Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elli
nincs kukuocskáló az ajtótokon? Mi tavaly arra akasztottuk a cérnára lógatott koszorút.
Lógó csillagok nálunk is lesznek, meg adventi koszorú meg én üvegmatricázok az üvegasztalra is, persze alulról ragasztom majd fel, meg a tükörre csinálok valami apró karácsonyi motívumot.

Anyicska
hál'istennek az én gyerekem sem tud a nagyágyban aludni, pedig egy-egy nyűgös éjszakán kipróbáltuk. Ha nagyon nem bír aludni akkor bemegyek hozzá a gyerekszobába és az ottani heverőn alszom.
Nem tudom, hogy lehetne nálatok visszaszoktatni a szobájába, biztos nehéz lesz, de meg kéne próbálni, mert négyen tényleg sokan lesztek a franciaágyban. Kolbászfalód édes! Kép
A Melánia jó márka, nekünk szandink volt olyan.
Engem már igazság szerint totál nem érdekel a márka, mindig megnézem, hogy megfeleljen az általam felállított kritériumoknak, és ha minden oké megveszem.

Tündér
gratula az uncsitesódéknak Kép biztos nagy az öröm

Gombóc
nagyon édik a tesók együtt Kép

Andi
psandi

Franyó
nekem is kedden vették le, és mondta a hölgy a telefonban, hogy már tegnap megvolt az eredmény. Hívd fel gyorsan, bár lehet, hogy csak 2-ig voltak. 476-4400 a szám, az AFP labort kérd!

Andi
psandi

Franyó
és kérik a TAJ számot is! készítsd ki
psandi

Andi,
köszi! Hívtam öket, de csak a 2002-es eredményemet találták Kép. Azt mondták, hétfö du.-ra már biztos meglesz.

F.
franyo

Andi
Van kukucskáló, de az olyan dizájnos, hogy még a damilszál is lefordul róla, próbáltam tavaly, szóval olyan jó süllyesztettKép
Fene.Kép

Na, lányok
Zsófi előzetes hozzájárulásával felvetném az 5letet, amit többen-többször beszéltünk már...Szóval, hogy A Mikitalira kéne Miki.
Norkaférj volt olyan jó fej, hogy elvileg bevállalja a mikiszerepet. Arra gondoltunk még, hogy lehetne valami ajándékocska, na nem túl drága, hanem kis zacsiban egy báb (ez ügyben nem vagyok annyira képben, az 5let Norkáé, én Beun keresztül jutottam hozzá, minden báb más lenne, de hogy ez hogy-s-mint lenne, az homály) és a báb mellé valami apróság, banán, mandarin, neadjisten túró rudiKép
Persze a lóvét össze kéne dobni, nem sok, a mikiruha párszáz ft az Ósanban, OBIban, meg a zacsik, belevalók... bábot nem tudom, majd Norka leírja, hogyan is gondolta.
Na, mit szóltok?
Benne vagytok?
üdv
e
ellimami

Elli,
nem fizetős ovi. Viszont havonta az alapítványnak "illik" befizetni 1000 forintot. Aki nem fizet annak a programkor kell fizetni.

Én az ajtóra műanyag dombornyomásos télapót szoktam rakni. Nem olyan szép mint egy koszorú de Nórinak jobban tetszik. Babaszobán Mamci árult valami hasonlót. Neki más mintával van. Próbáltam ide rakni egy képet de nem sikerült.
Az tuti fel tudod ragasztani egy darab celux-szal és nem esik le.

Kriszta
tkriszta

Franyó,Elli,

lógó csillagokat miből készitetek? Most már nekünk is van átadó ablakunk,bár közel sem eme funkció betöltése miatt épitettük. Kép

Mikibulira mi sajnos nem fogunk tudni elmenni. Apa céges mikibulija délben kezdődik,1-kor jön a Mikibá,aztán ki tudja meddig tart. Még azért szurkolok,hogy a mi céges bulink nem ugyanazon a napon legyen,mert tavaly természetesen igy volt.
Szóval sajnos a Csucsuka féle partyt nem fogjuk tudni bevállalni,örülök,ha ezt túlélem. Kb. 2 óránként ennem kell,hogy szó szoros értelemben talpon tudjak maradni.

Köszi csajok az érdeklődést, Petra jól van,dokinéni szerint egy kicsit piros a torka,de nem vészes. Kép

Ma megszereztem a kiskönyvem és hallottam kistesó szivhangját. Kép Ja és mikor Petra a pocakom látja folyamatosan hajtogatja,hogy baba-baba. Gondolom még fogalma sincs mire mondja,csak mi mondjuk neki állandóan,hogy ott baba lakik. Kép

pussz
Évi és Petra
Évi24

ÉviKép
A csillagok az Ósanból, asszem 300,-/db
Kép
Ez meg SK, szalag, Kevinarc, a másik oldala piros karton, csillámtollal meg fehér pufival csillag, angyalka...stb. Csak kell valami az aljára, hogy szép feszes legyen a szalag.Nekem csengőm volt feleslegesKép
Kép
A tavalyi Praktikában volt valami hasonló, nem én vagyok ilyen kreatívKép
e
ellimami

