SZiasztok!
Menta! Hááááát.....vagy nekem nagyon kevés az önuralmam, vagy a négy tûfoggal való harapás fáj nagyon...... szóval, én általában felsikkantok - bár igyekszem visszafogni
Az a baj, hogy mikor mohóságból vagy ébren harap, akkor látszik, hogy fog, lehet elõre figyelmeztetni, ráadásul az nem is fáj annyira, mint amikor elalszik és álmában TELJESEN összeszorítja azt a négy pengeéles, hegyes fogacskát
, ráadásul mindig akkor, mikor már mindketten ellazultuk annyira, hogy egyáltalán nem lehet rá számítani. SZerencsére utána mindig azonnal szívesen szopizik tovább, fel sem ébred teljesen szerintem.
Csi! KÖszi az infokat mindenrõl!
A déligyümölcsök eme rossz tyulajdonságát ismerem, nem is szoktam citromnhéjat reszelni a sütikbe
A kajálásban sajnos nem tudok segíteni, de ha Enci jól fejlõdik, jókedvû, elégedett, akkor eklég kell, hogy legyen neki a kaja! Mit értesz azon, hogy nem nagyon növekszik? EZ minden babánál elõfordul hosszabb-rövidebb ideig!
Norci! Egyszer (rég) még te kérdeztél a tejrõl, ugye? SZóval, egyrészt nehezen emészthetõ, a felnõttek számára is, nem csak a csecsemõknek. Emiatt (is) okoz sokaknál gyomorpanaszokat, bõrproblémákat. Sok felesleges fehérje (és még nem tudom mi) van benne (alapból, a legigazibb tehéntejben is) - hát még abban, amelyiknek a "gazdáját" (vagyis a tehenet
) ki tudja, mikkel etetik-kezelik, és ezek persze tökéletesen kiválasztódnak a tejbe. Erre jön még a gyári kezelés (pld. az alacsony zsírtartalmú tejeket dúsítják ilyen-olyan MÛ-anyagokkal, hogy az eredeti alkotórészei helyett legyen benne vmi. Hát, ezeket tudom én a tejrõl
Pedig nagyon szeretem - igaz, legfõképp a valódi frisset és zacskósból meg a nem homogenizáltat, mert a mûtejektõl (pláne a reggeli italnak nevezett permeátumtól) rosszul vagyok!
Nyuszimanó! Hogyne számítana állásnak a kanapé melletti!
Hamarosan megy maj másfelé is!
Ági (Golyó)! Nehogy rosszallásnak vedd azt, hogy míg neked igen, nekem nincs tapasztalatom a tápszerrel!
Egyszerû tényközlés volt, csak hogy tudd, nem tudom, hogy más tápszert evõ gyerekek esznek-e éjjel. Mentára érdemes egyébként hallgatnod, ha vissza akarod hozni a tejedet, (általában) lehetséges!
Ármin ma négyszer is NAGYON sírt, nem tudom, mi lehetett, esetleg a fogára tudnék tippelni, de látszani még semmi sem látszik - igaz, nem nagyon merek a szájában kotorászni!
A sírások közti idõszakban sokat nevet, beszélget, elkezdtett saját dallamocskákat énekelgetni, evett ma is húslevest, répát, meggyes rizst (ez a heti favorit). Ha mondjuk neki, hogy hozza ide a labdát vagy a cipõjét, hozza!
(azt, hogy "másikat is" nem érti még
Ismét baromi álmos vagyok (ja, Ármin persze ma is felkelt, igaz, "csak" 6-kor), jóéjt nektek is!
Márti+Ármin