Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Andi!
Nem is lattam, latszik mar a pocid???
N
norkini

Sziasztok!

Buli nagyon jo volt, Gomboc koszi a szervezest!
Sajnalom, hogy nem maradhattam tovabb.

Tunder, Mail ment!

Ari
ari

Csáá!

Buli tényleg szuper volt, jókat röhögcséltem, sajnálom, hogy nem mindenkivel tudtam dumcsizni.

Gombóc!
Én is köszi, ügyesen megszervezted!

Elli!
Hol vannak a teázós képek??? Amúgy jók a fotók, különösen Beu elefántcsemege evése közben.
Apa nagy Kevin-vonzalma hurrá!!!!Kép

Tündér! Tüni!
Örülök, hogy megismertelek benneteket!

Képekkel majd én is jövök!

Beu
beu

Sziasztok újfent!Kép

Norka, Ari!
Köszi megkaptam a mailt!Kép

Elli!
A fotók szupikKép Csak kár, hogy rólad egy sincsKép

Beu, Tüni, Miszike, Kangi, Leszter!
Örülök, hogy megismertelek titeket, jó volt találkozniKép Ennyit már rég röhögtem egyhuzambanKép

Tényleg lehetne valami rendszert is csinálni ebböl, nem?

Beu!
Képeket várjukKép

Pussz
Tündér
tündér

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam!! Lehetne ilyen mondjuk 2 havonta, nem???? Ja, és ugye anyáméknál aludtam, erre délelőtt telefonálok haza, azt mondja a férjem, ne siessek haza, mert olyan jól elvannak a gyerekkel KépKép

Beu
csatlakozom Tündérhez, képeket én is várom, és nem csak a tegnapiakat, ugye érted? Kép

Momo
Timinek utólag is boldog szülinapot Kép

NOrka
egy ici-pici pocim van, a tegnapi vacsi óta kicsit nagyobb Kép és Neked?

Na megyek vacsizni, vettem óriás sós kiflit meg füstölt tarját nyamm

Andi
psandi

Hali Csajok!

Tali klasssz volt, kár, hogy nem tudtam mindenkivel dumcsizni... (TündérKépKép) Mindenki hazaért egyben?

Andihoz, csak csatlakozni tudokKép, gyakrabban is elkövethetnénk az apukák ellen ilyen orvtámadást, főleg, ha beleszerelmesednek a manókba tőleKép

Elli, képekKépKép, Tüni is alkotott a gépeddelKép Különben én tök konszolidált voltamKép Toffin meg nem a lightkóla láccik az egyik képenKép

Zsuzso, sajnálom, jobbulást!

Menek, vasalni...
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Irigy a sörözésértKép
Én meg befejeztem a havi kötelező konzultáció adagot a fősulin, határozottan üdítő volt kiszakadni itthonról. Julkáról meg kiderült, hogy bébicsősszé avanzsált takinénivel rendesen eszik, sőt rendes kisgyermekidőben - azaz 1 óra fele- el is alszik. Ma visszatért viszont a jó szokásához, du. 5-kor aludt el.

KaskaKép csatlakozom PIldihez, ahogy nő,mind könnyebb lesz vele együtt csinálni valamit. Julkával pl. együtt főzünk, ül a székében, kavarget pl. rizset (utána persze fel kell takarítaniKép), életlen, kerek végű késsel vagdossa pl. a krumplit.

MomoKép gyönyörűek a boszikKép És milyen nagy Timi a picihez képestKép

NorkaKép Jázi+DunaKép

Urszila+a ma 1 1/2 éves Julka
urszila

Képeket én sem érem el, elfelejtettem volna a felhasználónév+jelszót? valaki megdobna vele?

Urszila
urszila

Sziasztok!

Urszila, kuldtem mailt.
Ari
ari

Sziasztok!