Elli,
Es ha az ajto tetejere ragasztanal damilszalat, es azt az ajto kozepeig vezetve akasztanad ra a nem tul nehez valamit? Vagy akar meg belulrol is indulhatnak a damilok, nem hiszem, hogy zavarna az ajtot a csukodasban. Szep a dekotok! En meg csak az adventi naptar varrasanal tartok. Abbol is csak egy lesz! Vagy minden harmadik kapnak, vagy egy tasakba 3 cuccnak kell beleferni! :-)

Zsuzsi
zsuzsi74

Kriszta,
mennyi idő alatt tudja a lány megcsinálni a matricákat, vagy van neki készleten?
A következőket szeretném:
- télapó zsiráffal
- Mikulás sílécen
- hópelyhek (vagy valami ilyesmi)
- házikók
Köszi.

Majd összeszdem magam, és írok személyeseket is, bocsesz. Egyébként csak ámulok-bámulok, hogy mennyire kreatívak vagytok (és mennyi időtök van). Persze az is lehet, hogy az én time management-em botrányos.

Zsuzsó
zsuzso

Zsuzsó,
megkérdezem és írok ide. Szerintem nincs most készlete mert nagyon sokan kértek. Árkádban tudtok esetleg majd találkozni? Azt mondta még, hogy ha minusz van kint nem lehet postázni mert eltörnek a matricák.

Kriszta
tkriszta

Hali csajok Kép

L vagyok havazva, azért nem irkálok annyit, de az olvasó üzemmód azért műxik.

Tüni, neked akartam gyorsan írni, hogy sütireciket jövő hét elején próbálok feltenni, a scannert kellene ezen a gépen beüzemelni.De ígérem, erőt veszek magamon...

Tündérem, varrás témát majd megdummantjuk. De bevallom, azért nem vállalok másnak varrást (a családban is csak a Kancnak meg apának varrok magamon kívül), mert csak amatőrke vagyok, hobbiból csinálom. Ezzel azonban nem mondtam azt, hogy egyszer egy mellényre esetleg nem vagyok kapható, csak ez az alapfelállás.

Elli,
HáziBailey's csak azért gáz, mert az igazinak azt az isteni aromáját a nádcukor adja meg. Bevallom, próbálkoztam barnacukorral, de az meg olyan szemét nehézkesen olvad fel, illetve inkább nem karamellizálódik, hogy a végén inkább simával csináltam. Nem mondom, hogy nem lett isteni, csak köze nincs a Bélihez KépEgyébként meg bármi, amiben fél liter tejszín, tojássárgák, cukor, kávé, kakaó és whisky van, az csak tuti jó lehet. Apa a megmondhatója, hogy azért szoktam kevés szesszel csinálni ezeket a házilöttyöket, mert akkor lehet belőle rendesen nyakalni (mondom ezt én, a főalkoholista, aki 1 év alatt 1 doboz sört tudok max. elfogyasztani.Kép)

Anyicska,
Nekem is lánykorom óta megy ez a varrásos buli, és bevallom, sokszor 1 hetet is xaraxom egy-egy darabbal. Nem is amiatt, hogy komplikált, de csak éjjel tudom csinálni, mikor a nőcim már alszik. És most abba gondolj bele, hogy neki egy nadrág külső varrása úgy 50 centi, nekem meg 110 Kép Hát ezért nem varrok mostanában magamnak. Bár tavaly apának meg egy egész kaftánt összedobtam 1 hét alatt Kép (Apa extrém ruha mániás Kép)

Andi,
Cipővásárlási elv stimmol. Egyetlen fő kritérium: kínait nem veszek. Azt még magamnak sem.

Évi,
Széééépen ketyegő pocaklakó Kép De yóóó Kép

Gombócka,
2 pasid tünemény Kép És nem bánd, hogy Nándi id pasi, majd a harmadik tuti lány lesz (huhh, ezért lehet, hogy most nagyon kikapok Kép)

Most megyek, mert mosásom még a gépben, és még nincs vége a napnak.

Ciao :

Klár
clarissa

Zsuzsó,
megkérdeztem: jövő hétvége felé lenne kész. Kéred? Jó az Árkád?

Kriszta
tkriszta

Sziasztok!
Nálatok is esik a hó? így ablakból olyan szép, kár, hogy latyak lesz utána Kép

Elli, még az jutott eszembe, hogy kétoldalas ragasztóval is fel lehetne ragasztani egy könnyebb koszorút. De Zsuzsi damilos ötlete is jó szerintem Kép

Andi
psandi

Kriszta,
kérem. Majd megoldjuk, mondjuk bazi messze van tőlünk az Árkád (Óbuda), két tökmaggal, de maj' csak...
Köszi,
zsuzsó
zsuzso

Zsuzsó,
jó akkor megcsinálja. Majd akkor írok ha kész.

