Új privát üzeneted érkezett!

Alziza!
mi is dőltünk a röhögésről apával, Beni meg azon kacag, hogy mi röhögünk nyeritve!!!
Azuram megjegyzése az utcsóhoz: és a tanárnéni ezek közül mind a 3-ba tartozik!!!!! :lol:

Eni! Nagyon édesek vagytok. Örülök a kuki jó hireknek, oltás infót mindenknek köszönöm!
Eddig is szép voltál, de a terhesség még inkább megszépített!!!!
Szép család vagytok nagyon!!!!

Kimike!Sajnálom, hogy milán is elkapta!!!
Remélem nekünk szerencsénk van, mert Blanitól már az öszes létező bacit, virust bekapta, bekapja 2 éves koráig, s talán a böliben ellenállóbb lesz!!!

Bölcsi!!!!Ma voltunk beíratkozni, (még tavaly lezsiroztam a helyet, meg nagyobb tesó is oda járt okán előnyt is élvezünk)
Blani régi gondozónénijeihez kerül Beni, éééééés ami a lényeg és amiért drukkoltam: ovis előkészitő csop. indul,(ezt csak én hivom igy) vagyis csak 2-2,5 évesek lesznek, nem tesznek be 8-9 hósakat. Ez azért jó, mert sokkal jobban fejlődnek, kiegyensúlyozottabb a csoport és hála a 2 gondozónéninek a törvény szerinti csak ellátás a feladat-ellenére fejlesztőznek, verseket tanitanak, táncolnak, szóval beleadnak apait anyait! Benéztünk a csoportba is és képzeljétek a karomból átkéreckedett azonnak Margó néni kezébe!!!!Ez aztán az első látásra szerelem, igy nem lesz gond a bölcsiben. Aztán bent játszott egy kicsit, annyira édes volt! Tavasztól bejárunk majd az udvari 1 órájukra játszani, szokni a helyet, aug. 22 tő meg élesben megy a 2 hét beszoktatás!!!!!

Katus! Én is drukkolok a lakáshoz!

Andy! Miért is kellett szobát cserélni?a hláó nagyobb volt?
Ti is csak aludni jártok be nem? Ha az egyikünk tv-zik, a másik olvas, akkor bemegy, vagy mindketten aludni, hétvégén meg reggeli pizsiparty helyszín!

benianya
ákosbenianya

Eni, nagyon szép család vagytok, Te egyenesen sugárzol. Látszik, hogy jól vagy, kívülről-belülről. :wink: :) Örülök, minden rendben Marcikával. :)
Vendég

Bocsi, holnap jövök, most kicsit felborzolódtak az idegeim...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Eni!
Nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!

Gabi!
Mi történt?

Móni!
Milánnal mi zújs?

Benianya!
Polc Blani ágya felé, szerintem nagyon jó ötlet. Egy csomó apróság felkerülhetne oda!
Fúú, tényleg baromi sok játékotok van. Petié belefér egy dobozba, plusz egy bébitaxi és egy barkács asztal!

Reni
Kép
prenata

Reni, ma egyszer volt hasmenés, enni nem hajlandó, inni annál inkább. 2 háztartási keksz, meg 2 kiskanálnyi törtkrumpli az adagja. Nemsokára megyünk a dokihoz, kíváncsi vagyok erre mit mond. De szerintem vírus, náthás tünet nélül, kopp kopp. Na az ne is legyen, remélem megússzuk, az borzalmas.
Vendég

Sziasztok!

Most csak röviden a lakásról:

tegnap megbeszéltük, hogy adunk 200.000.-ft előleget írunk egy előszerződést és a tulaj akár fél évet is hajlandó arra várni, hogy eladjuk a saját lakásunkat.
Ha pedig kifizetjük neki a vételárat akkor 1 héten belül kiköltözik.
Mostmár csak el kell adni a miénket.

Beteg babáknak jobbulást!

Kép

Kép
katus73

Ez jött Pil-től:

16.50-kor megszületett Peti baba, villámgyorsan. 3500 gr., 56 cm. Minketten jól vagyunk.

Majd még jövök, csak gondoltam megosztom az örömhírt! :)

KépKép
KépKép
colett77

Pilchard!
Éljen, csak ki bújt ez a kis Peti baba!

Nagyon jó egészséget és sok tejet kívánok nektek!

