Pil!!!Drukkolok, hogy végre kiderüljön mi baja Petikének.
Na, csak felpörgött a topic.
Vicky! Szegény manó!
Sötétben fél: képzeld Beni is elkezdett félni a fúró hangos hangjától. Furi, hogy egyes dolgok egyszer csak félelmetesek lesznek számukra! A Viburcol kúpról én is hallottam, hogy jó, de valahogy mostanában éjjel nem érezni a fogzást. Pedig épp most tört át végleg a bal felső szem.
Fog: Képzeljétek :két csemetém egyszerre fogzik!!!!!Blaninak most tört át a jobb hátsó hármas(már maradandó )őrlő, és most készül kiesni a bal alsó 2-es metsző.
Vicky! 24-es???Benié 19-es!!!!
Gab! Én sokkal inkább ösztönösnek érzem magam,azzal együtt, hogy (csak mert szeretem és nem mellesleg hozzáférek) sokkal több mindent elolvasok, sok mindenkit megkérdezek, vagy sokszor csak meghallgatok,mint az átlag szülő. Ez azonban kevésbé tudatos, inkább zsigeri kiváncsiság. Ide is azért járok, mert szeretem megismerni a mások módszereit, gondolatait, és ha hallok egy jó ötletet boldogan magamévá teszem, tanulok.
Az igaz, hogy az ismeretek, meg a józan ész néha gátat szab az ösztöneimnek, pl. amikor ösztönösen lekevernék egy nagy pofont, vagy rácsapnék a gyerek kezére, dá-dá lesz felkiálltással. De ezt meg már fiatal felnőttként tudtam: nem teszek ilyet, mert vannak jobb megoldások is.
Juca!
Hát persze, hogy nem dugunk, mint ahogy pálinkás kenyérrel sem altatunk már, és frissen fejt tehéntejet sem adunk 1 hósan. ….
Engem ugyan nem bántottál meg(apával fogadtunk ki hogyan reagál majd -pszichológiából vagy emberismeretből lassan doktorálhatnánk). Tudtam, ha más nem is, ez tuti 3 sornál többet reagáltat Téged.
Ezért is szántam gondolatébresztőnek- mint irtam is felcsaptam a könyvet és közreadtam. Ha gondolod továbbitom okfejtésed a cimére. Szerény véleményem szerint gondolatai és népi idézete jócskán túlmutatnak a fülbe került víz technikai eltávolitásán és fül-orr-gégészeti ismeretein.
A rágjál sokat versike ötletedet egyébként szabadalmaztatni kéne!!!!!!
Nincs ilyen, én nem találtam, pedig nagyon jól jönne, mert Beni szinte rágás nélkül nyel le mindent, ott ülök vele szemben és mutatom, hogy rágd meg-erre lenyeli egyben a falatot és utána vigyorogva rágja a semmit!
Babaúszásos történet rémisztő. Szegények!
Katus! De kár, hogy nem jöttök!!!!J
ó bulizást apával !!!Mit vettél neki?
A kiscsajnak mit adsz, hogy ilyen jól birja?
Preni!!!ÁÁÁÁÁ, 98 %!!!!!!!
Nem is vártam mást. Nagyon profi vagy.
Jajj de jók a képek!!!!!Tök jó ötlet ez a buborékfújás a kádban. Anyunál fújtunk a szobában 3-ból és kergették a buborékokat, de élvezték!!!!!!!
Gab! Privi ment.
Jajj, képzeld Beni be akart mászni a kádba, pont úgy ahogy anno Meske, majdnem fejjel bele is esett!!!Gondoltam rád. Borsónyi volt a gyomrom. A kis bátor, simán lenditette a lábát, nulla félelemérzettel.
Viera! Mi van már a lakással? Kész vagy? Fotó?
Rólunk. Blaninak 40 fokról 39 megy csak le a láza, hajnalban kivágta a taccsot, lehányta a kimosott és épp megszáradt szőnyeget(ez a legkevesebb, csak a kis drágának ez volt az első szava, hogy most moshatjuk újra)-ráadásul a torka is fáj. alig eszik.
Beni napi 2 orrszivással elvan, virgonckodik, attól eltekintve, hogy hálózzák a ház oldalfalán a hőszigetelést(jó mi, 4 év után végre) és iszonyúan remegnek a falak, és brutál hangos a fúró-füldugóval tudunk csak meglenni, és rajtunk keresztül járnak ki a teraszra és onnan a tetőre a munkások,meg az alpinisták. Elegem van már!!!!!!!De kitatok. És szenya is voltam, mivel nem tudjuk használni a teraszt, jól kirázattam az egyik két ajtóssal az összes szőnyeget-mondta is, hogy ezt nem mondja meg otthon az asszonynak , mert akkor befogná rendszeresen.
Tegnap kiszámoltam 24x mostam fel a nappalit, mert a cementes bakanccsal, sárral annyiszor jártak ki, s be. Az a disznóság az egészben, hogy van 2 munkás, aki alig hallhatóan kopog ugyan, de már nyitja is az ajtót, én meg ott feküdtem épp szoptattam Benit. Mondtam, hogy haver nem otthon vagy-Te is meglepődnél ha otthon épp kettyintenél az asszonnyal én meg átsétálnék rajtatok abban az intim helyzetben---fúú, de mérges voltam!!!!!!
Na ezért is rázattam ma velük 6 bazi nagy nehéz szőnyeget!!!!
Kimike! hát ez az, hogy nagyon nincs szép tartása-ezért is jár 1 éve -csak. Apai ágon mindenki nagyon púposan görbe, úgynevezett hanyag testtartású, apának már fáj ha kiegyenesedik.
Engem is hátba kell vágni sokszor. Ezért is vittük el, pontosabban ő találta ki, mi örültünk nagyon. Én nagyon szeretem, olyan nőies, kecses, és ma már mivel dzsezzes is vagánynak is számit-ami nekik fontos. De a klasszikus alapok kötelezőek, és némi francia tudás is ragad rá.