Kriszta
tkriszta

ZsuzsóKép
Én szívesen elhozom neked a cuccot az Árkádból, sokat járunk oda (pl hétfőn manótorna is arrafelé van) és valamikor át tudom vinni vagy küldeni Óbudára (apukám sofőrként a várost járja, heti 1x tuti jár arrafelé valahol, konkrétan a Hévizi útra biztos jár, de talán egy kis kerülő is belefér, vagy én is elugrom, ha az Árpád hídtól nem lakotok nagyon messze...) Címlistában nem találtalakKép
Most is onnan jövünk, vásároltunk, jáccóházaztunk...
pusza
e
ellimami

Hahó!
Mi ez a pangás?
A ház. évfordulónkra Apától a fényképezőgépembe kaptam egy nagyobb memóriakártyát. A romantika jegyében, ugye...KépKépKépKép
Néha ANNYIRA praktikus és földhözragadt, hogy sikítani tudnék. Miért nem kapok soha parfümöt? Csecsebecséket.Ékszert, bizsut,bármi haszontalant? Miért csak csupa praktikus, használható dolgot? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
(Azért szeretemKép)
E.
ellimami

Elli!

Te legalabb valamit kaptal, nekunk 14-en volt a 12. de en nem kaptam semmit, amit en vettem azt meg eltettem karacsonyra Kép Eszebe sem jutott hogy evfordulonk van Kép
Ari
ari

Elli, MiApánknak szeritnem fogalma sincs arról, mikor van házassági évfordulónk. De szeritnem ebayezne nekem valami tuti asztalosgépet. Kép
Meg ugye így jár, aki nagyobb ünnepek környékén házasodik. (Nekünk sikerült szilveszter és karcsáony között. De én sem tudom, pontosan melyik napon. )

Szép havas tájkép, de azt hiszem, én már csak így is nyűgös vagyok. Nem lehetne, hogy a kilencedik hónapban az apák cuccolják a bébit?
sofka

Halihó Kép
Bocsánat, hogy csak ilyen ritkán, de nem vagyok kibékülve a notebook-kal, és Apacuka egy hevesebb értekezlet során kólát borított a billentyűzetre, így nagyon nehéz gépelni ... KépKép

Karácsonyi díszítésekről én csak álmodozom, nem vagyok egy kézügyes ... de majd kitalálok valamit.

Elli Kép
Úgy is van, örülj, hogy eszébe jutott! ... és ráadásul milyen hasznos aji! Kép (Apacukától énse sose csecsebecsét, legfeljebb bohókás zoknit, de inkább könyvet, plusz még ha én csecséznék is szigorú, tegnap az Ázsiában nem engedett rattankosarat venni KépKép Kép)

Különben jól vagyunk, Julis úgy tűnik, kimászott a recsegős köhögésből, holnap egyben kapja a barikór meg az influenza elleni oltást. Az imént idebújt az ölembe, és ezt kántálta: "Cinicini villog az egér, cinicini vígan él" KépKépKép
Jogos, az infrás egerem tényleg villog KépKépKép
Emellett most kezdek rémüldözni, mert kb. egy hete belépett egy valódinak tűnő dackorszakba (eddig csak lájtosan nyomta, mindenre nemet mondott), látogató kisgyermektől óbégatva elszedte a saját játékait ... én pont úgy szégyenkeztem, mint a többi anya szokott, pedig tudom, hogy kortünet és kinövi ... csak rám is már féltékeny ("Nemfogod Apacukát!" - sivítja), szóval eléggé bevagyok, hogy mi lesz itt tesóügyben ...

Tényleg, az elveszem-nemadomoda tünetekre van helyes kezelés? Vagy elég, ha azt zsolozsmázom, hogy "Légy szíves, neki is adj játékot!" meg "Semmit nem veszünk el a másik kezéből!"? Vagy ezt sem kell? Csak csendben égjek, mint a kalapgyár, és csak mészárlásveszély esetén avatkozzam közbe?

Gombóc Kép
Jajj, nagyon megindító a kép KépKépKép

Minden pocisnak kellemes gömbölyödést kívánok, nekem ezek a frontok ijesztő keményedéseket hoztak, és különben is, így a 31. héten már valahogy mindenhol a hasam van ...

Muszáj felöltöztetnem a lányt, fürdőköpenyben és mamuszban kísért már egy órája ...

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!
CSöndben olvasgatok, és hangosan röhögcsélek.Kép

Kangi!
Szerintem zsolozsmázz!

Elli!
Ne morogj! Ez jó ajándék! Enyém férj is praktikus. De néha szoktam célozgatni.Kép Néha, de kitartóan. Kép Így lett esküvőnk isKépKépKép

Enyém gyerek is beszedett valamit. Már köhög is rútúl.Kép

Beu
beu

Elli,
köszi, azért mi is bírunk menni valameddig - csak az Árkád tényleg bazi messze van így a kölkökkel.
Ajándéknak örülj, bár tudom bennem is azok az alkalmak maradtak meg a legintenzívebben, amikor egyszer fehérneműt kaptam (megjegyzem, ez a Beu-féle halk, de kitartó célozgatás eredménye volt), egyszer meg fülbevalót (ehhez egy gyereket kellett szülnöm Kép)

Beu,
enyimek is 1,5 hetet bírtak nátha nélkül, most újra előkerült a porszívó. Dana nem is akart ma ebédelni Kép (Ja, még mindig nincs 9kg, pedig már egy hónap sem választja el a 2 éves korától Kép) Abigél viszont annyit zabál, hogy komoly aggályaim vannak, tiszta tonna madonna. Azét Lőrincbabának jobbulást.

