Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

köszi az érdeklődést. Sokmindent még sajnos nem tudok mondani,annyira pinduri a picurkánk. 2 hét múlva kell visszamenni és akkor maj már többet lehet látni. a doki szerint minden rendben lesz és ez egy normális méhen belüli terhességnek látszik,de 100 %-ot még nem tudott mondani.

Kanyin,
Edina egy husibogár! Nekünk is olyan fürdős játékunk van. Kép

Zsuszo,
drukk a negativ teszthez. Megértelek.....azt hiszem 3 pici már nekem is sok lenne.

Momo,
lehajtom főmet előtted,lengetem kalapom,csodállak ,mint állat .....és még mit irhatnék?!?!?!? Kép Mesi egy gyönyörűség. Kép Boszik hogy vannak kistesóval? Főleg
Zsebi érdekelne,mert Timi már nagyobb, vele biztos könnyebb,nem?!??!?

Elli,
Petra meglátta Kevint...és csak annyit mondott "baba". Kép én meg azt mondtam Petrának..."igen baba,és látod milyen ügyesen eszi a parizert." az első képet nem mutattam meg neki. Kép

Andi,
chips evés.Kép én is fogok. Kép Én ma elmentem és hoztam magamnak mekit,mert nem birtam tovább cérnával. szinte semmire nem birok ránézni,de a meki az jöhetne minden mennyiségben. Kép apának ez sajnos nagyon nem tetszik.....

Tündér,
Ilangnak gyors teljes meggyógyulást.

Angi,
fiad egy hős! ....mond meg neki Kép

na menek apa mellé.....akinek terhességi tünetei vannak pár napja....fáj a feje + hasonlók. Kép hiába szeretnék elkezdeni nyavajogni,nem lehet,mert különben ő is rázendit. Kép FÉRFIAK!!!

pussz
Évi és Petra
Évi24

Toffi,
ÉrdekelKép Milyen témájú (matricás)füzeteid vannak?
Köszi, gyógyszeradagom felezve. Jövő héten újabb vérvétel. Egyébként megvagyunk, bár most Ronival közösen begyűjtöttünk egy kis náthát.
Bölcsivel kapcsolatos gyomorgörcs ismerős. Sikerült beiratni Zsombit?

Kanyin,
Üdv ittKép
KépekKép

Ari,
Drukk!!!

Réka,
De jó, hogy újra vagyKép
KépKép Milyen nagy fiú lett! Jöhetnek még képek!

Elli,
KépekKép
Mariannról már én is érdeklődtem többször is, de senki nem válaszolt...

Zsuzsó,
Drukkk!!!!

Momo,
KépKép Nagyon cukorfalat!

Betegeknek jobbulást!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Évi
csatlakozom az "egészségesen táplálkozó kismamák táborához" Kép Most éppen zsíroskenyeret eszem erős paprikával, mert ezt kívántam meg. TEgnap meg Whopper-t ettem, mert az ablakosok miatt nem tudtam főzni (jó vicc, kb 3 hete nem főzök, amióta hányok, anyósom főz ránk, tök rendi. )
gratula a méhen belüli valamihez Kép 2 hét múlva bizti több látszik majd

Gombóc
jajaj, azért ugye még nem akarsz szülni?? muszáj, hogy gyere sörözni, ha már megszervezted Kép

Virág
nem tudom, Daninak most 38,9 volt és én a fogára fogtam, mert semmi más baja nem volt, és valóban kibújt néhány kis csücsök Kép
ez furi, hogy 1 éve nem szoptatsz és most bedurran. Talán borogatás jót tenne, csak nem tudom, hogy meleg (hogy fellazítsa) vagy hideg (hogy elapassza) Lehet, hogy elég lenne egy telefon a nődokinak, vagy védőnő esetleg?

Andi
lassan meg lesz az ezredik Kép
psandi

Köszi a drukkot, egyelőre semmi.

Tüni,
az ébredési hő mégis mikortól mutatna valamit? Mármint akció után hány nappal? Bár Abigél alvási szokásait tekintve... asszem ezt lehetetlen kivitelezni. Ja, fogjuk a szeparációs szorongásra, de rendkívül anyás. Valahogy nem emlékszem, hogy Dana is ennyire anyás lett volna.

Elli, Virág,
ez a cumiügy lelomboz. Én úgy képzeltem, hogy kb. 1 hónap múlva már tutira megtalálja. Asszem, mégis sokkal jobb az ujjszopás Kép
Virág,
szerintem azért az ennyire magas láz már gyanús szimpla "fogfájásnak", bár nem értek hozzá. A mellgyulladással nőgyogyihoz kell menni.
Andi,
szegény Dani.
Ildi,
Kép

Zsuzsó
zsuzso

Hali Csajok!

Csak gyorsan, mert átcsaptak a fejem felett a hullámok...

Daleei, nekem így rémleszKép. Küldenék neked táblicskut, hogy jobban kiismerd magadKép, de nincs a profilodban mélcím, így arra kérlek, hogy dobj meg egy méllel érte, jó?

Momo, produkt nagyon édesKép. Én egyiket se mertem az elején fotózni, csak tuti kaja előtt, féltem a csend megszűnésétőlKép

Zsuzso, drukkolok és értelek (márciusban nekemis volt ilyen sikitófrászom, szerencsére csak 5 napig tartottKép)...

Gombóc c2100?? Beszéld meg a pasassal, hogy Neked még söröznöd kell!! (Bár Zsófival mi ezt 5 hétig hallgattukKép)

Muki, de jó, hogy újra ittKép, babóca miattKép, de remélem, nem sokára Kép! Pasit alig ismertem meg, jórég katunk róla képet, nagyot nőtt!

Bölcsi, csakhogy a lerágott csonthoz hozzárakjak én isKép: Dani 2 múlt, mikor kezdte, igaz csak félnapost, tavaly szeptemberben, aztán februárban lett egész napra bölcsis. Speciel én sokkal nehezebbnek éreztem, mintha itthon maradt volna, plusz időm nem lett magamra, viszont naponta 1,5 órát bizti sétáltam a kölköcökkelKép. A srác pedig nem unatkozott, és most az ovikezdésnél sokkal talpraesettebb volt...

Ezt el kell mesélnem: meséli mit csinált az oviban(kérdeztem, hogy festettetek?): Nem ma nem festettem, inkább főztem, csirkéshalat, mert azt nagyon szeretem (csirkehúst, ha látszik rajta, hogy hús, nem eszi meg - a szerk.) de nem mosogattam, mert nem volt mosogatógép, hanem a Ramóna mosogatott, mert ő lány! Aszittem megzabálom a törpekukacostKép

Betegeskedőknek jobbulást, pocaknövesztgetőknek jó pocakosodást
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Sziasztok!

Átmegyek a szopitopikba hátha tud valaki segíteni, mert most meg a bal mellemből folyik a tej (babás fórumokat olvasgatok ugyebár). Ilyen kb. az első 2 hónapban volt, amíg szoptattam.
Üdv, Virág
virga

Virga!

Ez szomorúKépKépKép)(mármint hogy csak hőemelkedésről hallottál fognál) Már jópárszor leírtam hogy Emmának 3 szemfogától is 39 fokos láza volt. Szóval simán lehet. De az rövid ideig tart, nálunk kb 1,5 nap volt mindhárom esetben.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Ölég álmi vagyok már, de azért gondoltam rátok nézek.

