Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Golyó, elfelejtettem írni, hogy még a férjem is idejött megnézni a képet a kicsidrõl, zseniális! Nagyon jó fej rajta!!!

Márti, neked szerettem volna elmesélni, hogy én meg a kulcsok... Szóval nekem kifejezetten kulcs-fóbiám vagy mim van. Világéletemben elhagytam a kulcsaimat mindig és mindenhol - vagy meglettek, vagy nem. Ezt most, különélõ felnõttkoromban is rendszeresen eljátszom, pl.
1. egyszer anyuéknál hagytam õket, anyósom jött, nem tudtam beengedni
2. a táskámban hagytam, a táskát a kocsiban, még szerencse, hogy Andris nem azzal ment dolgozni, és annak itt volt a kulcsa. Így aztán ki kellett másznom a konyhaablakon, hogy kivegyem a kulcsot a kocsiból...
3. tegnap a baba táskájában felejtettem, amit apa elvitt Barnival együtt a nagyihoz, úgy mentem suliba, hogy csak beriasztottam, de nem zártam be...
Aki ezt überelni tudja, legközelebb kap egy csokit! Kép

Tényleg, és Cory férjének a csodás túrós sütijérõl meséltetek? Kép
Na tényleg megyek.
Puszi H.
Henke

Sziasztok!

Voltam a Coraban és írtam nektek egy kezeslábasról, hát meg is vettem gyorsan, mert nemcsak olcsó (2600,-Ft), de még szép is! Van sötétkék és világoskék színben, belül a bélése pamut, szerintem ugyanolyan mint 10 ezer forintos. Megkérdeztem meddig lehet venni, azt mondták, amíg az akció tart, addig muszáj árulniuk, szóval siessetek. Mikor én vettem leginkább 6 és 9 hónapos méretben volt, Dorkának mázlija volt, mert volt 1 db az õ méretében, de a raktáron van abból is több.

Mi már váltottunk autósülést is, bár még nem vagyunk 9 kilósok, de a régi kicsinek tûnt nekem, ha Dorkát felöltöztettem. Ezzel az új üléssel elõre néz és teljesen kilát a kocsiból, sokkal kényelmesebb, nagyon élvezi, hogy látja a nagy világot.

Ma is volt zeneóránk, a MOM mûv.házban is lesz majd péntekenként novembertõl, akit érdekel szívesen mesélek. Dorka ma végig dünnyögött vagy sikitozott, meg a csörgökkel, kasztanyettával játszott, nagyon élvezte.

Nekem semmi idõm sincs a tanulásra, pedig 2-3 hét és itt a záróvizsga. Borzasztó!!!!

Megnéztem az új fotókat a profilokban, annyira aranyosak a gyerkõcök, mindenkinek gratulálok nemcsak a babákhoz, hanem a jól sikerült fotókhoz, én fotópályázatra biztosan elküldeném!!!

Laura: hogy vagytok fogügyileg?

Márti: haladsz a tanulmánnyal?

Dzsili: végülis mi a baja a kisfiadnak, tuti, hogy nem mumpsz? Napsi hogy van?

Csak leírom Dóri kisasszony mennyit eszik egy nap, ezekután mondjátok, hogy a ti babáitok nem esznek! :
hajnalban szopi
reggel 8 körül kb. 7 kiskanál natúr joghurt lekvárral (csak így eszi meg)
utána szopika
kb. 1 körül fõzelék pl. paradicsomos krumpli husival (kedvenc), na ebból eszik meg egy harmad bébiüvegnyit és ez a max. adagja!!!!
utána szopi
este 7-kor újból fõzelék kb.7 kanálnyi vagy pl. ma 3 Kép
Egész nap próbálkozom kínálni, pár napja elrágcsálja a rizses hamletet, kekszet és almát darabban, banánt. De ezekból is max. 1 kis darabot eszik. Inni csak vízet hajlandó, semmi kalóriadúsabb gyümölcslé Kép

Dorka 10 hónapos...

Na ki eszik még ilyen "sokat"? Kép

Már nem idegesítem magam a kajálással, majd csak elkezd enni. De ha van ötletetek, szívesem meghallgatom Kép

Üdv:

zsuzsi és Dorottya
zsu26

ZSuzsi!

Nem hiszem, hogy Ármin sokkal többet enne! Mai nap: nem tudom, hányszor szopi, mert ezeket képtelenség fejben tartani - van, hogy 2 perc, van, hogy 25. Ezen kívül evett ma 1 almát (vagyis egész nap azt rágicsálta, a "szünetkeben" mindig eltettem zacskóba, utána megmosva visszaadtam) - szóval, egy n ormál méretû alma kb. negyede fogyott így el. Rágicsált kiflit, a teljes megevett mennyiség kb. 1 cm-nyi Kép Utána délután még evett meggyes rizst (5 kiskanálnyit, max., pedig ezt nagyon szereti), néhány órával késõbb az én húslevesembõl kb. 8-10 kiskanálnyi levét, egy 5-6 cm-es fél sárgarépát, egy-egy falat husit és fehérrépát. Hát, leírni sok, de ha összeadod a mennyiségeket? Valamint nagyon toporzékolt, mikor én tejet ittam, András pedig szalámis melegszendvicset evett - de ezekbõl persze nem kapott, úgyhogy csak leugrálta ezzel is az eddig megevetteket Kép És MOST ÉBREDT fel, mi már lassan mennénk aludni, Ármin meg itt dajdajozik Kép

A Corás kezeslábas elég meleg szerinted télire is? És legalább egy kicsit vízhatlan? 2600 tényleg nagyon jó árnak tûnik!

Ja, a tanulmány: még sehol KépKépKép

Márti+Ármin
márti

Menta
Teljesen egyet értünk, tudom én hogy a segítõ szándék vezérel amikor tanácsot adsz, és az is igaz hogy kellenek az olyan emberek / mint TE /akik tudnak és fõleg akarnak is segíteni olyanoknak akiknek szüksége van rá.
Egy megdöbbentõ adatot hallottam ma, miszerint Magyarországon az anyukák 60% /százaléka/ szoptat. Szerintem ez igen kevés nagyon ledöbbentem. Én mindenkit megértek akit lehet, de azért feltétlenül számomra az a természetes ha a baba cicizik.Én nem várok érte dícséretet meg üdvözlõ lapot mint ami manapság van, hiszen ez a normális az én nézetem szerint.

