Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MOst értem haza, egész délelőtt orvosnál voltam, meg vérvétel, EKG, stb. Kicsit magas a vérnyomásom, úgyhogy pénteken megint mehetek méretni Kép
A hólyaghurutom teljesen elmúlt, hála Miszike sós fürdős javaslatának Kép A háziorvosnál volt 2 medikus is, így az asszisztenssel együtt négyen figyelték árgus szemekkel minden mozdulatomat Kép

Norka
gyógyuljatok meg mihamarabb! ++++++

Manócs
mi nem nagyon ismerjük egymást, bár egy talin találkoztunk, üdv itt, ügyes a lányod Kép

Beu
jobhurt-evő Lőrinc zabálnivaló Kép
hogy bírjátok a gyerekmentességet? ANyukám minden nap megkérdezi, hogy mikor aludhat náluk a Dani, de én vhogy félek, mármint attól, hogy az utazóágyban nem aludna olyan jól, gyakran felébredne, ilyesmi. Azért lassan kipróbáljuk, hozzá kell szoktatni, mert ha szülni megyek (fél év múlva Kép), úgyis ott kell aludjon.

Elli
elég a szappanos víz a pisire Kép nálunk is előfordult párszor

KÉpzeljétek, hirtelen felindulásból tegnap küldtem egy e-mailt a főnökömnek Dani fényképével, tudni kell, hogy amióta eljöttem a mh-emről, nem is beszéltünk, kíváncsi vagyok, válaszol-e? Ja , meg bejelentettem neki a ksitesót is.

Na megyek kreálok valami ebédet
Andi
psandi

AndiKép

Neked is gratula az újabb pocaklakóhozKép Hány hetes a bentlakó???
Szerintem ne aggódj annyira az utazó ágy miatt, otthon állítsd fel, rakd bele nehanyszor aludni, és hamar megszokja. Mi is utazóágyban alszunk a nagymaminál, ( bár azt azért nem viszem magammal Szegedre a vonaton, hanem mar eleve lent van- elég a gyerek, a játékok, a babakocsi meg tancucc és az olasz könyvek grandiozus csomagjait cipelniKép )
Mini max fél órával kel fel hamarabb, ha az utazós ágyban alszik, szerintem ez még bőven belefér.

NelliKép

Addig jó, amíg segíteni akarnak a gyerekekKép Aztán, ha felérik ésszel, hogy az munka, úgyis ránkmarad mindenKép Kép (hacsak nem rendmániásokKép
Mekkora a nagyobbik lurkód? És hogy fogadta a kisebbiket?
Annyit filózom mostanában, hogy mikor is kéne hogy jöjjön a második, már két év tutira lesz köztük, de háromnál nem akarok többet. Asszem fel kéne kötni lassana nadrágot vagy inkább az ellenkezőjeKépKépKépKép

Na megyek én is főzni,

Manócs
manócs

Elli!

Ne csinálj gondot ebből a pisiből, nekem Emma össz evissza pisilte már a lakást, simán feltörlöm, semmi de semmi baja nem lezs tőle. És tényleg meg lehet inni a vizeletet, van aki azt állítja hogy egészséges isKép, na azt nem próbálnám, de hogy fertőtleníteni nem kell utána az tuti.
Egyébként ha a kuytám művel valami ilyesmit akkro én domestosossal szoktam átmosni, ha pl szőnyeg, ha kő vagy műanyag dolog akkor az is elég ha fertőtlenítő törlőkendővel áttörlöm (pl DM-ben kapható).

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!!

Manócska!
Üdv itt! Bár mi még nem találkoztunk vannak ám közös vonásainkKép A párom is szegedi, járunk le havonta, akkor mi is Anyóséknál alszunk utazóágy, miegymás. Az egyetemet nem ismerem, mármint még nem jártam oda, én jelenleg még Gyöngyösön nyomulok vagy 1,5 évetKép
Ügyes lehet Mini lányod, nekem egy 14 hósom vanKép

Norka!
Jobbulást neked!!! Hogy vagy ma? És Jázi? Azt akartam mondani, hogy a Campona gyógyszertárnak van egy ügyeletes gyógyszertári ablaka az minden 7végén és este müködik! Remélem nem lesz rá szükségetek legközelebb! Apával mi a helyzet meló szinten? Tényleg nem írtad végül, de merre lehet megnézni a bélelt gatyókat?

