Új privát üzeneted érkezett!

ZsuzsiKép
Nagyon szépi lett a torta!Kép Mégis mennyi ideig csináltad?
Boldi szülinapot a nagyfiúnak, ja és a többi lurkó is nagyon ariKép

NelliKép
Ma voltunk játszóterezni, mindegyik mami panaszkodott a kölkére, h nyűgös, szerintem front van.

Tüni, AndiKép
ma viszont annyira lefárasztottam a gyereket, hogy majdnem bele aludt az ebédjébeKép

Na léptem, majd este talán még benézek, pusz:

Manócs
manócs

Helló Lányok!

Ma egész nap pörögtünk, de mostmár itt vagyokKép

Délelött bank, posta, ABC, autószerelö, tisztitó majd ebéd. Gyermek elaludt, én dolgoztam fél órát, majd nekiestem levágtam a füvet télire betakartam a rózsákat, meg ami könnyen elfagy, aztán bejöttem, kiteregettem, feltakarítottam, meguzsiztattam Ilangot és most itt vagyokKép

Ha megjön Apa folytatom a melót, talán nem jön késön.

Zsuzsi!
De jó, hogy írtál! A fiúk szenzációsak mint mindigKép A torta nagyon jól néz ki!Kép Nagyon boldog szülinapot Gyurinak!Kép
(milyen torta ez egyébként?)

Nelli!
Rossz napKép Nem lehet, hogy fogzik is emellé Domcsi?Kép

Tüni!
Voltatok valamerre csavarogni a jóidöben?
Gratula a hugodnak a babócához!Kép

Andi!
Na látod, nincs semmi gond hamar kibékültetek. Egyet tudomásul kell venni ezek a pasik nagyon másképp müködnekKép

Norka!
Mi van Veletek? Voltatok pénteken játszóházazni?
Rosszulléteid elmúltak?

Na most ennyi volt, mert bebüzölt a gyermek és jönnek a boszik is!Kép

Pussz

Tündér&IlangKép
tündér

Sziasztok!

Zsuzsi!
Gyurinak boldog szülinapot. Torta nagyon király!

Norka!
Miénk csacsi is kicsi, én jobban fújni nem tudom, de a játszóházban sokkal nagyobb. És nem tudok róla, hogy több méret lenne. Most olvastam a babaszobán, hogy benzinkútnál fújatták fel. Ki fogom próbálni.

Elli! Szerinted? Mint Rodi-szakértőt kérdezlekKép

Beu
beu

Sziasztok,
Rodyt fel lehet fújni de leginkább olyan pumpával, ami a benzinkútnál van, az én fittball labdám is ugyanattól a cégtől van, és nem nagyon lehet tüdővel feszesre fújni, ahhoz túl vastag a gumianyag. Egészen nagyra lehet, sztem az eredeti csomin biztos rajta van a végső magasság...
Tüdővel (a férjemévelKép) az én labdám is csak kb 75%-os volt fénykorában.
De én péntekre tervezek egy happyland-látogatást, megnézem/megkérdezem, jó?
pusza
e
ellimami

Sziasztok!

Csak gyors!
Igen a kepen bicikli utanfuto van, amibe Jazi fog majd csucsulni! Kép Orsoly - futarral 1utt N.o.-bol nem eri el a 10.000Ft.ot, szerintem folosleges Amcsiban megvenni!

Beu,Elli
Koszi a Rody infokat.Azt mondja apa a honlapon irjak,hogy tilos suritett levegovel felfujni! Szoval tegnap oda csörögtünk es a neni sima matrac pumpat ajanlott.Be kellene szereznunk 1et Kép

Tegnap megismerkedtunk a bebiszitterrel, csutortokon mar elesben teszteljuk a csaj+Jazi viszonyat Kép Remelem siman fog menni...Ja ma vagyok 12 hetes Kép Holnap UH!!!!

Tunder irok mailt valamikor a nap folyaman.

Zsuzsi
De jo,hogy jelentkeztel!!! Gyurinak Nagggyon Boldog szulinapot!!!!! Kép Kép Kép Torta csucsszuper, hihetetlen ügyi vagy! Ja, futart baratnom intezi aki profi E-bay ugyekben, szoval en csak fizetek.