Voltunk ma vérvételen, szörnyû volt! Legalább 6-szor szúrták meg mire vér is folyt, õ meg az ölemben ült nézett rám a kis szemeivel mintha azt mondta volna, hogy miért hagyom ,hogy bántsák ha itt vagyok, miért nem segítek neki. Hát én sírtam. Úgy hullott a könnyem, mindenki csak nézett, ciki volt, de megviselt. Annyira szégyeltem magam.
No mindegy várjuk az eredményt!

Lola
Olyan jó nektek hogy jártok úszni, babóca nagyon aranyos.

Bogancsi
Vizeletet , speckós zacsiba lehet gyüjteni, amit fel kell ragasztani a nemi szervükre és várni az "áldást". Fiuknál még csak-csak, de a lányoknál igen vacak mert vagy le esik, vagy mellé folyik, de azért sikerült.

Golyó
Geri édesen mosolyog.KépKép

Köszi mindenkinek aki drukkolt értünk nagyon jól esett!KépKépKép
és a kedves dicséretek is a gyerkõceimrõl.KépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

BSzilvi!
Szerencsére tényleg nem fogyott Riki!Annyira örülök neki!Söt a mérleg mar ingadozik affelé,hogy megint hizott.Ezért le kellett allitanom az apukajat,mert mar adta volna neki a gyümit.
KÖszönöm,amit Rikirôl irtal.
Néha olyan mérges tudok lenni,amikor szoptatom a babat és az apukaja elkezd sétalni a lakasban,vagy egyszerüen csak Riki felfigyel ra.Egybôl kiköpi a cicit,mar nem is érdekli a kaja.Teljesen kitekeredik,hogy lassa merre jar az apja.Ha megtalaja,egybôl elkezd vigyorogni,kuncogni.Ez mind nem lenne baj,mert örülök,hogy igy szereti az apjat,csak aztan 1 ora mulva jelez,hogy éhes.

Dzsili!
Ma én is sirtam!:+(
Képzeljétek,hogy valami ünnep alkalmaval volt ingyen gyermek fotozas az egyik aruhazban.Csinaltattunk Rikirôl képeket,de szegényke akkor mar éhes is és almos is volt.Egyetlen mosolyt el nem ejtett,hanem olyan szivet tépôen nézett elôre,olyan kétségbeesett arcot vagott,mint aki azt kérdezi,mit müveltek velem,miért nem hagytok mar békén.El-el sirta magat.De nem olyan hisztis sirassal,hanem amikor érzi az ember,hogy a babajanak segitségre van szüksége.
Dzsili,Te is ilyen helyzetben voltal ma,igaz?Ne szégyelld magad,bar én is hasonlot éreztem.Sokan megalltak nézni Rikit,de gôzük se lehetett,miért pityereg az anyukaja.
Utana olyan lelkiismeretfurdalasom volt,hogy hagytam szegényt kinlodni.Pedig csak par perc volt és nem is gondoltam,hogy még az apjanak se fog mosolyogni.
Sajnos a képek csak 15 nap mulva lesznek kész.

De elment az idô!
Jo éjt mindenkinek!
Edit
edith16

Nekem miért nem sikerült a banatos fejecske?
Valamit biztos félre értettem.

Ja,holnap érkezik az Apukam!Biztos meg fog lepôdni,hogy megvaltozott Riki.3 honapja nem latta!

Edit
edith16

Nem kell + jel!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Dzsili:
Rémes lehetett a vérvétel Kép Kép Kép Remélem, az eredmény JÓÓÓÓ lesz!!!

zsuzsi:
Izgalmasan hangzik ez a zeneóra a MOMban. Lehet, hogy mi is kipróbáljuk egyszer. Írd meg, milyen napokon van, mikor pontosan. Köszi elõre is!

Képzeljétek "anyanyanya" lettem!!! Kép Most már egyértelmû, hogy így hív Tomi. Annyira jó fej Kép Most éppen a járókában üldögél és valamelyik játékát ütögeti a földhöz.
És még valami: ma hozzuk el a Twingot a szervízbõl Kép Augusztus 11. óta nincs kocsim, de most végre lesz! Úgy érzem magam, mint aki börtönbõl szabadult Kép

Kellemes napot mindenkinek!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Dzsili,
KépKépKépKép, együttérzek, mi is voltunk vérvételen, de szerencsére elsõre tudtak vért venni Hangától. Pisigyûjtéssel mi is így jártunk.Kép

Bogancsi,
én "ányá" lettem.Kép

Most ennyi, mert Hanga itt van a kezemben, és lábbal piszkálja a klaviatúrát.

Szila
Szila

Sziasztok!

Fogas babák anyukái!Kép

Másik topicot olvasva merült fel bennem a kérdés, hogy
1. Milyen idõs kortól kell/lehet fogkrémmel fogat mosni?
2. Mi a múltkor mikor a gyönyörû szép fogkeféjét megvettük, néztünk gyerek fogkrémet, de egyiknél sem volt hasonló korú ajánlás. Van vmi ilyen pici babáknak is? (10 hó)
3. Vagy annak ellenére, hogy idõsebb kor van ráírva lehet adni? A múltkor hallottam, hogy megehetik a gyerekek, nem lesz semmi baj. Ilyen picik is? Vagy ekkorkáknál, lehet benne allergizáló?

Korán keltem, álmos vagyoooook!

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Ágci: szerintem akkortól kell fogkrém, hogy tud köpni.

Ha séta közben Balu elalszik, akkor sokszor kiszárad a szája, és tegnap vérzett is a szája. Mit csináljak? Kenjem szõlõzsírral?? Lehet egy ekkora gyereknek?

Egyébként megtanult fújni. Azóta mindent fúj (kiflit, túrórudit...) Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Agci!

En ugyan nem vagyok osztalytars anyukaja,de azert talan tudok segiteni.
Nalunk azt mondtak,hogy akkortol mossam fogkremmel Aaron fogat,ha mar tud egyedül,es sajat akaratbol köpni.(mint ahogy cory is irtaKép)
Bar en meg nem tudom mondani,hany tubus Blendit ettünk meg annak idejen az öcsemmel!Kép - gaz,akkor azert mar nagyobbak voltunk - de nem tünik ugy,hogy bajunk lett vola.