Andi!
Nagyon tündéri Dani! Milyen nagy már!!!!
Kiváncsi vagyok mit reagál a fönöködKép
Magas vérnoymásKép

Elli!
Szerintem sem kell a pisit csírátalanítani. Elég meleg vízzel felmosni (florasept, vagy domestotos víz), vagy domestos kendövel feltörölni. De lehet, hogy még ez is sok....
Képzelem milyen arcot vágtál a pisiivásraKép Emléxem a sörözésen kifejtetted, hogy a saját testnedveire az ember nem kiváncsiKép

Nelli!
Jó, hogy már jobb a kedvedKép

Gombóc!
Csak kibújik mostmár lassan Maszatka, vagy Tátá, vagy NándorKép Úgy látszik még jól érzi magát odabennKép 2 hétKép
A hangszereken mi játszottunk ebéd után. A barátunk zongoráján és gitárjánKép Ilang imádja itthon is szokott Apjával zongizniKép
Majd rakok fel erröl fotótKép

Urszila!
Jó, hogy jobban van már a derekad!Kép

Beu!
Lörinc maszatos képe nagyon aranyos!Kép GyerektelenségKép vagy inkábbKép?
Azért jót tud tenni egy kis pihenö. Én beszélek hiszen pár óránál tovább még nem voltam a gyerek nélkülKép

Toffi!
Zsombi ujjaKép Nem eröltetem a tejet, úgy látszik neki nem kell. Eszik sok joghurtot, sajtot, imádja a túrót, úgyhogy nem aggódomKép

Várom, hogy Ilangocska bealudjon végre, mert akkor én is nyomban elvágódomKép
Olyan fáradtság van rajtam, hogy ihaj....

Puszi,

Tündér&IlangKép
tündér

ZsuzsóKép
29 hetes vagyok most. Légyszi te is oszd meg velem az általad ismert praktikákatKép Neked ezért volt császár az első szülés? Akkor még nem a Harsányi volt a dokid ugye? Egyből császár lett, vagy előbb megpróbálkoztál természetes úton? Bocs a sok kérdésértKép Azért aggódom egyébként annyira, mert azt olvastam, hogy nemcsak maga a szülés a rizikós farosan, de a babának sokkal nagyobb az esélye a veleszületett csípőficamra, ráadásul lányoknál 7szer nagyobb az esély. Úgyhogy inkább nekilátnék kicsit noszogatni őnagyságát.

NorkaKép
Jobbulást nekedKép

ManócskaKép
Üdv itt újraKép (Bár még mi sem igen "futottunk" össze). Tök jó, hogy már így haladtok a bilizésselKép Gergő 22 hónapos, de még nem hajlandó ráülni, vagy ha rá is ül, azt sem pisilés céljábólKép

AndiKép
Tök jó, hogy hurut elmúltKép

Na, felébredt Gergő. Mennem kell.

Pusssz
Tüni
tüni

TündérKép

És ti is vonatoztok Szegedre? Azt hittem vacakabb lesz, de elég jól bírja Mini a vonatot, ja és persze mindenkivel játszani szeretneKép Ha vonattal mentek, a hazautat összehangolhatnánk egyszer!Kép

TüniKép

Neked is gratula a pocaklakóhozKép Úgy érzem lassan kezdek lemaradni, nekem is kell pocilakó!!!!!KépKépKép
A bilizést szerintem azért szereti a csajos, mert akkor bilizik, ha én is épp pisilni megyek. Így talán nagyobb a kedveKép Aztán, ha kész, kér egy db wc papírt, megtörli és beledobja a wc-be, aztán nézi, ahogy a víz levisziKép persze nem mindig jön össze a pisi, de jó mókának bizonyul anélkül is. Ja, és még várunk a "csodára", közben klassz színes újságokat lapozgatunkKép Bár asszem ezzel max arra lehet rászoktatni a kölköt, h olvasson wczés közbenKépKép még jó, h 2 wc lett tervezve a házbaKépKépKép

Manócs
manócs

Sziasztok,

Norka,
Reggel óta mi újság? Jobban lettél?