Kangi,
jó felőletek is hallani. Azért vigyázz magadra, maradjon még bent az a manócska. Tényleg, nevek? Tudjátok már a nemét?
Dana is iszonyú cikis, mert minden nála gyengébb gyerektől mindent elvesz. Abigélnek meg miközben mindent kitép a kezéből ilyenek mond: "Nem játszanai apa cipőjével (itt egy radikális mozdulat), az veszélyes, Abi elesik." Az unokatestvérével, akivel egyidősek pedig folyton egymáshoz akarnak menni, majd az idő 98,5%-át a játékokon való veszekedéssel töltik.
Ja, és hogy tovább vígasztaljalak Kép nálunk kb. 1 hete Abigél is elkezdett féltékenykedni. Ha Danát az ölembe veszem, üvöltve odamászik, és addig sikít, amíg őt is nem. Tök könnyű két ilyen hisztérikával Kép de ilyenkor mindig Momora gondolok.

Tényleg, címlistába Miszike vesz fel?
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

A Kikában voltunk délelőtt, és Dani annyira beleszerelmesedett a hintalóba, hogy megvettük Neki Karácsonyra Kép Ki sem akart mászni belőle! Kép

Sofka
mikor szülsz? mármint a megcélzott dátumra gondolok Kép

Beteg babóknak jobbulást!

Andi
psandi

dec 15. Közös megegyezés alapján. (de ezen a héten még tuti nem, egyedül, három gyerekkel rémes elképzelésnek tűnik. Kép) Aztán majd meglátjuk. Kivételesen én úgy hiszem, korábban lesz. Remélem ezúttal bejön a megérzésem.

Kangi, Marcipán is dacos, és féltékeny a nővéreire is. Néha csak merengek, hogy mi vár rám. Hát van nekem egy csöpp eszem? Nem hiszem.

Zsuzsó, hadd bíztassalak: 10 és 6 évesen is veszekszenek a játékokon. Sőt képesek leállni a másfél évessel is. Csoda, hogy rohamosan őszülök?

Ráadásul MArcipán nem alszik országos rekordokat, a kissámlival mindent elér, reménytelen pl. a konyhai meló végzése. Hát így vagyunk. És én ááááálmos vagyok. Persze most. Mikor hajnali ötkor felébredtem olyan fittnek tűntem. Most meg mindhárman itt nyomják, aludni mégsem lehet. (MiApánk durmol, éjszaka indul Németoba, ugye valakinek tartani kell a frontot.)

Na csinálnak egy kávét a kölkök nekem, már érzem az illatát. Hátha segít. Kép
sofka

Sofka,
minden elismerésem. A nem alvás nálunk olyan botrányos, hogy inkább nem is fárasztalak titeket. Tegnap éjjel f11-5-ig 6x ébredtek föl. Ez után már szinte nem aludtunk. Ma tök jó éjszakánk volt, mert csak 3x. Kissámli nálunk is nagy találmány, csak azzal van spékelve, hogy közben Abigél kapaszkodik föl a lábamban...
zs
zsuzso

Sziasztok!

Mikor szokás kirakni a karácsonyi dekorációkat? Na nem mintha sok lenne, de hátha megszáll valamelyik éjszaka az ihlet Kép.
Most éppen haditervet készítek, hogy melyik éjszaka mit fogok kitakarítani karácsony előtt. Férjemnek ma már megvettem az ajándékot, legalább egyet kipipálhatok Kép.

Évi!
Majd felhívlak valamelyik nap melóból és akkor tudunk beszélni, ha ráérsz.
Egyébként a céges Mikulás december 4-én lesz a Millenárison, ha jól emlékszem. Gondolom küldenek majd meghívót, de ha jól olvastam akkor nem lesztek ott Kép.

Ma este színházba megyünk, hamarosan készülödnöm kell.
Holnap itthon leszek Levivel, mert bölcsimentes nap lesz, valami továbbképzés a gondozónőknek. Kedden kezdi újra a bölcsit a betegség után, remélem nem lesz megint valami baja.

Pusza, Virág és Levi
virga

Kép

Nem az enyem, de ott voltam, amikor tegnap este otthonukban megszuletett! :-) Csodalatos elmeny volt! Azota vigyorog a fejem!

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzso Kép
Nem irigyellek ... kissámlis horrorsztori Kép Na cipős történet szép dolog, és még örülhetsz, hogy Dana beszél, nem csak ordít KépKép

Sofka Kép
Egek, milyen közel van már! Jaj! Erről eszembe jutott, hogy én is minyá szülök! Kép Marcipán dacosan is cuki lehet. Remélem, a kávétól feléledtél.

