé dobta a kis huncut-,meg is nyugodott a lelkem. Tiszta hülyeség mi?

Még egy kérdés. Nátha esetén hány csepp Fenistilt adtok a csimotának?
Beni vizes folyós taknyos-kipróbálom most nála a homeós Greep Hell-t meg adom a Fenistilt+ C-vitamint+orrszivás.

Legyen szép napotok!!!!!

benianya
ákosbenianya

Halihó!

Pil! Nyugi, tipikus féltékenység, amit Ami csinál. Ha eljöttök kettesben talira, külön jó lesz neki, mert akkor csak rá figyelsz.

Bocsi, megint nem érek rá, különösen, hogy Lackó megint itthon van...

Kész a poncsó, holnap feladom. (Esetleg ma, ha valaki el tud jönni szittelni, de nem nagyon hiszem...)

Kép
Kép
És egy kis ráadás:
Kép

Gabella

gabella

Hú szupirnyó a poncsó, és Mesit kölcsönadhatnád utcazenész indiánnak a Blahán. :twisted:

tjuca

Sziasztok Lányok,

egy kis helyzetjelentés.

Szegény mamám 3 napja bekerült a kórházba, közben leálltak a veséi. Elvileg ma 4 órakor megpróbálják átmosni (vagy mit, nem értek hozzá), de nincs sok esély :cry: . Ha nem csinálják azért, ha csinálják azért. Nagyon gyenge a szíve, cukros, rosszak a vizsgálatok eredményei. Nincs magánál, anyukám teljesen kivan, én is!!!
Az egészben az a legrosszabb, hogy az indította el, hogy ő is elkapta ezt a hasmenéses-hányós vírust. Emiatt diétáznia kellett volna, a cukorja miatt nem lehet. Egy csomót kellett volna innia, de ugye öreg, pár pohár vizet, ha lenyomott naponta. Közben a szíve miatt ment a vízhajtó és kiszáradt. Emiatt majdnem bekómált. Amikor bevitték a mentők a kórházba nem volt magánál!!!

Gondoljatok ránk ma du. 4 órakor, olyan jó lenne, ha még néhány évet velünk lehetne!!!

Puszi mindenkinek!

Eni
marcy

Sziasztok!

Köszi lányok a gyógymanókat! Kezdenek ideérni, mert Peti egyre jobban van!
Reggeli kórházmenet aránylag gyors volt. Inhaláltunk ott is, bepufolták, kapott új kanűlt és injekciót. Plusz megszúrták az ujját, néztek vércukrot, de jól viselte. 80 perc alatt megjártuk a 25km oda, plusz vissza, és a kórházi kezelés is benne van. 4-re megyünk vissza.
Nagyon szuper az inhalálónk! Sokat használ!

Benianya!
2X10 csepp Fenistil!

Gabi!
Király a poncsó!

Colett!
Bevált a bébicsősz?

Én hulla vagyok. Amióta hazajöttünk csak főzők és takarítok. s azt már le sem merem írni, hogy tanulnom is kellene!
Az éjjel végre ágyban aludtam. Úgy beájultam, hogy hajnalban Peti már az arcomat puszilgatta cici-cici felkiáltásokkal. Erre közöltem vele, hogy ne szórakozz velem , már kaptál! Erre csak sírt a drága! Mie rájöttem, hogy még nem is szopizott. Szóval kész voltam! :oops:

Reni
Kép
prenata

Eni!

Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni
Kép
prenata

Eni! Drukk a nagymamádnak! Éppen 4 óra!!!!!!!!!!!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Reni! Ügyesek vagytok, gyógyuljatok gyorsan!

Benianya! Én nem adok Fenistilt csak ha csípés vagy kiütés van... Takonyra nem...

Gabella

gabella

Pihenésképpen sikerült ma 6 bejegyzést blogolnom...

Olvassátok, ha ráértek!

Gabella

gabella

Sziasztok csajok!