Gombóc,
Ez már a célegyenes, kitartás!!Kép

Köszi a segítséget, tök jó, hogy nem kell akkurátusan csírátlanítani. Így csak feltöröltem, szétszedtem, megtöröltem, alatta is feltöröltem, ennyi.Kép

Andi,
én is "főpróbát" akartam tartani fektetésügyileg a ma este miatt, aztán anyukám mondta, hogy minek idegeskedni, higyjem el, aludni fog, ha fáradt...szóval hogy ne görcsöljek előre, ez vonatkozik gondolom az ágyra is, mi sem próbálgattuk, és nyaraláskor jobban aludt, mint itthon!Kép
Megint rájöttem, hogy anyáék idejében olyan egyszerű volt minden. Mesélem neki, merre járunk nap mint nap (zenebölcsi, manótorna, játszóház...) meg rinyálok, hogy mi lesz télen, de hát akkor még ezek sem nagyon voltak, mégis felnőttünkKép

Apa tegnapelőtt bejelentette, hogy diétázik, mert "nagy a bele". (Szerintem tök sportos és csini)Már akkor az volt az első kérdésem, hogy "Nőd van?"Kép Ezek után tegnap beállított egy meglepi nyomtatóval, és egy nagy csokor virággal a kedvenc virágomból (liliom, szerintem tök szexi növény, nem?Kép)
Szerintetek is hogy nője van? Vagy csak akar valamit?Kép

Hú, ma megyünk az Abbára, alig várom!
pusza
e
ellimami

Manócs!
Mi mindig kocsival megyünk természetesen együtt Apával 3-asban...
Rengeteg barátunk van lent, ez nálunk mindig igazi kikapcs. mert a Nagyiék imádnak pesztrálni, nekünk meg olyan sok a barát, hogy se eleje, se végeKép
Mi még nem vonatoztunk eddig IlanggalKép Bár nem tudom, hogy viselné...nem az a nyugis típusKép
A kocsiban elvan általában úszás után szoktunk közvetlenül indulni és akkor az esetek 98%-ban el is alszikKép

Elli!
Mai buliért irigy!Kép Ne parázz már, Anyudnak igaza van! Mi is feleennyi jó dolog nélkül felnöttünkKép
PárodKép Kissé gyanús, nem???Kép Na jó csak vicceltem, nem kell rögtön kombinálniKép

Tüni!
Azért még van ideje megfordulni a kislányodnak nem?

Andi!
Az elöbb lemaradt, jó, hogy rendbejött a felfázásodKép

Tündér
tündér

CsajokKép

Egész nap nem volt netünk, de szerencsére már igen.

Kb. 1 perce kaptam, szó szerint idézem:
"Gerő Nándor Richard vagyok, ma 14.32-kor 3450 grammal és 51 cm-rel megszülettem. Anyával mindketten jól vagyunk Kép"

Ennyi. Én meg bőgök, mint a záporeső

Toffi
toffifee

És reggel egy barátnőmnek Panna babája születettKép Nekem ma babaesős napom vanKép
Toffi
toffifee

Hurrráááááá!!!!!KépKépKép

Köszi Toffi!!Kép

Sok boldogságot Gombócéknak! És gratula NándorhozKép
Én is megkönnyeztem...Kép
A barátainknak szombaton született meg Kata lányukKép
Mostmár egyre jobban kezdek én is bezsonganiKép

Na eldugulok...