Mentem:
Norka
norkini

Es egy grimaszolo Jazi,hogy el ne felejtsetek... Kép
Kép
N

U.I.
Manocs
Kerdezni akartam,hogy Apud mivel foglalkozik,hogy ilyen extra helyekre ment folyton??
norkini

Ja.Jazi frufrujan latszik,hogy egy ideig hagyta,hogy levagjam a hajat, aztan elmenekult Kép Kép Csak a felet sikerult!
Megint N
norkini

Elli, ha mesz happylandhez, nem neznel szet little tikes ugyben? irtam nekik mailt tegnap hogy kuldjenek mar nekem arlistat, de meg nem irtak. pedig most nagyon erdekelne, mennyibe faj idehaza egy little tikes kinti jatszoter plKép

Norka: az a baj, hogy nem tudok nemetul, tehat nekem a nemet ebay kiesikKép ilyet nem is akarnek egyebkent, csak nagyobb jatekokat, de Amerikabol tenyleg draga (Nemetorszagbol nem tudom menniy lenne...)

orsoly
orsoly

Helló Csajok!

Norka!
Hurrá, jó hogy vagyKép 12 hétKép
Jázi fotó szupi, fölega frizurájaKép Ugyanilyen bodyjaink vannakKép

Orsoly!
Hogy vagytok? Fotók a családodról??KépKép

Toffi, többiek merre vagytok??

Na most ennyi, még benézekKép

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér

Na hali!

Benéztem újra erre sehol senkiKép

Akkor megyek és teszek-veszek....

Tessék mán benézni csajok!!!! Ja és írni méginkább!

Addig is írok én...

Kicsit depis lettem. Anyukám írt egy mailt, hogy úgy látja teljesen magam alatt vagyok, tisztára csak a gyereknek élek, elhanyagolom magamat. (ezt szellemileg kell érteni) Azt írta, hogy színészkedem és hogy boldogtalannak látKép

Dobtam egy hátast és válaszoltam is, amit elküldtem a páromnak is (persze utólag). Erre azt mondta, mármint a párom - hogy érdekes a levelem és hát nem is valami pozitív.
Én nem így látom és most teljesen le vagyok taglózva, hogy tényleg ennyire demoralizáló lennék? Nem tudom nem érzem magam ennyire szörnyünek, azt meg végképp nem, hogy megjátszom magam. Anyuval 2-3 hetente találkozunk hetente 2x beszélünk, ennyiböl nem hinném, hogy megfejtené az összes lelki bajomat.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem ezekkel a gondokkal minden fiatal Anyuka megküzdKép
(hiányzik a munka, a szellemi kihívás, stb. stb.)

Bocs, hogy így idesírtam a bánatom, de paff lettem egy kicsitKép
Szerintetek negatív vagyok úgy ált.? Nem tudom, ha annyira ilyen vagyok, miért mosolyog a gyerekem folyton? Valszeg az én savanyú képem dobja fel annyiraKép

Na lépek takarítok egy kicsit az mindig segítKép

Pussz

és az igencsak lenyomott Tündér
tündér

Tündér
itt vagyok!! Kép
Nekem nem tűnsz negatívnak, főleg, hogy folyton tele vannak a leveleig mosolygó figurákkal Kép
Szerintem egyébként épp az a normális, ha egy anyuka az első időszakban csak a gyerekeinek él, végül is azért szültük őket, nem? Jó, persze, magunkkal is kell foglalkozni néha, de épp azért vagyunk gyed-en, hogy a gyereknek szentelhessük minden időnket. Nekem is hiányzik a munka, meg a felnőtt társaság, de már úgyis csak egy rövid ideig (már a munkában töltött időhöz képest rövid ideig- szerk.Kép)lehetünk itthon, aztán meg az lesz a baj, hogy a sok meló miatt alig jut idő a gyerekre.
Ez az én véleményem, lehet, hogy valaki pont az ellenkezőjét gondolja, nem tudom, a lényeg, hogy nem érzem úgy, hogy megjátszanád magad, bár még sosem voltam jelen, amikor anyukáddal vagy Kép

Ja, és ne takaríts annyit, mert lelkifurdalásom van, hogy én ma még csak mostam, és ki sem teregettem...

Andi
psandi

Tündér
na ne már! Mi az hogy elhanyagolod magad? Én úgy láttam, jársz fodrászhoz, büdi sem voltál a talinKép, na jó szóval úgy értem nem tűnsz úgy, mint aki elhanyagolja magát. Én úgy veszem észre, némi "szellemi leépülés"Kép természetes, bár én is 1,5 órát beszélgettem a volt főnökömmel a múltkor, szinte ittam a szavait régi vevőkről, tárgyalásokról, seftről... igen, hiányzik. Szerintem mindnyájunknak, ez normális.
És hogy a gyereknek élsz? Nahát! Minek kéne élned éppen? A testépítésnek?Kép Persze, ez tölti ki a napjainkat, altatás, etetés,játék, mese...
Bár te még csak 20 vagy(ugyeKép)biztos nem nyúztad magad a mhelyen 8 évig mint én, de én mindenkinek azt mondom: hála Istennek, hogy nekünk nőknek megadatott, hogy az életben legalább 1x ki tudunk szállni a mókuskerékből, tudunk babázni, "pihenni" pár évet, és akár mindent előlről kezdeni utána, akár teljesen más pályán...szerintem ez szuper dolog.
Talán Anyukád nem lát téged boldognak? Lehet, hogy csak a panaszokat hallja meg? (mert az is van biztos, egy ekkora gyerekkel azért vannak gondok is, akármilyen tündibündi)
Szerintem nagyon is pozitív csajszi vagy, ne hagyd magad meggyőzni az ellenkezőjéről.
Csak azért írtam ennyit, mert K már megint alszik, ez az óraátállítás tökre betett nekünkKép
na pusza
e

