Andy!
Bocsi, hogy erröl kérdezlek, de jártál már olyan helyen, ahol tudnak segiteni vagy beszéltél illetékessel?
A szopisztrájkoknak nem az éheztetés a megoldása, ez természetes, viszont szerintem nem is kell elfogadni, hogy ne fogadja el a cicit, meg kell próbálni újra elfogadtatni, és akkor az segit az eredeti mennyiségü tejtermelést is visszaállitani a pótlás fokozatos elhagyásával.
E héten pénteken lesz egy LLL-es baba-mama klub, ahol lehet segitséget kérni személyesen..
Igaz, hogy a XIII. kerületben... De azért nem olyan nehéz eljutni talán, bár tudom, hogy ti nem a közelben laktok:
XIII. ker. Anyatejgyûjtõ Állomás
Budapest, XIII. ker. Gyermek tér 3.
minden hónap második péntekén 10-12-ig
vezeti: Balogh Anna
Tel.: (1) 390-2128
De ha ide nem is tudsz elmenni, akkor hivjál föl olyan embert, aki tud neked segiteni pl.:
Szent István Kórház Szoptatási Ambulanciája
1096 Budapest, Nagyvárad tér 1. N épület
tel.: 216-0350/1644, vagy 455-5700/1644, Dr. Sarlai Katalin
vagy a másik laktációs tanácsadó:
Rózsa Ibolya tel.: (30) 482-9342
Nem kell szégyellösködni, ezek az emberek NEKED is a segitségedre lesznek egészen biztosan!
Egyébként olvastam a szopi topicot is, látom, ott már jártál!!!
Egyébként nekem az nem volt tiszta, hogy oké, hogy 1 óra múlva már sirt, de megpróbáltad minden alkalommal mindkét mellböl megetetni? Biztos, hogy a sirásának az oka az éhség? Amióta tápszert is kap, nyugodtabbnak tünik?
Nem lehet, ahogy Kakukkfü is kérdezte, hogy a cumi zavart be?
Hivd föl Ibolyt, ha tudod!!
A másik kérdésedre: véleményem szerint ha tápszerrel eteted a babád, akkor is körülbelül ugyanazok az irányelvek, mint az anyatejes babáknál. Nálunk is 6 hónapos kor körül kell elkezdeni a hozzátáplálást, bár lehet, hogy esetleg ha az orvos azt mondja, akkor már korábban is lehet. 4 hónapos kor elött viszont semmiképpen. Tehát az biztos, hogy most nem adhatsz még neki anyatejbegrizt sem!
Beszti