Új privát üzeneted érkezett!

Elli,
Hat csaszival ambulans szules nem hiszem, de siman haza lehet menni korabban, tapasztalatbol mondom.
Penteken reggel csasziztak es hetfon reggel otthon voltam, mar vasarnap is mehetnekem volt(el is engedtek volna), de csak surgossegi csecsemo UH volt hetvegen szoval megvartuk a hetfot. Dokival elore beszeld le es legyen valaki aki otthon az elso heten tud segiteni.
Jobbulast Kevinnek!

Zulu,
Hat megijedtem, de mivel ez mar masodik eset volt egy honapon belul egesz jol reagaltam magamhoz kepestKép Es ami a fo Matyi a fajdalom csokkentevel jo poenkent elte meg a korhazat, mondjuk ebbe nagy segitseg volt egy hapsi aki megengedte, hogy megszemlelje belulrol a mentoautotKép
Ovi nagyon klassz lehetKép

Toffi,
Influenza elleni szerintem sem erdemes, de nalunk az ovi keri.
Babysitter, sikerult megismerkedni,hogy fogadta Zsombi?

Virag,
Nem semmi Levi, tenyleg jol erezheti magat a bolcsibenKép

Esetleg topikcim valtoztatas: "Dicsekvo anyukak Klubjara"Kép

Angi
angela2

Toffi!

Heppi néha az ikres topikba ír, úgyhogy biztos jól vannak.

Többet éns em tudok, csak láttam ott egyszer.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Én Edit vagyok és 2003.május 21-én született a kislányom Edina. Amíg dolgoztam jártam ide a babanetre, de sajnos otthon nem volt erre lehetőségem. Mostanáig. Azt hiszem akkor Daleei néven futottam már nem emlékszem. Jó lenne ha valaki emlékezne rám. Szeretnék újra levelezni, de olyan topikot nem találtam, ahol a 2003. májusi babások vannak. Egy két név ismerős pl. Urszila, Ellimami, de lehet, hogy ez csak véletlen. Segítsetek, jó helyen járok, van köztetek olyan akinek 12-18 hónapos a babája?

Edit

Kép
Kép
kanyin

Kanyin,
Jo helyen jarsz en meg emlekszem a nevedre(Daleei).
Enyem lany 2003 jun. 13.-ai.
Udv ujra koztunk.

Angi
angela2

Lanyok,
Ma kicsit tultengekKép, de elvileg pakolni kene, mert uj helyre koltozunk, csak uuuuuugy nincs kedvemKép

-A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa...

Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül
beszél:
- Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodálatosan kék, a felhõk is gyönyörüek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend... Ó, A FRANCBA!!! Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikor újból a kapitány hangja hallatszik:
- Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kellene a nadrágom elejét! Erre az egyik utas:
- Az enyémnek meg a hátulját...

Két ovódás beszélget.
- Tavaty van.
- Nem éjtem.
- Batynak a macskák.
- Ja! Tavaty van.

Egy szőke nő felszáll a buszra, helyet keresve. Egy fiatalember rögtön felugrik és átadja a helyét. A szőke nő gőgösen azt mondja: - Nem ülök előre melegített helyre - Erre a fiatalember rávágja: - Akkor üljön a jegesmedve f@szára! - A szőke n&ő odasiet a buszsofőrhöz és ezt mondja: - Hallotta mit mondott ez a paraszt, csináljon már valamimit! - A buszsofőr erre: - Most forduljak észak felé?

Tarzan és Jane huncudkodnak az ágyban.
- Hé Tarzan, nem ott van a lyuk!
- Nem baj, Tarzan erõs, fúr másikat.

Miért teszik az ablak alá a kaját? Mert windóz alatt minden lefagy.
angela2

Szia Angi!

Örülök, hogy emlékszel rám. Most nem nagyon van időm írni, csak ránéztem az oldalra, de majd kicserélhetnénk a tapasztalatainkat. Vannak problémáim, hátha van tipped. Szinte egykoruak a csajszik. Szóval majd írok még bővebben.

Hali

Maradhatok Kanyin is bár Edit vagyok, tulképp tök mindegy. Nem tudtam, hogy az azonosító lesz a nevem ezért választottam, mert a kislányom így hívja a kavicsot és annak tud örülni legjobban.

Kanyin

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!

koszi a gratulakatKép tegnap jottunk haza, egyelore tanuljuk egymastKép

Toffi: huuu, felvillanyoztal ezzel a gotzos hirrel. Miota tart ez az akcio, nem tudod? es abszolute mindenre vonatkozik?

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Edit, (Kanyin Dalee) Az en lanyom 1 nappal fiatalabb, mint a tied Kép ha jol emlekszem a MAV-ban szultel?

Tegnap volt erdeklodo a lakasunkra eleg komolynak latszott. A masik lakas tulaja is talalt hazat. Keretik drukkolni!
Tegnap az ajtora ragasztott nevtablank is leesettKép
Bori meggyogyult 2 napig volt csak laza. Kép
Betegeknek jobbbulast!
Megyek fozni.

Ari
ari

Szia Daleei!