Az én kedves családom csodák csodájára kilenc óta húzza a lóbőrt, én meg szokás szerint pihi helyett gyorsanmegcsinálomacsomómindent. Kép Na meg netezek itten.
Bocs, hogy most névszerint nem, de azért annyira már nem vagyok üde... Kösz az együttérző szavakat a múltkori nyavalygásommal kapcs., jól estek. Hagytam már itthon apával csak kb 7 óra hosszára Manót, aminek valóban a belátás lett az eredménye, majd kb 3 nap múlva már megint jött a reggeli búcsúzkodáskor a feladatosztás, hogy majd ezt is meg azt is csináljam meg, legyek szives, ha lesz rá időm... Hiába, minden csoda 3 napig tart.
Azóta már egész rózsásnak látom a helyzetem, mert egyrészt a legtöbb anyukának még ennyi segítsége sincs mint nekem, másrészt meg vessek magamra, ha nem pihenés/kikapcs. miatt hagyom pesztrára a gyereket, hanem addig is csak a dolog/munka.

Sörözésért irigy. Amíg ti söröztetek, addig mi elmentünk a gyerkőctánc- és játékházba, ahol tök jó cicás-egeres bújócskát csináltunk papírból, no meg roptuk az élő tekerőlantra, miegymásra. Kép
Ma meg gesztenyét és csipkebogyót szedtünk, és csináltunk nyakláncot, Kipp-Koppot, Tipp-Toppot, meg sünöket a gesztenye burkából. Ráadásul úszni is voltunk, úgyhogy nem csoda, hogy kidőlt a család. A romeltakarítást meg szivesen csinálom, ha látom, hogy milyen bódog az a kis Csodavirág. Kép Teszek majd fel fotót a "termékekről", talán holnap.
Holnapra se jött össze a kettesbenelmenés, de jövőhét szombatra vettem koncertjegyet, várom kiváncsian mi lesz belőle. Kép

Azta, de hosszú lett! Bocsi, mostmár tényleg várnak a romok. Kép

Gyerkőcök képei szupik! A talishoz pedig kérnék egy név-jelszó kombinációt, ha nem baj... Kép

Joccakát!

Detti
dé_

képek fenn vannak.
jó éjt.
beu
beu

Detti!

Kuldtem mailt

Ari, aki ma a jelszofeleleos
ari

AriKép kösz a jelszót! Látom, Bori is kocsmázott!Kép

GombócKép tekintélyes vagy!Kép

És mások is szépen gömbölyödnekKép

Urszila
urszila

Sziasztok!

Tali tenyleg nagyon jo volt, lehetne ismetelni, sot, rendszert csinalni belole. Kar, hoyg mindenkivel nem sikerult beszelgetni, de majd legkozelebb! Kép BAr az en reszvetelem a kovetkezo talin enyhen szolva is ketseges... Kép

Viszont engem jol otthagytatok a teazoban, mire kijottem a WC-rol mar csak az ures szekeket es asztalokat talaltam. El se tudtam bucsuzni senkitol. KépKépKép
NA de vegulis meg elertem az utolso villamost+buszt, igaz, mindenhol kicsit csodalkozva neztek ram, de udvariasan atadtak a helyet...KépKépKép

Kepeket mindjart megnezem!

Joejt,
Gombóc

ui.: Elli, a Margitszigeti gyaloglast azt legyszi szervezd Te, mert most mar erzem, kezdek magambafordulni, lukas az agyam is, meg ilyenek.... . Kép Kép
gombóc

Lanyok,
Gyorsan, mert Apa vissza akarja hoditani a gepet.

Hat irigykedem a taliert!!!
Kepeket sajna csak a masik gepen tudom megnezni, talan kedden.

Gomboc,
Drukk akkor nektek!!!
Neve?????

Sofka mikorra van kiirva?

Angi
angela2

Jaj Gombóc,
bocsibocsi!!!! Észre sem vettük a nagy dumálásban, hogy valaki hiányzik...
Bocsesz, nagyon!!!!!
Kép
Mea Culpa, télleg.
e
ellimami

Csajok!

Meglestem a fotókat! Nagyon jók lettekKép
ez tényleg folytatást kívánKép

Na megyek pihizni a család mellé..

Pussz
Tündér
tündér

Gombóc!!!!!

