SEBI, boldog szülinapot!
Bocsi a késésért.
Darabos kaja:
A pépeset már rég nem eszi meg. Simán azt kapja, amit főzök. A húst se kell aprózni, ha tisztességesen van megcsinálva (=nem szúrom el vagy anyós készíti) jó nagy darabokkal is megbírkózik.
Folyadék:
Ma éjjel addig küzdött, amíg fél liter tápit megcsináltam és azt be is nyalta. Azon kívül max egy-két deci vizet iszik, más folyadék nincs.
Ágiboldi,
Ha igaz az a háztartás "nem életmódszerű" ellátása hapsis dolog, be kell látnom, pasi vagyok.
Védőnő:
Ha leszámolom azt az esetet, amikor a dokink külde, meg azt, amikor a szomszédba kellett jönnie és emiatt hozzánk is felugrott, azt hiszem, egyszer járt itt.
Valamikor tavasszal.
Dana,
Az, hogy a gyurma nem káros az egészségre, még nem jelenti azt, hogy ehető.
A banánt valami ártalmatlan növények által termelt gázzal érlelik - etilén, ha jól emlékszem, még Pann írta. Az nem lehet a ludas, de maga a banán az tény, hogy igen. A legtöbb gyümi felületkezelt, ezért sem lehet pl citrom héját lereszelni kajákhoz. Az okozhat gondot.
Szabi is mindenhova fel akar mászni. Jó ebben, hogy már annyiszor leesett, hogy kénytelen volt megtanulni lemászni.
A gond, hogy van egy galériánk, amit megtalált. Pedig már annyira örültem, hogy nem kell eltorlaszolni Nati miatt.
Helga,
Az Anya, taníts engem könyvben egy csomó ötlet van arra, hogy lehet játszani minikkel. Szeritnem jó és nagyon pénztárcabarát ötleteik vannak.
Mazsi,
Szegény Lea.
Remélem, hamar meggyógyultok!
Szemészetre nem mennék helyetekben. Ott tömeg van és ha egy kicsit betegecske, mindenre fogékonyabb.
Lin,
Aranyos kollégái vannak apának.
Róki,
Miket írtak? Rossz Zsuzsa szempontjából, vagy mert a bölcsi viszonyul rosszul Zsuzsához?
Jók az új képek.
Pann,
Éjjelre leengedem a redőnyt, behúzom a sötétítőket. Nálunk nem világosodik hamarabb.
A korai kelés az most mit jelent?
Panka,
Egy csapra szerelhető vízszűrő mit tud? Milyen elven működik?
Ágiboldi,
Van egy kirakónk, aminek egy több centis piros darabja vagy egy éve eltűnt. Azóta már az összes bútort átmozgattuk - gázszerelés miatt - de nincs meg.
Nem ez az egyetlen ilyen. De ma találtam a parketta közepén karácsonyi tűleveleket. Nemhogy fekete lyuk, hanem dimenziókapu van nálunk.
Május,
Ha fogyaszt elég folyadékot, husit, akkor sztem a tej/tápi nem olyan fontos. 800 mg calcium kell egy évesen és azt elég melós összeszedni. Ementáli, tejpor, szardínia(?) az tudom, hogy jó. Nem is tudom, mikben van még jó sok, de az kéne valahonnan.
Bmit csinálsz, hamarosan leszokik a délelőtti alvásról. A nyáron tuti.
Timocska,
A rémüldözés sztem életkori.
Aztán van babó, amelyik átesik rajta, van, amelyik nem.
Autó:
Próbálunk alvásidőre időzíteni és sietni. Nincs játék.
Emőke,
Mint munkáltató nem sokat adnék egy ELOs tanfolyamra. Ha meg csak a tudás kell, azt megszerezheted máshonnan is, könyvekből. Az meg olcsóbb. Nemigazán vagyok híve a távoktatásnak, de tény, hogy nem próbáltam. Már csak előítéleteimből eredendően sem.
Ria,
A tejallergia az nagyon rossz dolog, de szerintem a "valami ismeretlen" az még rosszabb.
Ezt legalább tudod kezelni és kinőheti.
Pankaa,
Varicella a bárányhimlő, varicella zoster az övsömör és ebből képezték valahogy az oltás nevét. Nem tudom, hogy segít-e, ha tudod, hogy elfeljtettem.
6500ra emlékszem.