Én is emlékszem ám rád! Én lányom júni 28-án született. Jó, hogy újra jöhetsz, én is csak pár napja "kerültem elő." Kép

Detti
dé_

Szia Edit/Daleei
én is emléxem rád, Kevin júni 13, kb. jó helyen jársz. Illetve egészen pontosanKép
üdv
e
ellimami

Edit/Kanyin/DaleeiKép én is emlékszem rád! Julka árp. 9. Jó névváltozat a kavicsraKép

OrsolyKép Kép, hogy otthon vagytok! fényképet is lécci!! Lackó hogy fogadta a piciKép jövevényt?

Ma reggel sk., sk körmömmel beleszánottam a szemembe. Azóta is alig látok vele, fáj, könnyezik, be van dagadva. Szemorvoson kívül van valami enyhítő tippetek rá? (azt már csak csendben jegyzem meg, hogy hajnali 3-ig nem aludtam, annyira köhögtem, 1/2 7-kor meg ébresztő a nagyok miatt, valszeg a koordináció hiány is ennek köszönhető)

Urszila
urszila

Sziasztok?

De jó, hogy ilyen sokan emlékeztek rám,tisztára meg vagyok hatódva. Mi újság veletek? Nálunk minden OK. kivéve az evést. Gyakorlatilag nem eszünk semmit, már ami normális. Főzeléket 0 mennyiségben. Talán egy kis szendvics. Rengeteg tea. Tudom ez nem jó, de ha nem iszik, akkor sem kosztol rendesen. Meg még tejcsit szereti nagyon. De még a puding vagy tejberisz sem kell neki.

Ari!
Te is a MÁV-ban szültél? Drukkolok a lakásotok ügyében.

Detti!

Legalább van még egy újrakezdő.

Ellimami!

Neked is üdv. Júni 13 az péntek volt nem? Én azt hittem, hogy az én Babóm is akkor fog előbújni, de ő nagyon sietett így aztán kicsit előbb érkezett a vártnál.

Majd próbálom követni az írásokat, mert visszaolvasni nem nagyon van időm. Ha tudtok írjatok a babátokról meg magatokról, hogy megismerjelek titeket.

Prógálok feltenni egy képet, de nem biztos, hogy sikerül.

Sziasztok'

Hát a kép nem igazán jött össze, majd legközelebb.

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!

Edit, igen a MAV-ban szultem, 2 napig a csaszaros szobaban voltam, utana majdnem az ujszulott szobaval szemben. Nem valoszinu, hogy beszeltunk, en tudtam hogy ott vagy csak nem volt erom megkeresni Kép.

Urszila, szemedre kamillas borogatas, ha reggelre sem javul akkor orvos. Kohogesre vajas (nem margarinos!!)mezes tej amilyen forron megbirod inni, bioparox, meg koptetonek so:r a komlo tartalma miatt. Anyukad itt van meg?

Ari
ari

AriKép kösz, meg is csináltam a borogatást, remélem használ. Szemorvoshoz nincs sok kedvem, főleg a tömeg miatt. Sört sajna nem bírom. Cigiző Apa lehet, hogy a sörivás miatt nem köhög soha?Kép Drukk a lakáseladáshoz!

EditKép lányod Julka2 nemevésileg. Nálunk a cicitej megy literszámKép, főzi minden 2 hétben egyszer, kefirt, sima Activiát szereti, de csak módjával, Túró Rudi, ropi. Két hét múlva megyünk másfél éves mérésre, kíváncsi vagyok a súlyára, no meg a dokinéni véleményére. Másodszülött lányom ui. volt, 2 évesen a bölcsiben kezdett enni, de még most is 8 évesen a kakaó a mindene. Ebéd után is képes inni.

Urszila
urszila

Sziasztok!
Újra itt, itthonról, saját gépről!Kép Végre!Kép

Visszaolvasni 3 hónapot nem tudtam, de mostantól igyekszem majd újra bekapcsolódni.

Először is gratula a legfrissebb friss babákhoz, aztán persze gratula minden pocisnak is.

Elli mondta, hogy megírta Nektek mi történt velünk, babóka 12. héten meggondolta magát.Kép Néha bedepizek emiatt, de szerencsére Dani annyira kis aranyos, hogy egyből eltereli a gondolataimat.
Már nagyon sokat okosodott, ha megkérdezem, hogy hogy hívják, mondja, hogy "Nyanyi". De sok mindent mond már, legtöbbjét csak én értem.
És képzeljétek állandóan jön, hogy porszívózzam ki az orrát. Mondtam neki, hogy azt csak akkor kell ha beteg, erre fogott egy papírzsepit és belefújta az orrát. Aztán összegyűrte és kidobta a szemétbe.
És egyedül fel tud jönni a 7. emeletre (mert még mindig nincs liftünk).
Olyan büszke vagyok rá.
Majd rakok fel képet, csak még nem volt időm kicsinyíteni.

Voltunk nyaralni is Olaszországban, persze DAni az első nap úgy orra esett, hogy fél szeme bedagadt, ki sem tudta nyitni. Aztán utolsó napra elmúlt, örültünk, hogy a nagyiktól nem kell hallgatnunk, hogy mit tettünk, erre hazafele, amikor már tudtam, hogy valami baj van pocaklakóval és ideges voltam, a kávézóban magára rántott egy fém széket, amitől először behorpadt, aztán kipúposodott a homloka. De aranyos volt, mert nem sírt, csak mondta, hogy fáj.