Jajajajajaj! Ne haragudj!KépKép
A közlekedési eszközökön biztos döbbenten gondolták, hogy micsoda bulizós kismama!Kép

Beu
beu

Képeket meglestem és sárgulok rendesen...ja és itt csöpögött a nyálam a habos söröcskéktől, szerintem már a látvány is tejtúltermelést okoz estéreKép
Gombóc,
szép méretes pocid vanKép Mikorra vagy kiírva?

Magdi,
gratula a saját házikóhozKép

Elli,
nálatok mizujs a monori házzal? Eldöntötted végül, mi legyen?

Egyébként mi megvagyunk, Mesi ma este lemázsáltatik, remélem, hízik kismalacmódKép
Anyukám ma hazacuccolt, le vagyok lombozva rendesen, holnaptól se segítség, se társaság, csak a visító boszik...hát most kicsit ver a vízKép És persze most jött a rossz idő is, szakadó esőben be vagyunk zárva, eszembe jutottak a téli esték is, szóval depi a köbönKép

Na pá, mielőtt telesírom a topikot...
Momo

Momo
momo

Képeket megnézegettem, még irigyebb lettem! Kép

Teszek fel most én is párat:

A macskás-elbújósegeres (kéretik nem kinevetni rajztehetségtelenségemet és dícsérni a lányom szinezőkészségét Kép )
Kép

Szedtünk gesztenyét,
Kép

aztán ez lett belőle:
Kép

Végül egy ébredős a nagyágyból és egy matricáskönyvbe ragasztós csak hogy a lányzót is mutogathassam:
Kép Kép

Bocs, hogy így telenyomtam a topikot, de nem bírtam ki. Kép

Tényleg, Elli! Mi lett a házzal?
Momo! Nem is tudom mit mondjak! Nekem még az egyszem lányzómmal is rámtör az elveszettség érzése (lásd fentebb). Kép Boszik amúgy gyönyörűek! Kép

Jó hétvégét mindenkinek a maradék pár órára!

Detti és Virág
dé_

Sziasztok csajszik,

látom, jól sikerült a taliKép. Én szerencse, hogy nem mentem, elég rusnyán köhögök és taknyos is lettem tegnapraKép.
Szupik a képek!

Manó,
Isten éltesse Emmát!Kép A topic első kétéveseKép.

puszka mindenkinek,

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Momo, Norka, Dé,
KépekKép

Betegeknek jobbulást!

maci_2
maci_2

Sziasztok!

Én se tudom megnézni a képeket valaki megdobhatna emailben a jelszóval és a névvel.

Én is sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de remélem a következőre már eljutok valahogy.

Minden baba csúcs szupi a képekenKépKépKépKép

Betegeknek jobbulást kívánok én is.

Most csak ennyi, mert megyünk a bölcsibe.

Sziasztok
Andy

UI: Várom a nevet és a jelszót.
andy78

Andy! Mail ment!

D.
dé_

Sziasztok!

Jujj, Gombóc
ez tök ciki, ne haragudj!! Pedig még egy darabig ácsorogtunk is a bejárat előtt, azátn mégis elindultunk KépKépKép bocsi-bocsi-bocsiKép

Megkaptuk az Menjugate oltást reggel, mondta a doki néni, hogy milyen okos a Dani KépKép Sajnos méreckedni nem tudtunk, mert még nem fűtenek a rendelőben és jégveremben nem akartuk levetkőztetni a gyereket.

A képek nagyon jók, mindet megnéztem Kép

nagyon ügyesek vagytok a gesztenyékkel és rjazokkal Kép Mi is szedtünk múltkor gesztenyét, majd én is akarok belőle figurákat készíteni

JObbulást a betegeknek
Andi
psandi

Sziasztok!

Orommel olvasom, hogy jol sikerult a tali! Kép Hatha legkozelebb nekunk is osszejon...