Tündér
tündér

Sziasztok!
Egy hetet kihagyok és képtelen vagyok pótolni.
Anyósoméknál voltunk Danival és tök szupi volt. Pedig először nem volt kedvem menni, de hamar ráéreztem az ízére.
Reggel addig aludtam ameddig akartam, nem kellett főzni, mosni, takarítani... és mégis rend volt és meleg étel, Dani ráadásul csak a nagyszülőkkel akart játszani és persze én nem ellenkeztem. Ráadásul elnyomta a gyerkőcöt a levegő így napközben is jókat aludt. Így most friss és jókedvű vagyok, ami már nagyon kellett, mert a műtét óta egyre többször volt depis kedvem.
Így most már tényleg csak előre nézek, holnap megyek szőnyeget, meg falfestéket nézni Dodo szobájába, hétvégén meg utazunk kovácsoltvas cuccokat csináltatni. Persze vidéken sokkal olcsóbb. Varrtam függönyt is, holnap reggel végre nem a szemközti építkezés toronydarusával kell majd szemeznem.

Elli!
Tuti nője van!akitől akar valamit!ÉS tuti, hogy ma este megy valahova a nőjévelKép Jó mulatást nektek.

Andi!
MAgas vérnyomásKép Vigyázz magadra! NEkem Daninál és most is állandóan magas volt, minden héten mérni kellett, pedig alapból olyan alacsony, hogy mindig elájulok.

Manócska!
Üdv újra itt!Nagyon ügyes csajszid van!Kép

Momo!
Továbbra is minden csodálatom a Tiéd, hogy három gyerek (akik mellesleg gyönyörűek) mellett ilyen jól bírod! Mert még panaszkodni is úgy tudsz, hogy irigykedem rádKép

Tündér!
Jövő héten járok arra. Meg most is pénteken dél körül, bár gondolom az nektek is alvásidő!

Gombóc!
Neked megy a drukk ezerrel!
Annyira látom magam előtt Zsombit, ahogy mondja, hogy nemKép Cuki nagyon.

Beu!
Beszélő Lőrinc!Kép
Én még csak amikor kórházban voltam, akkor aludtam Dani nélkül. De akkor apa vigyázott rá. De az nagyon rossz volt.

Most rohanok, mert apa telefonált, hoyg jön haza!!! Ilyen se volt még, hogy 7 előtt hazaérjen.
Majd még folytatom, bocs, ha valaki kimaradt, az összes képet megnéztem ám, csuda édes bagázs vagytok!!!!

Betegeknek jobbulást!

Réka

ui: Viccen kívül, nincs valakinek valami tuti hízókúrás receptje? Férjemmel kellene valamit kezdenem, 68 kiló a 188 centijéhez és nem hízik.
Az édességtől sem (a mázlista). Köszi!
muki

ToffiKép
Ugye ő Gombóc és kisfia? Hatalmas gratula nekikKép Lám csak, mégis lett neve a fiúcskánakKép

Pusssz
Tüni
tüni

HAtalmas gratula Gombóc családnak!!!!!!!
Hurrá! Hurrá! Hurrá! Kép
muki

Sziasztok!

Gombóc,
nagyon nagy gratula!!!
Kép
Ezek szerint jól saccolták a 3500 g-ot Kép
(nem azért, hogy itt fényezzem magam, de 16-án megjósoltam, hogy max. egy hetetek van hátra 2in1, a panaszaid teljesen olyanok voltak, mint nekem nemsokkal szülés előtt Kép)

Manócs,
jó, hogy megint itt vagy! Kép
Ha láthatóvá teszed az emiled a profilodban, akkor küldök egy táblázatot az anyukákról-babákról, bele írtam, hogy ki pocis, meg fogsz lepődni, milyen sokan... Kép

Túl-gömbölyűségem magyarázata: kilók számával nincs gond, csak ami most háj, abból izmot szeretnék csinálni, ezért a torna. Végülis nem túl gömbölyű, csak totyakos és lötyög futás közben Kép.

