Új privát üzeneted érkezett!

Benianya, ez nagyon érdekes. Nem olvastam még Vekerdyt, de most rendeltem két könyvet, hogy kupálódjak. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most csak helyzetjelentek és majd holnap alvásidőben reagálok mindenre.
Naná hogy megint beteg Zoló. Megfázás és kötőhártya gyulladás. Szegény nagyon elesett. Folyik a szeméből a könny és ettől állandóan csorog az orra is. :( Csak tudnám hol szedte össze?!

Ígértem képekt a cipőnkről. Az egyiken az látszik mennyire magas a gumírozás, a másikon pedig a kopás a motorozástól. :?
Kép Kép
Gyógyuljatok betegek!!!

nancsa

Sziasztok

Gyorsan írok mert kezdődik a Vészhelyzet.

Tali:nekünk akkor jó a 17-e.
24-i hétvégén mi Zalakaroson vagyunk! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma délelőtt visszekerültünk az intenzivre!Majdnem lélegeztető gépre kellett tenni,de még sikerült elkerülni.VAn egy újabb fertőzése.De hogy a légzési nehézség mitől jön időnként azt nem tudják.Ma is elküldtek vért egy rakás vizsgálatra.Most itthon vagyok,du hazajöttem Amihoz,mert majd megdöglök úgy hiányzik.Reggel Peti visz vissza,igy mire felkel megint nem leszek itthon és ebbe bele lehet pusztulni,de abba is ha nem vagyok a kis Gombóc mellett.
Remélem legközelebb jó hirekkel jövök.

Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard

Pil: kitartás, kitartás, kitartás!!!!!!!!! Remélem, végre már meg tudják mondani, mitől van ez Petinél! Elhiszem, hogy ha tehetnéd, kétfelé szakadnál....Mi itt mindannyian nagyon szurkolunk Nektek!

Ma is hajnalban keltünk (mint látjátok :? ), este adtam neki egy Viborcul (vagy mi) kúpot, de ez is csak eddig hatott. Most visszaaludt, de én úgy látom, hogy fél a sötéttől :roll: :shock: . Ahogy lekapcsoltam a lámpát, éktelen üvöltésbe kezdett, az sem segített, hogy magamhoz húztam, tépte ki magát a kezemből és visított. Amikor felkapcsoltam, elhallgatott, és nézett rám ártatlanul :? .... Nálatok volt ilyen????? Ki tapasztalt hasonlót???? Tudjátok, én eddig éjszakai ébredésnél sosem kapcsoltam fényt, sötétben megkerestem a cumit, megsimiztem, és már aludt is vissza....Mi a fenétől lehet? Ahogy elkezdett világosodni, akkor kapcsoltam le a lámpát és elaludt, miközben bögyörészte a körmömet a kezemen :roll: :roll: :roll:

Na, ez van, megyek, nekiállok főzni (vagy inkább vasaljak, tegnap úgyis elmaradt???). Legalább haszna legyen a koránkelésnek :D :? :D :?

Pussz

Vicky

Kép
vicky21

Ja, Kimike, a cipőt Keszthelyen vettük, télvégi kiárusítás, pl. 24-esből már csak összvissz két pár volt.....választék sem sok....
Hja, nagy lábon élünk, 24-es, mi????

Vicky

Kép
vicky21

Sziasztok!

Pil! Annyira sokat gondolok rátok! Nagyon szörnyű lehet! És szegény kis Ami mennyire nem értheti, hogy akkor most mi van! Sok erőt kívánok neked! És csak azt kívánom, hogy végre egészségesen hazamehessetek!

Benianya! Jó amit írtál! (Én még sose dugtam Mesi fülébe fülpiszkát, csak a köldökét kezeltük vele... :shock: ) Bocsi, de én még mindig kicsit tudományos anyukának látlak. Szoktam én is gondolkozni, hogy esszük azt a sok mű dolgot, de aztán ráhagyom, mert lusta vagyok és csóró is, hogy megvegyem azt a sok egészséges cuccot. Kapnak gyümölcsöt, húst, tejterméket, vitamint, mindent, ami kell, de ha virsli, akkor virsli, ha tészta, akkor az. Ha ketchupos kenyér, akkor meg az. :-)

Vicky! Fú, tényleg nem semmi, hogy már 24-es cipi kell! Mesinek még a 22-es Falcont se nagyon éri végig a lába. Meg szobacipőből is 22-est vettem, de azt is csak azért, mert a 21-es is elég lett volna hosszra, csak szorította a lábfejét. És tényleg nagy mák, hogy találtál 3000-ért ilyen szupit!

Alziza! Ok, jegyzem, hogy nektek is inkább a 17. És akkor kettesben jösz Zalánnal?

Nancsa! Jobbulást Zolónak! Mesi is így nézett ki két hete, de szerencsére ez a nagyon durva, mindenhonnan folyik rész másfél nap volt "csak"... Remélem, nagyfiú is túlvan már a nehezén.
Figyu! Nem tudsz valahol venni ilyen direkt motorozáshoz kitalált cipővédőt? Én se láttam még, csak hallottam, hogy van. Mesi még ennyire nem gyepálja a cipőket, Lackóval meg úgy volt, ha motorozás, akkor örökölt cipőben mentünk le, a másik meg volt a sétálós, dokihoz menős, és minden egyéb...

Jövök még, csak intéznem kell néhány telefont...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Pil!

Nagyon szorítok!

Andi!