Amugy nalunk is jo hirek vannak: Vilcsi ugy tunik, rendbe jott (kop-kopp), mar az etvagya is kezd visszaterni. Hetvegen volt dupla szulinapi buli (ferjeme + anyosome), sikerult megcsinalnom az ajikat, es sutottem szilvatortat, ami fincsi lett Kép

Es tegnap este TADAMM: Viola JART! Kép Ferjem bekesen tevezgetett mellette, o meg unatkozott, hat fogta es tett 3 lepest, aztan ravetette magat Kép ugy megtetszett neki, hogy abba se akarta hagyni, ingajaratban kozlekedett koztunk Kép neha jokorat puffant, de ez sem tantoritotta el.
Viszont ma de. hiaba hivtam, hogy jojjon oda hozzam, hatarozottan kozolte, hogy "ne"... Fene sem erti ezt a kolkot Kép de sebaj, nem akarom eroltetni, lenyeg, hogy most mar egyertelmuen lattuk: ha akar, akkor tud jarni Kép

Es vegre sikerult kepeket valogatni, mindjart kuldom!

Csak jokat! Kép
Kaska
kaska

Ime akkor a kepek.

Eloszor potlolag a balatoni nyaralasrol:

Strandbeka:
Kép
Nyari divat:
Kép
Kép

Fizikus lanya, hiaba:
Kép

Ilyet is tudunk:
Kép

Es a legujabb kedvenceim:
Kép
Kép
Kép

Bocsi a mennyisegert...

Kaska
kaska

Kaska
nagyon édi KépKép és az az Einstein -baba KépKép
járáshoz pedig gratula!

Nekem is van egy jó hírem: Dani ebédelt ma is meg tegnap is!!! hurrá Kép (lehet, hogy a végén még sem halunk éhen?)

Andi
psandi

Sziasztok Lányok!

Dé!
Jók a képek!Kép Nekem az ébredös teccik a legjobbanKép

Kaska!
Vilcsi nagyon édes csaj lett és mekkorát nött!!!!
Járáshoz gratula!Kép Szilvatorta, nyam-nyamKép

Andi!
Ügyes Dani!Kép Látod-látod, a gyerekek tudják mire van szükségükKép
Egyébként hogy vagy? Teljesen elmúltak a rosszulléteid?

Norka!
Mi van Jazival? Azóta volt olyan köhögése? Mikor mentek a dokinénihez?

Gombóc!
Szurkolok neked ezerrel, vigyázzatok magatokra! Pihenj sokat, és mégegyszer köszi a szervezést!!!Kép Név??????Kép

Timici!
Látom Te is befutottál végül a talira, kár, hogy nem találkoztunk!Kép Mi van a vezetéssel, hogy haladsz?

Toffi!
Valszeg csütörtökön megyek Anyuhoz de., úgyhogy elötte mennénk, de még küldök mailt, jó?Kép

Momo!
Szegénykém, megértelek! Néha 1 manóval sem könnyü, nemhogy hárommal! Kitartás, Mesi is gyorsan megnö és utána könnyebb leszKép Ez elég naivan hangzott ugye??Kép
Párod mennyit segít?

Elli!
Lehet, hogy a vasárnapi progira mi is benevezünk, de még csak kérdöjelesen.

Tegnap igazi peace-es napot tartottunk, hogy Apát idézzem egész nap "pudingoltunk".
Tök jó volt, aludtunk, filmeket néztünk, Ilanggal játszottunkKép Mit tesz a rosszidöKép

Délután elmegyünk cipöt venni Ilangocskának, meg lehet, hogy magamat is meglepem eggyelKép

Még benézek!
Mindenkinek szép Kép-ot!

Pussz
Tündér & alvó IlangKép
tündér

Szia Tündér!
Hát köszi, már ritkulnak a rosszullétek, azért néha még vannak, de már sokkal jobb!!!
Mi tegnap voltunk az Árkádban, ott hagytunk egy kisebb vagyont, vettünk Daninak cipőt, nekem egy téli bélelt bakancsot, apának kabátot, ott kajáltunk (Dani is!!!!) utána még a cukiban elpusztítottunk egy kis Tiramisut, Capuccinot, jegeskávét stb... KépKép
pudingolás Kép

Andi, akié ma minden második hozzsászólás, dehát gyerek alszik, rend van, ettem, mi kell még? Kép
psandi

