Sziasztok
Tegnap mégsem tudtam jönni, eléggé elúsztam az időmmel a cégnél, pedig nem is mentünk körbe Zsombival - akkor még mindig ott lennénk
Jó volt bemenni, ott se akartak megismerni a hosszú hajam miatt
Két hét múlva megyek megint, akkor már érdemi munkát próbálok összehozni szakdolgozatilag, remélem, összejön.
És azt azért kb. 20x megkérdezték a csajok és a főnökök, nem akarok-e még idén visszamenni dolgozni.
Ma hajnali Zsombi-"mondat": mossa fogát (apja volt)
Elli
Köszi Neked is
Hova rohangálsz? (ha szabad tudni)
Kép haláli
és pont jókor készült
Ki a frizu-bajnok?
Miszike
Én is nagyon sajnálom és drukkolok, hogy minél hamarabb új pocilakó költözzön Hozzád!
Praktika-ötlet
, előfizu pláne
Andi
Klassz, hogy minden OK
Kiütés-múlasztó drukk megy!!!
Timici
Köszi
Hogy vagytok? Kép a szépszeműről?
Nelli
Gratu a mamához
Így kezdődik
Klár
Neked is köszi
Milyen ügyi vagy! De jegyezd meg, mert nem mindig van ám így (sajnos)
Nem is írom, milyen magasságokban jár Zsombi
, szerencsére mostanában nem potyog annyit, mert felmászik, aztán ha le akar jönni, akkor szól
Látom, csütörtök már nem úgy sikerült
Szókombináció: nem is kell kombinálni, tegnap indultunk volna a cégtől haza, mondtam Zsombinak, hogy jöjjön, húzzunk pulcsit. Erre elkezdte hajtogatni, ami a lányoknak van. Naná, hogy bejött a főnököm (pasi) én meg nem győztem égni meg magyarázkodni, hogy az márpedig pulcsi, nem más
Tüni
Cukor eredmény klassz
Drukk, hogy végig jó legyen!!!
Évi
Védőnő
, biztos kevés a kismamája
Zulu
Köszi
Gyerkőcök zabálnivalóak
Alvós kép tetszik a legeslegjobban
Tényleg hamar itt lesz a január!
Manócs
4 hét, nem semmi.
Tündér
Enyém Apa ügyi volt múlt héten a Matávval, azt mondta, két percet sem volt bent és minden tuti lett (köv. számlakor kiderül), viszont nem állunk ilyen jól az otp-vel, már lassan 3 hónapja ülnek az egyszeri vissza nem térítendő céges támogatáson
. Azon rágódnak, hogy odaadhatják-e, holott a cég írt egy megbízást, hogy utalják a pénzt. Állítólag ma vagy kedden utalják, de idáig eljutni egy kabaréba simán elmenne.
Megyek, mert megint baromi nagy a csend...
Puszi
Toffi