"Ha a kisgyerek fülébe víz megy fürdés közben, szaladunk a vattás végű Johnson-pálcikáért, míg régen a mama a kisujját dugta lágyan rázogatva a gyerek fülébe és ezt énekelte mulattatására:
Kék kő, veres kő
Bújj ki kígyó fülembő
és cupp kirántotta ujját. A gyerek meg kacagott."

Vekerdy lehet jó pszichológus, de vagy nem ment még a fülébe víz, vagy nem volt gyerek. :twisted:

Ne érts félre nem akarok kotnyeleskedni, de ez nem egy ilyen bagatell kérdés. Elég "füles gyerek voltam" van tapasztalatom minden füldologban.

Nem dugunk fülpiszkálót gyerek fülébe, de anyuka kisujját sem!!! Ez nem érzelmi kérdés, hanem technikai. Anyuka kisujja, még, ha vézna, vékony is bazi nagy egy gyerek fülbe (ja és akkor még olyan rövid a körme, mint az enyém...). Gyerek kisujját sem dugjuk a fülébe, meg orrába sem, azon kívül, hogy rossz szokás, orrban orrsövényferdülés lesz a vége, fülben egyéb problémák.

Ha víz megy a gyerek fülébe-> általában akkor történik, ha a gyerek már tud szólni, jelezni, megmutoatja, amúgy honnan veszed észre? A gyereknek szépen megmutatjuk, hogyan kell dinamikusan fél lábon ugrálni, vagy erősen biccenteni a fejét adott oldalra. Ha szerencsénk van kijön a víz, ha nincs, dokibácsinak megmutatjuk, és ő fájdalom nélkül "kiereszti" a vizet. Ha sokáig lappang a fülben a víz utána még kezelni is kell, pláne, ha jó kis uszodavíz volt az. (jó kis gyógyszeres vatta napokig!)

Amúgy egy eset: babaúszás. Csak a jó oldala van a szemünk előtt, de itt is van egy kevés hibaszázalék. Az egyik ismerősünk mozgásfejlesztéssel foglalkozik. Vittek hozzá egy nyolc hónapost, aki nagyon el volt maradva, pedig babaúszott. SENKI nem gondolta (háziorvos, fejlődésneurológus stb.) hogy az a baj, hogy a gyereknek víz ment a fülébe, az ott szépen begyulladt, és tönkrevágta az egyensúlyszerveket, és még egyéb bajt is okozott. Mindenki valami rejtett genetikai betegségen elmélkedett. Ugye ez nem pótolható, gyerekből már soha nem lesz ugyanaz az ember, aki előtte volt. Nem riogatásként írtam, csak, hogy előfordulhat ebből ekkora baj, egyáltalán nem olyan bagatell a kérdés, és a megoldás, mint amilyennek tűnik.

Na mindegy ez csak az én véleményem volt, szeretem és tisztelem Vekerdyt, de ezzel most nem tudtam mit kezdeni. Oké vissza a Rousseu-i természethez, meg vissza a régi öregek természetes praktikáihoz, de ez a megoldás nem jó. Ennél sokkal hasznosabb lenne mondjuk egy rágjál sokat versike, mert még azzal is többet teszel, mert hamarabb kijön a víz egy erős rágás közepette, mint az anyakisujjátfülbedugszolós módszertől.
Remélem nem bántottalak meg!

Pusza:

tjuca

Sziasztok!

Pil!
Nagyon szorítok nektek!

Talira sajnos nem tudunk menni mert sajnos anyagilag nem kivitelezhető.

Velünk minden rendben van Panna már 6 hete állja a sarat tehát én dolgozom.Most is csak délelőttre maradtam itthon, hogy megsüssem apuci szülinapi tortáját mert ma van a 37. szülinapja.

Kép

Kép
katus73

Katus! Kár, hogy nem jöttök! Apátoknak meg nagyon boldog szülinapot!

És hajrá egészség! 6 hét az már tök jó! Lackó idén egyhuzamban legtöbb 2 hetet volt, összesen meg 4 hetet, 3 részletben...

Juca! Én nem voltam fülfájós, de úgy gondolom, ha csak bement a víz, az ki is jön. Vagy nem mindig? Az én gyerekeim már szépen oldalra fordítják a fejüket ilyen esetben. Együtt pancsolnak, beletanultak... Azért a babaúszásos történeted elég rémísztő. :cry:

Gabella

gabella

Gab!

Esteke többségében kijön, de van egy-két eset, amikor napokig nem. Fejbiccentés: nagyon ügyesek!!! Ez a megoldás. Ha ugrabugrálnak is hozzá, az látványos is. :wink:
Kofának pölö szűkek és tekervényesek a járatai, neki többször előfordulna, hogy bennragad a víz, de ő meg nem ebihal típus.

Nagyon fura érzés, amikor a sokáig bennragadt víz kijön, olyan, mintha egy hártya kipukkana, és "bepisilne" a füled, és utána hirtelen megszűnik az a kellemetlen nyomás, meg hirtelen elkezdesz hallani. Elég kellemetlen az a kevés alkalom. A profi úszók mind ráhúzzák a fülükre a sapit, és vízilabda meccsen is lehet látni (már persze, ha a fenekükről máshová is tud az ember fókuszálni :twisted: :twisted: :twisted: ), hogy azok a nagy melák hústornyok birizgálják a fülüket, ugrálnak, meg biccentgetnek, rosszabb esetben rázzák a fejüket. Szóval ha soha senkinek nem maradna benn a víz, akkor ilyet sem lehetne látni. Ismétlem a legtöbb ember szerencsés, biccent egyet kinn a víz, de van egy-két alkalom, amikor durvább a helyzet. Ilyenkor az orvos lehet csak röhög, de kit érdekel. Egy pillanat, valamit csinál, és már jön is ki az a forró víz. Bizony engem vittek is, meg zarándokoltam is magamtól egyszer, mikor úszni jártam. Apu is dettó ilyen, ha strandolunk 20 alkalomból egyszer tuti utána orvosnál köt ki. :shock: De mivel ő az a típus, aki már akkor megy, ha gáz van, meg traktorral kell húzni, ezért ő a gyogyós vattás megoldást szokta kapni. Egy nyáron egyszer tuti beesik neki egy hetes kezelés. :cry: És ez bizony már a hallásának sem tesz jót, mert ha ott benn gyulladás van, az nem jó.

