Marcy!!
Nagyon sajnálom a mamádat!
De nehogy a baba rovására a lelkedre vedd! Mondogasd magadban, hogy a sors akarja így valamiért, hogy mindannyian tanuljunk valamit belőle stb. A szivem szakad meg, mert tényleg nagyon jó volna ha még pár évet veletek lehetne-egészségesen, mosolyogva!
Drukkolok nagyon-egy ilyenből simán fel lehet épülni. Mondjátok sokan sokat neki, hogy mekkora szükség van még itt rá, hogy mennyire szeretitek, és milyen sok boldog év vár még rá.
Tandika! Kösz a biztonságos lépcsőzés infókat.
Kira hisztikhez kitartás! Jó, hogy lementetek anyudékhoz.
Ez a nap a túró-rudik támadása volt! Blani meggondolatlanul Beni előtt bontotta ki a Coop rudiját-aha, hiszti-és az eredmény:3 rudit bevágott a gyerek egyszerre.
Na, ennyit a nasiról.
Tegnap meg adtam neki egy tálban kölesgolyót, a vendégek meg hoztak olyan sós kukit, meglátta, tettem mellé-erre kieszegette a baromi egésszéges sós kukit, a golyókat meg otthagyta. Rémálmaimban se jöjjön elő, amikor valaki csipszel kinálja! Na, onnantól lesz annyi a spenótnak!
A rendrakás sajna egy égető belső kényszer.
Meglátom, hogy szöszös a kanapé, s dobok egy gyors porszivózást, csak pár perc, és különben is vizes porszivó, illóolajat teszek bele, tisztitja, frissiti a levegőt is-győzködöm magam, aztán azt veszem észre: csak még a hálót, de akkor már a fürdőt is, szóval 8 perc alatt végigporszivózom az egész lakást.
Ha meg felmosom a konyhát egyszerűen az a fránya felmosó nem akar megállni, és szinte magától végigmegy a lakáson. Imádom, hogy jó illat lesz, és a talpam is tiszta marad, ha lehasalok Beni mellé tiszta a padló. Szóval ez sajna gerincvelőből jön.
Menyasszon! Üdv! Miért mekkora a lányod?
Ex! Gratula
az új melóhoz-ellenőr!az jó? Felelősség=pénz vagy csak több munka=kizsákmányolás.
Katus! Gratulálok az előléptetéshez!!!!!!
Fasza csaj vagy, hogy elfogadtad!!!!!Azért több pénzzel is jár ugye? Jól boldogulsz majd vele meglátod!
Le a kalappal, hogy hétközben is vasalsz. A mosás még elmenne, de a vasalás? ÁÁÁ.
A férjed fiai meg minden hétvégén-hú de nagyon elfogadó és türelmes csaj lehetsz Te!!!!!
Nancsa! Beni pont forditva lép, és az a gyanúm, hogy ennek köze lehet majd a kezességhez! Zoló a kanalat, labdát, tollat a jobb kezébe fogja?És melyik lábbal rúgja a labdát.?
Colett!
És mit csináltok a szitter alatt? Mozi, tánc stb?Nagyon egyet értek veled, nem szabad sajnálni a pénzt, időt a közös programokra, mert úgy, de úgy tönkre, taccsra tudnak menni 2 gyerek után, mellett a házasságok, eltávolodnak a felek. Ápolni kell. Mi is ezzel küzdünk, legalább 5x vetettem már fel a válást, de szerencsére mindig találunk megoldást. Egyszerűen mint az egerek, tekerjük a mókuskereket egymás mellett ugyan, de már egyre kevesebbet figyelve egymásra. Olyan nehéz ám ez. Egyszer végeztem egy majdnem közvéleménykutatást, ahol az derült ki a gyerekek 3-4 éves kora előtt-körül van a legtöbb válás-mert ugye ez a legnehezebb kor, a családfenntartás, pénzkereset, 2 gyerek, gondok, napi taposómalom. Pedig mi sem tartjuk be a heti egy estére menjünk el szabályt, pedig valóban jót tenne.
Dani nagyon édes.
Andi tarts ki!!!!!
ügyi vagy, hogy ilyen jól megy a vezetés! Élvezed mi? Kína, fúú de jó lesz neki, nektek annyira nem.
Lányok, köszi a fenistiles infókat!
Jajj,
Preni bocs, de olyan jót röhögtem a hajnali cicis sztoridon!!!!Tarts ki!!!!!Innen már csak jobb lehet! Egy hős vagy, hogy a földön táboroztál. A furán néző ápolónőkre meg legyints, valszeg sokkal később gyógyult volna a gyerek ha nem szopik!!!!!!
Beni is extra sokat cicizik!
Fú,
Gab, de ügyes vagy!!!!
Pil, Alziza, ne aggódjatok, nálunk is szét kapják egy pillanat alatt a lakást, aztán taposnak a játékokon.
Pil! Hát ez elkerülhetetlen, még blani is ki volt borulva, Aminak is idő kell…Drukkolok! Már nemsokára itt a 24.!