Tudom, hogy már tele van a padlás a magyarázkodással az eltűnések miatt, de egyszerűen sem energiám, sem lelki erőm nincs leülni és írni. Na nem miattatok!!!
Szóval rólunk: apa még mindig nincs velünk és már emiatt is kezdek befordulni. Tudom,lehetne rosszabb is a helyzet, de most még ezt is nehéz elviselni. Ha minden igaz már csak a jövő héten kell Nyíregyházára mennie és vége. Legalábbis ennek, mert ha bejön, amit jósolt, akkor megkezdődik a nagy utazások korszaka és meg sem áll Kínáig!!!
Dani még mindig nem gyógyult ki teljesen a betegségéből, bár azt mondta a doktornéni, hogy a gyógyulás útján van, de nagyon kell vigyázni, nehogy visszaessen. Erre, nesze: megint elkezdett folyni az orra és nem is akárhogy!!
Suliba nem tudok most nagyon járni, mert nem mindig tudom megoldani Dani felügyeletét.
A vezetés viszont már nagyon jól megy (nem vagyok nagyképű, mi? :lol: ) és ez az 1 boldogít. Na meg a pici fiam, aki napról napra egyre ügyesebb és okosabb!!

Gab!
Mint írtam is, sajna mi nem tudunk menni a talira, de remélem mindenki jól érzi majd magát és jönnek utána az élménybeszámolók! A ruhák marha jók!! Gyorsan szülök egy kiscsajszit aztán megy a megrendelés!! Jó? :wink: :lol:

Eni!
Megy a drukk a mamidnak! Remélem jó hírekkel jössz majd! Kép

Alzia!
Nagyon jók a macis képek!
Apám!! Ez biztos tetszene Daninak is!!!

Katus!
Katának jobbulást!!

Pil!
Dani is képes ilyesmit művelni a lakással. Annyi külömbséggel, hogy ő ezt kb. 10 perc alatt teszi!!

PReni!
Petinek is jobbulást!

Benianyu!
Bébicsősz?? Mikor vetitek be??? Nekem is jól jönne néha-néha, de azUram hallani sem akar róla! :?

Bocs, hogy nem írtam mindenkienk, majd megpróbálok legközelebb nem ilyen soká jönni és a témákba belefolyni!!

Na, még gyorsan két Dani kép és 1 videjó!!!

Kép
Kép

Csak, hogy felismerhető legyen:
Áspis, kerekes
Utifüves, leveles
Bíbola (2x lenne, de az elmaradt!)
Paccs, paccs, paccs

és

Töröm, töröm a mákot
Dagasztom a kalácsot
Keverem a kását
Sütöm a pogácsát

Dani mondókázik

Pusz mindenkinek!!!
További szép estét!!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Megint volt egy kis idöm átfutni pár oldalt-gyönyörüek a babák és a nagyobbacskák is :)

A hörghurutos hozzászóló altipusa megtalálja amúgy majdnem az összes topicot, szerintem anno hozzánk is Ö irt , de nem igazán jött be neki-ennyit tud,de ezt meg minek?

Viera: Irtad,h van már más bekukkolótok is, remélem az én irásaim nem így csapódtak itt le, mert csak jószándékból irtam tippeket, tekintettel az idevágó tanulmányaimra. És amikor beleolvasok a fórumba, akkor irok is mindig-igy ez nem is kukkolás :)

Meg én anno be is mutatkoztam, egy talira is majdnem el tudtam menni,igaz az már elég régen volt :(

Elég nehéznek tünik csatlakozni egy full kialakult topichoz igy kivülröl, pedig az én lánykám is 2006 nyári baba, azért is szoktam átfutni csak ezt a topicot néha.

Szép napot Nektek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szia menyasszon! A mostani tali érdekel?

Dani nagyon cuki-pofa! Mindig csak lesek, hogy beszél! Mesi meg még mindig csak a halandzsa szavaknál tart, amit csak szótárral lehet érteni.

Bocsi, vár a meló!

Gabella

gabella

Sziasztok,

Szeretném a segítségeteket kérni.
ŐRANGYALOK kerestetnek május 4.-re, a születés Hete nyitónapjára.
Hogy kik az őrangyalok?

Azok a kedves nők és férfiak, akik segítenek a tájékozódásban, akik teljes figyelmüket egy-egy előadóra tudják fordítani, akik mindent tudnak a rendezvényről (kit és mit, mikor és hol lehet megtalálni stb.), akik várják a vendégeket, akik egy mosollyal otthonossá teszik a házat…

Önkénteseket keresünk, akik szívesen vállalnák ezt a feladatot, ezzel is segítve a Születés Hete ügyét (azt, hogy a várandósok és családjaik minél informáltabbakká, tájékozottabbakká válhassanak a szülés-születés, gyermeknevelés kérdéseiben), és hogy látogatóink és előadóink maradéktalanul jól érezhessék magukat ezen a napon, hogy igazán vendégnek érezhessék magukat.

