Új privát üzeneted érkezett!

NelliKép
Ez tök érthető, hogy mit akartál kihozni, persze hogy mindenki azt szeretné, ha tökéletes gyermeke lenne, és még jó,h szereti, és hibái is vannak. Ha maximalista vagy nagyon, nehezebb elfogadni, hogy a gyermek mégsem lesz pl hegedűművész, mert sajna bot füle van.
Nem értem miért szóltak be?
Küldjek palacsintát, hogy inkább azon rágódj, ne a zizi beszóláson???KépKépKépKép

Manócs a palacsintasütögetőmajdnutellávalmegtöltögetőésmindmegevőKép
manócs

Manócs
Látod, nem érdemes mindenkinek cselezni a tortával. Tavaly érdekes lett volna, jövőre meg minek?Kép
Palacsinta sem rossz, bablevest most kihagynám, hétvégén az volt anyósnál (egyébként sem szeretem, max. 2-3x eszem meg egy évben)

Toffi
toffifee

jaj Manócs, én is úúúúgy ennék palacsintát, de nincs itthon tej... ja tudom, lemehetnék venni, de nincs kedvem Kép

Toffi
most tökre máshogy nézel ki! jó nagy pocid volt Kép

Az ismerős lány már 7 percesezik, nagyon izgi, meg az is izgi, hogy most akkor lesz-e este vizsgálat vagy nem? (mármint nekem...)

Andi
psandi

AndiKép
Ha fogyis palit csinálsz, akkor vízzel is jó, annyira nem gáz tej nélkül, bár olyan, mint a tea édesítővelKépKép

Manócs
manócs

Manócs
azt inkább kihagyom, viszont találtam egy üveg Nutellát, és meg is kóstoltam Kép
Andi
psandi

Sziasztok!

Toffi,
Te tinianya! Boldog szülinapot! Kép

Sajnos romlott a helyzet, már rendesen vérzek, bár nem olyan erős, mint szokott, de persze még változhat... Darabos, meg minden (bocsi), szóval nem sok jót jósolok magunknak. Délután megyek a dokihoz, legalább azt megkérdezem, hogy mikor lehet megint próbálkozni. Most a bruttó 4. héten vagyok, vagyis a babó 2 hetes, szóval még nincs szívhang. És most kellett volna megjönnie. Még jó, hogy Beki itt szaladgál előttem, vígasztal, hogy ilyet is tudok én, ha nagyon akarok Kép.

Pusz
Miszike
miszike

MIszike
KépKép azért drukkolok, volt már a világtörténelemben erős vérzés mellett is megmaradt baba. Várom a híreket a doki után!!

Andi
psandi

Sziasztok!

Probalok potolni, sajna a lany megint rendesen nathas, sztem nem alszik soka...

Toffi,
boldog szulinapot Neked! Kép
Skacok csodaszepek Kép
Erezd csak 23-nak magad Kép
Kiados pocid volt Kép
Logopedus Kép nemtom, mi a francert huzzak el mindig... baratnomekkel ugyanez volt, ugy harcolta ki, hogy jarjon a kisfia, akinek aztan rengeteget tisztult a beszede. Valszeg keves a kapacitasuk, de akkor mert nem ezt mondjak Kép

Es boldog szulinapot minden unnepeltnek! Kép

Nelli,
szerintem se durva a szoveg, csak oszinten kimond egy erzest. Mindenkiben van elegedetlenseg a gyerekevel szemben, mert se mi nem vagyunk tokeletesek, se a gyerek. Csak egyesek elvarjak, hogy fuu, tegyunk ugy, mintha nem lenne ilyen.
Na latom, Manocska is hasonlot irt.

UGH, Viola kibirt egy telefoncsorgest Kép ez a vilag 8. csodaja Kép es errol eszembe jutott, hogy van nekem Schlossgoldom Kép
Ugye az ekkora gyerek mar mindig felebred, ha nem kap levegot? (kicsit vagyok hulye parazos Kép )

Andi,
nemroka Kép

Miszike,
ezerrel drukkolok, hogy minden rendben legyen Veletek! ++++++++++++++ Kép Kép
Egyszervolt sajnos teljes kepernyon is csak 2 percig koti le... kulonosen ha rosszul ebredt, akkor egy ideig semmi nem jo, multkor azert uvoltott, mert enni mereszeltem, bent a szobaban, mellette. Kép Ha meg jol ebred, elteper mellettem es raveti magat a motorjara Kép

Klar,
macskazene Kép Kép

Tunder,
Ilang szepseges Kép rengeteg haja van Kép
Viola a felcopfolast utalja, de utana mar nem banja, hogy a hajaban van a cucc, sot vigyorog a tukorkepere Kép
orulok, hogy meggyogyult a masina Kép

Elli,
ne busulj, en MINDIG tullovok a celon, sot amilyen luke vagyok, mindent oda is adok a gyereknek napokon belul... lassan kiutom a hazfalat es hozzatoldok egy raktarat, mert terdig jarunk a babamotyoban Kép

Ennyi birtam lenni...

Csak jokat! Kép
Kaska
kaska

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy ezer év után csak úgy erre járok, de mivel Manócs újból aktívKép tagja lett a topicnak, én is benéztem ide.

GRATULÁLOK minden "megint" kismamának!!!