Csucsuka!

Rád tutira emlékszem. Jól fog jönni a táblázat. A címem: dalezoli@fibermail.hu
Köszi.

Most ennyire telt.

Jócakát mindenkinek!

Kép
Kép
kanyin

Reggelre sem lett jobb a szemem, így végül is doki lett belőle. Tök rendi volt, hipp-hopp behívott Julkástul. Sikerült egy szép lyukat produkálnom a szivárványhártyán, 1 hétig 2 féle szemcsepp, több hónapig nem szabad szemet dörzsölni, mert akkor megint "erodál"Kép Még mindig fáj egy kicsit, így ma este is ugrott a Műszaki ábrázolás házim (hogy én micsoda marhaságokat csinálok!Kép)Többet nem rakom fel korán reggel a 3 cmes, csíkosra festett (divat még??) műkörmeimetKép A saját csak 2 mm-esKép

MomoKép Emese gyönyörű, és milyen békés!Kép

RékaKép üdv a visszatérőknek!

VirágKép szerintem is nőgyógyászKép

ElliKép szerencséd van Klári néniddel!Kép Kevinnek jobbulást!

ZsuzsóKép egycsíkos drukk megy

Bölcsi: lerágott csont 2. Andris 2 és fél évesen maga akart menni (minden barát eltűnt a játszóról), és tényleg érett lehetett rá, mert kb. 3 nap alatt beszokott. Zsuzsi 2 évesen, mert akkor lett jó gödöllői állásom, ő már nem olyan dalolva, de neki sokat segített az, hogy A. még ott volt.

Urszila
urszila

Muki! Babó Kép. Drukkolok, hogy hamrosan legyen kistesó! Tényleg nagyott nőtt Dani! Üdv újra itt. Kép

Elli! Jó a hűtőmágnesetek! Kép Atya ég! 2 év? Ráadásul nálunk se cumi se cumisüveg....ill. ezek helyett a cicit tekinti annak Kép Pedig azt hittem, már nincs sok hátra az éjszakázásokból. Na ja, a pozitív hozzáállás azért segíthet. Kép
Angi! Fiacskád egy hős! Kép

Kanyin! Sikerült a kép! Kép Igazi nagylány, és a teliszájjal nevetős eszméletlen jó kép! Kép

Momo! De jó újra olvasni téged! Mesi csodaszép! Kép A többi boszi mit szólt hozzá?

Tüni! Engem is mindig össze vissza mértek, de én mindig csak anyuék mérlegét vettem figyelembe, uazon a helyen centire, és nagyjábl uolyan ruhában. Szóval frászt hítál te 5 kilót! Kép

Zsuzsó! Drukk ahhoz, amit szeretnél!

Évi! Neked még semmi tüneted (hányás, émelygés...)? Lehet, hogy a párod átveszi tőled ezeket a kellemetlen részeket. Tök rendi! Kép

Andi! Zsíroskenyér paprikával Kép A whopper se rossz. Kép

Csucsuka! Kis séfed Kép

Tündér! Pénteken megy a drukk!

Norka, Franyó?

Én most nem tudom, hogy dicsekvés e ez vagy panasz (na jó, tudom, panasz), de amit ma V. véghezvitt, az vmi hihetetlen volt. Csak távirati stílusban, mert leragadnak a szemeim:
-
dé_

Sziasztok!

Elolvastam visszamenőleg mindenkit, de részletesen reagálni majd holnap.

Dé,
Beki is pont annyi rosszaságot művel, mint a te angyalkád, azzal a különbséggel, hogy ő az elrakatlan vasaltruhát dobálta apaaa-anyaaa-bekiii kiáltással szerteszét, fehér nem mosható szőnyeg közepén szétkente a szilvát, az új farmeromon meg piros zsírkrétát, a tele fürdőszobai szemetest kiborította... Kép Szerintem nem vagy rosszanya, meg mindent nem lehet elpakolni előlük Kép.

Lelkiéletem: arik vagytok, hogy érdeklődtök Kép. Hát, hol javul, hol romlik. Sok igazságot mondtatok egyébként a múltkor, amiket nem ártana megfontolom, ha jót akarok Kép. Pl. Csucsuka: mindig a nőnek kell többet tennie egy kapcsolatért... Egyetértek. Csak nehéz elkezdeni.
Holnap jön az eskető papunk lelkitanácsadni, azt mondta, hogy az esküvővel a részéről nem ért véget az irántuk érzett felelőssége. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle... Kép

Momo,
bárcsak közelebb laknátok, szívesen átmennék segíteni Kép. Úgyhogy csak elektronikus úton kívánok sok erőt+türelmet! Kép

Kicsi és nagy betegeinknek jobbulást, kismamiknak jó pocinövesztést!

És végül Bekiről egy komoly olvasós:
Kép

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok!

Elolvastam visszamenőleg mindenkit, de részletesen reagálni majd holnap.

Dé,
Beki is pont annyi rosszaságot művel, mint a te angyalkád, azzal a különbséggel, hogy ő az elrakatlan vasaltruhát dobálta apaaa-anyaaa-bekiii kiáltással szerteszét, fehér nem mosható szőnyeg közepén szétkente a szilvát, az új farmeromon meg piros zsírkrétát, a tele fürdőszobai szemetest kiborította... Kép Szerintem nem vagy rosszanya, meg mindent nem lehet elpakolni előlük Kép.

Lelkiéletem: arik vagytok, hogy érdeklődtök Kép. Hát, hol javul, hol romlik. Sok igazságot mondtatok egyébként a múltkor, amiket nem ártana megfontolom, ha jót akarok Kép. Pl. Csucsuka: mindig a nőnek kell többet tennie egy kapcsolatért... Egyetértek. Csak nehéz elkezdeni.
Holnap jön az eskető papunk lelkitanácsadni, azt mondta, hogy az esküvővel a részéről nem ért véget az irántuk érzett felelőssége. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle... Kép

Momo,
bárcsak közelebb laknátok, szívesen átmennék segíteni Kép. Úgyhogy csak elektronikus úton kívánok sok erőt+türelmet! Kép

Kicsi és nagy betegeinknek jobbulást, kismamiknak jó pocinövesztést!

Hívhatjátok a GYIVIt, hogy dolgoztatom a másfél évesemet Kép:
Kép

Sztori: pár napja már gyakoroltuk a viráglocsolást, mikor csöng a telefon épp a locsolókanna töltése közben, mondom nem baj, legalább ellesz Beki, amíg telefonálok. Kiküldtem a teli kannával. Pár perc duma után megyek ki, látok egy nagy víztócsát az előszobában, Beki meg kinn tépkedi a virágokat és gyömöszöli a locsolókannába... Kép
Kép

Pusz
Miszike
miszike

Kép
miszike

Na ez érdekes lett, de remélem össze tudjátok kombinálni ;)
miszike

Sziasztok,

Urszila,
Hat legalabb van mire fognod a lecke meg nem irasatKép Javulast a szemednek, azert keszulj fel en meg sajna fel ev utan sem lattam azzal a szememmel tisztan.