Nagyon izgalmas feladat, ráadásul belülről átélve a programok szervezését egészen más érzés és ismeret beülni az általunk kísért előadó programjára.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál az őrangyalok csapatához, ha örömmel segítesz, küldj egy mailt a kurti.juditkukacszuleteshete.hu e-mail címre.Ha te magad most nem tudsz bekapcsolódni, de ismersz olyan embert, akiről úgy gondolod, hogy szívesen csatlakozna, ismertesd meg minél előbb ezzel a lehetőséggel.

Jó, ha tudjátok, hogy akkor tudjuk kapkodás nélkül, kényelmesen ellátni az őrangyali feladatokat, ha ötvenen leszünk. Most még nem vagyunk ennyien, kérlek, ha tudsz még olyan embert, aki szívesen vállalná ezt a feladatot, szólj neki is.

Néhány tudnivaló, közeli teendő

• Őrangyal-képzés mindenkinek, aki május 4-ére őrangyalnak jelentkezik!

• Április 18-án, pénteken 11-15 óráig (illetve akinek ez munka vagy egyebek miatt nem jó, annak 19-én, szombaton 11-15 óráig) az Aranytízben. Kérem, hogy minél hamarabb jelezzétek a kurti.juditkukacszuleteshete.hu e-mail címre, hogy melyikre jöttök. (A képzésen való részvétel azért kötelező, mert másképp nem tudjuk nyugiban, kapkodás nélkül ellátni mindazt a feladatot, ami ezen a napon ránk vár.)

Ha további információkat szeretnél, küldj nekem privit!

köszönöm, hogy elolvastátok,
további szép napot kívánok,
kata
sz_kata

Helló!

Nekem is itthon volt Máté tegnap, szerda este mikor hazajöttünk dobott egy nagy taccsot az utcára. Na, megfigyelés gyanánt csütörtökön nem ment ovizni. Nem volt semmi, ma már ment. Biztos felpörgött anyuéknál, és felrázta a kaját....Holnap meg barátnőzök, így jüó kislány révén csinálok rakott krumplit, legalább kajájuk legyen, már ha én nem is vagyok...

Mennyasszony: Mi itt lakunk egymástól egy köpésre, emlékszem írtál te is a 15. ker.-i topic-ba, csak az ugye eléggé haldoklik. Rákos, vagy Újpalota?

Andy: Nem Benianyáék, mi kerestünk szittyót. Nekm is ellenezte az uram, de az se jó ha rámegy a házasságunk arra, hogy állandóan csak a gyerekek körül forog a világ. Különben is, 600 órabérért nem drága, szerintem. És csak néha d.u.-ra gondoltam, nem egész napokra, azt még nem merném Noi miatt. Jobbulást Daninak, tök jóól nyomja a mondókázást, Noi is elszövegeli Máté ovis dalait. Meg énekeli is, persze nem tökéletesen.

Reni: Csak vasárnap jön a "jutka néni", majd leírom mi volt, én is izgulok. MIndenre felkészülve hagyom itt velük (váltás ruha, kaja...minimax bekapcsolásának elmagyarázása, ha nagyon elfajulna a helyzet...)és meddig kell bejárnotok a kórházba?

Más nem jut eszembe...megyek

KépKép
KépKép
colett77

Juca! Már a posta kezei között van a poncsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Sziasztok!

Na megvolt a vérvétel, bölcsi után megyünk a dokihoz bemutatni az eredményt. Kíváncsi vagyok mit mond rá. Azt én is ki tudtam belőle bogozni, hogy vashiánya van (annak ellenére, hogy tavaly dec.-től adom neki a maltofer cseppeket :evil: ) és magas a vérsüllyedése, ami valami gyulladást jelent. Remélem semmi komoly. :?

Gab: A hétvégét a szüleimnél töltjük. Megpróbálom apát megfűzni, hogy vállalja el a sofőr szerepét. Ha belemegy, akkor megyünk a talira. :P Majd küldök privit ha megvan az eredmény!

Colett: Remélem beválik a sitter!

Reni: Örülök, hogy itthon vagytok. Meddig kell még visszajárni?

Pil: Szépek vagytok! Lassan összerázódtok. Szerintem Aminak is kell még egy kis idő, hogy megszokja az új helyzetet. Lehet hogy ezért lázad. Tájkép csata után: ismerős :D . Zoló is rámol.

Benianya: Megfigyeltem Zoló lépcsőzését. Mindig ugyanazzal a lábbal lép. Érdekes viszont, hogy lefelé ballal, felfelé pedig jobbal. :shock:

Marcy: Remélem jól van a mamád.