Na ennyit magunkról, nem akarom itt eltelíteni a topicot. Gombóc említette, hogy lesz sörözés, csatlakozhatnék én is?

Minden jót Mindenkinek és Jó Éjt!

Réka
muki

SziasztokKép

Angi
Ma van a nagy találkozás a bébicsősszel, remélem, Zsombi addigra felébredKép (addig megbeszéljük, kinek mi az elvárása...)
KöltözésKép
ViccekKépKép

Tényleg, Lányok, mit kell/érdemes kérdezni a bébiszitt-jelölttől?

Manó
KösziKép Csak érdekelne, mi van Heppiékkel, de majd benézek oda is

Daleei
Én is emlékszem RádKép
Üdv újra itt!!!

Orsoly
Hétfő óta van a Götz-ös akció (amíg a készlet tart) és mindenre vonatkozik!
Most esett le, hogy írtálKépKép Rutinos vagy, gyorsan összeszoktok Kép

Ari
Mennek a drukkok!
Gyors gyógyulás klasszKép

Urszila
Szemed jobban van?

Réka
Zajlik az élet Nálatok isKép
Drukk megy a mihamarabbi új babóka-hírhez, jó?
Sörözéshez naná, hogy csatlakozhatszKép

Még nem is reggeliztem... majd még jövök

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Gyors leszek, mert tisztába kéne tenni Danit meg ezer más dolog is van. Sajnos lett egy csomó lemaradásom a tegnapi ablakcsere miatt, majd este megpróbálok visszaolvasni.
Ablak nagyon tuti lett, de a munkásokban megint nem csalódtam, 8 helyett csak fél 11-kor jöttek Kép

TEgnap voltam dokinál, 9+3 az UH szerint, 2,4 cm-es. Pénteken lemegyek a védőnőhöz a kiskönyvemért.

Orsoly, örülök, hogy minden rendben és már netezni is van időd Kép

Réka
jó, hogy újra van neted, most már nem szabadulsz tőlünk Kép nagyon sajnálom ami a babókáddal történt Kép drukkolok, hogy amint eljön az ideje, újra beköltözzön egy kis élet a pocakodba Kép
Danid nagyon édi lehet

Kanyin én is emléxem Rád! Kép

na most már nem f.som a szót, tényleg megyek
puszi. Andi
psandi

Köszi a fogadtatástKép

Csak egy kép erejéig, aztán jövök majd még, csak hogy emlékezzetek ránk:
Kép

Réka
muki

Sziasztok,

Réka, de jó, végre! Majd írokKép

Urszila
hát nincs elég bajod, csinálsz is magadnak?Kép Látod, így jár, aki hatalmas műkörmöket ragaszt magánakKépKépKép

A fene, nem felébredt negyedóra alvás után?Kép
Mennem kell
ciao
e
ellimami

SZIASZTOK,

Daleei,
ilyen néven nekem is rémlik valami. Kép
üdv újra közöttünk. Az én lányom 2003. jún.24-én született. Kép És van egy pocimanónk is,akivel ma megyünk először a nődoki bácsihoz. Kép
Várjuk a képet kislányodról. Kép

csajok,
éjszaka fel kellett kelnem enni,annyira rosszul voltam,vagyis émelyegtem és éreztem,hogy ennem kell,különben elájulok. szinte egész nap olyan a közérzetem,hogy legszivesebben csak bebújnék az ágyba és pihiznék. ehelyett birkózunk Petrával Kép,mosogatni kell,amitől most per pillanat kiráz a hideg....a pelenkacserét már nem is emlitsük.
Andi.....mikor ezt te irtad,akkor még csak jót mosolygtam rajta és eszembe jutottak azok a szép idők. Kép

szóval este dokibácsi.....úúúúgy várom már!!! Kép

Ari,
drukk ,hogy lakás és ház ügyben minden a legjobban alakuljon! Kép

Réka,
éljen,éljen,végre újra itt. Kép Dani sérülései. Kép
Huncutról egy friss kép?

Tegnap elkezdtem angolra jáni....van egy csomó házim,de most inkább lefekszem....Petra is alszik. majd este,ha lefeküdt tanulok. Kép

Urszila,
úúúúú....vigyázz magadra!

na pussz
Évi és Petra
Évi24

jaj most látom Réka.....nagyon nagyot nőtt Dani mióta nem láttam. Kép -igazi komoly pasi. Kép Helyes. Kép hhhmmmm.....és ez a festői környezet. Kép

é+p
Évi24

SziasztokKép

Csak egy gyors kérdésem/kérésem lenne (most eszemben van, úgyhogy gyorsan leíromKép):
Ha valakinek van Kismama előfizetése, és kap a börzére ingyenes kupont, és esetleg biztosan nem megy, az gondoljon rám!Kép Igazából a legtutibb az lenne, ha két ilyen is lenneKép Ki is fizetném, ha kell, csak vszeg nagy rohanásban leszünk, és nincs kedvem még a jegyért is órákat sorbanállni.

Pussssz
Tüni
tüni

Sziasztok!
Ha valakinek van fölös börzejegye, nekem is jól jönne. Kép

Tényleg, mondja már meg valaki, hogy Zsuzsi még mindig anyapihentető kúrán van?
Beu
beu

Ha már szóba kerültek az eltűnt mamik: Mariannal mi lehet?