MiszikeKép
Az enyhe barnásozás jelentheti pl, hogy a baba egyre jobban fészkeli be magát a méhbe, vagy hogy a petefészek kevés progeszteron(sárgatest) hormont termel. Az utóbbinál a vérvételből megállapítja az orvos, hogy milyen adag utrogestan kapszula szedését javasolja.
Ha már erősebb a vérzés, akkor én mindenképpen az azonnali doki-vizsgálatot javaslom. Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Bocsi még egyszer, ha okoskodásnak tűntem.
A 4. héten még nem lát uh-án a doki semmit, csak hogy megvastagodott méhnyálkahártyád van. A vérből viszont, a HCG szintből meg tudja állapítani a terhességetKép Az 5-6 héten már látni a petezsákot.

ManócsKép
Nálatok megint palacsinta a menüKép? és miért nem küldesz soha gyorspostán?

LányokKép
Fényképek, mármint gyerkőcökkel még mindig szépekKép és mennyit nőttekKép

Na rohanok, mert lányom úgy látom virágföldet ebédel főzi helyettKép

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Na újra itt!

Megföztem (krumpli fözi+csirke pöri) be is ebédeltünk rendesenKép

Ilang alszik, a tesóm még mindig nem ért ide, úgyhogy egy kicsit lógok még itt a netenKép

Bogár!
Szia! Tessék mostantól sürübben benézniKép

Toffi!
Esküszöm nem ismertelek meg a fotónKép A hajad rövidebb más színü és különben is ooolyan nagy a hasadKép
Logopédus-dolog nem semmi, az meg pláne nem, hogy nem vették figyelembe amit mondtatok. Remélem sikerül mielöbb megoldást találniKép

Andi!
Lehet, hogy a dokid ma mégis szülni fog??? 7 percesek a fájásai az ismerösödnek?? Remélem (persze csak miattadKép), hogy nem kapkodja el, így talán neked is lesz esélyed, hogy megnézhessd a pocilakótKép

Kaska!
Köszi a bókot, azért Vilcsi sem semmi! Akkora szemei vannak, hogy majd csak tutajos szemünek hívják majdKép
Hajbavaló, nálunk sem marad sokáig a hajában, ezért csattogok utána a géppel és próbálkozomKép

Miszike!
Nagyon-nagyon szurkolok Nektek!!! Ha megjöttél a dokitól nézz be, jó??

Manócs!
Köszi a vészhelyzetes-helyzetjelentéstKép
Valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy volt. Helyette a TotalCar könyvet olvasgattam és beleszerelmesedtem az új Nissan micra-ba. Olyan rút, hogy már szépKép na meg az ára isKép

Most ennyi volt, még jövökKép

Tündér
tündér

Sziasztok!

Miszike!
Megy a drukk!+++++++++

Toffi!
Asztaaaaa! Én is alig ismerlek meg.

Nelli!
Ebben nem látok semmi gázt. Kétszer is elolvastam, míg megsejtettem, mibe köthettek bele. Aki kötekedni akar, az az élő fába is...

Beu
beu

Miszike,
drukkhegyek!+++++++++++++++++Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Miszike!

nagyon drukkolunk!

manó2!

Hány nestlé pontod hiányzik még? van nálam még kb 23 pont. Én most küldtem be végüli segy kis macit kértem Emmának. Olyan sok már úgyse fog összegyűlmi hogy értelmes ajándékot kérjem, maciból meg sosem elég nekiKép

A story szörnyű,a mit írtál. Én azt hittem ezt alapból kiszűrik az első Uh-on.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Lányok, köszi a kedves szavakat. MegnyugodtamKép
De jó, hogy vagytokKépKépKép

Puszi:
Nelli
hnelli

BogárKép
Holap megyek, és viszek palacsintátKépKépKép
apának meg mondd meg, hogy a virágaival csináljon valamit, mert a gyerek zabálja a földet!!!!

Voltunk ma a veresegyházi medvemenhelyen. Olyan arik a medvék, egy tök nagy részen lófrálhatnak, mindegyiknek van saját barlangja, meg van egy klassz tó is.Az egyik fürcsizett is. Vannak farkasok, rókák meg kismalacok is, aki a környéken lakik nézze majd meg, érdemesKép Még kirándulásnak is beillett.

TündérKép
Ilyesmit apa szokott olvasni! Hát nem kifejezetten lányregényKépKépKépKép

MiszikeKép
Ismertem kismamit, akinek még 2x megjött, szinte rendesen, miközben terhes volt. Szóval még akármi lehet, drukkolok+++++

Na megyek olaszozni, Arrivederci ragazzeKépKépKép

Manócs
manócs

Andi
Poci tényleg nagy volt, azért van lefényképezve, hogy más is elhiggyeKép
Még jó, hogy máshogy nézek kiKép
Egy vizsgálat még belefért?

Miszike
Jaj, ne, úgy drukkolok még mindig!!!
Ugye írsz, hogy mi van Veletek!!!