Elli,
férjedet kéretik megbecsülni, ritka az ilyen virágcsokor+nyomtató hazahordó jószág Kép!

Andi,
örülök, hogy meggyógyultál! Kép

Norka,
remélem már jobban vagy! Köszi a mailt!

Pusz
Miszike
miszike

Miszike!
Pls. nyomj nekem is egy ilyen babás-mamás-pocis táblát, jó??Kép Mailcímem a profilombanKép
KösziKép

Réka!
A jövöhét jónak tünik, beszéljünk meg majd valamit oké? Remélem Danival jössz majdKép

Na tényleg megyek, de mit csináljak alszik a sarj én meg mára bojkotáltam a házimelót. Mindennap csinálom, tegnap, mostam, takarítottam, szombaton mindent kivasaltam, elég volt!!!KépKép
Ma szabad napom vanKép

Tündér
tündér

Réka,
nekem van egy hízókúrás menüsorom, tök változatos, azt nem tudom, hogy lehet-e hízni tőle, de én szívesen enném (tejszínhabos kakaó, stb... Kép).
Jó lehetett nagyiéknál! Kép

Pusz
Miszike
miszike

Ilang így viháncol AnyukámmalKép
Kép

Muszáj volt, bocsiKép
T
tündér

Tündér,
arik a csajok a képen! Kép
Küldtem mailt, de figyelmeztetlek, hogy semmi extra nincs benne, csak tettem egy piros pöttyöt a pocisokhoz, pocakidő, ilyesmi nincs, mert nem nyilatkoznak az érintettek!!!

Pusz
Miszike
miszike

Okés Miszike vettem a figyelmeztetést! Nagyon félelmetesnek hangzottKépKép
Köszönöm!!Kép

Tündér
tündér

KépKépKép
akkor jó, mert megfélemlítésnek szántam! Kép
(csak úgy lecsaptál rá, mintha kinyomoztam volna minden titkos infót a mamikról Kép)

Miszike
miszike

Gombócnak és Nándorkának nagy-nagy gratula! Picurka nem bírta, hogy még nincs neve, így döntéshelyzetbe hozta szüleitKép
HurráKép

ElliKép
Mikor az én férjem szent időben egyszer virággal állít haza, én is mindig azt kérdem: na, ki az illető? Erre jól megsértődik, és azt mondja: ezért nem hoz nekem virágot.
Nekünk semmi se jó, mi? Tényleg meg kell becsülni az ilyen férjetKép
A virágon vagy a nyomtatón lepődtél meg?

ManócsKép
Az én nagylányom már 5,5 éves. Nálunk nagy a korkülönbség, de én nem bánom, mert Dorka egy égedelemKép
Imádom, de jól el lett kényeztetve (főleg nagyszülők által)Kép
Ma is jól leégetett az utcán, így most szobafogság vanKép
Nem tud semmit értékelni, mert mindene megvan. És még több kell. Nem tudom vele megértetni, hogy mindent nem kaphat meg. A pénztárcánk se bírja, meg egyébként is.
Elég akaratos, követelőző időnként. Persze emellett imádom.

Nelli
hnelli

ElliKép

Engem is hívtak "Abba" koncertre, de sajna apa külföldön, így Minire nincs ki vigyázzon, bár biztos élvezné, ha elvinnémKép csak kicsit későn van hozzáKép
Jó szórakozást!!!

TündérKép

Mi azért döntöttünk a vonat mellett, mert kb 3 óra lenne legalább az út Szegedig - mert az M5ig is legalább 1 óra - annyit meg nem igazán alszik végig az autós ülésben. A vonat 2 óra 20 perc, és akkor legalább 100%ig vele foglalkozhatom. amúgy meg vezetnék, és ő meg hisztizne, hogy foglalkozzak vele. Szóval a vonat még mindig jobb, bár, ha beáll az igazi tél: hó, latyak, mínuszok, nem biztos, hogy ugyan ez lesz a véleményem.