na, most elolvastam, jó zavaros, de most már elküldömKép
ellimami

Andi!

KösziKép
Úgyanígy gondolom mint teKép Az a 3 év amit eltöltünk a gyerekünkkel jó esetben persze, az igencsak kevés ha azt nézzük meddig is élünk, nem?

Szerintem is most van a legnagyobb szükségük ránk és ezt kár tagadniKép Nem is tagadom, bár néha felfortyanok, hogy de jó volna, ez meg az, aztán lehiggadok...
De azért még ez nem színészkedés, szerintemKép
Amikor meg beszélünk föként telefonon, nem szoktunk annyira mélyrehatóan beszélgetni, hisz nem ott kell ezeket megoldani.

Na mindegy feldolgozom én ezt, csak most kezd leesni, hogy azért eléggé megbántott ez a dolog.
Azért ezt még majd elmondom Anyukámnak, mármint hogy kicsit megbántott, de azt hiszem majd csak holnap, mostmár nem akarom felhívni, mert ilyenkor sok a melója.

Takarítás majdnem kész, azért néha jó ha dolgoznak az indulatokKép Ne legyen lelkifurid, mert neked pocilakód is vanKép

Pussz
Tündér
tündér

Elli!

Egyszerre írtunk!!KépKép
Köszi csajok, már virágosabb a kedvem!

A büzömet meg azért nem érezted mert messze ültélKép
Na és a 20 évemmel tényleg nem ugrálhatok,(Kép) de lehúztam én is pár évet a kemény melóban. Nem az hiányzik, hanem az, hogy érzem hasznos vagyok, vannak kihívások, számíthatnak rám, stb. stb.

A panaszokról annyit, hogy úgy vettem észre az Anyukám még mindig szeret(ne) pátyolgatni és ha jól vagyok ezt nem teheti igazoltan. Így minden kis szomrúságot megragad, néha felfúj és már kész is a probléma amit meg lehet oldaniKép Ez most csúnyán hangzik, ugye?
Állandóan azzal szekál, hogy hízzak már, meg nem eszem, meg ilyesmik. Szerintem jó vagyok így, föleg, hogy így nézek ki mióta az eszemet tudom, szóval nem értem az aggodalmát.

Na de mostmár befejezem, mert végre jót derültem itt veletek és ez volt a cél, nem?

Ilangocska is felébredt és még lenn is fel kell mosnom, úgyhogy lelépek a dolgomra!

Mégegyszer köszi Nektek csajok, jó hogy vagytokKép

Pussz
Tündér aki már mosolyogva fejezi be a felmosástKép
tündér

Szasztok!

Tündér!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem nem vagy sem megjátszós, sem depis alkat. Elhanyagoltnak sem tűntél, kilóid számát pedig kifejezetten irigylem. Kép Amúgy meg hasznos vagy, szerintem Ilang, ha kerek mondatokban ki tudná fejezni véleményét, biztosan megerősítené, hiszen kicseréled a pelusát, enni adsz neki, mesét mondasz és egyéb hasznos dolgokat művelsz. Számíthat is rád, ő is és biztos vagyok benne, hogy mások is. A gyereknevelésnél nagyobb kihívás meg nem kell.Kép
Amúgy meg ha lehiggadtál, tényleg beszéld meg a mamáddal, és boruljatok egymás nyakába. Biztos nem bántani akart.Kép
Én teljesen a gyereknek szentelem a teljes életemet, néha elgondolkodom, hogy legalább egy normális könyvet illene elolvasni, de nem baj, majd eljön még a kultúra ideje is.Kép Meg a munkáé is. Kép Most egyáltalán nem hiányzik. Nem sokáig lesznek ezek a manók ilyen kicsik, és bújósak. Rövidesen leválnak, aztán majd visszasírjukKép(Jaj, de okosakat mondok! Úgy elérzékenyülök magamtólKép)

Mosolyogva felmosni még mindig rosszabb, mint nem felmosniKép (kínai közmondás Vészhelyzet után szabadon)

Az Árkádban nagyon jó hely nyílt, nevezzük baba-mama központnak. Van játszóház, foglalkozások felnőtteknek gyerekeknek, gyerekmegőrzés, stb.
http://www.holnaphaz.hu/

Beu
beu

Sziasztok!