Kaska
Köszi a szülinapit is és a skacokért isKép
Hááát, azért nem mindig érzem 23-nak, legyen 25 Kép
Logopédus: ez a nő azt mondta, hogy ez a hiba annyira nem gáz (a végére csak az lett), azért nem is szeretnek vele foglalkozni. Egyébként tényleg le vannak terhelve, sorban hívják vissza a gyeseseket, és egy foglalkozáson két gyerek van. De az óvodai logopédus ráért volna, de nem akart, már rég túl lehetnénk az egészen. Ezen rágódok egy ideje, hogy az óvodában is van logopédus, az iskolában is van, nekem meg külön utána kell járnom, hogy valaki foglalkozzon már vele. A köv. lépcső lett volna a fizetős Kép
Miért para? Miért ne kapna levegőt Vilcsi?
Lehet, hogy nem Schlossgoldot kellene Neked, hanem valami élesebbetKép

Bogár
Üdv itt újra! Nem akarsz Te is sűrűbben jönni?
Nagylányt is megmutizhatnádKép

Megyek...
Holnap céges "kirándulás", ha tudok, azért benézek.
PusziKép
Toffi
toffifee

Hú csajok, csak átfutottam, hogy tudtok ti ennyit írni? Naponta többször??!
Engem betemet a mosatlan és az elrámolandó tiszta ruha, tele a mosogatógép, azt is ki kéne rámolni, főtt kaja nincs...áááá. Így jár aki állandóan rohangál.Kép

Na, azért annyi időm van, hogy
VÉNASSZONY-TOFFINAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK!!!
Kép

Meg hogy Miszikének egy kis drukkot küldjek.Kép

pusza
e
Kép
(Évi, emléxel, ezt a kis mexxx jackót halásztam el előled a babaszobánKép bocsika, de télleg szupiKép)
ellimami

Sziasztok!

A rengeteg drukk ellenére sajnos elment a baba. Mire odaértem a dokihoz (BKV-val) már rendes mensi szerű vérzésem volt, a doki szerintem hülyének is nézett, hogy minek megyek oda menstruálva, hogy terhes vagyok... Megvizsgált, de nem volt uh. Azt mondta, hogy egy ciklust hagyjunk ki, aztán lehet próbálkozni újra.

Miszike
miszike

Miszike!!!

Nagyon-nagyon sajnálom!!Kép
Vigyázz magadra és jó, hogy azt mondta, hogy a következö hónapban megint próbálkozhattokKép
Addig is van egy gyönyörü manód, nézz ráKép

Elli!
Kevin nagyon tecc!Kép nem vagyok ám pedofilKép

Puszi,

Tündér
tündér

Miszike
nagyon sajnálom KépKép de az jó, hogy ennyire az elején történt, ha nem csinálsz tesztet, talán ki sem derül... és így biztos, hogy nem okozott még kárt sem a szervezetedben
Ha elfogna a szomorúság, csak nézz Bekire, ő biztosan jobb kedvre derít Kép

Ezek után milyen kegyetlenség áradoznom, hogy velem szerencsére minden rendben
A babám össze-vissza ficánkolt Kép nyaki redő rendben, láttuk a kezét-lábát, szívét , köldökzsinórt, nagyon édi Kép Még nem szült meg az ismerős lány, így a rendelkezésemre állt a doki Kép

Elli
Kevin nagyon cuki Kép

Andi
psandi

Miszike,
írtam mailt!

F.
franyo

Miszike!
Szegény!!! Gondolj arra, hogy majd jön egy bébi, aki egészségesen meg is fog születni! Biztos nem könnyű most Neked, de meríts erőt a szépszemű lányodból!
Beu
beu

Jaj Miszike,

annyira nagyon sajnálom. Kép
Viszont jó,hogy hamarosan újra próbálkozhattok. Kép
Drukkolok!
Évi
Évi24

Sziasztok csajok!Kép

Toffi,
boldog szülinapot!KépKépKép

Elli,
Kevin írtó édes pasi ebben a sárga cuccbanKép
Tali vmikor???

Beu
tali?

Miszike,
nagyon sajnálom ami történtKép, ha most nehéz is, nézd a pozitív oldalát! és drukk 2hónap múlváraKépKépKép
írtam mailt!

PsAndi,
örülök, hogy jól vagytokKép

pusza Mindenkinek,
Timici
timici

Hali csajok :

Először a nap jó oldala : csajok, ma MINDENT el tudtam intézni, amit akartam. Régi telefon, régi AXELERO előfizetés lemondása, összes nullás igazolás megvan 2 nap alatt... így kéne mindig mindennek mennie asszem. És még printerfestéket is kaptam tökyóó áron Kép
(Ha valakit érdekel a cím : VII. Barcsay és Osvát utca sarok, asszem Toner Pont-nak híjják a boltot. Tájékoztatásul : az Epson C62-esemhez a fekete és színes utángyártott, de már soxor használt patronért együtt fizettem 2200 Ft-ot Kép)

Toffancs, neked naonn boldoxüleenapot KépKép Jól hallottam, és nagykorú lettél életem ? KépKépKép
Zsombidra azért még mindig ráismerek Kép És hányszor eszembe jutsz, mióta a Kukac is mindenre felmászik :D:D

Tündérke, akkorát röhögtem... nem cseréltük össze a csajainkat fotózásra ? Sajtkukacnak is mostanában varrtam egy ilyesmi színű polár kapucnis felsőt, igaz, én kabátkának szántam.. Kép
Egyszer egy fotó erejéig egymás mellé tenném a két manót.. KépUtána sorsolásos alapon mindenki vihetné az egyiket Kép

Miszi, a te mai történésednek nagyon nem örülök. Voltaképp nem vígasztalja az embert, hogy egy nő több koraterhességen is átesik életében... viszont az a tudat, hogy hamarosan újra lehet próbálni, az majd talán feledteti ezt a rettenetes élményt.. drukkolok, hogy hamar kilábalj...

