Hali.
Viera, én nem jöttem volna rá, hogy melyik jelmezben van Zorán!
Noéminak javulást, és persze a fiadnak is. Nálunk hál’ Istennek semmi nem veszi el oly mértékben Peti étvágyát, hogy lefogyjon, ha meg mégis, rajta nem hiszem, hogy nagyon meglátszódna, most kb. 13,5 kg ugyanis.
A Fenisitil csepp általában allergiás reakcióra van, de anyukám mesélte, hogy öcsémnek is kellett adjon, amikor még kisebb volt, és fulladt. Én is meglepődtem rajta… Mi most kaptunk, ahogy Peti pöttyös lett, előtte nem kellett soha.
Figyi, sejtem, hogy nagyon nehéz, de amíg Noémi iszik, addig ne aggódj. Tudod, éhen ki lehet bírni, de inni KELL. És azért egy liter tea nem semmi! Csak győzd peluscserével! Nálunk Peti az utóbbi időben szó szerint vedel, aminek az az eredménye, hogy a rucija megy a szennyesbe.
Alziza, jó ez a kép. Peti is imádja a szemüvegeket, anyukámmal épp ma határoztuk el, hogy a mi régi szemüvegeinkből kiszedjük a lencséket, és a kereteket ráhagyományozzuk Péterre.
Juj, ez a WC-s vicc! Na egyébként oda is az a víz megy, ami a csapba…
Bénianyu, köszi a tippeket. Bukfencezni szeret, de a fejjel lefele lógatásért már nem nagyon rajong a kicsi fiam. Azt hiszem, nekünk tényleg a késői beszéd marad…de azért remélem, hogy nem a relativitáselmélettel fog kezdeni.
Nancsa, öltöztesd focistának. Szerintem ahhoz semmi extra ruci nem kell, nem kell „plusz”, ezt nem hiszem, hogy észrevenné, úgy, ahogy egy hasonló korú kislány sem azt, ha királykisasszony lesz belőle.
Meteor, légyszi írd már meg (priviben), hogy idén mennyiért tervezitek kiadni a nyaralót? Lehet, mi is bepályáznánk egy hosszú hétvégére…többre nem, mert valszeg a férjem (és lehet én sem) bírnánk Peti nyafizását. Mert ugye Murphy mindig a helyzet magaslatán áll.