Oriandy: Ismerős a betegségből ki – betegségbe be. Ezt csináljuk októbertől. :( Remélem ti hamar kikeveredtek ebből. A képek jók, Dani szuperügyes! :P

nancsa

Sziasztok!

Köszönjük a gyógymanókat, használt mert ma már nem piros Kata szeme.

Lakás: volt több érdeklődő,mindegyiknek tetszett de az egyik másikat vett, a másiknak még nincs eladva a lakása. Na majd csak lesz valami.

Benianyu!
Hogy hogy bírom?
Nagyon nehezen. Hétközben reggel 6:30-kor elmegyünk itthonról
és 17:00 körül érünk haza. Panna 19:00 lefekszik, Kata pedig 20:00-kor. Azt a pár órát velük töltöm, hideget vacsizunk, este mosok ( 1-2 adagot mert hétvégéig nem bírja ki a szennyes), vasalok.
Hétvégén pedig jönnek még pluszba a férjem fiai tehát főzök takarítok ezerrel + mosok vasalok, ja és a gyerekeimmel is vagyok :D
de ez semmi: ma felajánlottak a yardon egy vezetői beosztást amit én el is vállaltam. Teljesen új feladatkör olyan amit még eddig nem is csináltam. Ez még több odafigyelést jelent majd bent mint eddig.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Gabella: Nagyon szivesen elmennénk rá, mert igazán klassz lehet ennyi egyidös baba egy helyen!!! Fanni ugyan tuti kilóg a sorból méretileg mert nagyobb szokott lenni a vele egyidös babáknál, de nagyon szereti a gyerekeket-piciket-nagyokat egyaránt!

Colett: Igen, mi a XV.kerben lakuk, Rákospalotán, de elvileg 2 hó mulva megyünk Újpestre, a Káposztásmegyeri útra, 4 emeletesbe.

Ti is itt laktok?

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már próbáltam írni korábban is, de nem engedett be a bnet a jelszavammal. Aztán most egyszer csak sikerült. Csak nálam volt ilyen probléma? Biztos, mert látom, hogy volt, aki közben tudott írni :-(

A tali helyszínével kapcsolatban beszéltem az illetékessel, mondtam, hogy akkor a május 17-i időpontot szeretnénk lefoglalni, 10-14 óráig. Én a héten vidéken vagyok, de megbeszéltem vele, hogy jövő hét kedden bemegyek, és befizetem az előleget. A többit majd ott kell kifizetni, úgyhogy majd ott helyben elosztjuk a tényleges létszám függvényében és összegyűjtjük. Azon gondolkodjatok, hogy hogyan osszunk: személyenként vagy családonként.

Pil, ha tudtok, gyertek ti is a talira! Mindkettőtöknek szüksége van egy kis feltöltődésre :-)

Kata, örülök, hogy Katus már jobban van. Eljutott a bábszínházba?

Colett, Máténak boldog szülinapot! Kíváncsi leszek a sitterre...

Reni, mizujs veletek? Hogy van Peti? Szerintem kész hős, hogy ilyen jól viseli az utazgatást meg a szurkálásokat! Szegénykém…

Pil, Benia, Alziza, inkább azt mondjátok meg, hogy a mániás rendrakásra hogyan lehet rászokni? Én sajnos ilyen szempontból túlságosan is nyugodt típus vagyok. Ha már nagy gáz van, akkor nekiállok és tényleg mindent rendberakok, és imádom egyébként ilyenkor a lakásunkat, de aztán egy ideig megint egyáltalán nem zavar, ahogy gyűlik a rumli. :oops: Mindig úgy vagyok vele, hogy egy csomó fontosabb dolog is van, minthogy én pakoljak. :roll: Ezért valahogy sose tudom magam rávenni a folyamatos rendrakásra és rendet tartásra, pedig tök jól érezném magam. Lehet, hogy bejárónőre lenne szükségem :wink:

Benianya, amikor a babák megtanulnak lépcsőzni, többnyire ugyanazzal a lábbal lépnek, amelyik számukra biztonságosabbnak tűnik. Aztán ahogy ügyesednek, jöhet a váltott láb. Kíra most ott tart, hogy felfelé menetben ha fogom a kezét, vagy ha kapaszkodik és alacsonyak a lépcsőfokok, akkor már váltott lábbal megy, egyéb esetekben ugyanazzal. Lefelé mindig ugyanazzal, és látom rajta, hogy nem is érzi magát még így sem biztonságban…