Kép

Kép
katus73

Gratulálok Pill! Jó egészséget és minden jót nektek! :-)

Voltunk orvosnál, vírus. Lassan beiratkozhatnék az orvosira. :evil:
Vendég

Katus, remélem mihamarabb eladjátok a lakást! Nekünk is jó lenne egy lakáscsere. :roll:
Vendég

Hali.

Pil, itt is GRATULA!

Marcy, nagyon jók a képek, mi a nászutunkkor jártunk a győri állatkertben, az tuti, hogy Peti is meg fogja ismerni, ahogy a pestit is. :)

Katus, remélem, hamar lesz vevő a lakásotokra!

Na most csak ennyi, valahogy nincs erőm olvasni...de majd pótlom, ígérem!

Ági és
KépKép
exdeus

Pil

GRATULÁLOK!Pont jó méretek!! :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pil:
HATALMAS GRATULA EHHEZ AZ ÉDES KIS IDEJÉT KIVÁRÓ DRÁGA PICURKÁNAK!!!
SOK-SOK EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMET NEKTEK!!!

Most csak egy mondat:
Eni: Tényleg nagyon szépek vagytok így együtt; és hogy milyen egyformák vagytok így hárman. :D

Andy!
Tök jó lett a kéró. Jó nektek, hogy már a szép új kuckóban éldegéltek. A tisztaságban.
Jó sok mindent lefotóztál.

Ezt a tisztaság dolgot azért írom, mert majd holnap én is dobok fel egy pár képet.
Vasárnap jött egy hirtelen ötlet apától és hétfőn reggel 7-kor itt voltak a festők, villanyszerelők, stb.
Festés lesz, rejtett (hangulat) világítások, spotok. És az egész lakás belülről le van neylonozva. Kartonpapírokon lépkedünk.
Még szerencse, hogy van egy kis mellékehlyiségünk, ahol tudunk enni, meg a gyerekek játszani.
Holnap fognak csiszolni. Hogy az mivel fog járni, már el sem merem képzelni.
Na, de szép lesz egyszer, ez a lényeg. Holnap jönnek a fotók...

Puszi mindenkinek és jó éjszakát.
Fentiek miatt nem sokat vagyok.
Néha este.

Ja, ma Zorán háromszor fosizott, egyszer hányt majdnem, de csak öklendezett, de tegnapelőtt telibehányta az ágyát. EDdig mindig valami kajára fogtuk.
Most Noémi délután evett egy óriási almát. Az alma ugyebár "fogós" gyümi. Ennek ellenére kétszer fosizott olyat, hogy kifolyt a zöld trutymerák és zöld.
Szóval még a holnapot megvárom és aztán orvos.

Ma egyébként Noémi megivott egy csomó csipkebogyó-hibiszkus epres teát.
Zorán ivott két gyerek-Neocitránt. Esetleg ezektől nem lehet?
Ja és még valami:
Noémi puncijánál, de nem belül, telis-tele van pöttyel. Ez lehet esetleg a sok Cebion csepptől?
Ha valaki tud valamelyikre ötletet, kérek gyorsan? :(

Erika

Kép
viera

PIL!!!
Jatalmas gratula Petihez!!!!!Fel a tejjel!!!!!

Viera! Miii, de hát vadi j a kérótok nem, hogy jött ez festés? Fúú, és a szinek??

Punci pötty nem lehet a cebintól ha eddig is kapta!!!!!!!Ráadásul a c vitamin az allergián is segit .
Hasa nem pöttyös? Új pelenka, krém?
Fosás?

Fosósoknak, hányósoknak kitartás.
:D
Katus! Vevők mennek!!! :lol:

Preni! És egy darab játékot sem vettünk!!!!ez mind Blanié, meg 3 baráti csemetéé volt.
Rendet raktam du., de egy fikarsznyival sem lett nagyobb hely és kevesebb játék, sőt elővettem még a kuglit is, mert Daninál is láttam, meg 3 toronyépitőt is. :cry: :cry:

Üdv. Dr. Kimike!!!!!

Gab4 MIIIIvan???

benianya
ákosbenianya

Viera! Eper?????????????????

benianya
ákosbenianya

Benia!

Kéró azért nem egészen új, 5 éves. EGy tisztasági festés már nagyon hiányzott, de azért ami most itt folyik, az nem.
Ezek után a nappaliba most még metlaki van, parketta lesz.