Egyébként igen, még mindig varrok, bár bevallom, hogy mostanában a költözés miatt korántsem termeltem annyit, mint az tőlem megszokott. Majd talán most, hogy kissé már nyugodtabb időszak következik megint (reményeim szerint Kép)

PSAndi, neked mikor lészen az újabb csemetéd ? Tudod már, ki lakik a pocakban ? Kép
Nutellából mennyi maradt ? .)Kép

Ellike, Kevin is jól kinőtte a "Kisgömböc" formáját Kép Komoly nagy pasi Kép Van még fölös sorszámotok ? Kép

Kaska, elmaradt öregasszonynak majd kéretik újabb Vilcsifotó Kép Nátha... fújjjj Kép Remélem, hamar kilábal a kisasszony Kép

Na yó. Itt a végem mára. Pusssz :

Klár
clarissa

Sziasztok!

Manó: kb ha jól emléxem olyan 48 pont körül kell még, de majdcsak összejön valahogy.
Így köszönettel elfogadom a felajánlásodatKép

Miszike: Sajnálom ami veled történt, de erősítsen az a tudat, hogy egyszer már sikerült.

Jók legyetek
Manó2+Dorottya

Kép
Kép
dorka2

MiszikeKép

Én is csatlakozom a "sajnálom ami Veled történt" táboráhozKép
Mindenképpen nagy-nagy drukk, hogy mihamarabb legyen babaKép
Addig is gyere közénk, és mosolyogjKépKépKép

Édes lányom elkezdte mondogatni tudatosan, hogy: ma-ma-ma. Annyira édes ilyenkor, meg lehet zabálni. Igaz, hogy én anya lennék, nem mama, de hát ezt könnyebb kimondaniKép

Nelli
hnelli

MiszikeKép

Sajnálom én is nagyon-nagyonKép. Drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a kistesó BekinekKép Addig is gyere gyakran, hátha jobb kedvre tudunk deríteniKép

NelliKép
Mamához gratulaKép

Szülinaposoknak előre és utólag is boldog szülinapotKép (Én már nem tudom követni, hogy konkrétan kik az érintettek).

Kedden voltam vérvételen, ma meg megyek a belgyógyászhoz. Hát, kíváncsi vagyok, milyen lett az átlagos vércukim. Remélem, nem lett magas, és tudom még egy kicsit húzni inzulin nélkül (Gergővel ilyenkor már szúrtam magam). Este még jelentkezem.

Pusssz
Tüni
tüni

Miszike,

jajjKépKépKép. Nagyon sajnálom!Kép Azért az nagyon jó, hogy nem kell sokat várni a próbálkozással! És hogy nem volt szükség semmi beavatkozásra. Legközelebb rendben lesz minden!Kép

Andi,
Örülök, hogy minden okés nálatok!Kép

Elli,
Kevin cukipofi!Kép

Toffi,
boldog 23.-at!Kép

Olyan pocsék idő van itt nálunk, nem tudom, ki tudom-e vinni a csajt.
Dobok pár fotót, mert már sokat öregedett a legutóbbi képek ótaKép.

Kép

Kép

Kép

Mostanában így alszanak, milyen jó, hogy építettünk 3 gyerekszobát...Kép

Kép

puszka mindenkinek!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Fura kiütések jöttek ki Dani hónalján meg könyökhajlatán, először azt hittem, beizzadt és kicsapta, de csak az egyik karján, és már 1 hete nem múlik, úgyhogy délután leviszem a dokihoz megmutatni. Remélem nem ekcéma vagy allergia.

Klár
tényleg hihetetlen, hogy sikerült a hivatalos ügyeket GYORSAN elintézni. SAjnos nem ez a jellemző.
A bébit ápri 27-re várjuk (én 28-ra, mert Dani is akkor született Kép), a 14. hétben vagyok. Tegnap még nem láttuk, mi van a lába között, talán 1 hónap múlva Kép

Nelli
mama Kép

Tüni
remélem nem magas a cukrod! meg van az eredmény már?

Zulu
állati helyesek a gyerkőcök Kép főleg az egy ágyban alvós
Dávid hogy bírja az ovit? Ott eszik rendesen?

Andi és a ma másfél éves Dani Kép
psandi

Helló Lányok!

Ilangocska talán beauldt, úgyhogy gyorsan körmölökKép

Zulu!
De jó, hogy jelentkeztél! Mi van Veletek? Hogy áll az építkezés? Na azt már tudom, hogy 3 gyerekszoba lesz, de egy kicsit bövebben?????Kép
Remélem, hogy a hangulatod már jobb és a legközelebbi talira eljösszKép
A gyerköcök annyira aranyosak a fotókon, hogy egész meghatódtam. Maca is egyre jobban hasonlít Apájára nem? Barnult a szeme, vagy a gép csal?

