Sziasztok!
Bocsi,hogy nem jöttem,de ma vittük Laurát dokihoz,Dani meg tegnap belázasodott és oda is futottam.
Tényleg az ünnepekbe picit pangott a forum.Remélem mint a mai azért lesztek.Nekem nagyon jó jönni, írogatni.És próbálok többet is naponta.
Panka
Sajnálak a húsvét miatt.Jövőre akkor bizti máshogy tervezitek.Anyós témába szerintem is jobb távolról szeretni.
De nagyon jó hogy a férjed melléd áll.
Ria
Nektek mit írtak fel a fülészeten?
Már a múltkor is írni akartam,hogy a kisképen annyira hasonlít rád Beni.
A receptet Én is elmentettem.Lehet a hétvégén megcsinálom olyan jól hangzik.
Helga
Csak a te szüleid laknak Szegeden vagy a férjedé is?
Nagyon megértő szülők,hogy nem adnak semmi mást kaját,mint amit ti mondtok.Nálunk Anyósom míg élt addig ezt nem tudtam elmondani/hiába naponta ismételgettem/,de Após pont ezt csinálja.Ha feljön nyomba az ölébe ülteti és nem engedi el.És ha nyügösebb Laura nála,akkor kajával kínálja,mert hátha éhes.Mikor hányt csipszel kinálta,mert a vendégeknek azt raktuk ki.Alig tudtam Laura kezéből kivenni.
Emőke
Akkor nyugodt cicátok van.
Látom ti segíteni jártok le Anyósodékhoz?
Kditke
Szerintem nálatok inkább tényleg a fáradtság lehet.Ne izgulj./pont Én mondom/
Laura mikor beteg lett a gégegyulladással alig akart csinálni valamit.Ha mászott is akkor olyan furcsán dölöngélt és felállni meg egyáltalán nem akart.Majd jött a hányás és akkor mi is a vírusnak mondtuk,de akkor már 2 napja jóformán csak ült és ha valami lefoglalta akkor meg inkább elfeküdt.Hintába nem tudtuk belerakni,mert nyomba kikérezkedett és pl.gyí pacizni a lábamon szoktuk,amit egyáltalán nem tolerált.Ezeket a szédülésnek is betehetők,de mikor az orvos mondta a véleményét kezdett megvilágosodni minden.
Szerintem is a sudokrém nagyon jó.De ha jól emlékszem írt Orsi valamilyen krémet ami szuper.Vagy csak fürdetőt?Paradicsomos kaják is ki szokták csipni a feneküket.
Elmenteni Én a Word-ba szoktam mindent.
Mézes-krémes receptjét kérhetném?
Rokica
Milyen jól megoldjátok a kajálást.Tényleg látszik egy nyugodt Anyuka vagy.
Blin
Nagyon szuperül néz ki a torta.Nem véletlenül cukrásznak készültél?Én bizti a marcipánnak neki se állnék.Tényleg azt hogy csináltad mielött kinyujtottad?
Nagyon csinos Gréti a frizurájával.
Timi
Nagyon jól néz ki kalapba Lillus.Nem veszi le a fejéről?Laurának most az a szokása,ha nem kötöm be,akkor már nyomba lekapja.
Köszi az érdeklődést.
Igen elvittük Laurát fülészetre és ott cataflám cseppeket adtak neki.Amit nem Nagyon akar bevenni.Már gondolkodom,hogy a kajájába belecsenem.Majd jövő héten meg vissza kell vinni,hogy javult-e a füle.
Lora
Jobbulást Briginek!
Nálunk Dani se vett be semmilyen gyóygszert.Mosat kezdi beveszegetni,de ahogy látom Laura is ilyen lesz.Lázmérőzésnél Én szoktam bohóckodni,míg Apa méri,vagy valamit adok a kezébe/telefonom.../hogy lefoglalja magát.Kuppot most napi 3-at adtunk neki 9 napig és a végére már nem sírt.
Ottó
Kék sál
Esetleg miért nem megy át hozzátok segíteni?Szerintem azzal többet érnél.
Mazsi
Boldog Névnapot!
Torta receptet elmentettem.Nagyon jól néz ki.Bizti a vendégek elött nem fogsz beégni vele.
Hogy tudtad megtanítani az igen mutatására Leát?
Bozotka
Én is megkérdezhetem mit dolgozol?Biztos az elején nehéz lesz megint elkezdeni dolgozni,de a kikapcsolódás neked is jó lesz.
Nagyon szuper a kiskép!
Nagyon köszönöm a kaja étrend leírását.Sokat olvastam,hogy nem-e Én csinálom rosszul,de ahogy nézem majdnem hasonló a miénk is,csak este nincs mégegy főzi.Most bepróbálkozok vele 18 körül.
Igaz Laura semmi darabosat nem eszik meg mióta beteg.Kivéve a kenyér héján és a kiflicsücskön./de ezt is immel-ámmal/Jóformán kezdem megint előről a kajaszoktatást.Pedig a répát nagyon szerette,de mikor adom a kezébe már repül is,vagy engem etet vele.
Remélem hamar meggyógyul,mert tényleg nehéz kaja ügybe jó utra tériteni.Most ott tartunk,hogy az üvegesek negyedét hajlandó megenni csak és utána rázza a fejét és összezárja a száját.Ma megint hányt.És pont mikor semmilyen orvost,védőnőt nem tudok hívni.
Képzeljétek mikor a vendégek itt voltak és már unta,meg fáradt lett intette nekik a pá-pát és mondta,majd mutatta nekik merre van az ajtó,hogy lehet menni.Igazi vendégmaradásra bíró csaj lesz.
Azért rakok pár képet,hogy ne csak a szomorút írjam magunkról.
nyuszikkal
motorozás hátrafelé
Bocsi hogy foglalom a helyet a fórumba.