Babauszis sztori ijesztő, de ez is előfordulhat, soha nem árt megnézetni a gyerek fülét, ha vízben volt, és utána jön a nátha, netalán kötőhártyagyuszija van, vagy rázza a fejét, fogja a fülét, esetleg észreveszed, hogy tompán hall, csak egyik oldalra koncentrál. Az ellenőrzés nem fáj, nem kerül semmibe. :wink:

tjuca

Sziasztok!

Gabi privit küldtem.

Erika

Kép
viera

Katus!

Sajnálom, hogy nem ismerhetlek meg Titeket, de megértem. Most mi is így állunk. :-(

tjuca

Sziasztok!

Ég a képemen a bőr, hogy mostanában nem jövök. Vizsgám sikerült (98%-os), ezért mehetek szóbelizni, így újfennt tanulás folyik.

Nehezen jutok gép elé. Peti szinte kezelhetelenül hisztis. Mindenhol mindenért. A lépcsőházat végig ordítja. Nem akar haza jönni, nem akar leszállni a motorról. Semmit nem akar, amit én akarok. Ma már sírva fakadtam, hogy én nem ezt a lovat akartam!!! Úgy elmennék 1 napra kikapcsolódni, de most még a tanulás is megakadályoz benne!!!!!!!!
Tegnap voltunk védőnőnl. 12230g és 88 cm.

Én kicsit döglödök. Napok óta úgy izzadok, mint egy klimaxos tyúk! :shock: Semmi más tünet.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam. 2-re megyek suliba. Most ennek is úgy örülök!!! Kikapcsolódás! És utána jól esik Petihez hazajönni!

Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205322697.1085.jpg[/img]

Reni
Kép
prenata

Pil!
Nagyon szurkolok Nektek!

Reni
Kép
prenata

Reni! Peti tök édi! Talira esetleg el tudtok jönni?

Gabella

gabella

Sziasztok!

El vagyok veszve.
Így festés-átalakítás után egyszerűen semmire nincs időm. Oké, hogy nagyjából ki van takarítva, de minden visszapakolni a helyére... :x
Estére meg félig leragadt szemmel átfutom amit írtatok, de írni már nincs erőm. 10-kor már alszok én is mint a bunda.
A képek szuperek. Mindenkié! Dani, mint egy igazi nagyfiú, Petinél tutik ezek a buborékok, és még sorolhatnám, de vissza kellene lapoznom, és már megint megyek pakolni. Most a nagyjából téli cuccokat egy kicsit feljebb, a tavasziakat lejjebb a szekrényben. Ezt is úúúúúúúúúúúúúúúúúgy úúúúúúúúúúúúúútálom.

Dobok két friss képet én is, reggel készültek. Kikészítettem Zorci ruháit, de felvennie már nem volt ideje:

Kép
Kép

Ja, voltunk tegnap felvételizni Zoránnal a suliban. Szerintem jól sikerült, de nem kiabálom el. Mindesetre a feladatokat hibátlanul oldotta meg, az angol szöveget is szépen érhetően mondta vissza.
De hát erre az osztályra még vagy 200 gyerek pályázik és megy felvételzni, úgyhogy csendben várjuk az értesítést.

Na mentem továbbb.

Erika

Kép
viera

Pil!!!Drukkolok, hogy végre kiderüljön mi baja Petikének.

Na, csak felpörgött a topic. :lol: :P

Vicky! Szegény manó!
Sötétben fél: képzeld Beni is elkezdett félni a fúró hangos hangjától. Furi, hogy egyes dolgok egyszer csak félelmetesek lesznek számukra! A Viburcol kúpról én is hallottam, hogy jó, de valahogy mostanában éjjel nem érezni a fogzást. Pedig épp most tört át végleg a bal felső szem.

Fog: Képzeljétek :két csemetém egyszerre fogzik!!!!!Blaninak most tört át a jobb hátsó hármas(már maradandó )őrlő, és most készül kiesni a bal alsó 2-es metsző.

Vicky! 24-es???Benié 19-es!!!!