Csak emiatt jöttem:
Kép
Igen, jól látjátok, párizsi!Kép
Később ez lett a sorsa:
Kép
na megyek, azóta sem aludt,pörög ezerrel.
üdv
e
ellimami

Sziasztok!

Kanyin! Üdv itt közöttünk! Nagyon édes Danikád!

Réka! Még most is kirázott a hideg attól, amit leírtál, de jó, hogy ilyen jól kiheverted a szomorú történéseket. Drukkolok, hogy mihamarabb újabb pocilakód legyen!

Kismama kupont én fogok tudni küldeni, ha megkapom az újságomat. Megírom, ha a kezemben van.

Nem tudtok olyan topicot, ahol gyomorfájásról tudnék beszélgetni orvossal (kérdeztem már) ?

Nelli
hnelli

Nelli
kinek fáj a gyomra? gyerkőcnek? Az NLC-n van gyerekorvos válaszol rovat, ahogy láttam, minden nap ír, próbáld meg

Andi
ui: még jövök, csak most estünk haza anyóséktól, Dani durmol, úgyhogy talán egy kicsit visszaolvasok. Vagy aludjak én is? Kép
psandi

Megszabadult fiacskam a varrataitol!!!
Tok jol viselte, nem sirt csak kicsit nyuszizett.

Reka,
Sajnalom ami baboval tortentKép
Kisfiad gyonyoru, de a taj sem rosszKép

Elli,
Fantaziadus, tevekeny KevinKépKépKép

Toffi,
En bizti elkernem a referenciait mar ha van ilyen, esetleg milyen ilyen iranyu kepseitese van. Elmondanam konkretan mik az elvarasaim a legkisebb reszletekig, kulonben kesobb ebbol lehet felre ertes. Gondolom o is elmondja mit vallal.
En bizti hagynam oket jatszani, esetleg masik helysegbol figyelve, abbol okulsz a legtobbet.

Nelli,
Neked vagy gyerkocnek faj a gyomra?
Jobbulast!

Evi24,
EmelygesKép, de azert jo is nemKép
Beszamolot kerunk doki utan!

Urszila,
Az irto rossz, azert en felkeresnek egy szemeszt ha nem javul, tavaly en lanykam kozremukodesevel a hajkefevel ismerkedtem meg. Kaptam tetanuszt, masik azert fajt annyira mert a szemhejam ala beragadt egy hajszal es az izgatta.

Psandi,
Aludtal vegulKép

Angi
angela2

Nekem is alig van időm, bocs, azért próbálok olvasni.
Réka,
jó hogy újra itt vagy Kép

Ildi,
csak egy szóra, tegnapi? hozzászólásodat illetően - bölcsi téma. Tkp. mindenben egyetértek, csak a zárójeles rész. Miért jobb, ha valaki porszívózni megy haza, mint olvasni? Ha akarsz, takarítani lehet gyerek mellett, olvasni nem.
Szerintem, nem baj egyáltalán, ha egy anyukának szüksége van saját időre, amikor föltöltődik, pl. olvas, a hivatásával tölti az idejét, tornázik vagy ilyesmi, így a gyerekével sokkal türelmesebb lehet a fennmaradó időben. Azért hangúlyozom, hogy én is "bölcsi ellenes" vagyok.

Lányok,
a terhességi tesztek az aktust követően mikor kezdik kimutatni a terhességet?

Évi,
mizujs volt dokibácsinál?

Orsoly,
babó milyen?

Bocs, megint csak ennyire futotta, de majd még talán...
Zsuzsó
zsuzso

Zsuzsó, miért? Terhes vagy???? Asszem az aktust követő 2 hét múlva már kimutatja. (kivéve nekem, nálam csak 3 hét Kép)

Angi
varratszedés Kép
nem aludtam, chipset zabálok és tévézek. (Beverly Hills 90210, lehet röhögni Kép) most reklám van Kép

Még mindig nem olvastam vissza, úgyhogy csak ennyi

Andi
psandi

Sziasztok!

Most majd megint megpróbálkozok a képpel. Igyekszem.

Ari!

Sajnálom, hogy nem futottunk össze a MÁV-ban. Bár jelzem én ott igencsak magamalatt voltam. Edina besárgult ezért fölvitték a kékfénybe. Én meg bőgtem mint az állat. Próbáltam fejni, vértizzadtam 50 ml-ért.Mikor megláttam leragasztott szemmel infúzióval a fejében úgy gondoltam, hogy talán a szülés nem is egy fájdalmas dolog. És mikor azt hittem, hogy minden OK. két nap múlva ismét fölvitték, akkor már egész napra. Kicsit befordultam. Kinél szültél volna, ha nem császárzonak meg?

Urszila!

Némileg megnyugtat amit írtál, de sajnos én már anyatejcit nem tudok neki adni. A tápszer meg nem kellett neki így tehéntejet kap, amit a szüleim a piacról hordanak és felforralunk. Végülis mi is ezen nőttünk fel. Mondjuk az én lányomat látnád nem gondolnád, hogy nem eszik, mert nagyon jól néz ki. Na, majd a kép, ha sikerül.

Évi 24

Gratulálok az új pocaklakódhoz.

HNeli!

Üdv neked is, de nekem nincsen Danikám, kislányom van Edina.