GombócKép

Gratula a kisfiúhozKépKépKépKépKépKépKép

Szia TofiKép
A barcsinődnek is gratulaKép

MiszikeKép
előre is köszi a táblázatotKép

Manócs
manócs

Manócs!
Mi mázlisták vagyunk mert az MO mellett lakunk, itt Diósdon, így nekünk kocsival az út max 2 óra. Ilyenkor mindig hátraülök, és ha felébred szórakoztatomKép

Elli!
Ezt a képet neked dedikálom. Ilang is a fellépöjével mászkál és tegnap óta rájött a frankóraKép
Kép

Miszike!
Nem akartam rácsapni, csak nekem anno Csucsuka megküldte, de egy malör alkalmával elveszett, ezért megörültem neki, hogy valaki éppen küldésre készKép

Na léptem mert ébredés vanKép

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér

Manócs!
Mi mázlisták vagyunk mert az MO mellett lakunk, itt Diósdon, így nekünk kocsival az út max 2 óra. Ilyenkor mindig hátraülök, és ha felébred szórakoztatomKép

Elli!
Ezt a képet neked dedikálom. Ilang is a fellépöjével mászkál és tegnap óta rájött a frankóraKép
Kép

Miszike!
Nem akartam rácsapni, csak nekem anno Csucsuka megküldte, de egy malör alkalmával elveszett, ezért megörültem neki, hogy valaki éppen küldésre készKép

Na léptem mert ébredés vanKép

Pussz
Tündér&IlangKép
tündér

Jaj, nagy-nagy gratula Gombócnak!!! KépKépKép
és láttátok, hogy ma épp Nándor nap van?
Andi
psandi

Tündér
jók a képek Ilang-babyről Kép

Manócs
12 hetes a pocilakó, és most már ébredés után is látszik a pocak!! Kép ha kinyomom a hasam, akkor meg mégjobban Kép

na mentem, este még jövök
Andi
psandi

Bocs a 2x küldésért, a Babanet egy kicsit bekavartKép

T
tündér

Tündér,
gondoltam, csak poénkodok Kép. Nem kell engem komolyan venni! Kép Elég régi adatok vannak benne, sokan már nem is ott laknak, meg ilyesmi, de a lényeg nem változott! Kép

Manócs,
neked is elküldtem!

Miszike
miszike

Gombóc,

gratulálok Nándorhoz, sok boldogságot immár kétgyermekes családként!Kép Ahhoz képest, hogy döntésképtelenek voltatok, rögtön 2 neve is lett a skacnakKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Jajj, én annyira kész vagyok, az előbb hintázott Beki az előszobában, mondja, hogy néni-bácsi, ott-ott! Közben mutogat. És már nem először. Én meg senkit nem látok... Kép
miszike

Miszike
ez elég félelmetesen hangzik. Bár állítólag a gyerekek látják a szellemvilágot, erre gondolsz? úúú, beleborzongtam. De ha nem ijed meg, akkor nincs baj
Andi
psandi

MiszikeKép
Köszi a táblát!Kép
hogy ennyien babásak újra!KépKép
Leszter, Franyó, Kangi, NadineKép gratula a pocaklakókhozKépKépKépKép

AndiKép
milyen, hogy újra kezd látszani a pocak?
na már teljesen rákattantam én is az újabb babára, de apa nem lesz itthon 1 hónapig, úgyhogy a gyártás kissé odébb leszKép De ami késsikKépKépKépKép

Manócs
manócs

Gomboc
Nagy Nagy gratula a masodik kissrachoz!!!! Kép Kép

Norka
norkini

Manócs
1 hónapig??? hogy bírod? Én attól is kivagyok, ha 3 napra elmegy...
na, majd a hazatérés nagy örömére lehet gyártásba fogni Kép
a pocakra meg büszke vagyok, már alig várom, hogy rendesen látszódjon és mindenki észrevegye Kép

Andi
psandi

Ja, főnököm válaszolt a mailemre, és örült nagyon a képnek Kép Tök jól esett Kép
Andi
psandi