Ex, számlaellenőrként mit csinálsz? És miért vállaltad? Egy kis plusz lóvé vagy unatkozol?? :wink:

Gab, nagyon jók a cuccok! Mesi pedig profi modell. 8)

Marcy, mi a helyzet a mamáddal? Vigyázz magatokra, amennyire lehet. Azzal úgysem tudsz rajta segíteni, ha idegeskedsz. :cry:

Andy, kitartás! Én is most azért vagyok vidéken Kírával, mert Kornélnak el kellett utaznia Svédországba, és gondoltam addig ne legyünk már otthon tök egyedül. Mármint kettesben. Inkább lejöttem anyukámékhoz, igaz, dolgoznak, de legalább délután 4-re hazaérnek, és akkor szórakoztatják az unokájukat. Kíra egyébként is olyan hisztis, nem ismerni rá. És nálunk is elkezdődött az állandó harc a túrú rudiért. :evil: Hát csajok, nem gondoltam, hogy ide jutunk. Nálunk soha nem volt divat a nasi. Naponta egy túrórudi VAGY egy joghurt, és azonkívül a 3 főétkezés mellett csak gyümölcs van. Erre tessék. De nem baj, én kitartok. Persze a nagyszülők már egy kicsit engedékenyebben, nem bírják elviselni az ordítást. De nem hibáztatom őket, hiszen sokszor Kornél sem bír vele… :shock:

Ja, és Dani hihetetlen, hogy már így mondja! Mi még kitartunk az első szótagok mellett :-)

Menyasszon, Veled semmi probléma. A problémás esetek teljesen más kategória. Tényleg, nem érdekel a tali?

Juca, Te hogy vagy???

Nancsa, gyertek ti is talizni :-)

tandika

Sziasztok,

mamán sajnos nincs jól, ma a vesekezelés után leállt a szíve, újraindították, most az intenzíven van. Egyenlőre nem lehet tudni, hogy mennyire károsodott, nem bíztatnak.
Nem akarom lehangolni a társaságot a saját gondjaimmal, de ha már elkezdtem, akkor gondoltam megosztom veletek.

Bocsi, hogy most többet nem írok.

Puszi mindenkinek!

Eni
marcy

Marcy!!
Nagyon sajnálom a mamádat! :cry: De nehogy a baba rovására a lelkedre vedd! Mondogasd magadban, hogy a sors akarja így valamiért, hogy mindannyian tanuljunk valamit belőle stb. A szivem szakad meg, mert tényleg nagyon jó volna ha még pár évet veletek lehetne-egészségesen, mosolyogva!
Drukkolok nagyon-egy ilyenből simán fel lehet épülni. Mondjátok sokan sokat neki, hogy mekkora szükség van még itt rá, hogy mennyire szeretitek, és milyen sok boldog év vár még rá. :P

Tandika! Kösz a biztonságos lépcsőzés infókat. :lol:
Kira hisztikhez kitartás! Jó, hogy lementetek anyudékhoz.
Ez a nap a túró-rudik támadása volt! Blani meggondolatlanul Beni előtt bontotta ki a Coop rudiját-aha, hiszti-és az eredmény:3 rudit bevágott a gyerek egyszerre.
Na, ennyit a nasiról.
Tegnap meg adtam neki egy tálban kölesgolyót, a vendégek meg hoztak olyan sós kukit, meglátta, tettem mellé-erre kieszegette a baromi egésszéges sós kukit, a golyókat meg otthagyta. Rémálmaimban se jöjjön elő, amikor valaki csipszel kinálja! Na, onnantól lesz annyi a spenótnak!

A rendrakás sajna egy égető belső kényszer. :roll: :twisted: Meglátom, hogy szöszös a kanapé, s dobok egy gyors porszivózást, csak pár perc, és különben is vizes porszivó, illóolajat teszek bele, tisztitja, frissiti a levegőt is-győzködöm magam, aztán azt veszem észre: csak még a hálót, de akkor már a fürdőt is, szóval 8 perc alatt végigporszivózom az egész lakást. :oops: Ha meg felmosom a konyhát egyszerűen az a fránya felmosó nem akar megállni, és szinte magától végigmegy a lakáson. Imádom, hogy jó illat lesz, és a talpam is tiszta marad, ha lehasalok Beni mellé tiszta a padló. Szóval ez sajna gerincvelőből jön.

Menyasszon! Üdv! Miért mekkora a lányod?

Ex! Gratula :P az új melóhoz-ellenőr!az jó? Felelősség=pénz vagy csak több munka=kizsákmányolás.