Gab! Én sokkal inkább ösztönösnek érzem magam,azzal együtt, hogy (csak mert szeretem és nem mellesleg hozzáférek) sokkal több mindent elolvasok, sok mindenkit megkérdezek, vagy sokszor csak meghallgatok,mint az átlag szülő. Ez azonban kevésbé tudatos, inkább zsigeri kiváncsiság. Ide is azért járok, mert szeretem megismerni a mások módszereit, gondolatait, és ha hallok egy jó ötletet boldogan magamévá teszem, tanulok.
Az igaz, hogy az ismeretek, meg a józan ész néha gátat szab az ösztöneimnek, pl. amikor ösztönösen lekevernék egy nagy pofont, vagy rácsapnék a gyerek kezére, dá-dá lesz felkiálltással. De ezt meg már fiatal felnőttként tudtam: nem teszek ilyet, mert vannak jobb megoldások is. :wink:

Juca!
Hát persze, hogy nem dugunk, mint ahogy pálinkás kenyérrel sem altatunk már, és frissen fejt tehéntejet sem adunk 1 hósan. ….
Engem ugyan nem bántottál meg(apával fogadtunk ki hogyan reagál majd -pszichológiából vagy emberismeretből lassan doktorálhatnánk). Tudtam, ha más nem is, ez tuti 3 sornál többet reagáltat Téged.
Ezért is szántam gondolatébresztőnek- mint irtam is felcsaptam a könyvet és közreadtam. Ha gondolod továbbitom okfejtésed a cimére. Szerény véleményem szerint gondolatai és népi idézete jócskán túlmutatnak a fülbe került víz technikai eltávolitásán és fül-orr-gégészeti ismeretein.
A rágjál sokat versike ötletedet egyébként szabadalmaztatni kéne!!!!!! :lol: :wink:
Nincs ilyen, én nem találtam, pedig nagyon jól jönne, mert Beni szinte rágás nélkül nyel le mindent, ott ülök vele szemben és mutatom, hogy rágd meg-erre lenyeli egyben a falatot és utána vigyorogva rágja a semmit! :shock: :?
Babaúszásos történet rémisztő. Szegények!

Katus! De kár, hogy nem jöttök!!!!J :cry: ó bulizást apával !!!Mit vettél neki?
A kiscsajnak mit adsz, hogy ilyen jól birja?

Preni!!!ÁÁÁÁÁ, 98 %!!!!!!! :lol: :roll: :lol: Nem is vártam mást. Nagyon profi vagy. :wink: :P
Jajj de jók a képek!!!!!Tök jó ötlet ez a buborékfújás a kádban. Anyunál fújtunk a szobában 3-ból és kergették a buborékokat, de élvezték!!!!!!!

Gab! Privi ment.

Jajj, képzeld Beni be akart mászni a kádba, pont úgy ahogy anno Meske, majdnem fejjel bele is esett!!!Gondoltam rád. Borsónyi volt a gyomrom. A kis bátor, simán lenditette a lábát, nulla félelemérzettel. :evil: :twisted: :shock: :? :(

Viera! Mi van már a lakással? Kész vagy? Fotó?

Rólunk. Blaninak 40 fokról 39 megy csak le a láza, hajnalban kivágta a taccsot, lehányta a kimosott és épp megszáradt szőnyeget(ez a legkevesebb, csak a kis drágának ez volt az első szava, hogy most moshatjuk újra)-ráadásul a torka is fáj. alig eszik.
Beni napi 2 orrszivással elvan, virgonckodik, attól eltekintve, hogy hálózzák a ház oldalfalán a hőszigetelést(jó mi, 4 év után végre) és iszonyúan remegnek a falak, és brutál hangos a fúró-füldugóval tudunk csak meglenni, és rajtunk keresztül járnak ki a teraszra és onnan a tetőre a munkások,meg az alpinisták. Elegem van már!!!!!!!De kitatok. És szenya is voltam, mivel nem tudjuk használni a teraszt, jól kirázattam az egyik két ajtóssal az összes szőnyeget-mondta is, hogy ezt nem mondja meg otthon az asszonynak , mert akkor befogná rendszeresen.
Tegnap kiszámoltam 24x mostam fel a nappalit, mert a cementes bakanccsal, sárral annyiszor jártak ki, s be. Az a disznóság az egészben, hogy van 2 munkás, aki alig hallhatóan kopog ugyan, de már nyitja is az ajtót, én meg ott feküdtem épp szoptattam Benit. Mondtam, hogy haver nem otthon vagy-Te is meglepődnél ha otthon épp kettyintenél az asszonnyal én meg átsétálnék rajtatok abban az intim helyzetben---fúú, de mérges voltam!!!!!!
Na ezért is rázattam ma velük 6 bazi nagy nehéz szőnyeget!!!!

Kimike! hát ez az, hogy nagyon nincs szép tartása-ezért is jár 1 éve -csak. Apai ágon mindenki nagyon púposan görbe, úgynevezett hanyag testtartású, apának már fáj ha kiegyenesedik.
Engem is hátba kell vágni sokszor. Ezért is vittük el, pontosabban ő találta ki, mi örültünk nagyon. Én nagyon szeretem, olyan nőies, kecses, és ma már mivel dzsezzes is vagánynak is számit-ami nekik fontos. De a klasszikus alapok kötelezőek, és némi francia tudás is ragad rá.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Marcy: Biztos nem lesz semmi gond! Vidd el az eredményt a dokidhoz. Biztos szívesen kielemzi neked és akkor nem kell egy hónapig ezen agyalnod.

Oriandy: Sajnálom Danit! Ezt is úgy kell kezelni mint a csecsemőkorit? Hagyja ecsetelni vagy háborúztok? Nálunk most szemcseppentés(napi 5x) és kenés(napi 2x) van. Szó szerint olyan mintha disznót vágnánk! Alig bírom lefogni és visít mintha nyúznám. :? De sajna muszály.

Vicky: Zoló is tegnap kezdte azt, hogy nem olthatom le a kislámpát amíg el nem alszik. :shock: Szerencsére éjszaka nem kérte hogy kapcsoljam fel, pedig kétszer is felébredt inni.

