Sziasztok,
Ma voltunk méreckedni és végre hízott Lili komoly 150 gr-ot két hét alatt így most 7560 gr pont 7 hónaposan. A múltkori 5 hét alatti 60 gr után ez már egész jó. Szóval örülök
. A hossza is nõtt, most 71 cm.
Sasha,
Örülök, hogy jobban vagytok!
Kataa,
Nekünk gázsütõnk van, abban a 4-es fokozaton szoktam sütni végig a piskótát. Idõt sosem mérek, tudom, hogy õrültség
, de én az újammal szoktam megnyomni finoman a tetejét, és onnan érzem, hogy átsült-e.
Én sem mertem még vezetni mióta szültem, mondjuk elõtte sem voltam valami bátor
.
Andy, Kataa,
Lili 6 hónapos és 1 hetes volt amikor elõször adtam neki almalevet gyümölcscentrifugázva kb. 2 pici kanálnyit. Két nap után már a pépet is belekevertem a lébe. Aztán ezt az elég híg pépet növeltem minden nap egy kicsivel. Azt hiszem két hétig kapott almát, aztán kevertem bele egy kis õszibarackot is. (azt is gyümicentrifugán átnyomva) Most kb. 1hónap telt el így, és 3 napja kap krumplis almapürét. Ez nagyon ízlik neki. Szerintem jövõ héten az almát felváltom egy kis sütõtökkel. Hát egyelõre ennyi, nem tudom ez segít-e.
Andy, szerintem a grízzel mint gluténtartalmúval várj 1 éves koráig. Inkább ajánlom helyette a fõtt, turmixolt rizst anyatejjel higítva.
Brokkoli,
Jelentem én sem szedtem-szedek tablettát soha
.
Dinnye? Hahhhhh, nem is mond, a terhességem vége felé volt, hogy szinte csak azon éltem, fõleg amikor azok az iszonyú melegek voltak.
Ági,
Lilinek csak egy kis pötty a BCG oltás helye, de korábban neki is kifakadt, de nem volt olyan nagy mint Petrának.
Nekem a védõnõ és a nõdokim is ajánlotta terhesség alatt a Reniee-t, amikor már reggelente savat hánytam. Te mit hallottál róla?
Lili kajcsijaihoz én nem használok semmilyen ízesítést. Sót 1 éves koráig semmiképp nem szeretnék, cukorból is csak majd barnacukrot. Most hétfõ óta adok neki almás krumplipürét és az nagyon ízlik neki, ma 60 gr-ot benyomott belõle. Tegnap vettem egész pici (125gr-os) üveges HIPP kajcsit. Eddig csak pár kanállal adtam neki a babakajcsikból (eddig két félét kóstolt meg, de nem akarom ezekre a bolti ételekre rászoktatni).
Panda,
Szerintem a finom spenót titka a jó sok fokhagyma
.
Nyuszi,
Azért jó volt nem
? Igaz estére olyan fejfájásom lett, hogy etetés után apa tette le Lilit a kiságyba, mert nem mertem vele felállni. Aztán éjszaka fél2-tõl óránként evett a drága és mivel mindig belealudtam a szoptatásba, így végül velünk töltötte az éjszakát
.
Majd legközelebb megmutatja Lili a fogait, remélem addigra nekünk is lesz néznivalónk Emikénél
.
Gumicukor,
Nekem nem utasította el Lili a tejcsit amikor megjött. A szülés utáni elsõ mensi majdnem olyan volt mint ami közvetlen szülés után volt vérzés, nappalra is a TENA-t kellett használnom
. Viszont most a 3. már egész normálisnak mondható volt.
Kotlóshõmérséklet
? Ez jó!
Forti,
Az elmúlt 1-2 napba nem nagyon volt idõm jönni, de most bepótolom.
Igen, igen ma 7 hónapos Lili
!
Levivel mizujs?
Puszi,
Ilke és a ma 7 hónapos Lili