Zsuzsi Kép
De szép ez a gyerek. Kisfiú?

Jó éjt!
Kangi
kangi

Sziasztok!

Lányok vagy elkerülte a figyelmem a miki talival kapcsolatos infók, pedig csucsukának írta e-mailt is.
Érdekelne a dolog, vagy már lemaradtunk róla?
Jól vagyunk, Dorka 1 hét szünet után újra bölcsibe van, szegény alig akart felkelni.
Mifelénk már volt a füvön pár centis hó, reggel 1/26 kor, de hát mire hazaérünk elolvad.

Most búcsúzom
Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

SziasztokKép

Jó sűrű volt a hétvége, itt volt egyik tesóm (a húgom), jó sokat csavarogtunk, vásároltunk. Szerencsére pénzt nem sokat költöttünk, a sógorom nyert egy rakás vásárlási utalványt, azt vertük el érdekes módon csupa értelmes dologra Kép
Karácsonyi ajik egy része megvan, akinek nem vettünk, annak nem is tudjuk, mit kellene...
És kreatívkodtam is: gipszet öntöttem (megint nem megy olyan jólKép), gipszet festettem (karidísz), gobelint hímeztem, csipeszfigurát gyártottam... És még angolt is tanultam, de csak inci-fincit.

Mikitali Mikiben és csomagban benne vagyunk. Kérdés: Szandinak is lehet csomag? Vagy neki vigyek és majd a többi közé csempésszük? Én ez utóbbit választanám...

Gombóc
Két kispasi édesKép
Teszel fel új képet és önzőzhetsz isKép

Zsuzsi
Babus gyönyörűKép Én most úgy érzem, más szülésnél nem tudnék ott lenni

Zsombi vasárnaptól Csilla nénit hiányolja. Én már nem is kellek?Kép
Éjszakánk szombat óta katasztrófális, édes, ahogy mondja, hogy "Anya, gyere", na de hajnali fél 3-tól 10 percenként??? Úgy vettem észre, jön a két alsó szemfog, ha attól van, akkor szivacs, mert még messzi a kibújás.

Ha minden igaz, lejárt a mosógép, összekapom magunkat, gyógyszertár, cipőbolt (hobbibolt Kép) vár ránk.
PusziKép
Toffi
toffifee

Bocsi lányok, rég voltam, és olvasni se tudok. Röviden:
Sajna Domcsi most egy kicsit taknyos. A porszívót nagyon utálja, pedig muszáj szívni az orrát.
Olyan édes volt hétvégén.Elkezdte nyalogatni az orrom, mintha így adna puszit.

ZsuzsiKép
Nagyon édi a babaKép Biztos megható élmény volt otthon látni egy születéstKép

GombócKép
Ahogy a két gyereked összebújt, az egyszerűen könnyet fakasztóKép Írtó édesekKépKépKép

Nelli
hnelli

HalihóKép

Na megjöttünk Szegedről, jó fáradt is vagyokKép
Estére visszaolvasok, ígeremKép

Beu,
lehet, h mi is szerdanként megyünk majd úszni, most épp ezen filózom, nektek az jó lenne?
Mondjuk ebben a hónapban még hétfőn megyünk, de lehet áttesszük szerdára januártól. Úgy tudnátok jönni? Szerda, asszem 3/4 11.

Képzeljétek, pénteken jön haza ApaKépKépKépKépKép
És írt, és képzeljétek, hogy az első helyen állnak jelenleg az összesítésbenKépKépKép Azért a dobogó is nagy szám lenne, remélem valami érmet hoznak majd!!! Én úgy drukkolok nekikKépKépKépKép

Na megyek főzni, mert Mini mindjárt kel, este még benézek, puszka:

Manócs
manócs

Hahó Lányok!

Megjöttünk Szegedröl mi is, nagyon jó volt!!KépKép
Voltunk babanézöben több helyen is, annyira édesek ezek a pindurokKép A babakocsinak nagyon örültek a barátaink, mi meg nekik, szóval tök állat voltKép Ezalatt Ilang a Nagyiékkal otthon volt, mondanom sem kell mindannyiunk öröméreKép

Hazafelé megvettünk pár karácsonyi ajándékot, ma délelött vásároltam egy kicsit a hobbiboltban, szóval kezd alakulni a karihangulat.