Tündér,
nem lehet, hogy anyukád velem akart beszélni, csak véletlenül téged hívott? Kép Mert rám eléggé igazak, amiket rólad mond... De rajtad nem látom a depi jeleit, aki ilyen lelkesen takarít... Kép

Norka,
köszi az érdeklődésedet, megvagyok. Nem szeretem az őszt. Kép
Szerintem kifejezetten divatos Jázi új frizije! Kép Én úgy vágom Beki haját, hogy a féltve őrzött sminkestáskámat rámolhatja, azzal elvan egy ideig Kép.
De jó, hogy ez már a 12. hét! Remélem sok szépet láttok az uh-n!

Nelli,
remélem Domcsi ma már jobban van!

Andi,
örülök, hogy kibékültetek! Kép Hova mentek pihizni?

Zsuzsi,
nagyon szép lett a torta! Kép Boldog szülinapot az ünnepeltnek!
Hogy vagy lelkileg?

Én meg belevetettem magam az alkotásba, már a Karácsonyra készülök. Idén mindenki sk készített ajándékot fog kapni Kép.

Már rég láttátok Bekit, íme néhány kép:
"Amíg anya tereget, én berámolom a szennyest a kádba, magammal együtt"
Kép
"Még jó, hogy Apa számítógépeket javít, így saját laptopon tudom nézni az egyszervolt.hu-t"
Kép
"Nagypapa, aztán sok "tudit" hozzál nekem!"
Kép

Pusz
Miszike
miszike

Tündér
na örülök, hogy már jobb a kedved Kép
Ez a panaszok felfújása nekem is eszembe jutott (főleg ha a saját anyámból indulok ki), csak nem akartam írni, nehogy félreértsd és megbántódj Kép Szóval ez is benne lehet a pakliban, biztos nem akar ő rosszat, csak lehet, hogy kicsit irigykedik, hogy Te a gyerekednek szentelheted minden pillanatodat, és ő már nem teheti ezt meg. Lehet, hog ymi is ilyenek leszünk 20 év múlva Kép

Beu
igen, ezt én is feltettem ide a múltkor, megnézted már közelebbről? Én még csak a honlapjukon jártam, de tecc...

Csajok, én egyfolytában ennék, de már nincs itthon semmi, és péntekig nem is lesz, mert csak akkor kapok fizetést brühühü (most van kb. 200 Ft a pénztárcámban) De szombaton baráti társasággal étterembe megyünk, és végre telezabbanthatom magam Kép

Andi
psandi

Miszike
Beki tündéri KépKép Dani is imádja a "tudit" , meg a "topit" is KépKép
Keszthelyre megyünk, kaptam egy kupont a DM-től, amivel 2 éjszaka svédasztalos reggelivel és vacsival, uszoda és fitnessterem használattal 21000 hármunknak egy 3 csillagos szállodában. Ja és van gyerek játszószoba is, meg lehet "venni" masszázst is (bár úgy tudom, terhesen nem nagyon ajánlott, de hátha mégis lehet...) Szóval 19-én vagy 26-án lemegyünk 3 napra, már nagyon várom!

Norka
el is felejtettem írni, hogy JÁzi is milyen édes, különösen a csálé frufruja tetszik Kép

Andi
psandi

LÁnyok!!!!!

Köszi-köszi!KépKép

Miszike!
Beki tündériKép És nagyon hasonlít rádKépKép

Andi!
Én is ettöl parázok, hoyg mi is ilyenek leszünk, söt olyanabbakKép
Apa nem hagy neked némi zsebpénzt??

Mit szólnátok ha megnéznék ezt az Árkádos játszóházat???????

Mondjuk holnap de.???? Valaki???
Andi gyertek el holnap meghívlak valami kajcsiraKép

Reggel fél 9-re megyek az autószerelöhöz de utána tudunk indulni úgy 10 körül oda is érnénk....
Csak akkor indulunk el ha valaki csatlakozik. Azzal erövel megnéznék azt a babakocsi diszkontot is....

Na valaki??

Takarítást befejeztem, rendet vágtam, úgyhogy most összekapom magunkat és elmegyünk csavarogni egyetKép

Pussz
Tündér
tündér

Lemaradt:

Beu!
kínai közmondáson jót röhögtemKépKép

Tündér
tündér

Andi!
Ma bementünk érdeklődni. Jól néz ki. Nekem szimpi volt a hely is, a személyzet is.

