Sziasztok!
Ma sem voltam.
Egész délelőtt főztem, hálistennek gyerekek nélkül. Zorán elvitte apája csavarogni, autótmosni, ilyesmi.
Noémi pedig 9-től aludt fél egyig. MIVELHOGY ÉJSZAKA KETTŐTŐL ÖTIG VOLTUNK FENT. Ötkor úgy döntöttem, hogy jó, akkor felöltözünk, tápi, aztán kezdem a főzést, legalább hamarabb készen leszek. Persze erre aztán Zorán is fél hatkor felkelt...
De ő szépen rajzolgatott.
Ja, éjszakánkra visszatérve háromszor sírt fel Noémi, háromszor mentem simizni, kimentünk a nappaliba, ott aludtunk ketten, ott aludt is, de ahogy visszatettem a kiságyba és kitettem a lábom a szobából megint sírt.
De olyan édes volt. KInt a nappaliban az ülőgarnitúrát kihúztam, hogy kényelmesen tudjunk aludni, tudtam előre, hogy ott fogunk éjszakázni. Szóval egymás mellé feküdtünk és átkarolta úgy a nyakamat, hogy szinte teljesen magához húzott és szorított. A végén már attól féltem, hogy esetleg túlságosan összemelegszünk és még lázasabb lesz, mert hőemelkedéssel aludt el.
Képzeljétek.
Kaptam egy jó tippet. (Nem mondom kitől, ha megengedi az illető, akkor elárulom.)
A doki azt mondta, hogy adjak neki egy kiskanál mézet, mézes tea, ilyesmi. De hát a méztől kipattog, mert amúgy is ekcémás.
Erre mondta valaki, hogy adhatok neki egy teáskanál kristálycukrot is, köhögéscsillapító hatása van. BEJÖTT!!!!
Mézzel most nem is próbálkozok. Elég volt eltüntetni ezeket a pöttyöket az orra alól, nem kell most több. De ebben a cukor dologban én sem hittem és beigazolódott. Már két éjszaka nem köhög és nappal sem. Igazából csak alvás előtt adok neki egy kiskanál cukrot. Tudom nem helyes a cukor, de nekem most az. Nem köhög és még köhögéscsill. sem kell hozzá.
Kimike:
Ospamoxot kaptunk, Brulamicynt (kötőhártyára) és köhögéscsillapítónak Sinupretet vagy Sedotussin kúpot. A múltkor ugyanez a kúp egyáltalán nem hatott. De úgy emlékszem, hogy neked sem. Vagy mégsem emlékszem jól? Mondtam is az orvosnak, hogy nyugodtan írja fel, úgysem hat.
Benia:
Koncert óriási lehetett, én úgy láttam, hogy itt is ki van plakátolva. DE ha ilyen jó, akkor tuti hétfőn utánanézek, vagy most a neten a ceglédi lapon.
Most nálunk az oviba tavasszal a Papp Rita jön a férjecskéjével. Én annak is örülök. De főképp annak, hogy pont a Zoránék csoportjába lesz megtartva a koncert.
(Ja, pont akkor léptél le az msn-ről, amikor írtam neked...
)
Most értünk haza, vendégségben voltunk.
Na, aludni térek, úgyis kelek megint nemsoká Noémihez, bár ezt most nem bánom. Ez a tegnap éjszakai átölelés nagyon tetszett. Viszont mikor már jobban felébredt, olyan négy óra tájban, elkezdett egy jópofa játékot. Mármint neki volt jópofa. Adott egy jókora pofont, utána pedig össze-vissza puszilgatott. (Az első pofon igazából véletlen volt, mert odacsapódott a kis keze, de megtetszett neki a móka és ezzel szórakozott.) Lehet, hogy nem vagyok komplett, de nekem még ez is tetszett. Mármint a sok puszi része. Mert a pofonok azért csattantak előtte...
Jó éjszakát mindenkinek.