Epret még soha nem evett.
Viszont: Ez a mai tea is epres volt és az erdei gyümis teákat imádja, az is epres, meg málnás, meg ilyesmi. De akkor most hanyagoljuk.
De miért csak pont ott jön neki a pötty.
És tényleg csakazóta amióta cebiont kap. C vitaminnal nem volt gond.
Én most kb. 25 cseppet adok neki. Lehet, hogy hirtelen sok az egy darab 50 mg c vitaminhoz képest? :?

Erika

Kép
viera

Pil!

Hatalmas gratula Peti babához!!Kívánunk nektek sok boldogságot,örömöt és egészséget a "pici" fiatokhoz!! Kép

Kép
Kép
veráska

Sziasztok!

Pil!
Gratula Petikéhez!!!!

Igen, Dani már a nagyágyon alszik (ma a 2. éjszakája) és nagyon tetszik neki!!
Szobacsere pedig pont azért volt, mert a mi hálónk volt a nagyobb szoba és gondoltuk, nekünk elég a kisebbik, és ha Daninak meglesz a tesója, úgyis kell a nagy tér!

Eni!
Szuperek a képek!! Nagyon aranyasoka vagytok! (mint mindig) :wink: :lol:

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok,

nekem is küldött Pil sms-t, de csak most tudtam gép elé ülni. Feltételeztem, hogy már vki megosztotta az örömhírt, úgyhogy még egyszer

PIL: nagy nagy gratula a babához!!! Vigyázzatok magatokra!!!

Katus: lakással kapcsolatos hírek szuperek!!!

Kimike: Milán betegségével kapcsolatosak kevésbé :( !!!

Viera: felújítás :roll: , nem hiányzik, de utána nagyon jó érzés lesz!!! Parketta ötletet támogatom... :) , szerintem melegebb a hatás :) !!!
Noémi kiütéseihez nem igazán tudok hozzászólni, mindenesetre elég érdekes helyen van. Nem lehet, hogy a hasmenés miatt a fosi esetleg odafolyt és felcsípte neki??? Fogalmam sincs, csak próbálom kitalálni mi lehet...

Ex: azért gyere, ha tudsz minél gyakrabban, de megértem, ha fáradt vagy. Munka, gyerek nem egyszerű...

Képekkel kapcsolatban köszönjük a dicséreteket, nekem a kedvencem a 3. a majmos kép, na meg persze az elmaradhatatlan közös fotó :lol: !!!

Babóknak mielöbbi gyógyulást, mennek a gyógypuszik!!! Én pedig alukálni :lol: !!!

Eni
marcy

Ez egy lemaradt édi kép Pilnek:

Kép

Végre kibújt a kis huncut... :D :D :D

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Viera, jó korán keltél. :o A lakáscsinosítás miatt nem irigyellek. Két gyerek mellett különösen nem. Mi júniusban pofozzuk helyre a fürdőt, de már most rosszul vagyok tőle. Persze, az eredmény a lényeg, na de addig....

Mit főztök ma?
Vendég

Ma reggel Milán számolta a teherautó kerekeit: ketyő, hájom, négy, öt, hét, nyolc. :lol:

És tudja, hogy melyik a bal és jobb keze-lába. Ezen totál ledöbbentem. Szerintem ezt a bölcsiben tanulta. :o
Vendég

Sziasztok!
Nincs semmi baj, sőt, pozitív az idegborzolás, csak úgy feldobódtam, hogy nem tudtam figyelni. Viszont még nem mesélek, mert nem akarom elkiabálni! (Nem kistesó, anyagiakról van szó!)

Bocsi, ma elcsavarogtuk az időt, nem érek már rá írni. Holnap jövök!

Ja!

PILCHARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLUNK PETI ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!!!!!!!!!!!!! SOK-SOK PUSZI A POCIJÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Sziasztok

Eni
Szépek vagytok! :lol:

Kimike
Milán nagyon ügyes!

Viera
A felújítás még semmi!Majd utána a takarítás!Na az tart sokáig! :roll:
Én még mindíg találok itt-ott pici pöttyöket ami a felújításból maradt! :evil: És mire eltűntetem kezdődik ill.folytatódik a padlástér! :shock:
Na az vicces lesz megint!
Kép
Vendég

Alziza, ja igen, én is a takarításra gondoltam szörnyülködve, már látom lelki szemeim előtt.

