Viera!
Csituljanak a viták.
Tesóm szerint mi még egy jót veszekedni sem tudunk. Igaza van, eddig csak max. morogtunk, de azt se sokat.
Colett!
Mi az iwiwen hirdettünk végül, hogy pontosan mire is kellene segítség, a babyhotelt nem néztem annyira meg, mert nem láttam át, hogy hol van nekik a biznisz, de most Te jól leírtad.
Nekünk nem kell szakképzett óvónéni, fejvesztőpedagógus, angolul csicsergő dada, csak egy olyan megbízható ember, aki néha vigyáz a csajra.
Eddig két jelentkező jött. Az elsőt helyből kipontoztuk. Állítólag unokahiánya van a néninek, ehhez képest sem Kinga sem mi nem érdekeltük, de Kinga sem őt. Alig tudtuk kitenni, a teát, ha van barnacukorral inná... semmi képzettség, beszédhiba (de nekem is nagyon kellett figyelnem, hogy értsem), és ehhez képest ő óránként 1000-1200 forintra gondolt. Ja egy megmozdulása volt, mikor Kinga lemézezte magát elkezdett sápogni, hogy én hogy tudom majd kimosni a ruháját.
Tegnap egy más típusú hölgy jött, neki is felnőtt fia van, de fiatalabb (olyan 45-nek gondolnám). Egyből beszélt Kingához (ugyanis Kinga elkenődött, mert este az apját várta, és nem ő jött). Pár perc után Kinga már vitte neki a könyveit, megmutatta aq szobájában a tündért. Nem volt sok, nem volt kevés, és látszott, hogy szereti a gyerekeket. Már vigyázott gyerekekre, de azok mind kisfiúk voltak. Hazajött közben Kofa is pár perc múlva, közös vacsi, beszélgettünk, közben Kinga nagyon felpörgött, produkálta magát, táncikált, scip csip csókázott. Majd úgy váltunk el, hogy nagyon szimpi, jövő hét kedden várjuk szintén este, és akkor ő vezényli le az esti műsort a mis segítségünkkel, mi majd a háttérben lapítunk.
Ő 500-700 forintra gondolt óránként. (De tényleg nem ez volt a döntő, hanem a hozzánk állása, meg az, hogy Kinga szinte az első perctől elfogadta)
Vele egy gond van, májustól masszázstanfolyamra jár, így a délelőttök ki lesznek lőve.
Viszont az estéket tudja vállalni. Ma jön egy másik néni, kíváncsi vagyok ő milyen lesz, és Kinga hogy viszonyul hozzá. Jó lenne, ha ő meg a délelőttöket tudná vállalni. Előre mondtuk, hogy nem lesz sok alkalom, nem akadt fenn ezen.
Hát ennyi, majd megírom mi volt ma. Szerintem érdemes védőnőt, ismerősöket megkérdezni, ha nem akartok sok nénit kipróbálni, és egyszerűbb egy közvetlen keresés, akár iwiw (bár Pest nagyobb, mint Dunakeszi nagyobb a választék, de ennek több az előnye és a hátránya is).