Detti,
Gyerkocod igen aktivKép egyebkent tenyleg nem tudsz mindent elrakni, meg egy kis ido es megerti hogy mit nem szabad, akkor majd azert csinaljaKép

Miszike,
Drukk, hogy minden rendbe jojjon!
Kepek tunderiekKép

Elli,
Le a kalappal a pozitiv hozzaallasodertKép
Egyebkent 2 eves kor utan tanusithatom, hogy jobb lesz. Matyi addig ejjelent 4-5x kelt, aztan 2 evesen ugy dontott atalukalja az ejszakat, most meg reggelente alig lehet felkelteniKép
Lany meg messze all a 2 evtolKép

Pildi,
Jo hogy mondod a masfeleves anyahoz valo ragaszkodast. Jucus ujabban rettentoen anyas es eddig mindenkivel batakozott, most meg inkabb visszahuzodo, felenk.

Csucsuka,
Fiad szovegeKépKépKép
Egyaltalan nem eszi meg a hust? esetleg kaphatok trukkot milyen formaban hajlando hus enni?
Matyi csak spagettiben, rakott dolgokban eszi meg.

Momo,
Emese gyonyoru, de ugye a ket boszi utan nem is varhato masKép
Azert tudsz neha kicsit kikapcsoloni?

Evi,
Apa terhessegi tuneteiKép

Tunder,
Nalunk is megjelent a cumimaniaKép
Mondjuk nala ez ujabban cicimaniaval is parosulKép

Zsuzsi,
Drukk a negativhoz!

Kanyin,
Lanykad tunderi, tenyleg nem latszik rajta, hogy nem eszikKép

Toffi,
Remeljuk legkozelebb mar jobban osszeszoknak, mikor lesz a nagy nap?

Gomboc,
C2100, meg egy kicsit bird ki.
Anyosodnak tetszik a hely?

Maci2,
Nagyom tavirati stilusban vagy mostanabanKép

Virag,
Kaptal valami jo tanacsot?

Tegnap ejszakank csucs volt:
Ejjel egykor Matyi atjott mert rosszat almodott, fel haromkor lany is nalunk landolt, miutan addig 4x kelt es meguntam az alvajarast. Fel otkor Apa uvoltott fel mert begorcsolt a lab es ki kellett maszirozni. Ezek utan ma valahogy zombifejunek ereztem magamKép
Holnap szuloi a oviban, kivancsi vagyok mit mondanak. Matyieknak van spanyol orajuk az oviban. Gond csak, hogy egyikonk se tud egy szot sem, szoval ujabban estenkent spanyolt tanulokKép

Megyek megprobalom kialaudni ma ejszaka magam.

Angi
angela2

Helló Lányok!

Az elöbb csatolni akartam erre elszállt az egészKépKép

Nem tudom reprodukálni az irományomat, mivel horror éjszakám volt. Telihold, kutya egész éjjel ugatott, Apa horkolt, Ilang ébredt, jómagam meg tiszta nátha vagyok, tehát a zombi-címért én is indulnék...Kép

Bocsi de mostmár csak nagyjából írkálok...

Angi!
Nem semmi éjszakátok lehetettKép

Csucsuka!
Kisfiad dumájaKép Jó röhögtem rajtaKép

Maci_2!
Jobbulást nektek Ronival! Igaza van Anginak tessék magatokról többet írni!Kép

Detti!
Kitartás, azt hiszem lesz ez ennél még olyanabb isKép Ilang a virágföldet szereti szórni, a szemetesböl ö a kakás pelusra bukik, pluszban rángatja az abroszt, széttépte a tankönyvem és most fejezem abba, mert ez végeláthatatlanKép

Virág!
Hogy vagy, mi a helyzet? Tudtak neked segíteni?

Andi!
Zsíroskenyér-whopperKép nyam-nyamKép Így reggeli elöttKép

Évi!
Apa rosszullétekKép Igazán megtarthatná ezt a rossz szokását, nem?Kép

Gombóc!
Bírd ki! Mondd meg Maszatkának, hogy Anyának még egy fontos ivászaton kell résztvennie a jövöhéten!Kép
Anyósoddal mi a helyzet?

Miszike!
Beki fergetegesKép Nagyon kis tündériKép
Persze a locsolókannás-sztoryn jót nevettem, bocsiKép
Kiváncsi vagyok mit mond az esketöpapbácsi. Továbbra is szurkolok, jó??Kép

Na és akkor újra megpróbálok felrakni egy képet az autóvezetö Ilangról ami pár hete a játszóházban készültKép Norkáékkal voltunk, tök jó voltKép
Kép

Mindenkinek szép napot!

Pussz
Tündér&Ilang
tündér

SziasztokKép

Már mindjárt kész a ebéd. Töltött paprika leszKép

Tüni
Érdekesek a kilók. Hűvösebb is az idő, lehet, hogy több ruha volt rajtad, másik cipő... Aztán egy hónap múlva lehet, hogy 3 kg-val kevesebb leszelKép

Andi
Hogy minek lehet örülniKép (mármint hogy nem hánytál)
Hosszú-alvó DaniKép

Tündér
Jobbulást Ilangnak! És Neked is! + drukk a holnapi nődokihoz!
Autós kép király!Kép
Annak idején azért rendesen paráztam a + teszten... de nem bántam meg
Szerintem vérnyomást sem tudnak mérni a védőnők, nekem mindig 110/80-at mértek, otthon meg 90/55 volt.
Cumi: passz. Én egyszer odaadom (ha ébredt és elfogadja), aztán reggel felszedem a földről

Elli
Nem tudom, mi lesz Zsombiékkal, mert pont aludni fog, amikor váltjuk egymást a csajjal. Lehet, hogy eleinte idehívom ebédidőre.
Az én nevemet anyósom tanította meg Zsombinak, de spontán "Anya" vagyok még mindigKép és Apa is "Apa" vagy "Apici", pedig megy a Marci isKép
Jobbulást Kevinnek! Zsombi is nyügi volt tegnap. Ma meg én a telihold miatt...

Virág
Doki!

Gombóc
Akkor is tessék pihenni! KöldöksérvKép (nekem is van)

Évi
Ja, így könnyű, ha az első képet nem mutatod megKép
Enyém Apa viccből bedugta Zsombi füléhez a virslit. Naná, hogy a következőt a fülével kezdte enni a gyerek. Én meg beígértem egy maflást az apjának Kép
Terhességi tünetekKép

Maci_2
Az egyiknek az a címe, hogy "Őszi üvegfestés", a másiknak, hogy "Játékos üvegfestés". Ez utóbbiban van mindenféle, állat, gyümölcs stb... Szandi és a barátnője festettek belőle (amit én kontúroztam)
Talán a héten sikerül aláírniuk tulajéknak a bejelentő lapot (két aláírásra várok...), utána okmányiroda, utána újabb próba a bölcsődénél
Náthából jobbulást! Írj, ha látogathatóak vagytok és átvinnénk a füzeteket (egy kis orrfolyástól viszont nem félünk Kép)

Zsófi
Nem semmi a mosogatós szövegKép

Urszila
Jobbulást!