Kaska,
hát, ez a Vilcsibaba gyönyörű!!! KépKép

Andi
irigyellek. A gyerek ugyan itt is alszik, de a rend az nagyon messzi, a kajálást hagyjuk (tudod, van akin megláccik minden morzsaKép). Viszont ki kéne olvasnom a múlt heti újságokat (abból az egy nyomorult Magyar Narancsból meg a havi 1 db IPM-ből már nem engedek!) úgyhogy most megyek is, beülök a kupi közepébe és olvasok.Azértis.
pusza
e, a háziasszonyok gyöngye
ellimami

Elli! Andi!
Csatlakozom a láblóba társulathozKép

Bár már kiteregettem, rendet raktam, de mi még csak most fogunk ebédelni, aztán meg vásárolniKép

Olvasni azt talán este fogok, de hajrá Elli én is szoktam ilyen csakazértis dolgot csinálniKép

Andi!
Költekezés jó lehetett, föleg, hogy Dani még evett is a végénKép

Na léptem mert kiugrik a szemem az éhségtölKép

Tündér
tündér

Megtaláltak Jehova tanúi, fel akartak olvasni nekem valami több oldalas térítő-anyagot, most küldtem el őket. Ja azzal kezdték, hogy el tudnám -e képzelni úgy az életet, hogy soha többé semmi betegség nem lenne a Földön. Már itt kezdett gyanús lenni Kép
Andi
psandi

Sziasztok!

Ismet csak gyors iromany. Most jottunk Jazival fogorvostol es NEM szuvasodast latott a csaj fogan,hanem csak Fogkovet!!! Tyuhuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Kép Kép Megdicserte,hogy milyen szepek a fogai, na meg teljesen elajult,hogy mennyire ugyesen viselkedett a nőm. Most ennyi, este meg jovok!

Norka
norkini

Es a jofogu copfos:

Kép
N
norkini

Kaska,
Gratula Vilcsi első lépéseihezKép
Hú, milyen nagy már Vilcsi!Kép Nem találtam soknak a képeketKép, szívesen nézegetem.

Norka,
Ez jó hírKép
CopfosKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Végre én is tudok képet felrakni. Barátnőm csinált itt nálunk.

Domcsi játszik:

Kép
Dorka nagylányom jobbra (kicsit bambán):

Kép

Nelli
hnelli

Sziasztok csajok,

na, csak annyit, már nemtom ki kérdezte, de Monor ügyben gyáva nyúl voltam/vagyok... A ház meg az egész környezet gyönyörű, de nem mertem bevállalni távol minden rokon, barátok, ehhez még a tök új életforma, lakás helyett kertes, város helyett vidéki élet...megfutamodtam.
na, megyek, csak gyorsan ezt le akartam írni, mielőtt tök elfelejtek válaszolni a kedves érdeklődésreKép
fürcsitájm,
sziasztok
e
ellimami

Norka!
Hurrá!!!!!!
Nagyon helyes a copfos!
Holnapról írjatok.
Beu
beu

Nelli! Kaska!
A ti gyerkőceitek is nagyon édesek!

Kaska!
Első llépésekhez én is gratulálok!

Beu
beu

Sziasztok!

Koszonjuk a bokokat es gratulakat! Kép Kép
Ugy tunik, a lanyom vagy csak este hajlando jarni, vagy az apja kedveert Kép egesz nap huzott maga utan, most meg megint nem lehetett leloni Kép

Nelli,
nagyon jo a felhozatal Nalatok apronepbol Kép
Rosszcsont 5evessel... hat szerintem kiduhongni magad itt, a topicban... mint a mellekelt abra mutatja, en is ezt teszem.