De hogy egy tizhonaposnal az elvalasztast fogkremmel kell-e folytatni,azt nem tudomm...Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Mi is voltunk a Coraban, tenyleg nagyon jo gyerekruha akcio van. Ha eppen akartok venni, akkor mindenkeppen erdemes megnezni.

Kati
katkamano

Cory!
Kend be Bepanthennel, az kerülhet szájba is, ha elkezdené nyalni.

Ágci!
Ua.-t tudom, mint Cory. Kis korban még nem lehet fogkrémet használni, csak ha tud köpni. Sima vizes fogkefével tisztítsátok!

Fogakról. Valaki kérdezett a múltkor a fluoridkapszuláról, akkor elfelejtettem írni, de most már nem akarom visszakeresni, ki volt.
Szóval a (hátsó) rágófogak megjelenése után kell elkezdeni adni. Itt Finno.-ban legalábbis ezt mondta a fogorvosnénink, mert hogy már ott is voltunk.Kép Itt 8 hónaposan mennek elõször a babák fogorvoshoz, hiába pl. nekünk még nem volt akkor fogunk. Ja és megkaptuk az egész éves fluoridkapszula készletet ingyen!!!! Otthon hogy van ez???

Pussz. Nyuszimanó
(Majd még jövök, megyek olvasni)
nyuszimano

Sziasztok!

Üdv Golyó!Kép

Megnéztem az új képeket, minden baba csodás.Kép Az anyukás képek szerintem is jók.

Dzsili
Én olyasmit olvastam, hogy a 6o% az akik 4 hónapos korukig csak anyatejet kapnak. És ez jó aránynak számít a nyugati országokhoz képest, ahol kényelmi szemponttá vált a tápszer.
Most hirtelen nem tudom elõkeresni a pontos adatokat, de nem voltak olyan vészesek.

Peti sajnos megfázott, a szerda valami katasztrófális volt. Szinte semmit nem aludtunk, állandóan sírt, a porszívózást persze utálja, lázas is volt. Szerencsére most már nem vészes. Kezd visszajönni az életkedve. Viszont a cickóim durrannak, mert most 3 napja szinte csak tejet hajlandó enni. A dokinéni szerint a foga is jönni látszik. Ha hétfõn lesz tali, akkor mi sajna nem megyünk. Kép

Pussz
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Gorsi! Jobbulást Petinek!

Fogkrémrõl már nem tudok újat írni.Kép Én minden kajcsi után megdörzsizem a fogait Hannának, aztán ö még magának is súrolgatja.Kép

Cory! Akkor most kellene újra tortát csinálni Balunak, hátha elfújná a gyertyát.Kép

Nyuszimanó! Én még nem is hallottam ilyen fluoridcuccról.KépKép

Most rohannom kell,majd késõbb jövök.

Tikk
tikk

Sziasztok!
Köszönöm a fogkrémmel kapcsolatos tanácsokat.

Cory,
azt hiszem te kérdezted:
vmelyik újságban olvastam: a szeles kérdéseket:
bebe young care (nekünk ilyen van, sensitiv), ill. a Chicconak is van.
Aztán Bübchen: Wind&Wetter, Haut Balsam, Spezial Wundschutz creme,
Baby Bruin arckrém.
Ajánlja még a hintõport is.

Lányok,
nekünk a 6 hónaptól kezdve elvileg kell szedni a fluor tablettát (Zymafluor néven fut, a gyógyszertárban recept nélkül kapható), mivel Szegeden elég fluor hiányos a víz. Mivel eddig szinte a folyadék igényét Cumika a tejbõl pótolta, mostanában el is felejtettem. Nyáron azért adtam.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Márti:
a kezeslábasnak eredeti neve síoveráll, ez van bele írva, tehát szerintem vizhatlan valamennyire. Meleg is, mert ugyanolyan vastag mint más kezeslábas, amiket 8-10 ezer Ft-ért árulnak.
"jaj de jó", hogy Ármin is ennyit eszik, akkor nemcsak az én Dorkám ilyen kákabélûKép Te hogy bírod lelkileg, hogy Ármin nem akar rendesen enni? Én kezdek egyre türelmetlenebb lenni, pedig szeretek szoptatni, csak félek, hogy nem elég tápláló, ráadásul én kezdek egyre jobban leamortizálódni.Kép Fáj a nyelvem, fogyok, állandóan álmos vagyok. Meddig egészséges szoptatni a mamának? Nem mintha abba szeretném hagyni, de nagyon kimerültnek érzem magam. Hogy tuningolhatnám fel magam?

Dzsili:
borzasztó lehetett a vérvétel, szerintem nem kell szégyenkezned a könnyeid miatt, ez természetes. Dorkától is vettek vért 2 hónaposan és a fejébõl vettek. Ez elég brutálisnak tûnt kívülrõl, de gyakorlatilag legbiztosabb és leggyorsabb módszer a vérvételhez, plusz a baba nem látja mi történik, így kevésbé ijed meg.
Amikor a kórházban a szülés után 4 nappal vettek vért Dorkától én is nagyon kiborultam (egy ideig néztem, aztán kivonultam, mert nem bírtam hallgatni a sírását), mert nagyon bénák voltak, kb. 3-szor szúrták meg a kis kezét, persze nem jött semmi, a helye mostanra!!! tûnt el, annyira csúnya lett a kezecskéje Kép Szerintem a sikertelen vérvétel csak a béna nõvérnek köszönhetõ, aki tudja jól a munkáját, az fájdalommentesen és gyorsan végzi, nem ijeszti meg a kismamát sem!

Képzeljétek Dorka meg tudja mutatni a cicát, a papagájt, apát, és mától a cicit Kép és közben nagy vigyorral mondja, hogy cici Kép Minden nõnemûn a cicit keresi, felhúzza a pulóverüket és mutogat Kép Még szerencse, hogy lány!Kép

Nem tanultam ma sem, pedig anyukám próbált segíteni, de Dorka nagyon nyûgös volt, így csak én kellettem.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, betegeskedõk hamar gyógyuljanak meg!

Üdv: zsuzsi + Dorottya
zsu26

Sziasztok!