Sziasztok.
Lehet, hogy sikerült képet feltennem?!
KépKépKép

Kép
Kép
kanyin

Kanyin
nagyon édi a lányod! Kép és tényleg nem néz ki éhezőnek. Egyébként az én fiam kb. annyit eszik, mint Urszila Julkája, kivéve, hogy ő már nem szopik, csak reggel -este 2-2 dl tápi van

Andi
psandi

Andi,
restellem ide leírni, de remélem, hogy MOST nem - egy év múlva már biztos másképp gondolnám. Légyszi most ehhez drukkoljatok! Pénteken történt egy kis baleset - nem is merem leírni hány éve, de ilyen még sose volt. És szoptatás alatt persze nincs eső után köpönyeg (3 orvossal beszéltünk). Eddig 2x megjött a másodikra 29 napra, ez a ciklus 25. napjánt történt, mindhárom orvos szerint a teherbeesés valószínűsége 0-5%. Lassan véget ér ennek a ciklusnak a 30. napja. És még semmi.(Szülés előtt 27-28 napos ciklusaim voltak), ennyi. Baromira aggódom. Annyira kicsik még és dög fáradt vagyok. Kép
Abigél óránként kel, asszem elkezdett jönni a foga, ja és továbbra is csak a banánt eszi meg. Ma próbáltam egy kis almát hozzákeverni, az egész rajtam landolt Kép

Na, Dana is fölébredt...
Zs.
zsuzso

Szia Kanyin!
Üdv újra itt!
Micsoda vigyor! Nagyon édes a lányod!Kép

Zsuzsó!
Jön a következő??????

Elli!
KépKépKépKép

Réka!
Jó, hogy újra van neted. Danifiú aranyos a parton. Irigykedünk Olaszországért!Kép

Andi!
De jó neked, hogy nyugodtan eheted a chipset! Én terhesen csak vágyakozhattam a legtöbb dolog után.

Urszila! Ne heveskedj a szemeddel szemben, kérlek!Kép Jobbulást!

Beu

Beu
beu

Sziasztok!

Már hétfő óta itthon vagyok, de a káoszról jobb nem beszélniKépKépKép
Éjjel Emesét szórakoztatom, nappal a többi boszit, ja és ugye van házimeló isKép Az ülőfürdő és és a szex mellett (amikben valami jó is van...legalábbis emlékeim szerintKépKépKép) a házimunkát is betilthatnák a gyerekágy idejéreKép
A szülés reggelét senkinek nem kívánom még rémálom gyanánt se, viszont a szülés fantasztikus volt. Gyakorlatilag csak a szülésznőre volt szükségem, a doki hozzám se nyúlt, nem volt se vágás, se sérülés, így varrni se kellett. 1/2 10 körül repesztettek burkot és ugye délre megvolt a csajszi. Kádban vajúdhattam, sőt a vízben szülést is felajánlották, de nekem nem volt elég szimpi, így még az utolsó pillanatokban a szülősámlira voksoltam...és nem bántam megKép Egyébként a dokim szerint spontán szülésindulás esetén nem értünk volna be, a férjem már Vecsés magasságában gyorstalpaló bábaképzésen vehetett volna résztKép
A kórház további részéért már nem rajongtam, de ez már más tészta...elég csak a kórházi kosztot említenemKép
Bocs, hogy most elmarad az érzelmesebb szüléstörténet, talán majd ha lesz időm isKép

Andi,
ha jól láttam fél szemmel, te kérdezted a gátvédelmet. Semmivel se nehezebben kivitelezhető a dolog, mint a metszés, szerintem időben se több és amikor az embernek amúgy is annyi baja van éppen, akkor már nem számít az se, hogy nyomás helyett csak lihegni lehetKép Nekem nagyon profi volt benne a szülésznő tavaly és idén is, el se lehet dalolni, milyen nagy különbség foltozás nélkül regenerálódni.

Nadine,
sose sajnáld, nagyon klassz az is, ha sok lyányod vanKép

Beu,
köszi a telefont, nagyon jól esettKép Épp közben pötyögtem nektek ezt a kis irományt, csak azért ráztalak le ilyen gyorsan, hogy közkinccsé tudjam tenni, mielőtt valamelyik csaj elszirénázza magátKép

És egy újabb kép a produktrólKép
Kép

És mindenkinek nagyon köszi a sok jókívánságotKép...a tejmennyiségtől már erősen dagad is Mesi pocijaKép

Momo

Momo
momo

Azért ne tévesszen meg senkit, hogy mindíg alszik a képeken a csaj...de csak ilyenkor tudom lekapniKépKépKép

Momo

Momo
momo

Momo
gyönyörű a csajszi KépKépKép
akkor lehet, hogy én is kipróbálom majd a gátvédelmet (bár a dokim anno lebeszélt róla, későbbi inkontinencia-zavarokra utalt)

Urszila
amikor Dani belekapott a szemembe, a körmével fel is sértette a nemtommit, nekem csak a szemész segített. Tudom, hog ynem nagyon akarsz elmenni, de nekem amit felírt szemcseppet, már 2-3 használat után majdnem helyretette, 2 nap után meg semmit sem éreztem már. Addig meg könnyeztem, fájt, nem tudtam kinyitni... szóval gondold meg. Ja, és el is fertőződhet, úgyhogy vigyázz!!!

