Ismét egy tegnap éjjeli iromány:
Kanyin! Jobbulást Mancinak (én is így szoktam hívni Virágot
). Sajnos az orrszívás nálunk is egy csata, és nehezen viselem lelkileg, de mindig arra gondolok, hogy ezzel nagyobb bajt előzünk meg.
Virga!Ügyi Levi!
Menni fog a dolog!
Na és akkor tegnapról:
Miszike! Ne dolgoztasd azt a szegény gyereket!
Képek nagyon arik!
Angi! Éjszakai jövés-menés
A spanyoltanárotok Matyi?
Tündér! Tetszik a kis sofőr!
Gratula a 80%-hoz! Ezek szerint jobban van a csajszi?!
Továbbra is megy a drukk a dokihoz!
Toffi! Töltöttpaprika, hmm. Hát éppen ez az! Azt hihetik, hogy tévétnézek vagy körmöcöt lakkozok, hogy ilyeneket tud csinálni, pedig jajdehogy!
Egyik pillanatban békésen olvasgatja az ablakos mesekönyvét, addig gyorsan kiteregetek (gondolom én), mire egyet fordulok már a fentiek történhetnek meg.
Ezért volt olyan hülye érzésem, meg látom egyesek szemén, hogy a tévés és körömlakkos varit gondolják (pedig mindig is tövig van vágva
).
Momo! Csatlakozom egy előttem szólóhoz (bocs, de most nem tom ki volt) szal le a kalappal előtted, minden tiszteletem satöbbi! De komolyan!
Évi! Szegény Petra! Jobbulást! Nálunk is építkezés van, úgyhogy fogadd együttérzésem... V. sem alszik (bár amúgy sem volt egy nagy alvó). A tünetek meg csak pár hét és huss...
Elli! Én asszem maradok a téli játszóházasdinál, jobb ötletem nekem sincs. Amúgy én csak az utóbbi hetekben vettem észre, hogy V. igenis igényli a gyerkőctársaságot. Nyáron sokat volt együtt az uncsitesókkal, és most hiányoznak neki. Legközelebb karácsonyra tervezünk egy nagy mézeskalácssütést, ahol ők is ott lesznek, de addig?! Egyébként nem értem a bölcsi "ellenállását", bár biztos meg van rá a magyarázatuk.
Tüni! Gratula a jó eredményekhez!
Lányok! Ma tök jó dolgok történtek velünk. A postán összefutottam egy rakat papírgyűjtő gyerkőccel, akik nem tudták elvinni az összes postán kapott papírt, úgyhogy bezsuppoltam őket a kocsiba és elvittem nekik a suliba. Annyira aranyosak voltak, ahogy örültek. Tök jó érzés volt!
Aztán meg felhívtak a fősuliról, ahová jártam, hogy jövőhéten "szaktalálkozó", ja és ismét hívtak, hogy menjek oda tanítani (immár 3*; hízott a májam
) de sajna nem tok menni a gyed miatt.
Eljutottunk végre a tesómhoz is, akivel tök jót dumáltunk, meg lefürdettük a gyereket, mert úgy betojt. A kakis pelus meg kiesett a kezemből, úgyhogy a mosógépüket le kellett tisztítanom. V. pedig kekszezett és sarazott, én meg mondtam a tesómnak, hogy minek takarít MIELŐTT jövünk.
Utána több értelme van.
Szerencsére azért nagy rumlit nem csináltunk, ő meg nem az a paraman.
Hát ennyit mára, ideje aludni, mert mindjárt jön a hajnali "anya, anya, anya" kiáltás.
Jojszakát mindenkinek!
Detti