Lányok, ki hová megy nyaralni? Meteor, lehet, hogy még korai a kérdés, de idén is kiadjátok a házatokat a Balcsin?
Vendég

Rita! Én is épp a napokban gondolkodtam, hogy ha kiadjátok a Balcsis házat, akkor én is beneveznék egy hétre! Vagyis mi, családilag!

Nyaralás... fura ehhez hozzákezdeni, mivel igazából még sosem nyaraltunk, pedig már 11 éve együtt vagyunk...

Megyünk a barátnőmékhez Ebesre, onnan elkirándulunk Debrecenbe meg Nyíregyházára a vadasparkba (Reni! Áll még a minitali a vadasparkban?) Ez június végén lesz. Júliusban jön a nagy fürdőszoba átalakítás, felújítás, ott már szerintem erőnk se meg pénzünk se lesz, max. kis pihi a mamánál. Valamikor még Tatára is megyünk babalátogatóba, az mondjuk "csak" egy hétvége. Van még üdülési csekkünk, azt el kéne herdálni még a nyáron, meg hozzánk is jönnek az ebesi meg a tatai barátnőmék is, meg még a vásárhelyi is. Na tényleg, még Hmvhelyre is megyünk, de az meg csak 1-1 nap. És akkor még valami Balcsis magán megoldás, ha Rita nem üzletel velünk, még van 2-3 ilyen kedves netes ismerős, aki kedvező szállást tud ajánlani. Szóval unalmas nem lesz a nyarunk.

Gabella

gabella

Bocs, teszek veszek a lakásban és mindíg eszembe jut valami.
Marcy, hogy megy az esti alvás Marcikának?

Juca, nem tudok okos megoldást az ovi-bölcsi problémádra, ezért nem írtam a blogra. Tudom, hogy helyben szeretnétek megoldani, és remélem össze is jön, de ha megépül a híd, márpedig augusztusban átadás, akkor autóval nem vagytok messze Békástól. Itt van keresztény ovi. Ez is egy lehetőség esetleg. :roll:

Gabi, mikor tudhatjuk meg a titkot?
Vendég

Kimike! Végülis nem titok, csak még bizonytalan. Pár hét múlva talán többet tudok. Lehet, hogy lesz egy netes, itthoni munkám... Csak nem szeretném elkiabálni, ezért nem mesélek, meg nem élem bele magam.

A drukkok viszont jól jönnek!

Andy! A boszi-energiák remélem, szerencsésen megérkeztek! :wink:

Gabella

gabella

Sziasztok!

Teszek fel egy pár képet, sőt nem is párat, hanem sokat. Ha nem bánjátok. Csak hogy lássátok milyen ganéban élünk. Teljesen ki vagyok purcanva. Fürdőt már kitakarítottam, csak fel kell porszívózni és felmosni. Utálom az egészet. Ha sok a kép, akkor ugorjatok.
Bocsi, este jövök, visszaolvasok és írok, de képek után meg ganézni tovább...

Kép Konyha
Kép Nappali
Kép Folyosó
Kép Folyosó majdani rejtett világítása
Kép Szobák felőli folyosó világítása (lesz)
Kép Szobák felőli folyosó padló
Kép Bejárati folyosó leragasztva mindenhol, hullámpapírhegyek...
Kép Ülőgarnitúránk, dohányzóasztal, cipősszekrény teraszon
Kép Ugyanaz, csak jobban látszik.

Hát így élünk mi...
Pá, mindenkinek pussssz!

Erika

Kép
viera

Nagyon drukkolok! Remélem összejön! :)
Vendég

Era! Valóban durva, ahogy szétkaptatok mindent, de meglátod, irtó jó lesz, mikor kész lesz! (Én akkor is inkább irigyellek, és a takarítást se bánnám... :wink: )

Gabella

gabella

Kimike! Köszi a drukkot!
Kép

Gabella

gabella

Gab!

De jó!!! Ez olyan sapi, mint amilyen a Noémi pulcsesza! Még a mintája is.

De az azért már durva, hogy a kurva hullámpapírt fel kellett porszívóznom, meg felmosni.
És még nincs vége.
Most még nem a kész lakást takarítom, hanem a romokban lévőt.
Így talán annyira nem hordjuk szét a port.