Detti
Ügyes VirágKép
Nálunk akkor mennek ilyen tuti dolgok, ha vki tévénézés közben vigyáz a gyerekre (vagy anyósomat nem is írom). Érdekes, mert ha számítógépezek, akkor itt lóg rajtam, most is kiszedte a hajgumijaimat, forgatja a széket, ütögeti a hátamat, pedig most mehetne kukát kipakolni, hűtőt kirámolni... És eléri a kilincseket, úgyhogy szigorúan zárni kell az ajtót, mert kedden kiment a lépcsőházba rácsot rázni, amíg Apa tévézett (én meg angolon voltam)

Miszike
Mekkora lapát!Kép Édes BekiKép
Olvasós is klasszKép
ViráglocsolásKép

Angi
Élesben okt. 11-én találkozunk Csilla nénivelKép
ÉjszakaKép
SpanyolKép

Már több, mint két órája írok... Közben kész lett az ebéd. És mehetek megint pelenkázni.

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

A kérdésekre most csak ömlesztve válaszolnék, mert elég kócosak az agytekervényeimKép
Timi el van ájulva a kistesótól, ölelgeti, simizi, rengeteg puszit nyom a kobakjára, attól félek, egyszer még ki is kapja a mózesből, mert annyira tetszik nekiKép De hát ő ugye már átvészelt egy trónfosztástKép
Zsebi nehezebb eset: ő sem bántja Mesit, de elszorult a szívem, amikor hazajöttünk, és Zsebi csak szomorúan ácsorgott előttem, mert rájött, Mesi mellé nem fér fel az ölembeKép Azóta is folyamatosan én kellek neki mindenhez, az én kedvemért tegnap még karfiolt is hajlandó volt enni a kis drágaKép És sajna kezd rajta is kitörni a hiszti és dackorszakKép
Szóval nincs megállás, pihenés meg főleg nem, mert amikor Mesit bevackolom az ágyba, akkor foglalkozni kell a nagyobbak lelkével is. Nagyon nehéz, de hát most már nem postázhatom vissza egyiket semKép

Zsuzsó,
neked külön drukk az egy csíkhozKép...tudom, mitől libabőrös a hátadKép

Gombóc,
tavaly Zsebinél én is azzal fenyegettem meg a párom, hogy majd nézhet, ha én diktálom be a lyány nevétKép
Szülést meg ne siesd el, az a tuti, amíg bent van, a helyzet utána már csak fokozódikKép
Zsombi nem érzékeli még a változást?

Többiektől bocs, de most rohanok...
Momo

Momo
momo

hali,

Petra reggel 38.4 fokos lázzal ébredt. nem tudom mi lehet,más tünet nincs. dokinénink szabin....azt hiszem ma még kivárok és ha aholnapra se megy le,akkor elviszem helyettes dokinénihez. most legutóbbi mérésnél 37.8 volt egy kúppal a popóban.

Dé,
terhességi tünetek?!?!?? nem is mond,mert kitaccsolok. nagyon vannak. szinte egész nap émelygek. Petránál ilyen nem volt.....akkor reggel rosszuléreztem magam,megregeliztem és már el is múlt. most meg....Kép

Andi,
ma mit kajálsz? Kép

egy csomó kérdésem lenne olyan anyócákhoz,akiknél egy kicsi és egy pici baba van. (Zsuzsó, Orsoly,
Momó)
de majd csak később bombázlak titeket,ha már nagyobb lesz a pocim.

na ledőlök én is ,Petra alszik,mint akit kiütöttek. bár szegénykém nem nagyon tud mostanába hosszút aludni,mert körülöttünk mindenhol épitekezések vannak és hatalmas a zaj,kalapálás,miegymás. Kép

pussz
Évi és Petra
Évi24

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.
Bölcsi téma csak már irányból, mindenkinek kell vinni munkáltatói igazolát?

Nállunk kérnek, csak nem igazán selytem miért, mert gyed mellett nem dolgozhatsz, ha nem dolgozol nem járhathat bölcsibe a csemete?

Jól vagyunk el vagyok képedve Dorka már 8. napja van a bölcsibe és nem beteg, ne kiabáljam el, holnap otthon maradok, mert a párom is szabin van és Dorka is(:.
Lehet hogy ha jó idő lesz hétvégén elmegyünk kirándulni a Kékesre.

Manó: Gondolom vasárnap mst is vártok (10,-én) meg ti is akkor akartok ünnepelni, így valami más dátumot kellene keresni, szombaton esküvőre mentek, pénteken dolgozom, csütörtök este?
Esetleg holnap (1-jén) délután?

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Helló Lányok!

Gondoltam beugrok és jelentem: a házidogám 80%-ban kész!!!
Ehhez Ilangocska is hozzájárult, ugyanis aludt 3 órát.

Megyek mert teregetnem kell, meg a mosogatógépet is ki kell még rámolnom, aztán meg irány a kert mert kellemes az idö!Kép

Mindenkinek pussz

Tündér&IlangKép
tündér

szaisztok,

Petrát mégis elvittem a helyettes dokinénihez. jól tettem. mert piros a torka és látott rajta tüszőt is.már megint. Kép kapott antibigyót. Kép viszont képzeljétek el,nem üvöltött Petra,hagyta,hogy a dokinéni azt csináljon vele,amit akar. a mi dokinéninket ha meglátja már rázendit....nemhiába tőle kapta a szurikat.
15 hós oltás hétfőről elnapolva.

Tündér,
szerintem én mág nem is láttalak titeket igy együtt. szépek vagytok. Kép

pussz
É+P
Évi24

Manó2!

Nálunk nem kérnek munkáltati igazolást. Elvileg gyes mellet is be lehet adni fél napra.

Ami a dátumot illeti: nekem tul képp mindegy, válassz te. Nekem jó a holnap délután is, 1/2 1-re jönnek család látogatni, utána leteszem Emmát, gondolom olyna 4-kor legkésőbb ébred, ha az jó nektek akkor várunk.

De ha nem akkor jöhettek a jövő héten is bármelyik délután, este, vagy szombat délelőtt is, vagy vasárnap is nyugodtan. nem várunk senki 10-re, most mondjam azt hogy eddig egyedül nektek jutott eszetekbe?Kép Persze anyósom itt lesz egész jövő héten, de ő kezelésre jön, és így nem tudom marad e vasárnapig, d enem hiszem. Lehet hogy szombatra feljön apósom is és akkor köszöntik, ha jól lesz. De még enm tudom, nem mondtak semmit. nagy családi összejövetel biztos nem lesz. Rajtuk kívül méga tesómék vannak, de ők teljeenkiszámíthatatlanok, olyanok hogy telefonálnak hogy délután jönnekvagy msánap és kész. De ze lehet a szülinap előtt 2 héttel vagy utána 1 hónappal is simán, nem szokták magukat izgatni ilyesminKép Tavaly nyáron szóltak hoyg ők baby taxit vezsnek az első szülinapra stipi stopi.októberben telefonáltak tavaly hogy boldog szülinapot, és hoyg sehol sem kapnak baby taxit, mit vegyenek. Aztán karácsonykaor találkoztunk,a kkor kapott Emma tőlük két szatoyr mindnefélét vegyesen (ne röhögjetek de hazsnált tányér is volt közte, kibontottam és nem elég hogy 1980-ból származott de maszatos voltKépKépKép). Ezt csak azért írtam hogy ők ilyenek, és ezzel kb kifújta családKép Szóval jöhettek bátran akár 10-én is, ez volt a lényeg ami miatt leírtamKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ciao Mindenki,

Tündér
Ez a baba mekkorát nőtt! Hihetetlen édi szöszi kiscsaj lett belőleKép

Ma ért egy kis csalódás, séta közben beugrottam egy közeli bölcsibe, egy tök aranyos vezetőnővel beszéltem. Én nem adnám be Kevint, csak most, hogy jön a tél, nem lesz mindig jáccó (szept eleje óta amúgy is megcsappant ott a létszám az ovi/bölcsi miatt) gondoltam megkérdezem, hátha lehetne csatlakozni a délelőtti játszó-órákhoz pl. heti 1-2x. Nem otthagyni akarom, a társaság(a) miatt csak. Hát,nem lehetKép. És a nőci aszonta máshol akár meg se kérdezzem, ez a dolog sajna nem ilyen rugalmas.

