Sziasztok!
Voltam a Coraban és írtam nektek egy kezeslábasról, hát meg is vettem gyorsan, mert nemcsak olcsó (2600,-Ft), de még szép is! Van sötétkék és világoskék színben, belül a bélése pamut, szerintem ugyanolyan mint 10 ezer forintos. Megkérdeztem meddig lehet venni, azt mondták, amíg az akció tart, addig muszáj árulniuk, szóval siessetek. Mikor én vettem leginkább 6 és 9 hónapos méretben volt, Dorkának mázlija volt, mert volt 1 db az õ méretében, de a raktáron van abból is több.
Mi már váltottunk autósülést is, bár még nem vagyunk 9 kilósok, de a régi kicsinek tûnt nekem, ha Dorkát felöltöztettem. Ezzel az új üléssel elõre néz és teljesen kilát a kocsiból, sokkal kényelmesebb, nagyon élvezi, hogy látja a nagy világot.
Ma is volt zeneóránk, a MOM mûv.házban is lesz majd péntekenként novembertõl, akit érdekel szívesen mesélek. Dorka ma végig dünnyögött vagy sikitozott, meg a csörgökkel, kasztanyettával játszott, nagyon élvezte.
Nekem semmi idõm sincs a tanulásra, pedig 2-3 hét és itt a záróvizsga. Borzasztó!!!!
Megnéztem az új fotókat a profilokban, annyira aranyosak a gyerkõcök, mindenkinek gratulálok nemcsak a babákhoz, hanem a jól sikerült fotókhoz, én fotópályázatra biztosan elküldeném!!!
Laura: hogy vagytok fogügyileg?
Márti: haladsz a tanulmánnyal?
Dzsili: végülis mi a baja a kisfiadnak, tuti, hogy nem mumpsz? Napsi hogy van?
Csak leírom Dóri kisasszony mennyit eszik egy nap, ezekután mondjátok, hogy a ti babáitok nem esznek! :
hajnalban szopi
reggel 8 körül kb. 7 kiskanál natúr joghurt lekvárral (csak így eszi meg)
utána szopika
kb. 1 körül fõzelék pl. paradicsomos krumpli husival (kedvenc), na ebból eszik meg egy harmad bébiüvegnyit és ez a max. adagja!!!!
utána szopi
este 7-kor újból fõzelék kb.7 kanálnyi vagy pl. ma 3
Egész nap próbálkozom kínálni, pár napja elrágcsálja a rizses hamletet, kekszet és almát darabban, banánt. De ezekból is max. 1 kis darabot eszik. Inni csak vízet hajlandó, semmi kalóriadúsabb gyümölcslé
Dorka 10 hónapos...
Na ki eszik még ilyen "sokat"?
Már nem idegesítem magam a kajálással, majd csak elkezd enni. De ha van ötletetek, szívesem meghallgatom
Üdv:
zsuzsi és Dorottya