Erika

Kép
viera

Kimike: nyaralásos kérdés jó téma :) , bár még bizonytalan. Azért már kezd körvonalazódni.
Mindenképpen itthon, vhol Balatonpart környéke, de lehet, hogy olyan helyet keresünk, ahol a közelben van vmi jó kis élménypark, mert tavaly Marci a Balatonban megfázott, ha emlékeztek rá 1 nappal elöbb kellett hazajönni, mert lázas lett.
Mi ha minden igaz, akkor júliusnak nagyon az elején megyünk, mert akkor még egyben leszek, az idő is talán kellemes lesz, aztán majd meglátjuk.
1 hetet szeretnénk anyukámékkal és a nővéremékkel eltölteni vhol, de mi hármasban is szeretnénk elmenni vhova még, de még azt sem tudom, hogy hova. Bár van egy tippem.
Zalakaros Hotel Mendan vagy Alsópáhok. Meglátjuk, hogy mennyi üdülési csekkünk lesz.

Viera: nem semmi, ahogy a ház most kinéz, de néhány nap aztán minden a helyére kerül. Takkernéni segít majd :wink: ?
Én a változatosság kedvéért ma megint végignyaltam a lakást, utána a kezemben Marcival rohantam csicsergőre, mert tegnap nem tudtunk menni, erre kiderült, hogy szerdánként már nincsen. Tisztára leizzadtam, de utána játszótereztünk egy jót...
Ja, takarításról jut eszembe, el kellene indítani a mosógépet, csak amikor Marci aludt, akkor félbehagytam, közben meg kiment a fejemből... :roll:

Gab: tök szupi lenne, ha összejönne. Otthon is lehetnél és munka is lenne, na meg persze dőlne a pénz... :lol: . Ha vmi jó meló, akkor velem is megoszthatnád az infókat. Persze csak ha összejött :oops: :lol: :lol: :lol: !!!

Alziza: mikor kezditek a padlástér felújítást??? Tök jó az a kis animáció, amit mellékeltél, nagyon szemléletes :wink: !!!

Juca: mindjárt benézek a blogra.

Eni
marcy

Marcy!

Takkernéni megint megszűnt létezni.
Nem is bánom. Legelső alkalommal nagyon szépen dolgozott, utána pedig azt hazudta, hogy felporszívózott, de láttam, hogy nem. Szóltam is neki érte.
Most meg egy kicsit össze is kaptunk azurammal, erre a fejemhez vágta, hogy nem kell ide takarítónő, ráérek én takarítani.
Oké, mondtam és rögtön vissza is mondtam a takarító csajszit. De mondom,, nem is bánom. Amit ő itt csinált azt én naponta megcsinálom.

Erika

Kép
viera

Viera: húúú, akkor nem lesz semmi ekkora házat egyedül kitakarítani!!! Anyukád nem tud segíteni???

Képzeljétek most derült ki, hogy a máj. 10-i és a 24-i esküvő és lakodalom mellé még hivatalosak vagyunk egy április 19-én tartandó lagziba is Dunaszerdahelyre.
A legjobb az, hogy mind a három máshol lesz (persze nem Szombathelyen) és teljesen más stílus.
A máj. 10-i Zalaegerszeg környékén. Sima hagyományos lagzi. A máj. 24-i Ausztriában lesz és vmi kerti parti szerűség, ha minden igaz.
A Dunaszerdahelyi pedig svédasztalos uzsonnával indul, utána lesz a szertartás, aztán vacsi cigányzenével és bulival :) !!!
Azt hiszem, hogy Dunaszerdahelyen kell akkor vmi szállást néznünk, mert szerintem nem jövünk haza éjszaka és az tuti, hogy Marcit sem visszük magunkkal. A másik kettőnél még nem tudjuk, hogy Marci jön vagy marad.

Most indulunk könyvtárba, Marci had élvezze az életet :wink: :D !!!

Eni
marcy

Kimi!

Igen ezzel csak az a baj, hogy békás is hamar meg fog telni, itt több száz gyereket utasítanak el.

Ilyen ötleteim vannak még, hogy jótékonysági kóruskoncert...

Amúgy a mai napi +: megváltoztatták a TB jogszabályokat, és ugrani látszik a gyedem. Az indexes tb szakbarbi fiz. szolgáltatása maradt, remélem nem verőembereket kell fizetnem. :lol:

Nem tudom mi jöhet még, de már várom...