Ma az én fiam is alig evett. Fogzik ezerrel Kép, fél óránként cicit kér, és "rágcsálja". Nem harap bele, de olyan, mintha az ínyét a mellemmel dörzsölgetné. Nem túl kellemes. Odáig fajult a dolog, hogy megpróbálkoztam megint a másik mellemmel (azt tudtam, hogy van benne tej, mert néha csöpög, meg hetente fejnem kell belõle egy kicsit, hogy ne akarjon kidurranni). Ha nem is a hagyományos pózban, de sikerült vele elfogadtatnom. Szembe ült velem az ölembe, én meg tartottam a mellem a szájához, a másik kezemmel az orrától tartottam el, és imádkoztam, nehogy hirtelen akarjon leszállni, mert nincs harmadik kezem. Mókásan nézhetünk ki Kép

Norci: a budaörsi Tescoban láttam tegnap nagyméretû lábfejes rugikat (80-86-ost is) 1300 körül.

Hétfõn tali ugyanott és ugyanakkor mint hétfõn volt Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Golyó! Tündériek azok a kis pofazacskók!!! Kép Kép Kép

Szilvi! Hidegben, mielõtt kimentek sétálni, popsikenõccsel vékonyan kend be Peti arcát, az bõven elég.

Zsuzsi! Köszönöm az érdeklõdést fog-ügyben, úgy tûnik, túl vagyunk egy idõre a nehezén (kopp-kopp-kopp...).
Dorka tényleg nem eszik sokat, de nekem mindig Cory szavai jutnak ilyenkor az eszembe: egy étellel-itallal rendszeresen kínált baba biztosan nem fog éhezni!!!
Viszont gyümölcslével inkább ne nagyon kínáld, ugyanis a dokinénink azt mondta, hogy a cukortartalma megköti a gyomorsavat, így elveszi az éhséget, és ráadásul a fogakat is rontja. Gondolom, Dorkánál erre fokozottan vigyázni kell (mármint hogy ne vegye el az éhségét).
(Ez persze nálunk a gyakorlatban nem azt jelenti, hogy Romola soha nem iszik gyümölcslevet, azért idõnként megkínálom azzal is, de tényleg nem kap túl sokat.)

Dzsili! Miért szégyellted el magad, hogy sírtál vérvételen? Én is sírtam az elsõ oltásnál!

GOrsi! Jobbulást Petinek!

Köszönöm mindenkinek még egyszer az együttérzõ szavakat!
Mint már Zsuzsinak írtam, egy idõre, ûgy tûnik, túl vagyunk a nehezén.

Viszont képzeljétek el, mi történt velünk! Amíg még lázas volt szegény Romi, a dokinéni azt ajánlotta, hogy elalvás elõtt kapjon Germicid-C kúpot, mert ugye a "C" benne, az nyugtatja. Ezt mi meg is tettük, de Romola lázas betegen csak nem akart elaludni, úgy felélénkült, mintha valami izgatószert kapott volna. A 3. este már éjjel 2-kor aludt el! Amikor elmeséltük a doktornéninek, õ elmagyarázta, hogy vannak bizonyos nyugtatók (vagy mindegyik ilyen?) amelyeknek egyes esetekben élénkítõ hatása lehet. Kb. 100-ból 1-szer. Hát, úgy tûnik, ez nálunk bejött.
A következménye az lett, hogy Romi teljesen átállt az éjszakai életmódra, és igen nehéz volt visszaállítani a kis belsõ óráját. Most is rettegek, hogy felébred-e még ma...

Sziasztok: Laura
p_laura

Zsuzsi! Nagyon aranyos ez a cicikeresõs történet! Kép Kép Kép

Cory! Ez a szembeülõs póz nekünk is nagy kedvencünk! Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!
Köszi az együtt érzõ szavakat!

Edit
Elvették a babát a fényképezéshez? Nem teljeseb tiszta hogy mi történt, de lehet hogy én vagyok nagyon fáradt ma, mindenesetre sajnos te is érezted milyen rossz a tehetetlenség, senkinek sem kívánom.

Szila, Bogancsi
Olyan jó hogy már megszólítanak benneteket a gyerkõcök. Kiváncsi leszek nekem mint mond majd Napocska.

A labor eredmények egyik része ma meg jött nem sok sikerrel mert bealvadt a vér és nem tudtak teljes vérképet csinálni de azért a lényeg meg van. Az egész jó, a
speckós vizsgálatokra meg várnunk kell még két hetet.

Még kísérletezhetek egy kicsit a pisi szerzés fortélyaival, mert a vizeletében sok bacilust találtak no meg fehérjét ami mind gyulladásra utal, de persze az is lehet hogy minta vétek során került bele a bõrérõl,így most nem kap még gyógyszert, hanem ma is kellett pisit gyüjtenem és postázni kitenyésztésre meg hétfõn is , így teljes lesz a kép. Õ egyébként jól van nem látszik rajta semmi momentán szerencsére.
Tegnap este viszont szinte semmit sem aludtunk jó formán óránként fel sírt.
Talán rosszat álmodott a tegnapi nap miatt? Vagy a fogacskái? Ki tudja!

Gorsi
Én ezt a 60% dolgot még ilyen fel állásban is kevésnek tartom. Képzeld el hogy ha nem 4 hónapos korig vizsgálják akkor milyen adat jön ki! Annak ellenére hogy abban igazad van hogy a nyugati vagy inkább úgy mondom a fejlett államok statisztikáihoz képest nem rossz, de most már értem miért folyik a csapból is a szoptatás propaganda az unásig mert ezek szerint ma Mo.-on még mindíg nem ez a természetes módszer. Csak az a baj hogy akik viszonz vért izzadva, vagy anatómiai okoknál fogva nem tudnak szoptatni selejtesnek érzik magukat aztán mennek a viták meg a félreértések. Nem?

Petikének jobbulást küldünk neki Napsival gyógy fejecskéketKépKépKépKép

Fogkrémrõl én úgy tudom, hogy pont azért vannak külön gyermek fogkrémek is mert abban kevesebb fluór van ha meg ennék se legyenek betegek mert ha folyton megesznek belõle egy egy adagot bizony komoly probléma is lehet belõle. Szerintem ilyen piciknek semmilyen fogkrén nem kell, hiszen megeszik, elég csak dörzsölni, baba fog kefével. Nekem is kellene egyet beszerezni. Akinek van ilyen baba boltba vette?

Pusszancs Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Laura, Cory,
a szembeülõs póz nálunk is nyerõKépKépKépKép!