Ti mit fogtok csinálni a kölkökkel télen? Knek már a jáccótér sem igazás izgi, ha nincs többi "babba". Okés, hogy lehet jáccóházazni, de azért gondoltam a bölcsit, mert akkor ott a jáccópajtások is valamelyest ugyanazok lennének. Vagy ez nagyon hülye ötlet volt? Tavaly még annyira picik voltak, elég volt nekik itthon is, vagy csak a sima séta babakocsiban...de mi lesz télen? Nem aggódom, csak töprengekKép

pusza
e
ellimami

igazás=igazánKép
ellimami

SziasztokKép

Most csak nagyon rövid leszek, mert nemrég értünk haza a belgyógyásztól, és teljesen ki vagyok purcanva. Köszi mindenkinek a súlyosKép válaszokat. Tegnap azért még előkaptam egy farmeromat, amit terhesség előtt + elején hordtam, és azt leszámítva, hogy nem tudom begombolni (bár ez a 25. héten érthetőKép) uúgy áll rajtam, úgyhogy nagy gáz nem lehet.

Dokinéni teljesen meg volt elégedve a vérvétel eredményével (cukor tök szuper, nem vagyok vészegény és vashiányos, stb.), úgyhogy jutalmul legközelebb csak 1 hónap múlva kell mennem.

TündérKép MiszikeKép
Gyerkőcök gyönyörűségesekKép

ZsuzsóKép
Én akkor aggódnék egy picit az ébredési hőn, ha 37 felett lenne, bár még ez is két dolgot jelenthet: 1. volt peteérésed, 2. "rosszabbik" esetben babás vagy. Azt mindenesetre megmutatja, hogy hol jársz a ciklusban. Bár a hőméréshez fontos, hogy min. 5 órát aludjál előtte. Drukk továbbra is megyKép

Beteg babóknak és mamáknak jobbulástKép
Émelygős kismamáknak kitartás, egyszer úgyis el fog múlniKép (Bár ezt én sem hittem elKép)

Pussssz
Tüni
tüni

Sziasztok!

Ezt még tegnap este 10 körül írtam, de szerintem bekrepált a babanetes rendszer, mert nem tudtam elküldeni. Gondolom más sem, mert itt 17 órakor megállt az élet.

Manci (Edina) alszik, bár az előbb felébred és sírt, úgy hallottam, hogy szörcsög. . Hát nagyon nem örülök. Gyakorlatilag ma sem evett semmit, de abból rengeteget. Kép

Tündér!

Ilang nagyon cuki, látom a csatt nálatok is öltöztet. Kép

Miszike!

Gratulálok az kis munkaerőhöz. Kép Gondolom keményen dolgoztatod. Sajnos nem tudom a problémátok forrását, mert nem igazán tudok visszaolvasni, de szurkolok, hogy újra jó legyen minden a pároddal. Sajnos nálunk is vannak gondok, de mostanában inkább nem beszélünk róla, elmegyünk a dolgok mellett. Ez sem jó, mert előbb utóbb csak előjönnek. Kép

Dé!

Elég fürge a gyerkőc. Bocsi, de jót vigyorogtam a történeteden. ) Nálunk Edina még csak most kezdett járni, de sokszor én is meglepődök, hogy a szobába hagyom és mire kiérek a konyhába már ott van a hátammögött és úgy meg tudok tőle ijedni.Kis villám. Kép

Jobbulást a betegeknek.

Szurkoljatok, hogy csak azért szörcsögjön, mert sírt és nem a megfázás miatt. Köszi.

Megint felsírt sajna egyre valószínűbb, hogy takonykór.Kép

Ellimami
Én is nagyon félek a téltől, hogy mit fogunk csinálni. Edina mondjuk nem nagyon barátkozik még a gyerkőcökkel, inkább az állatvilág ami megfogta. Szerintem a játszóházakban sem érdekelné a társaság, de mondjuk előbb-utóbb csak megbarátkozik az emberi lényekkel is.

Puszmogás mindenkinek.

Ja, voltam a Soroksári úti MegaToysos Götzben. Na, ez elég bonyira sikeredett. Szóval minden féláron van csak pont az én jánykám méretében nem igazán voltak rucik. Viszont a cipik tök jók, mi vettünk neki egy bundást.

ezt már regge írom hozzá. Sajna Edina tiszta takony. Alig aludtunk. A szipkodást meg végig üvölti és rángatja magát. Nem akarom!!! Kép

Kép
Kép
kanyin

Ezt még én is tegnap írtam:

Sziasztok!

Manó!
Bocs, szita az agyam! Ez a rejtélyes láz is csak 1,5 napon át tartott, vasárnap estétől hétfő éjjelig. Szóval ezek szerint nem lehetetlen.

Évi!
Terhes férj !

Momo!
Minden elismerésem a tiéd, hogy még netezni is tudsz a csajok mellett ! Emese is szépséges, akárcsak a többi boszi. Ha lesz egy kis időd majd róla is raksz fel pár képet? Olyan régen láttam őket. Vagy csak figyelmetlen voltam ?

Manó2!
Elméletileg kell vinni igazolást a munkahelyről nálunk, Tőlem még nem kérték. De alá kellett írnom egy papírt,hogy amennyiben a gyerek bölcsibe jár nem igényelek GYEDet és GYESt. Állítólag szigorúan veszik.
Arról is felvilágosított a dokinénink, hogy ha ne adj Isten Levi kórházba kerülne, akkor nekem nem járna táppénz, mert a TB szerint elég az, hogy kifizetik a gyerkőc ellátását, nem kell nekem is ott lenni . Remélem nem lesz szükségem erre az infóra!

Levi ma ottaludt a bölcsiben. 10-re mentünk, fél 11-kor elbújtam. Egyszer hallottam, hogy szólítgat (akkor sírtam egy kicsit titokban), de hamar megnyugodott. Ebédnél leselkedtem, nagyon aranyosan evett egyedül. És hallottam, hogy nevetgél, bohóckodik az egyik kislánnyal . Majdnem elolvadtam olyan édes volt ! Ebéd után szépen lefeküdt, és hamarosan elaludt, ébredés után pedig nyugodtan feküdt a helyén, nem sírt. Amikor kihozták akkor is az uzsonnáját mutogatta, meg a ventillátort, nyugodt volt teljesen. Egy kicsit nyugodtabb vagyok most.
Mennem kell fürdetéshez asszisztálni .
Pusza, Virág
virga