Andi!
De jó, hogy minden rendben a pocilakóvalKép
Másfél éves Dani-boy-nak meg gratulaKép
KiütésekKép

Tüni!
Nagyon drukkolok, hogy rendben legyen a cukrod!Kép

Nelli!
De édes lehet a pici lányod, ahogy "mamázik"Kép
Ilang is ezt egész korán lekezdte mondani, de mint azóta kiderült Ö a kajára asszociált, mint "hamma"Kép

Klár!
Ügyi vagy, hgy így sec-perc alatt elintézted az ügyeidKép Mint tudjuk ez nem eccerü manapság.
Rám is vár egy Matávos ügyintézés, valahogy a hideg ráz töle, de muszáj leszKép
Tényleg összehozhatnánk a két csajt egyszer, na meg mi is talizhatnánk, mit szólsz?Kép

Ha felébred a manóm, megyünk csatangolni, mert valami hihetetlenül szép idö van, tiszta tavasz.
Szegény orgonabokor tele van rüggyel, remélem nem fázik rá, a szó szoros értelmébenKép

Tegnap itt volt a tesóm, tök jót dumáltunk, este bevásároltunk Apával, végre aludtam egy jót is, úgyhogy semmi okom a panaszra.
Mára föznöm sem kellett, már kiteregettem, most gyorsan felmosok amig alvás van.
Este még benézekKép

Pussz

Tündér&Ilang
tündér

TündérKép

Dumcsi tesóval, kész házimunkaKép

TavaszKép OrgonabokorKép
Hát már lehet, hogy az utolsó jóidő az évbenKép

Lányok, szerintetek az állatkerti játszóházban szombaton vagy vasárnap szoktak többen lenni?

AndiKép
Dani 1 1/2 éve hurráKép Gratula nekiKép
KiütésekKép
Csak nincs komoly baj.

TüniKép
Cukrodról tudsz már valamit?

Nelli
hnelli

NÉzzétek mit találtam az NLC-n:

kedves kismamak es anyukak!
megnyilt a HolNapHaz az ARKAD-uzletkozpont irodareszen, a csaladi jatszohaz, felleszto es foglalkoztato kozpont.
minden olyan csaladhoz szol, aki babat tervez, var, nevel.
ezen a helyen kaphattok tanacsot, tornazhattok-egyedul es a babaval, jatszhattok es a baratnotokkel pedig kavezhattok, teazhattok egy kellemes kornyezetben.
sokoldalusagarol a Holnaphaznak olvashattok a neten ( www. Holnaphaz. hu ahol folyamatos fejlesztes alatt allando friss informaciokat kaphattok.
itt lesz majd apa-klub is(a nev meg nem vegleges)ahol amig az anya tornazik, vagy orvosi tanacsot ker, az apa jatszik a kicsivel, vagy beszelget a leendo ill. tapasztalt apukakkal.
egyenlore ennyit
tovabbi boldog izgalmakat
psandi

Sziasztok!

Csak hogy ne mindig rosszat írjak, képzeljétek megkaptam a novemberi Praktikát, és amit én küldtem be, az a hónap ötlete!!!Kép Persze a nevemet elírták, de mindegy...Kép
Kapni fogok valami Kenderezős csomagot meg könyvet, tudnám mi az... Kép

Pusz
Miszike
miszike

Egyébként megjártuk a dokinénit, a kiütésekre felírt valami kencét, bár igazából ő sem tudja, mi lehet és mitől van. Lehet, hogy valami gomba de nem biztos, mindenesetre letiltott a Johnson's fürdetőről, mostantól csak fürdetőkrém.
Viszotn hłztunk egy csomót, 9,80 kg és 79 cm a Dani.

Andi
psandi

Miszike
nézd a jó oldalát, az egyik helyen jó nevet írtakKép
Bár tudom, hogy most kicsit minden borongós, azért gratulálok a nyereményhez.És ++++++Kép

Én is a "kismama ráér minden sz*rt beküldeni"-féle nőci vagyok, még olyat is beküldök, amit nem kéne, így nyertem egy frizurát egy sztárfodrásztólKép aki annyira sztár, hogy a tegnapi telcsim után nov 16-ra adott időpontot.Kép Ami pont a ház.évfordulónkKép így vagy nagyon szép esténk lesz, vagy nagyon vidámKépKépKép

Megyek, jönnek a boszik a TV2-nKép
pusza
e
ellimami

Helló Lányok!

Ilangocska 13 óra óta alszikKép Remélem nem lesz betegKép
Kitakarítottam a pecót, rendet raktam.... és most ébredt, bocs most megyek már annyira vártamKép

Andi!
Jobbulást Dani pöttyeinek!

Miszike!
Gratula a nyereményhezKép

Elli!
Én is megyek boszizniKép

Pussz

Tündér
tündér

Miszike,

hűha, ez tök jó! Majd megveszem a Praktikát, és megkukkolom!Kép

Andi,
Malacom imádja az ovit szerencsére, nagyon jó kis társaság van, nincs semmi bunyó meg ilyesmik, és csak egy kisfiú beszél csúnyán a csoportbanKép. Az étkezése jelentősen javul, itthon azért válogat, de nála már ez is nagy szó, mert eddig szinte semmi főtt kaját nem evett. Úgyhogy van fény az alagút végén, Dávid tényleg elég fakíralkat, (egyik óvónéni mondta is, hogy 40 éves pályafutása alatt nem találkozott még ilyen rossz evő gyerekkel) de azért sikerült rávenniük, hogy egyen valamit.
Dani hogy megnőttKép! Gratula a komoly korhozKép!Most Manci is összekapta kicsit magát súlyilag, ugyan nem mértem, de kisgömböcnek látom.