Üdv
Szila
Szila

Lányok,
ezt találtam:

Zymafluor:
[url=http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=558" TARGET="_top]http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=558[/url]

Szila
Szila

Na, találtam még egy érdekes oldalt. Ez egy tanulmány, amiben mérték az ivóvizek, kútvizek meg ásványvizek fluortartalmát. Van benne egy táblázat is.

[url=http://www.kaposvar.pate.hu/PDF/VOL5NO4/10Sarudi.pdf" TARGET="_top]http://www.kaposvar.pate.hu/PDF/VOL5NO4/10Sarudi.pdf[/url]

Szila
Szila

Zsuzsi! Most jut eszembe: szedsz vasat? (A fáradékonyság miatt...)

Laura
p_laura

Zsuzsi

Hát tudod azért ciki amikor a sok vérvételre váró toporgó felnõtt szenvdtelen arcába nézek és csak azt látom hogy milyen gyorsan végzünk már.
Én még nem éltem át ilyent mert eddig szerencsére olyan dolgozókkal és kórházakkal akadtam össze ahol úgy gondolták,hogy a vérvétel és társai fontos szükséges rosszak de az anyukákat nem szabad ezzel gyilkolni.
Amikor a gyerekek születek megkérdezték akarom e látni amikor a gyerekem fejébõl vért vesznek, vagy rájuk bízom és a vigasztalást vállalom. Sõt amikor a kicsi fiam volt 6 hónaposan kórházban velem persze mert az elsõ kruppos rohama volt, infúzión volt 4 napig, de amikor bekötötték nem engedték hogy a szobában maradjak ki kelett mennem, mert azt mondták hogy ez nem egy anyának való látvány. Igazuk volt.

Napocska végre eszik talán, ma megevett egy egész üveg husis babakaját, és lassan átszokunk arra hogy na cicizzen annyit.

Pussz:Dzsili
dzsili

Még egy oldalt találtam, ez a fogápolással kapcsolatos.

[url=http://www.mosoly.hu/gyerek/fogaszat.html" TARGET="_top]http://www.mosoly.hu/gyerek/fogaszat.html[/url]

Szila
Szila

Zsuzsi,
a WHO és - ha jól tudom - a Magyar Gyermekorvosok Szövetsége is (azt hiszem, ez a hivatalos nevük) azt ajánlja, hogy 2 éves korig legalább szoptassuk a gyermekeinket. Úgyhogy hajrá! Kép Az anyatej mindig elég tápláló, és az a helyes, ha 1 éves korig a baba fõ tápláléka az anyatej. Valószínûleg azért nem eszik túl sok egyéb dolgot a kicsid, mert az anyatejbõl megkap mindent, amire szüksége van. Okos a te kislányod, bízd rá, mit eszik, mit nem. És nagyon jól teszi, hogy nem iszik gyümileveket. Ha szüksége volna több kalóriára, hidd el, többet enne. Az a baj ezekkel a cukros dolgokkal, hogy a zsírsejtek SZÁMÁT növelik, míg az anyatej a zsírsejtek MÉRETÉT. Ez azt jelenti, hogy azok a gyerekek, felnõttek, akiket csecsemõkorukban tápszereztek, cukros levekkel itattak, sokkal könnyebben híznak el, mint anyatejes társaik. Szóval bízd Dorottyára, szoptass nyugodtan, és ne görcsölj, hogy mennyit eszik mellette. Kép Jó hétvégét! Puszi:

Virág

Ja, Bea és Ajsika majd jön, csak bekakilt a gépük. Puszilnak mindenkit!
Virág (fiore)

Sziasztok!

Eloszor is nagyon hianyoztok nekem, de ugy be vagyok havazva, hogy nincs idom eljonni netezni sem, nemhogy talira...Kép Kép Kép
kb 3-4 het mulva koltozunk ugyhogy most gozerovel butorokat nezunkKép (Sajat lakasba!!!!)
Tildus mar tud kapaszkodas nelkul allniKép nagyon edi kis jatekai vannak, tok jol eljatszogat egy ures dobozzal es a tetejevel, ugyhogy igazan nem nagyigenyu.

Mindenkinek nagy-nagy puszi,picik nojjetek nagyra! Remelem minnel elobb talalkozunk!
Judit es Tilda
tiduj

Sziasztok!

Segítsetek! LÁNYOK mikor tanulnak meg a babák hasról visszafordulni? Egész nap azzal vagyok elfoglalva, hogy Geri hasra fordul és 5 perc múlva õrült sírásba kezd amíg vissza nem fordítom. Még a konyháig sem jutok el. Kép

Lola, Henke, Dzsili, Laura: Köszönöm mindenkinek aki megnézte a Gerim képét. Most, hogy ilyen sikere van az én kis maszatkámnak majd rakok még fel többet is.Kép

Dzsili: teljesen egyetértek a szoptatásról írt dolgokkal és sajnos azzal is hogy akinek nem sikerül olyan sokáig szoptatni a babáját mint kellene selejtesnek érzi magát. Én pont ilyen cipõben járok! Viszont sajnos ismerek olyat aki szoptathatna de mégsem teszi. Szomorú ez az egész dolog. Kép

Bogancsi: Mi most szeretnénk Twingot venni. Nekem már volt régen és imádtam. Jó lesz egy kicsit messzebbre kimozdulni, mert itt a lakótelepen már az összes bokrot ismerem.

Szilvi: de jó nektek, hogy ilyen jól viselitek az oltásokat. Mi kedden voltunk, de Gerivel egész héten nem lehet bírni, sokkal nyûgösebb mint máskor és rosszabbul is alszik. Még jó, hogy a következõt csak 15 hónaposan kapjuk.

LÁNYOK Mi a véleményetek az agyhártyagyulladás elleni oltásról?

Sziasztok! Golyó
golyó

Ma egy kicsit több idõm volt netezni és megnéztem a babák fotóit. Mindenkinek gratulálok, mert gyönyörûek a babák.

Ma elhatároztam szeretnék egy kislányt is Geri mellé. Lányos anyukák! Hogyan kezdjünk hozzá? KépKépKép

Golyó
golyó

Golyó,
az elsõ gyerek nálunk fiú lett, a másik három lány. Lehet, hogy addig kell próbálkozni, amíg kislány nem lesz. (Ha csak a tizenharmadik lesz nõnemû, ne reklamálj. Kép) Most végre én is megnéztem Gerit. Irtó édes a kis pofija! Kép Olyan össze-vissza puszilni való.