Norka,
Jazi tundertoportyu Kép ennyit a Jaziboy-sagrol Kép
Dunaparti kepek is hangulatosak!
Jofogakhoz gratula! Kép

Andi,
tok jo, hogy Dani etvagya is visszatert Kép hat Viola is napokig szo"lo"n es turorudibelson elt...
en mormonekat hajtottam el a minap... pedig ket jovagasu pasi volt Kép

Elli,
IGAZAD VAN Kép en is MaNcs-fuggo vagyok Kép

Cipovasarlas nekunk is aktualis, csak tudnam, honnan fogom latni a zart cipon, hogy mekkora kell a gyerekre... Kép

Zulu,
jobbulast! Kép

De,
naggyonugyik vagytok Kép csajszit meg kell zabbantani Kép szerintem a rajz is cuki Kép en leragadtam a pontpontvesszocskenel, es ezer eve akarom osszerakni az ikeas asztal+kisszeket... Kép

Momo,
ez a 3 csajszi a tomeny koncentralt gyonyoruseg Kép Kép Kép
egyedullet Kép de legalabb a napocska visszajott! Kép

Gomboc,
DRUKKDRUKK! Kép Kép Kép

Urszila,
gratula Julkanak masfelszulinaphoz! Kép
Hat epedve varom, mikor foghatom be a lanyt, egyenlore csak ruhat hajtogatni "segit" Kép az a baj, hogy rettegek a forrazastol, igy csak etetoszekben lehet a konyhaban, azt meg utalja Kép bar fozocskezni ott is lehet...

Na leallok mar...
Csak jokat! Kép

Kaska
kaska

Halihó Kép
Még mindig notebook-on nyomulok, rém kényelmetlen a hasamnak, azért csakröviden. Sajnos Julis hajnalra belázasodott Kép Este 39,5 volt popsiban, azért csak elaludt, persze kapott Nurofent, most drukkoljatok, hogy az éjjel már nyugodt legyen.... amúgy se egy szortyi, se egy köhi, pedig gyanúm szerint a torka ... mongyuk eszik, hálistennek.

Beu Kép
Ti hogy vagytok?

Norka Kép
Tökjó volt végre élőben talizni! Copfos fogtündér nagy császinő!

Momo Kép
A mindösszes boszid csodaszép! Kép Hogy telt az első napod egyedül?

NElli Kép
Cukrok a gyermekeid, nahát, micsoda nagylányod van! Kép

Miszike Kép
Hogyvagy? Dobsz nekem vonalas telefonszámot mailben? A mobilod (amit én tudok) gyakran nem él ...

Andi Kép
Okos Dani KépKépKép Naná, hogy okos, meg szép is! Kép Mintazannya, csak csatlakozni tudok Ellihez, rajtam is mostság minden morzsa meglátszik, mélg az is, amit csak felseprek, ehhez képest te ... fujnemszégyelledmagadilyenkarcsún?!!! KépKépKép

Elli Kép
Na, IPM nekem is ma jutott eszembe. Rendelek holnap Apacukától, én még nem mozdulok ki a kis lázas kutyánszkival ...

Kaska Kép
Vilcsi nagyon szépséges, járáshoz meg gratula!

Ja igen. Péntek este, pedig nem is iszákoltam, úúúúgy begörcsöltem már megint, mint egyszer!!! Apacuka Somlón, Julcsi a Mamáéknál, úgyhogy ott sóhajtoztam magamban, mint a szerelmes víziló, és meleg vizet folyattam a hasamra, ami persze tuti tilos volna, ha a méh görcsölne, de NEM volt egyáltalán kemény! És a kispocimanó is jelzésértékűen szökdelt, hogy vele minden okés! Na merengtem egy rövidet egytől félháromig Kép, mire kisütöttem, Csucsukával és Beuval történt friss talizás hatása alatt, hogy ez bizony valszeg epe. Szombaton az ügyeletes belgyogyó megerősítette a gyanúmat, így amint Julis felgyógyul, kérek időpontot hasi UH-ra, na nem mintha tudnának vele valamit kezdeni, csak már mégis, hogy tudjam ... Kép Addig meg diéta. Tojásért fáj a szívem ...
Na szóljatok hozzá! Ha kiderül, hogy tényleg kő, és ezek a vajákosok egy hétig is elfektettek volna a szülészeten, befonom a szemöldököm! Még jó, hogy kiverekedtem magam ...

Mire ezt megírtam, Apacuka már jönne dolgozni, megyek! Jó éjt!

