Sziasztok,
megint csak gyors bekukk
.
Oriandy: örülök, hogy jöttél
! Már hiányoltunk!!!
Kimike: már akartam írni a cipővel kapcsolatan a múltkor csak kiment a fejemből. Mi akkor vettünk Marcinak tavaszra kiscipőt, amikor írtam, hogy az Asso-nál van egy olyan akció, hogy egyet fizet kettőt vihet. Akkor sikerült venni neki bentre egy szandált, kinti cipőnek pedig egy tavaszit. Dobok képet.
Gab: jó a táblázat!
Alziza: Zalán nagyon tündér mind a kettő képen. Na és ez a vasalós kép
!!!
Ma megint sokat voltunk kint a levegőn a jó időnek köszönhetően
. Marci gyorsan ki is dőlt.
Hát csajok, nem tudom, de lehet, hogy Marci kivételt képez a mondókákkal kapcsolatban. Egyáltalán nem élvezi őket, max akkor, ha hintázik és közben mondom neki. Kiskorában, amikor még nem tudott ellenkezni, akkor meghallgatta, de mostanában leállít. Inkább mondjam el neki, hogy mit lát a képen, melyik állat milyen hangot ad ki, meséljek magamtól, de ne mondókázzak
. Csicsergőbe se megyünk mostanában, mert már a 2. alkalom volt, hogy a kezében a labdával, amit el nem engedett volna semmi pénzért sem, halkan sírdogált, utálta az egészet. Akkor érezte jól magát, ha felmászhatott a polcos szekrényre. Itt is hülyén éreztem magam, mert minden gyerek úgy megy az anyja után és úgy csinálja, amit mond a tanár, hogy csak lesek. Marci nem. Isti nyugtat, hogy azért, mert ő a kivétel nem azt jelenti, hogy nem az a jó, amit ő csinál, csak lehet, hogy teljesen más az érdeklődése. Azt hiszem, inkább vmi mozgásfejlesztésre fogom vinni, mert azt sokkal jobban élvezi.
Már egyedül felveszi a cipőjét, szandálját és csak ritkán téveszti el a bal és a jobb lábát, hogy melyikre melyik cipő való. Persze a cipőfűzővel még nem boldogul, de a tépőzárat már becsatolja
. Nem vagyok elkeseredve, mert ez az egyetlen hely, ahol nem érzi jól magát és itt is csak az utóbbi időben. Egyébként továbbra is barátságos, vidám, kiegyesúlyozott csak ott kergül meg
.
Legújabb szavunk a pez (pénz
) és a to (toll). Mindez azért, mert imád anya táskájában kutatni a kis drága
!!!
Na nem is lettem olyan rövid, de ezt le akartam írni. Van még vki, akinek a gyereke nem szeret mondókázni. Nem hogy ő nem szeret, de még hallgatni sem...