Tündér!
Nekünk a holnap csak akkor jó, ha rossz idő van. Ha jó, akkor Budakeszi, vadaspark a cél.

Miszike!
Te színészkedősnek érzed magad????? Na ne! A depire még lehet okod, de inkább ne! Beki édes. Rudi nálunk is nagy kedvenc, azt nem tudnám leírni, hogy hogy mondja.Kép

Norka!
Elfelejtettem, hogy mennyire tecc Jázi frizuja. Én egy tincst le nem vágnék senkinek a fejérőlKép Mindenkinek jobb ez ígyKép

Beu
beu

Andi!
Ma bementünk érdeklődni. Jól néz ki. Nekem szimpi volt a hely is, a személyzet is.

Tündér!
Nekünk a holnap csak akkor jó, ha rossz idő van. Ha jó, akkor Budakeszi, vadaspark a cél.

Miszike!
Te színészkedősnek érzed magad????? Na ne! A depire még lehet okod, de inkább ne! Beki édes. Rudi nálunk is nagy kedvenc, azt nem tudnám leírni, hogy hogy mondja.Kép

Norka!
Elfelejtettem, hogy mennyire tecc Jázi frizuja. Én egy tincst le nem vágnék senkinek a fejérőlKép Mindenkinek jobb ez ígyKép

Beu
beu

Tündér
én benne vagyok, szerzek lét valahonnan (apa adna, de sajna már neki sincs, ez a hó eleji ablak-csere betett a kasszának, de megoldom)
Szóval hánykor?

Beu
mit értesz rossz idő alatt? Olyan meleg már bizti nem lesz, mint ma volt, lehűlést mondanak, csapadékról nem tudok.

Andi
psandi

Andi!
Reggel meglátom.

De ha megyünk, menjünk úgy, hogy 11-től van valami mozgásos foglakozás, próbáljuk ki. Babzsák néven fut, állítólag nekik való.

Naaa?

Beu
beu

Tunder
Meg nem ment mail,de ez hulyeseg! Tok jo fej vagy! Kép

Miszike
Orulok,hogy jobban vagy Kép
Beki Nagggyon edi! Kép

Lanyok
nincs valakinek kolcsibe egy matracpumpaja? Ecceruen sehol nem kapni a varosban, mert ugye nincs nyar, es meg hulyenek is neznek,hogy most keresek ilyet... Kép

Koszi csajfrizura dicseretet, nem hiszem h mostanaban lenne eselyem levagni a tobbit,ugyhogy inkabb szabadalmaztatom a dizajnt! Kép

Andi
En is folyton eszek-ennek. Mi ma vasaroltunk Tescoban, de probalom azert magam visszatartani!

Tegnap oriasit setaltunk,de tenyleg. anyira h 7korul hazaertunk,leraktuk Jazit es mi is ledoltunk....reggelig Kép Valaki felvilagositan a Veszhelyzetrol? Tudom, OFF de hatha?...

Norka
norkini

Lanyok
Meg1 kerdes! Pocisan szabad szaunazni?? En uugy szeretnek...
N
norkini

Kész a tökfőzelék. Nem mondanám hogy jó lettKépKépKép
Hát ezért nem főzök én rendszeresenKép

Norka! Szaunát nem tudom, én nem mennék, de biztos túl parázós vagyok. Vészhelyzetet este megpróbálom leírni.

Beu
beu

NOrka
szauna nem hinném. Én már attól is rosszul vagyok, amikor fürdés után érzem a párát a fürdiben, egyszerűen nem kapok levegőt, hát még egy szaunában!

Beu
nekem jó a 11. És ez hol van a z Árkádon belül? Legfent? Árakat tudsz?

A.
psandi

Andi!

A legfelső parkolóból az A szektorból kell még lifttel felmenni a negyedikre. Ár: bonyolult, bérlet nélkül 700, ha jól emlékszem egy óra játszóház, illetve egy félórás foglalkozás + egy félórás játszóház. De nem biztos hogy így van, mert tényleg bonyi.Kép
B.
beu

Hahó!

Akkor a holnap megdumcsizva. Menjünk, felölem jó a 11 óra, addigra biztos odaérünk, bár az ebéd utáni alvásra biztos nem érünk haza, de valamit valamiértKép Egyébként még soha nem jártam az Árkádban (nem röhögniKép) így merröl van a parkoló???Kép
A Népstadion felöl érkezem....

Norka!
Hát emlékeim szerint nem ajánlott a szaunaKép Bár tudod, ami neked jólesik, az a pocilakónak is jó lehet.... de ez csak magántudomány, nehogy erre alapozz!Kép
Ha leteszteltétek a bébisintért mesélsz majd?