Gabella: Még apával egyeztetnem kell tali ügyben. Betegség nehezén még nem jutottunk túl, mert ugyan már nem könnyezik a szeme az orra ugyanúgy folyik (kb 10 percenként törlöm – már popsitörlővel, mert féltem a bőrét), és a nyirokcsomói is megdagadtak, valamint elkezdett csúnyán köhögni. :( Holnap kéne kontrollra mennünk, de lehet, hogy ma viszem vissza. Cipővédőre sajnálom a 3.000 ft-ot. Kb ennyibe kerül és nem is valami szép látvány. Íme:
Kép

Benianya: Tündéri kis balerinád van! Szegénykém, jobbulást neki! Nem semmi lehetett a "betörés" szopi alatt. :(

Pilchard: Nagyon drukkolunk, hogy minél hamarabb meggyógyuljon Peti baba!!!!! Kitartást!

Reni: Gratula a vizsgádhoz! Peti nagyon mókás a szemüvegben! :) Látom nálatok is menő a buborék fújás – Zoló is azzal kezdi a fürdést, hogy kiabál: Bubi! Bubiii!

Teszek egy képet. Ma ebédidőben miután a létező összes kaját kínáltam neki és semmi sem kellett, evett egy kis kakaóport szárazon. :shock: :? Ennyi volt az ebédje! Miután befejezte földhöz vágta az edényt, és még ő volt megsértődve mikor rászóltam, hogy ez nem volt szép dolog. :P Ezt örökítettem meg.
Kép

nancsa

Benianya! Nem jött privi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Era! Noi cukker! Mesi is szokott kisgatyát húzni a nadrágjára, fejére, és roppant büszke magára :D

Gabella

gabella

Ancsi! Akkor gyógyuljatok! Hát, a kakaópor valóban nem valami tápláló!

A cipővédő meg tényleg ronda, és tényleg drága is. Ennyire nem voltam jól informálva. Szóval így már tényleg jobb venni egy motorozós meg egy óvatoskodós cipőt...

Gabella

gabella

Andi!

Jó lehet falháló+betegség...

Túlmutat? Szerintem baromira nem... na mindegy. Nem mozgok egy húron Vekerdyvel. Túl magas röptű, hogy egy beidézett háromsoros mondókán nem láttem túl, valamint elképzelhetetlennek tartom (már a röhögést, meg a szeretetalapú "elsősegélynyújtást), vagy baromira nem értem az egészet. Mindegy.

Egyébként most megvan a Ranschburg-Vekerdy könyv, amit 70 éves szülinapjukra adtak ki, érdekes is lehetne, ha nem egy vonalra megy el az egész. Ja és végre megvan a Gordon módszeres könyv, csak időm nincs elolvasni, de igyekszem... :wink:

tjuca

Benianya! Válaszoltam.

Juca! Mi ez a Gordon módszer?

Csajok! Lenne egy kérdésem! Kinőttem a Kismama magazint, de valahogy szeretek olvasni papíron is, viszont nem találtam még nekem való lapot... Azok a hagyományos női magazinok idegesítően sablonosak, nekem aztán tuti nem szólnak. Max. a Nők lapja, de az se túl változatos.

Ti olvastok valamit rendszeresen????????

Gabella

gabella

Ja, még valami! Tudtok valami olyat, hogy álomfejtés a neten? Nem csak kulcsszavas, hanem elmesélek egy visszatérő álmot, és kielemzik nekem? Van 3-4 ilyenem, és némelyik elég borzongató. Egyikre azt mondták, vágyteljesítő, az nem érdekel, és az is normális szerintem, hogy bár apu 10 éve meghalt, sokat álmodom vele, néha akkori, néha mostani önmagammal...

De a másik kettő az nagyon fura...

Gabella

gabella

tjuca

Ja, igen! Valaki már ajánlotta!

Itt olcsóbb! http://bookline.hu/control/producthome?id=66862&type=22

Érdekes lehet...

Gabella

gabella

Juca!!Fúú, de jó, és milyen a Ranschburg-Vekerdy?Az amelyikben még egy harmadik muksó is irt? Egy 3 szerzősről hallottam, hogy a harmadik szerző-bakker nem jut eszembe a neve-azt írta az első oldalán, hogy belefér a verés. Olyasvalakitől hallottam, aki soha, semmilyen körülmények között nem teszi. Hát én előre úgy gondolom egy jókor adott taslás lehet, hogy nevel-de ez még odébb van.

És melyik gordonod van? A PET:szülői eredményességi tréning?
Nekem az van, de az a bajom vele, hogy nagyrészt tinikortól jó.

Gab! Gordon-Ez az én kommunikációról szól, érvényes gyerekre férjre, főnökre, tanárra stb.
Ilyen meg olyan vagy vádaskodós, irgumburgum nevelés helyett én üzeneteket küld. Mittomén,pl. hogy nekem rosszul esett, hogy eltörted a játékodat, mert sajnálni fogom, hogy holnap már nem játszhatsz vele.
Vagy szomorú vagyok amiért kiöntötted a kakaóport(Zoló pofi édes!!), mert sajnos most nem mehetünk azonnal a játszóra, hisz fel kell takaritanom.
És azonnal segits fiam helyett: ha most segitesz hamarabb ki tudunk menni a kis barátaidhoz.
Na, valami ilyesmi!!Baromi nehéz ám, mi apával kipróbáltuk,,de sosem sikerült még 2 napnál tovább. Ráadásul ilyen pici gyerekekre vonatkozóan még könyvet sem találtam.