Nelli,
szerintem mindegy, hétvégén elég zsúfolt sajnaKép. Bár az utóbi időben úgy látom, hét közben is, főleg, mikor rosszabb idő van.

Tündér,
már nincs olyan reménytelen hangulatom, beletörődtem, hogy valószínűleg nem költözünk ki karácsonyra, és abba is, hogy picit többe kerül az építkezés mások hülyesége miatt (pl legyártották a nyílászárókat, de nem abból, amiből kértük, emiatt csúszik a hitelfelvétel, és közokiratmódosítást kell kérni, persze ez pénzbe kerül, stb.), de ahogy a szomszédainkat nézem, mi még elég olcsón megúsztuk eddig... Szó szerint és átvitt értelemben is.
Elvileg még a karácsony is összejöhetne, de kapkodni nem akarok, szerencsére valami isteni sugallatra nem hirdettük még meg a lakást, úgyhogy ez sem hajt, ha összejön, összejön, ha nem, akkor kb. januárig itt leszünk. De már nem izgat, eddig kibírtuk, akkor valahogy csak megleszünk, legalább már látszik a vége, meg aztán a cuccokat nov. végétől el tudjuk kezdeni kiszivárogtatni, így nem lesz olyan zsufi. Most csinálják a külső vakolást, a követ, a kerítést, nov. végén jönnek a nyílászárók, utána burkolások, festés(ezt már elkezdték), beépített bútorok, és kész isKép. Kert tavasszal, addig dagonyaKép.
Kiscsajod nagyon kis tüncimanó! Pont a napokban rendezgettem az albumaimat, és végignéztem a nyári taliképeket, ott még milyen kis pindur volt!Kép

na megyek, lassan jön a családfőKép, a lakás pedig szalad.

puszka

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

sziasztok,

Elli,
hát hogy ne emlékeznék a kabira. Kép Kevin nagyon csini benne. jól áll neki.

Zulu,
gyerkőceid gyönyörűek. Kép hosszú percekig én ics csak gyönyörködtem bennük. Édesek,ahogy alszanak,ahogy játszanak. Kép

Miszike,
gratulálok. nekem nem is esett le,hogy az akár Te is lehetsz a név alapján,pedig mindig végig szoktam őket olvasni. Nagyon ügyi vagy.
Én most éppen kavicsokat festek karácsonyi mintával. Kép

ma felhivott a védőnő (új van ugye),hogy mikor megyek már a kiskönyvemért. még nem akartam menni,gondoltam megvárom a 10. hetet,mikor megyek dokihoz és majd utána elmegyek a kiskönyvért is,de ő addig erőszakoskodott,mignem holnap el kell mennem hozzá. ki érti ezt?

na pussz
Évi és Petra
Évi24

Miszike!
Nagyon sajnálom!!!! Kép

Zulu
Gyerkőcök gyönyörűek! Kiscsaj lila szerkós képen nagyon vagány. Dávid buvárházicipője is. Kép

pussz,
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

SziasztokKép

Csak rövidenKép Ez a szó az én aláírásommal valami új értelmet hordozKépKépKépKép

A babóképek szupikKépKép

MiszikeKép
Pont ma lapozgattam az ötleteddel együtt a praktikát a Bogárnál, naháááátKépKépKépKép Nagyon ügyi vagyKépKépKép

Na megyek, mert apának kell csomagolniKép Szombaton hajnalban utazik 4 hétreKépKépKépKép

Jó éjt:

Manócs
manócs

Sziasztok!

Zulu,
nagyon aranyosak a képek! Alvó gyerkőceidtől egyenesen meghatódtam Kép.
Jó, hogy már halad a ház!!! Kép

Elli,
Kevin igazi vagány kisfickó! Kép
Kíváncsi leszek a hajadra 16-án... Csak nehogy "túl trendi" legyen és az urad kitagadjon! Kép

Andi,
úgy örülök, hogy minden ok volt az uh-n! Kép

Nelli,
beszélő lánykád aranyos lehet! Kép

Manócs,
rossz lehet, hogy külön lesztek ennyi ideig Kép, de utána annál jobb a viszontlátás, biztos kapsz ajándékokat is! ;)

Tüni,
mit mondott a belgyógyász? Remélem nem kell inzulin!

Tündér,
tényleg nagyon szép idő volt ma! Voltatok végül valahol?

Köszönöm a dícséreteket Kép. Apukám azt mondta, hogy ha már bekerültem az újságba, akkor kapok egy jövő évi előfizetést is! Kép

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok csajok Kép

Azért látom, hogy jó híreket is lehet olvasni mostanában Kép

Miszi, gratulaaaaa Kép Ügyes vagy Kép

Na csajok, nekem viszont ma olyan balog napom volt, hogy a végén már hangosan röhögtem magamon, és azt mondtam, inkább semmihez nem kellene nyúlnom a továbbiakban KépKépKép Ma mindenhová vagy feleslegesen, vagy korán mentem, beleszaladtam egy házriasztóba, de úgy, hogy nem volt módom leállítani, így vártam haza a tulajt a felső terasz korlátján egy kávéval a kezemben könyökölve, közben körülöttem a kíváncsiskodó szomszédok, ki ruhában, ki egyszál fürdőlepedőben, ma minden a kezemben maradt (apához ezek után már nyúlni sem merek) KépKépKép
Pedig nincs is 13-a KépKépKép

Viszont a gyerekem ma olyan édes volt, a nagyanyja colstokjával rohangált egész délután, és közben egyre csak hajtogatta, hogy totü totü.. KépMár hetek óta nem hajlandó mással játszani, csak szerszámokkal (gondolhatjátok, mekkora öröm) Kép

Zulu,
Igencsak megnőtt a kisasszony Kép
Ha 3 a gyerekszoba, akkor lassan a harmadokba is kéne "belevalót" kreálni, nem ? Kép

Tüni,
Drukkolok a cukrod miatt. Mit mondott a doki, mennyi az esélyed, hogy megúszd inzulin nélkül a dolgot ?