Voltunk a Madrinában, illetve nov. 1-töl Brendonban. Vettem 1-2 apróságot, aztán beugrottunk a DIVEX-be néztem Apának karácsonyra tréningszerkót, persze 20-25 ezrem nem lesz ráKép

Na most lépek mert hazajött ApaKép
tündér

Tündér
viszont ha 11-kor kezdődik ez a babzsák vagy mi, akkor már egy kicsit előbb oda kéne érni. Talizunk előtte mondjuk 45-50-kor?
Az Árkád pedig nem nagy, 2 bejárata van, mindkettő a parkolóba visz, ha autóval jössz Kép De ha van hely, kint is meg lehet állni, az Árkád mögött a Kerepesi úttal párh-an a benzinkút mögött és az nem fizetős.

Andi
psandi

Andi!
Okés szerintem mi már fél 11 körül ottleszünk. Szerencsére már megismerlek Titeket, ezzel nem lesz gondKép

De jó talizunkKép

Többiek???

Norka nincs kedvetek velünk jönni? (mondjuk autósülésünk csak egy van)

Tényleg babakocsit ti hoztok?

Na megyek mert Apa hív, hogy menjünk fürdetni és jön a Megasztár isKép

Reggel még benézek feltétlenül!

Pussz
Tündér
tündér

Én is totál read-only user lettem. A gyerekek semmit nem engednek, éjszakánként dolgozom Kép

Gombóc,
nálunk is úgy volt, hogy Dana első nap a kórházban nem akart odajönni hozzám, de aztán Abigél kiskocsijával hamar megbarátkozott, és föl-alá tologatta a kishugát, de apájához bújt vissza. Másnap már mellettem aludt el délután, és már tökre emlékezett rá, hogy mi hol van a szobában. Aztán hazamentünk. Utána nálunk is Abival kedves volt, de amikor szoptattam mindig odabújt és szopta az ujját, és ez majdnem a mai napig így van (mindössze 8 hónap telt el), viszont most már gyakran gonoszkodik is a hugáva. Ma reggel pl. a jobb szemébe nyúlt bele, azóta is tök csúnya szegénykének.
Én,ha megint szülök, azt szeretném, hogy a gyerekeim minél hamarabb bejöjjenek, és én minél hamarabb hazmehessek. Szerintem jobb nekik, ha látják, hogy megvagy, még ha sírnak is elmenetelkor.

Tündér,
szerintem semelyikünknek nincs elég időnk magunkra, gondolom, az igényeink eltérőek. Alapvetően Beuval értek egyet, de én az elmúlt napokban a "másik végletben" zuhantam magam alá. Nagyon hiányzik a munkám Kép közben meg lelkifurim van, hogy akkor biztos nem vagyok elég odaadó... Na mindegy a "kínai közmondás" tetszik, ilyenek is nálunk az állapotok.
Éjszakáink továbbra is borzalmasak. Gyerekek egymást váltva harmadik hete taknyosak, köhögnek, így a programok egy jó részét is lemondtuk. Ez sem segít a bezártság érzésemen Kép

Jó hír, Abigél 3 napja hajlandó kihagyni egy szopit - ez még ma is sikerült úgy, hogy itthon voltam.

Miszike, na majd megnézem ezt az újságot, mi is volt a címe?

Na bocs, fényképeket mindig megcsodálom (Dana mindegyikben magát véli fölfedezni,) Zsuzsi Gyurijának boldog szülinapot, más hirtelen nem jut eszembe, kismamiknak jó pocaknövesztést.
Zsuzsó
zsuzso

Norka!

Szauna attól függ. Ha most mennél életedben először, akkor inkább ne menj. De, a finneknél bizony teljesen természetes, hogy a pocisok is szaunáznak! (van -eredetileg innen a bnetről, de már nem nagyon jár erre- egy Finnoban élő ismerősöm, ő végig szaunázta a terhességeit.)

Ildi

Ildi
pildi

TündérKép
Örülök, hogy jól vagyKép
Most képzeld el ezt a helyzetet úgy, hogy hosszú évek óta tart. Az én anyukámnál nagyobb tyúkanyót soha nem hordott magán a föld. Állandóan etetné az egész családot, de leginkább engem. Minden miatt fél, aggódik. Örökké azzal jön, hol mit hallott, milyen rémhírekkel látta el a szomszéd, stb. Én depis hajlam vagyok, ezt aláírom, de azért néha túlzásnak tartom az aggódását. De hát ő az anyukám, és szeretemKép
Valószínű a Te anyukád se akart megbántani, csak nagyon szeret, és mindig felhőtlenül boldognak szeretne látniKép

AndiKép
Én nem vagyok terhes, mégis egyfolytában ennék mostanábanKép
Eddig nem volt étvágyam, most meg olyan gyógyszert kaptam, ami étvágynövelőKép

Nelli
Nelli
hnelli

Tündér
én viszek babakocsit, mert gyalog megyünk. Kiírtam a mobilodat a táblából, ha odaértünk, rádcsörgök, oksi?