Délután megyünk 15 hós oltásra, remélem nem lesz a gyermek nagyon betegKép

Toffi!
Éjjeli ébredésKép Hobbiboltos vásárlásKép

Elli, Norka, Zsófi!
Mikibuli-csomag 5letben benne vagyokKép

Elli!
Ezek a szalagok nagyon tutikKép Évfordulós ajándékKép Most mondjam azt, hogy névnapomra, parfümöt és cappuchino mixert kaptam Apától, na és vörös rózsákat??KépKép Teljesen lehidaltam, olyan jólesettKép Azért valljuk be, egy memóriakártya is jó ajándék, bár tény, hogy nem kifejezetten romantikusKép Nézzd a jó oldalát, nem neked kellett megvenniKép

Klár!
Oké-oké, semmi gáz, értem énKép Persze nem eröszak, csak ha esetleg valamikor úgy jön ki a lépés, gondolj ránk varrásilagKép

Andi!
Afp eredmény hurráKép Természetesen nagyon nagy az öröm az uncsitesóméknál, azt hiszem holnap mennek haza a kórházbólKép

Nelli!
Domcsinak jobbulást!Kép

Kangi!
Jó, hogy bejelentkeztélKép Én azt csinálom ebben az esetben, ha a gyerköc lenyúlja a másiktól a játékot, hogy szépen elmondom neki, hogy ezt azért nem kéne. Túl sokra nem megyek vele a legtöbb esetben, de nem érzi úgy, sztem, hogy rá van hagyva...
Ha mások, tapasztaltabbak másként látják, osszák meg velünk!!Kép

Sofka!
Húúú, ez a dec. 15 tényleg nagyon közel van!!
Ezek szerint jöttök a Mikitalira?

Virág!
Elkészült a takarítási haditerv?Kép Milyen volt a színház?

Ari!
Költözés! ÉvfordulóKép Nem baj te lagálább vettél már ajándékot Apának!Kép

Manócs!
1 helyezés nem semmi!!! De jó, akkor már csak 4-et kell aludnotok és itthon lesz ApaKép
Milyen volt Szegeden?

Azt hiszem most elsöre ennyire futotta, lépek, mert teregetek, meg ilyesmi, aztán megyünk az oltásraKép

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér

Lemaradt:

Zsuzsi!
Ott voltál ennek a csöppségnek a születésénél???
DrágaKép

Zsuzsó!
Nem rossz a time-menedzsmented, csak valszeg nincs meg a rendszeretekKép Gondolom két ilyen kicsattanó, eleven csajszival nem könnyü a helyzeted, emiatt aztán végképp ne ostorozzd magad!!!Kép

Pussz
Tündér
tündér

Zsuzsó
Akkor majd talizunk valahol félúton Újpest és Óbuda közt.Kép

Tkriszta,
Hétfő Árkád? Mármint akkor elmegyek Zsuzsó matricájáért, ha addigra elkészülnek. 10-11 közt van a manótorna, előtte (3/4 10) vagy utána (1/4 12-től) oda tudok menni. Be kell menni az Árkádba, vagy jó pl a Shell kútnál is?

Virga,
Éjszakai takarítás? Jaj. Én megmondtam (parancsoltamKép) apának, hogy az egyik nap 7végén (dec 11-12 körül) tűnjön el itthonról gyerekestül, mindenestül, ne is lássam. Én meg nekiesem majd a lakásnak, és végre felcsavarom maximumra a cd-játszótKép Milyen volt a színház?
Én már elkezdtem dekorálni, gyümit szárítani, így szép lassan kész lesz minden adventre.

Manó2
Sztem taliról bőven nem maradtál leKép Elküldtem a tájékoztató emilt neked.

Apropó tali: lányok, Mikicsomagok ügyben közben tájékozódtam: Norka látott valahol 200,- körül fakanálbábot, a másik opció IKEA-féle ujjbábok 10-es csomagban árulják, és azt szétszedni. Akárhogy is számolom, max 500,-körül jön ki a Télapu+csomi per kölyök.Jó?
Viszont akkor kéne tudni nagyjából pontosan hányan is leszünk?

Elkezdek egy listát, akik eddig visszajeleztek
Tündér 1 db
Toffi 1 db (+1 sk.)
Elli 1 db
Manó2 1db

Toffi
Kicsinek akkor egyencsomag, (márha a többiek is benne vannak...) Szandinak meg csinálj te egyet, jó?

Nelli
Jobbulást Domcsinak, bár sajnos a tél erről szól: takonyból-köhögésbeKép

Mi jól vagyunk, K végre megtanulta a "nyem" mellé az igent is, igaz, csak bólogat, de legalább tutira tudja jelezni, ha kell neki valami. könyvek, újságok továbbra is a sztárok, könyvmoly lesz belőle is.(remélem!)
Eddig még nulla betegség (koppkopp) még csak takony se, igaz, amint egy picit is gyanús lett, hogy lesz valami, azonnal kapta az Echináciát.

ÉS tudjátok, én vagyok az a megátalkodott, aki állandóan képeket pakol felKép
Itt a számítógépes szaki szerelte a gépemet, könyörögtem neki, hogy maradjon még, szereljen, mert K. így egy helyben volt, csendben, és még kárt sem tett semmibenKép
Kép

Itt is csendben volt, és egy helyben, de sajna utána rámolnom kellettKép
Kép

pusza
e
ellimami

Elli
mi is megyünk Miki-bulira. Nekem a fakanalas báb jobban tetszene, ugyanis ujjbábunk van éppen 10 db Kép De persze többség dönt Kép
KEvin édes, mint mindig, de vajon miért emlékeztet annyira Danira a második képen? Kép

Andi
psandi

Elli!
A fakanálbáb infót tőlem tudod? Vagy beszéltél Norkával is? Mert én többre emlékszem.
Én is a fakanálra szavazok amúgy.
Beu
beu

Sziasztok lanyok!