Katus! Gratulálok az előléptetéshez!!!!!! :P Fasza csaj vagy, hogy elfogadtad!!!!!Azért több pénzzel is jár ugye? Jól boldogulsz majd vele meglátod!
Le a kalappal, hogy hétközben is vasalsz. A mosás még elmenne, de a vasalás? ÁÁÁ.
A férjed fiai meg minden hétvégén-hú de nagyon elfogadó és türelmes csaj lehetsz Te!!!!!

Nancsa! Beni pont forditva lép, és az a gyanúm, hogy ennek köze lehet majd a kezességhez! Zoló a kanalat, labdát, tollat a jobb kezébe fogja?És melyik lábbal rúgja a labdát.?

Colett!
És mit csináltok a szitter alatt? Mozi, tánc stb?Nagyon egyet értek veled, nem szabad sajnálni a pénzt, időt a közös programokra, mert úgy, de úgy tönkre, taccsra tudnak menni 2 gyerek után, mellett a házasságok, eltávolodnak a felek. Ápolni kell. Mi is ezzel küzdünk, legalább 5x vetettem már fel a válást, de szerencsére mindig találunk megoldást. Egyszerűen mint az egerek, tekerjük a mókuskereket egymás mellett ugyan, de már egyre kevesebbet figyelve egymásra. Olyan nehéz ám ez. Egyszer végeztem egy majdnem közvéleménykutatást, ahol az derült ki a gyerekek 3-4 éves kora előtt-körül van a legtöbb válás-mert ugye ez a legnehezebb kor, a családfenntartás, pénzkereset, 2 gyerek, gondok, napi taposómalom. Pedig mi sem tartjuk be a heti egy estére menjünk el szabályt, pedig valóban jót tenne.

Dani nagyon édes. Andi tarts ki!!!!!
ügyi vagy, hogy ilyen jól megy a vezetés! Élvezed mi? Kína, fúú de jó lesz neki, nektek annyira nem.

Lányok, köszi a fenistiles infókat!

Jajj, Preni bocs, de olyan jót röhögtem a hajnali cicis sztoridon!!!!Tarts ki!!!!!Innen már csak jobb lehet! Egy hős vagy, hogy a földön táboroztál. A furán néző ápolónőkre meg legyints, valszeg sokkal később gyógyult volna a gyerek ha nem szopik!!!!!!

Beni is extra sokat cicizik!

Fú, Gab, de ügyes vagy!!!!

Pil, Alziza, ne aggódjatok, nálunk is szét kapják egy pillanat alatt a lakást, aztán taposnak a játékokon.

Pil! Hát ez elkerülhetetlen, még blani is ki volt borulva, Aminak is idő kell…Drukkolok! Már nemsokára itt a 24.!

benianya
ákosbenianya

Beni legújabb huncutsága: fürdés után megszökik az orrszivózás elől, fut min a nyúl, majd hihetetlen gyorsan felpattan a lóra és vágtat a kishuszár!
Megzabálom!

Kép

Kép

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Eni: Igy ismeretlenül is jobbulást a mamádnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tandika: Nagyon szivesen elmegyünk a talira,köszönjük szépen!!!Nagyon jó ötlet egy ilyen tali,biztosan klassz lehet!!!

Benianya: Fannim 4 kilóval született, ezt 4 hósan megduplázta, most 15.5 kg és 93 cm :) :lol:
Igy most egy jól fejlett 3-4 éves nagyságban leledziik, de fogból is megvan a 16 már hónapok óta, suliba készül a Drágám :)

De én és az apja sem vagyunk kicsik (én szülés elött vékony voltam de 180 magas az apjáéknál meg a huga is ilyen kis vasgyúró volt kicsinek, úgyhogy nálunk ez tök normális :)

Talákoztunk már több ekkorka egyidössel de nem ezek az adatok jellemzök :)

Ha valakit érdekel, itt vezetek Neki naplót ,majdnem napi szinten:
http://fannihermina.blog.babaszoba.hu

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hm... Mit is akartam!

Nancsa! Az jó, ha rádumálod apátokat a talira, de valamit nem értek... Ugyanis az még jövő hónapban lesz! Május 17. Vagy én vagyok eltájolódva?

Menyasszon! Gyertek, az jó lesz! Csak majd írj, hogy hányan. Mármint hogy apával vagy apa nélkül...

