Halihó
Még mindig notebook-on nyomulok, rém kényelmetlen a hasamnak, azért csakröviden. Sajnos Julis hajnalra belázasodott
Este 39,5 volt popsiban, azért csak elaludt, persze kapott Nurofent, most drukkoljatok, hogy az éjjel már nyugodt legyen.... amúgy se egy szortyi, se egy köhi, pedig gyanúm szerint a torka ... mongyuk eszik, hálistennek.
Beu
Ti hogy vagytok?
Norka
Tökjó volt végre élőben talizni! Copfos fogtündér nagy császinő!
Momo
A mindösszes boszid csodaszép!
Hogy telt az első napod egyedül?
NElli
Cukrok a gyermekeid, nahát, micsoda nagylányod van!
Miszike
Hogyvagy? Dobsz nekem vonalas telefonszámot mailben? A mobilod (amit én tudok) gyakran nem él ...
Andi
Okos Dani
Naná, hogy okos, meg szép is!
Mintazannya, csak csatlakozni tudok Ellihez, rajtam is mostság minden morzsa meglátszik, mélg az is, amit csak felseprek, ehhez képest te ... fujnemszégyelledmagadilyenkarcsún?!!!
Elli
Na, IPM nekem is ma jutott eszembe. Rendelek holnap Apacukától, én még nem mozdulok ki a kis lázas kutyánszkival ...
Kaska
Vilcsi nagyon szépséges, járáshoz meg gratula!
Ja igen. Péntek este, pedig nem is iszákoltam, úúúúgy begörcsöltem már megint, mint egyszer!!! Apacuka Somlón, Julcsi a Mamáéknál, úgyhogy ott sóhajtoztam magamban, mint a szerelmes víziló, és meleg vizet folyattam a hasamra, ami persze tuti tilos volna, ha a méh görcsölne, de NEM volt egyáltalán kemény! És a kispocimanó is jelzésértékűen szökdelt, hogy vele minden okés! Na merengtem egy rövidet egytől félháromig
, mire kisütöttem, Csucsukával és Beuval történt friss talizás hatása alatt, hogy ez bizony valszeg epe. Szombaton az ügyeletes belgyogyó megerősítette a gyanúmat, így amint Julis felgyógyul, kérek időpontot hasi UH-ra, na nem mintha tudnának vele valamit kezdeni, csak már mégis, hogy tudjam ...
Addig meg diéta. Tojásért fáj a szívem ...
Na szóljatok hozzá! Ha kiderül, hogy tényleg kő, és ezek a vajákosok egy hétig is elfektettek volna a szülészeten, befonom a szemöldököm! Még jó, hogy kiverekedtem magam ...
Mire ezt megírtam, Apacuka már jönne dolgozni, megyek! Jó éjt!
Pussz
Epés Kangi