HNellike mamamamaaaa KépKépKép És miket fogsz te még majd nevetni, amikor majd már kombinál.. Kép

PSAndi,
Drukkolok, aztán majd várom a híreket, hogy mitek is lesz Kép

ÉVi,
Rámenősek ezek a védőnők, ejha KépÉn anno úgy nevettem, mert jóval idősebb voltam a védőnénimnél, és ez valahogy alapvetően determinálta az egész kapcsolatunkat. Mulatságos, mert mikor szültem, addigra már ő is terhes volt, azóta pedig egy tündéri kisfia született KépKép

Na, lelövöm magam mára.

Ciao :

Klár
clarissa

Sziasztok!

Jól vagyunk, lányka bölcsibe.
Képzeljétek Dorka olyan hisztis mostanába, de csak velünk, apját kifejezetten veri, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja nekiáll toporzékolni, sírni, mint akit nyúznak, hogy kéne erről leszoktatni.
Vagy majd kinövi.

Miszike: gratula a praktikához...

Kép
Kép
dorka2

SziasztokKép

Köszi az érdeklődéstKép Tegnap este értem haza, és már nem volt erőm máshoz, mint beesni az ágyba. Hát inzulin még nem kell, viszont még nincs is meg pont az az eredmény, ami az átlagos vércukor szintet mutatja. De a mérések alapján aggodalomra semmi okKép Amúgy tökéletes a vérképem (egy pici vérszegénységet leszámítva), és állítólag még a süllyedés is szokatlanul jó. Utána beszaladtam a munkahelyemre leadni a táppénzes papíromat, és hát ott is ragadtam két órára, pedig csak két kolléganőmmel dumcsiztam. Az egész cégen most nem mentem volna körbe, mert az még min. 1 óra, másrészt pedig kedden halt meg egy kollégám, és ez mindenkit kiborított, úgyhogy elég rossz hangulat voltKép

MiszikeKép
Gratula, ügyi vagy. Ez velem soha nem történhetne meg, mert ilyen téren tiszta antitálentum vagyokKép

ZuluKép
Jó, hogy végre kicsit hosszabban is jelentkeztél. Gyerkőcök nagggyon helyesekKép Január meg hipp-hopp itt lesz (tudom, mert én is azt várom, csak én a szülés miattKép)

KlárKép
Még jó, hogy ilyen derűsen tudod szemlélni a dolgokat. Én egy ilyen nap végén már tiszta idegbaj tudok lenni. Inzulin-ügyben a dokinéni nem biztat, mert szerinte hogyha az első terhesség inzulinos volt, akkor a második is az lesz. De majd én rontom ezt a statisztikátKép

ÉviKép
Ez nekem olyan furi, mert nálunk a védőnő csak akkor állítja ki a kiskönyvet, ha már minden papírod megvan (labor, belgyógyász, nőgyógyász, stb.).

ElliKép
Az új frizurát kéretik megörökíteni, és közkinccsé tenni akármilyen is lesz!Kép

Pussssz
Tüni
tüni

SziasztokKép

Tegnap mégsem tudtam jönni, eléggé elúsztam az időmmel a cégnél, pedig nem is mentünk körbe Zsombival - akkor még mindig ott lennénkKép
Jó volt bemenni, ott se akartak megismerni a hosszú hajam miattKép Két hét múlva megyek megint, akkor már érdemi munkát próbálok összehozni szakdolgozatilag, remélem, összejön.
És azt azért kb. 20x megkérdezték a csajok és a főnökök, nem akarok-e még idén visszamenni dolgozni.

Ma hajnali Zsombi-"mondat": mossa fogát (apja volt)

Elli
Köszi Neked isKép
Hova rohangálsz? (ha szabad tudni)
Kép haláliKép és pont jókor készültKép
Ki a frizu-bajnok?

Miszike
Én is nagyon sajnálom és drukkolok, hogy minél hamarabb új pocilakó költözzön Hozzád!
Praktika-ötletKép, előfizu pláne Kép

Andi
Klassz, hogy minden OKKép
Kiütés-múlasztó drukk megy!!!

Timici
KösziKép
Hogy vagytok? Kép a szépszeműről?Kép

Nelli
Gratu a mamáhozKép Így kezdődik KépKép

Klár
Neked is kösziKép
Milyen ügyi vagy! De jegyezd meg, mert nem mindig van ám így (sajnos)
Nem is írom, milyen magasságokban jár ZsombiKép, szerencsére mostanában nem potyog annyit, mert felmászik, aztán ha le akar jönni, akkor szólKép
Látom, csütörtök már nem úgy sikerültKép
Szókombináció: nem is kell kombinálni, tegnap indultunk volna a cégtől haza, mondtam Zsombinak, hogy jöjjön, húzzunk pulcsit. Erre elkezdte hajtogatni, ami a lányoknak van. Naná, hogy bejött a főnököm (pasi) én meg nem győztem égni meg magyarázkodni, hogy az márpedig pulcsi, nem másKép

Tüni
Cukor eredmény klasszKép
Drukk, hogy végig jó legyen!!!