Sziasztok!
Csak rovid leszek. Apanak sajna nem jott ossze a melohely. Kicsi (nagyon) el vagyok kenodve, tudom-tudom lesz masik, de ez most...na mind1!
Tunder
Ismeros a kep Kép
Gyogyuljatok mar meg ,meg mi is es talizzunk!!!!! Kép
Momo
Le a kalappal
Csajszi(marmint a legfrissebb boszi) naggggyon edes!
Elli
Hat ma en is ezen toprengtem,hogy mi a kutyafulet csinalok itthon a csajszival telen? Mert mostanaba ha nem viszem ki 2-3 napig jatszora ecceruen bedurvul.Szerencsere tulajeknak is van egy kislanyuk, vele szokott orultkodni a no...tippeket en is varom, de gyanitom csak a Babanetes kistalik+jatszohaz marad....
Zsuzso
Hmmmm...szoritok a szigoruuuu 1 csikhoz!
Evi
En meg nem is gratulaltam halkan a csikocskakhoz.Aze' nem semmi vagy,hogy eddig vartal a tesztelessel!!!! Kép
Ildi
Olvastam a zsebpenzes topikban a pontos rendszereteket!Allati jooo! Kép Naggyon tetszik!
Gomboc
Csak lassan!!! Kép Drukk,hogy meg sorozhess egy jot!!!! Utana egy ideig ugysem fox gondolom...
Lanyok
Jazi fogan latok par napja egy fekete foltot amit nem tudok lemosni Kép Ezexerint lyuk kezdemeny Kép Minden este/edesseg utan mostunk fogat mar az elejetol+eleteben kb. 2x ivott teat Kép Szoval total rossz...igaz nekunk is nagyon rosszak a fogaink, volt kitol orokolni. Keressek egy gyerekfogaszt? Mit csinal vele? Ecseteli, tomi? Tapasztalat?
Most hirtelen ennyi
Depibol lassan kikecmergo Norka
norkini

Ismét egy tegnap éjjeli iromány:

Kanyin! Jobbulást Mancinak (én is így szoktam hívni Virágot Kép ). Sajnos az orrszívás nálunk is egy csata, és nehezen viselem lelkileg, de mindig arra gondolok, hogy ezzel nagyobb bajt előzünk meg. Kép Kép

Virga!Ügyi Levi! Kép Menni fog a dolog! Kép

Na és akkor tegnapról:

Miszike! Ne dolgoztasd azt a szegény gyereket! Kép Képek nagyon arik! Kép

Angi! Éjszakai jövés-menés Kép A spanyoltanárotok Matyi? Kép

Tündér! Tetszik a kis sofőr! Kép Gratula a 80%-hoz! Ezek szerint jobban van a csajszi?! Kép Továbbra is megy a drukk a dokihoz!

Toffi! Töltöttpaprika, hmm. Hát éppen ez az! Azt hihetik, hogy tévétnézek vagy körmöcöt lakkozok, hogy ilyeneket tud csinálni, pedig jajdehogy! Kép Egyik pillanatban békésen olvasgatja az ablakos mesekönyvét, addig gyorsan kiteregetek (gondolom én), mire egyet fordulok már a fentiek történhetnek meg. Kép Ezért volt olyan hülye érzésem, meg látom egyesek szemén, hogy a tévés és körömlakkos varit gondolják (pedig mindig is tövig van vágva Kép ).

Momo! Csatlakozom egy előttem szólóhoz (bocs, de most nem tom ki volt) szal le a kalappal előtted, minden tiszteletem satöbbi! De komolyan!

Évi! Szegény Petra! Jobbulást! Nálunk is építkezés van, úgyhogy fogadd együttérzésem... V. sem alszik (bár amúgy sem volt egy nagy alvó). A tünetek meg csak pár hét és huss... Kép

Elli! Én asszem maradok a téli játszóházasdinál, jobb ötletem nekem sincs. Amúgy én csak az utóbbi hetekben vettem észre, hogy V. igenis igényli a gyerkőctársaságot. Nyáron sokat volt együtt az uncsitesókkal, és most hiányoznak neki. Legközelebb karácsonyra tervezünk egy nagy mézeskalácssütést, ahol ők is ott lesznek, de addig?! Egyébként nem értem a bölcsi "ellenállását", bár biztos meg van rá a magyarázatuk.

Tüni! Gratula a jó eredményekhez! Kép

Lányok! Ma tök jó dolgok történtek velünk. A postán összefutottam egy rakat papírgyűjtő gyerkőccel, akik nem tudták elvinni az összes postán kapott papírt, úgyhogy bezsuppoltam őket a kocsiba és elvittem nekik a suliba. Annyira aranyosak voltak, ahogy örültek. Tök jó érzés volt!
Aztán meg felhívtak a fősuliról, ahová jártam, hogy jövőhéten "szaktalálkozó", ja és ismét hívtak, hogy menjek oda tanítani (immár 3*; hízott a májam Kép ) de sajna nem tok menni a gyed miatt.
Eljutottunk végre a tesómhoz is, akivel tök jót dumáltunk, meg lefürdettük a gyereket, mert úgy betojt. A kakis pelus meg kiesett a kezemből, úgyhogy a mosógépüket le kellett tisztítanom. V. pedig kekszezett és sarazott, én meg mondtam a tesómnak, hogy minek takarít MIELŐTT jövünk. Kép Utána több értelme van. Kép Szerencsére azért nagy rumlit nem csináltunk, ő meg nem az a paraman.

Hát ennyit mára, ideje aludni, mert mindjárt jön a hajnali "anya, anya, anya" kiáltás.

Jojszakát mindenkinek!

Detti
dé_

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam, hogy elmondjam mit is mondott a doki.
Szóval a hormonháztartásom egy kissé fel van borulva, de szerencsére semmi szervi bajom nincs.

Azt mondta, hogy az elválasztás sajnos aktuálissá vált, mert addig nem tud velem mit kezdeni, hormonális kezelést nem kaphatok hacsak nem szeretnénk, hogy Ilangocska menstruáljon és melleket növesszenKép
Kaptam ugyan egy gyógyszert ami adható szopi alatt, de ez most csak próbálkozás.

Az igazsághoz tartozik, hogy Ilang már elkezdte a maga elválasztását, csak ezt én nehezen tudom feldolgozniKép
Muszáj lesz, hogy én is ráálljak erre, ha szeretnénk pár hónapon belül esetleg tesóprojektet, mert így nem lehet nekivágniKép

Na ezek a hírek.
Örüljünk, hogy szerencsére csak ennyiKép

Bocs, hogy nem írok most személy szerint, de még postára kell mennünk, meg ide-oda.

Még benézekKép

Puszka
Tündér&IlangKép
tündér

Azt még meg szeretném kérdezni, pl. Beutól, hogy mit kell tenni, ha nem szopizik a gyerek.
Fejni kell, azt tudom, de mennyit, hogy ne termelödjön újra, hanem inkább apadjon?

Ilang ma reggel sem szopizott..... erröl beszéltemKép

Tényleg mentem,

Tündér
tündér

Sziasztok!

Norka drága!
Fel a fejjel!!!!!! Fogtémában nem tudok mit mondani, várom a többiek válaszát. Én biztos megmutatnám dokinak.

Tündér!

Én egyszer fejtem, amikor itt elsírtam a problémámat, mert akkor már nagyon feszült. Azt gondoltam, hogy legközelebb is csak akkor fejek, ha nagyon szükség lesz rá. De nem kellett. A lányok tanácsára elkezdtem borogatni pár napig, és szép lassan apad. De még mindig van benne. De már nem feszít.