NElli
étvágynövelő gyogyi Kép de legalább jókat eszel és az boldogsághormonokat termel Kép

Andi
psandi

Há! Szasztok! KépKépKép
Látom, a legjobbkor jöttem! Mi is megyünk az Árkádba holnap, ha minden oké! KépKépKép

Amúgy semmi Xtra, csak el vótunk utazva B.Füredre, amíg Apacukáék beép.szekrényt gyártottak. Naonszép lett KépKépKép

Bocsi, de persze hulla vagyok Kép De legalább nem depis - az tegnap voltam Kép

Majdegyszermár biztos eljutok én is oda, hogy név szerint írjak, de ma nem megy. Viszont gyakran gondolok Rátok Kép

Pussz
Kangi, Fenekénülő, Nemétnemmutató Pocimanó és Folytonszövegelő Julcsi
a Friss Szekrény mellől
kangi

Apacuka olyan büszke (és én is rá), hogy muszáj megmutatnom a szekrényt. Illetve egy készközeli állapotát, de a kép nagyonnyó Kép

Kép

Jó éjt!
Kangi
kangi

KangiKép
csak nem 007es a férjed?KépKépKép nagyon menők a szekrényszerelőkKép és a szekrény is jó lettKép

Norka, TündérKép
Mi is cicás badyban nyomjuk by AuchanKép

NorkaKép
gratula a 12 héthezKépKép
ha pumpa kell, tudok kölcsön adni, de max jövő héten, mert holnap leutazunk Szegedre, csak hétfőn este jövünk haza. Ha addig kibírja a csacsi levegő nélkül....Kép
amúgy apa újságíró, de most nem abban a minőségében van kint Japánban - bár cikket azért ír majd belőle - hanem hőlégballon világkupán. Már írt pár mailt, kaptak 2 japán csapattársat, meg egy japán sofőrt, akik nem beszélnek a japánon kívül más nyelvet, valamint a sofőr nem is helyi, tehát állandóan eltéved vagy térképet néz. Klassz lehet így versenyezniKép a beszélgetésről nem is szólvaKépKépKép

TündérKép
Az a gond a mamid, meg a te kapcsolatodban szerintem, hogy ő uralkodó személyiség, te pedig nem. Így szegény, ha jót akar, akkor is a falra mászol tőleKépKépKép Az én anyukám pont az ellenkezője, nahát az sem jó, soha nem szólt bele semmibe, és nekem úgy tűnt, nem is érdekli mi van velem.
Remélem már nem vagy depis! hisz itt a tél, hideg lesz, karácsonyi tülekedés lesz.... KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép na nem gonoszkodom, de remélem, sikerül megdumálni a dolgot mamikáddal!Kép

ElliKép
Erről a mókuskerék-babázás ügyről szerintem jók a meglátásaidKépKép Úr Isten, fél 12 kor milyen értelmeseket tudok írni!KépKép

MiszikeKép
Beki édi babóKépKépKép

Sajna holnap lelécelünk, de a következő játszóházas buliba benne leszünk, szóljatok majd!!!!
Pusz mindenkinek, lehet, h csak jövő kedden leszek, de akkor kisregénnyelKépKépKép

Manócs
manócs

Sziasztok!

Megvagyunk mi is.
Ma lesz fényképezés a bölcsibe.
Képzeljétek Dorkára panasz van a bölcsibe, veri az egyik kisfiút.
Úgyan a dologhoz hozzátartozik, hogy ez a kisfiú múlthéten a többieket verte, hőzgálta a hajukat.
Ebbe az a ciki, hogy a kisfiú édesanyjával egy cégnél dolgozunk.
Otthon az apukáját is veri, ha nem úgy van ahogy gondolja.
Mi a tippetek?

Manó: Nállatok mi újság?

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Mi is megyünk.
Beu
beu

Hahó Csajok!!!

Mi is megyünk, olyan fél 10 körül indulunk.
Nekünk kell legalább 1 óra, úgyhogy remélem odaérünk idöbenKép

Nem aludtam valami jól, de Apacuka megnyugtatott, hogy nincs velem semmi gáz, ö szeret és készKép

Ez a lényeg a többit meg megbeszélem majd Anyukámmal.

Na most lépek mert még van dolgunk indulás elött, ebböl is a legfontosabb, hogy fel kéne öltözniKép

Andi!
Akkor csörögj rám, jó?

Tündér
tündér

Kangi!