Évi
VédőnőKép, biztos kevés a kismamájaKép

Zulu
KösziKép
Gyerkőcök zabálnivalóakKép
Alvós kép tetszik a legeslegjobbanKép
Tényleg hamar itt lesz a január!

Manócs
4 hét, nem semmi.

Tündér
Enyém Apa ügyi volt múlt héten a Matávval, azt mondta, két percet sem volt bent és minden tuti lett (köv. számlakor kiderül), viszont nem állunk ilyen jól az otp-vel, már lassan 3 hónapja ülnek az egyszeri vissza nem térítendő céges támogatásonKép. Azon rágódnak, hogy odaadhatják-e, holott a cég írt egy megbízást, hogy utalják a pénzt. Állítólag ma vagy kedden utalják, de idáig eljutni egy kabaréba simán elmenne.

Megyek, mert megint baromi nagy a csend...
PusziKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Miszike,
sajnalom Kép Kép pedig olyan jo volt Veled orulni... drukk, hogy mihamarabb sikeruljon ujra! es Beki meg ennel is nagyobb es ugyibb es okosabb lesz par honapnyival, mire megerkezik a kistesoja! Kép
Igen, ilyenkor kicsit rossz, hogy ennyire profik a tesztek, nelkuluk talan eszre se vennenk es nem fajna a szivunk... Kép
Praktikahoz gratula! Kép

Zulu,
felhozatal orriasi Kép egyuttalvo tesoktol a lelkem is osszefacsarodott! Kép
Hat rendes stressz lehet ez az epitkezes, meg jo, hogy igy belerazodtal...

Elli,
Kevin kiskiralyfi Kép

Toffi,
azert ne kapna (persze csak kapjon), mert altataskor ragadt a nathatol, es ilyenkor nagyon rovideket bubbant napkozben szegeny Kép akkor meg ugy aludt, mint talaj. Meg mert anya egy paragyar Kép
Egy ilyen cicifuggelek mellett satoros unnepek kivetelevel nem merek "beelesiteni" Kép raadasul most az elvalasztasi projekt is stagnal, betegeskedesek miatt.
OTP Kép

Tunder,
"tutajos" szem nekem is beugrott mar Kép csak meg csititottam magam, hogy ne oruljek koran, hatha az arca is hozzano Kép

Manocska,
elkepzelni nem birom, hogy birsz ki 4 hetet. Pedig irtad, hogy ez viszonylag rendszeres Kép en mar az esteket is reszketve varom...

Tuni,
hat legy Te a szabalyt erosito kivetel Kép

Mennem kell...
Csak jokat! Kép
Kaska
kaska

Toffi
csak dióhéjban ez a hetem:
hétfőn manótorna
kedden babiszitty volt, egyedül rohangáltam, ügyintéztem (utána azért megjártunk egy játszóházatKép)
szerdán zenebölcsi
tegnap neurokontroll (minden oké a járásával/mozgásával, fél év múlva még azért megyünk 1x)
ma barinőmnél baba-és pocak (35.hét) nézőben

...és hétfőn kezdődik az egész előlről:
H: manótorna,
K: autóm kötelező szervize
Sz: számítógépes szaki jön CD írót installálni...
...szóval ha valaki szeretne tőlem valamit, olyan vagyok én is mint a sztárfodrász, 3 hétre előre be kell jelentkezniKépKépKép
Na, nem olyan vészes, ezek csak a délelőttök, kora du. már itthon alszik K., utána boszik, és már itt is apa...Csak valahogy a rendrakás, főzés, mosogatás nem fér bele sohasemKép mert én olyan önző dög vagyok, hogy amíg alszik inkább egy kávé újsággal, mint egy mosogatószivacs habbalKép

Olvasok ám én mindig, de mire írnék valamit, a többiek sorra leírják ugyanazt. Azért Macát meg a bratyóját muszáj megdícsérnem, nagyon csini kiscsaj és nagypasiKép
Meg közben jókat derülök akin lehet(KlárKép), figyelem a pocisokat hogy vannak... szóval itt vagyok csak ülök a sarokban, és figyelekKép

Szerintem mindjárt ébred ExdagimadaramKép
sziasztok
e
ellimami

Elli!
Hétfőn ünnep, szerintem nincs manótorna. Szerdán viszont van zenebölcsi. nem jöttök?
alvás alatt én se használom ki az időt takarításra, s egyebekre. Most is menekülnék a lakásból, mert rémes, mi van. Kép
Beu
beu

Valaki zanzásítsa nekem légyszi a Vészhelyzetnek a múlt heti részét, amikor kiderült, hogy Kovac mégsem halt meg. Akkor voltunk gyerektelenek, és persze, hogy sörökkel múlattuk az időt Carter doktor helyett. Most meg persze furdall a kiváncsiság.
KépKép
(Most néztem meg az e hetit. Azért ez az Elizabeth...KépKép)

Köszke, Beu
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?