Mi nem megyünk nyaralni, csak pünkösdölni, pedig mentünk volna Ritához. :lol:

tjuca

Viera! Azt hittem ti sosem balhéztok!

Hát azárt ez az úgy is otthon vagy ráérsz, nem teljesen fedi a valóságot.

Marcy!
De jóóó, ennyi lagzi, én is imádooooom!!!!!
Jó szórakozást majd!!!!!!!!!

Juca! jól kitapossátok az utat a köv. nemzedéknek, még a végén névtáblád lesz a bölcsi falán. :wink:
Kórus koncert jó ötlet!!!!! :lol:
Látom már nem jutttam be a paprikásba, priviben ment.

Miért nem jelenteted be magad egy ismerős cégéhez, kifizetsz 3 hónap tb-t és újra jogosult leszel a gyedre. Nem? Nem vagyok tisztában az új szabályokkal, de egy csomó kismami ismerősöm igy csinálta ha kis korkülönbséggel jött a tesó.

Nálunk az egyik belvárosi bölibe 60, a másikba 50 gyereket vesznek fel.
Kimike! a barátnőm békási, de 1 évvel hamarabbi jelentkezés, igéretek ellenére sem vették fel a csemetéjét a katolikus oviba.
Most arendes oviba járnak, és mos tdtam meg, hogy csak tt a környéken valami 4-5 suliból is választhat!!!!

Gab! drukk!!!!!!!!!De jó lenne!!!!Dől a léééé!!!!
Zseniális a sapi is!!!!!Privit küldtem!

Könyvelni tudó csajok! a lakáshitel adókedvezménye megosztható az adós és adóstárs között, vagy csak az egyik igényleheti vissza????
Sirok nagyon hogy a 300 ezer helyett max. 120 ezer igénylehető vissza, ez olyan szemétség, hiszen amikor fizetni kellett, kell, akkor sem harmadolják nekünk, akkor az államnak miért?

Menü: ma túrós tészta, hónap meg zőccségleves grízgaluskával..Nálatok?

Csajok, már tart a tavaszi böjt?Juca, Te nem tudod?

benianya
ákosbenianya

Benianya! Nem kaptam privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Gabella

gabella

Bocsi, már megkaptam! Válaszoltam is!

Gabella

gabella

Helló!

Hát, megvagyunk, én idegzsábán, már a dm-ben is elküldtem a pénztárost a melegebbre...Na jó, csak megmondtam a magamét, amiért beszólt, hogy Noi iinyitott egy szaros tic-tac-ot....Mondtam, ha annyira fáj neki, kiperkálom azt a kemény 100-ast.....Mindegy, rég volt kicsi a gyereke....Szóval múlt héten voltam táltosnál :lol: a hátam miatt...na jó olt 2 napg, most megint fájdalom csill.-ón élek....Jövő héten vizsga után doki, csak hát, először körzeti, aztán a reum., nem egyszerű, ugye....(magyar e.ü....)Noi meg annyiszor ébred iccaka, hogy már nem tók tanulni napközben, mert elalszom....Szóval jól vagyunk... :roll:

Viera: Te, én simán takarítanék, ha már végre házban, főleg ilyen szépben laknánk!!!! Szóval egyszer úgyis vége lesz, és akkor pár évig nyugi lesz!

Juca: Volt a gyerekcsősz? Képzeld, felhívtam egy két bébi-hotelt, persze hétvégén nincs egyik se nyitva. Pedig frankó lett volna, mert tisztára ovi jellegű, és minden gyerekre jut egy "dadus" féleség, nem mint az oviba...Erre ajánlottak szittert, de dobtam egy hátast....Szóval 1 alk. ingyenes, aztán fizessünk 60 ronygyot, és 1 évig szerződésünk lesz....És akkor még külön perkáljunk 800-1500-ös órabért a szitternek... :shock: Na, mondom, köszike, akkor nem megyünk moziba mostanában....

Kimike: Szerintem Meteor kiadja a kéglit, de....egyezzünk meg, mi júliban szeretnénk! Csak vicc....Elég hosszú (forró...) a nyár... :)

Gabella: Jaj, nem írtam még, de Noinak nem kötsz valami kis piros színű nyárra valót? Vagy tavaszra..., fizetek ám érte, amíg beindul az otthoni melód! :wink:

Marcy: akkor a tesót már meg is táncoltatod, klafa! Én is, jók a képek! Noinak bejött a majmos.