Jajj, most kattintottam! Juca, köszi, hogy megmutattad!Ez nagyon jónak tűnik!!!
A suttogó titkai 2. részében is van olyan teszt, amiből meg lehet tudni milyen a gyereked és milyen szülő vagy Te, és hogy melyiknél mi az út. Tetszik.
Gab! Ez a 2100-as jóóó!!!!!Ezt kérem névnpomra!!!!

Halihóóó: a Plusban lesz sátor alagúttal!!!!!Kertes házasok hajrááááá!!!!!
Mostanában nem ötletelünk akciókról, pedig olyan jó volt!!!!!

Gab! Én csak a Nők Lapját. Tetszik még az Elle, de baromi drága.Meg nincs is a piacon igazán jó családi lap, amiben házasság, gyereknevelés, divat,egészség , hogyan dobjuk fel, spékeljük meg házasságunkat praktikák, lakberendezés, konyha, főzés stb, lenne.

Mézgombi, mi van veletek?????

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!
Bocsi, hogy ma megint nem jelentkeztem, de ismát magam alatt vagyok. Az oka: egy negatív teszt. A vonalzóm szerint újabb ciklusban vagyok, de amúgy még nem. Ma vagyok a 38. napon, de a teszt negatív lett. Hát ez van!!!
Egy valami/valaki éltet és az a fiam (na meg a dumája) - na meg az apja is! :lol:
Ma fürcsi közben elmesélte, hogy:
ANYA! ELVETTEM A AUTÓT A SZOMSZÉDBÓL ÉS VISSZAMENTEM A SZOBÁMBA. MOTORRAL MENTEM. MEGÁLLTAM A MOTORRAL.
Vagyis átment a szomszédos csoportba, elkobozott egy kisautót majd visszament.
Imádom!!!

Beteg gyerkőknek és szülőknek jobbulást!!
Pil! Nektek külön is mennek a gyógymanók!! Remélem nemsokára jó hírekkel jössz!

A gyerekek nagyon cukkerek a képeken!!
Mi is szotunk Thomast nézni! Ma este is ez volt a sláger (még jó, hogy megvan DVD-n, nem tudom, mi lenne, ha nem lenne, mert addig hisztizik, amíg el nem indítom neki)
Kép

Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Benianya, szerintem ez a a Gordon olyan zsarolás szagú. :lol:
Nekem a Vekerdy szimpi. Kíváncsi vagyok a könyvére. :wink:
Nem látszik, hogy rossz lenne a tartása Blaninak. A talis képeken se. :)
Ez a babaúszásos sztrori nekem nem kerek. Furi, hogy a házidoki nem gondolt fülgondra. A mi dokink bármi baj van, mindíg megnyomkodja a füle melletti részt, ha fáj jelzi a gyerek. Na mind1. Amúgy se szeretem az ilyen kiragadott példákat, az egész úszás megítélést csorbírja feleslegesen.

Aranyos minden fotó. :-)

Érdekes, Milán nem igazán tévézik. Nem néz mesét. De a piroska és a farkast imádja, azt szoktam neki mesélni. A hammm, bekapja rész a kedvence. :roll: :lol:

Megyek pihizni, jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Istenem, mennyi beteg babó megint. :(
Nagyon gyors gyógyulást kívánok.
Francba ezzel az ilyen-olyan idővel. Ez a hülye esős-nyálkás idő a legkedvezőbb a baciknak.

Mi most kopp(3x) megvagyunk, de Flavon Kids-et nyomatom Noéminek. Most már nem érdekel az ára, eddig szerintem tripla ennyit hagytunk a gyógyszertárba.
Noémiról még annyit, hogy én biza fürcsi után, mikor még türcsiben van a pelenkázón, biztonsági fültisztítóval fülét és az orrát is kitisztítom. Jön is belőle sárgaság általában. Nóziban is mindig van egy pici cica.

Képet azért nem teszek még a lakásról, mert holnap lesznek fent a függönyök, mire mindennel készen leszek, addigra este lesz. Szeretnék mindent visszapakolni a polcokra, bár a falak egyenlőre üresek maradnak, mert képeket szeretnék venni, azt viszont nem akarom elkapkodni. Kettő viszont már van, azt holnap felteszem ide csak úgy. Nagyon büszke vagyok rá. Hát persze: Zorán van rajta.

Benia:
Blaninak írt valamit az orvos? Mit???

Reni:
GRATULA!!
Mindig úgy izgulsz a vizsgák miatt és mindig kiválóan sikerülnek.

Katus:
Most így hirtelen nem emlékszem, Te is vizsgázol ugye? Vagy már vizsgáztál is?
Nagyon le vagyok itt maradva, alig tudom megjegyezni, hogy ki mit írt. Bocsi érte :oops: .

Gabella:
Minket beírhatsz 17-re 1 felnőtt, két gyerek. De hol lesz a tali?

Ne haragudjon, aki kimaradt név szerint, mert tényleg nagyon sokat írtatok!

PIL:
Nagyon dukkolok és sokat gondolok Rátok. Beleértve Amelit is.
Istenem, nem is tudom hogy bírnám ki. Nagyon erős vagy!!! És maradj is az, túl lesztek rajta.
Most a pici Petit lehet szoptatni, vagy táplálják? Esetleg szondán? Csak azért kérdezem, mert akkor tényleg próbáld állni a sarat (tudom rohadt nehéz), termelődjön az a tejcsi. Szoktál fejni?
Jaj, nekem két napra kellene elmennem itthonról, beleértve egy éjszakát is és január óta nem tudom megtenni. Nem tudom itthonhagyni ezeket a drága rosszcsontokat.
MINDEN ELISMERÉSEM!!!
Ne hari, hogy ilyen sokat kérdezősködök, de tényleg annyira érdekel, hogy mi van Veletek.