Ezt neked fotóztam gyorsan.
Nálunk 1 hónapja voltak nagy munkálatok Apacuka egyedül csinálta az alábbi szekrényeketKép
Kísérteties a hasonlóság nem???Kép

Kép
Kép

Na tényleg leléptem

Tündér
tündér

Kangi, Tündér
jók a szekrények Kép Ügye apáitok vannak Kép

Árkádos csajok
jön egy NLC-s lány is, nem baj?

Andi
psandi

Na hahóKép
Itt sincs senki!

Pedig olyan nem jo a kedvem, most telizett anyukám, elmondta, h a nagyim már megint miket csinált. Olyan rossz, teljesen le van épülve szellemileg, néha jó, ha ötödszörre eltalálja a nevemet, szegény papámnak szinte mindig ugyan azt főzi, ráadásul -ő, aki annyira finomakat tudott főzni, sütni- csomószor azt sem tudja, h hogyan kell egy rizst megfőzni. Csinált már olyat is, hogy berántotta, szegény papa, meg meg kellett ennie. Olyan rossz így látni a mamámat, pedig egy nagyon olvasott, értelmes, okos nő volt, most meg kb 2 éves szinten van, amúgy meg 84 éves. Tudom, h ilyen az öreg kor, de olyan nehéz elfogadniKép
Ráadásul apa küldött egy mailt, h földrengés volt náluk az éjszaka, úgyhogy most még jobban aggódok, persze - ma megyünk Szegedre anyósomékhoz - nem mondhatom el anyósomnak, hogy nem izguljon.
Ráadásul ma van a szülinapom, és jól egyedül vagyok - Na jó, Mini itt van velemKép- szóval kicsit vacak a kedvem!
Bocsi, h ide írtam, de nincs kinek panaszkodni!
Na megyek, mert, ha még a vonatot is lekéssük, akkor aztán kifekszek a sínekreKépKépKépKépKépKép

Na már is jobb a kedvem, hogy kiírtam magamból a rossz hangulatotKépKépKépKép

Milyen volt a játszóház????

Manócs
manócs

Manócs!

Boldog szülinapot!
Kép

Miért nem jöttél velünk, hogy ne legyél egyedül????

Apa miatt ne aggódj nagyon, nem lesz semmi baj. A nagyidat sajnálom, tényleg szomorú lehet látni. De talán ő nem érzi, hogy így megváltozott.

Játszóház jó volt, mindjárt teszek fel neked egy-két képet. Ez neked sincs nagyon messze. Mondjuk közelebb van mintha a Camponába mennél, nem? Kép

Beu
beu

Halihó!

Beu
képet-képet KépKép
elküldtem az árlistát
Lőrinc kibírta hazáig? Dani végig dumált hazafelé és még a kiságyban is vagy 15 percet, de mostmár alszik Kép

Manócska
boldog szülinapot! Kép
Remélem már jobb a kedved!
Nagyidat sajnálom, rossz lehet őt így látni Kép

Andi
psandi

Na és egy két kép ahol látszik a játszóház.
Kép
Kép
Kép
Kép

És most a résztvevők közelebbről, muszáj, enm ahgyhatom ki.

Kép
Kép
Kép
Kép

bocs, kicsit sok lett.
B.
beu

SziasztokKép

Kb. fél órája estünk haza, én hülye bevállaltam, hogy anyukámtól visszajövünk vonattal. Most évekig hallgathatom, hogy mindenki megmondta, de én milyen önfejű vagyokKép

Képek nagyon királyak, játszóházi taliért irigy vagyokKép
Össze kellene kaparni magam és elhúzni kipakolni a hátizsákot (egyébként öcséméknek néztem meg, mikor megy a vonat hazafeléKép)

Manócs
Boldog szülinapot kívánokKép

PusziKép
Toffi
toffifee

Helló Lányok!

Mi is hazaértünkKép Nagyon jó volt veletek találkozni. Képzeljétek nem érvényesítettem a parkolókártyát, mögöttem meg már kígyózott a sor. Szerencsémre jött valami karbantartó aki a jokerkártyájával átengedett mielött meglincseltek volna. Majd elsüllyedtemKép
Na mindegy megúsztuk de azért cikis volt...Kép

Manócs!
Boldog szülinapot neked!!!Kép Fel a fejjel és jó utat Szegedre!Kép

Toffi!
Hellócska! Vonattal 2 gyerekkel, csomagokkal?? Izgalmasan hangzik, nem vagy te egy kicsit önfejü??Kép

Teszek fel én is pár képet a mai talirólKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na most megyek mert Ilang nem sokat aludt és tiszta nyügi már, meg be is büzöltKép

Pussz
Tündér
tündér

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?