Toffi
én Heppit néha a Ceglédi topicban szoktam megkukkolni

Réka
Dani állati helyes kispasi Kép
felbuzdulva a Nyanyin, de. én is gyorsan megtanítottam a hogy hívnak kérdésre a választ. Enyém gyerek azt mondja: Dadiii Kép

Évi
írd majd meg mi volt a nődokinál! Nagyon izgulok Kép

Elli
párizsi a hűtőn KépKépKép

Andi
psandi

Kanyin! Ezer bocsánat! Kislányod irtó édes (nem baj, hogy nem Dani)!
Rékának szerettem volna írni, milyen édes a Danija!

Zsuzso! Akkor ahhoz megy a drukk, hogy még ma este megjöjjön! Talán csak idegeskedés miatt késik.

Egyébként nekem fáj a gyomrom. Hál istennek vagy sajnos? Az már más kérdés. Legalább nem a gyerekeknek.

Nelli
N
hnelli

SziasztokKép

Már nem is merem írni, hogy én is szívesen pályáznék egy börzejegyre...

Elli
Szegény párizsiKép vagy szegény hűtő Kép vagy szegény Te?Kép

Angi
Bébicsőszt megismertük, túléltük. Nagyon rendes csajszi. Mindent meg tudtunk beszélni, meg is tudtunk egyezni Kép. Még Szandit is elhozza a suliból...
Játszani nem nagyon tudtak, Zsombi szégyellősködött Kép szóval csak kukucsoltak.

Andi
Maradt még chips? Kép
Nem törvényszerű az inkontinencia a gátvédelemmel szülteknél

Kanyin
Akkor most hogy szólítsalak?Kép
Edina nagyon klassz csajKép
Tényleg nem néz ki éhezőnek Kép

Zsuzsó
Drukk hegyek (a negatívért)!!! Egy tesztet már megpróbálhatsz...
Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem Szandira 2% alatti volt az esélyem. És milyen klassz csaj lettKép

Momo
Még egyszer gratula EmeséhezKép
Én azon sem csodálkoztam volna, ha párod segít NektekKép

Urszila
Hogy van a szemed?

És csak úgy mellékesen jó lett a rákszűrésem eredménye, így csak jövő ilyenkor találkozunk a dokival e célból Kép

Megyek, mert a lakás már megint romokban

PusziKép
Toffi
toffifee

ZsuzsóKép
Tudod, hogy szoptatás alatt nem mérvadó, hogy előtte milyen hosszúak voltak a ciklusaid. Nekem is volt olyan, hogy kétszer megjött egymás után, aztán kéthónapig semmi. A helyedben én mindenképpen néznék ébredési hőt, abból azért már elég sokmindenre lehet következtetni. Drukk megy, hogy legyen úgy, ahogy nektek a legjobbKép

RékaKép
Danid nagyon aranyosKép

ElliKép
Kevin nem semmi, milyen kreatívKép Hiába mutogattam lelkesen Gergőnek a képet, amin el is fogyasztja a műtárgyat, nem követi a példátKép

ÉviKép
Drukk a dokihoz. Jelentkezz majd, hogy mi voltKép

MomoKép
Gratula mégegyszer gyönyörű lánykádhozKép

KanyinKép
Üdv ittKép Edina nagyon aranyosKép Tényleg nem úgy tűnik, mintha gondjai lennének az evésselKép

NelliKép
Akkor lecsapnék a kuponodraKép

Voltam ma védőnőnél, és teljesen megdöbbentem. Az ő mérése szerint az utóbbi 1 hónapban 5 kg-t híztam. Ennyit azért csak észrevennék magamon, vagy legalább a párom, de szerinte is hihetetlen. Mindegy, holnap a kórházban is leméretem magam.

Pussssz
Tüni
tüni

Nelli
ezesetben aZ NLC-n asszem van belgyógyász is

Toffi
jó, hog yjó a bébisintér Kép
chipset mind felfaltam. Snidlinges-tejfölös nyammm. Sőt, azon gondolkodom, megbontsak-e még egy zacsit, de asszem elég már a jóból. Amúgy tegnap először nem hánytam, tök jó! mondjuk ez nem jelenti azt, hogy ma sem fogok, de apró örömök... Kép

Zsuzsó
hát akkor drukkolok, hogy megjöjjön. a hőd tényleg sok mindent elárulhat.

Tüni
ezek a védőnők nem tudnak mérni, most lehet, hogy nehezebb ruha volt rajtad. Máskor ne hagyd magadon a vastag aranyláncokat és a veszkócsizmát Kép

Andi
psandi

Ja, Dani csak 2 napig volt lázas, nincsenek pöttyök, úgyhogy a fogára fogom, ugyanis látom az alsó rágónak a 2 csücske kibújt. Jövő héten azért megkérdem a dokinénit, hogy lehet-e emiatt?