Pussz
Epés Kangi
kangi

Kaska! Tényleg nagyot nőtt Vilcsi, és nagyon helyesek a kis copfok! Kép Eintseinbabát honnan szereztétek? Ja! Gratula a lépésekhez!

Norka! Jó, hogy csak fogkő! Kép Azt csak úgy simán levakargati? Édes a copfos lányzó. Sajna az enyim nem tűr meg semmit a hajában. Kép Amúgy jól vagy, kismama? Kép Télleg, és Franyóval mizújs?

Tündér! Vettetek végül cipő(ke)t? Kép Meggyógyultatok? Pudingolás. Kép

Andi! Költekezés Kép . Pocakod növöget? Hanyadik hétben is jársz?

Nelli! Arik a képek! Nagylányod kész hölgyemény! Kép

Elli! Én (is) kérdeztem Monort. Biztos jól meghánytad-vetetted a dolgot. Nekem az egyik kolléganőm egyszer kifejtette, hogy ő mennyire nem vágyik kertes házra, és imád ott lakni a város közepén, ahol... és én akkor értettem meg, hogy nincs ebben semmi furcsa (előtte képtelen voltam felfogni, miért nem megy kertes házba, ha amúgy simán megtehetné). Legalább közel vagy, ha sörözésre kerül sor. Kép

Lányom ma olyat beszólt nekem! Többször is kértem, hogy ne álljon fel a kisszékére, erre aszongya nagy dühösen -Eemegyek! - Elindult, majd félúton visszafordult és még hozzátette: -Akkó! Hát azt hittem megzabálom.

Most én is eemegyek, mert ha ma is négyszer ébred, akkó elég karikás lesz a szemem holnap.... Kép Kép

Jóccakát!

Detti
dé_

Kangi,
total egyszerre irtunk Kép
szegeny Te Kép bar nyilvan meg mindig ez a jobb eset. Ho:ho:, szoval a talizastol beljossa avanzsaltal? Kép Befont szemoldokrol kepet kerek! Kép
Julcsinak jobbulast! Kép

Kaska
kaska

Van am porges Kép szerintetek elmegyek en ma aludni? Kép

De,
Einsteint borzen szermanyoltam Kép
beszolas oriasi Kép Kép

Kaska
kaska

Sziasztok!

Manó, Emmának boldod 2. szülinapot!

Momo, nem irigyellek, Nagyon aranyosak a Boszik, Timi igazi nagytestvér.

Kaska, gratula a járáshoz!

Norka le sem tagadhatnád a lánykádat Kép

Nelli végre kép rólatok Kép

Elli, megfutamodás Kép, Néha én is elgondolkozok azon, kell- e nekünk költözni, pedig mi csak egy emeletet költöznénk.Kép

Andi, Jehovások Kép Nyárvégén itt is voltak a sportcsarnokban többször próbaltak téríteni, a 2. napon az egyikük közeledni próbált öten mondták neki, hogy reménytelen vagyok Kép. Ha csöngetnek akkor egy darabig elmegy a kedvük még az élettől is nem csak a térítéstől Kép
Csatlakozom láblógázókhoz, én játszottam délután Kép

Tündér pudingolás Kép

Papucs lopó hippi
Kép
Csip-csip csóka

Kép

Ari
ari

Sziasztok!

Kangi, jobbulast Julcsinak!
Epebajt melyen aterzem, remelem nem ko!
Kar, hogy nem tudtunk penteken beszelni Kép

Ari
ari

Sziasztok
Eddig dooogoztam, kicsit homalyosan latok mar... Kép

Kangi
Jajjjajjj Kép Kitartas!!!! En is orultem a szerencsenek! Kép
Ja, a beszel v. epit a gyerek cimu pentek esti temahoz egy kep:
Kép

Kaska
De jooo hallani Rolatok is mostanaban! Mi Jazival sutottunk mar 1utt sutit(o vagta formara a tesztat) de pl. mikor kint fozok, o is ker egy labost+"kanajat" es o is foz a babajanak. Probaljatok ki, jo buli!
Kepek: Uccso a nyero nalam, de megzabalom! Kép