Megyünk az állatkertbe, olyan szép idő van. Tegnap meg elbicajoztunk Kangiékhoz, szuper volt! PErsze hazafelé elaludt mögöttem, lógott ki az ülésből. Kép

Beu
beu

Beu!

Köszönöm, a patikában is ezt tanácsoltákKép

A házidogám elkészült már el is küldtemKép
Mostmár csak az kell, hogy jó is legyen, mert akkor meglesz az aláírásomKép

Na mentem
pussz

Tündér&IlangKép
tündér

Norka! Mindenképp érdemes találni jó gyerekfogászt, akkor is, ha ez nem luk lenne, és elsőre semmiképp ne hagyd, hogy bármit is csináljon vele (a jó gyerekfogász nem is akar), hagy ismerkedjen a hellyel. Nekünk 4-esünk volt lyukas, amire azt mondta a mi dokink, hogy azt nem tömi be, mert az a fog nagyon hajlamos arra, hogy begyulladjon a töméstől. Igy csak kitisztitotta, meg ecseteli. Nem egy tökély megoldás, mert Ilcsinek totál szétesett illetékes foga, Gergőnek meg begyulladt és kihúzta. Ill Gergőnek van mégegy négyese, annál működik.
Sajna ez tényleg főleg örökletes, nálunk szerencsére összesen fenti 3 bibis fog volt (minden gyereket beszámitva) 9 ill 11 év alatt.

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Voltam délelőtt védőnőnél, van kiskönyvem Kép Ééééés kellemesen csalódtam a nőciben, tök aranyos volt meg segítőkész! Jövő héten mehetek vérvételre stb.

Zsuzsó
mi újság???

Virág
látod, hamar megszokja LEvi a bölcsit Kép
mi van a tejeddel?

Urszila
szemed hogy van? Örülök, hogy elmentél végül a dokihoz

Miszike
Beki tündéri Kép

Tündér
Ilang is nagyon édi Kép hormonproblémák Kép drukk, hogy mihamarabb rendbejöjjön
Hányszor szoptatsz naponta? Nekem már csak napi 1 volt a végén, és egyszer sem kellett fejnem, nem is feszült. Már6 hete, hogy nem szoptatok, azt hittem, hogy tökre hiányozni fog, de az igazság az, hogy egyáltalán nem! És Daninak sem! Szerencsére!
Lehet kapni homeos cuccot apasztásra, ugyanaz mint a szaporító csak más potenciál, már nem emléxem mennyi. Meg hideg borogatás, pici fejés ha nagyon feszül.

Évi
Petra hogy van?

Tüni
tudjátok már a nemét a pocakbabának?
vérlelet Kép
a védőnő nekem ma 60 kg-t mért, pedig az itthoni mérlegen 56-57 vagyok....

Kanyin
jobbulást Edinának

Norka
apa mh Kép lukas fog is Kép mutasd meg dokinak

Andi
psandi

SziasztokKép

Fejem szét akar menni, aludtam egyet Zsombival ebéd után, persze most nem bírt három órát aludni.

Elli
BölcsiKép, még csak két éve lakunk ebben a kerületben, de még pozitív dolgot nem találtam itt.
VIII. ker-ben van egy bölcsi, ahol lehet játszóházazni és esetenként ott is lehet hagyni a gyerkőcöt "megőrzésre". Kérdezzek címet?
Csinálhatnánk néha minitalit is... én is csak töprengtem Kép

Kanyin
Jobbulást Mancinak!!!

Virág
Örülök, hogy ilyen jó bölcsis napotok volt!

Norka
MelóhelyKép. Tudod: "nem baj, van máááásik"
Fog: pontszerű szuvasodás (valószínűleg), az őrlő rágófelületén van? Ha megnyugtat, keress orvost. Szandinak is van két fogán, nem csináltak vele semmit (de figyeljük, nehogy lyuk legyen belőle)

Detti
Azért lefényképezhetnéd a körmeidetKép Ha nem lakkozod, akkor biztosan éppen a műkörmöt ragasztottad felKép

Tündér
Urtica Urens: nekem C30-at mondott a "gyógyszerészem"
Én nem fejtem egyik elválasztásnál sem (borogatni sem kellett)

Andi
KiskönyvKép

Megyek, mert mindjárt kitaccsolok. Szomszédék folyton a lépcsőház felé szellőztetnek, olyan szag van megint, vmi nagyon finomat főzhettek... ha nem lenne meg, azt hinném, terhes vagyok Kép

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok,

Norka,
ApamunkaKép, fogacskaKép

Kanyin,
Jobbulast lanykadnak!

Toffi,
Tulelted a szagokatKépvagyKép

Andi,
KiskonyvKép

Tunder,
HormonproblemaKép

Nalunk is elvalasztodas van, csak sajna Jucus meg igenyelne es szivja is, de legtobbszor mar nincs mit, olyan sz*r erzesKép

Ma delutantol hivatalosan is koltozunk, nem kis felfordulas es kaosz kozepette. Kedden megszuntetik a netet is, otthonrol meg nem bizti, hogy tudok majd.
Jobbulast a betegecskeknek!!!

Angi
angela2

sziasztok,

Andi,
köszi érdeklődésed...Petra már jobban van,nem lázas,csak hőemelkedése van. viszont bekrepált a dugi hőmérőnk most estére....valószinű elemcsere kéne. úgyhogy marad a kézrátét éjszakára.
Andi Te hogy viseled a rosszulléteket? vannak még egyáltalán?
kiskönyv,de jó..... Kép Kép

Angi,
jó költözést. hova költöztök ott a messzeségben? Kép

lányok,
tudtok valami homeobogyót terhességi rosszullétre,émelygésre,hányingerre. totál kész vagyok...nagyon durvák a délelőttjeim,bár lényegében szinte egész nap felfordul a gyomrom.
Kép egyáltlán lehet ilyenkor ilyemit szedni?

Norka,
drukk apa - melóhoz! majd mesélj,mint mondott a fogorvos,ha elvitted Jazit.

Miszike,
még nem is mondtam milyen édes Beki. Petráról egy szinte dettó ugyanilyen lapátos képe van. Kép na jó...ő az apjával együtt pózol,még nem birja el egyedül a lapátot. Kép

na lassan fürdetés,léptem
pussz
Évi és Petra
Évi24

Jó estét,

Gombóc, akkor marad a péntek? Helyet is foglalsz?

Apa ma későn jött, kivagyok, de azért annyira nem, hogy ezeket ne rakjam fel:

"Anya most tolsz vagy nem?"
Kép

...és innen látszik hogy gyógyulófélben, ma a szokásos túró rudolf mellé lecsúszott 2 szelet vajas kalács, és...
Kép

Ebből kettőt is teszek, a nemevő babák anyukáinak bosszantásáraKépKépKép
Kép

Na, megyek én is kisegítem apáját.
pusza
e
ellimami

Sziasztok!

Dorka lányom beteg, így most ne jutok géphez egész nap.
Hát Momo, le a kalappal! 3 kicsivel nem lehet egyszerű.

Köszi a kedves szavakat a gyomorfájással kapcsolatban. Mi az az NLC? Hogy lehet behívni?

Évi! B6 vitamint lehet szedni, és talán jó is hányinger ellen, ha jól tudom. Hamar túl leszel rajta, és akkor már csak a szép marad.

Andi! Gratula a kiskönyvhöz!