Na, csókolok mindenkit. Megyek ágybahullani. (Ja, és Ráhelnek hõemelkedése van, bágyadt egész nap, éjjel meg nem alszik jól, sokat sír. Kép) Szegény Ráhel. Szegény apa. Szegény én. Kép Na pá.

Virág
Virág (fiore)

Ági (Golyó),
nem akarlak elkeseríteni, de ez az állapot eltart egy darabig. Nálunk még most is gyakran megtörténik, hogy üvölt, pedig már 2 hónapja tud oda-vissza forogni, csak úgy kényelmesebb, ha anya segít. Kép
Elõbb utóbb felfedezi, hogy milyen jól lehet hason játszani, akkor csak 10-15 perc múlva rikkant. Kép

Lola
lola

Virágéknál ég a világ... Kép Jobbulást szeeegény Ráheeelnek!

Sziasztok csajszik! (És stikában olvasó apuk)

Nyuszimanó, Donci nem semmi mennyiségeket eszik! Barninak, na jó, nem egy hét, de 3-4 nap kell ennyi kaja elpusztításához! Kép

Képzeljétek, Barnika annyi mindent megért már, és csomó mindent õ is mond vagy ismétel. Nagyon drága!!! Elkezdek füzetet vezetni róla! Ma mondta, hogy hápháp, ajtó, egy (-a kérdésre, hogy hány éves vagy)... Ja és megint megkérdeztem, hogy Kaka van? - gyanús szagok áradtak a pelusból-, azt válaszolta, NEM, és valóban, nem volt kaka...

Tegnap voltak nálunk Lucáék, a fotelre mászást ugyan nem tanulta meg tõle Barnika, de a járása határozottan begyorsult!

Mennem kell, hátha most végre sikerült elaltatni (nagyon nyûgös egy pár napja, tuti, hogy újabb rágószervek a láthatáron!!! Úgy sajnálom szegényt!!!

Dzsili, miért akarod begyorsítani a cicirõl való leszokást? Nem provokatívan, csak kíváncsian kérdezem!!!

Tikk, a bohóckodást mi is nagyon szeretjük! Legközelebb is mutatunk ilyen trükköket!

Lánygyártó praktikákra én is kíváncsi volnék, bár a kisfiú nagyon bevált nekünk - igaz, nem a legmacsóbb fajtából való KépKépKép Szóval másodszorra se bánnám...

Tiduj! Gratulálok a lakáshoz! Nagyon jó érzés lehet! Nálunk is a legegyszerûbb játék a menõ, pl dió, fakanál, üveg és teteje, fiókrámolás...

Na megyek, szép jó éjszakát mindenkinek.

Puszi,Henke+Barnika, aki nemsokára beszélni fog - áááááááááá!
gesztenye

Sziasztok!

Köszönöm aranyos válaszaitokat, hozzátok betérni kész felüdülés!!!! Kép Kép

Lányt készíteni nagyon egyszerû: vegyél egy agyon hajszolt, fáradt apa-jelöltet, és egy kedves anyukát, aki babát szeretne, lehetõleg a legstresszesebb napon rohamozzon anyuka, mivel már heteket várt egy kis házas életre Kép, így garantált a kislány Kép
Biológiailag akkor van esélye a kislánynak, ha az aktus a peteérés elõtt történik, mivel a XX kromik lassabbak, de legalább 3 napig élnek, míg az XY-onok gyorsak, de hamar megis halnak. Ha fiút szeretnél, akkor rögtön a peteéréskor kell babát gyártani, mert így a gyorsabb XY-onok leelõzik a lassabb, de életrevalóbb XX-eket. Meg állítólag savas hüvelyflóra jobban kedvez a lánynemzésnek, olasz anyukák valami savas lötyben fürödtek ennek érdekében. Na ha sok hülyeséget írtam volna, elõre is bocsi, nem vagyok szakember. Én úgy vettem észre a gyakorlatban a környezetemben, akiknek nagyobb a szexuális étvágyuk, azoknak fiúk van, akik meg kevesebbet vannak együtt, azoknak lányuk...KépMi pl. külön éltünk a férjemmel(munka miatt), mikor Dorottyát gyártottuk Kép

Dzsili: azt hiszem te is eléggé érzékeny nõ vagy, túlságosan foglalkozol a környezeteddel, a külvilággal, nem kellene, mert csak felidegesíted magad, nem éri meg!!! Sírtál, mert rosszul érezted magad, és még ezt is tudtad egy kis lelkiismeretfurdalással fokozni, hogy jaj mit szólnak az emberek a rendelõben. Nem tök mindegy? Várniuk kellett, na és, te nem vártál? Felesleges mindenkinek a kis rezdülésére odafigyelni, mert te ezt a figyelmet ugysem kapod vissza soha. Szóval ne szégyenkezz az érzéseid miatt. Remélem nem voltam túl intim.

Befejezem, mert nagyon lelkizõs hangulatban vagyok.

A tali hol lesz, a címet megírja nekem valaki, lehet, hogy megyünk. Mit vigyünk magunkkal?

Üdv, gyógyuljatok

P.S.: Dzsili: vizeletet mi úgy vettünk, hogy korán reggel kb. 5-6 körül felkeltem és egy steril beföttes üveget tettem Dorkához a pelenkázáskor és szegénykémet hideg lehelettel fújtuk, mire rögtön szépen ívesen belepisilt az üvegbe.Kép

sziasztok:
zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Koszonjuk a gyogypuszikat, ugy tunik haladunk a gyogyulas fele.Kép

Dzsili
Egyetertek.

Virag
Gyogyuljatok! Kép

Zsuzsi
Petinek sajna meg mindig latszanak a picikori vervetelek a kezfejen. Szerintem nem is fog elmulni.Kép

Puszi
Gorsi
gorsi

sziasztok!

Tali helyszín: Budapest, V. Molnár u. 13. fszt. 1. Zámodits

Zsuzsi: magatokat hozzátok! Kép

cory

cory
Budapest

Húúúú de gyorsak voltatok!

Cory: takarót vagy ilyesmit ne vigyek? WC papír vagy nassolni való a mamáknak???? Teljesen üres a lakás?

Gorsi: Dorkának most a 10. hónapra tüntek el a kézfején a szurinyomok (3 db). Petinek is el fog múlni tuti, ne aggódj!