- o -

Mi most Zoránnak Dr. Leo cipőt vettünk, plusz egy benti szandált is az oviba. Most kell neki még egy cipő és még egy szandál ugyanebből a Leo-ból. Rohadt drága, de muszáj a lába miatt. Ráadásul neki nem lehet sportcipőt venni, vagy kis nyári könnyű szandált, mert kell, hogy tartsa a bokáját.
Viszont Noéminek a Deichmann-ban halásztam 3.000.-Ft-ért egy tök ari sportcipőt, asszem 23-as. Lehet, hogynem sokáig lesz jó, de valameddig igen, utána meg úgyis lerúgja az orrát. Persze, motorral.
Egyébként alapjáraton mi hétköznap még a téli cipőjében járunk, kicsit magas szárú és vékonyan, de bélelt.
Na, lehet, hogy holnap ezeket is lefotózom.
Jaj, holnap megint nem pakolás lesz, hanem fotózgatás. Már előre látom.

Kép
Kép

Erika

Kép
viera

Ja, tudtam, hogy valami lemarad.
Asszem Tandika, te írtad, hogy le vagytok maradva fogzás ügybenN
Na figyi: Noémi 19 hót betöltötte és összesen 6 db foga van. Alul kettő, felül négy.
Szóval nagyon lassan haladunk. De egyre jobban duzzad neki alul az ínye és folyik a nyála is. Hátha tolakodik már az a foginca.

Erika

Kép
viera

Viera! Csak nurofent megfenistilt irt, nurofent 3x,5-7-10 ml, fenistilt csak este 1 csepp.Meg 3x100 mg C vitamint-hi-hi-hi, hát én adom neki az 1500 mg-ot.
Apa is betaknyosodott, dőlt az orrából a viz, 2 napig 4000 mg c-és mára kutya baja, bár szerinte acitromfű-hársfa teámtól gyógyult meg. ezt Blaninak is adom-a citromfű virusölő is.

Jajj, az a motoros cipővédő olyan jóóó!!!Én itt olcsóbban láttam nónémet.

Hajra, körömre, arcbőrre tudtok valami jót?

benianya
ákosbenianya

Benia:
Igen én hajra, körömre, bőrre: valami Merz akármi. KInt van a konyhában, de én már ki nem megyek érte. tuti nagyon. reggel leírom a pontos nevét.

Revalid, ilyesmi szart sem érnek. (Bocsánat)

Szerintem ez elég gyengusz gyógyszer a Blani betegségéhez képest. De mindegy, a doki tudja.
Én csak magunkhoz viszonyítok tudod. Mi is mindig kezdünk valami kis akármivel, aztán a vége lórúgás gyógyszer lesz.
Bár mi 3 hete Cefzil-lel kezdtük. Csodálkozott az orvos, hogy semmit nem reagált rá Noémi szervezete, mivel nagyon erős gyógyszer. Na utána jött a Zitrocin, Spiropent, Augmentin, köptetőnek Mucopront.
De végre vége...

Na pá.

Erika

Kép
viera

Üdv.

Csajok, átmentem a vizsgán!!! 60-tól van meg, nekem 61 lett, úgy látszik, imádok pengeélen táncolni. :D

Képek mindenkinél jók, nem emelek ki senkit, mert kimaradna valaki...

Marcy, köszi az üzit!

Kmammy, szimpi ez a hely...jól néz ki.

Oriandy, nem lehet szimpla szájpenész? Na látom, az! Akkor gondolom, csak bóraxos ecsetlés...

Vicky, nagyon jó Bálint szerkója!
Sötétséget passzolom, nálunk egyelőre (lekopp-kopp-kopp) nem volt ilyen jellegű gond.

Mári, hát ez a sütős-főzős dolog nem hangzik fényesen. De a lényeg az, hogy Vencussal minden rendben legyen.

Bénianyu, Blaninak javulást! Ja, Petinek is 23-24-es a lába...hatalmas tappancsokon él! :? Nekünk a legelső cipőnk volt 19-es, ki is nőtte cirka két hónap alatt...
Figyi, néha Peti is lenyel egyben egysmást, de mostanság már csámcsog is az ételen - gondolom, egyszer Beni is rájön, hogy a fogai nem dísznek vannak a szájában. ;)
Nálunk én vagyok ún. hanyag testtartású, nekem meg jól esik kiegyenesedni...de hosszabb távon nem kényelmes. :o
Hm, este 1 csepp Fenisitil??? Peti mikor pöttyös volt 2X10-et kellett adjak neki...

Tandika, jó, hogy jelentkeztél!
A fogzás érdekes dolog, Petinek 8 hiányzik, a hátsó őrlői és a 4 szemfoga.

Pil, én nem is tudom, mit írjak. Tartsatok ki!!!

Katus, a párodat Isten éltesse! Szuper, hogy Panna ilyen jól bírja a bölcsit!

Gab, hozzánk "sablonos" Kiskegyed és Blikk Nők jár.

Ági és
KépKép
exdeus

Nancsa!Isten éltessen szülinapod
alkalmából!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
veráska

Sziasztok

Hú!Vissza kell olvasnom! :roll:

De addig is!

Gabella
Asszem igen,én és Zalán,ill. attól függ hol a tali,mivel apa a sofőröm.Ha messze akkor lehet marad!

Ex!
Kép

Pil???