Lanyok, kaptunk ajandekba 10e Ft-ot a nagynenemtol, hogy vegyunk Petranak egy vizhatlan overallt. En kis naiv azt gondoltam, hogy ennyibol meg marad masra is talan (lakashitel projekt ota minden kis maradek piznek orulunkKép), erre ma elmentem korulnezni, es a legtobb helyen 15-20e egy ilyen kis szerko! Azert nem durva ez egy kicsit szerintetek?? Es jovo telen mar tutira nem lesz jo ra, max. a kisteso hordhatja meg... Akinek viszont meglepi lesz a neme, ugyhogy rozsaszint nem merek venni, nagyon fius szurket-keket meg Petranak nem szeretnek. Uniszex szinut semmilyen arkategoriaban nem talaltam. Nincs otletetek, hogy hol erdemes megnezni? Eddig a legjobbat a C&A-ban lattam, csak eleg fius szinu volt...

Nalunk hetvegen nagy csaladi banzaj volt, amit nalunk tartottunk, 16 felnott plusz gyerekek, ugyhogy egesz hetvegen fozocskeztem, takaritottam. Azert a vegere rendesen kipurcantam, de tok jo volt. Petra olelgette a vendeg gyerekeket, annyira edes volt!Kép

Csucsuka,
Mi is szeretnenk menni a talira! Apa is jon, meg persze Petra, meg a kis bennszulott a hasamban, bar o nem igazan szamit meg.Kép

Gomboc,
Fiaid edesek! El sem hiszem, hogy meg hat het, es mi is...Kép

Evi,
Gratula a dobogashoz!Kép A mi Petrank is mondja a hasamra, hogy bba (=baba), simogatja, puszit ad ra, de szerintem nem ert a dologbol a vilagon semmit. Volt mar, hogy a sajat hasara is mondta, hogy bba.Kép

Kangi,
Ijeszto kemenyedesek nekem is voltak, szerdan csak egy, de csutortok este volt vagy negy, 7-8 percenkent.Kép Olyan igazi fajas-jelleggel, derekam meg a hasam alja is fajt. Ilyen eros fajas nekem csak Petra szuletesenek reggelen volt, mar a korhazban.Kép Kicsit beparaztam, de dokibacsim telefonon megnyugtatott. Azota szerencsere semmi, legkozelebb januar elejen szeretnek hasonloakat erezni.Kép
CiniciniKépKépKép

Sofka,
AsztalosgepKépKép
En is sokszor virrasztok ejszaka meg hajnalban.Kép Aztan masnap alig elek.

Elli,
De ugyi vagy, es mar ilyen jol allsz a keszulodessel?Kép Miki es csomag otletet en is tamogatom, es segitek is szivesen! Nekem az ujjbab es a fakanal is bejon, egyik sincsen meg.Kép

Lanyok, Heppiekrol van valami hir?

Na most hirtelen ennyi, puszi:

Leszter

Ui. Ma megvettem a malnalevelteat!Kép
leszter

Sziasztok!

Olvasaskeptelen vagyok Kép nem akut dyslexia, hanem rohannom kell fozni... csak annyi, hogy jonnenk mi is mikitalira, es mindennemu babvasarlast maximalisan tamogatunk, anyagilag es erkolcsileg Kép

Minden gyonyoruseges nagypocisnak a tokeletes babaerkezesi idoponthoz megy a DRUKK! Kép Kép Kép

Kaska
kaska

tali -és csomaglista

Csucsuka 2db
Tündér 1 db
Toffi 1 db (+1 sk.)
Elli 1 db
Manó2 1db
Beu 1db
Andi 1db
Leszter 1db
Kaska 1db

Igen, Beu, tőled, de írok majd Norkának, és szerzek pontos infót.
pusza
e
ellimami

Elli,
azt mondta a lány aki készíti, hogy hétvégére kész lesz. Vele kéne találkozni, viszont nem tudom, hogy jó e neki a hétfő. Hogy legyen? Adnál esetleg egy telefonszámot neki?

Kriszta
tkriszta

Hali Csajok!

Ellikém a listádhoz:
Manócsék, Zuluék.
Ariék és Rékáék kérdőjellel.
GallainéMagdi és Momoék még nem nyilatkoztak.
Remélem senkit nem hagytam ki, ha mégis, az kiabáljon, én meg szórom a hamut a fejemre, O.K.?

Azt gondoltam - a megvilágosodásomhoz Beu is hozzájárultKép -, hogy csinálok egy kondér sopszkát, vmi majonézes salit meg gyümisalit, meg szendvicset.
Ti meg hoztok üdcsit (valamennyi kezdőtőke persze lesz itthonKép) meg finom sütikéket, meg sósat. Na mit szóltok?
Persze az atyáknak kis árpalé lesz, ha hoz még valaki, az is több lesz.
Kávé, Cappucino, sokféle tea (persze nem annyi, mint a Vörös Oroszlánban), kakaó unásig...Kép
Etetőszéket igényel még valaki? Mert akkor áthozom a nagyiékét (azt még nem adtuk elKép).