Alziza: Nem is írtad, akkor hun vagy Újpesten? Na, had nosztalgiázzak, Nagyiékj a Tungsram-nál laktak. vagyis a " Cérna" gyárnál.

Mentem, bocsika a kihagyottakért...nem direkt, zizi szőke hárpia.. :twisted: mostanság...

KépKép
KépKép
colett77

Benia:
Még hogy mi nem veszekszünk???
Hát vasárnap óta válás szinten vagyunk.
Ma már minimálisat szóltunk egymáshoz.

Apa vízöntő, én Bak. Nem tudom az összefüggést, írhatnál róla.
De ami biztos, hogy egyikünk sem hagyja magát, hanem a maga igazát hajtja.
Ami bánt, hogy bocsánatot nem kér. Akkor sem, ha tuti nekem van igazam.

Na, majd beszélünk erről.
De szerintem mindenhol van kisebb-nagyobb zűr.
Nálunk most nagyobb volt. Vagy van. Nem tudom.

Erika

Kép
viera

Hali.

Gondoltam, benézek. :) Szóval nem a fáradtság miatt nem jövök ám, van erőm még munka után. :wink: Csak a gépet vagyok lusta bekapcsolni még mielőtt elalszik Peti, utána meg már nem akarok hangoskodni, ez a nyüves monitor akkorát zizzen, hogy még a holtak is felébrednek rá!

Gab, drukkolok!

Viera, azta, jól szétkaptátok a kérót.

Ági és
KépKép
exdeus

Viera!

Csituljanak a viták.
Tesóm szerint mi még egy jót veszekedni sem tudunk. Igaza van, eddig csak max. morogtunk, de azt se sokat. :lol:

Colett!

Mi az iwiwen hirdettünk végül, hogy pontosan mire is kellene segítség, a babyhotelt nem néztem annyira meg, mert nem láttam át, hogy hol van nekik a biznisz, de most Te jól leírtad.
Nekünk nem kell szakképzett óvónéni, fejvesztőpedagógus, angolul csicsergő dada, csak egy olyan megbízható ember, aki néha vigyáz a csajra.

Eddig két jelentkező jött. Az elsőt helyből kipontoztuk. Állítólag unokahiánya van a néninek, ehhez képest sem Kinga sem mi nem érdekeltük, de Kinga sem őt. Alig tudtuk kitenni, a teát, ha van barnacukorral inná... semmi képzettség, beszédhiba (de nekem is nagyon kellett figyelnem, hogy értsem), és ehhez képest ő óránként 1000-1200 forintra gondolt. Ja egy megmozdulása volt, mikor Kinga lemézezte magát elkezdett sápogni, hogy én hogy tudom majd kimosni a ruháját.

Tegnap egy más típusú hölgy jött, neki is felnőtt fia van, de fiatalabb (olyan 45-nek gondolnám). Egyből beszélt Kingához (ugyanis Kinga elkenődött, mert este az apját várta, és nem ő jött). Pár perc után Kinga már vitte neki a könyveit, megmutatta aq szobájában a tündért. Nem volt sok, nem volt kevés, és látszott, hogy szereti a gyerekeket. Már vigyázott gyerekekre, de azok mind kisfiúk voltak. Hazajött közben Kofa is pár perc múlva, közös vacsi, beszélgettünk, közben Kinga nagyon felpörgött, produkálta magát, táncikált, scip csip csókázott. Majd úgy váltunk el, hogy nagyon szimpi, jövő hét kedden várjuk szintén este, és akkor ő vezényli le az esti műsort a mis segítségünkkel, mi majd a háttérben lapítunk.
Ő 500-700 forintra gondolt óránként. (De tényleg nem ez volt a döntő, hanem a hozzánk állása, meg az, hogy Kinga szinte az első perctől elfogadta)

Vele egy gond van, májustól masszázstanfolyamra jár, így a délelőttök ki lesznek lőve. :-( Viszont az estéket tudja vállalni. Ma jön egy másik néni, kíváncsi vagyok ő milyen lesz, és Kinga hogy viszonyul hozzá. Jó lenne, ha ő meg a délelőttöket tudná vállalni. Előre mondtuk, hogy nem lesz sok alkalom, nem akadt fenn ezen.

