Sziasztok,
na, hazajött apája, tán van szabad pár percem...
Urszila,
bocs, a nagy sietségben az lemaradt, hogy jobbulást. És van szemész ismerősöm is, ha kell
Zsuzsó
Drukk a nega tesztért. Vagy Momo nyomdokaiba lépsz?
Toffi
Rákszűrés
Enyém bébiszittyről onnan tudom, hogy tuti, hogy- bár K mindig sírdogál, amikor elmegyek -mikor hazaérek, annyira benne van a játékban vele, hogy sokszor kimarad a nagy "összeborulás", oda se jön, csak nyugtázza, hogy megjöttem. Na meg Klári Néni az én lelkivilágommal is törődik, sokszor még csak a liftben vagyok, de már hív, hogy "már nem sír...".
Anyukámnak tegnap este jutott eszébe, hogy megtanítja Knek a nevemet, és elkezdte következetesen kiabálni, hogy "Elvira, Elvira!" És K meg pár perc múlva Ejja, Ejja! Aztán mikor monduk neki hogy hívja a Petit is, kiabáltunk, Peti, Peti! Ő meg nézett ránk, aztán: "Apppa, Apppa!"
Amúgy még mindig beteg, gyógyszereket kell szednie péntekig tuti, aztán talán csökkenthetők az adagok. Meg pörög ezerrel, tegnap éjjel is fenn volt 3-4ig. Ha én mentem be hozzá: Appa, Appa, aztán ha ő ment be, egy perc múlva "Ajja, Ajja". Mellettem aludt, szegény Peti a nappaliban, mikor felkelt, mászott volna át hozzá, hiába nyugtattam szóval, simivel, semmi nem volt jó.
Ja, Tündérnek:
Cumiügyben sajna ez van, még kicsik az "önkiszolgáláshoz". Kevinnek kb 1-2 hónapja mutogatom minden este a babát, meg a nyuszit (babalámpák) amik vigyáznak rá, a cumisüveget a vízzel, a tartalék cumikat, hogy hol találja őket (nála is van 2 mikor elalszik, 1 a szájban, 1 a kézben matatni) de még semmi hatása. Sztem majd 1,5-2 éves kor közt valamikor.
És ha ez vigasztal: én sokszor már azelőtt az ágy amellett állok, hogy valójában felébredne (anyai ösztön ugyi
) de hiába nyomom vissza a cumát időben, ált. még így is felébred, ha akar. Szóval valszeg nem csak ez a baj, épp ma volt a Nők Lapjában egy Vekerdy cikk az alvásról, a gondok 1-2 éves kor közt súlyosbodnak, a mélypont a 2. életév vége felé. Tehát még van út lefele
(Azért
mert fogjuk fel a vidámabb oldalát, hogy egyszer kinövik. Addig meg tök jókat lehet hancúrozni hajnalban apával, akinek szintén kiverte az álmot a szeméből
)
Na, megyek, apa vacsorázna, a kölök meg enyhén nyügi
tsók
e