Na most ennyi, megyek könyvespolcot pakolni. Előszobaszekrényünk csak karácsony hetében érkezik... Csakhogy ne menjen semmi sem könnyedén...

Pussssz
Zsófi
csucsuka

Bocs, Tüniéket kihagytam... JA és nálam Réka=Tündér

Inkább abbahagyom, majd holnap.
csucsuka

Mi mennénk mikitalira, de helyileg hol is? Bocsesz... A másik meg, hogy a környezetemben úgy látom, hogy valamelyik gyerek éppen mindig taknyos. Ha nem az enyimek, akkor a tesóméknál, ha nem, akkor a szomszéd, a játszóházas, a tücsökzenés, stb. stb. stb. Az nem gáz?

Elli, ha dobsz a címemre egy számlaszámot, akkor iziben átlökök neked valami zsozsót, mert ez 2E+ lesz. Hm? És ezerszer köszi.

Zsuzsi,
úgy szeretnék én is "kívülről" is látni egy szülést... ez általában csak a pasiknak adatik meg.

Zsuzsó
zsuzso

Elli, Csucsuka,
mi is mennénk a Mikibulira (Beki, Apuci, Én) és kérnénk egy csomagot is! Kép Pénzt hogy juttassuk el?

Most csak ennyi, mert Apuci már itt áll tűkön mögöttem Kép.
Pusz
Miszike
miszike

TündérKép

Milyen lett volna Szeged? Én kérem suliban voltam, úgyhogy annyira nem jóKép De szombat este elvitt apósom moziba, úgyhogy az jó voltKép A Csodálatos Júliát néztük, nekem bejöttKép

ElliKép
Én írtam már, hogy megyünk, de rá kellett döbbennem, hogy épp Szegeden leszünk a télapókor, szóval mégsem tudunk menniKép
Jó télapózást csajok!!!!!!!

LeszterKép
Vízhatlan overál 5ezer körül az Auchanban!!!!

CsucsukaKép
Bocsesz, de vissza kell mondanom a télapót, ráadásul muszáj ott lennem szombaton a suliba, mert le kell adni egy dolgozatot, különben nem mehetek vizsgára. De az anyagot meg pénteken kapom csak, szóval szívás hegyek!

Na megyek, mert még pár oldalt el kellene olvasnom a vállalkozások működtetéséről ( kb 400 oldalt mégKép ) Puszka, jó éjt:

Manócs ( apa hazajöttéig már csak 4et kell aludniKép )
manócs

Hali Csajok!

Aki jönni akar a Mikibulira, de vmiért nem kapott mailt, dobjon meg eggyel, és dobom rögtön! (Általában mindenki kap, aki benne van a frissbabás file-ban, hacsak nincs vmi gixer, ezért kérek ilyenkor levelet, és próbálok azonnal válaszolni, mert akkor általában átmegy)

Manócs, nagyon sajnálomKép pedig szupi palcsintasütőm van...Kép Dehát az iskola nagyúr, tudom...

Miszike, vettemKép. Szerintem a bulin eccerűen beszedjük. Elli, Beu, jó lesz így?

A jelzések alapján lesz jópár apuka, remélem, jól ki tudjuk dumálni magunkatKép

Maci2, Tüni hol vagytok?

Megyek, mert pénteken alkotódu lesz az oviba, elő kell készítenem a dolgokat, nomeg van 60 tételem is, avval is kéne kezdenem valamit...

Pusssz
Zsófi
csucsuka

Tali -és csomaglista

Csucsuka 2db
Tündér 1 db
Toffi 1 db (+1 sk.)
Elli 1 db
Manó2 1db
Beu 1db
Andi 1db
Leszter 1db
Kaska 1db
Zulu 2db
Miszike 1db
Zsuzsó 2db

Kérdőjelesek
Ariék 2 db
Tündér 1 db

Ari,a nagyobbiknak te is sk. csomit csinálsz, mint Toffi, vagy jó a többieké?
Zsuzsó, te a picinek akarsz? Talán Dana miatt nem ártana, hadd lássa, hogy a picinek is ugyanúgy jár...hm?
Akinél a csomiszám nem stimmel, vagy sk akar a nagyobbiknak, mint Toffi (még Zulu meg Zsófi jöhet szóba ezügyben) az kiabáljon!

Tkriszta,
az enternetes címed volt meg nekem, oda elküldtem a telószámom.

Zsuzsó
nem kell előre utalnod, maragyámá'Kép! Kifizetem, aztán ha talizunk odaadod, vagy elutalod, ahogy neked kényelmesebb.

Zsófi
igen elég utólag beszedni, talán nem fog tízezrekre rúgni a költségKép megfinanszírozzukKép. Még egyeztetek Norkával, hogy mi legyen, és szervezünk, vásárolunk amit kell...Közben persze majd jövök infóval isKép

pusza
e

pusza
e
ellimami

puszapuszapusza!!!
eee
KépKépKép
ellimami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X