AndiKép

Ne is mondd, most sincs itthon, csak csütörtökön jön, aztán jövő szombaton újra elmegy, és csak november végén jön haza. Eddig 3 hét volt a legtöbb, amire elment, de akkor még nem volt prücsök, bár rögtön utána jött össze, ahogy hazatértKépKépKép
De ez a mostani 4 hét nagyon hosszú lesz, pláne, ha csak néha tudunk mailezni, telefon meg semmiKépKép
de legalább olyan jó lesz viszontlátniKépKépKép

Manócs
manócs

Gombóc családnak nagy gratula Kép

Tüni,
1) van a Zsuzsi által említett homeobogyó; 2) sokat kell négykézláb állni, akkor több helye van; 3) üres gyomorral, üres hólyaggal gyertyába állni; 4) zseblámpával világítani lent, a szeméremcsont fölött; 5) ugyanitt zenét hallgattatni vele pl. egy fülhallgatóval.
Most nem kommentálom, melyikben mennyire hiszek Kép Ezen kívül 36. héttől lehet akupunktúrával, illetve moxázással próbálkozni. Ezekkel korábban nem, mert beindulhat tőle a szülés.
Azért 29. héten még nem aggódnék. Igen, emiatt lett császár az első szülésem. Én előre eldöntöttem, hogy az legyen, mert nem akartam kockáztatni. Egyébként teljesen spontán indult, de két orvos egymástól függetlenül azt mondta, hogy nem tud leszállni a baba, így valszeg, ha nem döntjük el előre, akkor is az lesz belőle. Túl rövid volt a köldökzsinór. Danának is lazább volt a csípője, amikor született, de 3 hetes korára már nyoma sem volt ennek. Tök hamar fölállt, mászott, járt, teljesen rendben van, tök ügyi gyerek.
Ja, van olyan orvos, aki befordítani is hajlandó. Annak is vannak kockázatai, elöl tapadó lepénynél pl. nem javasolt, és nekem az volt.
Szerintem még egy hónapig jegeld a kérdést, alapvetően ő tudja, hogy mi jó neki.

Bocs, most csak ennyire tellett. Lányok elemes orrszívóról infó?
Zsuzsó
zsuzso

Gomboc,

Hatalmas gratula Nektek itt is Nandor babahoz.KépMinden jot es egy jolevo tesot Zsombinak!

Pusza
kataa

Kép
Kép
kataa

Gombóc,
nagy-nagy gratula Nándor babához!!! Sok boldogságot Nektek! KépKépKép

Manócs,
köszi Kép, és örülök, hogy megjöttél!

Franyó
franyo

Gombóc!

Nándihoz sokszor gratulálok, jó egészséget kívánok mindkettőtöknek, sok tejecskét és sok örömöt úgy a babához, miképp a szopihoz is!

Ildi

Ildi
pildi

FranyóKép
te hányadik héten vagy? látszik már a pocid?Kép

Pusz:

Manócs
manócs

Manócs,
ez a 13. hét, és már a 7-8. héten akkora hasam volt, mint Ankával kb. 3-4 hónaposan Kép. Szóval: látszik. Már csak terhesgatyóban tudok létezni Kép.

F.
franyo

Sziasztok!

Gombóc, gratulalok Nandihoz! Szep neve van.
Sok tejcsit es jol szopizo legenyt kivanok!

Ari
ari

Gombóc,
tényleg, most jut eszembe, hogy ma van Nándor nap! Mi lesz akkor a babó névnapi bulijával? Nem beszélve az ajándékokról... Kép? Egyébként Apukámat is így hívják Kép!

Franyó,
az még csak hagyján, hogy neked olyan korántól ekkora a pocid, na de nekem miért néz ki úgy, mint 3 hós terhesen??? Kép

Bekit egyedül hagytam vacsifőzés közben a szobában, megint kezdte ezt a néni-bácsi ott-ot Kép. Csak most a szobaablakra mutogat, ami tök magasan van, tehát ott még emlékezetből se láthat embereket... Teljesen görcsben volt a gyomrom, vittem is Bekit egyből a konyhába magammal... Kezdek begolyózni? És persze Apuci ma nincs itthon.