Többi beteg gyerkőc hogy van? Ilang, Kevin? Jobbulást mindenkinek
jó sokat írok ma, de D.még mindig alszik... (lehet irigykedni Kép)

Andi
psandi

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a dokibácsitól. Volt röntgen, vizsgálat meg minden. Hörghurutja van a lánynak, erre már antibiotikum is kell. Eléggé le van tapadva a trutyi, de azt mondta a doki, hogy pár nap és rendbejön. Ma már csak höemelkedése volt, ellenben elkezdett rendesen köhögniKép

Andi!
Köszi kérdésedet már jobban van Ilang. Most én mászok bele megint ebbe a fránya náthába. + 7 napja megvanKép
ChipsKép
Nödokihoz megy a drukk!+++++

Toffi!
BébisintérKép De jó, szépen összeszoknak majd. Az a lényeg, hogy a Te anyai megérzéseid mit mondanak...
2% esély kontra SzandiKép Jó!Kép

Zsuzso!
Megy a drukk ahhoz amit szeretnél!Kép

Réka!
Üdv, újra itt!! De jó, hogy vagy megint! Gyere sörözni, naná!Kép Dani nagyon nagyot nött és világosodott a haja, nem? Vagy csak a nap szívta ki???
Csodállak a lelkierödért!Kép

Elli!
Párizsis KevinKép Hogy van Kevin-boy?

Ari!
Mennek a drukkok a lakásdolgokhoz!++++
Jó, hogy Bori meggyógyult!Kép

Momo!
Szió!!! Nem vagy semmi, 3 boszi+házimunka meg miegymás, oszt mán itten netezel??????Kép
Nem vagy semmi! Ügyi vagy!Kép Emese gyönyörü!Kép
BábatanfolyamKép

Tüni!
Nekem anno a védönö minidg ugyanannyi vérnomyást mért. (130/70). Aztán kiderült, hogy a Dettinek is mindig ugyanannyit mért. Na miért?? Mert rossz volt a kütyüjeKép
Az a lényeg, hogy a te méréseid alapján mennyit híztál, szerintem...

Kanyin/Edit!
Üdv újra itt! Én késöbb szültem, de ez itt szerintem senkit nem zavar, jó csapat van és ez a lényeg! A lánykád nagyon édes! Gyere sürübben!Kép

Nelli!
Szegénykém! Sikerült valamit megtudnod? Hogy vagy most?

Urszila!
Hogy van a szemed? Voltál végül dokinál?
Na ja akinek mükarmai vannakKép

Orsoly!
Isten hozott, jelentkezz mihamarabb!Kép

Évi!
Mikor mész a dokihoz?

Norka, Gombóc mi van Veletek?

Lányok drukkoljatok majd, pénteken reggel 8-ra megyek nögyógyászhoz. Egy bibi van csak, hogy még mindig nem múlt el a mensi....Kép

Na most lépek, mert szölötermesztésre kéne egy beruházási tervet készítenem. Persze most sem látok neki, legalább talán alszom egy kicsit, azaz idöben lefexem.

Puszi Mindenkinek

Tündér&IlangKép
tündér

Tényleg Andi, Apa elutazott már?Kép

Ja és mégegy!
Szerintetek mit lehet azzal tenni,hogy mostanában Ilang éjjel keresi a cumiját, és elkezd sírni ha nem találja, nem tudja visszatenni a szájába. Ez korábban nem volt gond, csak az elalváshoz kellett, azután ki is dobhattam volna, de most ez a cumimánia borzasztó, mivel van hogy többször is felébred emiatt.

Valakinek van evvel kapcsolatban tapasztalata????

Pls help!!

Köszi,

Tündér
tündér

Tündér
elutazott igen Kép
cumival nincs tapasztalatom, de talán Elli írta, hogy van vagy 4-5 cumi az ágyban, az egyiket csak megtalálja

Elutazásról jut eszembe, Dócikával mi van? Legutsó infó szerint az ő férje is elutazott néhány napra, de azóta semmi hír

Andi
psandi

Sziasztok,
na, hazajött apája, tán van szabad pár percem...

Urszila,
bocs, a nagy sietségben az lemaradt, hogy jobbulást. És van szemész ismerősöm is, ha kellKép

Zsuzsó
Drukk a nega tesztért. Vagy Momo nyomdokaiba lépsz?Kép

Toffi
RákszűrésKép
Enyém bébiszittyről onnan tudom, hogy tuti, hogy- bár K mindig sírdogál, amikor elmegyek -mikor hazaérek, annyira benne van a játékban vele, hogy sokszor kimarad a nagy "összeborulás", oda se jön, csak nyugtázza, hogy megjöttem. Na meg Klári Néni az én lelkivilágommal is törődik, sokszor még csak a liftben vagyok, de már hív, hogy "már nem sír...".Kép

Anyukámnak tegnap este jutott eszébe, hogy megtanítja Knek a nevemet, és elkezdte következetesen kiabálni, hogy "Elvira, Elvira!" És K meg pár perc múlva Ejja, Ejja! Aztán mikor monduk neki hogy hívja a Petit is, kiabáltunk, Peti, Peti! Ő meg nézett ránk, aztán: "Apppa, Apppa!"KépKépKép

Amúgy még mindig beteg, gyógyszereket kell szednie péntekig tuti, aztán talán csökkenthetők az adagok. Meg pörög ezerrel, tegnap éjjel is fenn volt 3-4ig. Ha én mentem be hozzá: Appa, Appa, aztán ha ő ment be, egy perc múlva "Ajja, Ajja". Mellettem aludt, szegény Peti a nappaliban, mikor felkelt, mászott volna át hozzá, hiába nyugtattam szóval, simivel, semmi nem volt jó.