Na szóval mindenki legyen gyorsan egészséges és akkor tudunk sokan találkozni!!! Kép

Laura: nem szedek vasat, de azt hiszem újra elkezdem az Elevitet szedni. Romi, akkor mikor fekszik le és mikor ébred? Hogy bírjátok? Én a fogakra kipróbáltam tegnap a homaopátiás bogyót, mert Dorka nagyon hisztezett. Végülis a nagy hisztirohamoknak vége lett, és tudott egyedül játszani, de a séta hatott jobban Kép

na befejezem.
a tételekhez kersek aktuális cikkeket, mert azt mondták, hogy a a tétel tudása a minimum, plusz aktuális cikket kell vinni, minden témához. Hát én csak a cikkeket fogom tudni Kép

Pá, pá

Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: a lakás be van rendezve. Szõnyeg a földön. A wc-papír ilyesmirõl Rebit kell megkérdezni, legutóbb volt. Sütit én vittem, de alapvetõen mindenki hozott magának kaját Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Végre eljutottam ide ... Kép
Megcsináltuk a galéria "behálózását", így végre kicsit nyugodtabban tudok aludni, Manó akar sem esik le, ha nem ébredek elég gyorsan ... õ ugyanis roppant gyorsan közlekedik félálomban is ... Kép ... viszont azóta nem is megy a hálóhoz, hanem inkább a ventillátort piszkálja ... De akármit csinálunk, mindig talál valami újabb nem nekivaló dolgot ... Kép

Cory
A lakásról nyugodtan lehet engem kérdezni, de én csak +1x voltam hozzátok képest ... Kép még azt sem tudtam, hogy a belsõ szobából a fürdõszobán keresztül ki lehet jönni ...

Zsuzsi
ha jössz hétfõn, akkor a Marczibányi teres programról majd kifaggatlak... lehet, hogy mi is megyünk majd ...

Csenge kézfején is nagyon sokáig látszódott a kórházi vérvétel nyoma. Én anno segítettem a csecsemõsnek lefogni már akkor is sajtkukac lányomat. Hálás is volt érte - na nem a lányom ...
A kisasszony össze-vissza eszik, még hozzávetõlegesen sem tudom leírni, mikor mennyit... Volt sok olyan nap, amikor szopin kívül csak 3-4 kanál fõzeléket/gyümölcsöt/akármit evett meg egész nap. De ma reggel pl. megevett egy egész almát (reszelve), meg most délután/este evett majdnem másfél dl õszibarackos rizst... A csirkehúst kis falatokban bármikor megeszi, a joghurt nem aratott nagy sikert, a sajt az igen ...

.. szerintem még sok mindenkinek akartam írni sok mindent, de álmonhalok, meg el is fáradtam a hálófelrakásban ...

jóéjszakát
Rebi+Csenge

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

akar=akkor....

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

Én tiszta hülye vagyok: fél hatkor felébredtem Kép Na, mindegy, legalább volt iõm mindent elolvasni Kép

TEgnap voltunk kirándulni a szentendrei skanzenban, egész nap ott bóklásztunk, gyönyörû volt az idõ és nagyon jól éreztük magunkat! Hazafelé bementünk a budakalászi Corába, vettünk mi is kezeslábast, rögtön kettõt is, ha elázik az egyik, másnap is legyen mibe kimenni! Nagy mázlink volt, mert mikor odaértünk, nagyon nehezen találtam meg egyáltalán ezt a fajtát (és fõleg ezt az árút: 2690), és mikor meglett: csak 62-es nméretben volt. Jól elszomorodtam, mert emiatt mentünk be, de aztán persze vettünk mindenféle mást is és mikor a pénztársorban állva nézelõdtem, vettem észre, hogy rengeteg kezeslábas lóg az állvábyon, sokkal több, mint egy órája - és mikor odamentem, tényleg azt láttam, hogy feltöltötték: elhoztuk az egyetlen 86-os vkéket és az egyetlen 80-as skéket is! Bár biztos, hogy pótolták még ezeket is! Tényleg jó melegnek tûnik, bár szerintem vízhatlannak nem vízhatlan.

Ármin fel tud állni kapaszkodás nékül! Tegnap guggolt elõttem - ezt már régebb óta tud - aztán meglátott a kezemben valamit, ami nagyon kellett neki (egy csekket - érti a fene az ízlését Kép) és egyszerûen felállt, úgy, hogy a két kezét közben nyújtogatta a csekkért! KépKépKép És ezt tegnap este még kétszer!

TEgnap áthívott a szomszéd a szülinapi bulijába, kb fél órát töltöttem ott. Egyrészt nagyon szokatlan volt, mert ezer éve nem voltam bulizni, másrészt szerintem az ottani füst hatásaképp nem tudok most sem aludni, mert a hajamba teljesen beleivódott a szaga, a torkom és a fejem is fáj miatta Kép Úgyhogy azt hiszem, el is megyek hajat mosni, pedig 2 napja mostam. Hát, ez a gyakoriság mostanában nem jellemzõ Kép

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!

Most csak büszkélkedni szeretnék, majd késõbb olvasok.
Tomi tegnap este teljesen egyedül FELÁLLT !!! Épp vacsorázott a család és mindenki látta! Annyira édes volt!!!

Szép vasárnapot mindenkinek!
bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Sziasztok ismét!

Laura:
A legnagyobb lányomnál is elõfordult anno, hogy Sevenalettát kapott és teljesen felélénkült tõle. Azóta tudom, hogy nagyon kell vigyázni a nyugtatókkal - nemcsak a babáknál!

tiduj:
Drukkolok a költözködésetekhez!!!

Golyó:
A hasról hátra fordulás a nagyoknál elég gyorsan ment, nem is kellett segítenünk nekik, viszont csak hetek múlva tudtak hátról hasra fordulni. Tomi viszont sokkal késõbb kezdett forgolódni, viszont azonnal tudott mindkét irányba. Fogalmam sincs, hogy mitõl Kép
Ne érezd magad "selejtesnek", hogy már nem tudsz szoptatni! Én is úgy terveztem, hogy jó sokáig fogom szoptatni Tomit, mivel most minden adott hozzá. Jó levegõ, új ház, nyugalom. Erre 5 és fél hónapos korában egyszercsak mindenféle átmenet nélkül egyik napról a másikra elfogyott a tejem. Pedig semmi stressz nem ért akkor.
Szomorú voltam persze, de aztán inkább örültem, hogy legalább addig tudtam szoptatni.