De
Beszolas Kép

Tunder
Vettetek cippentyut? Jazi nem nagyon kohog, igy kovetkezo incidensig dokibacsi halasztva.
Nelli
De jo, de jo! Eeeedesek! Kép

Andi
Jehova tanui Kép

Aki kerdezte: koszonom pociilag total jol vagyok, elmult a szedelges, hanyinger! Kép

Elvonulok a szinfalak moge, Apa holnap interiura megy, hatha...
Tsok
Norka
norkini

Ari
Latom kozben irtal! Csajszi irto edi!!!! Kép Es legkozelebb hatha mi is kozelebb ulunk 1mashoz? Kép

Mano
Boldog masodik szulinapot Emmanak!!!! Kép Kép Kép (atment az atutalas???)

Momo
Hogy vagy???

MegintN
norkini

Sziasztok!

Kaska,
Gratula Viola elso lepeseihez! KépKépKép

Norka,
hurra, hurra, csak fogko KépKép
JAziboy tunderi a foton! Kép

KAngi,
ne csinald mar, hogy Te is epes vagy! Kép Kb. 4 honappal ezelott nekem is azt mondta a dokim a rendszeresen jelentkezo lorugasszeru gyomortaji fajdalomra, hoyg valoszinuleg epeko. De nalam elmult...es inkabb nem is gondolok ra azota. Kép Azt mondta az orvos, paprikat se szabad enni. Neked mit mondtak? Jobbulast! Inkabb neked is muljon el magatol...KépKépKép

PsAndi,
ez aztan a nap! Kép KArcsusagert, rendrakasert, ebedelo Daniert, vasarlasert irigy-irigy...Kép

Elli,
Monor ugy: nem futamodtal meg, es ha ez biztat, en megertelek. Kép
Gyerekkent (10 eves voltam) utaltam, hogy anyamekkal egy kozeli kozsegbe, de kerteshazba koltoztunk az addigi kisvarosi lakotelep helyett. Aztan 20 eves korom utan ereztem meg az elonyeit, utana gondoltam, mindenkepp kerteshazban fogok felnottkent lakni. Miota megszuletett ZSombi, mar megint nem akarok feltetlenul kerteshazat, sot, inkabb eleg lenne egy nyaralo... KépKépKép

Momo,
semmi mast nem tudok irni, mint hogy fel a fejjel, elotted le a kalappal es egy nagy adag kitartast kivanok! Kép Boszik kulonben tunderkek! KépKépKép

Tündér,
Hoyg sikerult a vasarlos projekt? Kép

Nelli,
Nagyon edesek a gyerekeid! KépKép

En meg mindig egyben, bar ma az egesz delelottomet a korhazban toltottem. Voltam CTG-n, (szep kis kemenyedeseket produkaltam), elhoztam a mult heti laborpapirjaimat (minden eredmeny tokeletes - mintha nem is en lennek terhes Kép), a doki viszont csak jovo heten fog mehszajilag megvizsgalni, de vagy fel orat beszelgettunk. Mar van fogadott szulesznom, ugyanaz a holgy, akinel ZSombi szuletett. Kép
A nap poenja, hogy reggel, amikor hajnalban elindultam a korhazba, Apaja es ZSombi meg aludtak, igy halkan kiosontam es rajuk zartam az ajtot. Aztan a CTG kozben jott az SMS, hoyg Apaja a kocsiban felejtette tegnap a lakaskulcsait, potkulcs nincs, ugyhogy ki se tudnak mozdulni a lakasbol. Kép A dokim asszisztense rogton meg is jegyezte, hoyg legalabb "biztos helyen vannak". KépKépKépKép
Ami nem olyan jo dolog, hogy mar 6. napja szenvedek almatlansagban, es irtora faj alul a hasam alja. Folyamatosan nyilall, minden lepesnel faj. Gondolom, MAszatka valami ideget nyomhat. Nincs valami bevalt csodaszeretek ennek elmulasztasara? (a szulesen kivul?Kép) Uyg mozgok, mint egy santa-csiga...KépKépKép

Gombóc
gombóc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?