Hát ennyi, majd megírom mi volt ma. Szerintem érdemes védőnőt, ismerősöket megkérdezni, ha nem akartok sok nénit kipróbálni, és egyszerűbb egy közvetlen keresés, akár iwiw (bár Pest nagyobb, mint Dunakeszi nagyobb a választék, de ennek több az előnye és a hátránya is).

tjuca

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!

Eni! Valahogy kimaradt, nagyon szépek vagytok! Egy igazi boldog család! És milyen fura, hogy Marci hol rád, hol a férjedre hasonlít, de lehet, hogy még ti is hasonlítotok egymásra! :oops:

Era! Küldtem privit, ha már msn-ben nem tudunk összefutni!

Megyek konyházni.

Pusszanat!

Gabella

gabella

Sziasztok!

Eni
Igazából elkezdtük,csak félbemaradt.Mert későn kaptunk engedélyt.Ez egy nagyon hosszú sztori és bosszantó! :evil:
Tehát a víz,csatorna fent van.A lépcsőfeljáró is félig kész!
Tetőt kell bontani,ablakokat beépíteni és szigetelni,mert ezt télen nem akartuk!

Colett
A mi utcánk az Attila utcáról nyílik.A Juharliget lakóparktól pár utcára vagyunk.Közel van hozzánk a Kölyökpark.

Viera!
Kitartás!
Szerintem nincs olyan lakásfelújítás ami alatt ne lenne veszekedés! :roll:
Vendég

Most mi van?
Nem írtok?

Na akkor írok én!

Legyen mit olvasni:

1. Mi a különbség a feloldás és a megoldás között?
Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba.
Megoldás: Tedd bele mindet.
2. Miért szeretik a férfiak a szüzeket?
Mert nem bírják a kritikát...
3. Miért maszturbálnak a férfiak?
Hogy olyan valakivel legyenek, akit szeretnek...
4. Mennyi ideig tart egy férfinak kicserélni egy tekercs vécépapírt?
Nem tudni, ez még sosem fordult elő...
5. Mi a különbség egy vibrátor és egy férfi között?
A férfinak van hitelkártyája...
6. Mit csinál a férfi szeretkezés után?
Zavar...
7. Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt?
Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken...
8. Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra?
Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat.
9. Miért mindig 2 sorosak a női viccek?
Hogy a férfiak megértsék őket...
10. Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz?
Abban, hogy mindketten kihaltak...
11. Hogyan választanád ki a világ 3 legbutább férfiát?
Találomra...
12. Miért jobbak a szárazelemek a férfiaknál?
Mert az elemeknek legalább van egy pozitív oldaluk...
13. Miben hasonlít egy férfi egy teleregényhez?
Pont amikor a dolgok kezdenek érdekessé válni, véget ér az epizód...
14. Mi a közös a házassági évfordulókban, a G pontban és a vécékagylóban?
A férfiak egyiket sem találják el...
15. Miért kell több millió spermium egy petesejt megtermékenyítéséhez?
Mert a spermiumok hímek, és nem hajlandók megkérdezni, hogy merre kell menni...
16. Miben hasonlít egy férfi egy mikróhoz?
Abban, hogy először azt hiszed, hogy mindenre jó, de végül csak melegítésre...
KONKLÚZIÓ:
A férfiak 99%-a miatt van rossz híre a többinek...
ZÁRÓ VICC:
Isten így szól Ádámhoz
- Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
- Előbb a jót kérem - feleli Ádám.
- Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
- Remek, és mi a rossz hír?
- Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön.
Vendég

Ééés!
Laptető! :lol:

Benianya!
Nekünk pl. nagyon bejött az Ikeás tároló!
A játékokat csak be kell dobálni.Dobozok de nem egymáson így nem kell lepakolni a felsőt mikor az alsóból akar valamit! :wink:

Lehet,hogy ismered!
Kép Kép

Más színben is van!Én szeretem!
Vendég

Alziza! Mindig olyan vicceseket írsz!

Szerintem Benianyáéknak van ilyen tárolójuk, mintha régebbi képen láttam volna...

(Bocs, ha másnál láttam, de arra emlékszem, hogy IKEÁ-s a lakás, és anyós oda akart valami bóvlit bepakolni...)

Gabella

gabella

Colett! Pulcsi rendben, de azon belül, hogy tavaszi-nyári és pirosas, milyen elképzelésed van? :? :wink: 8)

Gabella

gabella

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?