Pusz
Miszike
miszike

MiszikeKép
ne aggódj, nekem már mondták is, h mi van, jön a tesó?Kép
Most kezdtem bele egy fogyókúrába, mert hiába fogytam le, visszajött vagy 5 kg. Már 2 egész napja csinálomKép

FranyóKép
Nem lehet,h az nem csak a babóKép némi süti, meg csoki, meg ilyesmi is lehet ottKép
Akkor mennyire fog látszani a 40. héten????KépKépKép
De persze te amúgy is olyan vékony vagy, úgyhogy ne aggódj pocakos!KépKépKép

lehet, hogy csak egyedi eset, de én olyan kívánósKép vagyok csokiból az utóbbi 1 évben, mint Gombóc ArtúrKép Bár régen sem vetettem meg, de most!KépKép

Jó éjt mamik:

Manócs
manócs

Manócs,
Nahát, mennyi mindent tud már Mini!Kép

Andi,
Rendes a főnöködKép

Gombóc,
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!KépKépKép

Toffi,
Barátoknak is gratulaKép

Réka,
De jóKép

Tündér,
KépekKép

Miszike,
Roni a szemétledobónál (a földszinten, ahol a nagy kuka van) mondja mindig, hogy néni, bácsi, pedig nincs ott senki.

Betegeknek jobbulást!

Maci_2
maci_2

Halihó
hát csajok, ez szupi volt! Totál elhittem, hogy ők az ABBA! A hangzás zökéletes volt, és a mi helyünkről (12.sor) a látvány is abszolút stimmeltKépKép
viszont nagyon álmos vagyok
e
ellimami

Hali Csajok!

Manócs, végre újra ittKépKép. Hatásodra ráküldtem Miszikére a táblicskut (köszikösziköszi MiszikeKép), így megint gyűjtheted a palacsinokat, vagy tőlem csoki is lehetKép

Gombóc, Gratula!! Csak nem lett Tátá?KépKép

Ellikém, mulatozunk?Kép És már nem bírod a kimaradozást?Kép virág, nyomtató, koncert Kép
Pisit én simán feltörlöm, szőnyegből csodaszivaccsal szívom ki, majdnem teljesen szárazra... De azért meg nem isszukKép

Beu, szerintem semmi baja nem lesz a deli legénykédnekKép, max. kicsit el lesz kényeztetve, ami a hazajövetel utáni első két napot kissé megnehezíti, de ezért főjjön akkor a fejed, ne most! Nagyiék jobban vigyáznak rá, mint a szemük fényéreKép, Ti meg örömködjetek, ha már nem nászutaztatok, FrissházasokKép! Én biztos átaludnék egy napot, aztán...Kép

Andi, jófej főnököd vanKép! Tesókához mit szólt? Büdikakához elképzeltem kiscsávó fejétKép képek édesek!

Franyo, jól eltűntél mostanában... Második pocak ált. jobban nőKép Kép van róla? Meg a nagydumás macáról?

Norka, jobban vagy már?

Maci2, mostanában nagyon rövidke vagy... Rokonokat, jóakarókat engedd el a füled mellett! Majd nyáron hagyd pucéran - mármint pelus nélkülKép - szaladgálni, hátha ráérez a dologra.
Cukrod, pajzsmirigyed?

Muki, örülök, hogy javulgatsz!Kép Párod nyugodtan eszik? Nem röhögni, elég lassan? tudom hihetetlen, de én is voltam hízókúrára fogva (na nem mostanábanKép)

Toffi, Zsombi körmeKép Remélem, kicsit túlzol és nem esik le!

Na menek, mert reklamál azuram
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Gomboc,
Nagyon sok boldogsagot es sok-sok tejecsket nektek!!!

Angi
angela2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?