Nekem is nagyok voltak a gyerekek, Lackó 4100-zal, Meske 4250-nel született, de Lackókám most 5 és fél évesen kis nyüzüge 22 kilós, Mesi meg átlagos 23 hónapos, esetleg picit husibb, 13 kiló lehet max. Nem bánom, mert a párom meg két húga is pöttyet túlsúlyosak, tehát a genetikai hajlam bennük van, de jobb lenne, ha nem lennének nagyon husik. Persze a kisgyerekeknél ez még nem olyan vészes, simán kinőhetik!

Benéztem Fanni babanaplójába, nagyon huncut csajszi!

Bocsi, mennem kell, indulunk kis bevásárlókörútra, mert megjött az adó pénzem!

Pusszanat, szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Sziasztok!

Gabi, szuper jót tett neked a fodrász, klassz lett a hajad. És a szemüveged is tetszik. Csak így tovább! :) Ezek a mostani szemüvegek már olyan szépek, valósággal öltöztetnek, az öltözet kiegészítői, mint a lánc, gyűrű, füli stb. Viszont nagyon komoly vagy, tessék többet mosolyogni! :wink:
Remélem sikerül eladnotok a házat és letelepedni egy számotokra kedvezőbb helyen!

Katus, nagyon sok szeretettel gratulálok az új beosztásodhoz! :) Mit kell csinálnod? Jól tetted, hogy elvállaltad, tényleg szupi csaj lehetsz, ahogy Benianya is írta. Kár, hogy nem tudtok jönni a talira, jó lett volna megismerkedni!

Marcy, sajnálom mamádat! :cry: Remélem jól van a kis pocaklakó!

Kmammy, nagyon tetszik ez az iskola. :) Ugye nem csak japán, hanem magyar gyerekek is járnak oda? Így van értelme a nyelvtanulásnak, hogy különböző nemzetiségű gyerekek gyakorlatilag egymást megtanítják a saját nyelvükre. Ha nem lenne ilyen kemény a tandíj, tuti ilyen suliba járatnám Milánt. Tudom, hogy az amerikai suli drágább, de nekünk havi 100 ezer is sok sajnos.
Nem emlékszem, melyik ez az étterem, ahol voltatok? Nagyon jó képek! :) A tali szombaton lesz, akkor is dolgozol? Nagyon jó lett volna személyesen találkozni Veled és kis családoddal!

Benianya, ezek a képek haláliak! Cukipofa ez a Beni. :) Ja, és annyira hasonlít rád, tiszta anyja! Mármint a pofija. :wink:

Tandika, de jó Kornélnak! Mit keres Svédországban?

Reni, hogy vagytok?

Nem tudom kinek akartam még írni.
Rólunk: Én náthás vagyok, tudjátok, mikor orr eldugul, fejem szét akar esni, ízeket nem érzek, szóval a közérzetem nem a legjobb. És a hangom! Mint egy repedtfazék. Milán az 5. hetet nyomta le a bölcsiben betegség nélkül, erre én dőlök ki. Igaz, ma már ő is elkezdett taknyosodni, reménykedem azért, hogy megússza. Elkezdett összetett mondatokban beszélni, nagyon vicces. Ugyanúgy pösze, és sokszor az apja se érti mit mond, kiabál, hogy fordítsak. Mostanában nagyon keveset vagyunk itthon, bölcsi után irány a játszótér, este jövünk vacsizni, majd fürdés, alvás.

Megyek vasalni, mindenkinek szép hétvégét! :)
Vendég

Sziasztok!

Peti hörghurutja már jobban van, viszont amióta itthon vagyunk (szerdától) megy a hasa. Bár nem tudom mit nevezünk igazán hasmenésnek. A kórházban nem evett, így széklete sem volt. Itthon elkövettük azt a hibát, hogy amikor hazajöttünk mindent megkapott, amit kért, így jóformán zabált. Közben átálltunk az injekcióról a szájon át való gyógyszerezésre. Suprax a gyóygi neve és mellékhatása a hasmenés, bélrendszeri panaszok. Szerintem tuti, hogy ettől lehet, mert teljesen másabb, mint a múltkor. Nem bűzős (sőt éppen emiatt alig veszük észre), napi 2-3, Peti kedélye jó, és állandóan enne, ha hagynám. Tegnap voltunk vissza a dokihoz, ő nem kérdezte, én meg nem mondtam (utána váltottuk ki a gyógyszert és olvastam a tájékoztatót). Sőt, a doki azt mondta, hogy anyuka, nehogy visszakerüljenek, mert itt csak összeszedhetnek valamit plusszba! ( Ha valaki bekerül hasmenéssel, berakják a rotásokhoz, 2 nap, mie meg van a széklet vizsgálat eredménye és addig már szépen be is nyelhetjük a rotát!)
Szerintetek hülyeséget csináltam, hogy nem szóltam?
Végül is Peti eszik -iszik, jó kedvű. Már arra is gondoltam, hogy abba hagyom ezt a gyógyszert. Végül is 8 napja szedi, ill. eddig injekcióban kapta, úgyis kap mellette högőtágítót, köptetőt, köhögéscsillapítot, plusz napi 4-5X inhalálunk. Sőt, a doki azt mondta, hogy minél hamarabb kezdjük el a normaflórt, mert a bélendszert teljesen tönkre vágja a sok antibika.
A zárón calcimuskot is javasol, csak azt nem írta, hogy miért. Nem tudjátok, hogy mire van?
Bocsi, hogy ennyit írok magunkról! Ha van valami jó tanácsotok , írjátok meg léccí!
Kedden megyünk kontrollra.