Andy
Sajnálom!
Dokinál voltál már?Hormont nézetni?
Emlékszem mondtad,h mész!
Vendég

Nancsa
Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönöm a köszöntéseket! Nagyon jól esett! :P
Visszavittem Zolót a dokihoz. Képzeljétek ez nálunk most járvány. Mármint a torokgyulladással egybekötött kötőhártya gyulladás. Még ma is 37,5-tel ébredt. :( Remélem hamar túljutunk rajta, mert ez a nyűgösség amivel párosul már tisztára lefáraszt. Egyre kevesebb a türelmem, pedig tudom, hogy nem direkt csinálja. Megyek ma du. suliba, legalább ”kifújom” magam.

Oriandy: Sajnálom. De fel a fejjel és irány a doki! Biztos tud segíteni.

Viera: Kell egy kis pihi a nagy pakolás közepette, úgyhogy ne legyen lelkifurid, irány a fényképezőgép! :wink: :D

Ex: GRATULA! Tényleg ippenhogy, de sose azt nézd! :)

nancsa

Nancsa!!!

Kép

Erika

Kép
viera

Jaj Nancsa!!

Ez nem látszik rendesen :(
Küldök később másikat!!!

Pussz.

Erika

Kép
viera

Nancsa!

Boldog szülinapot!

Alziza!

Visszajelöltelek. :wink: Rögtön küldtem is egy üzenetet. :roll:

tjuca

Sziasztok!

Nancsa!
Az Isten éltessen sokáig!!!!!!!

Ex!
Gratulálok!!!!!!!

Gabi!
Mi nem megyünk talira. Már korábban írtam, hogy én sajna, májusban és június elején végig vizsgázok! Egy pesti út nálunk 1 nap alatt egyébként sem kivitelezhető, az utazás hosszúsága miatt és a pesti rokonság és ismeretség kihagyása nélkül. Így csak vizsgák után oldható meg.

Pil!
Van valami újság (jó hír)?

Reni
Kép
prenata

NANCSA!!!

Kép

Erika

Kép
viera

Ex!

Neked is gratula a vizsgádhoz!!!
Tegnap véletlen kihagytalak. Annyian vizsgáztok, hogy nem tudom követni.

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Millió bocsi, de hála az égnek, apánk ma meg holnap itthon van.

Délelőtt apróra szétkapta a gépet, aztán meg szerkesztett rajta, úgyhogy nem fértem ide.

Hétfőn jövök, és teljes erőbedobással keresek valami jó kis talihelyszínt. Sajnos még nem tudok konkrétat.

Nancsa! Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vizsgázóknak gratulálok!

Andy! Neked meg további 10 tonna boszi-energiát küldök! A múltkori lehet, eltévedt valahol!

Pusz mindenkinek, azért majd lehet, benézek még!

Gabella

gabella

Helló!

Én is levizsgáztam, jajj, annyira jó, hogy vége. Fejfájás szanálva...3-ast, meg 5-öst kaptam. 3-asnak nem örülök, de egyik tantárgyból már úgy összezavarodtam, hogy az 2-es lett, így lett 3-as az átlag. És kértem nemzetközi bizti is, 3400-ért jól jön, ki tudja mit hoz a jövő...Vettem egy bort már estére!

Ex: Grat., meglett ez. Azon agyaltam, hogy milyen ügyes Peti, hogy egyedül pancsizot múltkor. Noi nagyon zizi, tuti "elúszott" volna.

Tali: Nekünk is jó.

Cípő: Noinak is nagy a lába, 32-as. Most kell neki valami új cípő, még nem volt ídőm szétnézni. Tavalyi még épphogy jó, legalábbis nem sír.

Nancsa: Bódogságos szülinapot! Te még "friss husi" vagy nem ? Szóval fiatal...

Gabella: Jó apázást, nálunk most jönnek a túlórák. Így is este 7 után jön, de ezután lesz, hogy még később.
:cry: Akkor nari-kék ruci lesz, az jó! Ha marad valamelyik színből, és unatkozol, csinálhatsz még pulcsit is. :P

Tandika: Na, szia! Mit tudtál csinálni nélkülünk nem is értem! :lol:

Viera: Akkor jöhetnek a kégliu képek! Suli ügyben eredményhirdetés mikor lesz?

mentem.

KépKép
KépKép
colett77

32-es Noi lába.... :P , inkább fordítva........

KépKép
KépKép
colett77

Sziasztok!

Többieknek is köszi. Megmutatom mivel lepett meg apa. Szerintem csodaszép! :)

Kép

Colett: Neked is gratu a sulihoz! Jó ünneplést. Hát csodálkoztam is a 32-es lábon! :P És igen voltaképp az vagyok – mármint friss husi – most lettem 27. :oops:

Mindenkinek szép és ébredésmentes éjszakát kívánok!!!

nancsa

Hali.

Köszi mindenkinek a gratulákat! Nagy kő esett le a szívemről, hogy átengedtek. :)

Nancsa, Isten éltessen!
Végre egy másik friss husi! :)

Colett, ügyi voltál! A jegy miatt ne bánkódj.
Az uszodában Peti nagyon vagány volt, simán ment a nála idősebbekhez. Néha löktek rajta egyet-kettőt, de magára se vette. Egyszer elbuggyant, de mire odaért a mentőosztag (azaz én), addigra már felállt. Ezután már annyira nem féltettem...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok

Juca
Hol jelöltél vissza?
Én fent sem vagyok az iwiw-en!
Bár fontolgatom,mert a régi osztálytársaim állandóan az öcsémnek küldenek üzenetet!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?