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Évi!
Tutira van terhességi rosszullétre homeobogyó 3 féle is, emlékszem rá a Boiron tájékoztatóból, de most nem találom bocsKép.
Azért egy kicsit irigykedem a rosszullétedre Kép. Én a jövő héten kezdek dolgozni.

Jó éjt! Virág és Levi
virga

Sziasztok!

Évi!
Közben ezt találtam Neked:
"A hányinger és a hányás szinte elkerülhetetlen a terhesség folyamán. Ugyanakkor semmilyen hagyományos gyógyszer sem javallott ebben az időszakban a panaszok orvoslására. A homeopátia több szert is kínál a hányás, hányinger kezelésére.

A Sepia, a leggyakoribb terhességben használatos szer. A hányinger már az étel puszta látványára is jelentkezik, a várandós anya undorodik a cigifüsttől, savanyú és fűszeres ételeket kíván, amelyek csökkentik a panaszait. Hangulata sírós és szomorú.

Az Ipeca abban az esetben ajánlott, ha az anya állandóan émelyeg, sokat hány és hányás után sem könnyebbedik meg. Szeme karikás, vérnyomása alacsony, s tünetei a mozgástól tovább romlanak.

Nux vomica enyhíti a tüneteit azoknak a várandós asszonyoknak, akik kora reggel hányingerre ébrednek, nyugtalanok, ingerlékenyek, s ebéd után rövid sziesztára vágynak."

Remélem segít Kép!
Virág
virga

Ilyen nekünk is vanKép :
Kép

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Az én gyerekem miért nem eszi a kukoricát?? (se...)
Komolyan öröm látni olyan gyerkőcöt, aki szívesen eszik, jó lenne a saját családomban is látni ilyesmit Kép

Évi
de még vannak sajna rosszullétek, bár a héten 2 nap is volt, hogy nem hánytam, de tegnap megtörtem a láncot. De úgy érzem, talán ritkulnak, bár a hűtőnyitásra még mindig elég érzékeny vagyok... Meg már mintha az álomkór is múlogatna, bár még mindig gyorsan és gyakran fáradok
B6 vitamint lehet szedni, de sz.rt sem ér - nekem
homeost próbáld ki, hátha segít

Nelli
jobbulást Dorkának Kép
az NLC a Nők Lapja Café asszem www.nlc.hu

Andi
psandi

Sziasztok!

Kicsit elhavazódtam ma annak ellenére hogy szabin voltam, bár ezt nem nagyon vettem észre, mert Dorka kisasszony fél 6 kor ébresztőt fújt, már 7 kor takarítottam, utána amíg aludt a maszat addig a kertet raktam rendbe, majd vasaltam, míg el nem romlott a vasaló, amin kicsit kiakadtam nincs 2 éves, ugyan használva van rendesen, de hát akkor is nem olcsó darab volt, erre jön a párom és kiderült, hogy csak vízköves, és letíltott a rendszere.Élmény mit ki nem találnak.

Olyan gyorsan eltelt a nap, hogy már csak arra eszméltem fel, hogy 1/26 van.
Bezzeg mikor dolgozom...

Ténleg nem semmi milyen sokan várjátok a második (harmadik) babát, kezdek írígykedni(:.
Ugyan a szocpol miatt nekünk hatűr idő is van, de még odébb,,,addig egy kicsit dolgozom...
Na nem vagyok karierista, de elég jó a munkahelyem, hogy csak úgy otthagyjam.

Bölcsire visszatérve: az a gondom, hogy én még gyed en vagyok (ami a gyes elött van) nincs még 2 éves a Dorka (5 hónap) és ha jól tudom ha gyed en vagy nem járhat a csemete bölcsibe.
Ki tudja az ide vonatkozó dolgokat?

Manó: hát ahogy elnézem a következő hét beosztását, h, sz, p, 7-7 ig vagyok, kedden 5 kor szülő értekezlet, csütörtökön meg edzésre kellene menni, legalább 1 héten 1*.
Szombt nektek nem jó, így ha nem jön semmi közbe, akkor marad a vasárnap, délután mert 1 ig dolgozom.Ha más program Nektek közbejön, kkor megbeszéljük.

Szép estét
Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Ja, Évi, egy ismerős nőgyógyász a Daedalon kúpot javasolta hányás ellen, de ez receptköteles.
Andi
psandi

Ez még a tegnapi.

Miszike,
KépekKép Locsolós sztoriKép
Drukk holnapra!

Angi, Tündér,
Kissé leamortizálódottnak érzem magam, ezért a távirati stílus. Sokszor örülök, ha olvasni tudok. Meg aztán sok érdekeset nem tudok írni, inkább csak nyafogni, azt meg minek.
Feleztük a gyógyszeradagot, remélem nem kell megint növelni és lassan tényleg kimerül a pajzsmirigyem. A doki kérdezte, hogy nem vagyok-e fáradékony? Nevettem és visszakérdeztem, hogy gyerek mellett? Délelőtt játszótér, főzés, hétvégenként vendégek. Ráadásul mint írtam, Roni (velem együtt) náthás, orrszippantás kész birkózás.
Dicsekszem én is egy kicsit.Kép Végre rászántam magam és megtanítottam Ronit pohárból inni. Nem is volt olyan nehéz, csak az eleje. Most már egyedül iszik, sőt fél kézzel is megy.

Tündér,
KépKép

Toffi,
Arra gondoltam, hogy akkor kérném majd el a füzeteidet, amikor majd megyek be a munkahelyemre. Így le is tudom fénymásolni, ami tetszik.
Párod jóra tanítja a gyereketKép
Drukk a mielőbbi beiratkozáshoz!
Most orrdugulásnál tartunk.

Manó2,
Itt is kell munkáltatói igazolás a bölcsiben.

Tüni,
Jó vérképKép

Betegeknek jobbulást!

Maci_2
maci_2

Tündér,
Jó, hogy "csak" ennyiKép

Angi,
Remélem azért tudsz majd babanetezni.

Elli, PIldi,
KépekKép

Kaskával tudtok valamit, régen jelentkezett?

Maci_2
maci_2

Andi,
köszi kérdésed, semmi egyelőre. Kisség idegtépő...
Deadalon kúp nem receptköteles, de szerintem csak azért használ, mert amíg alszol, nem bírsz hányni Kép

Elli,
nálunk a kerülteben van egy ú.n. bölcsödei játszócsoport - nézz körül, hátha nálatok is van. Nagyon szuper, és pont arról szól, hogy bölcsi, de anyukák is ott vannak a kölköcökkel. Félnapos és ebédet is kapnak, és itt ráadásul tök jól is főznek. Mi eddig 3x voltunk, legutóbb Abigéllel súlyosbítva, Dana baromira élvezi.

Tüni,
köszi, öt órát már másfél hónapja csak kb. 2x aludtam egyben, amikor apája megkönyörült rajtam... De azért jó ötlet.

Kanyin,
taknyos babónak jobbulást.

Norka,
fogacska Kép Asszem, én is megmutatnám dokinak.
Ma mi is állatkertben voltunk, mert édes párom kitalálta, hogy annyi szabija van még, hogy most egy ideig kiveszi a péntekeket és akkor pihenhetek. Drága ember. Úgyhogy ma kozmetikusnál is voltam Kép

Zsuzsó
zsuzso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?