Benianya!
Csatlakozom Kimihez! Tiszta anyja Beni!

Mennyasszony!
Nagyon szép kislány Fanni!

Anyukámnak ma van a szülinapja, délután megyünk köszönteni. Csináltam neki egy túrótortát, kap virágot, csokit és megvettem neki a Dr,House könyvet. Függő!
És megint rájöttem, amig kórházban voltunk, hogy anyukámra mindig számíthatok (RÁ mindig)!!!! Nagyon szeretem!!!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Ex:hát sajnos egyenlőre ez nem igy van,sőt,minnél többen vannak körülötte annál jobban produkálja magát.
VAlószinű hogy figyelemfelkeltés miatt csinálja ,legalábbis erre gondolunk,mert ugye peti babát etetni kell,hurcolni időnként,és kevesebb idő jut rá,pedig próbálok minnél többet vele foglalkozni,de nem könnyű.jövő héttől rendelek magunknak kaját az oviból,mert én is csak nasin élek igy,meg Ami se eszik rendes kaját.Meglátjuk,sajnos imádjuk az én főztömet,meg főzni is szeretek,de most nagyon sok időt elvesz.

Benianya:jajj már nagyon várom,hogy megnyugodhassunk!(most is egy tiszta ideg vagyok,mert kicsit szaporább a légzése,voltam tegnap vele a gyerekorvosnál,azt mondta minden oké,de hát fosok..)Mondjuk azt se akarom hogy vmit ne vegyek észre ,meg azt se hogy minden nap rohanok vele a dokihoz.
Tudom nem irtam még privit,de készül!

Eni:nagyon szurkolok hogy a mamád állapota javuljon!!!

CSajok,ki menne a nyugati környékéről a talira tömegközlekedéssel?Mert oda ér be a vonatunk.

Tjuca:a margittal beszéltem,nagyon elfogalt,kb.5 hét múlva tudná megnézni petikét.De a környéken lévő összes Dévényest felhivtam,és találtam egyet Veresen,már voltunk is Nála felmérésen.
Azt mondta hogy hát bizony,nagyon kell a kezelés,mondjuk ezt mi is tudtuk ugye.

Peti babának nagyon fáj a hasa,egyenlőre nem akar elfogadni más tápot csak ezt a Humana MCT-t.De tuti hogy ettől fáj,és kakálni is egyre inkább csak úgy tud ha szélcsövezem.Nem akarom,de akkor órákig küzd meg szenved,és az se jobb,totál kimerül benne.Infacol nem vált be,most kipróbálom a gripe watert,meg egy homeós bogyót.Volt vki akinek volt hasonló gondja?Mármint hogy nem tudott kakálni magától.Annyira félek hogy hozzászokik.Ötletek?

KépKép

KépKép
pilchard

PRENI:

a Calcimuscot vírusfertőzés esetén, illetve allergiás bőrkiütés esetén adják.

Ezt meg egy fórumon találtam neked:
Szia!Az én kisfiam most volt 2éves,és tényleg elmondható,hogy mindig van itthon a Calcimusc-ból.A mi dokinénink a köhögéses orrfolyásos állapotra szokta javasolni,de ha allergiás kiütése van a gyereknek akkor is adható.Két hónapja krupp szerű rohama volt a kicsinek,arra is azt mondta,hogy adjak neki a következő rohamnál(szerencsére nem került rá sor)

Szerintem ha eszik,iszik,de főleg iszik akkor ne menjetek vissza,mert ott tényleg csak benyeltek még valamit pluszban.

KépKép

KépKép
pilchard

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?