Virág:
Ráhelnek jobbulást kívánunk! Kép Kép Kép

Henke:
Eddig nem is vezettél füzetet Barniról??? Komolyan? A doktornõd sem kérte, hogy legyenek felírva az evések, kakik, stb.? Én az elõzõ három gyerekkel megszoktam, hogy meglehetõsen részletes füzetet vezessek, így Tominál már automatikusan írtam. Persze most már nem naponta írok bele, csak ha "esemény" van.

Zsuzsi:
Ügyesek voltatok, hogy összehoztátok Dorottyát, pedig nem is laktatok együtt Kép Távszex??? Kép Kép Kép

üdv mindenkinek
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Golyó! Az én kislány-készítõ történetem kísértetiesen hasonlít Zsuzsiékéhez: végy egy vizsgára készülõdõ apuka-jelöltet, aki még a nõnapot is elfelejti (pedig aznap szinte hozzávágják a férfiakhoz a virágot). Ha nem kapsz semmit, sértõdj meg nagyon, amolyan öri-hari módra. Másnap várhatóan kiengesztel, és menj el tesztet venni... Kép

Szeretettel gratulálok Árminnak és Tominak a felálláshoz! Kép

Puszi mindenkinek: Laura
p_laura

Sziasztok!

Virág!

Én még elfeljtettem gratulálni Ráhelnek még múltkor. Most meg jobbulást. Kép Kép

Bogancsi! Henke! Márti!

Grarula Tominak, Barninak és Árminnak is! Kép

Bogancsi, Henke!

Én se vezetek füzetet Vilirõl. Ide leírom nektek az újságokat, meg minden új dolgot videóra vettünk eddig és rámondtam, hogy épp mekkora és mia helyzet Kép lehet egyszer hiányozni fog, de most nincs idõm energiám rá.

Felébredt, meg épp elmenõben, megyek.

Cory találkozunk holnap?

Norci
norci

Sziasztok!

Bogancsi: én Balut sosem mértem, úgyhogy azt nem is tudtam volna írni Kép Csak nagyvonalakban írtam, mi mikor csinált elõször.

Gratula az állóknak Kép

Norci: 10 a kaputoknál?

Balu az elõszobában úgy közlekedik, hogy eygik kezében valami játék, a másikkal fogja a falat, és oldalaz. Nagyon helyes! Kép

Rebi: azért wc-papír ügyben pl te tudsz nyilatkozni Kép

Anyósék éjszakai villámlátogatást tettek nálunk. Tegnap este 10-kor értek ide, ma délelõtt 10-kor már mentek is el.

Most megyek, mert vendégek jönnek hozzánk.

cory

cory
Budapest

SZiasztok!

Hadd dicsekedjek még egy kicsit KépKépKép Ármin megtanult tapsolni is, valamint biztonságosan, háttal lemászni a fotelból! Ezeket is még tegnap az állással "együtt", csak tegnap megfeledkeztem róla, mikor írtam Kép Hát milyen anya az ilyen????

Ti nem vagytok nagyon álmosak és fejbevertek? Én 2 napja csak kóválygok, ugyanakkor reggel felébredek korán. Most András elvitte Ármint sétálni, már 3 órája lent vannak, de a kizárólag manuális tevékenységeken kívül (pakolás, mosogatás) teljesen alkalmatlan vagyok mindenre!

Nem tudom, megyünk-e holnap talizni, mert visszatért az átkozott szájpenész pénteken (igaz, tegnap éás ma megint tünetmentesnek látszott) és nem tudom, nem fertõz-e? Írok Ibolynak és megkérdezem! Pedig nagyon szívesen találkoznék már veletek! Kép

Füzet: én írok Ármin születése óta füzetet, igaz, elég rapszodikus idõközönként, de havonta minimum egyszer. Énrólam is írt anyukám és azt nagyon jó most is olvasgatni! Persze, benne van a súly- és hosszfejlõdésem is, meg hogy miket ettem, mikor jöttek ki a fogaim, de nem ez a lényeges (bár, ezeket is jó összehasonlítgatni néha Árminnal), hanem fõleg azok, hogy mit csináltam, miket mondtam, hogyan gondolkodtam a különféle dolgokról. Azt gondoltam, hogy mivel ide a topikba gyakran írok, ezt is kimentem idõrõl idõre CD-re, akkor ez is jó napló lesz, hátha Ármint is érdekli majd felnõttkorában, miket írtam róla!

Henke! Nagyon aranyos lehet Barni, ahogy beszél KépKépKép, én alig várom már, hogy Ármin szavakkal is szórakoztasson minket!

Bogancsi! Tominak gratula az álláshoz! Kép

ZSuzsi, Laura! KÖvetkezõnek én is szívesen lennék lányos anyuka is - de nincs valami humánusabb recept is a lányhoz? Kép Bár, ahogy most érzem magam, most kéne nekilátni KépKép

Ha nem jutunk el a talira: Andiéknak sok puszi KépKépKép, és mikor lesz már ismét netük???????

Annyian eltûntek az osztályból! Kép (Zafi, Beja és még sokan mások...) Hová?

Na, megjöttek a pasik! SZiasztok! Kép

Márti+Ármin
márti

Sziasztok!

Elõször kezdeném a gratulációkkal: Bogancsi, Márti, Henke Kép

Cory: Balu nagyon édes lehet!Kép

Köszönöm a tanácsokat a lányos anyukáktól. Nagyon aranyosak voltak és sokat nevettünk rajta a férjemmel. Fáradtnak már elég fáradtak vagyunk, de még megvárjuk amíg Geri végre oda-vissza tud forogni, mert így idõnk sincs összehozni egy kislányt. KépKépKép

Laura: jó ez az öri-hari ötlet, gondolom nemcsak nõnapon lehet alkalmazni Kép

Zsuzsi: aranyos a történet, de nem szeretnék apától külön költözni, egye fene inkább jöhetnek a fiú gyerköcök Kép
Milyen suliba jársz?

Virág: a 13.?!?! akkor már egy egész focicsapatom lesz? Kép

Lola: most egy kicsit elkeseredtem Kép Geri másodpercenként hason van és utána csak küzd. 2 hónap múlva én fogok már sírni.

Bogancsi: köszönöm a szoptatásról írt soraidat olyan aranyos vagy

Puszi mindenkinek: GOLYÓ
golyó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?