Ja, Tündérnek:
Cumiügyben sajna ez van, még kicsik az "önkiszolgáláshoz". Kevinnek kb 1-2 hónapja mutogatom minden este a babát, meg a nyuszit (babalámpák) amik vigyáznak rá, a cumisüveget a vízzel, a tartalék cumikat, hogy hol találja őket (nála is van 2 mikor elalszik, 1 a szájban, 1 a kézben matatni) de még semmi hatása. Sztem majd 1,5-2 éves kor közt valamikor.
És ha ez vigasztal: én sokszor már azelőtt az ágy amellett állok, hogy valójában felébredne (anyai ösztön ugyiKép) de hiába nyomom vissza a cumát időben, ált. még így is felébred, ha akar. Szóval valszeg nem csak ez a baj, épp ma volt a Nők Lapjában egy Vekerdy cikk az alvásról, a gondok 1-2 éves kor közt súlyosbodnak, a mélypont a 2. életév vége felé. Tehát még van út lefeleKép (Azért Kép mert fogjuk fel a vidámabb oldalát, hogy egyszer kinövik. Addig meg tök jókat lehet hancúrozni hajnalban apával, akinek szintén kiverte az álmot a szemébőlKép)

Na, megyek, apa vacsorázna, a kölök meg enyhén nyügi
tsók
e
ellimami

Sziasztok!

Csak valamit gyorsan, mert lassan fürdetés.

Hú, hát most még nem könnyű követnem az
eseményeket. Elég sokan vagyunk és még nem igazán
tudom ki kivel van. De az idő múlásával csak sikerül mindenkit beazonosítanom.

Momonak gratulálok, édes a babája, kicsit
irigylem.

Zsuzsónak én is szurkolok a negatív teszt
ügyében.

Köszönöm a dicséreteket, nagyon büszke vagyok
rá.

Úgy hívtok, ahogy jól esik. Lehetek Kanyin is,
ezen a néven ugysem lesz druszám.

Tudjátok, hogy most hétvégén bababörze lesz a
Récsei bevásárló központban, vagy hol. Mert még én sem voltam ott. Az István mezei úton van. Egyébkén itt olvastam valahol a Babaneten.

Na, pá.

Majd még fürdetés után benézek.

Kép
Kép
kanyin

Köszi a tippetKép

Megpróbálok berakni még pár cumit neki az ágyba....

Puszika

Jó 8!

Tündér
tündér

Elli, ugye ezt nem mondod komolyan, szegény kialvatlan anyáknak! Én néha már a javulást vélem belelátni, mikor egy-egy éjjel csak kétszer kelünk. Neeeem akarok visszaesni! (ugyanakkor most egy hete sokkal rosszabb volt, eszembe si jutott, hgoy másfél évesen van az újraközeledési krízis, amikor (hasonlóan a 8 hó körüli szeparációs szorongáshoz) megint állandóan kell anya és sűrűbben akarnak cicizni is. Rákérdeztem Pelénél és igen, lehet attól a rosszabb alvás is).

Zsuzsó: elirigyelted Momótól a kiskorkülönbséges 3-at? Drukk megy! (bölcsit inkább hagyjuk)

Kanyin, üdv újra itt!

Ancsi a változatosság kedvéért taknyos, és még csak szeptember van.

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Tündér!
Nálunk is két cumi van: egy a szájban, eggyel pedig az orrát simogatja. Általában az egyiket megtalálja éjszaka, ha nem akkor sajnos sírás van.

Lehet a fog miatt magas láza (39 körüli) a gyerkőcnek? Levi vasárnap estétől hétfő estig lázas volt, semmi egyéb tünet (a doki torokgyulladásos, hólyagos tippjében egy kicsit kételkedem), azóta is jól van. Viszont végre kijött a bal alsó szemfoga. Én még csak hőemelkedésről hallottam.
Ja, és tegnap bedurrantak a melleim (főleg a jobb), pedig már több mint egy éve nem szoptatok. Egy kevés ki is jött, de nem merem megnyomni, mert akkor ugye stimulálnám a terjtermelést. Tisztára, mint szoptatási fénykoromban... Szerintetek ez mitől lehet? Ilyen panasszal nőgyógyászhoz kell menni?
Pusza, Virág és Levi
virga

Sziasztok,
Bocsi, csak gyorsan:

Most jottem a dokimtol, megvan a gorcsok eredmenye, c2100-at kaptam. Kép Hetfon vervetel, CTG, kenetvetel a korhazban.
Az orvos szerint koldokservem van, ezt pl. eddig nem tudtam, mindig is csini koldokom volt, na persze, terhesseg elott. Kép
Kulonben minden OK, mehlepeny kicsit meszesedik, de meg normal hataron belul. Maszatkanak meg mindig nincs neve, Apjaval nem tudunk megegyezni. Bar megfenyegettem, hogy ugyis en diktalom be a nevet, ha sokat akadekoskodik, majd olyat mondok, ami neki tutira nem tetszik. Kép
(A dokim kulonben az eheti Nok Lapjaban megtekintheto, nekem is most mutattak meg a cikket a varoban. Kép)

Minden beteg babanak es anyukajanak jobbulast!

Es Kanyinnak udv ujra koztunk! Kép

Zsuzsonak drukk ahhoz, amit szeretne! Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?